Connect with us

Aveti un Pont

Iohannis a pierdut și SIE!

Avatar

Publicat

pe

(Preluare National – Catalin Tache):

După cum dezvăluiam încă de la începutul pandemiei, adevărații băieți deștepți ai sistemului și-au făcut calculele extrem de pragmatice care le asigură hegemonia la ”butoanele” României de atâta amar de vreme! Și în care deja Klaus Iohasnnis nu mai intră! Astfel că, după ce i-au suit sacii în căruța celui de al doilea mandat prezidențial, oamenii care l-au făcut președinte au știut mai bine decât oricine altcineva că deja trebuie să declanșeze un nou plan. Unul pe un termen cel puțin mediu.

Dilema lui Mohammad Murad : Iohannis ” e om”…?

Iar pentru Iohannis declinul, de fapt AMR-ul până când se va putea bucura din plin de soarele din Miami și de vacanțele exotice după care tânjește atâta a început când, în ciuda insistenței cu care președintele a solicitat constituirea unei singure celule de criză anti – COVID care să funcționeze sub auspiciile Administrației Prezidențiale, ”nu s-a putut”! Și uite cum,  tocmai atunci când se credea unicul mascul alfa al politicii românești, Iohannis a trebuit să înghită ”umilința” de a îl accepta pe Raed Arafat drept ”coordonator național” al întregii operațiuni de gestionare a pandemiei de SARS CoV 2. Și asta la doar câteva săptămâni după ce ceruse insistent ”reevaluarea” acestuia și demiterea sa de la vârful MAI…

Între timp însă situația lui Iohannis a devenit tot mai fragilă, deși la prima vedere pare că acesta ar conduce de facto și cu mână de fier nu doar ”guvernul meu”, dar și tot ceea ce mișcă în statul român. Însă tocmai această ”proiecție” publică de ”președinte jucător” face ca la momentul oportun Iohannis să fie principalul actor care va contabiliza toate relele gestionării pandemiei. În timp ce scenariștii și regizorul acestei puneri în scenă scapă astfel de eventualitatea oricărei surprize neplăcute. Mai ales că Iohannis este orice altceva, dar nu și un ”element incontrolabil”, care ar putea astfel strica planurile sistemului. Unele care sunt cu totul altele decât cele pe persoană fizică ale lui Klaus Iohannis. Cel care nu are cum să nu conștientizeze că începe să semene tot mai mult cu predecesorul său Traian Băsescu, în cel de al doilea mandat -și ultimul – al acestuia.

Candidatul președintelui, Vergil Chițac, făcut ”zob” de alți liberali

Astfel că ministrul Nicolae Ionel Ciucă își vede de propria foaie de parcurs și deturnează contracte de miliarde de dolari către Washington, cu speranța că secretarul american al Apărării, Mark Esper îl va băga direct în cărțile pentru Palatul Victoria. Acolo unde de altfel și Ludovic Orban își vede deja de propria strategie, astfel că Iohannis nu a reușit încă să obțină din partea premierului remanierea celor câțiva miniștri care ar fi trebuit să contabilizeze deficitul de imagine al guvernării liberale. Iar poziția lui Iohannis este deja atât de șubredă încât, după ce a fost nevoit să iasă chiar el public pentru a impune candidatura amiralului Vergil Chițac în locul afaceristului Mohammad Murad la Primăria Constanței, acesta din urmă tocmai ce a șters pe jos cu șeful statului.

Când își dă jos masca Rareș Bogdan?

