Connect with us

Aveti un Pont

Florian Coldea – noua vedeta a SNSPA

Publicat

pe

(Preluare Inpolitics):

Fostul șef operativ al SRI, generalul (r)Florian Coldea, este din acest an universitar profesor la SNSPA, universitatea care se află în epicentrul scandalului monstru din ultimele zile după ce s-a aflat că Andi Manciu, șeful Grupului strategic de comunicare, și-a falsificat biografia pretinzînd că a absolvit-o.

Potrivit dezvăluirilor jurnalistului Ionuț Cristache din emisiunea România 9 a TVR, aducerea lui Coldea la SNSPA a provocat deja tensiuni interne în interiorul universității, corpul profesoral nevăzînd-o cu ochi buni. Fostul șef al SRI l-a înlocuit la catedră pe profesorul universitar doctor Mihai Ionescu, general și istoric, la Departamentul de studii europene din subordinea SNSPA. Florian Coldea a încercat fără succes, reamintim, să urmeze cursurile polithenicii din Arad, și a fost plasat ulterior de unchiul său, generalul SRI Dan Gheorghe, la Academia de Informații, facultatea de psihosociologie. Acum doi ani, Coldea a devenit profesor și la cea mai prestigioasă universitate din România, Babeș-Bolyai, unde preda „Intelligence şi decizie politică”. Un curs la care chiar pare să se priceapă.

 

Aveti un Pont

De ce să alegi Vented.ro pentru proiectele tale imobiliare?

Publicat

pe

De fiecare dată când ai proiecte imobiliare importante vei avea nevoie şi de o firmă pe care să te bazezi şi care are şi servicii de top la cele mai bune preţuri de pe piaţă. Pentru faţade ventilate şi aplicaţii diverse cu sticlă securizată, placări cu materiale moderne, Vented.ro este cea mai bună alegere.

Cu experienţă vastă în domeniu, Vented.ro poate asigura în funcţie de nevoile clienţilor, faţade ventilate montate rapid şi sigur, pe orice fel de clădiri, placări Bond, faţade ventilate cu diverse materiale şi structuri, pereţi cortină, toate la cele mai bune preţuri de pe piaţă.

Motive pentru care să alegi Vented.ro pentru proiectele tale imobiliare

Iată doar câteva motive pentru care colaborarea cu Vented este o alegere inspirată şi inteligentă de fiecare dată:

Ai la dispoziţie cea mai bună echipă pentru montarea faţadelor ventilate şi sticlei securizate, placări cu Bond, montare pereţi cortină, folie izolare termică geamuri. Este foarte important să ştii că te poţi baza pe oamenii de la firma ce oferă servicii de montaj în cazul unor astfel de structuri complexe. Vented.ro are peste 150 de proiecte deja finalizate, 13+ ani de experienţă şi 20 de colegi care formează de departe cea mai tare şi mai pricepută echipă disponibilă pentru montarea de faţade ventilate şi sticlă securizată.

Fiecare dintre cei 20 de oameni de la Vented şi-a perfecţionat modul de lucru, şi-a demonstrat calităţile în timp şi ştie ce are de făcut, ştie care sunt problemele ce pot să apară la montaj şi după, ştie cum să le prevină şi să le rezolve din mers.

În plus, echipa unită şi dornică de muncă serioasă nu te va lăsa niciodată la greu şi va veni cu soluţii şi idei de montaj sau de întreţinere în aşa fel încât toate structurile montate pe faţade să fie rezistente şi să arate foarte bine chiar şi după n ani de la montaj.

Folie de protecție pentru geamuri: Protejează-ți investiția cu soluții avansate

Comunicare eficientă, respect şi placări rapide cu materiale de calitate pentru faţade ventilate eficiente

 • Comunicare perfectă

Indiferent ce vrei să comunici cu Vented şi echipa de specialişti de aici ai ce discuta. Vezi cum se lucrează în timp real pentru afacerea ta, comunici eficient cu membrii echipei, orice fel de reproşuri sau schimbări pe care le vei face legat de faţadele ventilate de montat vor fi analizate şi ţi se vor prezenta soluţii şi motivaţii pentru toate deciziile luate. Contactezi Vented.ro oricând doreşti, ai canale de comunicare moderne la dispoziţie şi oameni dispuşi să te ajute şi să te asculte de fiecare dată.

