Connect with us

Actualitate

Remember 30 octombrie 1990 – Presa acum 30 de ani

Publicat

pe

O.K.

În publicistica românească, un nou nume de revistă: „GALAXIA ROMÂNEASCĂ”, magazin ilustrat de cultură, informaţie şi reportaj. Director: Radu Theodoru. Redactor şef: Olimpian Ungherea. Din caseta tehnică lipseşte culoarea politică. Să înţelegem oare că noul mensual nu va face nici un fel de politică? Aşteptăm cu sufletul la gură.

EVRIKA 

„Festivalul a înlesnit mai buna cunoaştere a artei păpuşăreşti din Europa şi fiind o punte de cultură între ţările participante” – ne informează în „Dimineaţa”, doamna Carmen Firan, participantă activă la un festival din China. N-o ştiam (încă) specialistă în mînuirea păpuşilor, de cînd cu manipulările astea generale…

IERI 

Cetăţenii oraşului protestează cu vehemenţă faţă de tendinţa mai marilor zilei de a reintroduce şi extinde „pregătirea paramilitară” a populaţiei. Astfel, din Drumul Taberei ni se comunică faptul că timp de două zile, în plin week-end locuitorii au fost obligaţi să se trezească milităreşte, la 5,30 pentru a pîndi apa la robinet. În alte părţi, Colentina, Titan, aflăm că s-au organizat plantoane în jurul ţuţuroiului, mobilizarea generală, în situaţia în care ar curge apa urmînd a se face, prin repetate bătăi în ţevile reci ale caloriferelor. Se cere normalizarea situaţiei.

ION ILIESCU: Sprijin politic şi moral pentru Basarabia!

După întîlnirea cu reprezentanţii diferitelor forţe politice, domnul Ion Iliescu a făcut presei următoarea declaraţie: „Aşa cum am mai spus, în practica contactelor noastre vrem să menţinem aceste întâlniri sistematice, nu numai cu reprezentanţi individuali ai partidelor; ci şi cînd este cazul, cînd e vorba de o problemă de interes comun, cu reprezentanţii unui număr mai mare de partide – în cazul de faţă, principalele formaţiuni reprezentate în parlament. Obiectul întîlnirii de astăzi l-au constituit evenimentele care s-au petrecut in Republica Moldova în ultimele zile, cu stările de tensiune care au urmat, şi poziţia pe care Parlamentul României a adoptat-o – de sprijjn, de solidaritate faţă de opinia publică, faţă de factorii de conducere din Republica Moldova, subliniind interesul comun al tuturor de a face tot ceea ce depinde de noi pentru a asigura un climat corespunzător şi în ţară la noi, şi de sprijin politic al forţelor politice responsabile care caută să rezolve problemele proprii interne într-un cadru paşnic şi în interesul populaţiei din această republică – poziţie care s-a bucurat de înţelegere şi sprijin din partea organelor centrale sovietice. Noi vrem ca, în ceea ce ne priveşte, să asigurăm un cadru pozitiv, atît al relaţiilor noastre generale cu Uniunea Sovietică, cit şi cu Republica Moldova. Dorim ca forţele politice de la noi din ţară să contribuie la asigurarea unui climat favorabil forţelor politice din Republica Moldova, astfel ca acestea să-şi poată rezolva, cu forţe proprii, propriile probleme.”    

Ziarul Libertatea din 30 octombrie 1990 pag. 1-a ► Click pe imagine pentru mărire!

Econimia de piață

Caricatură de ANDO

 

Un document halucinant

• Sînt născut în 1962, mă numesc Hrib Gavril • Datorită unor necazuri în familie n-am făcut decît 9 clase • La I.M.G.B. începuse să-mi fie frică de strung • Anturajul: normal nu poţi să trăieşti de unul singur • Furam castraveţi şi roşii de Ia Popeşti-Leordeni pentru a-mi lua caiete • Mergeam la TIB şi spărgeam vitrinele • Sandu: i-a dat beţivului un pumn şi i-a luat cojocul de pe el • Am făcut tilhării un an, în zilele de salariu • Cînd am rupt legătura cu Sandu, s-a lăsat cu o bătaie bună asupra mea • Mi-am falsificat diploma de strungar şi m-am angajat ca lăcătuş • În 1982 am fost încorporat la Tirgovişte • Ca plutonier de companie am început să vînd din magazie bocanci, bluze, salopete…

(INFORMAŢII PENTRU CARE NU BĂGĂM MÎNA ÎN FOC)

• AM INTRAT ÎN RÎNDUL LUMII!

