Connect with us

Aveti un Pont

Iohannis a pierdut și SIE!

Avatar

Publicat

pe

(Preluare National – Catalin Tache):

După cum dezvăluiam încă de la începutul pandemiei, adevărații băieți deștepți ai sistemului și-au făcut calculele extrem de pragmatice care le asigură hegemonia la ”butoanele” României de atâta amar de vreme! Și în care deja Klaus Iohasnnis nu mai intră! Astfel că, după ce i-au suit sacii în căruța celui de al doilea mandat prezidențial, oamenii care l-au făcut președinte au știut mai bine decât oricine altcineva că deja trebuie să declanșeze un nou plan. Unul pe un termen cel puțin mediu.

Dilema lui Mohammad Murad : Iohannis ” e om”…?

Iar pentru Iohannis declinul, de fapt AMR-ul până când se va putea bucura din plin de soarele din Miami și de vacanțele exotice după care tânjește atâta a început când, în ciuda insistenței cu care președintele a solicitat constituirea unei singure celule de criză anti – COVID care să funcționeze sub auspiciile Administrației Prezidențiale, ”nu s-a putut”! Și uite cum,  tocmai atunci când se credea unicul mascul alfa al politicii românești, Iohannis a trebuit să înghită ”umilința” de a îl accepta pe Raed Arafat drept ”coordonator național” al întregii operațiuni de gestionare a pandemiei de SARS CoV 2. Și asta la doar câteva săptămâni după ce ceruse insistent ”reevaluarea” acestuia și demiterea sa de la vârful MAI…

Între timp însă situația lui Iohannis a devenit tot mai fragilă, deși la prima vedere pare că acesta ar conduce de facto și cu mână de fier nu doar ”guvernul meu”, dar și tot ceea ce mișcă în statul român. Însă tocmai această ”proiecție” publică de ”președinte jucător” face ca la momentul oportun Iohannis să fie principalul actor care va contabiliza toate relele gestionării pandemiei. În timp ce scenariștii și regizorul acestei puneri în scenă scapă astfel de eventualitatea oricărei surprize neplăcute. Mai ales că Iohannis este orice altceva, dar nu și un ”element incontrolabil”, care ar putea astfel strica planurile sistemului. Unele care sunt cu totul altele decât cele pe persoană fizică ale lui Klaus Iohannis. Cel care nu are cum să nu conștientizeze că începe să semene tot mai mult cu predecesorul său Traian Băsescu, în cel de al doilea mandat -și ultimul – al acestuia.

Candidatul președintelui, Vergil Chițac, făcut ”zob” de alți liberali

Astfel că ministrul Nicolae Ionel Ciucă își vede de propria foaie de parcurs și deturnează contracte de miliarde de dolari către Washington, cu speranța că secretarul american al Apărării, Mark Esper îl va băga direct în cărțile pentru Palatul Victoria. Acolo unde de altfel și Ludovic Orban își vede deja de propria strategie, astfel că Iohannis nu a reușit încă să obțină din partea premierului remanierea celor câțiva miniștri care ar fi trebuit să contabilizeze deficitul de imagine al guvernării liberale. Iar poziția lui Iohannis este deja atât de șubredă încât, după ce a fost nevoit să iasă chiar el public pentru a impune candidatura amiralului Vergil Chițac în locul afaceristului Mohammad Murad la Primăria Constanței, acesta din urmă tocmai ce a șters pe jos cu șeful statului.

Când își dă jos masca Rareș Bogdan?

Lansând astfel operațiunea ”Cyborg”-ului care nu este în stare să socializeze cu oamenii și care ar fi astfel rupt cu totul de realitate. Iar pentru ca Iohannis să simtă și mai bine că nu este decât o frunză în bătaia vântului sistemului, aceeași ”săgeată” Murad i-a băgat deja pe gât acestuia viitorul premier, în persoana lui Rareș Bogdan! Cu toate că ”lanțul de iubire” dintre Palatul Cotroceni și ”Stejarii”, ăia ”din Pădure” a ruginit încă de când președintele nu a  fost lăsat să facă nici cea mai mică mișcare personală în Justiție. Iohannis nefiind în stare nici măcar să-și onoreze ”angajamentele” prin impunerea ”procurorului lui Carmen Iohannis” drept un biet amărât de consilier al Gabrielei Scutea, la Parchetul General… Drept urmare, deși încă pare cel mai puternic om al momentului, Iohannis simte până și el că atunci când ”situația operativă” o va impune va ajunge să se lamenteze, la fel ca Iliescu, Constantinescu sau Băsescu că ”m-a înfrânt sistemul”…

”Eject” de la Sănătate, MAI și SIE!

