Connect with us

Actualitate

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna octombrie 2020

Incisiv

Publicat

pe

Horoscopul lunii octombrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna octombrie ne va pune în atenție o serie de acțiuni pe care le-am întreprins în luna august cu scopul de a le revizui, în majoritatea cazurilor fiind vorba de acțiuni legate de sectorul profesional, dar nu numai.

Evenimentul major al lunii octombrie 2020 este retrogradarea lui Mercur, planeta comunicării și a rațiunii, în zodia Scorpion, eveniment care se va produce începând cu data de 14 octombrie și care va aduce un plus de tensiune în relațiile cu cei din jur, neîncredere și instabilitate financiară. Este de preferat să nu luăm decizii majore în această perioadă, ci să ne reevaluăm rațiunile anterioare. De asemenea, vă recomand să nu achiziționați produse electronice și electrocasnice luna aceasta și nici să nu faceți alte investiții majore. Mai multă prudență în relația cu băncile și în acțiunile întreprinse în acest sens, mai ales în cazul plăților online.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop lunar – horoscopul lunii octombrie 2020, zodia Berbec

Dragoste

În luna octombrie îți întorci foarte mult atenția asupra sectorului sentimental și dacă vei fi diplomată și dorincă să aduci îmbunătățiri, contextul astrologic te va sprijini. Este nevoie să arăți că îți pasă de partener și nu doar de tine și este nevoie să fii mai puțin agresivă și autoritară. Totodată, vor apărea probleme legate de viața intimă care se cer reevaluate, de la lipsa de pasiune și până la infidelitate. Nu este o lună favorabilă noilor relații, ci mai degrabă noilor începuturi în relații.

Carieră

Anumite situații profesionale cu care te-ai confruntat în luna august se vor reedita acum și va fi nevoie să-ți reorganizezi strategia de avansare, tactica de atingere a unor obiective. Posibil să rediscuți termeni și condiții contractuale cu superiorii, cu colaboratorii și asociații, însă evită să dai naștere tensiunilor și conflictelor, deși unele vor fi iminente.

Bani

Este o perioadă în care este de preferat să eviți cheltuielile majore, investițiile și să te concentrezi pe stabilizarea bugetului. Posibil chiar să renegociezi sumele unor contracte deja încheiate, însă mare prudență la cele noi. Poți plăti niște datorii acum.

Sănătate

S-ar putea ca tot stresul ultimel perioade să-și spună cuvântul și luna aceasta să te simți mai obosită decât de obicei. Înceracă să nu uiți de timpul liber și de relaxare și odihnă. De asemenea, este o perioadă bună să începi o dietă.

Horoscop lunar – horoscopul lunii octombrie 2020, zodia Taur

Dragoste

Profită de prima jumătate a lunii pentru a-ți consolida povestea de dragoste. Ești foarte bine susținută acu în plan sentimental, iar dacă ești singură poți cunoaște pe cineva în mod surprinzător. Totuși, rămâi ancorată în realitate pentru că există posibilitatea să te răzgândești ulterior. Îna  doua jumătate a lunii pot să apară conflicte în cuplu și se cere reevaluarea sentimentelor și a relației de dragoste, a modului în care comunici cu partenerul de viață.

Carieră

Posibil să închei noi parteneriate, noi contracte profesionale, însă fă-o în prima jumătate a lunii pentru că apoi s-ar putea să întâmpini piedici și să ai parte de nemulțumiri. Profită de perioada a doua a lunii pentru a rediscuta termeni și condiții cu colaboratorii și asociații, însă atenție că pot apărea conflicte serioase și chiar se pot încheia parteneriate care nu aduc profitul scontat.

Bani

Nu negocia acum noi contracte, ci axează-te pe renegocierea celor vechi. Pot apărea fel și fel de surprize în plan financiar care să te facă să regreți că ești prinsă într-o direcție profesională și nu poți prinde alte oportunități de progres, de scos bani mai mulți.