 • Respectul, mai important decât orice

Firma Vented respectă orice idei ai şi încearcă să îţi ofere strategii coerente şi mijloacele necesare ca să îţi pui în practică în mod corect toate ideile şi planurile legate de faţadele ventilate. Eşti tratat cu seriozitate, fiecare proiect este luat în serios şi de fiecare dată ai soluţii pe loc şi punere în operă în cel mai scurt timp cu putinţă.

 • Ai placări eficiente cu Bond, material compozit, din aluminiu, pentru performanţe mecanice de top la o greutate mică

Echipa Vented poate monta la cerere orice tip de faţade ventilate Bond, pentru rezistenţă crescută indiferent de factorii exteriori exercitaţi asupra faţadelor.

Suprafeţele plane perfecte obţinute rapid, prelucrarea uşoară şi exactă asigurată de profesioniştii de la Vented, hidroizolaţia foarte bună, rezistentă la şocuri şi îndoire, radiaţii UV, compatibilitatea cu materiale precum betonul sau zidăria, toate se constituie în avantaje ale placărilor cu Bond. Pe lângă Bond se pot monta faţadele ventilate Equitone, din fibrociment, rezistent şi cu aspect estetic deosebit, dar şi pereţi cortină, din sticlă sau aluminiu, rezistă şi ei la foc sau intemperii.

Montări sticlă securizată, folie protecţie geam şi izolare geamuri, montări pereţi cortină

 • Montare profesionistă sticlă securizată şi folie protectie geam

Se pot solicita montări compartimentări cu sticlă securizată, pe bază de panouri de sticlă fixate între cadrele metalice sau panouri cu profiluri de aluminiu, pentru clădiri birouri şi alte tipuri de clădiri. 

Rezistenţa mare obţinută după montaje corecte pentru compartimentările cu sticlă securizată, montajul terase sau balcoane din sticlă securizată, montajul vitrine magazine din sticlă securizată pentru faţade magazine care arată şi bine şi au şi un grad înalt de funcţionalitate, de toate puteţi beneficia dacă veţi începe o colaborare cu Vented.

Aceeaşi firmă se va ocupa de izolare geamuri şi montare folie de protecţie geam, folie izolare termică geamuri ca să te poţi bucura de confort, protecţie sporită şi facturi mai mici mai ales vara, zgomot redus în interior. Vented practică un preț izolare termică geamuri foarte bun, ai cele mai bune oferte de pe piaţă mereu, folia este dintr-un material polimeric transparent, cu straturi subţiri de metale sau oxid de metal, blocându-se astfel razele infraroşii sau ultraviolete.

 • Montare profesionistă pereţi cortină

Vented asigură montări pentru toate clădirile care au nevoie de faţade cu pereţi cortină şi faţade ventilate cu cele mai rezistente materiale. Fiecare proiect ce include un astfel de montaj este analizat, se iau toate măsurile de siguranţă şi se aleg cele mai bune materiale pentru a avea faţade care nu numai arată bine, dar sunt şi funcţionale. Se elimină cu ajutorul faţadelor ventilate condensul la interior şi excesul de căldură, mediul este plăcut şi confortabil pentru toţi cei din interior.

De regulă faţadele cu pereţi cortină şi cu faţade ventilate moderne Bond se finalizează în timp util, poţi vedea mereu ce se întâmplă şi poţi discuta cu echipa de specialişti despre eventuale modificări ce pot să apară la nivel de proiect. 

Orice fel de opţiune ai alege ştii că te vei baza pe lucrare şi cei peste 13 ani de experienţă ai firmei şi experienţa fiecărui profesionist din echipă îşi vor spune cuvântul şi vor fi dovediţi când vei vedea rezultatele finale.

Citeste in continuare

Aveti un Pont

Cum să alegi cel mai bun aparat de sudură cu sârmă pentru nevoile tale

Publicat

pe

Înainte de a achiziționa orice aparat de sudură trebuie să te asiguri că îl cumperi pe cel potrivit pentru tine și nevoile tale. Unul dintre cele mai bune astfel de echipamente pentru sudură care există pe piață este aparatul de sudură cu sârmă care oferă rezultate fantastice după folosirea lui. De altfel, este esențial să știi anumite detalii despre aceste aparate pentru a face alegerea potrivită.

