Connect with us

Actualitate

Telemuncă generalizată în Franța | Agenţia AMOS News

Incisiv

Publicat

pe

Guvernul francez va preciza joi modalităţile de implementare a unui nou lockdown – telemuncă generalizată oriunde este posibil, măşti obligatorii pentru toţi rezidenţii cu vârste de peste 6 ani şi deplasări limitate -, care va intra în vigoare vineri pentru cel puţin o lună, informează AFP.

„Am anticipat al doilea val”, a declarat joi dimineaţă, în faţa deputaţilor francezi, prim-ministrul Jean Castex, care prevede un vârf al spitalizărilor în noiembrie – „mai mare decât cel din aprilie”.

Premierul Franţei va susţine o conferinţă de presă la ora 17:30 GMT după un vot al deputaţilor, pentru a preciza măsurile ce vizează noul lockdown anunţat miercuri de preşedintele Emmanuel Macron.

Printre acestea figurează purtarea măştii sanitare, extinsă la toţi copiii cu vârste de peste 6 ani, şi telemunca în regim de „cinci zile din cinci”.

Noul lockdown din Franţa nu va fi însă identic cu cel din primăvară, foarte strict şi implementat timp de două luni, pe durata primului val al pandemiei de COVID-19, care a făcut 30.000 de victime.

Principalele schimbări: creşele, şcolile, colegiile şi liceele vor rămâne deschise şi vor funcţiona cu un protocol sanitar consolidat, fapt care le va permite multor părinţi să continue să lucreze.

Magazinele „non-esenţiale” vor fi închise, la fel ca sălile de spectacole şi cinematografele, precum şi barurile şi restaurantele.

„Trebuie să continuăm să lucrăm cât mai mult timp posibil, desigur în condiţii sanitare protectoare şi stopând circulaţia virală”, deoarece „şomajul şi sărăcia pot să ucidă şi ele”, a explicat prim-ministrul Jean Castex.

Parcurile şi grădinile publice, la fel ca şi pieţele, ar trebui să rămână deschise, iar competiţiile sportive să fie autorizate. Continuă activitatea în serviciile publice, uzine, exploatări agricole şi BTP (construcţii) cu respectarea protocolului sanitar.

Până la 1 decembrie, francezii vor putea să iasă din locuinţele lor pentru a merge la serviciu dacă nu pot lucra de acasă, să meargă la programări medicale, la cumpărături, să se plimbe în spaţii deschise sau să ajute o rudă aflată în dificultate. Vor fi permise doar deplasări de maxim o oră pe o rază de 1 km în jurul domiciliului. Va fi necesar un document justificativ pentru deplasări. Vor fi trei documente tip – individual, profesional şi şcolar. Nu vor fi permise deplasările dintr-o regiune în alta, excepţie fiind întoarcerile din vacanţa ocazionată de Sărbătoarea Tuturor Sfinţilor (Toussaint).

Izolarea generală (inderdicţia de circulaţie) în vigoare de vineri în Franţa nu afectează intrarea cetăţenilor români în această ţară (dacă vin din Spaţiul European) şi nici deplasarea lor din Franţa spre România, precizează Ambasada României la Paris, pe pagina sa de Facebook.

În cursul zilei de joi, rezidenţii francezi, resemnaţi în urma anunţului de miercuri al preşedintelui Macron, făceau ultimele pregătiri pentru a înfrunta noul lockdown, care va începe la miezul nopţii.

La fel ca în primăvară, hârtia igienică şi pastele sunt două articole aflate la mare căutare în supermarketuri.

Joi dimineaţă, în faţa unui magazin de produse electrocasnice din centrul Parisului, cu câteva minute înainte de ora sa de deschidere, aproximativ 40 de persoane stăteau la coadă.

Pierre, în vârstă de 40 de ani, lucrează în domeniul informaticii. A venit să cumpere „un computer pentru telemuncă şi accesorii pentru a trăi ceva mai confortabil”, a declarat el.

Haltere, mingi pentru pilates şi covoraşe pentru yoga se vând de asemenea ca pâinea caldă în magazinele cu profil sportiv. Frizeriile şi saloanele de coafură, obligate să se închidă începând de vineri, erau joi foarte aglomerate.

