Connect with us

Aveti un Pont

Iohannis a pierdut și SIE!

Publicat

pe

(Preluare National – Catalin Tache):

După cum dezvăluiam încă de la începutul pandemiei, adevărații băieți deștepți ai sistemului și-au făcut calculele extrem de pragmatice care le asigură hegemonia la ”butoanele” României de atâta amar de vreme! Și în care deja Klaus Iohasnnis nu mai intră! Astfel că, după ce i-au suit sacii în căruța celui de al doilea mandat prezidențial, oamenii care l-au făcut președinte au știut mai bine decât oricine altcineva că deja trebuie să declanșeze un nou plan. Unul pe un termen cel puțin mediu.

Dilema lui Mohammad Murad : Iohannis ” e om”…?

Iar pentru Iohannis declinul, de fapt AMR-ul până când se va putea bucura din plin de soarele din Miami și de vacanțele exotice după care tânjește atâta a început când, în ciuda insistenței cu care președintele a solicitat constituirea unei singure celule de criză anti – COVID care să funcționeze sub auspiciile Administrației Prezidențiale, ”nu s-a putut”! Și uite cum,  tocmai atunci când se credea unicul mascul alfa al politicii românești, Iohannis a trebuit să înghită ”umilința” de a îl accepta pe Raed Arafat drept ”coordonator național” al întregii operațiuni de gestionare a pandemiei de SARS CoV 2. Și asta la doar câteva săptămâni după ce ceruse insistent ”reevaluarea” acestuia și demiterea sa de la vârful MAI…

Între timp însă situația lui Iohannis a devenit tot mai fragilă, deși la prima vedere pare că acesta ar conduce de facto și cu mână de fier nu doar ”guvernul meu”, dar și tot ceea ce mișcă în statul român. Însă tocmai această ”proiecție” publică de ”președinte jucător” face ca la momentul oportun Iohannis să fie principalul actor care va contabiliza toate relele gestionării pandemiei. În timp ce scenariștii și regizorul acestei puneri în scenă scapă astfel de eventualitatea oricărei surprize neplăcute. Mai ales că Iohannis este orice altceva, dar nu și un ”element incontrolabil”, care ar putea astfel strica planurile sistemului. Unele care sunt cu totul altele decât cele pe persoană fizică ale lui Klaus Iohannis. Cel care nu are cum să nu conștientizeze că începe să semene tot mai mult cu predecesorul său Traian Băsescu, în cel de al doilea mandat -și ultimul – al acestuia.

Candidatul președintelui, Vergil Chițac, făcut ”zob” de alți liberali

Astfel că ministrul Nicolae Ionel Ciucă își vede de propria foaie de parcurs și deturnează contracte de miliarde de dolari către Washington, cu speranța că secretarul american al Apărării, Mark Esper îl va băga direct în cărțile pentru Palatul Victoria. Acolo unde de altfel și Ludovic Orban își vede deja de propria strategie, astfel că Iohannis nu a reușit încă să obțină din partea premierului remanierea celor câțiva miniștri care ar fi trebuit să contabilizeze deficitul de imagine al guvernării liberale. Iar poziția lui Iohannis este deja atât de șubredă încât, după ce a fost nevoit să iasă chiar el public pentru a impune candidatura amiralului Vergil Chițac în locul afaceristului Mohammad Murad la Primăria Constanței, acesta din urmă tocmai ce a șters pe jos cu șeful statului.

Când își dă jos masca Rareș Bogdan?

Lansând astfel operațiunea ”Cyborg”-ului care nu este în stare să socializeze cu oamenii și care ar fi astfel rupt cu totul de realitate. Iar pentru ca Iohannis să simtă și mai bine că nu este decât o frunză în bătaia vântului sistemului, aceeași ”săgeată” Murad i-a băgat deja pe gât acestuia viitorul premier, în persoana lui Rareș Bogdan! Cu toate că ”lanțul de iubire” dintre Palatul Cotroceni și ”Stejarii”, ăia ”din Pădure” a ruginit încă de când președintele nu a  fost lăsat să facă nici cea mai mică mișcare personală în Justiție. Iohannis nefiind în stare nici măcar să-și onoreze ”angajamentele” prin impunerea ”procurorului lui Carmen Iohannis” drept un biet amărât de consilier al Gabrielei Scutea, la Parchetul General… Drept urmare, deși încă pare cel mai puternic om al momentului, Iohannis simte până și el că atunci când ”situația operativă” o va impune va ajunge să se lamenteze, la fel ca Iliescu, Constantinescu sau Băsescu că ”m-a înfrânt sistemul”…

”Eject” de la Sănătate, MAI și SIE!

