Connect with us

Aveti un Pont

Incisv de Prahova lanseaza, in mod oficial, 8 intrebari esentiale pentru candidatul la Primăria Ploieşti, fostul primar Andrei Volosevici!

Publicat

pe

Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, a anunţat, vineri, 7 feb 2020, într-o conferinţă de presă, că PNL îl va susţine pe fostul edil al oraşului din perioada 2008-2012 pentru Primăria Ploieşti.

Cu aceasta ocazie, PNL Prahova a ajuns în situația de a se război public cu proprii membri de partid. Adrian Dobre, ajuns în fruntea Primăriei datorită „reclamei” făcute de Andrei Volosevici, nu mai are susținerea partidului pentru un nou mandat, candidatul fiind de data asta… Volosevici. Cu alte cuvinte, s-a făcut rocada, însă nu știm cât de apreciată va fi „manevra” liberalilor de către ploieștenii nemulțumiți de activitatea lui Dobre.
Hai să dăm cărțile pe față! Ca să nu mai iesim degeaba ca oile la vot si va rugam sa raspundeti punctual:
1. Ati facut campanie si ati sustinut pe colegul si prietenul dumneavostra Adrian Dobre pentru a obtine postul de primar?
2. Aveti in staful de campanie si/sau printre „consileiri” pe anumiti membrii din anturajul lui Negulescu Mircea?
3. Ati fost coleg si sunteti prieten cu Constantin Sorin (fost la DNA ST Ploiești) și Constantin Anghel Răzvan (fost la DIPI Prahova), „oamenii” de „paradeala” ai procurorului Negulescu Mircea?
4. Care este situatia dumneavoastra juridica din punct de vedere familial?
a) Sunteti divortat sau nu?
b) Si care ar fi motivele divortului daca informatiile noastre sunt exacte?
5. La data de 28 august 2020 ati postat urmatorul mesaj pe reteaua de socializare Facebook:
„Dragul meu ploieștean,
Ne cunoaștem din anul 2008, atunci când am început împreună schimbarea Ploieștiului dintr-un „oraș-gri” într-un oraș viu și colorat, redându-i demitatea și strălucirea pe care o merită urbea lui Nenea Iancu…”…”Astăzi, îți propun să ne întoarcem la 𝗡𝗢𝗥𝗠𝗔𝗟𝗜𝗧𝗔𝗧𝗘!”.
Va rugam sa precizati cu aceasta ocazie daca schimbarea din „orasul – gri” intr-un oras viu si colorat al Ploiestiului  si  „intoarcerea” la 𝗡𝗢𝗥𝗠𝗔𝗟𝗜𝗧𝗔𝗧 𝗘  se datoreaza mandatului dezastruos al primarului Adrian Dobre pe care l-ati garantat si promovat?
Adica cu alte cuvinte, dumneavoastra doriti sa schimbati dezastrul provocat de dumneavoastra prin candidatul garantat si propus de dumneavostra? (Ufff, greu cu „pianul pe scari cand nu s-a deschis MIRA”…).
6. In cate partide politice ati activat si de cate ori ati declarat ca aceste partide va (re)prezinta?

7. Aveti printre candidatii la Consiliul Local personaje din anturajul procurorului Negulescu Mircea si/sau personaje cu legaturi in serviciile de informatii care prin membrii familiei au sustinut anumite afaceri ilegale?

8. Aveti in familie (reunita, inclusiv din neamurile sotiei si/sau fostei sotii) un oficial actual si/sau fost din SIE?

Dupa raspunsul dumneavoastra ne rezervam dreptul de a publica o investigatie.
Va multumim.

N.R – Raspunul poate fi primit atat pe reteaua de socializare Facebook, cat si prin site-ul  oficial al partidului PNL Prahova, adica in opinia „savuroasa” a detinatorului, prin presa din Prahova „care conteaza”!!! Chiar ne bufneste rasul, sa il intrebam pe Negulescu cat conta in „trambintarea” „fetisurilor”/dosarelor fabricate de el si/sau in santaje?