Oamenii președintelui- câți au mai rămas dintre ei pe la Palatul Cotroceni – par a nu își reveni încă din șocul că, de ceva vreme, cuvântul lui Iohannis nu mai este chiar ”literă de lege” în sistem, clasa politică sau instituțiile statului român. Și astfel s-a ajuns ca, de exemplu, Diana Loreta Păun, ditamai consilierul prezidențial coordonator al Departamentului Sănătate Publică să fie cel puțin neglijată în toate deciziile care se iau în legătură cu gestionarea operațiunilor inter-instituționale de combatere a pandemiei de COVID – 19.

Ludovic Orban nu predă ”guvernul meu”!

Și asta cu toate că planul inițial al șefului statului prevedea ca tocmai Diana Loreta Păun să fie cea care să gestioneze de facto întreaga operațiune. Numai că deja Păun este ținută ”de ficus” de ceilalți factori răspunzători în frunte cu Raed Arafat, aceasta ajungând să primească ”eject” până și la solicitarea unor minime date informale. Ceea ce și explică ”ieșirea în decor” cu datele eronate prezentate într-o declarație publică de la Palatul Cotroceni de către președintele Iohannis. Cel care, deși la început s-a ”ambalat” peste măsură că aceste date false i-au fost remise de Ministerul Sănătății, a cărui conducere ar fi trebuit astfel să își asume întreaga răspundere, peste doar câteva zile s-a ”lămurit” că la mijloc ar fi fost ”doar o banală și neintenționată eroare umană”.

Până și Ciucă negociază postul de premier peste capul lui Iohannis

Și tot astfel s-a ambalat Iohannis și când i-a cerut ministrului Marcel Vela mazilirea chestorilor Liviu Vasilescu și Bogdan Despescu, sătul de ”asediul” mediatic la care era supus în urma negocierilor interne între capii MAI-ului și cei ai clanurilor interlope. Numai că tot ceea ce a primit Iohannis a fost o ”scrâșnită printre dinți” demisie a șefului IGPR. În timp ce secretarul de stat Bogdan Despescu nici nu a catadicsit să răspundă pe acest subiect, după ce i-a râs în nas aceluiași Iohannis că decizia întâlnirii cu familia lui Emi Pian a fost ”decizia colectivă” a conducerii MAI! Și deci implicit a lui…

Iar Iohannis avea toate motivele să îi dea o lecție lui Despescu, mai ales ținând cont de apropierea arhicunoscută a acestuia față de actuala echipă a conducerii PSD. Numai că Iohannis a vrut, dar nu a și putut… La fel cum a încercat să îl numească pe Daniel Motreanu în locul lui Gabriel Vlase în fruntea Serviciului de Informații Externe. Dar din nou nu a avut și forța să ducă la capăt acest proiect personal… Ceea ce spune deja multe despre influența pe care șeful statului o mai are la vârful sistemului…

”Preșul” lui Murad

Mohammad Murad a neglijat toate avertismentele venite pe linie de partid sau chiar direct dinspre Palatul Cotroceni și s-a încăpățânat să își anunțe public candidatura la Primăria Constanța. În disperare de cauză, Iohannis s-a văzut nevoit ca a doua zi să iasă public cu o declarație de susținere a candidaturii amiralului Vergil Chițac pentru ca Partidul Național Liberal să aibă un candidat ”unic”. Numai că, iată că atunci apele păreau să se fi liniștit, Mohammad Murad declanșează ”foc de voie” împotriva președintelui, pe care îl lovește tocmai acolo unde îl doare mai rău, la percepția de ”autist politic” a acestuia : ”Dacă aș fi pentru o zi președinte?