Oamenii președintelui- câți au mai rămas dintre ei pe la Palatul Cotroceni – par a nu își reveni încă din șocul că, de ceva vreme, cuvântul lui Iohannis nu mai este chiar ”literă de lege” în sistem, clasa politică sau instituțiile statului român. Și astfel s-a ajuns ca, de exemplu, Diana Loreta Păun, ditamai consilierul prezidențial coordonator al Departamentului Sănătate Publică să fie cel puțin neglijată în toate deciziile care se iau în legătură cu gestionarea operațiunilor inter-instituționale de combatere a pandemiei de COVID – 19.

Ludovic Orban nu predă ”guvernul meu”!

Și asta cu toate că planul inițial al șefului statului prevedea ca tocmai Diana Loreta Păun să fie cea care să gestioneze de facto întreaga operațiune. Numai că deja Păun este ținută ”de ficus” de ceilalți factori răspunzători în frunte cu Raed Arafat, aceasta ajungând să primească ”eject” până și la solicitarea unor minime date informale. Ceea ce și explică ”ieșirea în decor” cu datele eronate prezentate într-o declarație publică de la Palatul Cotroceni de către președintele Iohannis. Cel care, deși la început s-a ”ambalat” peste măsură că aceste date false i-au fost remise de Ministerul Sănătății, a cărui conducere ar fi trebuit astfel să își asume întreaga răspundere, peste doar câteva zile s-a ”lămurit” că la mijloc ar fi fost ”doar o banală și neintenționată eroare umană”.

Până și Ciucă negociază postul de premier peste capul lui Iohannis

Și tot astfel s-a ambalat Iohannis și când i-a cerut ministrului Marcel Vela mazilirea chestorilor Liviu Vasilescu și Bogdan Despescu, sătul de ”asediul” mediatic la care era supus în urma negocierilor interne între capii MAI-ului și cei ai clanurilor interlope. Numai că tot ceea ce a primit Iohannis a fost o ”scrâșnită printre dinți” demisie a șefului IGPR. În timp ce secretarul de stat Bogdan Despescu nici nu a catadicsit să răspundă pe acest subiect, după ce i-a râs în nas aceluiași Iohannis că decizia întâlnirii cu familia lui Emi Pian a fost ”decizia colectivă” a conducerii MAI! Și deci implicit a lui…

Iar Iohannis avea toate motivele să îi dea o lecție lui Despescu, mai ales ținând cont de apropierea arhicunoscută a acestuia față de actuala echipă a conducerii PSD. Numai că Iohannis a vrut, dar nu a și putut… La fel cum a încercat să îl numească pe Daniel Motreanu în locul lui Gabriel Vlase în fruntea Serviciului de Informații Externe. Dar din nou nu a avut și forța să ducă la capăt acest proiect personal… Ceea ce spune deja multe despre influența pe care șeful statului o mai are la vârful sistemului…

”Preșul” lui Murad

Mohammad Murad a neglijat toate avertismentele venite pe linie de partid sau chiar direct dinspre Palatul Cotroceni și s-a încăpățânat să își anunțe public candidatura la Primăria Constanța. În disperare de cauză, Iohannis s-a văzut nevoit ca a doua zi să iasă public cu o declarație de susținere a candidaturii amiralului Vergil Chițac pentru ca Partidul Național Liberal să aibă un candidat ”unic”. Numai că, iată că atunci apele păreau să se fi liniștit, Mohammad Murad declanșează ”foc de voie” împotriva președintelui, pe care îl lovește tocmai acolo unde îl doare mai rău, la percepția de ”autist politic” a acestuia : ”Dacă aș fi pentru o zi președinte?

Consilierul prezidențial Loreta Păun nu a putut fi impusă în fruntea ”celulei de criză”

Prima chestie pe care trebuie să o facă un președinte normal este reașezarea statului român. Primul semnal pe care l-aș da la oameni, m-aș duce între ei, în piață, pe stradă, în Centrul Vechi, aș arăta că sunt om, că sunt unul dintre ei. Mă comport normal, nu am 1.000 de oameni în jurul meu, totul destins”. Deci, dacă ”Cyborg”-ul Iohannis ”ar fi om” pare a fi un ultim avertisment dat lui Iohannis… Cel căruia, după ce același Mohammad Murad îi calcă în picioare și ”candidatul meu” la Primăria Constanța, cel care ar avea cel mult 21% din electorat, i se arată în cele din urmă și ”pisica” Rareș Bogdan… Drept viitor premier… Și asta doar ca o simplă etapă până la trecerea la ”next level” al planului sistemului: Palatul Cotroceni! Cel pe care Iohannis nici măcar nu mai este atât de sigur că îl va părăsi de-abia în decembrie 2024…

