Connect with us

Anchete

Mult-trâmbiţata victorie a PNL-ului in Prahova se transforma intr-un dezastru de rasunet/Partida Romilor Pro Europa este peste PNL Prahova in multe localitati

Publicat

pe

Vivat Victoria! Pupat Piața Independenței! Prea devreme au deschis unii „sampania”!

Un exemplu elocvent la cat de bine sta PNL Prahova este comuna Podenii Noi unde exista dar lipseste cu desavarsire…

Primarul in functie, Alionte Mihai – candidatul Aliantei PPU-SL – PSD  are 55%, in contextul in care acesta a fost supus la presiuni si provocari odioase din partea unui candidat cu pretentii. Scandalurile provocate in jurul sau nu i-au afectat imaginea, din contra.

Surpriza sondajului este Partida Romilor Pro Europa care ocupa locul II cu 26,4%, cu mult peste dublu fata de PNL.

Rezultat Sondaj de opinie- Comuna Podenii Noi/ Prahova

Esantion 365 persoane

Perioada de sondare 12.09- 15.09 .2020

Tipul sondajului : door to door

Reper de sondare 1 persoana la 3 locuinte

Marja de eroare +/- 3%

Total respondenti 365 persoane

Procent candidat /Partide

Alionte Mihai – Alianta PPU-SL – PSD 55%

Lepadatu Florin -Partida Romilor Proeuropa 26,4%

Starpici Cristian- PNL 12.9 %

Vreuta Sofia-ProRomania 2.7%

Predescu Gabriel -USR-Plus 2.2%

Cristescu Elena Partidul Miscarea Populara 0,8%

Precizam ca in foarte multe localitati situatia este asemanatoare.

In comuna Floresti, optiunile de vot s-au schimbat radical dupa intrarea in forta, in campanie a Partidei Romilor Pro Europa, chiar daca au fost lansate foarte multe fake news-uri si conspiratii ca sa incaiere PSD-ul cu aceasta formatiune.

Efectul nu a fost cel scontat si situatia tinde sa fie ca la Podenii Noi.

Iata ce a declarat pe pagina sa de socializare Lucia Nicoleta Marghiolescu, candidatuil Partidei Romilor Pro Europa la Consiliul Local, dupa campania in forta de la Floresti:

„Aseară, după campania noastră frumoasă și elegantă a aparut o stire falsă ca de obicei, cum ca noi, Partida Romilor am avea înțelegeri. Va spun sincer ca sunt capabilă să conduc un spital si mai ales as fi mândră sa ocup functia de viceprimar al Comunei Floresti. CV – ul meu este public. Dar tot ceea ce vorbește familia David sunt minciuni gogonate, nu suntem in ceartă cu nimeni. Eu chiar il felicit pe dnul Paul pentru ca are curajul necesar pe care ar trebui să-l avem cu totii, curaj care da dovada de om puternic. Partida Romilor susține PSD, ca de fiecare dată . Încă o dată reamintesc dnei Simona ca sunt absolventă a două facultăți, si am ocupat posturi importante datorită capacității mele, si sunt capabilă să ocup orice post in administratia locala județeană si centrală”. (Cerasela N.).

 

 

Anchete

Trei situații de la alegeri care ne zic clar că România nu prea mai e o democrație

Publicat

pe

De

Cei doi copii ai mei, deși studiază în străinătate, doresc să se întoarcă în România să lucreze. Așadar, la fel ca mulți dintre voi, am datoria nu doar să mă implic să fie mai bine-n țară, dar trebuie să și explic ce se-ntâmplă cu adevărat aici și cum arată viitorul. Azi arăt 3 situații de la alegeri care demonstrează afirmația dură din titlu:

  1. Iohannis a încălcat legea ca să-și impună candidatul la București, iar instituțiile statului i-au cântat în strună.

Episodul chemării la Cotroceni a lui Nicușor-Plicușor în scopul de a-i bloca prăbușirea electorală sub povara acuzelor dovedite de corupție, a fost și-un semnal dat de Iohannis instituțiilor statului să se alinieze voinței sale, respectiv presei miluite și instituțiilor de sondare că dacă se opun le va „merge rău”. Evenimentul paralel, cu deschiderea dosarului Nicușor-Câine la DNA, a fost doar de fațadă, așa cum am menționat chiar atunci, și va avea doar rolul să mai „scurteze lanțul” lui Nicușor-Plicușor, în caz de indisciplină în fața președintelui în funcție.

