Connect with us

Actualitate

Unul din cei mai căutați români din lume, prins în Irlanda la un an după mandatul de arestare

Incisiv

Publicat

pe

Un român din categoria „Most Wanted” a fost prins în Irlanda, la un an după ce Tribunalul București a emis pe numele său mandatul de arestare. Românul era căutat pentru şantaj, instigare la omor calificat, instigare la tentativă la omor calificat și instigare la tâlhărie.

Potrivit IGPR, românul, urmărit la nivel național și internațional pentru constituirea unui grup infracțional organizat, şantaj, instigare la omor calificat, instigare la tentativă la omor calificat şi instigare la tâlhărie calificată, a fost prins luni de autoritățile irlandeze.

Acesta a fost depistat în urma cooperării între F.A.S.T. România, prin Serviciul Urmăriri din cadrul I.G.P.R. – Direcția de Investigații Criminale și F.A.S.T. Irlanda, prin Garda National Bureau of Criminal Investigation, în baza informațiilor obținute de către I.P.J. Neamț – Serviciul de Investigații Criminale.

Împotriva bărbatului, Tribunalul București – Secția I Penală a emis un mandat de arestare preventivă în anul 2019.

În luna aprilie 2014, în timp ce era în Irlanda, bărbatul, în calitate de lider, împreună cu alți cetățeni români, s-ar fi constituit într-un grup de criminalitate organizată, cu scopul obținerii de venituri financiare din fapte ilegale și ar fi săvârșit acte materiale ale infracțiunilor de şantaj, instigare la omor calificat, instigare la tentativă la omor calificat și instigare la tâlhărie calificată.

Bărbatul face parte din categoria Most Wanted, figurând și pe site-ul EUROPOL.

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Europarlamentarul PMP Traian Băsescu și Adrian Artene, director editorial Gândul, printre invitații Emmei Zeicescu la ediția Gândul LIVE de vineri, 23 octombrie 2020, de la 11.30

Incisiv

Publicat

pe

De

Europarlamentarul PMP Traian Băsescu și Adrian Artene, director editorial Gândul, se află printre invitații Emmei Zeicescu la ediția Gândul LIVE de vineri, 23 octombrie 2020, de la ora 11.30. Printre invitați se mai află și: […]

Citeste in continuare

Actualitate

Tăriceanu: Iohannis ține în ATI un Guvern care nu a făcut decât campanie electorală!

Incisiv

Publicat

pe

De

„O nouă conferință de presă inutilă la Palatul Cotroceni! În afară de disperarea pentru alegeri pe 6 decembrie, nimic de spus. E totuși de remarcat că dl Iohannis are din ce în ce mai puține răspunsuri la întrebările jurnaliștilor! Din ce în ce mai des nu comentează sau nu este de resortul președintelui sau se abține sau mută discuția spre teme politice!

Realitatea este că dl Iohannis ține în ATI un guvern care timp de un an de zile nu a făcut altceva decât campanie electorală. Suntem unde suntem astăzi nu atât din cauza coronavirusului, cât din cauza incompetenței acestui guvern pe care dl Iohannis îl susține cu toate puterile, chiar încălcând Constituția pe care a jurat!

Merge atât de departe cu susținerea pentru ei încât susține alegeri rapide în condițiile în care în fiecare zi numărul de bolnavi și numărul de decedați cresc în ritm îngrijorător!

Așa că pe 6 decembrie avem șansa să le dovedim că nu e pentru cine se pregătește! Pe 6 decembrie avem șansa să eliberăm patul de la ATI pe care îl ocupă guvernul Orban!” (Facebook)

Citeste in continuare

Actualitate

Horoscopul zilei de 23 octombrie 2020. „Scorpionii” se bucură de energie și vitalitate

Incisiv

Publicat

pe

De

Horoscopul zilei de 23 octombrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi, Soarele va intra în zodia Scorpion, pe care o va tranzita până pe 21 noiembrie, și ne va stimula din această ipostază să ne preocupăm mai mult de situația financiară, dar și de latura intimă și sentimentală. De asemenea, vom fi mai dornici să aducem schimbări în viața noastră și vom avea o mai mare putere de regenerare, de reconstrucție.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 23 octombrie 2020

Dragoste

Soarele îți va activa timp de o lună casa intimității și va contribui la reaprinderea pasiunii în cuplu, iar dacă ești singură te poate stimula să intri în aventuri sentimentale, însă ai mare grijă și dă dovadă de responsabilitate pentru că poți avea parte și de surprize mai puțin plăcute, de momente în care să nu te simți valorificată. Posibile tensiuni în cuplu din cauza banilor sau a unor ascunzișuri, secrete care ies la iveală.