Articolul include cât de important este să-ți cunoști nevoile pentru care ai nevoie de un aparat de sudură. Capacitatea și puterea aparatului sunt alte aspecte esențiale în momentul alegerii unui aparat potrivit pentru necesitățile proiectului tău.

Ultimul pas pe care trebuie să-l iei în considerare când vine vorba de alegerea unui aparat de sudură sunt opțiunile suplimentare și siguranța. După ce toate acestea au fost bifate de către aparat, poți să-l cumperi fără vreo problemă.

Clarifică-ți necesitățile de sudură pe care le ai

Pentru ca proiectul tău să fie reușit, ai nevoie de un aparat care să fie optim pentru tipul proiectului tău, astfel dacă aparatul de sudură nu este potrivit, proiectul va eșua. Așa că, urmează câteva sfaturi pentru a-ți înțelege necesitățile.

Petru început, analizează care sunt tipurile de proiect pe care le realizezi de obicei. Tehnicile de sudură sunt diferite și vaste, iar pentru ca aparatul de sudură cu sârmă să facă față este necesar să știi care este tehnica folosită.

Aparatul de sudură MIG MAG este recomandat pentru proiectele unde se repară diferite construcții de nivel mic sau mobilier, unde se folosește sârma subțire. Acesta se folosește extrem de ușor și este potrivit pentru necesitățile mici.

Însă, dacă proiectele tale le realizezi pe metale sau alte tipuri de materiale mai groase, vei avea nevoie de un aparat de sudură cu sârmă flux care să facă față, mai ales dacă condițiile în care lucrezi sunt grele. Un alt sfat important este alegerea aparatului potrivit pentru materialul pe care îl folosești. Unele aparate de sudură profesionale sunt confecționate pentru sudarea aluminiului sau a altor materiale. Însă, fiecare aparat este conceput să se folosească pentru un material divers.

Dacă te deplasezi mult, vei avea nevoie de un aparat de sudură care să fie portabil pentru a-ți ușura procesul. Acestea sunt mult mai simplu de transportat, nefiind un inconvenient și dispun de roți și mânere pentru a fi flexibile. Însă, capacitatea și calitatea aparatului trebuie să fie aceeași, chiar dacă acesta este portabil.

Aparatul de sudură cu sârmă: Tehnologie avansată pentru sudura perfectă

Care este capacitatea și puterea de sudare a aparatului?

Capacitatea și puterea de sudură a aparatului sunt aspecte esențiale în performanța și calitatea aparatului de sudură cu sârmă. Astfel că, ia în considerare câteva aspecte pe care aparatul tău de sudură trebuie să le aibă.

Un prim aspect este puterea nominală care este importantă în alegerea unui aparat de sudură, prin faptul că aceasta determină dacă aparatul este potrivit sau nu pentru un anume tip de material. Dacă folosești materiale groase, îți este recomandat să utilizezi un aparat care să aibă puterea nominală mare.

Ciclul de funcționare a aparatului de sudură cu sârmă este esențial deoarece timpul în care folosești aparatul pentru un anume proiect, acesta să funcționeze la capacitate maximă. Pentru ca aparatul să nu se supraîncălzească are nevoie de ciclul de funcționare care să-l răcească și să-l țină la o temperatură optimă.

Acesta este definit de un procentaj, iar dacă procentajul este de 60%, aparatul va funcționa la putere maximă pentru 6 minute și are nevoie de 4 minute pauză de răcire.

Aparatul de sudură cu sârmă oferă și un reglaj al parametrilor care la urma lui, îți oferă alte opțiuni pe care le poți folosi. De altfel, reglajul parametrilor te ajută să obții o calitate superioară a proiectului pe care îl realizezi.

Aparat de sudură cu sârmă: opțiuni suplimentare și siguranță

În momentul în care vrei să alegi un aparat de sudură potrivit pentru nevoile tale, trebuie să te asiguri că este fiabil și oferă opțiuni suplimentare care să-ți fie de folos. Un prim lucru care este esențial și pe care trebuie să-l urmărești când vrei să-ți achiziționezi un aparat de sudură cu sârmă este calitate carcasei.

Carcasa este esențial să fie puternică și să nu se strice repede, ca să te ajute în realizarea proiectului pe termen lung. Cablurile și componentele interne trebuie să rămână intacte fără a întâmpina vreo problemă, iar acest lucru se întâmplă doar dacă carcasa este durabilă și fabricată dintr-un material puternic.