Presa n-a comentat, ba chiar și institutele de sondare s-au conformat prudent, dând un rezultat al exit-pollului mult exagerat, care să-i ferească de belele și să dea un somn bun locatarului de la Cotroceni. Iohannis a dovedit că nu uită și nu iartă, Gabi Firea a plătit acum pentru campania din 2014 când a fost purtătoarea de cuvânt a lui Pontache în războiul electoral cu Iohannis (care KWI, în timpul campaniei, a trasat sarcina de „depandelizare” a bucureștiului). În aceeași notă, „scalpurile” celor doi dușmani vechi ai lui KWI, marii perdanți ai acestor alegeri, Tăriceanu și Pontache, stau și ele atârnate de cureaua neamțului în urma acestor alegeri.

  1. Mulți români au votat corupți, defecți, ba chiar și-un mort.

Lista corupților dovediți votați de către români ieri este lungă și transpartinică, dar asta nu mai e o știre. Cetățenii noștri i-au votat cu entuziasm și pe primarul care a făcut sex cu minore în primărie, dar și pe cel care și-a abuzat fiica psihic și fizic. La Deveselu, locul de „nebunii” al soldaților americani, oltenii de-acolo ne-au demonstrat că într-adevăr trăim într-un ospiciu numit românia, votându-l cu 70% pe primarul care-a murit acum aproape 2 săptămâni. Nimic de comentat în plus, românii normali au rămas muți.

  1. Mangalia, caz tipic pentru un stat eșuat: poliția și presa au colaborat fructuos pentru fraudarea alegerilor.

Mangalia, locul devenit celebru în campanie prin candidatura independentului Murad, dar și prin acuzele dovedite despre corupția primarului în funcție, favoritul Lu’COVID, a fost ieri ca un teatru de război de gherilă urbană. Cu polițiști în civil dar cu pistoalele la vedere (!), care defilau demonstrativ pe străzi, dar și cu un episod ca-n filme, pe care vi-l relatez:

Unul dintre responsabilii campaniei lui Murad, a fost oprit în trafic de șapte mașini de Poliție pentru faptul că avea geamurile mașinii acoperite cu folie; fără mandat din partea vreunui procuror, polițiștii-milițieni l-au încătușat și l-au dus la secție, unde au început să-l amenințe dur, neaceptând prezența vreunui avocat; după vreo 2 ore omului i s-a făcut rău, fiind cardiac și cu un atac de cord la activ petrecut acum câțiva ani; abia atunci polițiștii au cedat și l-au dus rapid la spital unde l-au și abandonat fără explicații.

Episodul absurd a fost suficient însă pentru ca „presa miluită” de Lucovid să inventeze un fake-news, care a rulat începînd cu 16.30 pe vreo 14 site-uri de știri naționale și locale, plus Facebook, prin care ni se spunea că chiar Murad, candidatul independent, ar fi fost arestat! Primarul și viceprimarul Mangaliei au postat pe conturile oficiale cum că Murad ar fi fost dus la secție, să le dea de înțeles mangalioților ce vroiau să-l voteze pe acesta, că nu mai are rost să se ducă la vot, că nu mai au pe cine vota.

Așadar procesul de vot a fost fraudat pentru patru ore și jumătate, exact intervalul în care votanții tineri și mai educați ai lui Murad s-ar fi dus la vot. Dacă vă mai zic că cca 10% din voturile exprimate au fost anulate (!), majoritatea dintre ele prin aplicarea unei a doua ștampile pe buletinele unde a fost votat Murad, aveți imaginea reală a monstruozității de la Mangalia (alte dedesubturi puturoase cu trădări din partea unor viitori consilieri locali în favoarea primarului, devin deja detalii).

La Mangalia încă se numără voturile (la ora la care scriu acest text), mai e o secție unde s-au găsit multe buletine de vot în plus, cu ștampila „votat” aplicată în căsuța primarului, iar oamenii lui Murad sunt amenințați să se conformeze fraudei. În mod normal și legal alegerile din Mangalia ar trebui repetate, dacă s-ar dori măcar păstrarea aparenței de democrație, dar nu pariez nici pe asta.