Franţa este lovită din plin de cel de-al doilea val al epidemiei, cu peste 3.000 de pacienţi internaţi în secţii de reanimare (127 spitalizaţi în ultimele 24 de ore), reprezentând mai mult de jumătate din totalul de 5.800 de paturi disponibile la nivelul întregii ţări.

Potrivit ministrului Sănătăţii, Olivier Veran, specialiştii au estimat la 1 milion numărul francezilor care sunt în prezent purtători ai noului coronavirus.

Franţa a confirmat pentru moment 35.785 de decese cauzate de SARS-CoV-2, din care 244 în cursul zilei de miercuri, potrivit celui mai recent bilanţ oficial publicat miercuri seară, care a recenzat şi 36.437 de noi cazuri confirmate în ultimele 24 de ore.

În rândul clasei politice, opoziţia critică „eşecul” preşedintelui Emmanuel Macron, dar îndeamnă populaţia să respecte noul lockdown.

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Aniversări, 3 decembrie | Agenţia AMOS News

Incisiv

Publicat

pe

De

  • Astăzi îşi aniversează ziua de naştere:

Adriana Blendea, pictor, restaurator, membru al Uniunii Artiștilor Plastici din România (n. 1961);

Cătălin Botezatu, designer vestimentar (n. 1966);

Constantin Cioc, pictor (n. 1965);

Cosmin Moţi, fotbalist (n. 1984);

Crina „Coco” Popescu, alpinistă (n. 1994);

Dumitru Bentu, f. deputat PSD de Vaslui (n. 1950);

Gabriel Ciucă, portar de fotbal (n. 1988);

Gheorghe Mirel Taloş, deputat Ind. / f. PNL de Sălaj (n. 1973);

Icu Crăciun, prozator, publicist, membru al Uniunii Scriitorilor din România – filiala Cluj (n. 1951);

Ion Haiduc, actor (n. 1947);

Ion Şinca, pictor (n. 1950);

Iulian Apostol, fotbalist (n. 1980);

Mara Nicoară, poetă (n. 1948);

Nicu Ilfoveanu, artist vizual (n. 1975);

Nicolae Linguraru aka Nicolae Guță, manelist (n. 1967);

Serghei Pilipeţchi, solist TNOB (n. 1981);

 

o~- Comemorări: -~o

Acad. Nicolas Mateesco-Matte jurist canadian de origine română (n. 3 decembrie 1913, Craiova – d. 13 aprilie 2016, Montréal)

 

Citeste in continuare

Actualitate

Marcel Ciolacu se va imuniza anti-Covid, cu o condiție: „Sper să nu mă vaccinez înaintea mamei mele, pe care nu am văzut-o de cinci luni” / Șeful PSD se testează zilnic pentru Covid-19

Incisiv

Publicat

pe

De

Președintele Partidului Social Democrat (PSD), Marcel Ciolacu, a precizat miercuri seară, la România TV, că se va vaccina împotriva noului coronavirus, dar cu singură condiție.

Sigur! Am şi spus: sper să nu mă vaccinez înaintea mamei mele, pe care nu am văzut-o de cinci luni şi care cu toţi fraţii am izolat-o, săraca, în casă. Dar, categoric, mă voi vaccina. Este singura posibilitate. Mă bucur, totodată, că vaccinarea nu este obligatorie în România. Fiecare om trebuie să decidă singur. Dar ne-a ajutat Dumnezeu să avem specialişti care trebuie să ia locul nostru, al politicienilor, să vină la televizor şi să explice de ce este bine să se vaccineze lumea”, a afirmat Marcel Ciolacu.

Întrebat ce ar trebui făcut în privinţa celor care vor refuza vaccinarea, Ciolacu a susţinut că în cazul lor ar fi nevoie de „o monitorizare aparte” din partea autorităţilor.

Trebuie să insistăm şi trebuie să existe, aici statul trebuie să aibă o monitorizare aparte, ca să nu mai devină focare”, a adăugat liderul social-democrat.