Sănătate

Este o lună în care ai nevoie de mai multă relaxare și mai multă recreativitate. Dedică-te apsiunilor tale, hobby-urilor tale, fă ceea ce-ți place pentru că altfel s-ar putea să treci prin stări neplăcute și să activezi și siferințe mai vechi.

Horoscop lunar – horoscopul lunii octombrie 2020, zodia Gemeni

Dragoste

În relațiile tale apar multe confuzii, fie nu știi dacă un prieten îți este prieten cu adevărat, fie nu știi câtă credibilitate să dai unor relații care avansează de la amiciție către iubire. În cuplu, gelozia își poate spune cuvântul și poate sta la baza conflictelor. De asemenea, prea mult timp petrecut cu alții și prea puțin cu partenerul poate fi o altă sursă de conflict.

Carieră

Este o lună favorabilă celor care-și caută un loc de muncă, însă nu este o perioadă propice să-ți dai demisia pentru că poți regreta ulterior sau poți să nu fii mulțumită de ceea ce descoperi la noul loc de muncă. Cel mai bine ar fi să-ți reanalizezi locul de muncă, responsabilitățile și sarcinile și chiar orarul de muncă și să încerci să aduci îmbunătățiri. În altă ordine de idei, ai grijă la dialogurile cu colegii, pot să apară conflicte și reproșuri. Încercă să nu ai încredere în toată lumea.

Bani

Banii se pot dovedi a fi subiect de ceartă în cuplu, așa că stabilește încă de la început de lună noi condiții de consumare a bugetului comun. Nu este o perioadă bună pentru negocieri a doua jumătate a lunii.

Sănătate

Se anunță o perioadă stresantă, obositoare, bulversantă și te-ai putea confrunta cu surmenaj profesional, stres, oboseală. Nu ezita să-ți faci un set de analize, însă de preferat ar fi să o faci în prima parte a lunii.

Horoscop lunar – horoscopul lunii octombrie 2020, zodia Rac

Dragoste

Prima parte a lunii poate fi mai favorabilă unor discuții în cuplu, stabilirii de noi priorități, însă ulterior pot apărea conflicte. Situații petrecute în luna august pot fi reanalizate acum și tratate din alt punct de vedere. Reevaluează-ți relația, sentimentele, atitudinea față de persoana iubită, iar dacă ești singură evită să începi noi relații în a doua jumătate a lunii.

Carieră

Se întrevăd, din nou, te tensiuni cu superiorii, cu șefii, dar și posibilitatea de a le rezolva de această dată prin noi soluții. Se pot reanaliza situații, decizii luate în luna august și se pot găsi noi rezolvări. Este o lună în care se pot reevalua strategii de avansare profesională și chiar obiective propuse.

Bani

Luna aceasta se întrevăd mai multe cheltuieli pentru casă și familie decât de obicei, iar cele mai multe dintre acestea sau cele mai costisitoare nu sunt dintre cele programate și planificate, deci s-ar putea să intri în economiile făcute.

Sănătate

Sa-r putea ca spre finele lunii să te confrunți cu unele afecțiuni mai vechi, de aceea o reevaluare a sănătății în avans nu ar strica. Nu uita că ai trecut și încă treci printr-o perioadă stresantă din mai toate punctele de vedere.

Horoscop lunar – horoscopul lunii octombrie 2020, zodia Leu

Dragoste

Dacă locuiești sub același acoperiș cu partenerul de viață pot apărea discuții tensionate despre cheltuieli, sarcini gospodărești sau poate chiar legate de rata unui credit. Luna aceasta se acutizează unele diferențe de principii și de oriconturi, de viziuni, iar cei care au relații la distanță sau cu persoane străine, de altp naționalitate pot ajunge la concluzia că lucrurile nu funcționează și se pot despărți.

Carieră

Gândește-te cu atenție ce acțiuni, decizii ai luat în luna august pentru că acestea pot ajunge din nou la masa negocierilor și pot fi reevaluate. Evită, însă, să faci schimbări majore în carieră sau legate de direcția profesională pentru că le poți regreta.