Carieră

Azi se întrevăd posibile tensiuni cu colaboratorii din cauza unor proiecte pe care nu ți le poți duce la timp așa cum ai promis sau conform programului.

Bani

Soarele va tranzita sectorul creditelor, al taxelor și impozitelor, al finanțelor pe care le deții cu partenerul sau cu alte persoane, al moștenirilor și litigiilor, iar energia ta se va canaliza către îmbunătățirea acestui sector de viață. Va fi nevoie să dai dovadă de multă responsabilitate și prudență pentru că pot apărea unele pierderi sau cheltuieli neplanificate.

Sănătate

Dacă vei continua să-ți menții un ritm alert de viață s-ar putea să te răpună oboseala cât de curând. Profită că este vineri și odihnește-te!

Horoscop zilnic Taur – 23 octombrie 2020

Dragoste

Soarele va tranzita sectorul relațiilor și interesul tău se va canaliza către îmbunătățirea acestui sector de viață, a relației de cuplu în special. Vei avea parte de surprize și răsturnări de situație neașteptate în perioada următoare și secrete pot ieși la suprafață.

Carieră

Relațiile cu colaboratorii, asociații, partenerii de afaceri se vor afla sub lumina Soarelui și va trebui să dai tovadă de mult tact pentru a evita nemulțumirile și dezamăgirile, însă acest tranzit îți va arăta și calea cea corectă. Azi ești foarte preocupată de imaginea profesională.

Bani

Gândurile tale s-ar putea îndrepta către renegocierea unui contract de care ești nemulțumită, însă ferește-te să o faci astăzi.

Sănătate

Ai ajuns într-un punct în care organismul îți cere să pui frână. Tu mai poți, dar bine ar fi să nu exagerezi.

Horoscop zilnic Gemeni – 23 octombrie 2020

Dragoste

Nevoia de a-ți schimba niște principii sau de a analiza din alte unghiuri niște convingeri pe care le ai s-ar putea să-ți aducă niște revelații. Te simți constrânsă și ai nevoie de mai multă libertate, însă ai grijă cum o obții!

Carieră

Soarele îți activează casa muncii și azi îți poate aduce tensiuni cu colegii, intrigi și bârfe nefondate. Pe termen lung, încearcă să-ți canalizezi atenția pentru a face ordine în programul tău și pentru a-ți îmbunătăți modul în care-ți îndeplinești sarcinile și responsabilitățile.

Bani

Ești foarte empatică la nevoile celorlalți și ai putea avea o dare de mână mai mare decât de obicei.

Sănătate

Sănătatea este un alt sector luminat de Soare, semn că deși îți aduce energie și putere de muncă, va trebui să dai dovadă și tu de mai multă responsabilitate și chiar prudență pentru a nu te epuiza.

Horoscop zilnic Rac – 23 octombrie 2020

Dragoste

Soarele îți activează sectorul iubirii și îți va aduce o eprioadă în care determinarea de a-ți îmbunătăți relația va fi mare. Dacă ești singură, vei fi mai dornică să ai pe cineva alături. Însă, există și riscul să fii dezamăgită, mai ales de un prieten sau din cauza unei persoane din anturaj.

Carieră

Simți nevoia de a-ți valorifica niște resurse, de a-ți scoate la lumină niște talente artistice și creative și ar trebui să o faci pentru că vei avea parte de aprecieri.

Bani

Ai mai multă grijă la modul în care-ți administrezi finanțele pentru că fie copiii, fie niște hobby-uri te fac să scoți mai mult din buzunar decât ți-ai fi dorit.