Poşta de ieri a marcat intrarea noastră în rîndul lumii. Nebăgaţi în seamă, ignoraţi, trăiam un sentiment acut de frustrare. El a dispărut ca prin farmec odată cu primirea unei citaţii în care redactorul şef al ziarului este chemat să se prezinte în faţa comisiei de judecată a sectorului 1 de către tizul său, Octavian Rădulescu. Avînd în vedere impresionanta listă a celor reclamaţi de activul activist al foştilor deţinuţi politici – între care se numără Iliescu, Gorbaciov, Roman, Bush, Voican-Voiculescu şi, dacă nu ne înşelăm, chiar şi Saddam Hussein – putem spune, pe bună dreptate, că am călcat cu dreptul în… puşcăria pe care ne-o rezervă domnul Rădulescu. Sîntem curioşi doar dacă după ispăşirea pedepsei (pentru că ne îndoim că citaţia este făcută, doar de dragul publicităţii) domnia sa ne va deschide şi nouă uşile organizaţiei din care face parte şi pe care o reprezintă cu cinste la portavoce… Că doar nu ne-o băga la drept comun!

• PĂZEA, CA VINE ZEBRA!

Animalul din imagine – a cărui muşcătură băgaţi de seamă, este extrem de periculoasă – a fost semnalat în mai multe locuri deodată, dar cu precădere prin jurul tipografiilor. Ultima dată a fost văzut pe undeva pe la Buzău, pe unde, zice-se, ar avea intenţia să se transforme în gazetă! Cel puţin aceasta pare să fie dorinţa „dresorului” el, om cu vechi state de serviciu
în domeniul dungilor (verticale) şi bun cunoscător al cancanurilor legate de foştii săi şefi şi colaboratori caro uzează în prezent de o garderobă de acest tip. Din colegiul redacţional al presupusei viitoare „Zebre” se zice că vor face parte toate numele sub care distinsul miliţian de frunte a încercat să-şi piardă urmele ighemiste. Păzea, deci, că vine „Zebra”!

AMBIDEXTRU

Ziarul Libertatea din 30 octombrie 1990 pag. a 2-a ► Click pe imagine pentru mărire!

Ziarul Libertatea din 30 octombrie 1990 pag. a 3-a ► Click pe imagine pentru mărire!

Ziarul Libertatea din 30 octombrie 1990 pag. a 4-a ► Click pe imagine pentru mărire!

Televiziunea la… radio

În cadrul „Actualităţii româneşti” din ziua de 23 octombrie 1990, postul de radio BBC a difuzat un interviu cu Victor Ionescu de la Televiziunea Română, în urma anunţului retragerii subvenţiilor din partea guvernului.

Rep. – Ce înseamnă practic încetarea subvenţionării guvernamentale pentru Televiziune?
V.I. – Guvernul nu a subvenţionat şi nu subvenţionează postul naţional de televiziune. Ea nu a fost o instituţie bugetară, acoperindu-şi cheltuielile şi aducînd chiar beneficii statului chiar în timpul Iui Ceauşescu. E adevărat că în acest an, datorită saltului mare de program – de la 2 la 20 de ore pe zi – şi angajării unui personal mai numeros decît înainte, a avut de făcut faţă unor cheltuieli suplimentare la care s-au adăugat cheltuieli de dotare tehnică, noi fiind în urmă cu circa 20 de ani faţă de televiziuni similare din Occident. La un moment dat, Televiziunea a fost nevoită să solicite un credit, care va fi achitat între credit şi donaţie există o mare deosebire.

Rep. – Este Televiziunea Română în situaţia de a putea rambursa acest credit?
V.I. – Televiziunea română va rambursa acest credit. Deficitul actual este o urmare a situaţiei create în acest an. La anul, Televiziunea nu va mai angaja 2 000 de persoane, nu va mai solicita noi locuri de muncă, nu va face reparaţii clădirii. Televiziunea Română a demarat şi în programele publicitare. În viitor, sursele ei de finanţare var fi diversificate.

