Connect with us

Aveti un Pont

Șefii clanului Duduianu, interceptați ambiental într-o benzinărie înainte de asasinarea lui Emi Pian! ”Va ieși război, s-a dat alarmă de gradul zero! (…) Îi tai limba lu` Salam, să ajung mort la copiii mei…”

Publicat

pe

Interceptările sunt mai vechi dar sunt bune. Episodul: Stăpâni şi sclav. Sclavul: Salam. D’aia îi zic sclavete. Că e sclavetele tuturor interlopilor. După ce îi tăiau limba, s-a dus să le cânte.

STENOGRAME EXCLUSIVE. Șefii clanului Duduianu, interceptați ambiental într-o benzinărie înainte de asasinarea lui Emi Pian! ”Va ieși război, s-a dat alarmă de gradul zero! (…) Îi tai limba lu` Salam, să ajung mort la copiii mei…”

(Preluare GÂNDUL.RO):

Considerați unii dintre cei mai periculoși interlopi din România, membrii clanului Duduianu (coordonați până de curând de Emi Pian) stabilesc ”regulile străzii” în București de mai bine de 30 de ani, atunci când la ”șefie” se afla temutul Cristofor. Metoda de convingere a fost și rămâne violența, iar victimele grupării au fost bătute cu sălbăticie, ceea ce a avut ca rezultat, în lumea interlopă, un renume de temut.

GÂNDUL.RO a prezentat informații în exclusivitate despre arestarea preventivă a unor ”capi” ai clanului Duduianu, mai mult de 100 de polițiști fiind angrenați în acțiunea care a constat și în percheziționarea a mai mult de 11 locuințe. Totul a avut loc la sfârșitul lunii trecute, pe 22 iulie. Se întâmpla înainte ca Emi Pian, cel care preluase conducerea clanului după moartea lui Cristofor, să fie omorât la o partidă de barbut.

CRONOLOGIE

  • 22 iunie 2020 – Aramis (fiul temutului Cristofor, fost lider al clanului Duduianu) este bătut la un botez la care cânta Florin Salam, în localul ”Le Blanc” din București
  • 24 iunie 2020 – Salam depune plângere după ce Aramis l-ar fi scos vinovat de agresiunea la care a fost supus și i-a cerut 100.000 € ca să nu-i taie limba
  • 26 iunie 2020 – În aceeași zi, la o benzinărie, Aramis îi transmite lui Salam – prin intermediul unui anume Grasu – că nu glumește și îi cere să facă plata în două tranșe. Discuțiile sunt interceptate și înregistrate ambiental. GÂNDUL.RO vi le dezvăluie acum ÎN PREMIERĂ
  • 22 iulie 2020 – Au loc percheziții la domiciliile mai multor membri ai clanului Duduianu, printre care și acasă la Aramis. Acesta este pus sub învinuire pentru șantajarea lui Florin Salam și a altor maneliști
  • 4 august 2020 – Emi Pian (vărul lui Aramis) este ucis la o partidă de barbut. Emi preluase conducerea Duduienilor în decembrie 2018, după moartea lui Cristofor (tatăl lui Aramis)

—///—

În iulie, când Denom, Seif și Aramis (primii doi unchi ai lui Emi Pian, al treilea văr cu acesta) au fost puși sub învinuire, totul a plecat de la plângerile penale formulate de maneliști celebri – precum Florin Salam și Nicolae Guță. Aceștia au spus că au fost tâlhăriți de Duduieni și reclamând o pagubă de peste 100.000 de euro. Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, clanul Duduienilor i-a obligat pe mai mulți interpreți de muzică de petrecere să le remită sume de bani care ajungeau până la 100.000 de euro sau să cânte, gratis, la diverse evenimente.

„În perioada octombrie 2017 – iulie 2020, suspecții, cunoscuți în spațiul social având ca preocupare săvârșirea de fapte cu violență, profitând de autoritatea conferită de apartenența la o anumită familie, prin amenințare cu acte de violență, au determinat sau au încercat să determine persoanele vătămate, interpreți de muzică de petrecere, să le remită sume importante de bani – de până la 100.000 de euro – sau să presteze servicii artistice în mod gratuit la mai multe evenimente”, s-a menționat în comunicatul respectiv.

 ”Întâlnire de taină” între Aramis și Grasu la o benzinărie MOL din București

GÂNDUL.RO a obținut alte informații senzaționale, în exclusivitate. Celebrului manelist Florin i s-au cerut 100.000 de euro, în două tranșe a câte 50.000 de euro, pentru a mai putea să cânte undeva. În caz contrar, nici măcar localurile din străinătate nu-i vor mai fi accesibile.

