Connect with us

Aveti un Pont

Inexplicabila scoatere din dosar a fostei consiliere a lui Ludovic Orban, Simona Ciulavu, care nu are nicio calitate

Publicat

pe

,,Schimbări prima pagină / Să scrie doar pe calculator datele / Faceti p vb (proces verbal) de negociere cu data de alaltaieri”. Acesta este mesajul pe care șeful Unifarm, Adrian Ionel, l-a trimis pe 5 martie 2020, subordonatei sale Maria Daniela Radu, sefa serviciului comercial al companiei. Directorul general i-a cerut să modifice contractul si anume cu doua zile in urma” – scrie azi Libertatea care citeaza din rechizitoriul DNA pentru trimiterea in judecata a lui Adrian Ionel, fost director general Unifarm, din vecinatatea SRI. Cu alte cuvinte, in opinia mea, ,,idiotul util” din vecinatatea SRI, Adrian Ionel, a fost prevenit si chiar i s-a sugerat ANTEDATAREA contractului. Oare de cine a fost prevenit? Oare de ce DNA nu a atasat la dosar si inregistrarile facute mult dupa luna aprilie? Oare cine mai aparea in dosar? Oare cine mai picase pe inregistrari? Voi reveni cu o analiza mai larga a acestui rechizitoriu, inclusiv inexplicabila scoatere din dosar a fostei consiliere a lui Ludovic Orban, Simona Ciulavu, care nu are nicio calitate (pe motiv ca a intrat in societate in 10 martie, dupa prefectarea deal-ului si dupa ce in 5 martie Adrian Ionel instructa la ,,acoperirea urmelor” – in esenta falsificarea contractului de achizitie publica de catre o autoritate achizitoare pentru a ascunde incalcarea legii. Revenind la fosta consiliera a lui Orban, Ciulavu, pare ca DNA considera ca este normal sa nu fie cercetata si trimisa in judecata persoana care preia in acte compania paravan (si ar fi urmat sa preia si profiturile daca contractul s-ar fi derulat pana la capat), subliniez, dand aparenta de legitimitate unor venituri (ale ei). De ce DNA nu a mers sa identifice beneficiarii reali ai acestei sume de infractiuni? De ce? De ce? De ce?, se intreaba Radu Teodor Soviani. (Irinel I.).

Aveti un Pont

Editorial/Epidemia omoară oamenii sau „democrația”?/In plin „JIHAD” la PNL Prahova se utilizeaza varianta „EBa” la alegerile parlamentare: Mihai Apostolache

Publicat

pe

De

Voturile prahovenilor sunt tratate, din nou, cu partea „dorsala” de catre PNL Prahova!

Asa se procedeaza cu nemaurile, nu se lasa…de „izbeliste”…

Mihai Apostolache „canditeaza” „independent” la alegerile parlamentare din 6 decembrie:

„Da, am decis să candidez ca independent, susținut de Partidul Prahova în Acțiune, la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Am nevoie de susținerea dumneavoastră pentru strângerea a 4000 de semnaturi. Timpul este scurt, dar sunt convins că împreună vom atinge acest obiectiv.

Vă rog să îmi trimiteți un mesaj privat dacă doriți să primiți un formular pentru semnăturile de susținere a candidaturii! Vă mulțumesc anticipat!”,  a scris Mihai Apostolache pe pagina personală de Facebook, pe data de 16 octombrie 2020.

La data de 18 octombrie 2020, acelasi candidat declara:

”Recunosc că mi-au dat lacrimile văzând sutele de mesaje de susținere și sutele de cereri pentru formularul cu semnături de susținere a candidaturii mele la Parlament ca independent. Solidaritatea dumneavoastră și a colegilor mei mă motivează și îmi arată faptul că oamenii au nevoie de o voce puternică în Parlament, o voce a prahovenilor și nu a partidelor. Strângem până miercuri cele 4000 de semnaturi și joi, 22 octombrie, în ultima zi de depunere a candidaturilor, îmi depun candidatura în numele dumneavoastră. Împreună scriem istoria !” era mesajul postat de Mihai Apostolache, pe o retea de socializare.