Rep. – Atunci la ce anume se referă comunicatul guvernului cînd vorbeşte de retragerea subvenţiilor?
V.I. – În primul rînd cred că se referă la fondurile valutare alocate pentru achiziţionarea din import a unor utilaje de televiziune. Televiziunea română a solicitat autorităţilor – nu este vorba exclusiv de guvern – o dotare tehnică cu echipament absolut necesar activităţii linei televiziuni naţionale. Sărăcia noastră este imensă. Televiziunea cehă, care acoperă un teritoriu mult mai mic decît Televiziunea română, are o dotare tehnică, în materie de camere de televiziune, de exemplu, de cca. 7 ori mai puternică.

Rep. – Comunicatul guvernului leagă ideea retragerii subvenţiilor de dorinţa exprimată de televiziune de creşterea independenţei sale. În viziunea dumneavoastră există o relaţie între aceste două elemente?
V.I. – Există fără îndoială o relaţie care constă în tendinţa guvernului de a-şi crea o televiziune proprie, de a controla – această altă tendinţă a fost exprimată în diferite ocazii -, de a prelua practic canalul II al Televiziunii române. Nu ne interesează scopul acestei intenţii, dar ea este contrarie realităţii în care funcţionează Televiziunea Română astăzi. Nici o televiziune naţională din lume nu poate ceda o parte din programele ei în beneficiul unei anumite forţe politice. Este anormală tendinţa ca prin mijloacele economice să se încerce exercitarea unei influenţe sau influenţări a opiniei exprimate de respectivul organ de mass-media şi în România televiziunea este cel mai puternic – şi singurul factor de mass-media de acest tip.

Rep. – Nu ar fi de dorit ca Televiziunea să se diversifice, să permită exprimarea mai multor puncte de vedere?
V.I. – Ar fi de dorit chiar să existe mai multe televiziuni. Ar fi în beneficiul poporului, dar şi al celor ce lucrează în televiziune, pentru că asta i-ar sili pe cei incompetenţi să iasă din competiţie şi ar duce chiar la ridicarea calitativă a programelor tuturor televiziunilor.

Rep. – Se poate vorbi de o încercare a guvernului de a-şi crea un post de televiziune propriu atîta vreme cît au existat opinii că actuala televiziune ar reprezenta deja punctul de vedere al guvernului?
V.I. – Chiar şi accentuarea acestei tendinţe şi reafirmarea ei este o dovadă că Televiziunea nu aparţine guvernului.

Rep. – Nu există o contradicţie între mai vechea tendinţă a guvernului de a frîna crearea unor posturi independente, motivînd prim motive tehnice şi actuala tendinţă de a urgenta crearea unor posturi independente de televiziune?
V.I. – Există o contradicţie si este dictată de interesul imediat al guvernului.

Rep. – Credeţi că există condiţii practice pentru crearea unor posturi de televiziune?
V.I. – Există condiţii, cu menţiunea că asemenea posturi ar avea nevoie de investiţii foarte serioase pentru a-şi crea reţeaua de distribuţie la o scară mare. Crearea unor posturi locale este mult mai uşoară.

Rep. – Se discută de o lege a audiovizuailului care încă nu a fost aprobată; se înţelege din comunicatul guvernului că ea a fost respinsă de guvern. Care credeţi că au fost motivele?

Actualitate

Războiul lansat anul trecut de Rusia are efecte serioase și asupra comunităților de etnici români

Publicat

pe

De

(Preluare Inpolitics):

Pentru prima oară de la începutul războiului din Ucraina MAE e solicitat oficial să spună cîți etnici români au murit ori au fost răniți. Deputatul AUR Dan Tănasă a adresat, astfel, o interpelare către ministrul de Externe, Luminița Odobescu.

”În nordul Bucovinei şi Transcarpatia, aproape 400.000 de etnici români simt efectele unui război care se duce la peste 1.000 de kilometri depărtare. Și în Cernăuți, alarmele antiaeriene au sunat de mai multe ori pe zi, iar oamenii devin din ce în ce mai panicați, mai ales că foarte mulți au ajuns în orașul de lângă granița cu România ca refugiați. Războiul lansat anul trecut de Rusia are efecte serioase și asupra comunităților de etnici români zona Bugeacului” afirmă deputatul.
Tănasă vrea să știe, în consecință, dacă România are o statistică privind numărul de etnici români din Ucraina care au fost răniți, capturați sau au pierit în război și care este suportul oferit de către statul român pentru etnicii români din Ucraina în contextul războiului.

Citeste in continuare

Actualitate

Când și unde este recomandat să folosești hidroizolații lichide?