Ăsta e tabloul real al alegerilor de ieri, și-n aceste condiții ne pregătim de Parlamentare cu „cântec înainte marș, și cu stângul pe tobă”! În rest, vorba băbuțelor de la țară: ferească Dumnezeu și să ne scuipăm în sân…

Cozmin Gușă

 

Citeste in continuare

Anchete

Știți care este totuși diferența între vechii ”baroni” (roșii sau galbeni) și noii ”îngerași” emanați din spuma haștagisto-protestatară?/ Pe cei vechi (roșii sau galbeni) îi umfla DNA-ul pentru 10% din faptele ”îngerilor” și cu maxim 1% din probele care au apărut împotriva lor

Publicat

pe

De

Nu îmi pot reveni din șocul pe care mi l-au provocat candidații ”purilor” noi în politică: cele mai mari dezvăluiri au apărut despre candidații lor, căci cei ai PNL sau PSD erau deja ”dezvăluiți”, trimiși în judecată mulți, unii condamnați, alții achitați. Dar cam știm toți totul despre ei, cei ”vechi” și ”răi”.

Noii arhangheli ai politicii au fost absolut spectaculoși: cereau zeciuială, își traficau influența pentru ”Câini”, cereau apartamente pe la proprietari gen Valeriu Stoica, sunt dovediți turnători la securitate (cazul Wring) sau au fugit cu miliardele de euroi fără să construiască un singur metru de autostradă (cazul Bechtel-Clotilde).

Știți care este totuși diferența între vechii ”baroni” (roșii sau galbeni) și noii ”îngerași” emanați din spuma haștagisto-protestatară?

Pe cei vechi (roșii sau galbeni) îi umfla DNA-ul pentru 10% din faptele ”îngerilor” și cu maxim 1% din probele care au apărut împotriva lor, dezvaluie Ingrid Mocanu pe pagina sa de socializare. (Sava N.).

 

Citeste in continuare

Actualitate

Votează Bogdan Toader- Președintele Consiliului Județean Prahova! Poziția 4 pe buletinul de vot!Votează Alianța pentru Prahova!

Publicat

pe

De

Votează Bogdan Toader- Președintele Consiliului Județean Prahova! Poziția 4 pe buletinul de vot!Votează Alianța pentru Prahova!

Citeste in continuare

Parteneri


Harmony Beauty Salon Ploiesti

Salon HARMONY, str Cantacuzino din Ploiești (intersecția Moș Craciun )
Servicii oferite :
- micropigmentare sprâncene
-extensii gene
- coafor
-unghii gel
-Cosmetica / tratamente cosmetice
- sala Fitness pt femei
FACEBOOK: https://www.facebook.com/Harmony-Beauty-Salon-278929815636909/

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Aveti un Pont14 ore ago

Rată de pozitivare de 20,6% în România. Cea mai mare vreodată?

Dumneavoastra, cititorii mei, știți că am renunțat din luna mai să mai încerc vreo abordare științitică a evoluției cazurilor de...

Actualitate4 zile ago

Votează Bogdan Toader- Președintele Consiliului Județean Prahova! Poziția 4 pe buletinul de vot!Votează Alianța pentru Prahova!

Votează Bogdan Toader- Președintele Consiliului Județean Prahova! Poziția 4 pe buletinul de vot!Votează Alianța pentru Prahova!

Actualitate4 zile ago

COMUNICAT/APEL AL PARTIDEI ROMILOR PRO-EUROPA SUCURSALA PRAHOVA: VOTATI BOGDAN TOADER LA CONSILIUL JUDETEAN PRAHOVA, VOTATI CANDIDATII PSD

APEL AL PARTIDEI ROMILOR PRO-EUROPA SUCURSALA PRAHOVA: VOTATI BOGDAN TOADER LA CONSILIUL JUDETEAN, VOTATI CANDIDATII PSD „Apel catre comunitățile de...

Diverse4 zile ago

Abuzurile PNL la Filipestii de Padure/Intimidari cu Politia Locala Filipestii de Padure pentru a stopa campania si distribuirea ziarului Incisiv de Prahova si/sau ale unor alte materiale de campanie

Primarul suspendat al Primariei Filipestii de Padure si trimis in judecata pentru fapte de coruptie, Morarescu Costel, cel cu falsuri,...