Sănătate

Soarele te va determina în următoarea perioadă să faci tot posibilul pentru a avea mai mult timp liber și pentru a te bucura mai mult de activitățile de relaxare.

Horoscop zilnic Leu – 23 octombrie 2020

Dragoste

Soarele îți va lumina niște probleme de familie sau legate de locuință care se cer rezolvate. Posibil ca în perioada care urmează să ai parte de răsturnări de situație neașteptate și nu este exclus să-ți schimbi domiciliul. În cuplue s-ar putea să ai parte de tensiuni astăzi, deci nu duce lucrurile la extrem.

Carieră

S-ar puteta să te simți constrânsă de niște sarcini, să simți că nu poți avansa cu o activitate și asta să-ți aducă tensiuni cu colaboratorii, asociații sau partenerii de afaceri.

Bani

Ești nemulțumită de o situație financiară legată de locul de muncă, poate de o remunerație pe care nu ai primit-o sau care nu are valoarea așteptată.

Sănătate

În prima parte a zilei te vei simți mai obosită, mai stresată și chiar s-ar putea ca din cauza asta să nu-ți poți desfășura sarcinile cotidiene.

Horoscop zilnic Fecioară – 23 octombrie 2020

Dragoste

Soarele va tranzita casa comunicării și-ți va evidenția niște probleme pe care le ai în dialogul cu cei din jur pe care va trebui să le rezolvi. Posibile tensiuni cu rudele apropiate sau cu vecinii. În prima parte a zilei discuți destul de serioas cu persoana iubită despre un context care se cere rezolvat rapid, cel mai probabil legat de acte.

Carieră

La locul de muncă s-ar putea să ai parte de tensiuni și neînțelegeri cu colegii și chiar așteaptă-te să-ți auzi vorbe și acuzații care să nu-ți facă cinste, chiar dacă nu sunt adevărate.

Bani

Cât Soarele va traversa zodia Scorpion, va trebui să fii mai prudentă la negocieri și la tranzacțiile pe care le faci pentru a nu pierde bani.

Sănătate

Încearcă să nu te grăbești dacă pleci la drum și să nu faci imprudențe în trafic. Posibil ca în a doua parte a zilei să te simți peste măsură de obosită.

Horoscop zilnic Balanță – 23 octombrie 2020

Dragoste

Luna îți tranzitează astăzi sectorul iubirii, iar acest aspect îți va aduce nevoia de a fi iubită, nevoia de a petrece timp cu persoana dragă, însă nu sunt excluse nemulțumirile cauzate de faptul că nu te simți suficient de apreciată.

Carieră

Ești destul de inventivă la locul de muncă și vii cu soluții bune, dar nu te aștepta ca ceilalți să aibă aceeași viziune cu tine, așa că e posibil să nu te ia în seamă decât dacă te impui.

Bani

Soarele va activa sectorul financiar și îți va aduce foarte multă determinare să-ți îmbunătățești veniturile, inclusiv să-ți renegociezi salariul, însă ai grijă că în perioada următoare pot apărea niște surprize și răsturnări de situație la care să nu te fi așteptat, deci fii prudentă în cheltuieli.

Sănătate

Este o zi foarte bună să te dedici lucrurilor care-ți fac plăcere și să-ți lași calitățile artistice și creative să te repună în mișcare.

Horoscop zilnic Scorpion – 23 octombrie 2020

Dragoste

S-ar putea ca în perioada în care Soarele îți traversează zodia să ai de-a face cu fel și fel de surprize care vin din zona partenerului de viață și nu de puține ori să nu știi cum să le abordezi. Deocamdată, axează-te pe tine și pune-ți ordine în gânduri. Posibile tensiuni și neînțelegeri cu familia în partea a doua a zilei.

Carieră

Nu este exclus să primești niște vești legate de carieră, de un proiect profesional. Pe de altă parte, cineva s-ar putea să te invidieze și să-ți aducă prejudicii de imagine.