Consilierul prezidențial Loreta Păun nu a putut fi impusă în fruntea ”celulei de criză”

Prima chestie pe care trebuie să o facă un președinte normal este reașezarea statului român. Primul semnal pe care l-aș da la oameni, m-aș duce între ei, în piață, pe stradă, în Centrul Vechi, aș arăta că sunt om, că sunt unul dintre ei. Mă comport normal, nu am 1.000 de oameni în jurul meu, totul destins”. Deci, dacă ”Cyborg”-ul Iohannis ”ar fi om” pare a fi un ultim avertisment dat lui Iohannis… Cel căruia, după ce același Mohammad Murad îi calcă în picioare și ”candidatul meu” la Primăria Constanța, cel care ar avea cel mult 21% din electorat, i se arată în cele din urmă și ”pisica” Rareș Bogdan… Drept viitor premier… Și asta doar ca o simplă etapă până la trecerea la ”next level” al planului sistemului: Palatul Cotroceni! Cel pe care Iohannis nici măcar nu mai este atât de sigur că îl va părăsi de-abia în decembrie 2024…

 

Aveti un Pont

Cum să îți securizezi site-ul tău de e-commerce

Avatar

Publicat

pe

servere vps

Cum să îți securizezi site-ul tău de e-commerce

În cazul unui magazin online, pe lângă funcționalitatea la standarde înalte de calitate și viteza optimă de încărcare, securitatea este un aspect foarte important.

Clienții trebuie să aibă încredere că datele lor vor fi în siguranță de fiecare dată când cumpără de la tine iar informațiile lor sunt perfect securizate. Te va ajuta nu numai la imaginea brandului, dar asta te va scuti și de multe bătăi de cap, mai ales de când a intrat în vigoare și GDPR-ul.

De aceea, dacă ai un site de e-commerce, pe lângă produse și prețuri competitive,  trebuie să alegi și soluții tehnice care te pot feri de orice atac cibernetic ce ar favoriza pierderea datelor clienților tăi.

În primul rând ar trebui să alegi o soluție de găzduire web care să impacteze în mod pozitiv nu numai o încărcare rapidă a paginii, indiferent de mărimea traficului și a categoriilor aflate pe site, ci și să ofere o securitate crescută a datelor.

O găzduire pe un server VPS KVM este una dintre cele mai bune soluții pentru care poți să optezi. Funcţionează similar unui server dedicat oferind și oferă un nivel similar de izolare a resurselor alocate şi securitate a datelor. KVM este o tehnologie de virtualizare dezvoltată în Linux care permite crearea de medii izolate – servere virtuale (VPS). Este parte a sistemului de operare Linux şi beneficiază imediat de orice actualizări sau imbunătăţiri ale sistemului de operare. Unul din avantajele KVM este utilizarea accelerării hardware oferită de procesoarele moderne pentru virtualizare.

Alege cel mai bun pachet de găzduire VPS KVM care să fie potrivit nevoilor tale

În al doilea rând este foarte important să alegi o platformă sigură pe care va funcționa site-ul tău de e-commerce. Și în general, cele mai populare platforme sunt și cele mai sigure, pentru că au număr mare de utilizatori și sunt mereu updatate și susținute de investiții constante de securitate.

Unele dintre cele mai bune platforme folosite pentru site-urile de comerț online sunt, dar și cele mai sigure sunt: WordPress, OpenCart, Joomla!, Drupal, WooCommerce sau Magento.

În al treilea rând este foarte important să faci toate update-urile necesare pentru platforma pe care ai ales-o. Dezvoltatorii lor lansează periodic versiuni îmbunătățite tocmai pentru a evita orice breșe de securitate, dar și pentru a avea design-uri și tool-uri cât mai interesante.

Ține cont de asemenea să ai un back-up al bazelor de date. De regulă, un site de comerț electronic este compus din sute de produse, descrieri și fotografii, dar și date de contact ale clienților care au comandat (adrese de email, numere de telefon, adrese fizice etc). Din diverse erori tehnice ale serverelor sau chiar din cauza unor persoane rău intenționate este posibil ca tot conținutul site-ului tău și implicit datele clienților tăi să fie pierdute. De aceea, este indicat să faci back-up la intervale regulate de timp și să salvezi bazele de date pe unități secundare pentru a avea ușor acces la ele, orice s-ar întâmpla.

Citeste in continuare

Aveti un Pont

Pensiune cu piscina Dambovita

Avatar

Publicat

pe

Pensiune cu piscina, la munte, la poalele Carpatilor Meridionali, intr-un colt de Rai, potrivita atat pentru odihna si relaxare, cat si pentru excursii si drumetii montane. Este Enothera, casa de vacanta din Valeni – Dambovita, locatia perfecta pentru o vacanta la munte, indiferent de anotimp.