Recunoastem, si noua ne-au dat „lacrimile”… „siroaie”…

Fostul deputat Mihai Apostolache, fondator al Partidului Prahova în Acţiune, candidează ca independent pentru un mandat în Parlament

Fostul deputat Mihai Apostolache, specialist în drept administrativ şi constituţional, conferenţiar la Universitatea din Ploieşti, candidează ca independent pentru un mandat în Parlament. Apostolache este fondatorul şi preşedintele unui partid care activează pe plan local şi care a reuşit să treacă pragul electoral la alegerile locale. El spune că va susţine modificarea Codului Administrativ despre care spune că are „multe imperfecţiuni” şi revizuirea Constituţiei, preciza tot la data de 18.10.2020 pentru News.ro.

Adevarul!

Fostul deputat Mihai Apostolache, fondator al Partidului Prahova în Acţiune, candidează ca „independent” pentru un mandat în Parlament – sustinut de PNL Prahova, pe modelul ‚EBa”.

Reamintimn ca, fiica cea mica a presedintelui Basescu Traian, Elena Basescu a demisonat din PDL si a candidat ca independent la europarlamentare ajutatata de filialele PDL si de toti primarii PDL cu semnaturile si/sau voturile. (Roberta Anastase stie prea bine acest procedeu, asa cum stie si cunoaste „modelul” de numarare in Parlament).

Si, nu ne gandim/ma gandesc la numarat „ouale” cum declara un contemporan in viata…

De ce spunem in plin „JIHAD” la PNL Prahova?

  • O mare parte dintre organizatii sunt foarte nemultumite de plasarea pe listele de la parlamentare a unui penal;
  • O SI MAI mare parte dintre organizatii sunt nemultumite de plasarea „reginei” PNL pe aceste liste, sens in care vor boicota total aceste alegeri parlamentare din Prahova, MAI ALES CA ESTE DATOR SI LA MATERIALE DE CONSTRUCTII, CAT SI LA MOBILA (AICI, IN DEZVALUIRILE NOASTRE CE VOR URMA, CA TOT SUNTEM DECADEATI, UNII DINTRE NOI…);
  • Un temut si cunoscut afacerist a ramas cu un gust amar dupa tradarea Robertei Anastase si a declarat ca nu se lasa pana nu o „trimite” unde ii este locul cu Toate „pilele” securiste de care a a beneficiat pentru protectie, pana acum. Si acest afacerist se „plimba” printre servicii, chiar pe la S.I.E… – nacut la 4 noiembrie ca Basescu…(Cu alte cuvinte, in traducere libera – sa ne asteptam la „decapitarea politica” a doamnei cu numaratul…voturilor prin Parlament si slava DOMNULUI ca nu a apucat sa numere si „ouale”, cu taote ca si la asta avem ceva detaliiiiiiii, destul de picante)!
  • Elegant, la „Centru”, seful PNL Prahova a „jurat” ca nu are nicio implicare in afacerea Campina lasand mana libera afaceristului tradat! Stil de la externe, felicitari pentru „eschiva”!
  • „Iubirea” dintre PNL si USR este pe un butoi de „pulbere” in Prahova, chiar daca un anumit personaj – lider din Prahova este „vasalul” lui Predoiu, inca de pe vremea lui Macovei. Benzina se termina si aici si constrangerile si/sau datoriile nu isi mai au rostul in aceste imprejurari. Toate, la timpul lor …

 Iata ce a declarat seful USR Prahova, pe aceasta tema:

„Echipa USR PLUS Prahova a depus ieri la BEJ Prahova dosarele candidaților USR PLUS la Camera Deputaților și Senatul României. Este o echipă tânără, formată din oameni cinstiți și cu realizări profesionale și civice.