 

Actualitate

Editia print a ziarului Incisiv de Prahova blocata la distribuire in judetul Prahova/Cine este baronul de Calarasi Iulian Dumitrescu?/INFRACTIUNI PE BANDA RULANTA

Publicat

pe

De

In conformitate cu TOATE prevederile legale in materie, redactia Incisiv de Prahova a editat si tiparit un numar de 150.000 de exemplare care sunt si/sau au fost distribuite in judetul Prahova.

In mai multe localitati (Floresti, Brebu, Aricestii Rahtivani, Brazi, Filipestii de Padure, Slanic, etc), consilierii locali ai PNL blocheaza distribuirea legala a ziarului, mergand in urma celor care le distribuie si „stragand” ziarele pentru ca informatiile sa nu ajunga la alegatori.
Posta Română a distribuit niște materiale de campanie, adica ziarul nostru, Incisiv de Prahova!
Dna Musat Mariana, actual consilier PNL Slanic si candidat la actualele alegeri le ” aduna”
Este infracțiune!

Vom intocmi o sesizare penala!


Avand in vedere cele de mai sus (disperarea este foarte mare), va invitam sa vizualizati ziarul de pe print si pe online. (Redactia Incisiv de Prahova)

Incisiv de Prahova

Citeste in continuare

Administratie

Prima școală publică, construită de la zero după 1990, în Ploiești- realizată de Consiliul Judetean Prahova, își va deschide porțile în curând!

Publicat

pe

De

Bogdan Toader: Am bucuria să vă informez că a fost finalizată construcția clădirii Centrului Școlar de Educație Incluzivă nr. 1 Ploiești, cunoscută sub denumirea Școala Specială nr. 1.

Practic, aceasta devine primul imobil, cu destinația unitate de învățământ, construit de la zero în municipiul Ploiești, după anul 1990, cu fonduri guvernamentale, prin PNDL, și de la bugetul local al Consiliului județean Prahova.
În scurt timp, aceasta va fi dotată și utilată cu tot ce este necesar pentru ca elevii cu nevoi speciale, diagnosticați cu afecțiuni din spectrul autist, cu sindromul Down, schizofrenie sau cu probleme locomotorii să poată învăța în condiții adaptate nevoilor lor, într-un sediu modern, cu săli de terapie educațională, kinetoterapie, logopedie etc, săli de educație fizică, laboratoare, săli de mese, cabinete medicale specifice și nu numai.
Pentru că învățământul special revine atribuțiilor Consiliului Județean Prahova, noi nu ne-am oprit aici! Ci avem în implementare construcția a alte două astfel de școli speciale în Breaza și Filipeștii de Târg, din fonduri europene deja accesate.
Elevii prahoveni cu nevoi speciale merită servicii de educație la standarde europene, adaptate pentru dezvoltarea lor armonioasă!

Citeste in continuare

Aveti un Pont

Soc!Alegerile locale din Prahova monitorizate de un serviciu secret, prin toate metodele si mijloacele/Informatii de mituire a alegatorilor in favoarea unui partid politic local

Publicat

pe

De

Informatii de ultima ora intrate in posesia redactiei Incisiv de Prahova releva ca, in zilele de vineri, 25, sâmbătă, 26, și duminică, 27 septembrie, mai mulți proxeneți, interlopi, bombardieri, cămătari și șefi de clanuri ale etniei rome oferă bani pentru voturi și transportă persoanele mituite la secțiile de vot, bani ce vor fi primiti de la un lider de partid local, candidat la sefia Consiliului Judetean Prahova.

Prezentăm localitățile și persoanele care vor fi monitorizate prin mijloace specifice:

Azuga: Clanul lui Gheorghe de pe Umbroasei (etnie romă)’

Breaza: Alin Dumitru zis Cerbu (interlop);

Poiana Câmpina: Luci Bucur zis Negru (interlop);

Cocorăștii Mislii: Matei Florică zis Surdu (interlop);

Filipeștii de Pădure- sat Dițești: Cioară, Durbac, Cristofor (interlopi);

Florești: Marius Deltin (angajat Poliția Locală), Coman Viorel zis „Fasolică” (interlop- dă banii în spălătoria auto);