Lansând astfel operațiunea ”Cyborg”-ului care nu este în stare să socializeze cu oamenii și care ar fi astfel rupt cu totul de realitate. Iar pentru ca Iohannis să simtă și mai bine că nu este decât o frunză în bătaia vântului sistemului, aceeași ”săgeată” Murad i-a băgat deja pe gât acestuia viitorul premier, în persoana lui Rareș Bogdan! Cu toate că ”lanțul de iubire” dintre Palatul Cotroceni și ”Stejarii”, ăia ”din Pădure” a ruginit încă de când președintele nu a  fost lăsat să facă nici cea mai mică mișcare personală în Justiție. Iohannis nefiind în stare nici măcar să-și onoreze ”angajamentele” prin impunerea ”procurorului lui Carmen Iohannis” drept un biet amărât de consilier al Gabrielei Scutea, la Parchetul General… Drept urmare, deși încă pare cel mai puternic om al momentului, Iohannis simte până și el că atunci când ”situația operativă” o va impune va ajunge să se lamenteze, la fel ca Iliescu, Constantinescu sau Băsescu că ”m-a înfrânt sistemul”…

”Eject” de la Sănătate, MAI și SIE!

Oamenii președintelui- câți au mai rămas dintre ei pe la Palatul Cotroceni – par a nu își reveni încă din șocul că, de ceva vreme, cuvântul lui Iohannis nu mai este chiar ”literă de lege” în sistem, clasa politică sau instituțiile statului român. Și astfel s-a ajuns ca, de exemplu, Diana Loreta Păun, ditamai consilierul prezidențial coordonator al Departamentului Sănătate Publică să fie cel puțin neglijată în toate deciziile care se iau în legătură cu gestionarea operațiunilor inter-instituționale de combatere a pandemiei de COVID – 19.

Ludovic Orban nu predă ”guvernul meu”!

Și asta cu toate că planul inițial al șefului statului prevedea ca tocmai Diana Loreta Păun să fie cea care să gestioneze de facto întreaga operațiune. Numai că deja Păun este ținută ”de ficus” de ceilalți factori răspunzători în frunte cu Raed Arafat, aceasta ajungând să primească ”eject” până și la solicitarea unor minime date informale. Ceea ce și explică ”ieșirea în decor” cu datele eronate prezentate într-o declarație publică de la Palatul Cotroceni de către președintele Iohannis. Cel care, deși la început s-a ”ambalat” peste măsură că aceste date false i-au fost remise de Ministerul Sănătății, a cărui conducere ar fi trebuit astfel să își asume întreaga răspundere, peste doar câteva zile s-a ”lămurit” că la mijloc ar fi fost ”doar o banală și neintenționată eroare umană”.

Până și Ciucă negociază postul de premier peste capul lui Iohannis

Și tot astfel s-a ambalat Iohannis și când i-a cerut ministrului Marcel Vela mazilirea chestorilor Liviu Vasilescu și Bogdan Despescu, sătul de ”asediul” mediatic la care era supus în urma negocierilor interne între capii MAI-ului și cei ai clanurilor interlope. Numai că tot ceea ce a primit Iohannis a fost o ”scrâșnită printre dinți” demisie a șefului IGPR. În timp ce secretarul de stat Bogdan Despescu nici nu a catadicsit să răspundă pe acest subiect, după ce i-a râs în nas aceluiași Iohannis că decizia întâlnirii cu familia lui Emi Pian a fost ”decizia colectivă” a conducerii MAI! Și deci implicit a lui…

Iar Iohannis avea toate motivele să îi dea o lecție lui Despescu, mai ales ținând cont de apropierea arhicunoscută a acestuia față de actuala echipă a conducerii PSD. Numai că Iohannis a vrut, dar nu a și putut… La fel cum a încercat să îl numească pe Daniel Motreanu în locul lui Gabriel Vlase în fruntea Serviciului de Informații Externe. Dar din nou nu a avut și forța să ducă la capăt acest proiect personal… Ceea ce spune deja multe despre influența pe care șeful statului o mai are la vârful sistemului…

”Preșul” lui Murad

Mohammad Murad a neglijat toate avertismentele venite pe linie de partid sau chiar direct dinspre Palatul Cotroceni și s-a încăpățânat să își anunțe public candidatura la Primăria Constanța. În disperare de cauză, Iohannis s-a văzut nevoit ca a doua zi să iasă public cu o declarație de susținere a candidaturii amiralului Vergil Chițac pentru ca Partidul Național Liberal să aibă un candidat ”unic”. Numai că, iată că atunci apele păreau să se fi liniștit, Mohammad Murad declanșează ”foc de voie” împotriva președintelui, pe care îl lovește tocmai acolo unde îl doare mai rău, la percepția de ”autist politic” a acestuia : ”Dacă aș fi pentru o zi președinte?