Lasam asta in seama organelor de cercetare penala…

Redactia Incisiv de Prahova

 

Tragi-comedia din „statul Republica PLOIESTI”/Increngaturi periculoase: DNA, DIPI, Negulescu Mircea, Sergiu Lascu, Laura Codruta Kovesi, Adrian Dobre si Andrei Volosevici/Recompensa administratiei liberale fata de gasca penala (I)

Aveti un Pont

Soc!Alegerile locale din Prahova monitorizate de un serviciu secret, prin toate metodele si mijloacele/Informatii de mituire a alegatorilor in favoarea unui partid politic local

Publicat

pe

De

Informatii de ultima ora intrate in posesia redactiei Incisiv de Prahova releva ca, in zilele de vineri, 25, sâmbătă, 26, și duminică, 27 septembrie, mai mulți proxeneți, interlopi, bombardieri, cămătari și șefi de clanuri ale etniei rome oferă bani pentru voturi și transportă persoanele mituite la secțiile de vot, bani ce vor fi primiti de la un lider de partid local, candidat la sefia Consiliului Judetean Prahova.

Prezentăm localitățile și persoanele care vor fi monitorizate prin mijloace specifice:

Azuga: Clanul lui Gheorghe de pe Umbroasei (etnie romă)’

Breaza: Alin Dumitru zis Cerbu (interlop);

Poiana Câmpina: Luci Bucur zis Negru (interlop);

Cocorăștii Mislii: Matei Florică zis Surdu (interlop);

Filipeștii de Pădure- sat Dițești: Cioară, Durbac, Cristofor (interlopi);

Florești: Marius Deltin (angajat Poliția Locală), Coman Viorel zis „Fasolică” (interlop- dă banii în spălătoria auto);

Ariceștii Rahtivani- Vali Dragomir zis „Sapocaru”, Voinea Octavian si Viorel Mihai;

Plopeni: Pinescu Lorimer (etnie roma), Neacșu Iulian;

Bătrâni: Stan Gheorghe zis Niță (dă banii la magazinul din sat);

Apostolache- Dan Pavel (Interlop)

Ariceștii Zeletin- Jipa Ionuț (lucrează la primărie), Clanul Alesu din satul Albinari;

Bălțești- Andrei Andrei zis Alin (interlop), Burdușel Nicolae zis Păduraru (interlop), Toma Nuțica (Gunoi);

Cărbunești- Jugănaru Nicolae zis “Băbuș” (interlop)

Sangeru- Florin Tătaru zis “Bujor” (proxenet);

Surani: Nini Bidiliu (interlop), Tudose Gheorghe zis “Turcu”;

Albesti Paleologu- Florin Zavracu, Aura Tatu, Tătaru Vasile zis “Chioru”, Ene Sile zis “Camataru”;

Bucov: Bebe Baștanu (etnie romă);

Dumbrava: Răzvan din Ciupelnița;

Gornet Cricov: Mădălin Dicu din Mocești;

Drăgănești: Stoica Sebastian ( Sebasti)- Drăgănești, Cristi Trandafir – Drăgănești, Adrian Toacă ( Lică)- Cornu de Jos, Frigea Dragoș (Dragos- Mia)- Meri, Cristi Necula- Drăgănești, Costache Adrian(Miticuță)- Meri, Fieraru Liviu (Kalu)- Cornu de Jos, Mușat Cristian ( Kalu )- Drăgănești, Costache Mircea(Mircea Galbenu)- Bărăitaru, Ene Ovidiu – Bărăitaru, Tudor Gheorghe(Gigel)- Bărăitaru, Marius Ioniță(Martafoi)- Meri, Stoica Aniela- Belciug

Sălciile: Răducanu Alexandru zis Sandu Căpăcică (interlop), Constantin Nan zis Costel Hoțu (interlop)

Bărcănești: Cantemir (cămătar, etnie romă), Meliu (interlop)

Brazi: Ganț din Brazii de Sus, Marian Berbecu din Popești, Nicolae Radu zis Ratoi (da bani si sterge datoriile Clientilor in propiul magazin)

Filipești de Târg- Frații Ilie din Mărgineni (etnie romă), Moraru Nicușor zis Morcovu

Mănești- Negoi Gheorghe și Ștefan Daniela

Șirna: Preda Gheorghe zis Bagatâc (interlop)

Târgșoru Vechi: Cristian Constantin

Ploiești:

Mimiu: Iutca (etnie romă),

Ploiesti -zona Păltiniș- Găinaru, Mirel Șchiopu. Vom reveni. (Cristina T.).