Publicat

pe

Într-un mediu supus provocărilor climatice și umidității constante, protejarea structurilor împotriva infiltrării apei devine esențială pentru menținerea durabilității și integrității acestora. Aici intervin hidroizolațiile lichide, tehnologii inovatoare care au captat atenția industriei construcțiilor datorită eficacității lor remarcabile în prevenirea problemelor cauzate de umezeală.

De la acoperișuri și terase, până la fundații și instalații industriale, aceste soluții impermeabile au transformat modul în care ne raportăm la protecția împotriva apei. Află din rândurile de mai jos când și unde este recomandat să le folosești!

Ce sunt hidroizolațiile lichide?

Hidroizolațiile lichide sunt materiale de acoperire utilizate pentru a crea o barieră impermeabilă pe suprafețele construcțiilor sau structurilor, împiedicând infiltrarea apei și protejând astfel împotriva deteriorării cauzate de umezeală. Acestea sunt denumite „lichide” deoarece se aplică sub formă de lichid și se transformă ulterior într-o membrană continuă și etanșă. Acestea sunt compuse adesea din polimeri modificați, precum poliuretanul sau bitumul modificat, care oferă o rezistență excelentă la apă și umiditate.

Caracteristicile hidroizolațiilor lichide sunt impresionante:

  • au capacitatea de a se lipi de aproape orice tip de suprafață, indiferent dacă este vorba de metal, beton, lemn sau plastic;
  • le aplici cu ușurință, fie prin pulverizare, vopsire sau cu ajutorul unei spatule;
  • le poți aplica în straturi succesive pentru a obține grosimea dorită;
  • previn apariția mucegaiului și a altor probleme asociate cu umezeala.

Alege-o și obține protecție optimă împotriva infiltrărilor de apă cu hidroizolația lichidă de la Mathaus!

Când este recomandat să folosești hidroizolații lichide?

Hidroizolațiile lichide sunt o soluție excelentă într-o varietate de situații de construcție. În cazul clădirilor noi, le poți utiliza pentru a asigura protecția împotriva infiltrărilor de apă încă din stadiul inițial al construcției, pentru a preveni apariția problemelor de umiditate și deteriorarea structurii clădirii.

De asemenea, hidroizolațiile lichide pot fi de mare ajutor în cazul clădirilor vechi, fiind utile pentru a remedia problemele de umiditate deja existente. Le poți aplica atât pentru protecția exteriorului, cât și a interiorului clădirii, contribuind la menținerea unui mediu sănătos și confortabil în interior.

Tipul de construcție care poate beneficia cel mai mult de hidroizolații lichide este cel al clădirilor cu fundații în zone cu nivel ridicat al apei subterane sau în zone cu umiditate ridicată. Acestea pot preveni infiltrarea apei în structură și pot asigura o protecție eficientă împotriva umidității.

Unde este recomandat să folosești hidroizolații lichide?

Hidroizolațiile lichide sunt extrem de eficiente în zonele cu umiditate ridicată, cum ar fi băile sau pivnițele. În astfel de zone, unde nivelul de umiditate poate fi constant ridicat, hidroizolațiile lichide oferă o barieră impermeabilă și durabilă împotriva apei. Astfel, se previne deteriorarea structurii și se asigură un mediu curat și igienic.

Balcoanele, terasele și acoperișurile sunt cele mai expuse zone la variațiile de temperatură și la precipitații. Hidroizolațiile lichide pot fi o soluție excelentă pentru a preveni deteriorarea acestora. Ele oferă o protecție eficientă împotriva pătrunderii apei și a altor elemente nocive, precum radiațiile UV sau schimbările de temperatură. Astfel, se prelungește durata de viață a acestor suprafețe și se minimizează nevoia de reparații și întreținere constantă.

În zonele cu trafic pietonal intens, cum ar fi coridoarele sau scările exterioare, hidroizolațiile lichide pot îmbunătăți rezistența la uzură și pot prelungi durata de viață a suprafețelor. Acestea oferă o protecție eficientă împotriva frecării și abraziunii cauzate de traficul intens.

În cazul clădirilor vechi, care pot avea probleme de etanșeitate datorită vechimii sau a calității materialelor folosite inițial, hidroizolațiile lichide pot fi o soluție eficientă pentru a preveni eventualele infiltrări de apă. Acestea pot reface bariera de protecție a structurii și pot preveni deteriorarea cauzată de apă. Astfel, hidroizolațiile lichide pot contribui la conservarea și întreținerea clădirilor vechi, protejându-le de efectele negative ale umidității și infiltrărilor de apă.