Bani

Este o zi în care este bine să-ți drămuiești cu atenție finanțele și să nu te avânți în prea mari cheltuieli și investiții.

Sănătate

Te vei bucura de energia Soarelui timp de o lună, atâta timp cât îți tranzitează zodia, dar te și poți folosi de lumina sa pentru a pune o oarecare ordine în viața ta. Ai o mare capacitate de regenerare, de vindecare, de a transcede lucrurile.

Horoscop zilnic Săgetător – 23 octombrie 2020

Dragoste

S-ar putea să afli niște vești, informații destabilizatoare care să te pună pe gânduri și să-ți aducă insomnii. Frământările vor fi destul de puternice zilele acestea.

Carieră

Încearcă să fii prudentă la locul de muncă și să nu dai atenție zvonurilor pe care le auzi. Evită să te contrazici cu colegii sau să-i vorbești pe la spate.

Bani

În prima parte a zilei s-ar putea să trebuiască să plătești ceva ce ai amânat. Se întrevăd niște blocaje și limitări și nemulțumiri legate de o sumă de bani.

Sănătate

Soarele îți poate pune în lumină o serie de afecțiuni mai vechi pe care nu trebuie să le ignori. Orice simptome apar în perioada aceasta trebuie rapid evaluate.

Horoscop zilnic Capricorn – 23 octombrie 2020

Dragoste

Soarele îți va tranzita sectorul prietenilor și s-ar putea să ai parte de unele deziluzii și dezamăgiri din partea acestora. Totodată, pe termen lung îți vei dori să-ți îmbunătățești unele legături sau să-ți lărgești anturajul. Atenție la o pasiune care weekendul acesta poate lua naștere brusc cu o persoană din cercul de prieteni.

Carieră

Tot Soarele este cel care-ți va aduce foarte multă energie pentru a te ocupa de îmbuntățirea unui proiect în care ești implicată, mai ales că azi poți afla o veste mai puțin plăcută despre un astfel de context

Bani

Situația materială devine importantă pentru tine astăzi în sensul că-ți dorești să te achiți de o datorie sau să clarifici una spect financiar cu cineva.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate care să-ți impacteze cursul firesc al zilei, în schimb poți fi destul de orgolioasă cu cei care te-au deranjat sau consideri că ți-au greșit.

Horoscop zilnic Vărsător – 23 octombrie 2020

Dragoste

Luna îți traversează zodia din a doua parte a zilei și-ți va aduce o stare generală mai bună. Vei încerca să dai la spate provocările cu care te confrunți și vei lupta să te liniștești. În plus, ai putea avea ocazia să înțelegi motivele pentru care trebuie să treci prin anumite situații.

Carieră

Soarele îți activează sectorul carierei și va urma o perioadă în care interesul și energia ta se vor concentra pentru a-ți îmbunătăți acest sector. Ești mai determinată să-ți atingi niște obiective, poate să obții o funcție, să te faci remarcată și apreciată. Azi ai mare grijă la imaginea ta, la reputația ta. Cineva poate încerca să-ți pună bețe în roate.

Bani

În afară de grijile tale curente, nu se întrevăd probleme financiare de natură să fie consemnate.

Sănătate

Abia către seară se vor mai liniști apele și te vei putea simți și tu mai bine. Profită de timpul liber pentru a te odihni mai mult.

Horoscop zilnic Pești – 23 octombrie 2020

Dragoste

Soarele activează sectorul principiilor de viață și te va determina, prin diferite evenimente care se vor petrece în viața ta, să faci niște schimbări de mentalitate, să lași în spate principii, gelozii, prejudecăți.

Carieră

Tot soarele este cel care te va determina să te dezvolți profesional, îți va insufla dorința de a învăța mai mult, de a obține o diplomă, un atstat și te va susține prin energia sa. Posibil chiar să-ți aducă vești din străinătate.

Bani

În continuare ai grijă la tendința de a arunca niște bani pe geam, de a cheltui nechibzuit. Poți pierde prin negocieri dacă nu ești atentă.