Pentru cazare sunt oferite sase camere cu toate facilitatile incluse, iar la dispozitia turistilor mai sunt puse parcarea privata gratuit la proprietate, o curte si gradina frumos amenajate, foisoare, facilitati de gratar, un loc generos de joaca pentru copii si nu in ultimul rand, o superba piscina exterioara, acoperita si incalzita.

Cu o priveliste minunata asupra padurilor inconjuratoare si a Muntilor Carpati, Enothera este locatia perfecta pentru o vacanta la munte, indiferent de anotimp. Pensiunea ofera tot confortul de acasa, insotit de aer curat si liniste cat cuprinde.

Departe de zgomotul citadin, Enothera isi rasfata oaspetii intr-un decor rustic – elegant, fiind destinatia ideala pentru vacante, turismul de afaceri, evenimente speciale si de familie, ca de altfel, un loc de regasire pentru toti cei care viseaza la o oaza de liniste.

Pensiune cu piscina in aer liber

Pensiunea Enothera dispune de o piscina sezoniera in aer liber, inconjurata de un spatiu verde, ce ofera posibilitatea de evadare din mediul torid al orasului si totodata, o destindere totala, insotita de o panorama mirifica spre munti, absolut impresionanta.

La piscina incalzita in aer liber oaspetii isi pot bucura sufletul, limpezi mintea si odihni trupul. Ii ajuta muntii, padurea, linistea si starea de bine care ii va insoti pretutindeni. Amplasata ideal in zona montana, piscina Enothera, cu apa incalzita la 25 – 29 grade Celsius, ofera oaspetilor acces gratuit la sezlonguri cu umbrelute, unde se pot destinde si rasfata indiferent de moment.

Piscina reprezinta, de altfel, punctul forte al pensiunii, reprezentand pentru fiecare oaspete modalitatea ideala de relaxare atunci cand apa marii este prea rece sau cand afara este prea frig. Temperatura apei, mentinuta in permanenta la gradul ideal de confort, face ca piscina sa fie locul ideal de relaxare pentru orice vizitator, inclusiv pentru copii si persoane in varsta deopotriva.

 

 

 

Locul ideal de vacanta la munte

Aici, la poalele Carpatilor, pasionatii de drumetii montane si de aventuri pe munte gasesc locul ideal de vacanta. Enothera este locul perfect inclusiv pentru persoanele care isi doresc deconectare totala de la mediul urban, pentru a se incarca cu energie pozitiva pentru o noua saptamana.

Arhitectura cu specific montan, aerul curat de munte si imprejurimile fac din aceasta pensiune cu piscina locatia perfecta pentru distractie, relaxare si odihna, in intimitate. Gratie stilului aparte al pensiunii, dormitoarele nu sunt identice, insa toate dispun de aceleasi facilitati, oferind vedere la curtea interioara, la gradina, la piscina si la muntele de la care oaspetii nu-si mai pot lua privirea.

Pensiunea este perfect amplasata pentru a explora padurile si raurile, manastirile din zona si alte obiective de interes turistic sau atractii ce nu pot fi ratate  in zona. La pensiunea Enothera, fiecare isi va gasi locul preferat, unde frumusetea naturii, puritatea aerului si desisul padurilor sunt principalele elemente favorizante pentru petrecerea unor clipe de neuitat.

Citeste in continuare

Aveti un Pont

Oblyo Digital Agency preia în regim de vânzare de publicitate platforma cautimasina.ro

Avatar

Publicat

pe

Oblyo Digital Agency își extinde rețeaua de parteneriate și preia în regim de vânzare de publicitate platforma cautimasina.ro.

Ce înseamnă platforma cautimasina.ro?

Cautimasina.ro este o platformă revoluționară care intregrează toate anunțurile de vânzări auto din peste 160 de site-uri de profil și prin completarea unor criterii relevante de către utilizatori, aceasta returnează rezultatele cu anunțurile găsite și care se potrivesc căutării specifice, în aceeași pagină.

Creată din dorința de a ajuta într-un mod eficient viitorii șoferi să achiziționeze mașina potrivită, cautimasina.ro scurtează și eficientizează destul de mult procesul de a găsi autoturismul dorit.

Obiectivul principal al platformei este acela de a face posibilă întâlnirea dintre cererea șoferilor și oferta de autoturisme, fie ele noi sau second hand, cât mai eficient posibil.

Cum funcționează cautimasina.ro?