Ariceștii Rahtivani- Vali Dragomir zis „Sapocaru”, Voinea Octavian si Viorel Mihai;

Plopeni: Pinescu Lorimer (etnie roma), Neacșu Iulian;

Bătrâni: Stan Gheorghe zis Niță (dă banii la magazinul din sat);

Apostolache- Dan Pavel (Interlop)

Ariceștii Zeletin- Jipa Ionuț (lucrează la primărie), Clanul Alesu din satul Albinari;

Bălțești- Andrei Andrei zis Alin (interlop), Burdușel Nicolae zis Păduraru (interlop), Toma Nuțica (Gunoi);

Cărbunești- Jugănaru Nicolae zis “Băbuș” (interlop)

Sangeru- Florin Tătaru zis “Bujor” (proxenet);

Surani: Nini Bidiliu (interlop), Tudose Gheorghe zis “Turcu”;

Albesti Paleologu- Florin Zavracu, Aura Tatu, Tătaru Vasile zis “Chioru”, Ene Sile zis “Camataru”;

Bucov: Bebe Baștanu (etnie romă);

Dumbrava: Răzvan din Ciupelnița;

Gornet Cricov: Mădălin Dicu din Mocești;

Drăgănești: Stoica Sebastian ( Sebasti)- Drăgănești, Cristi Trandafir – Drăgănești, Adrian Toacă ( Lică)- Cornu de Jos, Frigea Dragoș (Dragos- Mia)- Meri, Cristi Necula- Drăgănești, Costache Adrian(Miticuță)- Meri, Fieraru Liviu (Kalu)- Cornu de Jos, Mușat Cristian ( Kalu )- Drăgănești, Costache Mircea(Mircea Galbenu)- Bărăitaru, Ene Ovidiu – Bărăitaru, Tudor Gheorghe(Gigel)- Bărăitaru, Marius Ioniță(Martafoi)- Meri, Stoica Aniela- Belciug

Sălciile: Răducanu Alexandru zis Sandu Căpăcică (interlop), Constantin Nan zis Costel Hoțu (interlop)

Bărcănești: Cantemir (cămătar, etnie romă), Meliu (interlop)

Brazi: Ganț din Brazii de Sus, Marian Berbecu din Popești, Nicolae Radu zis Ratoi (da bani si sterge datoriile Clientilor in propiul magazin)

Filipești de Târg- Frații Ilie din Mărgineni (etnie romă), Moraru Nicușor zis Morcovu

Mănești- Negoi Gheorghe și Ștefan Daniela

Șirna: Preda Gheorghe zis Bagatâc (interlop)

Târgșoru Vechi: Cristian Constantin

Ploiești:

Mimiu: Iutca (etnie romă),

Ploiesti -zona Păltiniș- Găinaru, Mirel Șchiopu. Vom reveni. (Cristina T.).

Citeste in continuare

Parteneri


Harmony Beauty Salon Ploiesti

Salon HARMONY, str Cantacuzino din Ploiești (intersecția Moș Craciun )
Servicii oferite :
- micropigmentare sprâncene
-extensii gene
- coafor
-unghii gel
-Cosmetica / tratamente cosmetice
- sala Fitness pt femei
FACEBOOK: https://www.facebook.com/Harmony-Beauty-Salon-278929815636909/

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Actualitate1 oră ago

Editia print a ziarului Incisiv de Prahova blocata la distribuire in judetul Prahova/Cine este baronul de Calarasi Iulian Dumitrescu?/INFRACTIUNI PE BANDA RULANTA

In conformitate cu TOATE prevederile legale in materie, redactia Incisiv de Prahova a editat si tiparit un numar de 150.000...

Aveti un Pont8 ore ago

Soc!Alegerile locale din Prahova monitorizate de un serviciu secret, prin toate metodele si mijloacele/Informatii de mituire a alegatorilor in favoarea unui partid politic local

Informatii de ultima ora intrate in posesia redactiei Incisiv de Prahova releva ca, in zilele de vineri, 25, sâmbătă, 26,...

Exclusiv1 zi ago

Candidatul la Primaria Blejoi – Preşedintele Organizaţiei Blejoi a Partidului Prahova în Actiune, Stelian Aurel Grigore – cercetat penal in 3 dosare pentru savarsirea mai multor infractiuni dar si pentru fraudarea bugetului local al comunei Blejoi

Candidatul la Primaria Blejoi – Preşedintele Organizaţiei Blejoi a Partidului Prahova în Actiune, Stelian Aurel Grigore, cercetat penal in 3...