Actualitate4 zile ago

Editia print a ziarului Incisiv de Prahova blocata la distribuire in judetul Prahova/Cine este baronul de Calarasi Iulian Dumitrescu?/INFRACTIUNI PE BANDA RULANTA

In conformitate cu TOATE prevederile legale in materie, redactia Incisiv de Prahova a editat si tiparit un numar de 150.000...

Exclusiv5 zile ago

Candidatul la Primaria Blejoi – Preşedintele Organizaţiei Blejoi a Partidului Prahova în Actiune, Stelian Aurel Grigore – cercetat penal in 3 dosare pentru savarsirea mai multor infractiuni dar si pentru fraudarea bugetului local al comunei Blejoi

Candidatul la Primaria Blejoi – Preşedintele Organizaţiei Blejoi a Partidului Prahova în Actiune, Stelian Aurel Grigore, cercetat penal in 3...

Actualitate6 zile ago

Iulian Dumitrescu fuge de confruntarea cu Bogdan Toader

Invitația la dezbaterea electorală dintre Bogdan Toader și Iulian Dumitrescu, lansată de jurnalistul Marius Visarion, a fost acceptată cu promptitudine...

Actualitate6 zile ago

Liberalii din Consiliul Județean sabotează proiectele pentru prahoveni, la îndemnul șefului lor de la Călărași, Iulian Dumitrescu!

Prin neprezentarea la ultima ședință, programată pentru astăzi, consilierii județeni PNL demonstrează că investițiile la Spitalul Județean și la Universitatea...

Actualitate6 zile ago

SONDAJ/Incisiv de Prahova a avut din nou dreptate/Bogdan Toader castiga alegerile (fiind cu 8% procente peste senatorul din Calarasi)

Cum vor vota prahovenii pentru Consiliul Judetean: Bogdan Toader castiga alegerile! Cu ceva timp in urma, Incisiv de Prahova a...

Actualitate6 zile ago

Abuz în serviciu al directorului PNL-ist, Constantin Oprea, de la Sucursala Ploiești a Poștei Române, din disperarea că șeful lui, pe linie de partid, Iulian Dumitrescu, va pierde alegerile pentru Consiliul Județean Prahova.

Le e frică să nu afle prahovenii cine e cu adevărat. Poșta Română Prahova, condusă de penelistul Constantin Oprea, se...

Anchete6 zile ago

Senatorul Stefan Radu Oprea: PNL-iștilor, de ce vă este frică nu scăpați!/Bogdan Toader va fi în continuare Președintele Consiliului Județean Prahova

PNL-iștii prahoveni, angajați pe funcții mari la Poșta Română, execută cu supușenie ordinul lui Iulian Dumitrescu. Acestuia îi este frică...

Aveti un Pont6 zile ago

Model de administratie liberala/Interesele absconse ale candidatului PNL- Mihai Viorica care vrea sa puna mana pe Primaria Aricestii Rahtivani/DOCUMENTE (IV)

„Increngatura” de interese „sentimentale” si economice duc intotdeauna la sifonarea banului public, cam aceasta este pe scurt modelul de administratie...

Aveti un Pont1 săptămână ago

Model de administratie liberala/GROAPA DE GUNOI DIN ARICESTII RAHTIVANI/(III)/Provocare publica privitor la acest subiect

Avand in vedere reactiile cu privire la serialul dezvaluirilor noastre „Model de administratie liberala/INCENDIU LA GROAPA DE GUNOI DIN ARICESTII...

Exclusiv2 săptămâni ago

Votează Bogdan Toader- Președintele Consiliului Județean Prahova! Poziția 4 pe buletinul de vot!Votează Alianța pentru Prahova!

Votează Bogdan Toader- Președintele Consiliului Județean Prahova! Poziția 4 pe buletinul de vot!Votează Alianța pentru Prahova!  

Aveti un Pont2 săptămâni ago

Model de administratie liberala- Filipestii de Padure – Prahova/Falsuri, abuzuri, delapidari, distractii la mare si nu numai, totul pe banii publici/Clanul Sportivilor (I)

Cu toate ca”Regina” PNL Prahova „plange” si asta o face de obicei atunci cand eclozeaza mai multe si apare lupta...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Top Articole Incisiv