Comparați lista USR PLUS Prahova cu ale celorlaltor partide.

Pe lista PNL se află Mircea Roșca, trimis în judecată pentru trafic de influență.

Mai avem un candidat ‘independent’, Mihai Apostolache, fost deputat PSD și PDL.”

Aceste alegeri in afara ca vor fi atipice se anunta ar fi la „baioneta” si cine credea si spera ca PNL Prahova sta confortabil dupa alegerile locale castigate foarte discutabil – se inseala amarnic. Urmeaza lovituri la „gioale” chiar din interiorul PNL Prahova pentru PNL Prahova.

USR – sa traiasca si, sa vedem cat mai rezista pana la atacurile la „baioneta”!

Să ne luăm popcorn – este morala de final.

 

 

 

 

 

 

Citeste in continuare

Aveti un Pont

Sfaturile lui Topârceanu de acum 100 de ani pentru epidemie: ”Nu sărutați nici mână, nici gură, nici…nimic!”

Publicat

pe

De

„La locul ce urmează să fie sărutat,

Să dai întâi cu cârpă muiată-n sublimat”

La Iași, în 1928, are loc o conferință a Societății pentru Profilaxia Tuberculozei. E rugat să vorbească despre bacilul Koch, bacteria cauzatoare a uneia dintre cele mai grave boli. Robert Koch descrisese pentru prima dată mycobacterium tuberculosis în martie 1882.

Topârceanu suie pe scenă, drege glasul și dă drumul unei…poezii. Recită despre boală, despre prezența ei, despre normele de igienă ce trebuie luate. Uneori e ironic, alteori, direct, dar, așa cum se poate vedea, e perfect…actual, deși de atunci au trecut 100 de ani. În contextul apariției coronavirusului, pandemie ce face tot mai multe victime în zilele noastre, George Topârceanu pare un…Nostradamus.

” Să nu stai toată ziua cu nasu- n scripte,

Iar laptele și carnea- să fie bine fripte.În orice alimente , și-n orice băutură să puneți acid fenic-nu mult o picătură…

Și cel puțin odată la două săptămâni

Tot omul să se spele pe față și pe mâini…

La poștă sau la gară( și- n orice loc murdar)

E obligat tot omul să scuipe in buzunar,

Că pe podea nu-i voie decât în caz de boală…

Iar când te duci la teatru sau intri in vreo școală, și aerul de-a acolo îți pare echivoc

E mai recomandabil să nu respiri de loc…

Acei ce au bronșită, sau tuse măgărească ,

De semenii lor teferi grozav să se ferească!

Să nu-și mai piardă noaptea cu lucruri nepermise,

Să țină toată iarna ferestrele deschise.

Iar vara să se ducă la aer , la Sinaia

Să steie-nchiși în casă c-afară-i udă ploaia…

Pe lângă asta-i bine , când suferi de anemie,

Cu propria ta viața să faci economie.

De nu vrei ca la urmă să te trezești mofluz,

Evită surmenajul și orice fel de abuz,

Răreșt-o cu tutunul , mai lasă băutura!

Iar dacă, din păcate, vrei sa-ți aproprii gură

De epidemia unei persoane de elită,

Oricât ar fi persoana aceea de grăbită,

La locul ce urmează să fie sărutat,

Să dai întâi cu cârpă muiată-n sublimat.

Ori că să fiți mai siguri, nici gura, nici…nimic!

 

 

 

Citeste in continuare

Aveti un Pont

Noi probleme pentru Crin Bologa în fruntea DNA/Focar de COVID-19 la DNA! Audierile au fost anulate!

Publicat

pe

De

(Preluare National – Catalin Tache):

În loc de coadă, acum este pustiu la intrarea în DNA!