Actualitate2 zile ago

Iulian Dumitrescu fuge de confruntarea cu Bogdan Toader

Invitația la dezbaterea electorală dintre Bogdan Toader și Iulian Dumitrescu, lansată de jurnalistul Marius Visarion, a fost acceptată cu promptitudine...

Actualitate2 zile ago

Liberalii din Consiliul Județean sabotează proiectele pentru prahoveni, la îndemnul șefului lor de la Călărași, Iulian Dumitrescu!

Prin neprezentarea la ultima ședință, programată pentru astăzi, consilierii județeni PNL demonstrează că investițiile la Spitalul Județean și la Universitatea...

Actualitate2 zile ago

SONDAJ/Incisiv de Prahova a avut din nou dreptate/Bogdan Toader castiga alegerile (fiind cu 8% procente peste senatorul din Calarasi)

Cum vor vota prahovenii pentru Consiliul Judetean: Bogdan Toader castiga alegerile! Cu ceva timp in urma, Incisiv de Prahova a...

Actualitate2 zile ago

Abuz în serviciu al directorului PNL-ist, Constantin Oprea, de la Sucursala Ploiești a Poștei Române, din disperarea că șeful lui, pe linie de partid, Iulian Dumitrescu, va pierde alegerile pentru Consiliul Județean Prahova.

Le e frică să nu afle prahovenii cine e cu adevărat. Poșta Română Prahova, condusă de penelistul Constantin Oprea, se...

Anchete2 zile ago

Senatorul Stefan Radu Oprea: PNL-iștilor, de ce vă este frică nu scăpați!/Bogdan Toader va fi în continuare Președintele Consiliului Județean Prahova

PNL-iștii prahoveni, angajați pe funcții mari la Poșta Română, execută cu supușenie ordinul lui Iulian Dumitrescu. Acestuia îi este frică...

Aveti un Pont2 zile ago

Model de administratie liberala/Interesele absconse ale candidatului PNL- Mihai Viorica care vrea sa puna mana pe Primaria Aricestii Rahtivani/DOCUMENTE (IV)

„Increngatura” de interese „sentimentale” si economice duc intotdeauna la sifonarea banului public, cam aceasta este pe scurt modelul de administratie...

Aveti un Pont3 zile ago

Model de administratie liberala/GROAPA DE GUNOI DIN ARICESTII RAHTIVANI/(III)/Provocare publica privitor la acest subiect

Avand in vedere reactiile cu privire la serialul dezvaluirilor noastre „Model de administratie liberala/INCENDIU LA GROAPA DE GUNOI DIN ARICESTII...

Aveti un Pont5 zile ago

Bogdan Novac, fiul fostului demnitar comunist Aurel Novac – OFERTA politica pentru brezeni/PAMFLET

Stimati cititori, va prezentam, mai jos, oferta politica a candidatului avocat, fiul fostului demnitar comunist Aurel Novac, fost ministru al...

Exclusiv1 săptămână ago

Votează Bogdan Toader- Președintele Consiliului Județean Prahova! Poziția 4 pe buletinul de vot!Votează Alianța pentru Prahova!

Votează Bogdan Toader- Președintele Consiliului Județean Prahova! Poziția 4 pe buletinul de vot!Votează Alianța pentru Prahova!  

Aveti un Pont1 săptămână ago

Model de administratie liberala- Filipestii de Padure – Prahova/Falsuri, abuzuri, delapidari, distractii la mare si nu numai, totul pe banii publici/Clanul Sportivilor (I)

Cu toate ca”Regina” PNL Prahova „plange” si asta o face de obicei atunci cand eclozeaza mai multe si apare lupta...

Aveti un Pont1 săptămână ago

Model de administratie liberala/UN NOU INCENDIU, IERI SEARA, LA GROAPA DE GUNOI DIN ARICESTII RAHTIVANI, la firma unde candidatul PNL la Primaria ARICESTII RAHTIVANI – Mihai Viorica – este agent IMOBILIAR (II)

Incendiu la Ecomaster Service, din nou, si seara trecuta. Deci, temerile cetatenilor din comuna Aricestii Rahtivani sunt din ce in...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

Model de administratie liberala/INCENDIU LA GROAPA DE GUNOI DIN ARICESTII RAHTIVANI, la firma unde candidatul PNL la Primaria ARICESTII RAHTIVANI – Mihai Viorica – este agent IMOBILIAR

Sambata la orele 18.00 unul din cititorii ziarului Incisiv de Prahova, ne-a transmis pe emailul redactiei un filmulet cu mesajul...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Top Articole Incisiv