Bani

Pe cât muncești, pe atât câștigi, de aceea ai putea fi remunerată pentru orele suplimentare de la locul de muncă. Posibil să reamenajezi, redecorezi, renovezi locuința.

Sănătate

Reanalizează-ți trecutul, de la amintirile din copilărie și până la relația cu părinții. Sunt frici, traume, emoții nocive care încă te afectează, însă la modul general, legat de sănătate, ce a fost mai rău a trecut. Mai ai un ultim hop luna aceasta, dar dacă ești înțeleaptă și responsabilă îl vei depăși.

Horoscop lunar – horoscopul lunii octombrie 2020, zodia Fecioară

Dragoste

Cu toate că vei fi mai dornică de armonie în cuplu și mai deschisă către noi relații, dacă ești singură, din a doua jumătate a lunii s-ar putea să ai parte de neînțelegeri destul de serioase cu persoana iubită, iar ceea ce ai început să simți că nu se îndreaptă în direcția dorită. Va fi nevoie de multă maturitat și perseverență dacă-ți dorești să consolidezi o relație. Pot ieși la lumină secrete, infidelități și o relație se poate să nu depășească pragul de aventură.

Carieră

Evită noile acțiuni pe care ți le-ai propus în plan profesional. Nu este o lună favorabilă să-ți schimbi cariera sau direcția, însă este favorabilă să-ți reevaluezi atitudinea față de locul de muncă și strategia de atingere a obiectivelor.

Bani

Apar tensiuni financiare, mai ales legate de bugetul comun cu partenerul de viață sau legate de credite, relația cu băncile, moșteniri și procese, litigii.

Sănătate

Ai șansa să te dedici unor hobby-uri mai mult, iar timpul liber cere să fie luat în calcul, așa că fă tot posibilul să nu uiți de ceea ce-ți face plăcere pentru că altfel te vei simți blocată în continuare și frustrată și nemulțumită.

Horoscop lunar – horoscopul lunii octombrie 2020, zodia Balanță

Dragoste

Se continuă tensiunile în relații, însă de această dată se reiau contexte petrecute în luna august, fie că este vorba de decizii sau acțiuni. Poate fi vorba de tensiuni în familie sau legate de o casă, de o mutare împreună. Posibil ca unii nativi să fie mai întorși către trecut și să fie căutați în mod suprinzător de foști parteneri.

Carieră

Dacă nu vei da dovadă de diplomație și înțelegere, s-ar putea ca unele contracte, partenriate să se încheie, mai ales dacă nu te satisfac financiar. Posibil să rediscuți termenii și condițiile unor asocieri începute în luna august sau să reiei un context profeisonal de atunci într-o nouă lumină, mai matură și mai responsabilă.

Bani

Din punct de vedere financiar, a doua jumătate a lunii vine cu vești mai puțin bune și va fi nevoie să-ți reevaluezi situația financiară, modul în care-ți administrezi finanțele și cum îți cheltui banii. Evită investițiile majore.

Sănătate

Trecutul, cum spuneam, te pândește, însă ai toată susținerea să-l vindeci, să depășești amintiri și traume, vicii și obsesii și să-ți îmbunătățești starea de sănătate.

Horoscop lunar – horoscopul lunii octombrie 2020, zodia Scorpion

Dragoste

Ești foarte sociabilă, dornică de noi relații, de a cunoaște persoane noi și de a flirta. Din a doua jumătate a lunii, s-ar putea să ți se întoarcă niște vorbe spuse la început, să-ți dai seama că nu-ți poți ține promisiunile. Ceea ce se leagă acum nu va fi de durată, însă dacă te împaci cu un fost partener ai toate șansele ca lucrurile să mergă mai bine.

Carieră

Reanalizează ceea ce ai făcut în luna august, ce acțiuni profesionale ai întreprins pentru că acum poți avea parte de o nouă perspectivă, una mult mai bună. Spre finele lunii se pot ivi ocazii neașteptate de atingere a unor obiective profesionale, poate chiar de schimbare a carierei, dar analizează-le cu atenție înainte de a te arunca.