Sănătate

Starea psihică este destul de sensibilă. Apar frământări. Griji, regrete, deziluzii și bine ar fi, dacă nu te poți detașa de acestea, să te preocupi de rezolvarea lor sau de orice alte activități care-ți readuc zâmbetul pe buze.

Horoscop săptămânal 19 – 25 octombrie 2020. Taurii își îmbunătățesc viața sentimentală

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 19 – 25 octombrie 2020, pentru toate zodiile. Săptămâna 19 – 25 octombrie 2020 se remarcă prin intrarea Soarelui în zodia Scorpion, aspect care ne va aduce o puternică motivație de transformare și regenerare.

Totodată, Venus, planeta iubirii, va face nu mai puțin de trei aspecte benefice cu cele trei planete lente din Capricorn, cu Jupiter, Saturn și Pluto, context care pune cărămida de temelie la baza relațiilor și care contribuie la îmbunătățirea și consolidarea acestora.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna octombrie 2020

Horoscopul lunii octombrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna octombrie ne va pune în atenție o serie de acțiuni pe care le-am întreprins în luna august cu scopul de a le revizui, în majoritatea cazurilor fiind vorba de acțiuni legate de sectorul profesional, dar nu numai.

Evenimentul major al lunii octombrie 2020 este retrogradarea lui Mercur, planeta comunicării și a rațiunii, în zodia Scorpion, eveniment care se va produce începând cu data de 14 octombrie și care va aduce un plus de tensiune în relațiile cu cei din jur, neîncredere și instabilitate financiară.

Este de preferat să nu luăm decizii majore în această perioadă, ci să ne reevaluăm rațiunile anterioare. De asemenea, vă recomand să nu achiziționați produse electronice și electrocasnice luna aceasta și nici să nu faceți alte investiții majore.

Mai multă prudență în relația cu băncile și în acțiunile întreprinse în acest sens, mai ales în cazul plăților online.

Citeste in continuare

Harmony Beauty Salon Ploiesti

Salon HARMONY, str Cantacuzino din Ploiești (intersecția Moș Craciun )
Servicii oferite :
- micropigmentare sprâncene
-extensii gene
- coafor
-unghii gel
-Cosmetica / tratamente cosmetice
- sala Fitness pt femei
FACEBOOK: https://www.facebook.com/Harmony-Beauty-Salon-278929815636909/

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Aveti un Pont23 de ore ago

IN GUVERNAREA PNL, IN PRAHOVA – GOLANI CHELIOSI SI INTERLOPI TRANSMIT MESAJE, PROBABIL, PUSE „IN GURA” EDILULUI (NOU ALES), DE SCHIMBARI IN CADRUL UNOR INSTITUTII DE SIGURANTA NATIONALA

Nu credeam să existe atîta golănie în Poliție! Si, inca nu cred! Cred ca exista cheliosi – interlopi, (chiar puscariasi...

Aveti un Pont2 zile ago

Unul dintre Ionești va avea, probabil, norocul să fie iarăși în Parlament căci e perioada liberalismului ăla normal, educat și meritocratic (I)

PNL Prahova a propus un deputat condamnat pentru trafic de influență, pe locul III pe lista pentru Camera Deputaților si...

Exclusiv3 zile ago

Guvernul PNL = Guvern CRIMINAL

Pentru vremelnicii care conduc astăzi Romania, luați o foaie de hârtie și notați. Cea mai mare CRIMĂ pe care o...

Exclusiv3 zile ago

PNL Prahova a propus un deputat condamnat pentru trafic de influență, pe locul III pe lista pentru Camera Deputaților si pe locul I, un MINISTRU DE JUSTITIE care incalca legea/Cel de pe locul II va avea parte de o atentie „deosebita” din partea ziarului „Incisiv de Prahova”/In curand

Chiar ne-am „saturat” sa fim luati de „prosti”… Organizația PNL Prahova condusă de senatorul Iulian Dumitrescu, ajuns acum președinte al...

Aveti un Pont3 zile ago

Coviduță nu se atinge de ștampile, saci, secții de vot/E un comunist, urăște alegerile și democrația/Cică e și foarte petrecăreț, îi plac mult cluburile, nunțile, botezurile, manelele, astea de distracție/Participă zi de zi, noapte de noapte, la pelerinaje și slujbe

Eram puțin îndoită, dar acum m-am convins: Coviduță nu se atinge de ștampile, saci, secții de vot. E un comunist,...