Cu o interfață foarte ușor de folosit, cautimasina.ro înglobează anunțurile de vânzări auto din peste 160 de profil și le updatează în mod constant.

Căutarea modelelor sau a mărcilor preferate se realizează prin completarea unor criterii simple ca: brand, model, an minim și maxim de fabricație, preț minim și maxim, numărul de kilometri, capacitatea cilindrică, puterea motorului, tipul caroseriei, al combustibilului sau al caroseriei.

Pentru șoferii care încă nu știu ce model își doresc, platforma le vine în ajutor printr-o secțiune separată de căutare asistată. Prin câteva clickuri aceștia pot completa ce tip de mașină le-ar plăcea (suv, sedan, cabrio, coupe, o mașină de oraș sau un pick-up), pot alege tipul de combustibil și tipul de transmisie, anul fabricației și un buget și cautimasina.ro le va returna cele mai bune rezultate.

De asemenea, în site există o categorie specială de ”Oferte” în care sunt expuse în mod constant anunțurile auto care au cele mai bune prețuri din piață sau diverse reduceri.

Tot în cadrul platformei, utilizatorii au posibilitatea să evalueze dacă prețul unui model care le-a atras atenția se încadrează în media pieței, sau dimpotrivă este mai mare sau mai scăzut.

Ce beneficii reale aduce cautimasina.ro șoferilor?

Ce este diferit la această platformă față de altele similare este faptul că dincolo de descrierea tehnică a mașinii, are integrați niște algoritmi speciali. Prin intermediul acestora, utilizatorii pot să verifice istoricul mașinii, să analizeze prețul, deprecierea și kilometrajul, să descopere mașini similare și să afle detalii despre ratingul mașinii din punct de vedere performanță, confort, practicabilitate sau cost de întreținere.

Așadar, cautimasina.ro este mai mult decât un alt site cu anunțuri de vânzări auto. Prin funcționalitățile puse la dispoziție, cautimasina.ro oferă utilziatorilor posibilitatea de a analiza mașina înainte de a o vedea în realitate.

Ce beneficii comerciale aduce cautimasina.ro pentru clientii care doresc publicitate pe platformă?

Cu un trafic generos pe site și o pagină de facebook cu peste 22k followers, cautimasina.ro a reușit deja să creeze o comunitate pentru cei interesați de domeniul auto. Pe platformă utilizatorii găsesc nu numai anunțuri cu vânzări auto, ci pot să acceseze și o secțiune de blog unde găsesc numeroase articole despre domeniu, modele de mașini sau diverse sfaturi. Iar aceștia revin constant atât pe site cât și pe pagina de facebook pentru a citi ultimele articole și interacționează în mod constant cu materialele postate prin like-uri și comentarii.

Astfel, partenerii comerciali care vor opta pentru publicitate pe platformă vor beneficia în primul rând de o promovare pe un public targetat, atent și interesat de domeniu.

Din punct de vedere tehnic, în site pot fi setate bannere online ale partenerilor cu trimitere de link către site-urile acestora, dar și articole de tip advertorial.

Pentru oferte personalizate, vă invităm să ne trimiteți un email cu o cerere de ofertă la office@oblyo.ro.

Citeste in continuare

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Exclusiv36 de minute ago

Prin această scrisoare, se cere public președintelui României, părintele proiectului „România educată”, să își spună punctul de vedere cu privire la consecințele pe care le va avea asupra funcționării CNATDCU inițiativa ministrului Cîmpeanu, dacă se va transforma în lege

De nici nu mai știu câți ani, Emilia Sercan ne tot prezintă cazuri de plagiate răsunătoare. Le citim, ne minunăm,...

Exclusiv1 zi ago

Dacă vă întrebati de ce ii platiti in fiecare lună 100.000 de lei brut Președintelui ASF, Nicu Marcu: ca să vă trimită să verificați dacă OZN-urile au RCA, așa cum rezultă de pe pagina de Facebook ASF

Dacă vă întrebati de ce ii platiti in fiecare lună 100.000 de lei brut Președintelui ASF, Nicu Marcu, fost contabil...

Exclusiv2 zile ago

Bezna mintii: Politia Locala Ploiesti isi face datoria sub directorul general „plantat” – Albu Catalin

“În data de 25.07.2021, în jurul orei 01.00, un echipaj din cadrul Serviciului Ordine Publică, a observat în timp ce...