Bani

Luna aasta echilibrul bugetului este pus sub semnul întrebării, de aceea evită orice investiție majoră și chiar ai grijă ca toate acțiunile tale financiare să fie corecte. Acordă mai multă atenție unor situații care privesc ratele la bănci, taxele și impozitele, moștenirile.

Sănătate

Te poți lupta în a doua jumătate a lunii cu propriile tale gânduri și temeri și dacă resimți unele afecțiuni mai vechi, ar trebui să-ți faci o programare la medic. Iar dacă nu ești sigură de diagnosticul primit, nu strică să ceri părerea unui alt medic.

Horoscop lunar – horoscopul lunii octombrie 2020, zodia Săgetător

Dragoste

Te poți confrunta în această lună cu acțiunile tale sentimentale întreprinse în luna august, cu deciziile luate atunci și acum va trebui să le clarifici dintr-o nouă perspectivă. Este nevoie să aduci îmbunătățiri la capitolul iubire, să-ți pese mai mult de partener și să nu mai repeți greșelile trecutului.

Carieră

O decizie luată vizavi de sectorul profesional se cere reevaluată acum. De asemenea, este o perioadă în care munca îți poate fi încununată și te poți afirma cu mai multă ușurință. Vei avea parte de unele beneficii profesionale neașteptate.

Bani

Luna aceasta mai ai un ultim hop de trecut cu privire la situația financiară. Nu pretind că se va îmbunătăți peste noapte, dar vei reuși să o stabilizezi pas cu pas, mai ales că o serie de blocaje se ridică, iar dacă vei da dovadă de responsabilitate, lucrurile vor funcționa. Reanalizează niște acțiuni pe care le-ai făcut în luna august pentru a avea succes financiar.

Sănătate

Din a doua jumătate a lunii va trebui să fii mai atentă la starea de sănătate și să acorzi mai multă grijă odihnei. Posibil să te confrunți cu trecutul, cu frici, temeri, vicii, obsesii. Reanalizează aceste trăiri și preocupă-te să le vindeci. Apelează la un psihilog dacă este nevoie.

Horoscop lunar – horoscopul lunii octombrie 2020, zodia Capricorn

Dragoste

La capitolul prieteni s-ar putea să fie nevoie de o rectificare, de o analiză a unei relații. Nu acorda încrederea ta tuturor pentru că poți fi dezamăgită. Din punct de vedere sentimental sunt susținute relațiile la distanță, cu persoană strpine sau cunoscute într-o călătorie. De asemenea, poți fi atrasă de cineva dezvoltat spiritual sau tu ai ocazia să-ți schimbi, să-ți îmbunătățești și armonizezi niște principii și mentalități sentimentale.

Carieră

Din a doua jumătate a lunii evită să inișiezi noi proiecte și concentrează-ți atenția pe reevaluarea celor existente, pe reanaliza unor strategii profesionale. De asemenea, unele planuri de viitor necesită reconfigurare.

Bani

Nu pune la bătaie sume mari de bani pentru a progresa cu un proiect pentru că luna acesta s-ar putea să ai parte de unele obstacole. De asemenea, evită să dai bani cu împrumut prietenilor.

Sănătate

Sănătatea necesită nu doar atenție și grijă, ci și responsabilitatea unei reevaluări, de aceea ai putea să-ți fac un set complet de analize. Posibil să fii mai stresată, obosită și chiar să terci prin surmenaj din cauza activităților multiple în care ești implicată.

Horoscop lunar – horoscopul lunii octombrie 2020, zodia Vărsător

Dragoste

O serie dialoguri, acțiuni și decizii luate în luna august se pot reedita acum pentru a da dovadă de mai multă maturitate și responsabilitate și curaj de a face lucrurile altfel. Atebție la conflictele cu cei din jur! Nu le lăsa să explodeze, dar nici nu te retrage în tine. Poți fi atrasă de un coleg de muncă sau poți relua o relație ascunsă cu cineva cunoscut prin intermediul profesiei, însă nu este cea mai bună variantă.