Iată că nici măcar cea mai temută instituție a statului român nu a scăpat din ”strânsoarea” tot mai nebunească a infectărilor cu COVID – 19! Astfel că, deși din motive totuși lesne de înțeles s-a încercat ca totul să se rezolve strict în sânul structurii, sursele noastre de la vârful sistemului susțin că în această săptămână a fost identificat în cadrul Structurii Centrale a Direcției Naționale Anticorupție un posibil focar de infectări cu COVID -19!

Iar cu toate că nu se știe exact încă dacă suspiciunile de infectare se referă chiar la procurori anticorupție, la ofițerii de poliție judiciară detașați pe lângă aceștia sau la alte categorii de personal auxiliar, cert este doar că lucrurile sunt deja destul de grave! Altfel neputând fi explicată situația fără precedent în toată istoria Direcției Națioanle Anticorupție și prin care pur și simplu zilele acestea au fost anulate mai multe audieri. Desigur, la fel ca și alte structuri de Parchet, și la DNA s-a încercat procedurizarea digitală la maxim, astfel că denunțurile sau alte plângeri se puteau face deja de ceva vreme bună prin intermediul unui email oficial. După cum la fel și unele înștiințări din partea instituției erau deja transmise tot pe cale digitală…

Audierile suspecților au fost amânate

Numai că de această dată vorbim de anularea audierilor unor persoane suspecte în dosare extrem, dar extrem de importante! Și mediatizate pe măsură, bineînțeles… Numai că unele din numele grele ce urmau a fi audiate au fost deja înștiințate că ”spovedaniile” suspendate urmează să aibă loc la o dată ulterioară, ce va fi stabilită și comunicată între timp. Motivarea pentru aceste măsuri excepționale fiind suspiciunea cu privire la existența unui posibil focar de COVID – 19 în cadrul Structurii Centrale a Direcției Naționale Anticorupție!

Se intră în carantină?

În condițiile în care aproape că nu mai este instituție a statului român care să nu fi fost atinsă de pandemie, faptul că a intrat COVID-ul și în DNA chiar că nu ar trebui să mire din cale afară pe cineva! Atâta doar că ținând cont de condițiile specifice ale muncii celor de la Direcția Națională Anticorupție, indiferent că vorbim aici de procurori, polițiști judiciari sau personal auxiliar uite că a fost totuși nevoie de luarea unor măsuri excepționale, prin care să se împiedice eventuala răspândire a virusului și implicit scăparea lucrurilor cu totul de sub control.

Din informațiile de ultimă oră intrate în posesia noastră reieșind că dacă suspendarea audierilor nu va da roade, atunci se poate ajunge în scurt timp la o operațiune totală de izolare a sediului central al DNA din Bulevardul Știrbei Vodă. Iar posibila carantinare a Direcției Naționale Anticorupție pică într-un moment cum nu se poate mai prost… Adică în plină desfășurare a concursului pentru numirea în funcții de execuție în cadrul DNA!

Noi probleme pentru Crin Bologa în fruntea DNA

E ”foame” de procurori!

Pentru că după valurile de epurări care au avut loc la nivelul superior al Direcției Naționale Anticorupție în ultimii ani, structura s-a confruntat cu o acută criză de personal. De fapt de procuori. Și mai ales de procurori prin care să se poată ”plomba” găurile tot mai vizibile de la vârful organigramei. Drept urmare a fost declanșat un amplu concurs la care s-au înscris nu mai puțin de 11 procurori care vizează ocuparea unor funcții de execuție în cadrul Direcției Naționale Anticorupție.

