Connect with us

Actualitate

Horoscopul zilei de 23 octombrie 2020. „Scorpionii” se bucură de energie și vitalitate

Incisiv

Publicat

pe

Horoscopul zilei de 23 octombrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi, Soarele va intra în zodia Scorpion, pe care o va tranzita până pe 21 noiembrie, și ne va stimula din această ipostază să ne preocupăm mai mult de situația financiară, dar și de latura intimă și sentimentală. De asemenea, vom fi mai dornici să aducem schimbări în viața noastră și vom avea o mai mare putere de regenerare, de reconstrucție.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 23 octombrie 2020

Dragoste

Soarele îți va activa timp de o lună casa intimității și va contribui la reaprinderea pasiunii în cuplu, iar dacă ești singură te poate stimula să intri în aventuri sentimentale, însă ai mare grijă și dă dovadă de responsabilitate pentru că poți avea parte și de surprize mai puțin plăcute, de momente în care să nu te simți valorificată. Posibile tensiuni în cuplu din cauza banilor sau a unor ascunzișuri, secrete care ies la iveală.

Carieră

Azi se întrevăd posibile tensiuni cu colaboratorii din cauza unor proiecte pe care nu ți le poți duce la timp așa cum ai promis sau conform programului.

Bani

Soarele va tranzita sectorul creditelor, al taxelor și impozitelor, al finanțelor pe care le deții cu partenerul sau cu alte persoane, al moștenirilor și litigiilor, iar energia ta se va canaliza către îmbunătățirea acestui sector de viață. Va fi nevoie să dai dovadă de multă responsabilitate și prudență pentru că pot apărea unele pierderi sau cheltuieli neplanificate.

Sănătate

Dacă vei continua să-ți menții un ritm alert de viață s-ar putea să te răpună oboseala cât de curând. Profită că este vineri și odihnește-te!

Horoscop zilnic Taur – 23 octombrie 2020

Dragoste

Soarele va tranzita sectorul relațiilor și interesul tău se va canaliza către îmbunătățirea acestui sector de viață, a relației de cuplu în special. Vei avea parte de surprize și răsturnări de situație neașteptate în perioada următoare și secrete pot ieși la suprafață.

Carieră

Relațiile cu colaboratorii, asociații, partenerii de afaceri se vor afla sub lumina Soarelui și va trebui să dai tovadă de mult tact pentru a evita nemulțumirile și dezamăgirile, însă acest tranzit îți va arăta și calea cea corectă. Azi ești foarte preocupată de imaginea profesională.

Bani

Gândurile tale s-ar putea îndrepta către renegocierea unui contract de care ești nemulțumită, însă ferește-te să o faci astăzi.

Sănătate

Ai ajuns într-un punct în care organismul îți cere să pui frână. Tu mai poți, dar bine ar fi să nu exagerezi.

Horoscop zilnic Gemeni – 23 octombrie 2020

Dragoste

Nevoia de a-ți schimba niște principii sau de a analiza din alte unghiuri niște convingeri pe care le ai s-ar putea să-ți aducă niște revelații. Te simți constrânsă și ai nevoie de mai multă libertate, însă ai grijă cum o obții!

Carieră

Soarele îți activează casa muncii și azi îți poate aduce tensiuni cu colegii, intrigi și bârfe nefondate. Pe termen lung, încearcă să-ți canalizezi atenția pentru a face ordine în programul tău și pentru a-ți îmbunătăți modul în care-ți îndeplinești sarcinile și responsabilitățile.

Bani

Ești foarte empatică la nevoile celorlalți și ai putea avea o dare de mână mai mare decât de obicei.

Sănătate

Sănătatea este un alt sector luminat de Soare, semn că deși îți aduce energie și putere de muncă, va trebui să dai dovadă și tu de mai multă responsabilitate și chiar prudență pentru a nu te epuiza.

Horoscop zilnic Rac – 23 octombrie 2020

Dragoste

Soarele îți activează sectorul iubirii și îți va aduce o eprioadă în care determinarea de a-ți îmbunătăți relația va fi mare. Dacă ești singură, vei fi mai dornică să ai pe cineva alături. Însă, există și riscul să fii dezamăgită, mai ales de un prieten sau din cauza unei persoane din anturaj.