Citeste in continuare

Aveti un Pont

Votează Bogdan Toader- Președintele Consiliului Județean Prahova! Poziția 4 pe buletinul de vot!Votează Alianța pentru Prahova!

Publicat

pe

De

Votează Bogdan Toader- Președintele Consiliului Județean Prahova! Poziția 4 pe buletinul de vot!Votează Alianța pentru Prahova!

Citeste in continuare

Aveti un Pont

,,Senatorul melcilor, primarul penal și minciunile aleșilor PNL Prahova”

Publicat

pe

De

Mihai Politeanu, președinte USR Prahova: ,,Senatorul melcilor, primarul penal și minciunile aleșilor PNL Prahova

Dumitrescu, PNL, Polititeanu si USR –PLUS – adversari sau aliati?,

6 mai 2020 – Facebook:

Primarul PNL din Câmpina (Prahova) Horia Tiseanu, trimis în judecată de DNA pentru abuz în serviciu, trafic de influență și instigare la delapidare, publică un comunicat în care afirmă că Spitalul Municipal Câmpina a primit ca donație un aparat de testare pentru coronavirus de la Asociația „Dăruiește Aripi” prin contribuția candidatului PNL la Președinția Consiliului Județean, senatorul și președintele PNL Prahova Iulian Dumitrescu.

În același timp, pagina de Facebook a Primăriei Câmpina publică aceeași știre cu același conținut și aceleași poze. Imediat după publicare, senatorul Iulian Dumitrescu preia postarea primăriei și chiar adaugă un mesaj personal acesteia.

Câteva ore mai târziu, Asociația „Dăruiește Aripi” reacționează și publică un comunicat în care arată că senatorul nu are nicio contribuție la achiziționarea și donarea echipamentului. Cu completarea fondatoarei Asociației că nici măcar nu îl cunoaște.

Alte comentarii sunt de prisos.” (Irinel I.).

 

Citeste in continuare

Parteneri


Harmony Beauty Salon Ploiesti

Salon HARMONY, str Cantacuzino din Ploiești (intersecția Moș Craciun )
Servicii oferite :
- micropigmentare sprâncene
-extensii gene
- coafor
-unghii gel
-Cosmetica / tratamente cosmetice
- sala Fitness pt femei
FACEBOOK: https://www.facebook.com/Harmony-Beauty-Salon-278929815636909/

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Aveti un Pont6 ore ago

Soc!Alegerile locale din Prahova monitorizate de un serviciu secret, prin toate metodele si mijloacele/Informatii de mituire a alegatorilor in favoarea unui partid politic local

Informatii de ultima ora intrate in posesia redactiei Incisiv de Prahova releva ca, in zilele de vineri, 25, sâmbătă, 26,...

Exclusiv1 zi ago

Candidatul la Primaria Blejoi – Preşedintele Organizaţiei Blejoi a Partidului Prahova în Actiune, Stelian Aurel Grigore – cercetat penal in 3 dosare pentru savarsirea mai multor infractiuni dar si pentru fraudarea bugetului local al comunei Blejoi

Candidatul la Primaria Blejoi – Preşedintele Organizaţiei Blejoi a Partidului Prahova în Actiune, Stelian Aurel Grigore, cercetat penal in 3...

Actualitate2 zile ago

Iulian Dumitrescu fuge de confruntarea cu Bogdan Toader

Invitația la dezbaterea electorală dintre Bogdan Toader și Iulian Dumitrescu, lansată de jurnalistul Marius Visarion, a fost acceptată cu promptitudine...

Actualitate2 zile ago

Liberalii din Consiliul Județean sabotează proiectele pentru prahoveni, la îndemnul șefului lor de la Călărași, Iulian Dumitrescu!

Prin neprezentarea la ultima ședință, programată pentru astăzi, consilierii județeni PNL demonstrează că investițiile la Spitalul Județean și la Universitatea...

Actualitate2 zile ago

SONDAJ/Incisiv de Prahova a avut din nou dreptate/Bogdan Toader castiga alegerile (fiind cu 8% procente peste senatorul din Calarasi)

Cum vor vota prahovenii pentru Consiliul Judetean: Bogdan Toader castiga alegerile! Cu ceva timp in urma, Incisiv de Prahova a...