Marcel Ciolacu: Mă testez zilnic pentru COVID-19, îmi fac acel sistem de testare rapid

Marcel Ciolacu a mai precizat, la același post de televiziune, că se testează zilnic pentru COVID-19, cu teste rapide pe care partidul le-a cumpărat de la un spital particular cu 30 de lei bucata.

Sper ca până pe 6 decembrie să nu mă îmbolnăvesc (de COVID – n.r.). (…) Nu am avut până acum. Mă testez zilnic, îmi fac acel sistem de testare rapid, am cumpărat la partid, costă 30 de lei un test şi ziariştii se pot testa. Sunt interzise (în farmacii – n.r.), avem un contract cu un spital particular şi le cumpărăm de acolo. Instituţiile au voie să facă acest lucru, în schimb populaţia nu are voie să facă acest lucru, fiindcă află adevărul, exact ce se întâmplă acum. Este incredibil, când aveai 100 de infectări, când aveai 1.000 de infectări făceai 30-35-40.000 de testări, acum avem o capacitate de testare, din câte a declarat acel Grup de Comunicare Strategică, aproape 50.000 de testări am putea efectua zilnic, ele au scăzut cu 60%”, a spus Ciolacu la România TV.

El a adăugat că acum, când în România s-a ajuns la 10.000 de cazuri zilnic, „dintr-odată nu mai vrea nimeni să se testeze”.

Au rămas doar testările la cerere pe care românii le plătesc, între 300 şi 400 de lei, deoarece DSP-urile sunt total depăşite şi cred că acum e şi un boicot voit să se demonstreze că nu sunt probleme. (…) Nu mai sunt atâtea cazuri pentru că nu testăm. (…) De ce au blocat aceste testări rapide, să poată avea acces lumea la ele? De ce nu le-a dat la profesori, la personalul auxiliar sau pe microbuzele şcolare, ca să nu închizi şcolile? Sunt întrebări la care grupul strategic este momentan ocupat cu alegerile şi nu ne răspunde nouă, românilor, dar va veni o notă de plată după aceste alegeri destul de cruntă pentru români şi pentru România, fiindcă o să ni se restricţioneze iarăşi drepturile şi se vor lua deciziile pe care le-au luat şi până acum, o să închidă pe toată lumea”, a afirmat Ciolacu.

Schimb de replici între Ponta și Cioloș, pe temea vaccinării anti-Covid: „Eu zic să-l întrebați pe Gregorian Bivolaru dacă e de acord cu vaccinarea” / „Întreabă-l tu. Văd că știi mai multe decât mine”

Mai mulți candidați la alegerile parlamentare prezenți la o dezbatere electorală în studioul Digi 24, miercuri seară, au fost întrebați dacă se vor vaccina împotriva Covid-19. Răspunsurile date de Eugen Tomac (PMP), Robert Sighiartău (PNL), Victor Ponta (Pro România), Alexandru Rafila (PSD) și Tanczos Barna (UDMR) au fost afirmative.

Însă Dacian Cioloș (USR-PLUS) a ezitat, spunând că va  lua decizia după ce toate informațiile pertinente vor fi prezentate de oameni competenți. Victor Ponta a replicat imediat: “Eu zic să-l întrebați pe Gregorian Bivolaru dacă e de acord”.

Citeste in continuare

Actualitate

Remember 3 decembrie 1990 – Presa acum 30 de ani

Incisiv

Publicat

pe

De

O neasemuită pildă istorică trebuie să fie pentru noi felul în care au colaborat atunci toate forţele sociale şi politice. Ele au avut conştiinţa limpede că participă la o faptă mai presus de interesele lor particulare. Reprezentanţii diferitelor partide politice – de la Partidul Naţional la Partidul Socialist – alături de ţărani, muncitori, negustori, intelectuali, toţi au înţeles că unitatea naţională este ţelul suprem care nu poate şi nu trebuie să fie pus în cumpănă de alte considerente sau interese.