Sfaturi practice și recomandări în utilizarea hidroizolațiilor lichide

Iată câteva sfaturi practice și recomandări în utilizarea hidroizolațiilor lichide:

  1. Alege tipul de hidroizolație lichidă potrivit pentru cerințele specifice ale proiectului tău. Există o varietate de produse pe piață, fiecare având proprietăți și caracteristici diferite. Este important să ții cont de factori precum tipul de suprafață care trebuie hidroizolat, condițiile de mediu, precum și durabilitatea și rezistența dorită.
  2. Înainte de aplicarea hidroizolației lichide, este esențială o pregătire corespunzătoare a suprafeței. Aceasta trebuie să fie curată, uscată și netedă pentru a asigura o aderență bună a produsului. Trebuie să repari orice crăpături sau găuri, dar să îndepărtezi și eventualele pete de ulei sau grăsime.
  3. Aplică hidroizolația lichidă respectând instrucțiunile producătorului. De obicei, este necesară aplicarea a două sau trei straturi, cu timp de uscare între ele. Este important să asiguri o acoperire completă a suprafeței pentru a evita apariția punctelor slabe sau zonelor neprotejate.
  4. După aplicarea hidroizolației lichide, este recomandat să o verifici periodic pentru a evalua starea acesteia și a asigura o protecție eficientă pe termen lung. Trebuie să remediezi eventualele deteriorări sau probleme cât mai curând posibil pentru a preveni daune mai mari.

Deși hidroizolațiile lichide sunt deosebit de utile în protejarea diferitelor structuri împotriva apei, este esențial să le aplici în mod corect și în situațiile potrivite. Folosește informațiile din acest articol pentru a face alegerea potrivită și a-ți proteja investiția pe termen lung!

Citeste in continuare

Actualitate

PREVENIM CRIMINALITATEA CU BANI DIN VALORIFICAREA BUNURILOR CONFISCATE

Publicat

pe

De

Ministerul Justiției, condus de ministra liberală Alina Gorghiu – prin Agenția Națională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate și în colaborare cu mediul asociativ de specialitate – va derula în următoarele luni o campanie de prevenire a criminalității, de protecție a victimelor și de educație juridică. Proiectul are o finanțare inițială de aproape 1,3 milioane lei, sumă ce va fi suplimentată din valorificarea bunurilor confiscate din procedurile judiciare penale.
Campania constă în asistență și protecție a victimelor infracțiunilor (inclusiv în situații de urgență), măsuri de prevenire a criminalității și cursuri de educație juridică. Beneficiarii principali sunt victime ale infracțiunilor, persoane aflate în situații de risc sau de vulnerabilitate la criminalitate și copii cu vârsta între 10-17 ani din zone expuse infracționalității.
Prin această campanie, produsele provenite din fărădelegi sunt reutilizate într-un scopuri benefice societății, precum înlăturarea efectelor negative ale criminalității asupra victimelor și prevenirea infracționalității în rândul celor foarte tineri.
Citeste in continuare

Aveți un PONT?

ARTEHNIS

Cel mai complet ziar de investigații dedicat cititorilor din România.
Aveți un pont despre fapte de corupție la nivel local și/sau național?
Garantăm confidențialitatea!

Scrie-ne la Whatsapp: 0735.085.503
Sau la adresa: incisiv.anticoruptie@gmail.com
Departament Investigații - Secția Anticorupție

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Știri calde

Exclusiv2 zile ago

Sistemul penitenciar zguduit din temelii datorita abuzurilor directorului general al A.N.P

Sindicatele reprezentative și-au dat mâna și atacă pe toate fronturile. Sistemul penitenciar zguduit din temelii!  Polițiștii din penitenciarele Târgșor...

Exclusiv2 zile ago

Profit curat: peste cinci milioane de lei anul trecut, din alimente expirate, rugină și lipsă de igienă la fițe în Herăstrău

Ce tupeu are celebrul Pescobar! Taverna Racilor, închisă după ce a ”plouat” cu amenzi. Pe toate le-a ignorat, iar acum...

Exclusiv2 zile ago

Minți „luminate” de întunericul provocat de scurtcircuitul neuronal!/Trăiască abuzurile, trăiască abuzatorii

S-a scurs aproape un an de când agentul de poliție Cănărău Ioan a fost abuzat chiar în sediul Poliției Roman...