Carieră

Ai mai multă putere să lupți pentri obiectivele tale, pentru a avansa, însă orice ăîntreprinzi în plan profesional, fă-o în prima jumătate a lunii pentru că ulterior sunt șanse mari să nu fie de durată, să aducă dezamăgiri și nemulțumiri.

Bani

Poți scoate niște bani din buzunar pentru casă și familie, chiar este posibil să apelezi la economiile tale pentru asta. Evită să negociezi noi contracte după prima jumătate a lunii și fii mai cumpătată în cheltuieli.

Sănătate

Trebuie să te lupți cu gândurile tale pentru a nu le lăsa să te acapareze și să te ducă în zona negativismului. Luna aceasta îți recapeți mare parte din optimism! În continuare este nevoie de responsabilitate legat de starea ta de sănătate. Fără excese!

Horoscop lunar – horoscopul lunii octombrie 2020, zodia Pești

Dragoste

Ai ocazia să readuci la viață o poveste de iubire, să retrăiești pasiunea alături de partener, însă pentru asta va trebui să-ți reanalizezi unele principii și convingeri sentimentale. Cei singuri sunt mai deschiși noilor relații, îns chimb nu sunt susținute poveștile aflate la distanță sau cu persoane de altă cultură, religie.

Carieră

Evită asocierile cu persoane de altă naționalitate sau cu instituții din străinătate. Niște acțiuni legate de un proiect personal sau de grup pe care le-ai întreprins în luna august se cer acum revizuite și îmbunătățite.

Bani

Fii în continuare prudentă la acțiunile financiare pe care le întreprinzi, al modul în care-ți câștigi banii. Posibil să trebuiască să renegociezi niște aspecte financiare pe care le-ai discutat în luna august sau să revii asupra unor investiții, acțiuni demarate atunci.

Sănătate

Concentrează-te pe trecut pentru că de aici pot veni o serie de surprize pe care va trebui să le integrezi în viața ta, adică să le vindeci și să le depășești. Poate fi vorba de frici, temeri, vicii, obsesii.

 

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Cosmin Boiangiu, director executiv al Autoritatii Europene a Muncii

Incisiv

Publicat

pe

De

Cosmin Boiangiu, reprezentantul permanent adjunct al Romaniei pe langa Uniunea Europeana, a fost numit joi director executiv al Autoritatii Europene a Muncii, o noua agentie a Uniunii Europene infiintata in acest an.

Anuntul a fost facut de ministrul afacerilor externe, Bogdan Aurescu, intr-o postare pe contul sau de Twitter. „Romania a castigat astazi alegerile pentru functia de director executiv al Autoritatii Europene a Muncii! Felicitari diplomatului roman Cosmin Boiangiu pentru obtinerea acestei pozitii bine meritate! Un rezultat mare pentru diplomatia romana si o veste excelenta pentru agenda sociala a Uniunii Europene”, a scris Aurescu, pe Twitter.

Potrivit caleaeuropeana.ro, in calitatea sa de reprezentant permanent adjunct al Romaniei pe langa Uniunea Europeana, Cosmin Boiangiu a coordonat activitatea COREPER 1 in timpul presedintiei Romaniei la Consiliul Uniunii Europene, in perioada 1 ianuarie – 30 iunie 2019. Anterior acestei pozitii, Boiangiu a mai fost ambasador al Romaniei in Slovenia. CV-ul diplomatului Cosmin Boiangiu este disponibil aici.

Autoritatea Europeana a Muncii (ELA) si-a inceput activitatea in octombrie 2019, la doi ani dupa ce presedintele in exercitiu al Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, anunta ideea infiintarii unei astfel de autoritatii in discursul din 2017 privind starea Uniunii adresat Parlamentului European.
 