ION ILIESCU, preşedintele României 

Ziarul Libertatea din 3 decembrie 1990 pag. 1-a ► Click pe imagine pentru mărire

Cine n-aude chemarea de astăzi a ţării, surd va rămîne pentru totdeauna faţă de bătăile inimii ei. Cel care seamănă ură şi violenţă într-o perioadă atît de grea şi de mare răspundere cum este cea de azi, cine nu respectă dorinţa poporului, acela nu este urmaşul celor ce au făcut întregirea neamului    ,

ALEXANDRU BARLADEANU, preşedintele Senatului României

Drumul istoriei noastre a fost trudnic şi anevoios. De cînd trăim aici, din epoca de piatră, am cunoscut puţine zile senine, înfrîngerile nu ne-au ocolit. De multe ori s-au năruit cerurile peste noi. Am plătit amarnic tributuri, dar am fost convinşi că un popor nu poate fi învins în lupta lui pentru libertate.

CORNELIU COPOSU, preşedintele P.N.Ţ.-c.d.

Azi vrem să fie o zi a păcii. Nu vrem să răscolim în sufletele urmaşilor acestor martiri şi în sufletele noastre durerea şi revolta profundă, dar spunem cu tărie că dreptatea istorică va trebui restabilită, iar poporul român trebuie să-şi ia toate măsurile pentru ca neamul acestor eroi-martiri să nu mai poată deveni vreodată victima celor setoşi de putere şi de asuprire. Şi cum spune cartea sfîntă: „Cei ce au urechi de auzit, să audă!”

SERGIU CUNESCU, preşedintele P.S.D.R. 

Împlinirea destinului naţional implică înţelegere între noi, nu implică diferenţe, nu implică critici şi ură. Această sărbătoare naţională a reflectat un efort considerabil, sacrificiul soldaţilor noştri, sîngele vărsat pentru ca Unirea să se facă.

RADU CAMPEANU, preşedintele P.N.L.

ALBA IULIA-CAPITALA DE O ZI A ROMÂNIEI

„VENIŢI LA ALBA IULIA!” Aceasta a fost chemarea adresată la 1 Decembrie 1918 poporului român de către Consiliul National Român Central. La acest apel, în acea zi care avea să devină Ziua de Glorie a întregii naţiuni, au răspuns peste o sută de mii de oameni pe care nu i-au oprit nici frigul, nici ninsoarea şi nici prezenţa trupelor germane şi austro-ungare care se retrăgeau din vechea Românie. Erau atunci convinşi că România Mare se consfinţea în libertate, închega visul de milenii al atîtor şi atîtor generaţii de români care au luptat, au suferit şi şi-au sacrificat viaţa.
După 72 de ani de la 1 Decembrie 1918 Alba Iulia aflată in al 2015-lea an al existenţei sale a devenit clin nou, pentru o zi, capitala de suflet a românilor trăitori în toate zările lumii.
Încă din zorii zilei, pe străzile oraşului legendar mii de oameni se îndreaptă spre marele Platou al Romanilor, străjuit de monumentala Catedrală a Reîntregirii, intonând cîntecede Marii Uniri, purtînd larg fluturînde drapele tricolore. Sînt peste o sută de mii de oameni, veniţi din toate colţurile ţării, de pretutindeni unde se simte şi se vorbeşte româneşte.

​Ziarul Libertatea din 3 decembrie 1990 pag. a 2-a ► Click pe imagine pentru mărire