Consilierul prezidențial Loreta Păun nu a putut fi impusă în fruntea ”celulei de criză”

Prima chestie pe care trebuie să o facă un președinte normal este reașezarea statului român. Primul semnal pe care l-aș da la oameni, m-aș duce între ei, în piață, pe stradă, în Centrul Vechi, aș arăta că sunt om, că sunt unul dintre ei. Mă comport normal, nu am 1.000 de oameni în jurul meu, totul destins”. Deci, dacă ”Cyborg”-ul Iohannis ”ar fi om” pare a fi un ultim avertisment dat lui Iohannis… Cel căruia, după ce același Mohammad Murad îi calcă în picioare și ”candidatul meu” la Primăria Constanța, cel care ar avea cel mult 21% din electorat, i se arată în cele din urmă și ”pisica” Rareș Bogdan… Drept viitor premier… Și asta doar ca o simplă etapă până la trecerea la ”next level” al planului sistemului: Palatul Cotroceni! Cel pe care Iohannis nici măcar nu mai este atât de sigur că îl va părăsi de-abia în decembrie 2024…

 

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aveti un Pont

Războiul COVID, al treilea război mondial

Avatar

Publicat

pe

De

Că ne aflăm în stare de război e clar. De ce e clar? Pentru că cetățenii statelor nu pot da în judecată în nume propriu industria farma. Concret, Pfizer nu poate fi dată în judecată decât de către guvernele statelor în numele cetățenilor săi. Asta este tipic stării de război. Iar faptul că acest război COVID este mondial este un lucru deja dovedit. Cu câteva excepții, toate statele sunt supuse acelorași reguli draconice. Mai rămâne să vedem cine este la butoanele acestei conflagrații de tip nou.

Grație senzaționalului document dezvăluit zilele trecute de jurnalista de investigație Iosefina Pascal, am putut afla cu stupoare câteva realități cutremurătoare cu care se confruntă cetățenii lumii.

1. Statelor li s-a impus practic de către Organizația Mondială a Sănătății (OMS) un aranjament contractual și financiar care le subordonează și care le răpește componente importante ale suveranității naționale.

2. Contractele încheiate în numele cetățenilor lumii de către compania Pfizer și de către cele mai multe state ale lumii, și cele mai importante, sunt fără precedent în istorie întrucât absolut toate riscurile trec asupra cetățenilor care practic nu au niciun drept să se apere și, deasemenea, toate cheltuielile legate de vaccinuri, al căror cuantum este exclusiv în viitor apanajul Pfizer, indiferent de produsul care va fi distribuit.

3. Cetățenii lumii, prost reprezentați de către guverne, devin, din punctul de vedere al politicii sanitare, dependenți exclusiv de Pfizer. Și de celelalte componente ale industrie mondiale Big Pharma care merg în trend cu Pfizer.

4. Statele mai slabe cum este România, conform contractului încheiat în numele nostru de către UE, în măsura în care la un moment dat nu vor putea achita costurile vaccinurilor – care pot crește exponențial și care vor fi utilizate pe o perioadă nedeterminată – pot fi executate silit. Prin blocarea activelor pe care le dețin. Prin preluarea pe nimic datoriilor suverane de către fonduri de investiții.

5 Excepție de la această regulă, deci încă neangrenate până peste cap în acest război COVID, fac câteva state cum ar fi Federația Rusă sau China, care au fost capabile să își producă propriile vaccinuri, pe care le administrează cum le taie capul și care, prin consecință, nu devin legate ombilical de Pfizer.

Dar cine este de fapt Pfizer? Cine sunt investitorii? Cine stă în spatele acestui colos Pharma? Ce putere financiară ne conduce prin intermediul Pfizer? Prin ce mecanism statele lumii au ajuns să se subordoneze unui mecanism infernal și să participe cu mâinile legate, asumându-și toate riscurile, la un război global?