Carieră

Simți nevoia de a-ți valorifica niște resurse, de a-ți scoate la lumină niște talente artistice și creative și ar trebui să o faci pentru că vei avea parte de aprecieri.

Bani

Ai mai multă grijă la modul în care-ți administrezi finanțele pentru că fie copiii, fie niște hobby-uri te fac să scoți mai mult din buzunar decât ți-ai fi dorit.

Sănătate

Soarele te va determina în următoarea perioadă să faci tot posibilul pentru a avea mai mult timp liber și pentru a te bucura mai mult de activitățile de relaxare.

Horoscop zilnic Leu – 23 octombrie 2020

Dragoste

Soarele îți va lumina niște probleme de familie sau legate de locuință care se cer rezolvate. Posibil ca în perioada care urmează să ai parte de răsturnări de situație neașteptate și nu este exclus să-ți schimbi domiciliul. În cuplue s-ar putea să ai parte de tensiuni astăzi, deci nu duce lucrurile la extrem.

Carieră

S-ar puteta să te simți constrânsă de niște sarcini, să simți că nu poți avansa cu o activitate și asta să-ți aducă tensiuni cu colaboratorii, asociații sau partenerii de afaceri.

Bani

Ești nemulțumită de o situație financiară legată de locul de muncă, poate de o remunerație pe care nu ai primit-o sau care nu are valoarea așteptată.

Sănătate

În prima parte a zilei te vei simți mai obosită, mai stresată și chiar s-ar putea ca din cauza asta să nu-ți poți desfășura sarcinile cotidiene.

Horoscop zilnic Fecioară – 23 octombrie 2020

Dragoste

Soarele va tranzita casa comunicării și-ți va evidenția niște probleme pe care le ai în dialogul cu cei din jur pe care va trebui să le rezolvi. Posibile tensiuni cu rudele apropiate sau cu vecinii. În prima parte a zilei discuți destul de serioas cu persoana iubită despre un context care se cere rezolvat rapid, cel mai probabil legat de acte.

Carieră

La locul de muncă s-ar putea să ai parte de tensiuni și neînțelegeri cu colegii și chiar așteaptă-te să-ți auzi vorbe și acuzații care să nu-ți facă cinste, chiar dacă nu sunt adevărate.

Bani

Cât Soarele va traversa zodia Scorpion, va trebui să fii mai prudentă la negocieri și la tranzacțiile pe care le faci pentru a nu pierde bani.

Sănătate

Încearcă să nu te grăbești dacă pleci la drum și să nu faci imprudențe în trafic. Posibil ca în a doua parte a zilei să te simți peste măsură de obosită.

Horoscop zilnic Balanță – 23 octombrie 2020

Dragoste

Luna îți tranzitează astăzi sectorul iubirii, iar acest aspect îți va aduce nevoia de a fi iubită, nevoia de a petrece timp cu persoana dragă, însă nu sunt excluse nemulțumirile cauzate de faptul că nu te simți suficient de apreciată.

Carieră

Ești destul de inventivă la locul de muncă și vii cu soluții bune, dar nu te aștepta ca ceilalți să aibă aceeași viziune cu tine, așa că e posibil să nu te ia în seamă decât dacă te impui.

Bani

Soarele va activa sectorul financiar și îți va aduce foarte multă determinare să-ți îmbunătățești veniturile, inclusiv să-ți renegociezi salariul, însă ai grijă că în perioada următoare pot apărea niște surprize și răsturnări de situație la care să nu te fi așteptat, deci fii prudentă în cheltuieli.

Sănătate

Este o zi foarte bună să te dedici lucrurilor care-ți fac plăcere și să-ți lași calitățile artistice și creative să te repună în mișcare.

Horoscop zilnic Scorpion – 23 octombrie 2020

Dragoste

S-ar putea ca în perioada în care Soarele îți traversează zodia să ai de-a face cu fel și fel de surprize care vin din zona partenerului de viață și nu de puține ori să nu știi cum să le abordezi. Deocamdată, axează-te pe tine și pune-ți ordine în gânduri. Posibile tensiuni și neînțelegeri cu familia în partea a doua a zilei.