Recepţie la Cotroceni

Vineri după-amiază, bătrînul Palat Cotroceni a fost gazda primei manifestări oficial-mondene de amploare, prilejuită de recepţia oferită de preşedintele Iliescu în cinstea zilei naţionale a României. În marea sală a Unirii, al cărui plafon de vitralii este decorat cu stemele celor trei provincii istorice româneşti, au păşit cei cîteva sute de invitaţi reprezentind personalităţi marcante ale vieţii politice, diplomatice, culturale şi intelectualei ale ţării. Cu foarte puţine excepţii, cei solicitaţi de a participa la această manifestare de profundă rezonanţă naţională au onorat invitaţia, chiar dacă opiniile şi convingerile lor sint in contradicţia sau divergente cu cele ale actualei structuri de putere. A fost, s-ar putea spune, un sol de armistiţiu ideogic binevenit, care a oferit participanţilor prilejul de a constata, nu de puţine ori, că „ceilalţi” sint, la urma-urmelor, şi ei oameni şi că intransigenta străzii este valabilă (atît cît este) în stradă, şi nu in Sala Unirii. Împreună domnii Bârlădeanu, Marţian şi Roman, domnul Iliescu şi-a salutat personal invitaţii, găsind cîteva cuvinte, protocolare pentru fiecare şi rezervînd convorbirile mai de esenţă intervalului celor aproape două ore de recepţie care pentru cei mai mulţi, au trecut parcă pe neobservate. A fost, ca să spunem aşa prima demonstraţie protocolară a instituţiei prezidenţiale, ea soldîndu-se, cel puţin in aparenţă (şi de cîte ori nu e nevoie să salvăm aparenţele!) cu un succes de stimă. (Octavian ANDRONIC).

​Ziarul Libertatea din 3 decembrie 1990 pag. a 3-a ► Click pe imagine pentru mărire

VICTORIA GERMANIEI UNIFICATE DE KOHL!

Petrecere electorală

Aseară, ambasada Germaniei a organizat la Institutul „Goethe” o „petrecere” prilejuită de alegerile pentru primul Bundestag al Germaniei unificate. Invitaţii puteau să asiste in direct la transmiterea rezultatelor – aşa cum erau ele pronosticate de către institutele de sondaj al opiniei publice. In vederea acestui eveniment, ambasada a organizat şi un original concurs de pronosticuri, celui mai apropiat de rezultatul final urmînd a-i fi oferit, ca premiu, un aparat de radio Grundig. Nu ştim, la această oră, cine este cîştigătorul. Ştim încă că mulţimea de invitaţi, care au ţinut să participe la petrecere, au avut la dispoziţie conform promisiunii, bere blondă şi brună la butoi, sponsorizată de către firmele Lufthansa     şi AUA şi bufet asortat, sponsorizat de către firmele Hochst, Bayer şi BASF. Premiul – aparatul de radio – este oferit de către secţie de presă a ambasadei, al cărui titular domnul Brambach a fost surprins de către fotoreporterul nostru dînd „cep” unuia dintre atrăgătoarele butoaie cu bere”. (O.A.)

Rezultatele parţiale ale alegerilor din Germania reunită difuzate după numărarea a 55 la sută din voturile exprimate dau ca certă victoria Uniunii Creştin Democrate, partidul condus de cancelarul Helmut Kohl, care a întrunit 44,3 la sută din sufragii. Partenerul de coaliţie din fosta K.F.G., Partidul Liber Democrat, a obţinut 10,8 la sută, in timp ce principala forţă politică de opoziţie, Partidul Social Democrat dobîndeşte 33,3 la sută din sufragii.    
Observatorii politici notează faptul că partidul comunist sub noua denumire de Partidul Socialismului Democraţic a obţinut „un scor” peste aşteptări în landurile din fosta R.D.G., însă pe ansamblu numai 2,2 la sută.

DECLARAŢIA CANCELARULUI

Succesul în alegerile Germaniei unite al Uniunii Creştin Democrate a fost caracterizat de cancelarul Helmut Kohl ca o „victorie magnifică”, transmite agenţia France Presse. „Ceea ce ne bucură în mod deosebit este faptul că partidul nostru a obţinut rezultate asemănătoare atît in estul cit şi în restul Germaniei, că este în frunte în întreaga Germanie, a spus domnul Kohl.
Pe de altă parte, cancelarul a afirmat că doreşte să menţină coaliţia împreună cu Partidul Liber Democrat.