În încercarea de a lămuri câteva lucruri voi începe cu sfârșitul. Pe parcursul deceniului trecut, OMS a obținut un drept fără precedent. O putere colosală. Dreptul de a impune statelor decizii obligatorii legate de sănătatea cetățenilor lumii. Mai exact spus, începând din deceniul trecut nu mai este la latitudinea statelor dacă aplică sau nu recomandările OMS. Ele de fapt nu mai sunt recomandări. Devin pur și simplu legi. Așa se face că din momentul declanșării nebuniei COVID, cu toate episoadele ei, OMS a putut declara existența unei pandemii și a dobândit forța de a dicta statelor politica sanitară de urmat. În baza acestui statut, OMS a preluat politicile de sănătate, substituindu-se statelor.

Și acum să încercăm să răspundem la celelalte întrebări. O facem consultând Wikipedia, care citează cifre declarate oficial, ceea ce puteți să faceți și dumneavoastră pentru a obține detaliile de mai jos, precum și detalii suplimentare.

Pfizer, numarul unu mondial in sectorul Big Pharma, este deținută de fonduri de investiții între care și Vanguard Goup (8,13 %), BlackRock (7,7 %), State Street Corporation (5,28%), așa cum notează Wikipedia. Ca să ne facem o idee despre dimensiunile acestor entități financiare, la nivelul anului 2021 BlackRock gestionează active în valoare de 9 trilioane de dolari, Vanguard Group administrează active de 7 trilioane dolari, iar State Street Corporation 3,1 trilioane de dolari (management) și 38 trilioane dolari (custodie și administrare). Vă puteți ușor imgina că aceste fonduri sunt mai puternice decât statele lumii. Și majoritatea companiilor din Big Pharma este în aceeași situație.

La fel corporațiile din Big Tech – Google, Facebook, Microsoft, Amazon – sunt la rândul lor detțnute de fonduri de investiții, între care BlackRock, Berkshire Hathaway, Vanguard Group și așa mai departe. Spre exemplu, Bill Gates mai deține din Microsoft doar 1,36%. În același timp, presa și media americana mainstream sunt deținute de șase mari entități financiare private.

Aceasta ca să ne facem o imagine de ansamblu. Practic, fondurile de investitii controleaza întreaga economie mondiala, gestionează economiile pricipalelor puteri economice, țări și guverne. Au investitii încrucișate unele în altele. Și sunt anonimizate.

Iată, așadar, în ce situație ne găsim. Poate în felul acesta este mai ușor să înțelegem cum și în ce condiții și-a permis premierul Florin Cîțu să angajeze contra cost, pe miliarde de euro, cele 120 de milioane de doze de vaccin, cele mai multe Pfizer, și de ce îndatorează statul român mai mult decât s-a întâmplat oricând în istorie, asumându-și în numele nostru, dar fără să ne intrebe, pericolul ca într-o bună zi datoriile suverane ale României să fie preluate de fonduri de investiții. Probabil cele la care m-am referit mai sus. Încă o dată subliniez faptul că îi suntem datori pentru uluitoarele dezvăluiri jurnalistei Iosefina Pascal.

Sorin Rosca Stanescu

 

Citeste in continuare

Aveti un Pont

Cum să îți securizezi site-ul tău de e-commerce

Avatar

Publicat

pe

servere vps

Cum să îți securizezi site-ul tău de e-commerce

În cazul unui magazin online, pe lângă funcționalitatea la standarde înalte de calitate și viteza optimă de încărcare, securitatea este un aspect foarte important.

Clienții trebuie să aibă încredere că datele lor vor fi în siguranță de fiecare dată când cumpără de la tine iar informațiile lor sunt perfect securizate. Te va ajuta nu numai la imaginea brandului, dar asta te va scuti și de multe bătăi de cap, mai ales de când a intrat în vigoare și GDPR-ul.