Carieră

Nu este exclus să primești niște vești legate de carieră, de un proiect profesional. Pe de altă parte, cineva s-ar putea să te invidieze și să-ți aducă prejudicii de imagine.

Bani

Este o zi în care este bine să-ți drămuiești cu atenție finanțele și să nu te avânți în prea mari cheltuieli și investiții.

Sănătate

Te vei bucura de energia Soarelui timp de o lună, atâta timp cât îți tranzitează zodia, dar te și poți folosi de lumina sa pentru a pune o oarecare ordine în viața ta. Ai o mare capacitate de regenerare, de vindecare, de a transcede lucrurile.

Horoscop zilnic Săgetător – 23 octombrie 2020

Dragoste

S-ar putea să afli niște vești, informații destabilizatoare care să te pună pe gânduri și să-ți aducă insomnii. Frământările vor fi destul de puternice zilele acestea.

Carieră

Încearcă să fii prudentă la locul de muncă și să nu dai atenție zvonurilor pe care le auzi. Evită să te contrazici cu colegii sau să-i vorbești pe la spate.

Bani

În prima parte a zilei s-ar putea să trebuiască să plătești ceva ce ai amânat. Se întrevăd niște blocaje și limitări și nemulțumiri legate de o sumă de bani.

Sănătate

Soarele îți poate pune în lumină o serie de afecțiuni mai vechi pe care nu trebuie să le ignori. Orice simptome apar în perioada aceasta trebuie rapid evaluate.

Horoscop zilnic Capricorn – 23 octombrie 2020

Dragoste

Soarele îți va tranzita sectorul prietenilor și s-ar putea să ai parte de unele deziluzii și dezamăgiri din partea acestora. Totodată, pe termen lung îți vei dori să-ți îmbunătățești unele legături sau să-ți lărgești anturajul. Atenție la o pasiune care weekendul acesta poate lua naștere brusc cu o persoană din cercul de prieteni.

Carieră

Tot Soarele este cel care-ți va aduce foarte multă energie pentru a te ocupa de îmbuntățirea unui proiect în care ești implicată, mai ales că azi poți afla o veste mai puțin plăcută despre un astfel de context

Bani

Situația materială devine importantă pentru tine astăzi în sensul că-ți dorești să te achiți de o datorie sau să clarifici una spect financiar cu cineva.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate care să-ți impacteze cursul firesc al zilei, în schimb poți fi destul de orgolioasă cu cei care te-au deranjat sau consideri că ți-au greșit.

Horoscop zilnic Vărsător – 23 octombrie 2020

Dragoste

Luna îți traversează zodia din a doua parte a zilei și-ți va aduce o stare generală mai bună. Vei încerca să dai la spate provocările cu care te confrunți și vei lupta să te liniștești. În plus, ai putea avea ocazia să înțelegi motivele pentru care trebuie să treci prin anumite situații.

Carieră

Soarele îți activează sectorul carierei și va urma o perioadă în care interesul și energia ta se vor concentra pentru a-ți îmbunătăți acest sector. Ești mai determinată să-ți atingi niște obiective, poate să obții o funcție, să te faci remarcată și apreciată. Azi ai mare grijă la imaginea ta, la reputația ta. Cineva poate încerca să-ți pună bețe în roate.

Bani

În afară de grijile tale curente, nu se întrevăd probleme financiare de natură să fie consemnate.

Sănătate

Abia către seară se vor mai liniști apele și te vei putea simți și tu mai bine. Profită de timpul liber pentru a te odihni mai mult.

Horoscop zilnic Pești – 23 octombrie 2020

Dragoste

Soarele activează sectorul principiilor de viață și te va determina, prin diferite evenimente care se vor petrece în viața ta, să faci niște schimbări de mentalitate, să lași în spate principii, gelozii, prejudecăți.

Carieră

Tot soarele este cel care te va determina să te dezvolți profesional, îți va insufla dorința de a învăța mai mult, de a obține o diplomă, un atstat și te va susține prin energia sa. Posibil chiar să-ți aducă vești din străinătate.

Bani

În continuare ai grijă la tendința de a arunca niște bani pe geam, de a cheltui nechibzuit. Poți pierde prin negocieri dacă nu ești atentă.