Ziarul Libertatea din 3 decembrie 1990 pag. a 4-a ► Click pe imagine pentru mărire

Debut promiţător

Conferinţa de presă de la primăria capitalei

Prima conferinţă de presă a primarului general al Capitalei domnul Viorel Nicolae Oproiu s-a încheiat joi seara, după mai bine le trei ore de interpelări şi răspunsuri, într-un consens general privind necesitatea schimbării radicale a situaţiei din mai toate domeniile vieţii Capitalei. Spre fericirea celor aproape 30 de ziarişti şi redactori aparţinind Radioului, Televiziunii, principalelor cotidiane şi săptămînale bucureştene, după o oră şi jumătate de acaparare a primarului de către cei de la „Baricada”, ne-a fost dat şi nouă, celor umili, să mai punem cite o întrebare, două. Cu glasul său tunător, de fost jucător de rugby primarul a dominat „grămada” răspunzlnd cu amablitate şi pe larg tuturor întrebărilor. A ţinut însă să afirme de la bun început; „Ca bucureştean, am insatisfacţii deosebit de mari. Sper să nu mă văd pus în situaţia de a mă înjura pe mine însumi”. Secondat de viceprima-rii Sorin Gabrea şi Andrei Anastasiu, domnia sa a reuşit să dea o imagine cit de cît clară asupra celor ce se întreprind şi se vor mai întreprinde de către edilii Capitalei. În privinţa aprovizionării cu alimente, începind cu date de 1 decembrie, vor fi raportate zilnic cantităţile livraite de producători, şi respectiv, cele desfăcute de către magazine.
Aceasta, în încercarea de a stopa orice deturnare sau dosire de mărfuri, la controalele efectuate personal de către primarul general în piaţa Amzei, piaţa Progresul şi în şoseaua Alexandriei, au fost găsite mărfuri dosite (zahăr şi produse din carne); navete ou rachiu „botezat”, o mizerie înfiorătoare şi, bineînţeles, o mare de oameni nemulţumiţi, în vederea satisfacerii cerinţelor cetăţenilor, se vor stabili grafice mai ample de aprovizionare. „Există însă şi sectoare care nu vor putea fi acoperite mulţumitor”, a declarat domnul Oproiu, dind de înţeles că laptele şi produsele lactate constituie unul dintre acestea. S-a trecut apoi la problema locuinţelor şi la abuzurile cu locuinţe din b-dul Primăiverii. Am primit asigurări că toate spaţiile acordate vor fi reverificate „bob cu bob”, atît spaţiile de locuit cit şi cele destinate intreprinzătorilor particulari, urmînd a se lua măsurile de cuviinţă. „Situaţia locuinţelor este de-a dreptul dramatică din punct de vedere administrativ şi tehnic. Se va cere derogare din partea Guvernului pentru a putea continua construcţia de locuinţe şi după data de 1 decembrie. S-a propus ideea de concesionare a lucrărilor de către firme din străinătate, deşi e o ruşine pentru noi românii, care am construit in străinătate, să lăsăm pe, alţii să ne ridice casele, a mărturisit primarul capitalei. Au fost abordate in continuare teme cum ar fi: „curăţenia” oraşului, apa potabilă, vînzarea presei şi afişajul,, transportul urban, ajungîndu-se în final la corupţia care a cuprins largi sfere de activitate. Ne pare rău că spatiul nu ne-a permis să prezentăm şi alocuţiunile domnilor viceprimari in privinţa spaţiilor şi transportului public, dar ceea ce ni se pare esenţial este sentimentul degajat de această conferinţă de presă şi anume că Primăria tinde să devină cu adevărat o clădire a transparenţei.

Viorel CHIFU

Citeste in continuare

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Exclusiv22 de ore ago

DSP nu sună izolații! Ci pe Tătaru, să trimită urna!

(Preluare National – Catalin Tache): Pe Tătaru îl interesează doar să voteze izolații! Politizarea pandemiei de COVID în contextul organizării...

Administratie2 zile ago

1 decembrie, Ziua Naţională a României/ La mulți ani României, tuturor romanilor si celor ce simt si gândesc românește!

Ziua Națională a României este sărbătorită pe 1 decembrie, iar această dată, stabilită printr-o lege promulgată în 1990, marchează un...

Exclusiv2 zile ago

Asa SRI a devenit un for decizional asupra activitatii MP-PICCJ si procurorii un instrument sau mijloc tehnic special pentru SRI in campul tactic al democratiei din Romania!

La data de 28 noiembrie 2018, in plenul CCR, procurorul MP-PICCJ a spus un adevar ce ar trebui sa determine...