Potrivit înregistrărilor ambientale – efectuate în baza unui mandat de supraveghere pe data de 25 iunie a acestui an –, la ”întâlnirea de taină” au participat Ioniță Marius-Marius, zis ”Grasu” și ”Aramis” – Constantin Nicolae (fiul defunctului Cristofor) -, iar aceștia au făcut un adevărat ”plan de acțiune” împotriva manelistului considerat vinovat pentru că Aramis fusese agresat pe 22 iunie anul acesta la restaurantul Le Blanc” și, în consecință, este ”bun de plată”.

Dar nu au lipsit nici amenințările adresate lui Salam, în cazul în care acesta nu va plăti suma de 100.000 de euro, Aramis spunând că ”îi va tăia limba și o să-l omoare”.

”La data de 25.06.2020, au fost efectuate activități de supraveghere video și audio, în baza mandatului de supraveghere nr. 59/UP din 23.06.2020, ocazie cu care s-a stabilit faptul că, la ora 12:25, numiții Ioniță Marin-Marius, zis Grasu, și Constantin Nicolae, zis Aramis, s-au întâlnit  la stația peco MOL, din București, (…), ocazie cu care cel din urmă i-a transmis lui Ioniță Marin-Marius, zis Grasu, că îl consideră vinovat pe Stoian Florin, zis Florin Salam, de faptul că a fost bătut la restaurantul Le Blanc, iar din acest motiv Stoian Florin trebuie să-i remită acestuia, prin Ioniță Marin-Marius, suma de 100.000 euro, în două tranșe a câte 50.000 euro fiecare, în caz contrar acesta nu va mai cânta nicăieri, îi va tăia limba lui Florin Salam și o să-l omoare”.

Aramis, dezlănțuit: ”Salam să nu mai cânte în viața lui, să-mi aducă banii mei!”

Înregistrările ambientale obținute, în exclusivitate, de GÂNDUL.RO, au surprins întreaga discuție desfășurată în benzinăria MOL de bulevardul Decebal, în miezul zilei – ora 12.25 -, iar manelistului Florin Salam i s-a pregătit, practiv, ”viitorul artistic”.

Cel mai vehement a fost, bineînțeles, Aramis – Constantin Nicolae -, cel care îi transmite interlocutorului că manelistul trebuie să ”plătească” 100.000 de euro, în două tranșe, în caz contrar fiind obligat să nu mai cânte nicăieri.

Vizibil tensionat, Aramis a amenințat în timpul discuției că îi va ”tăia limba” lui Salam dacă acesta nu trimite banii ceruți.

”ARAMIS: (neinteligibil) (min. 42:57) Grasule! Ca să (neinteligibil) SALAM (neinteligibil) să nu mai cânte în viața lui…, un singur lucru (neinteligibil), să-mi aducă banii mei…, să-mi aducă banii, și n-are nimenea (neinteligibil). Să-mi aducă o sută de mii de euro! (neinteligibil) Dacă nu, să moară băieții mei, nu va mai cânta nici afară, nici aici (neinteligibil) nici în America, și în toată Europa (neinteligibil).

Să moară Narcis (neinteligibil), dacă nu mori și tu și toți lăutarii. Mori tu, te-arunc eu pe dreapta (neinteligibil). Îi tai limba lu` Salam, să ajung mort la copiii mei …(neinteligibil)”, vociferează Aramis.

”Va ieși război, s-a dat alarmă de gradul zero!”

Ioniță Marin-Marius, zis Grasu, a încercat să îl calmeze pe Aramis, spunându-i acestuia că judecă totul la nervi, numai că interlopul – amintindu-și că a avut de luptat cu ”50 de inși la botezul acela” unde cântase Florin Salam, a continuat să vocifereze.

Pe interceptări, Aramis nu se se ferește să folosească replici ”tari”, promițând ”război” în cazul în care nu primește banii și folosind expresia ”alarmă de gradul zero”.