Actualitate2 zile ago

Abuz în serviciu al directorului PNL-ist, Constantin Oprea, de la Sucursala Ploiești a Poștei Române, din disperarea că șeful lui, pe linie de partid, Iulian Dumitrescu, va pierde alegerile pentru Consiliul Județean Prahova.

Le e frică să nu afle prahovenii cine e cu adevărat. Poșta Română Prahova, condusă de penelistul Constantin Oprea, se...

Anchete2 zile ago

Senatorul Stefan Radu Oprea: PNL-iștilor, de ce vă este frică nu scăpați!/Bogdan Toader va fi în continuare Președintele Consiliului Județean Prahova

PNL-iștii prahoveni, angajați pe funcții mari la Poșta Română, execută cu supușenie ordinul lui Iulian Dumitrescu. Acestuia îi este frică...

Aveti un Pont2 zile ago

Model de administratie liberala/Interesele absconse ale candidatului PNL- Mihai Viorica care vrea sa puna mana pe Primaria Aricestii Rahtivani/DOCUMENTE (IV)

„Increngatura” de interese „sentimentale” si economice duc intotdeauna la sifonarea banului public, cam aceasta este pe scurt modelul de administratie...

Aveti un Pont3 zile ago

Model de administratie liberala/GROAPA DE GUNOI DIN ARICESTII RAHTIVANI/(III)/Provocare publica privitor la acest subiect

Avand in vedere reactiile cu privire la serialul dezvaluirilor noastre „Model de administratie liberala/INCENDIU LA GROAPA DE GUNOI DIN ARICESTII...

Aveti un Pont4 zile ago

Bogdan Novac, fiul fostului demnitar comunist Aurel Novac – OFERTA politica pentru brezeni/PAMFLET

Stimati cititori, va prezentam, mai jos, oferta politica a candidatului avocat, fiul fostului demnitar comunist Aurel Novac, fost ministru al...

Exclusiv1 săptămână ago

Votează Bogdan Toader- Președintele Consiliului Județean Prahova! Poziția 4 pe buletinul de vot!Votează Alianța pentru Prahova!

Votează Bogdan Toader- Președintele Consiliului Județean Prahova! Poziția 4 pe buletinul de vot!Votează Alianța pentru Prahova!  

Aveti un Pont1 săptămână ago

Model de administratie liberala- Filipestii de Padure – Prahova/Falsuri, abuzuri, delapidari, distractii la mare si nu numai, totul pe banii publici/Clanul Sportivilor (I)

Cu toate ca”Regina” PNL Prahova „plange” si asta o face de obicei atunci cand eclozeaza mai multe si apare lupta...

Aveti un Pont1 săptămână ago

Model de administratie liberala/UN NOU INCENDIU, IERI SEARA, LA GROAPA DE GUNOI DIN ARICESTII RAHTIVANI, la firma unde candidatul PNL la Primaria ARICESTII RAHTIVANI – Mihai Viorica – este agent IMOBILIAR (II)

Incendiu la Ecomaster Service, din nou, si seara trecuta. Deci, temerile cetatenilor din comuna Aricestii Rahtivani sunt din ce in...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

Model de administratie liberala/INCENDIU LA GROAPA DE GUNOI DIN ARICESTII RAHTIVANI, la firma unde candidatul PNL la Primaria ARICESTII RAHTIVANI – Mihai Viorica – este agent IMOBILIAR

Sambata la orele 18.00 unul din cititorii ziarului Incisiv de Prahova, ne-a transmis pe emailul redactiei un filmulet cu mesajul...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

UPDATE/Haosul dintr-o institutie publica din subordinea primarului liberal Adrian Dobre, un primar garantat de Andrei Volosevici/Adrian Vaida este trimis la deschiderea anului scolar de către șeful Poliției Municipale, Manea Cristian, chiar daca gardianul public a fost in contact cu persoane depistate cu Covid!

Jurista Poliție Locale Ploiești, Zafiu Oana Mihaela, a fost depistată pozitiv Covid-9. Din această cauză, „secretara” institutiei, alias Vasilescu Gabriel...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Top Articole Incisiv