Sănătate

Starea psihică este destul de sensibilă. Apar frământări. Griji, regrete, deziluzii și bine ar fi, dacă nu te poți detașa de acestea, să te preocupi de rezolvarea lor sau de orice alte activități care-ți readuc zâmbetul pe buze.

Horoscop săptămânal 19 – 25 octombrie 2020. Taurii își îmbunătățesc viața sentimentală

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 19 – 25 octombrie 2020, pentru toate zodiile. Săptămâna 19 – 25 octombrie 2020 se remarcă prin intrarea Soarelui în zodia Scorpion, aspect care ne va aduce o puternică motivație de transformare și regenerare.

Totodată, Venus, planeta iubirii, va face nu mai puțin de trei aspecte benefice cu cele trei planete lente din Capricorn, cu Jupiter, Saturn și Pluto, context care pune cărămida de temelie la baza relațiilor și care contribuie la îmbunătățirea și consolidarea acestora.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna octombrie 2020

Horoscopul lunii octombrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna octombrie ne va pune în atenție o serie de acțiuni pe care le-am întreprins în luna august cu scopul de a le revizui, în majoritatea cazurilor fiind vorba de acțiuni legate de sectorul profesional, dar nu numai.

Evenimentul major al lunii octombrie 2020 este retrogradarea lui Mercur, planeta comunicării și a rațiunii, în zodia Scorpion, eveniment care se va produce începând cu data de 14 octombrie și care va aduce un plus de tensiune în relațiile cu cei din jur, neîncredere și instabilitate financiară.

Este de preferat să nu luăm decizii majore în această perioadă, ci să ne reevaluăm rațiunile anterioare. De asemenea, vă recomand să nu achiziționați produse electronice și electrocasnice luna aceasta și nici să nu faceți alte investiții majore.

Mai multă prudență în relația cu băncile și în acțiunile întreprinse în acest sens, mai ales în cazul plăților online.

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Orban: Epidemia de COVID-19 este în trend descendent, avem mai puține cazuri decât săptămâna trecută. Anunțul premierului despre o eventuală carantină după alegeri

Incisiv

Publicat

pe

De

Premierul Ludovic Orban a declarat duminică, în cadrul unei intervenții televizate, că epidemia de COVID-19 este pe un trend descendent în acest moment în România.

Astfel, el a declarat pentru România TV că săptămâna aceasta s-au înregistrat cu 5.000 de cazuri noi mai puțin decât săptămâna anterioară.

De altfel, premierul a spus că aceasta este prima săptămână în care se observă o astfel de scădere a numărului de noi cazuri.

„Săptămâna aceasta există pentru prima oară un trend de scădere a numărului de infectări. Noi analizăm ziua din această săptămână comparată cu ziua echivalentă din săptămâna trecută, din săptămâna anterioară, de asemenea, cumulat pe 3 zile sau cumulat pe 7 zile. Deja, cumulat pe 7 zile avem un trend clar de scădere cu peste 5.000 de cazuri mai puţine decât săptămâna trecută”, a spus Orban.

Acesta susţine că acest trend este rezultatul măsurilor dispuse. Ludovic Orban a explicat că în cazul oraşelor în care a fost instituită carantina, s-a observat iniţial o tendinţă de creştere a numărului de cazuri, apoi un platou şi, în cele din urmă, a început scăderea.

Orban: Informația despre o eventuală carantinare după alegeri este o minciună gogonată

De asemenea, premierul a catalogat drept „o minciună gogonată” afirmațiile potrivit cărora va urma o carantină dură după alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Acesta a spus că România „nu își permite un lockdown” din punt de vedere economic, ci este nevoie de un echilibru.

„Este o minciună gogonată. Am avut un moment dificil, pe parcursul a 7-8-10 zile, am avut un trend de creştere îngrijorător. În faţa acestui trend am luat măsuri de restricţie. (…) Rezultatele acestor măsuri se simt. (…) Rezultatele se văd, deja s-a oprit trendul de creştere şi pot să vă spun că săptămâna asta există pentru prima oară un trend de scădere a numărului de infectări. Economia României nu-şi poate permite un astfel de lockdown, noi trebuie să menţinem un echilibru. Oamenii au nevoie de locuri de muncă, trebuie să fie activi trebuie să-şi desfăşare viaţa profesională în condiţii cât mai aproape de normalitate (…) Din punct de vedere economic România nu-şi poate permite un lockdown. Lockdown înseamnă încă o cădere economică şi ar pune în pericol trendul de creştere economică pe care îl avem cert”, a spus premierul Ludovic Orban.