Exclusiv2 zile ago

„Se utilizeaza si functii de politie abrogate!/Pentru analfabetii functionali din aparatul central nu e nicio problema”

Dupa doi ani de judecata am obtinut de la IGPR, raspunsul de mai jos. E relevant intrucat demonstreza ca functiile...

Exclusiv2 zile ago

Blat cu juriștii de la CNAIR si lucrări ilegale, albite prin OUG de Cioloș

Politicienii fac lucruri trăsnite: de la inaugurări de autostrăzi parțiale la legalizat lucrări neautorizate. Conform celor de la Newsweek Romania,...

Exclusiv3 zile ago

Vremuri ,,frumoase neamule!’’/ Interfața lui Eugen Tomac

De ce un oraș pitoresc precum București, trebuie să găzduiască pramatii ținute în brațe de alți golani îmbogățiți din politică?...

Exclusiv5 zile ago

Discursul dublu al primarului Andrei Volosevici/Pe de o parte, ataca nefondat Garda de Mediu ca nu isi face datoria, pe de alta parte, se pozeaza, la intimidare, spunem noi, cu directorul celui mai mare poluator din Ploiesti/Cand este consecvent Andrei Volosevici?

Cand este consecvent Andrei Volosevici? Probabil cand primarul Andrei Volosevici nu il va contrazice pe primarul Andrei Volosevici si cand...

Exclusiv5 zile ago

„Io n-am înțeles niciodată ceva la Macovei&Guseth: cum să vorbești tinerilor de Sighet și Memorialul Durerii și să susții ingerința ilegală a Serviciilor secrete în Justiție?”

Io n-am înțeles niciodată ceva la Macovei&Guseth: cum să vorbești tinerilor de Sighet și Memorialul Durerii și să susții ingerința...

Exclusiv5 zile ago

Au inceput sa apara tot mai multe reactii pertinente la declaratiile primarului Andrei Volosevici/Reactii pe banda video

Au inceput sa apara tot mai multe reactii pertinente la declaratiile primarului Andrei Volosevici. Precizam ca aceleasi reactii pertinente le...

Exclusiv6 zile ago

Comisia Europeana a incept sa taie drastic din cioacele trecute pe hartie de niste hoti care lucreaza in beneficiul altor hoti.

Comisia le-a dat in cap cu cioaca de jumatate de miliard de Euro pentru GSP-Gabriel Comanescu, asa cum arata bratul...

Exclusiv1 săptămână ago

Motivele care au generat insuccesul electoral de la alegerile parlamentare din 2020 ale PMP/Tradari din interiorul partidului ale unor grupari care si-au luat partidul pe nume personal in schimbul primirii unor foloase necuvenite si… in interes imobiliar/Politica cu sechestrari, cu clanul lui Sadoveanu, numit si clanul Belgienilor si incalcari grave ale statutului

Ne-a atras atentia un articol din Incisiv National  -„BOMBA. Cristian Diaconescu a aflat cum se faceau alegerile la PMP: „liderii...

Exclusiv1 săptămână ago

Raportul Comisiei Europene pe statul de drept nu numai zici că e scris de bucătăreasa USR dar conține și falsuri grosiere.

 Comisia Europeană scrie că DNA a avut rezultate mai bune în condițiile în care chiar DNA în scrie în bilanțuri...

Exclusiv1 săptămână ago

Cu PNRR-ul esuat si cu cele mai mari dobanzi din UE, premierul Romaniei ne zice: “va vand…”

Iar a incurcat indicatorii! ,,Va vand un mic secret, urmează alte estimari, care vor duce creşterea economica aproape de două...

Exclusiv1 săptămână ago

Stiati ca si noi platim pentru campania interna din PNL!? Echipa lui Citu de la guvern, platita din bani publici, lucreaza de zor pentru alegerea sa la sefia PNL, adica intr-o chestiune absolut privata!

Stiati ca si noi platim pentru campania interna din PNL!? Echipa lui Citu de la guvern, platita din bani publici,...

Exclusiv1 săptămână ago

Deci, PNRR-ul de cioace al lui Ghinea/Barna/Citu va fi aprobat la 1900 toamna/Iulian Bulai este un tantalau/Tantalaul zice ca Bula si cu Drula au obtinut (deja) 5.1 miiiarde pentru autostrazi

Comisia Europeana a incept sa taie drastic din cioacele trecute pe hartie de niste hoti care lucreaza in beneficiul altor...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!