Producătorul aparatului este recomandat să fie de încredere, în acest fel vei fi asigurat că produsul este rezistent și calitativ, iar funcționalitatea lui este corespunzătoare. Pentru a te asigura că acesta funcționează la standarde ridicate, citește recenziile anterioare de pe site.

Un alt aspect important este siguranța pe care aparatul o oferă. Acesta trebuie să respecte anumite reglementări care se află în vigoare și trebuie să te țină și pe tine în siguranță, pentru a nu te accidenta.

De altfel, aparatul de sudură este recomandat să aibă protecție pentru supraîncălzire, protecție pentru suprasarcină și pentru scurtcircuit. În acest fel, nu doar că tu vei fi în siguranță, dar nici aparatul nu va păți nimic.

Pentru ca sudurile tale să fie de o calitate superioară este esențial ca aparatul tău de sudură să ofere opțiuni suplimentare, precum, afișajele digitale care te ajută la reglarea vitezei firului, pentru a seta precis parametri etc. În acest fel, eficacitatea lucrului este sporită și îți va ușura munca semnificativ. 

Citeste in continuare

Aveti un Pont

Ce documente trebuie să ceri la achiziționarea unor auto rulate în București?

Publicat

pe

Ca la orice achiziţie de maşină, şi când vine vorba despre maşini auto rulate vei avea nevoie de o serie de acte importante pentru a putea avea o tranzacţie în siguranţă şi în conformitate cu reglementările în vigoare. În general aceste acte le ai deja sau le poţi solicita în funcţie de ce fel de tranzacţie vei avea de făcut.

Primii pași pentru alegerea unei auto rulate București

Până să ajungi la documentele pentru cumpărarea maşinilor rulate mai ai câteva etape de parcurs. Pentru început te gândeşti la ce maşină ai nevoie, ce vei face cu ea, pe ce distanţe o vei folosi, cât de puternică vrei să fie. După ce ai stabilit clar aceste detalii începi şi cauţi firme care vând auto rulate București, să consulţi ofertele şi să vezi care sunt cele mai bune preţuri şi oferte pe care le poţi accesa.

Este bine să te gândeşti în această fază, după ce compari cu atenţie şi preţurile, şi la leasing, dacă vrei să nu cumperi maşina respectivă pentru că nu ai bani în acel moment şi să apelezi la maşini în leasing pe care, poate, la final, le şi cumperi. Şi alte finanţări, de exemplu un credit, te pot ajuta să îţi cumperi totuşi o maşină rulată ceva mai bună. Este important să ai bugetul clar în minte şi să nu te abaţi de la el, să cumperi maşina pe care ţi-o permiţi.

O discuţie prealabilă cu firma care vine auto rulate București nu ar strica, mai ales dacă nu ai mai colaborat cu ea şi vrei să cunoşti oamenii de acolo şi să vezi care sunt şi practicile lor, cât de serioşi sunt.

După toate aceste etape şi când te-ai hotărât deja la o maşină, vei începe să aduni documentele necesare la achiziţionare unei maşini rulate în Bucureşti. Iată care ar fi cele mai importante şi esenţiale pentru orice tranzacţie fără stres:

Documente: Carte de înmatriculare, CIV, certificat ITP, istoric vehicul

Cartea de identitate a maşinii sau cartea de înmatriculare, talonul. În ea ai detalii esenţiale despre maşina, număr de înmatriculare, date fabricaţie, marca, model, număr identificare vehicul, VIN. Fără ea nu vei putea finaliza niciun fel de tranzacţie. 

Firma care se ocupă de comercializarea unor auto rulate București le va pune la dispoziţie imediat. Este bine să le parcurgi cu atenţie cartea de inmatriculare si talonul şi dacă suspectezi orice fel de modificări să eviţi imediat orice discuţie.