De aceea, dacă ai un site de e-commerce, pe lângă produse și prețuri competitive,  trebuie să alegi și soluții tehnice care te pot feri de orice atac cibernetic ce ar favoriza pierderea datelor clienților tăi.

În primul rând ar trebui să alegi o soluție de găzduire web care să impacteze în mod pozitiv nu numai o încărcare rapidă a paginii, indiferent de mărimea traficului și a categoriilor aflate pe site, ci și să ofere o securitate crescută a datelor.

O găzduire pe un server VPS KVM este una dintre cele mai bune soluții pentru care poți să optezi. Funcţionează similar unui server dedicat oferind și oferă un nivel similar de izolare a resurselor alocate şi securitate a datelor. KVM este o tehnologie de virtualizare dezvoltată în Linux care permite crearea de medii izolate – servere virtuale (VPS). Este parte a sistemului de operare Linux şi beneficiază imediat de orice actualizări sau imbunătăţiri ale sistemului de operare. Unul din avantajele KVM este utilizarea accelerării hardware oferită de procesoarele moderne pentru virtualizare.

Alege cel mai bun pachet de găzduire VPS KVM care să fie potrivit nevoilor tale

În al doilea rând este foarte important să alegi o platformă sigură pe care va funcționa site-ul tău de e-commerce. Și în general, cele mai populare platforme sunt și cele mai sigure, pentru că au număr mare de utilizatori și sunt mereu updatate și susținute de investiții constante de securitate.

Unele dintre cele mai bune platforme folosite pentru site-urile de comerț online sunt, dar și cele mai sigure sunt: WordPress, OpenCart, Joomla!, Drupal, WooCommerce sau Magento.

În al treilea rând este foarte important să faci toate update-urile necesare pentru platforma pe care ai ales-o. Dezvoltatorii lor lansează periodic versiuni îmbunătățite tocmai pentru a evita orice breșe de securitate, dar și pentru a avea design-uri și tool-uri cât mai interesante.

Ține cont de asemenea să ai un back-up al bazelor de date. De regulă, un site de comerț electronic este compus din sute de produse, descrieri și fotografii, dar și date de contact ale clienților care au comandat (adrese de email, numere de telefon, adrese fizice etc). Din diverse erori tehnice ale serverelor sau chiar din cauza unor persoane rău intenționate este posibil ca tot conținutul site-ului tău și implicit datele clienților tăi să fie pierdute. De aceea, este indicat să faci back-up la intervale regulate de timp și să salvezi bazele de date pe unități secundare pentru a avea ușor acces la ele, orice s-ar întâmpla.

Citeste in continuare

Aveti un Pont

Pensiune cu piscina Dambovita

Avatar

Publicat

pe

Pensiune cu piscina, la munte, la poalele Carpatilor Meridionali, intr-un colt de Rai, potrivita atat pentru odihna si relaxare, cat si pentru excursii si drumetii montane. Este Enothera, casa de vacanta din Valeni – Dambovita, locatia perfecta pentru o vacanta la munte, indiferent de anotimp.

Pentru cazare sunt oferite sase camere cu toate facilitatile incluse, iar la dispozitia turistilor mai sunt puse parcarea privata gratuit la proprietate, o curte si gradina frumos amenajate, foisoare, facilitati de gratar, un loc generos de joaca pentru copii si nu in ultimul rand, o superba piscina exterioara, acoperita si incalzita.

Cu o priveliste minunata asupra padurilor inconjuratoare si a Muntilor Carpati, Enothera este locatia perfecta pentru o vacanta la munte, indiferent de anotimp. Pensiunea ofera tot confortul de acasa, insotit de aer curat si liniste cat cuprinde.

Departe de zgomotul citadin, Enothera isi rasfata oaspetii intr-un decor rustic – elegant, fiind destinatia ideala pentru vacante, turismul de afaceri, evenimente speciale si de familie, ca de altfel, un loc de regasire pentru toti cei care viseaza la o oaza de liniste.

Pensiune cu piscina in aer liber

Pensiunea Enothera dispune de o piscina sezoniera in aer liber, inconjurata de un spatiu verde, ce ofera posibilitatea de evadare din mediul torid al orasului si totodata, o destindere totala, insotita de o panorama mirifica spre munti, absolut impresionanta.