România a înregistrat duminică 5.554 de noi cazuri de infectare cu noul tip de coronavirus și 148 de noi decese.

Citeste in continuare

Actualitate

Primăria Capitalei, pregătită pentru deszăpezire / ANM a emis un cod galben de ninsori. Care sunt zonele afectate

Incisiv

Publicat

pe

De

Peste 2.600 de operatori, 654 de utilaje şi peste 24.000 de tone de material antiderapant sunt pregătite pentru deszăpezire, după ce meteorologii au emis o avertizare Cod galben de ninsori, care vizează şi Bucureştiul, a anunțat Primăria Capitalei.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Capitalei, primarul general Nicuşor Dan a solicitat operatorilor de deszăpezire din toate sectoarele Capitalei să fie pregătiţi de intervenţie, astfel încât traficul rutier din Bucureşti să nu aibă de suferit.

„Astfel, potrivit raportărilor operatorilor de deszăpezire, în total, pentru toate sectoarele Capitalei sunt pregătiţi de intervenţie 2.683 de operatori, 654 de utilaje (dintre care 381 sunt utilaje care intervin pentru combatere polei şi pluguit) şi 24.302 tone de material antiderapant, după cum urmează:

Sectorul 1

– compania Romprest Service SA – 73 de utilaje, 150 de operatori şi un stoc de 6.792 tone materiale antiderapante;

Sectorul 2

– SC Supercom SA – 81 de utilaje, 360 de operatori şi un stoc de 5.000 de tone material antiderapant; ADP sector 2 – 50 de utilaje, 170 de operatori şi 525 tone material antiderapant;

Sectorul 3

– Direcţia Generală de Salubritate sector 3 – 60 de utilaje, 400 de operatori şi 3,570 tone material antiderapant;

Sectorul 4

– SC Rosal Grup SA – 141 utilaje, 500 operatori şi 600 tone material antiderapant;

Sector 5

– SC Salubrizare Fapte 5 SA – 41 de utilaje, 400 de operatori şi 6.000 de tone material antiderapant

Sector 6

– SC Urban SA – 131 utilaje, 532 operatori şi 1,400 tone material antiderapant; ADP 6 are pregătite 77 utilaje, 171 operatori şi 414 tone material antiderapant”, a anunţat Primăria Capitalei.

Totodată, Primăria Capitalei anunţă că echipele DGASMB vor continua acţiunile pentru depistarea persoanelor fără adăpost şi cazarea acestora în centrele sociale. „De asemenea, DGASMB monitorizează, şi în această noapte, persoanele care refuză cazarea în centrele sociale, distribuind ceai şi supă caldă, precum şi geci, bocanci, pături şi mănuşi în caz de nevoie. În centrele DGASMB sunt în prezent cazate 253 de persoane fără adăpost”, a mai transmis primăria.

Primăria Capitalei anunţă că a pus la dispoziţia cetăţenilor Telverde 0.800.800.868 unde aceştia pot sesiza eventualele probleme apărute din cauza vremii. Totodată, bucureştenii sunt rugaţi să semnaleze la numărul de telefon 021/9524 prezenţa pe stradă sau în spaţiile comune ale blocurilor a persoanelor fără adăpost, pentru ca acestea să fie preluate de Poliţia Locală şi transportate la centrele sociale ale Capitalei.

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ninsori pentru sudul şi estul Munteniei şi pentru cea mai mare parte a Dobrogei, care intră în vigoare luni, la ora 5.00.

Citeste in continuare

Actualitate

India, după o săptămâna de greve și proteste in toata tara

Incisiv

Publicat

pe

De

 India a cunoscut săptămâna care se încheie astăzi cu o grevă a 250 de milioane de muncitori și fermieri, grupuri studențești, femei și reprezentanți ai societății civile împotriva noilor legi ale muncii și agriculturii și în opoziție fata de privatizari.