 • Certificatul de înmatriculare, CIV: Este emis de autoritatea responsabilă cu înmatricularea maşinilor, confirma faptul că vehiculul este înregistrat pe numele vânzătorului. Foarte important un aspect aici: datele din CIV trebuie să corespundă cu datele din cartea de înmatriculare.
 • Certificatul de inspecţie tehnică periodică, ITP: Nu cumperi nicio maşină rulată fără să îl vezi şi să îl analizezi cu mare atenţie. El este garanţia că maşina a fost pe la un service autorizat, că s-a realizat cu succes inspecţia tehnică periodică, deci ai siguranţă pe maşină şi pe funcţionarea ei.
 • Istoricul vehiculului: Ai nevoie de el ca să vezi totul despre accidente, despre reparaţii, dacă a fost furată maşina, ce probleme au fost şi cum s-au rezolvat. El se generează la cerere foarte uşor şi îl poate oferi orice fel de firma autorizată care vinde maşini auto rulate București.
 • Contract vânzare-cumpărare: Este nevoie de el şi se încheie uşor, el îţi permite să fii în legalitate când cumperi maşina rulată şi are detalii despre maşina, preţ de vânzare, condiţiile îndeplinite la vânzare.
 • Cartea de service sau foaia de parcurs: În document găseşti informaţii despre întreţinere şi reparaţii anterioare ale maşinii. Aşa vezi foarte simplu cât de bine a fost întreţinută maşina.
 • Asigurarea mașinii: Este foarte important să o ai, să vezi că este valabilă, că este încheiată la momentul cumpărării maşinii second hand București.

Declaraţii de impunere, dovada radiere evidenţă fostul proprietar, COC

 • Copie a actului de identitate vânzător: Chiar dacă este vorba de o firmă va există un reprezentant al acestuia şi copia actului de identitate sau date legate de firma respectivă vor fi garanţia unei tranzacţii legitime.
 • Declaraţia de impunere, găsită şi on-line: Ca să ai dovada că este cu toate taxele la zi plătite şi să ştii şi tu ce vei avea de plătit mai departe ca posesor al maşinii.
 • Certificatul de Conformitate pentru vehicul, COC: Atestă că maşina rulată are drept de liberă circulaţie şi că respectă standardele impuse la nivel european pentru producţia de autovehicule.
 • Dovadă de radiere din evidenţă a fostului proprietar: Ca să fii în legalitate şi să nu ai probleme legate de proprietate şi drept asupra maşinii.
 • Alte documente care atestă mentenanţa: Ai nevoie de documente care să ateste toate lucrările efectuate la nivelul maşinii. Orice dealeri auto Bucuresti le vor avea şi pe acestea şi ţi le vor pune la dispoziţie când eşti interesat de o maşină rulată din parcul lor auto.

Acestea sunt toate documentele de care vei avea nevoie ca să cumperi următoarea ta maşină rulată de la dealeri autorizaţi. Cere şi verifică fiecare act în parte, citeşte tot ce primeşti, compară datele şi detaliile, fii foarte clar în ceea ce soliciţi şi verifică întregul dosar care îţi permite să începi demersurile pentru cumpărarea maşinii.

Este de preferat să îţi cumperi maşinile rulate doar de la dealeri cu experienţă pentru a avea actele în regulă şi a putea cumpăra cât mai repede orice fel de maşină modernă rulată, de la cei mai buni producători de pe piaţă. Dacă nu ai documentele esenţiale puse la dispoziţie imediat vei evita respectiva firmă şi vei căuta un alt dealer de maşini rulate pentru o siguranţă sporită la încheierea tranzacţiei.

Citeste in continuare

Aveți un PONT?

ARTEHNIS

Cel mai complet ziar de investigații dedicat cititorilor din România.
Aveți un pont despre fapte de corupție la nivel local și/sau național?
Garantăm confidențialitatea!

Scrie-ne la Whatsapp: 0735.085.503
Sau la adresa: incisiv.anticoruptie@gmail.com
Departament Investigații - Secția Anticorupție

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Știri calde

Exclusiv2 zile ago

Sistemul penitenciar zguduit din temelii datorita abuzurilor directorului general al A.N.P

Sindicatele reprezentative și-au dat mâna și atacă pe toate fronturile. Sistemul penitenciar zguduit din temelii! Polițiștii din penitenciarele Târgșor...

Exclusiv2 zile ago

Profit curat: peste cinci milioane de lei anul trecut, din alimente expirate, rugină și lipsă de igienă la fițe în Herăstrău

Ce tupeu are celebrul Pescobar! Taverna Racilor, închisă după ce a ”plouat” cu amenzi. Pe toate le-a ignorat, iar acum...

Exclusiv2 zile ago

Minți „luminate” de întunericul provocat de scurtcircuitul neuronal!/Trăiască abuzurile, trăiască abuzatorii

S-a scurs aproape un an de când agentul de poliție Cănărău Ioan a fost abuzat chiar în sediul Poliției Roman...