La piscina incalzita in aer liber oaspetii isi pot bucura sufletul, limpezi mintea si odihni trupul. Ii ajuta muntii, padurea, linistea si starea de bine care ii va insoti pretutindeni. Amplasata ideal in zona montana, piscina Enothera, cu apa incalzita la 25 – 29 grade Celsius, ofera oaspetilor acces gratuit la sezlonguri cu umbrelute, unde se pot destinde si rasfata indiferent de moment.

Piscina reprezinta, de altfel, punctul forte al pensiunii, reprezentand pentru fiecare oaspete modalitatea ideala de relaxare atunci cand apa marii este prea rece sau cand afara este prea frig. Temperatura apei, mentinuta in permanenta la gradul ideal de confort, face ca piscina sa fie locul ideal de relaxare pentru orice vizitator, inclusiv pentru copii si persoane in varsta deopotriva.

 

 

 

Locul ideal de vacanta la munte

Aici, la poalele Carpatilor, pasionatii de drumetii montane si de aventuri pe munte gasesc locul ideal de vacanta. Enothera este locul perfect inclusiv pentru persoanele care isi doresc deconectare totala de la mediul urban, pentru a se incarca cu energie pozitiva pentru o noua saptamana.

Arhitectura cu specific montan, aerul curat de munte si imprejurimile fac din aceasta pensiune cu piscina locatia perfecta pentru distractie, relaxare si odihna, in intimitate. Gratie stilului aparte al pensiunii, dormitoarele nu sunt identice, insa toate dispun de aceleasi facilitati, oferind vedere la curtea interioara, la gradina, la piscina si la muntele de la care oaspetii nu-si mai pot lua privirea.

Pensiunea este perfect amplasata pentru a explora padurile si raurile, manastirile din zona si alte obiective de interes turistic sau atractii ce nu pot fi ratate  in zona. La pensiunea Enothera, fiecare isi va gasi locul preferat, unde frumusetea naturii, puritatea aerului si desisul padurilor sunt principalele elemente favorizante pentru petrecerea unor clipe de neuitat.

Citeste in continuare

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Exclusiv4 ore ago

Precizarile MAI nr 43072 din 04.12.2017 privind actualizarea veniturilor salariale folosite la stabilirea pensiilor militare

Pe link aveti precizarile MAI nr 43072 din 04.12.2017 privind actualizarea veniturilor salariale folosite la stabilirea pensiilor militare. IPJ Mehedinti...

Exclusiv7 ore ago

De la obligarea urinării în sala de examen, la note de 10 transformate din nota 2.50/Jandarmeria Română, o instituție a absurdului!

În imaginile de mai jos veți putea vedea adevărate „miracole” ale examenului de admitere în școlile Jandarmeriei Române. După ce...

Exclusiv1 zi ago

Este haios când unii care habar n-au despre ce vorbesc n-au fost revoltați când în România drepturile absolute au fost încălcate, dar sunt revoltați acum când perfect legal poți îngrădi drepturi relative pentru protejarea sănătății populației

Potrivit Convenției CEDO, drepturile fundamentale se împart în 2 categorii: 5 drepturi absolute și 19 drepturi relative. Diferența dintre cele...

Exclusiv4 zile ago

O… emanatie scoasa de un sef de structura SRPT, cu pretentie de dispozitie, motivata de cvasicunoscutul „c-asa vrea p.. mea”!

Criticile noastre privind unele apucaturi manageriale de la nivelul IPJ Neamt risca sa creeze o perceptie incorecta asupra intregului colectiv....

Exclusiv5 zile ago

Noul comandant al Academiei de Poliție, Claudiu Chindriș, alaturi de sefi din D.I.P.I (Tiberiu – Silviu DUMITRACHE) au destructurat o grupare de crima organizata de la varful M.A.I.

Noul comandant/rector al Academiei de Poliție (numit la data de 16.septembrie 2021), Claudiu Chindriș, a avut diverse funcții în ambele...