Aveti un Pont4 zile ago

Obligativitatea purtarii mastii de protectie in spatii publice deschise nu exista in Legea nr 55/2020/Se instituie un abuz in serviciu al autoritatii fata de cetateni prin HG, norma secundara, infralegala in aplicarea legii

Prin HG nr.856/2020 se instituie in anexa 2 la art.3 si 4 masura purtarii mastii de protectie in spatii publice...

Aveti un Pont7 zile ago

Incisiv de Prahova lanseaza, in curand, o platforma in care toti jurnalistii locali si/sau din presa centrala, toti „formatorii de opinie” si/sau toti detinatorii de site-uri sa isi dovedeasca „capacitatea” de formatori de opinie si sa prezinte diplomele reale obtinute care ii recomanda

Fiecare om e un „critic”. Viata e plina de „complimente surprinzatoare”, remarci dure, momente de „constienta de sine si de...

Aveti un Pont7 zile ago

Se instituie un abuz in serviciu al autoritatii fata de cetateni prin HG, norma secundara, infralegala in aplicarea legii!

Prin HG nr.856/2020 se instituie in anexa 2 la art.3 si 4 masura purtarii mastii de protectie in spatii publice...

Aveti un Pont7 zile ago

Breaking News/Alegeri parlamentare 2020/Bataie pe ciolan, in PNL/Surse: Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, pe pozitia numarul 1 la Senat in Prahova

Alegeri parlamentare 2020. Este tensiune mare în PNL. Liderii de filială fac pelerinaj la Ludovic Orban, pentru a-şi impune pe...

Aveti un Pont1 săptămână ago

Asemanarile dintre Gheorghe Ciuhandu, Constantin Boşcodeală, Gheorghe Anghel si Andrei Volosevici/Fapte penale identice dar solutie a instantei diferita doar in cazul primarului PNL reales – Andrei Volosevici?

Fostul primar al Timișoarei, Gheorghe Ciuhandu, a fost găsit vinovat de abuz în serviciu de către Curtea de Apel Timișoara...

Aveti un Pont1 săptămână ago

Oare nu ii spune nimeni acestuia din imagine ca nu exista lege pentru o astfel de masura de protectie sanitara?

Oare nu ii spune nimeni acestuia din imagine ca nu exista lege pentru o astfel de masura de protectie sanitara?...

Aveti un Pont1 săptămână ago

Chiar nimeni nu ii spune ca aceasta hotarare intra sub incidenta penala a abuzului in serviciu intrucat nu este prevazuta aceasta masura de sanatate publica/individuala nu este prevazuta de lege, astfel cum prevede Constitutia Romaniei!

Arafat decreteaza dar fara a preciza legea aplicabila ca in cazul exitentei unei incidente de 3 la mie a cazurilor...

Aveti un Pont1 săptămână ago

Citu care a girat numirea lui Baranga in functia de presedinte al ONPCSB ar trebui anchetat penal pentru semnare unui act oficial in acest sens!

Citu care a girat numirea lui Baranga in functia de presedinte al ONPCSB ar trebui anchetat penal pentru semnare unui...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

Domnul Petrescu, șef al ORNISS, este încă în funcție?/Prin sentința penală nr. 1605 din 29.06.2016 s-a dispus anularea următoarelor acte ale numitului Baranga Laurențiu: Diploma de Bacalaureat, Diploma de studii postuniversitare emisă de Academia de Poliție, etc

Domnule Petrescu, șef al ORNISS… pe bani publici, desigur! Haideți să vă informez de când și ce se știa despre...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

Insula Șerpilor revenire la matca/Octavian Buzatu, romanul care a învins Ucraina în „finala“ de la Haga..

„Bianca Dragusanu, Raduleasca, Botezatu, Negru, Teo, Maruta n-au nicio valoare in comparatie cu un domn de 42 de ani pe...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!