GRASU :  (neinteligibil)  Ai nervi acum, nu mai… (neinteligibil)

ARAMIS: Să moară copiii mei… Băi, Grasule, (neinteligibil), băi Grasule, băi Grasule,  știi c-au sărit 50 de inși pe mine la botezul ăla (NOTA RED. – o petrecere între interlopi la localul Le Blanc din sectorul 6, din 22 iunie 2020), la petrecerea aia… e rușinea lor!… (neinteligibil) Să mă fac ca ochelarii ăștia, Grasule, pe capul meu și la copiii mei dacă n-am vrut să (neinteligibil)… dacă n-am filtru peste mascați și de poliție acolo! …(…)

ARAMIS: Da. (neinteligibil) Clanul Duduieni cu Vasiloi, c-a intrat băiatul lui Cristofor… băiatul lu` Cristofor, peste ei, că a primit câțiva pumni, va… nu va ieși frumos, va ieși război… (neinteligibil)… c-a vorbit cu ministrul de externe… Să moară copiii mei, de nu s-a dat alarmă de gradul zero! Pe copiii mei, alarmă de gradu zero!… (neinteligibil)”.

Florin Salam, ”strâns cu ușa”: ”Mi-aduci mâine 50.000… și mai rămâne 50.000!”

Încercările lui Ioniță Marin-Marius, zis Grasu, de a-l calma – cel puțin temporar – pe Aramis au fost sortite eșecului, acesta jurându-se pe copiii săi că nu va lăsa lucrurile în stand-by și argumentând, suplimentar, că atunci când este vorba despre cuvântul său e vorba, de fapt și de drept, de cuvântul ”lui Cristofor”, fost lider al Duduienilor, care a murit în decembrie 2018. Acesta a fost tatăl lui Aramis și unchiul lui Emi Pian, care a preluat șefia Duduienilor după moartea lui Cristofor.

Iar concluzia acestei prime părți a interceptărilor ambientale prezentate, în exclusivitate, de GÂNDUL.RO, a fost una singură. Florin Salam trebuie să plătească cei 100.000 de euro, în două tranșe, prima dintre ele fiind ”așteptată” chiar în ziua următoare și neexistând loc pentru o eventuală ”înțelegere”.

”N-am cum! Grasule! Vorbesc cu tine c-am crescut împreună noi amândoi și-mbâtrânim împreună! … (neinteligibil) (min. 47:10) Grasule, fii atent ce faci! Mi-aduci mâine 50.000… și mai rămâne 50.000! Și să moară băieții mei, de are ceva cu el… (n.l. neinteligibil), asta e garanția! Cuvântul meu e cuvântul lui Cristofor (NOTA RED. – fost lider al Duduienilor, mort în 2018, tatăl lui Aramis și unchiul lui Emi Pian)…. Ca să uit! Ca să știi pentru ce…(…)

ARAMIS: (min. 57:42)  Te duci, frate! Mă suni, te găsești cu omul: ”Ia-ți, Aramis, 50.000” (cincizeci de mii), și mai rămâne 50.000  (cincizeci de mii).

GRASU: Da (neinteligibil) să trăiască familia ta, de…. (…)”.

Maneliști ”cu nume” nu mai primeau niciun ban în urma dedicațiilor muzicale ”fără număr”

Urmașii lui Cristofor Duduianu, printre care Aramis, Grațian sau Emi Pian (ucis la începutul acestei luni), începuseră să ia bani de la maneliști ”cu nume”, aceștia fiind jefuiți prin metode despre care nu avea niciunul curajul să vorbească.

Într-una dintre variante, interlopii veneau acolo unde cântau maneliștii și le dădeau, pentru a primi dedicații muzicale, diferite sume de bani. La sfârșitul petrecerii, Duduienii cereau banii înapoi, însă pretindeau că sumele achitate pentru respectivele dedicații au fost mult mai mari decât în realitate.

„Dacă dădeau pentru dedicații muzicale, să zicem 500 sau 1.000 de euro, la sfârșit, când se duceau să-și ceară banii înapoi, cereau și 4.000 sau 5.000 de euro”, au explicat polițiștii.

O altă metodă folosită de Duduieni era cea prin care căutau chiar ei nunți sau botezuri pentru acești artiști, iar apoi îi obligau să cânte acolo. În final, Duduienii le luau maneliștilor absolut toți banii câștigați de pe urma dedicațiilor muzicale.

 

Actualitate

Votează Bogdan Toader- Președintele Consiliului Județean Prahova! Poziția 4 pe buletinul de vot!Votează Alianța pentru Prahova!

Publicat

pe

De

Votează Bogdan Toader- Președintele Consiliului Județean Prahova! Poziția 4 pe buletinul de vot!Votează Alianța pentru Prahova!