Exclusiv4 zile ago

Pentru cei care își iau amendă pentru că nu poartă masca de protecție: când vă zice organu` că ați încălcat ”legea” să îi cereți Ordinul Comun al Ministrului Sănătății și al Ministrului Afacerilor Interne emis în baza HG nr. 967/2020 care stabilește condițiile în care e obligatorie masca

Asta ca să se vadă cât de deștepți sunt din nou mai marii noștri: Art. 1 din Anexa nr. 2...

Exclusiv4 zile ago

Hai ca au gasit vinovatul pentru inginerul dat afara de PNL!/Ati ghicit, e Pe-Se-De!/Si nu e o gluma!

Aflat în vizită în județul Dâmbovița, premierul României, Ludovic Orban, a fost întrebat despre cazul de la Târgu Mureș de...

D.N.A.6 zile ago

PROMO/In data de 02.12.2020, inregistrari audio/stenograme senzationale cu un sef de institutie de forta

In data de 02.12.2020, Incisiv de Prahova demasca fata hadra a mafiei locale. Inregistrari audio/stenograme care va arunca in “aer”...

Exclusiv6 zile ago

DNA ar fi trebuit să înceapă deja urmărirea penală împotriva lui Marcel Vela, Ministrul Afacerilor Interne, pentru ca a dat de șase

Păi asta nu este divulgare de informații nedestinate publicității? Că mai are și folos necuvenit: voturi pentru Vela! DNA ar...

Exclusiv7 zile ago

PROMO/In curand, inregistrari audio/stenograme senzationale cu un sef de institutie de forta

In curand, Incisiv de Prahova demasca fata hadra a mafiei locale. Inregistrari audio/stenograme care va arunca in “aer” o institutie...

Exclusiv7 zile ago

Un ministru dintr-un stat membru al Uniunii Europene admite ca si-au batut joc de propria populatie si ca pandemia a fost speculata, cu pretul vietilor cetatenilor

O premiera! Pentru prima data, un ministru  dintr-un stat membru al Uniunii Europene admite ca si-au batut joc de propria...

D.N.A.1 săptămână ago

Sotia procurorului Negulescu Mircea confirma: in „Justitia din Prahova” dosarele sunt repartizate „dupa sufletul omului” si „cine poate, oase roade”

La data de 20.06.2020 Incisiv de Prahova publica articolul „Mafia contraataca/Solicitare oficiala catre Comisarul şef de poliţie Marian IORGA –...

Aveti un Pont1 săptămână ago

Institutii publice din Ploiesti afectate de Covid – 19/Noi focare de infectie printre angajatii din sectorul public/Administratia liberala in „silenzio stampa” si inexistenta

Odată ce PSD însuși a renunțat să mai tărăgăneze lucrurile, a devenit cât se poate de clar că partidele pornesc...

Exclusiv1 săptămână ago

Aduceti izoleta si pentru Marcel Vela/Il stiti, e baiatul ala care se lauda cu amenzi neconstitutionale de 600 de milioane de Euro de a facut Romania de batjocura in fata lumii

E baiatul ala care participa (nu a infirmat niciodata, desi l-am intrebat expres) la petrecerea dezmatatilor din guvernul Romaniei, fara...

Exclusiv1 săptămână ago

Ce ati facut timp de 8 luni si pret de 14 miliarde de Euro?

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Horatiu Moldovan, in martie 2020: ,,În afară de achiziţiile de ventilatoare, în România există...

Exclusiv2 săptămâni ago

Paiata Manole a dat unda verde unei marionete de la BNR sa imprastie frica in populatia si economia Romaniei, amenintand, in plina criza economica si in recesiune deplina cu represiune financiara la adresa economiei din Romania

Nu pot decat sa constat ca turnatorul securitatii Petrov nu poate decat sa rabufneasca la adresa Presedintelui SUA, Donald Trump,...

Exclusiv2 săptămâni ago

România este într-adevăr lider european, inevitabil!/Se împrumută la cele mai mari dobânzi din Uniunea Europeană

La nici două zile de când Adrian Zuckerman, ambasador de origine română al SUA în România ne asigura că ,,România...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!