Exclusiv3 zile ago

Cat costa ascunderea unei hotarari de guvern care reglementa diurna pentru politistii si jandarmii trimisi in misiuni internationale?

Va este cunoscut subiectul ascunderii HG 1086/2004 ( emisa de guvernul Nastase, nesecreta, nepublicata), de catre MAI, politistilor si jandarmilor...

Exclusiv4 zile ago

Cam atata se poate face, cand te confrunti cu rechini in roba de magistrat

Ce concluzii se pot trage din lectura acestui articol luju? .luju.ro/tentativa-de-compromitere-a-judecatorului-nicolescu-ij-a-finalizat-verificarile-in-cazul-politistului-dga-care-acuza-ca-ar-fi-fost-jignit-si-intimidat-de-judecatorul-iccj-alin-nicolescu-la-un-examen-atitudinea-necorespunzatoare-a-studentului-care-pentru-a?fbclid=IwAR0rNx0rRy2YsCSLC1z1PWvzCVdyGUXAliNodW-Z2l20htuTAS4kofJxVKg Pai una evidenta ar fi ca Inspectia Judiciara este...

Exclusiv4 zile ago

Imediat după moartea Sharei, polițiștii din Dumbrava Roșie, intenționat sau nu, au compromis grav ancheta

Ministrul de Interne, Cătălin Predoiu, a anunțat duminică seară, că a trimis Corpul de Control la IPJ Neamț. Corpul de...

Exclusiv4 zile ago

Ce impact vor avea măsurile de austeritate asupra polițiștilor?

– tăierea sporului pentru munca prestată în weekend și în sărbători legale (minus 300 -1000 lei); – eliminarea plății pentru...

Exclusiv4 zile ago

A patra federație din sistemul penitenciar intră in joc și toate cele 4 federații din sistemul penitenciar sunt de azi in actiune/proteste

Oamenii simpli ,care nu respectă legile, sunt trași la răspundere și plătesc pentru asta, guvernanții care nu iși respectă propriile...

Exclusiv6 zile ago

Un nou scandal in IPJ Prahova a izbucnit si a ajuns pe masa ministrului si a organelor de cercetare penala

La IPJ Prahova lucrurile s-au cam imputit si politistii corupti care au sustinut o grupare de criminalitate economico-financiara organizata ar fi trebuit s-o...

Exclusiv6 zile ago

Directorul medical din cadrul Penitenciarului Spital Rahova a schimbat halatul medical cu cel de abuzator

Debandada din Penitenciarul Spital Rahova După ce tolerează tratamentele inumane și degradante, furturile, absențele de la serviciu și întârzierile repetate...

Exclusivo săptămână ago

Panica in IPJ Prahova

”Capitan la 15 ani” a facut furori printre fostii colegi care s-au grabit sa isi piteasca pistoalele si lucrurile de...

Exclusivo săptămână ago

Ploieștiul este un oraș eșuat unde functiile de conducere din administratia locala se negociaza ca la piata si se stabilesc pe la „gratare”

Ploieștiul sub mandatul PSD-istului Andrei Volosevici a devenit un oras problema ce figurează la multe capitole pe ultimele locuri în...

Exclusivo săptămână ago

CCR continua seria amanarilor privind judecata exceptiei de neconstitutionalitate a OUG 59/2017 ( prin care s-a stabilit limitarea pensiei nete la nivelul mediei salariilor/soldelor nete)!

Termen nou, 21.09.2023. Amanarea asta nesfarsita a judecatii exceptiei OUG 59/2017 este o situatie nemaivazuta vreodata in istoria CCR si...

Exclusivo săptămână ago

Cum rămâne cu ,,nu încercăm să îl absolvim de rigorile legii”? Și cu ,,nu încercăm să îl ferim de răspunderea pentru faptele sale”?

Mai tineti minte prima reactie (cu intarziere) a familiei criminalului de la 2 Mai, si ceea va scriam atunci –...

Exclusivo săptămână ago

Numirile politice făcute de Bogdan Despescu au distrus Poliția Română/”-Tu știi cine sunt eu? Sunt „moșul” (nașul) lui…”

V-ați întreba cine sunt cei din fotografie și ce legătură există între ei. Păi, cel tinerel este Robert Popa îl...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!