 

Lucrătorii din principalele sectoare industriale, precum oțelul, cărbunele, telecomunicațiile, ingineria, transporturile, porturile și docurile, plantațiile, producția de apărare și unitățile financiare s-au alăturat grevei de joi, potrivit portalului Peoples Dispatch.

 

În plus, partidele de stânga și alte partide de opoziție au participat la toate protestele. Greve rurale au avut loc și în mai multe State agricole din aceasta țara puternic populată a Asiei de Sud.

 

Muncitorii și angajații din industrie cer o creștere a salariilor minime, încetarea lucrărilor contractuale, controlul prețurilor pentru produsele esențiale și încetarea vânzării de unități din sectorul public către entități private.

 

Greva a coincis cu Ziua Constituției Indiei, care comemorează eliberarea sa de sub dominatia coloniala britanica, în 1949, și a avut loc în contextul atacului guvernului asupra drepturilor lucrătorilor din mai multe sectoare economice și împotriva fermierilor.

 

Poliția a folosit tunuri cu apă, gaze lacrimogene și bariere împotriva unui marș masiv al fermierilor, care au reușit totuși să între în New Delhi după ce au primit permisiunea autorităților de a desfășura demonstrațiile lor pașnice.

 

Printre cererile prezentate de protestatari se numără retragerea unei serii de coduri ale muncii și legi agricole aprobate recent de guvernul prim-ministrului Narendra Modi, deoarece guvernul său este acuzat de instrainarea agriculturii naționale către marii comercianți si multinationale.

 

În ciuda opoziției puternice din legislativ, au fost aprobate patru coduri ale muncii care permit angajatorilor și administrațiilor să crească volumul de muncă, îngreunează obținerea unor salarii echitabile, permit cu usurinta realizarea concedierii lucrătorilor, reducerea asigurărilor de sănătate și împiedicarea formării sindicatelor.

 

Greviștii cer aplicarea unor politici de asistență socială pentru a ajuta masele afectate de consecințele economice ale Covid-19, deoarece sute de mii de oameni și-au pierdut locul de muncă și acum mulți dintre ei lucrează cu salarii reduse și în condiții oneroase.

 

Revendicările lucrătorilor includ, de asemenea, 10 kilograme de alimente pentru toate familiile nevoiașe, precum și contribuții mai mari din partea statului la educație și sănătate în țară.

 

India a intrat într-o recesiune tehnică pentru prima dată de la independența țării față de stăpânirea colonială britanică în 1947, potrivit Oficiul Național de Statistică.

 

Produsul intern brut (PIB) al Indiei s-a contractat cu 7,5 la sută în perioada iulie-septembrie, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut.

 

În primul trimestru al anului fiscal 2020-21 (aprilie-martie), PIB-ul s-a contractat cu 23,9 la sută, o cifră fără precedent pe fondul măsurilor blocadei naționale de reducere a răspândirii Covid-19, care au făcut ca activitatea economică a acestei țări din Asia de Sud să se clatine serios, cu grave consecinte sociale.

 

Contracția PIB-ului de 7,5% din iulie-septembrie a contrastat cu creșterea de 4,4% din același trimestru al anului trecut.

 

Șomajul și protestele vin în timp ce repercusiunile economice din cauza crizei pandemice actuale au împins India într-o recesiune economică suplimentară, exacerbând inegalitățile sociale existente și ducând la creșterea șomajului.

Ciprian Pop

Citeste in continuare

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Exclusiv19 ore ago

Pentru cei care își iau amendă pentru că nu poartă masca de protecție: când vă zice organu` că ați încălcat ”legea” să îi cereți Ordinul Comun al Ministrului Sănătății și al Ministrului Afacerilor Interne emis în baza HG nr. 967/2020 care stabilește condițiile în care e obligatorie masca

Asta ca să se vadă cât de deștepți sunt din nou mai marii noștri: Art. 1 din Anexa nr. 2...

Exclusiv19 ore ago

Hai ca au gasit vinovatul pentru inginerul dat afara de PNL!/Ati ghicit, e Pe-Se-De!/Si nu e o gluma!

Aflat în vizită în județul Dâmbovița, premierul României, Ludovic Orban, a fost întrebat despre cazul de la Târgu Mureș de...