Exclusiv2 zile ago

Cat costa ascunderea unei hotarari de guvern care reglementa diurna pentru politistii si jandarmii trimisi in misiuni internationale?

Va este cunoscut subiectul ascunderii HG 1086/2004 ( emisa de guvernul Nastase, nesecreta, nepublicata), de catre MAI, politistilor si jandarmilor...

Exclusiv4 zile ago

Cam atata se poate face, cand te confrunti cu rechini in roba de magistrat

Ce concluzii se pot trage din lectura acestui articol luju? .luju.ro/tentativa-de-compromitere-a-judecatorului-nicolescu-ij-a-finalizat-verificarile-in-cazul-politistului-dga-care-acuza-ca-ar-fi-fost-jignit-si-intimidat-de-judecatorul-iccj-alin-nicolescu-la-un-examen-atitudinea-necorespunzatoare-a-studentului-care-pentru-a?fbclid=IwAR0rNx0rRy2YsCSLC1z1PWvzCVdyGUXAliNodW-Z2l20htuTAS4kofJxVKg Pai una evidenta ar fi ca Inspectia Judiciara este...

Exclusiv4 zile ago

Imediat după moartea Sharei, polițiștii din Dumbrava Roșie, intenționat sau nu, au compromis grav ancheta

Ministrul de Interne, Cătălin Predoiu, a anunțat duminică seară, că a trimis Corpul de Control la IPJ Neamț. Corpul de...

Exclusiv4 zile ago

Ce impact vor avea măsurile de austeritate asupra polițiștilor?

– tăierea sporului pentru munca prestată în weekend și în sărbători legale (minus 300 -1000 lei); – eliminarea plății pentru...

Exclusiv4 zile ago

A patra federație din sistemul penitenciar intră in joc și toate cele 4 federații din sistemul penitenciar sunt de azi in actiune/proteste

Oamenii simpli ,care nu respectă legile, sunt trași la răspundere și plătesc pentru asta, guvernanții care nu iși respectă propriile...

Exclusiv5 zile ago

Un nou scandal in IPJ Prahova a izbucnit si a ajuns pe masa ministrului si a organelor de cercetare penala

La IPJ Prahova lucrurile s-au cam imputit si politistii corupti care au sustinut o grupare de criminalitate economico-financiara organizata ar fi trebuit s-o...

Exclusiv5 zile ago

Directorul medical din cadrul Penitenciarului Spital Rahova a schimbat halatul medical cu cel de abuzator

Debandada din Penitenciarul Spital Rahova După ce tolerează tratamentele inumane și degradante, furturile, absențele de la serviciu și întârzierile repetate...

Exclusivo săptămână ago

Panica in IPJ Prahova

”Capitan la 15 ani” a facut furori printre fostii colegi care s-au grabit sa isi piteasca pistoalele si lucrurile de...

Exclusivo săptămână ago

Ploieștiul este un oraș eșuat unde functiile de conducere din administratia locala se negociaza ca la piata si se stabilesc pe la „gratare”

Ploieștiul sub mandatul PSD-istului Andrei Volosevici a devenit un oras problema ce figurează la multe capitole pe ultimele locuri în...

Exclusivo săptămână ago

CCR continua seria amanarilor privind judecata exceptiei de neconstitutionalitate a OUG 59/2017 ( prin care s-a stabilit limitarea pensiei nete la nivelul mediei salariilor/soldelor nete)!

Termen nou, 21.09.2023. Amanarea asta nesfarsita a judecatii exceptiei OUG 59/2017 este o situatie nemaivazuta vreodata in istoria CCR si...

Exclusivo săptămână ago

Cum rămâne cu ,,nu încercăm să îl absolvim de rigorile legii”? Și cu ,,nu încercăm să îl ferim de răspunderea pentru faptele sale”?

Mai tineti minte prima reactie (cu intarziere) a familiei criminalului de la 2 Mai, si ceea va scriam atunci –...

Exclusivo săptămână ago

Numirile politice făcute de Bogdan Despescu au distrus Poliția Română/”-Tu știi cine sunt eu? Sunt „moșul” (nașul) lui…”

V-ați întreba cine sunt cei din fotografie și ce legătură există între ei. Păi, cel tinerel este Robert Popa îl...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!