Este vorba despre Gheorghe Berce – de la PICCJ, detașat la DNA Oradea; Origel Cotoi – de la Parchetul Tribunalului Iași, delegat la DNA Iași; Melinda Elena Diaconescu – de la Parchetul Tribunalului București, delegat la DNA Structura Centrală; Ionuț Ioan Dincă – de la Parchetul Judecătoriei Galați, delegat la DNA Galați; Silvana Purcarin – de la Parchetul Curții de Apel Timișoara, delegat la DNA Timișoara; Loredana Michaela Teodorescu – de la Parchetul Tribunalului Gorj, delegat la DNA Structura Centrală; Ioan Tomoioagă – de la Parchetul Tribunalului Maramureș, delegat la DNA Cluj, Biroul Teritorial Baia Mare; Marcel Sandu – de la Parchetul Curții de Apel București, delegat la DNA Structura Centrală; Marinel Corneliu Pavel – de la Parchetul Tribunalului Olt, delegat la Parchetul Judecătoriei Slatina; Irina Perjoiu – de la DIICOT Vaslui și Ionuț Auraș Petrescu – de la Parchetul Tribunalului București.

Cu toții fiind până în prezent în grafic, mai ales după ce au fost declarați admiși și la proba evaluării rechizitoriilor sau actelor întocmite în ultimii cinci ani! Ceea ce arată că este ”foame” mare de procurori la DNA, din moment ce niciunul dintre candidați nu s-a împotmolit până acum. Numai că acum rămâne de văzut și dacă – dar și cum!- concursul va continua conform programului stabilit… Sau la fel ca în cazul anumitor audieri se va prefera suspendarea procedurilor, cel puțin până se va evalua exact situația din cadrul structurii conduse de procurorul șef Crin Bologa…

 

Citeste in continuare

Harmony Beauty Salon Ploiesti

Salon HARMONY, str Cantacuzino din Ploiești (intersecția Moș Craciun )
Servicii oferite :
- micropigmentare sprâncene
-extensii gene
- coafor
-unghii gel
-Cosmetica / tratamente cosmetice
- sala Fitness pt femei
FACEBOOK: https://www.facebook.com/Harmony-Beauty-Salon-278929815636909/

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Aveti un Pont2 ore ago

Editorial/Epidemia omoară oamenii sau „democrația”?/In plin „JIHAD” la PNL Prahova se utilizeaza varianta „EBa” la alegerile parlamentare: Mihai Apostolache

Voturile prahovenilor sunt tratate, din nou, cu partea „dorsala” de catre PNL Prahova! Asa se procedeaza cu nemaurile, nu se...

Aveti un Pont1 zi ago

IN GUVERNAREA PNL, IN PRAHOVA – GOLANI CHELIOSI SI INTERLOPI TRANSMIT MESAJE, PROBABIL, PUSE „IN GURA” EDILULUI (NOU ALES), DE SCHIMBARI IN CADRUL UNOR INSTITUTII DE SIGURANTA NATIONALA

Nu credeam să existe atîta golănie în Poliție! Si, inca nu cred! Cred ca exista cheliosi – interlopi, (chiar puscariasi...

Aveti un Pont2 zile ago

Unul dintre Ionești va avea, probabil, norocul să fie iarăși în Parlament căci e perioada liberalismului ăla normal, educat și meritocratic (I)

PNL Prahova a propus un deputat condamnat pentru trafic de influență, pe locul III pe lista pentru Camera Deputaților si...

Exclusiv3 zile ago

Guvernul PNL = Guvern CRIMINAL

Pentru vremelnicii care conduc astăzi Romania, luați o foaie de hârtie și notați. Cea mai mare CRIMĂ pe care o...

Exclusiv3 zile ago

PNL Prahova a propus un deputat condamnat pentru trafic de influență, pe locul III pe lista pentru Camera Deputaților si pe locul I, un MINISTRU DE JUSTITIE care incalca legea/Cel de pe locul II va avea parte de o atentie „deosebita” din partea ziarului „Incisiv de Prahova”/In curand

Chiar ne-am „saturat” sa fim luati de „prosti”… Organizația PNL Prahova condusă de senatorul Iulian Dumitrescu, ajuns acum președinte al...