Citeste in continuare

Actualitate

COMUNICAT/APEL AL PARTIDEI ROMILOR PRO-EUROPA SUCURSALA PRAHOVA: VOTATI BOGDAN TOADER LA CONSILIUL JUDETEAN PRAHOVA, VOTATI CANDIDATII PSD

Publicat

pe

De

APEL AL PARTIDEI ROMILOR PRO-EUROPA SUCURSALA PRAHOVA: VOTATI BOGDAN TOADER LA CONSILIUL JUDETEAN, VOTATI CANDIDATII PSD

„Apel catre comunitățile de romi din județul Prahova și către liderii Partidei Romilor Prahova. Va rog , ca in data de 27 septembrie 2020, să vă mobilizați și să ieșiți la vot, asa cum sunteti învățați. Stiu că sunteți responsabili și vreți ca noi sa o ducem mai bine. PSD a fost aproape de noi întotdeauna, de aceea noi considerăm că acest partid cu o doctrină de stânga, care ne-a aparat drepturile, merită votat.
De aceea vin cu rugămintea la dumneavoastră, pentru a ii ajuta pe acești oameni, pentru că eu fac echipă cu dânșii, fiind candidat la Consiliul Judetean Prahova pe listele Partidului Social Democrat.
Va promit ca voi fii alături de dumneavoastră ori de câte ori este nevoie, asa cu am demonstrat- o întotdeauna. Si, să nu uităm de Președintele nostru dnul Bogdan Toader, un om cu o mare valoare, cu un caracter mai rar întâlnit, un om popular și modest care a fost alături de oamenii necăjiți. Vă mulțumesc din suflet tuturor care ne-ati fost alături, mulțumesc colegilor mei care au fost alături de noi in această campanie electorală .
Votați PSD!
Votați BOGDAN TOADER! (Ionel Marghiolescu).

Citeste in continuare

Actualitate

Editia print a ziarului Incisiv de Prahova blocata la distribuire in judetul Prahova/Cine este baronul de Calarasi Iulian Dumitrescu?/INFRACTIUNI PE BANDA RULANTA

Publicat

pe

De

In conformitate cu TOATE prevederile legale in materie, redactia Incisiv de Prahova a editat si tiparit un numar de 150.000 de exemplare care sunt si/sau au fost distribuite in judetul Prahova.

In mai multe localitati (Floresti, Brebu, Aricestii Rahtivani, Brazi, Filipestii de Padure, Slanic, etc), consilierii locali ai PNL blocheaza distribuirea legala a ziarului, mergand in urma celor care le distribuie si „stragand” ziarele pentru ca informatiile sa nu ajunga la alegatori.
Posta Română a distribuit niște materiale de campanie, adica ziarul nostru, Incisiv de Prahova!
Dna Musat Mariana, actual consilier PNL Slanic si candidat la actualele alegeri le ” aduna”
Este infracțiune!

Vom intocmi o sesizare penala!


Avand in vedere cele de mai sus (disperarea este foarte mare), va invitam sa vizualizati ziarul de pe print si pe online. (Redactia Incisiv de Prahova)

Incisiv de Prahova

Citeste in continuare

Parteneri


Harmony Beauty Salon Ploiesti

Salon HARMONY, str Cantacuzino din Ploiești (intersecția Moș Craciun )
Servicii oferite :
- micropigmentare sprâncene
-extensii gene
- coafor
-unghii gel
-Cosmetica / tratamente cosmetice
- sala Fitness pt femei
FACEBOOK: https://www.facebook.com/Harmony-Beauty-Salon-278929815636909/

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Actualitate2 zile ago

Votează Bogdan Toader- Președintele Consiliului Județean Prahova! Poziția 4 pe buletinul de vot!Votează Alianța pentru Prahova!

Votează Bogdan Toader- Președintele Consiliului Județean Prahova! Poziția 4 pe buletinul de vot!Votează Alianța pentru Prahova!

Actualitate2 zile ago

COMUNICAT/APEL AL PARTIDEI ROMILOR PRO-EUROPA SUCURSALA PRAHOVA: VOTATI BOGDAN TOADER LA CONSILIUL JUDETEAN PRAHOVA, VOTATI CANDIDATII PSD

APEL AL PARTIDEI ROMILOR PRO-EUROPA SUCURSALA PRAHOVA: VOTATI BOGDAN TOADER LA CONSILIUL JUDETEAN, VOTATI CANDIDATII PSD „Apel catre comunitățile de...

Diverse2 zile ago

Abuzurile PNL la Filipestii de Padure/Intimidari cu Politia Locala Filipestii de Padure pentru a stopa campania si distribuirea ziarului Incisiv de Prahova si/sau ale unor alte materiale de campanie

Primarul suspendat al Primariei Filipestii de Padure si trimis in judecata pentru fapte de coruptie, Morarescu Costel, cel cu falsuri,...