Citeste in continuare

Actualitate

Europarlamentarul PMP Traian Băsescu și Adrian Artene, director editorial Gândul, printre invitații Emmei Zeicescu la ediția Gândul LIVE de vineri, 23 octombrie 2020, de la 11.30

Incisiv

Publicat

pe

De

Europarlamentarul PMP Traian Băsescu și Adrian Artene, director editorial Gândul, se află printre invitații Emmei Zeicescu la ediția Gândul LIVE de vineri, 23 octombrie 2020, de la ora 11.30. Printre invitați se mai află și: […]

Citeste in continuare

Actualitate

Tăriceanu: Iohannis ține în ATI un Guvern care nu a făcut decât campanie electorală!

Incisiv

Publicat

pe

De

„O nouă conferință de presă inutilă la Palatul Cotroceni! În afară de disperarea pentru alegeri pe 6 decembrie, nimic de spus. E totuși de remarcat că dl Iohannis are din ce în ce mai puține răspunsuri la întrebările jurnaliștilor! Din ce în ce mai des nu comentează sau nu este de resortul președintelui sau se abține sau mută discuția spre teme politice!

Realitatea este că dl Iohannis ține în ATI un guvern care timp de un an de zile nu a făcut altceva decât campanie electorală. Suntem unde suntem astăzi nu atât din cauza coronavirusului, cât din cauza incompetenței acestui guvern pe care dl Iohannis îl susține cu toate puterile, chiar încălcând Constituția pe care a jurat!

Merge atât de departe cu susținerea pentru ei încât susține alegeri rapide în condițiile în care în fiecare zi numărul de bolnavi și numărul de decedați cresc în ritm îngrijorător!

Așa că pe 6 decembrie avem șansa să le dovedim că nu e pentru cine se pregătește! Pe 6 decembrie avem șansa să eliberăm patul de la ATI pe care îl ocupă guvernul Orban!” (Facebook)

Citeste in continuare

Harmony Beauty Salon Ploiesti

Salon HARMONY, str Cantacuzino din Ploiești (intersecția Moș Craciun )
Servicii oferite :
- micropigmentare sprâncene
-extensii gene
- coafor
-unghii gel
-Cosmetica / tratamente cosmetice
- sala Fitness pt femei
FACEBOOK: https://www.facebook.com/Harmony-Beauty-Salon-278929815636909/

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Aveti un Pont23 de ore ago

IN GUVERNAREA PNL, IN PRAHOVA – GOLANI CHELIOSI SI INTERLOPI TRANSMIT MESAJE, PROBABIL, PUSE „IN GURA” EDILULUI (NOU ALES), DE SCHIMBARI IN CADRUL UNOR INSTITUTII DE SIGURANTA NATIONALA

Nu credeam să existe atîta golănie în Poliție! Si, inca nu cred! Cred ca exista cheliosi – interlopi, (chiar puscariasi...

Aveti un Pont2 zile ago

Unul dintre Ionești va avea, probabil, norocul să fie iarăși în Parlament căci e perioada liberalismului ăla normal, educat și meritocratic (I)

PNL Prahova a propus un deputat condamnat pentru trafic de influență, pe locul III pe lista pentru Camera Deputaților si...

Exclusiv3 zile ago

Guvernul PNL = Guvern CRIMINAL

Pentru vremelnicii care conduc astăzi Romania, luați o foaie de hârtie și notați. Cea mai mare CRIMĂ pe care o...

Exclusiv3 zile ago

PNL Prahova a propus un deputat condamnat pentru trafic de influență, pe locul III pe lista pentru Camera Deputaților si pe locul I, un MINISTRU DE JUSTITIE care incalca legea/Cel de pe locul II va avea parte de o atentie „deosebita” din partea ziarului „Incisiv de Prahova”/In curand

Chiar ne-am „saturat” sa fim luati de „prosti”… Organizația PNL Prahova condusă de senatorul Iulian Dumitrescu, ajuns acum președinte al...

Aveti un Pont3 zile ago

Coviduță nu se atinge de ștampile, saci, secții de vot/E un comunist, urăște alegerile și democrația/Cică e și foarte petrecăreț, îi plac mult cluburile, nunțile, botezurile, manelele, astea de distracție/Participă zi de zi, noapte de noapte, la pelerinaje și slujbe

Eram puțin îndoită, dar acum m-am convins: Coviduță nu se atinge de ștampile, saci, secții de vot. E un comunist,...