Aveti un Pont3 zile ago

Coviduță nu se atinge de ștampile, saci, secții de vot/E un comunist, urăște alegerile și democrația/Cică e și foarte petrecăreț, îi plac mult cluburile, nunțile, botezurile, manelele, astea de distracție/Participă zi de zi, noapte de noapte, la pelerinaje și slujbe

Eram puțin îndoită, dar acum m-am convins: Coviduță nu se atinge de ștampile, saci, secții de vot. E un comunist,...

Aveti un Pont4 zile ago

Obligativitatea purtarii mastii de protectie in spatii publice deschise nu exista in Legea nr 55/2020/Se instituie un abuz in serviciu al autoritatii fata de cetateni prin HG, norma secundara, infralegala in aplicarea legii

Prin HG nr.856/2020 se instituie in anexa 2 la art.3 si 4 masura purtarii mastii de protectie in spatii publice...

Aveti un Pont1 săptămână ago

Incisiv de Prahova lanseaza, in curand, o platforma in care toti jurnalistii locali si/sau din presa centrala, toti „formatorii de opinie” si/sau toti detinatorii de site-uri sa isi dovedeasca „capacitatea” de formatori de opinie si sa prezinte diplomele reale obtinute care ii recomanda

Fiecare om e un „critic”. Viata e plina de „complimente surprinzatoare”, remarci dure, momente de „constienta de sine si de...

Aveti un Pont1 săptămână ago

Se instituie un abuz in serviciu al autoritatii fata de cetateni prin HG, norma secundara, infralegala in aplicarea legii!

Prin HG nr.856/2020 se instituie in anexa 2 la art.3 si 4 masura purtarii mastii de protectie in spatii publice...

Aveti un Pont1 săptămână ago

Breaking News/Alegeri parlamentare 2020/Bataie pe ciolan, in PNL/Surse: Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, pe pozitia numarul 1 la Senat in Prahova

Alegeri parlamentare 2020. Este tensiune mare în PNL. Liderii de filială fac pelerinaj la Ludovic Orban, pentru a-şi impune pe...

Aveti un Pont1 săptămână ago

Asemanarile dintre Gheorghe Ciuhandu, Constantin Boşcodeală, Gheorghe Anghel si Andrei Volosevici/Fapte penale identice dar solutie a instantei diferita doar in cazul primarului PNL reales – Andrei Volosevici?

Fostul primar al Timișoarei, Gheorghe Ciuhandu, a fost găsit vinovat de abuz în serviciu de către Curtea de Apel Timișoara...

Aveti un Pont1 săptămână ago

Oare nu ii spune nimeni acestuia din imagine ca nu exista lege pentru o astfel de masura de protectie sanitara?

Oare nu ii spune nimeni acestuia din imagine ca nu exista lege pentru o astfel de masura de protectie sanitara?...

Aveti un Pont1 săptămână ago

Chiar nimeni nu ii spune ca aceasta hotarare intra sub incidenta penala a abuzului in serviciu intrucat nu este prevazuta aceasta masura de sanatate publica/individuala nu este prevazuta de lege, astfel cum prevede Constitutia Romaniei!

Arafat decreteaza dar fara a preciza legea aplicabila ca in cazul exitentei unei incidente de 3 la mie a cazurilor...

Aveti un Pont1 săptămână ago

Citu care a girat numirea lui Baranga in functia de presedinte al ONPCSB ar trebui anchetat penal pentru semnare unui act oficial in acest sens!

Citu care a girat numirea lui Baranga in functia de presedinte al ONPCSB ar trebui anchetat penal pentru semnare unui...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

Domnul Petrescu, șef al ORNISS, este încă în funcție?/Prin sentința penală nr. 1605 din 29.06.2016 s-a dispus anularea următoarelor acte ale numitului Baranga Laurențiu: Diploma de Bacalaureat, Diploma de studii postuniversitare emisă de Academia de Poliție, etc

Domnule Petrescu, șef al ORNISS… pe bani publici, desigur! Haideți să vă informez de când și ce se știa despre...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!