D.N.A.3 zile ago

PROMO/In data de 02.12.2020, inregistrari audio/stenograme senzationale cu un sef de institutie de forta

In data de 02.12.2020, Incisiv de Prahova demasca fata hadra a mafiei locale. Inregistrari audio/stenograme care va arunca in “aer”...

Exclusiv3 zile ago

DNA ar fi trebuit să înceapă deja urmărirea penală împotriva lui Marcel Vela, Ministrul Afacerilor Interne, pentru ca a dat de șase

Păi asta nu este divulgare de informații nedestinate publicității? Că mai are și folos necuvenit: voturi pentru Vela! DNA ar...

Exclusiv4 zile ago

PROMO/In curand, inregistrari audio/stenograme senzationale cu un sef de institutie de forta

In curand, Incisiv de Prahova demasca fata hadra a mafiei locale. Inregistrari audio/stenograme care va arunca in “aer” o institutie...

Exclusiv4 zile ago

Un ministru dintr-un stat membru al Uniunii Europene admite ca si-au batut joc de propria populatie si ca pandemia a fost speculata, cu pretul vietilor cetatenilor

O premiera! Pentru prima data, un ministru  dintr-un stat membru al Uniunii Europene admite ca si-au batut joc de propria...

D.N.A.5 zile ago

Sotia procurorului Negulescu Mircea confirma: in „Justitia din Prahova” dosarele sunt repartizate „dupa sufletul omului” si „cine poate, oase roade”

La data de 20.06.2020 Incisiv de Prahova publica articolul „Mafia contraataca/Solicitare oficiala catre Comisarul şef de poliţie Marian IORGA –...

Aveti un Pont6 zile ago

Institutii publice din Ploiesti afectate de Covid – 19/Noi focare de infectie printre angajatii din sectorul public/Administratia liberala in „silenzio stampa” si inexistenta

Odată ce PSD însuși a renunțat să mai tărăgăneze lucrurile, a devenit cât se poate de clar că partidele pornesc...

Exclusiv6 zile ago

Aduceti izoleta si pentru Marcel Vela/Il stiti, e baiatul ala care se lauda cu amenzi neconstitutionale de 600 de milioane de Euro de a facut Romania de batjocura in fata lumii

E baiatul ala care participa (nu a infirmat niciodata, desi l-am intrebat expres) la petrecerea dezmatatilor din guvernul Romaniei, fara...

Exclusiv7 zile ago

Ce ati facut timp de 8 luni si pret de 14 miliarde de Euro?

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Horatiu Moldovan, in martie 2020: ,,În afară de achiziţiile de ventilatoare, în România există...

Exclusiv1 săptămână ago

Paiata Manole a dat unda verde unei marionete de la BNR sa imprastie frica in populatia si economia Romaniei, amenintand, in plina criza economica si in recesiune deplina cu represiune financiara la adresa economiei din Romania

Nu pot decat sa constat ca turnatorul securitatii Petrov nu poate decat sa rabufneasca la adresa Presedintelui SUA, Donald Trump,...

Exclusiv2 săptămâni ago

România este într-adevăr lider european, inevitabil!/Se împrumută la cele mai mari dobânzi din Uniunea Europeană

La nici două zile de când Adrian Zuckerman, ambasador de origine română al SUA în România ne asigura că ,,România...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

Legăturilor subterane între fosta „elită” DNA ST. Ploiești și judecătoarea Zamfirescu Anca Corina/Zidul de protecție creat in jurul „elitelor” de la DNA ST. Ploiești ce actioneaza ca un grup de crimă organizată

In prezentul articol ne vom referi strict la judecătoarea Zamfirescu Anca Corina si la zidul de protecție creat in jurul...

laptop-reconditionat laptop-reconditionat
Diverse2 săptămâni ago

De ce să alegi un laptop refurbished?

Laptopurile refurbished au devenit tot mai populare în ultimii ani în domeniul IT. România se numără printre țările cu cei...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

Reamintim ca – ziarul Incisiv de Prahova a lansat o aplicatie de mobil care ofera utilizatorilor posibilitatea sa gaseasca toate stirile importante intr-un singur loc/Ne respectam pentru ca va respectam!

Pierre Auguste Renoir, înainte de a muri, a spus: „Cred că am început să înţeleg anumite lucruri” Ziarul Incisiv de...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!