Aveti un Pont4 zile ago

Obligativitatea purtarii mastii de protectie in spatii publice deschise nu exista in Legea nr 55/2020/Se instituie un abuz in serviciu al autoritatii fata de cetateni prin HG, norma secundara, infralegala in aplicarea legii

Prin HG nr.856/2020 se instituie in anexa 2 la art.3 si 4 masura purtarii mastii de protectie in spatii publice...

Aveti un Pont7 zile ago

Incisiv de Prahova lanseaza, in curand, o platforma in care toti jurnalistii locali si/sau din presa centrala, toti „formatorii de opinie” si/sau toti detinatorii de site-uri sa isi dovedeasca „capacitatea” de formatori de opinie si sa prezinte diplomele reale obtinute care ii recomanda

Fiecare om e un „critic”. Viata e plina de „complimente surprinzatoare”, remarci dure, momente de „constienta de sine si de...

Aveti un Pont7 zile ago

Se instituie un abuz in serviciu al autoritatii fata de cetateni prin HG, norma secundara, infralegala in aplicarea legii!

Prin HG nr.856/2020 se instituie in anexa 2 la art.3 si 4 masura purtarii mastii de protectie in spatii publice...

Aveti un Pont7 zile ago

Breaking News/Alegeri parlamentare 2020/Bataie pe ciolan, in PNL/Surse: Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, pe pozitia numarul 1 la Senat in Prahova

Alegeri parlamentare 2020. Este tensiune mare în PNL. Liderii de filială fac pelerinaj la Ludovic Orban, pentru a-şi impune pe...

Aveti un Pont1 săptămână ago

Asemanarile dintre Gheorghe Ciuhandu, Constantin Boşcodeală, Gheorghe Anghel si Andrei Volosevici/Fapte penale identice dar solutie a instantei diferita doar in cazul primarului PNL reales – Andrei Volosevici?

Fostul primar al Timișoarei, Gheorghe Ciuhandu, a fost găsit vinovat de abuz în serviciu de către Curtea de Apel Timișoara...

Aveti un Pont1 săptămână ago

Oare nu ii spune nimeni acestuia din imagine ca nu exista lege pentru o astfel de masura de protectie sanitara?

Oare nu ii spune nimeni acestuia din imagine ca nu exista lege pentru o astfel de masura de protectie sanitara?...

Aveti un Pont1 săptămână ago

Chiar nimeni nu ii spune ca aceasta hotarare intra sub incidenta penala a abuzului in serviciu intrucat nu este prevazuta aceasta masura de sanatate publica/individuala nu este prevazuta de lege, astfel cum prevede Constitutia Romaniei!

Arafat decreteaza dar fara a preciza legea aplicabila ca in cazul exitentei unei incidente de 3 la mie a cazurilor...

Aveti un Pont1 săptămână ago

Citu care a girat numirea lui Baranga in functia de presedinte al ONPCSB ar trebui anchetat penal pentru semnare unui act oficial in acest sens!

Citu care a girat numirea lui Baranga in functia de presedinte al ONPCSB ar trebui anchetat penal pentru semnare unui...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

Domnul Petrescu, șef al ORNISS, este încă în funcție?/Prin sentința penală nr. 1605 din 29.06.2016 s-a dispus anularea următoarelor acte ale numitului Baranga Laurențiu: Diploma de Bacalaureat, Diploma de studii postuniversitare emisă de Academia de Poliție, etc

Domnule Petrescu, șef al ORNISS… pe bani publici, desigur! Haideți să vă informez de când și ce se știa despre...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

Insula Șerpilor revenire la matca/Octavian Buzatu, romanul care a învins Ucraina în „finala“ de la Haga..

„Bianca Dragusanu, Raduleasca, Botezatu, Negru, Teo, Maruta n-au nicio valoare in comparatie cu un domn de 42 de ani pe...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!