Exclusiv5 zile ago

Nu există decât o soluție. Lockdown/Pentru că Parlamentul României nu știe să facă o lege/Acesta este nivelul

După aproape 2 ani, Parlamentul României n-a aflat că NU POȚI condiționa de certificat pe termen NELIMITAT ( starea de...

Exclusiv6 zile ago

GAME ON!/Jocul de-abia începe!/Ofiterul activ – SRI – care a fost, ilegal, consilier al Ministrului Justitiei (Robert Cazanciuc – PSD), a fost „plantat” intr-o multinationala, al treilea cel mai mare contribuabil al României

Motto: „Mi-erai coardă, ți-eram pește / Și împărțeam patul frățește. / Dar tu, coardă, m-ai trădatu’ / Și cu altu’...

Exclusiv1 săptămână ago

Cea mai mare teapa data data de diversi Arafati asiguratilor de sănătate, cea mai mare teapa data tuturor asiguraților

Oare de ce nimeni nu vorbeste despre confiscarea lunara de la dumneavoastra a sumei de 600 de milioane de Euro,...

Exclusiv1 săptămână ago

La Poliția Locală Ploiești, contractul și acordul colectiv de muncă s-a prelungit în condițiile si dispozitiile art 20 din Legea 55/2020/Directorul Albu Catalin nu ar fi vrut alt contract colectiv de munca deoarece sindicatele solicitau zile libere in plus

Starea de alerta a fost benefica, pana acum, pentru climatul si linistea din Politia Locala Ploiesti. Prin disp. art. 20...

Exclusiv1 săptămână ago

Consiliul Local Ploiesti a fost pacalit sa aprobe un Regulament de Functionare si Organizare al Politiei Locale Ploiesti plin de contradictii, omisiuni si greseli, in totala contradictie cu prevederile si dispozitiile legii de functionare si care pot avea ca efect atragerea in zona penala a functionarilor publici

Delirul deciziilor la Politia Locala Ploiesti ce confirma (in)competenta „crasa” (III) Haosul de la Politia Locala Ploiesti In articolul „Port...

Exclusiv1 săptămână ago

Port ilegal de uniforma la Politia Locala Ploiesti/Delirul deciziilor la Politia Locala Ploiesti ce confirma (in)competenta „crasa” (II)

Reamintim ca, prin Raportul de „specialitate” nr 1672/25.08.2021 al Politiei Locale Ploiesti, condusa de plantatul cu mintea creata, edilul a...

Exclusiv2 săptămâni ago

EXCLUSIV/Dosarul privind vaccinările fictive ia amploare/Asistenți medicali si doctori din Spitalul Județean de Urgență Ploiești urmeaza a fi retinuti saptamana viitoare

Potrivit unor surse judiciare, asistenți medicali si doctori din Spitalul Județean de Urgență Ploiești  implicaţi în această reţea in care...

Exclusiv2 săptămâni ago

„Rocada” la conducerea A.P.M. Prahova/Florin Diaconu pe „faras”!

Iata ca ultimele articole pe aceasta tema ce au fost cel publicate de Incisv de Prahova in data de 03.09.2021–„...

Exclusiv2 săptămâni ago

O piedica enorma in realizarea drepturilor politistilor o constituie secretizarea abuziva a normelor administrative emise de Guvern ( HG-uri) sau MAI ( OMAI-uri) avand ca obiect de reglementare, drepturi salariale

Secretizarea abuziva a normelor de salarizare se practica in MAI din urmatoarele motive: 1. De departe, cauza principala este banul,...

Exclusiv2 săptămâni ago

Delirul deciziilor la Politia Locala Ploiesti ce confirma competenta „crasa”/(In)Competenta lui Albu Catalin tradusa doar prin calitatea de sot al Simonei Albu – city-manager

În Primăria Ploieşti sunt cel puţin 9 cazuri COVID active, potrivit informaţiilor comunicate miercuri de viceprimarul Daniel Nicodim pentru „Telegrama”....

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!