Actualitate3 zile ago

Editia print a ziarului Incisiv de Prahova blocata la distribuire in judetul Prahova/Cine este baronul de Calarasi Iulian Dumitrescu?/INFRACTIUNI PE BANDA RULANTA

In conformitate cu TOATE prevederile legale in materie, redactia Incisiv de Prahova a editat si tiparit un numar de 150.000...

Aveti un Pont3 zile ago

Soc!Alegerile locale din Prahova monitorizate de un serviciu secret, prin toate metodele si mijloacele/Informatii de mituire a alegatorilor in favoarea unui partid politic local

Informatii de ultima ora intrate in posesia redactiei Incisiv de Prahova releva ca, in zilele de vineri, 25, sâmbătă, 26,...

Exclusiv4 zile ago

Candidatul la Primaria Blejoi – Preşedintele Organizaţiei Blejoi a Partidului Prahova în Actiune, Stelian Aurel Grigore – cercetat penal in 3 dosare pentru savarsirea mai multor infractiuni dar si pentru fraudarea bugetului local al comunei Blejoi

Candidatul la Primaria Blejoi – Preşedintele Organizaţiei Blejoi a Partidului Prahova în Actiune, Stelian Aurel Grigore, cercetat penal in 3...

Actualitate5 zile ago

Iulian Dumitrescu fuge de confruntarea cu Bogdan Toader

Invitația la dezbaterea electorală dintre Bogdan Toader și Iulian Dumitrescu, lansată de jurnalistul Marius Visarion, a fost acceptată cu promptitudine...

Actualitate5 zile ago

Liberalii din Consiliul Județean sabotează proiectele pentru prahoveni, la îndemnul șefului lor de la Călărași, Iulian Dumitrescu!

Prin neprezentarea la ultima ședință, programată pentru astăzi, consilierii județeni PNL demonstrează că investițiile la Spitalul Județean și la Universitatea...

Actualitate5 zile ago

SONDAJ/Incisiv de Prahova a avut din nou dreptate/Bogdan Toader castiga alegerile (fiind cu 8% procente peste senatorul din Calarasi)

Cum vor vota prahovenii pentru Consiliul Judetean: Bogdan Toader castiga alegerile! Cu ceva timp in urma, Incisiv de Prahova a...

Actualitate5 zile ago

Abuz în serviciu al directorului PNL-ist, Constantin Oprea, de la Sucursala Ploiești a Poștei Române, din disperarea că șeful lui, pe linie de partid, Iulian Dumitrescu, va pierde alegerile pentru Consiliul Județean Prahova.

Le e frică să nu afle prahovenii cine e cu adevărat. Poșta Română Prahova, condusă de penelistul Constantin Oprea, se...

Anchete5 zile ago

Senatorul Stefan Radu Oprea: PNL-iștilor, de ce vă este frică nu scăpați!/Bogdan Toader va fi în continuare Președintele Consiliului Județean Prahova

PNL-iștii prahoveni, angajați pe funcții mari la Poșta Română, execută cu supușenie ordinul lui Iulian Dumitrescu. Acestuia îi este frică...

Aveti un Pont5 zile ago

Model de administratie liberala/Interesele absconse ale candidatului PNL- Mihai Viorica care vrea sa puna mana pe Primaria Aricestii Rahtivani/DOCUMENTE (IV)

„Increngatura” de interese „sentimentale” si economice duc intotdeauna la sifonarea banului public, cam aceasta este pe scurt modelul de administratie...

Aveti un Pont6 zile ago

Model de administratie liberala/GROAPA DE GUNOI DIN ARICESTII RAHTIVANI/(III)/Provocare publica privitor la acest subiect

Avand in vedere reactiile cu privire la serialul dezvaluirilor noastre „Model de administratie liberala/INCENDIU LA GROAPA DE GUNOI DIN ARICESTII...

Exclusiv1 săptămână ago

Votează Bogdan Toader- Președintele Consiliului Județean Prahova! Poziția 4 pe buletinul de vot!Votează Alianța pentru Prahova!

Votează Bogdan Toader- Președintele Consiliului Județean Prahova! Poziția 4 pe buletinul de vot!Votează Alianța pentru Prahova!  

Aveti un Pont2 săptămâni ago

Model de administratie liberala- Filipestii de Padure – Prahova/Falsuri, abuzuri, delapidari, distractii la mare si nu numai, totul pe banii publici/Clanul Sportivilor (I)

Cu toate ca”Regina” PNL Prahova „plange” si asta o face de obicei atunci cand eclozeaza mai multe si apare lupta...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Top Articole Incisiv