Connect with us

Uncategorized

Top 20 Cele mai bine platite job-uri/meserii in 2020

Publicat

pe

In prima categorie de job-uri care vor fi extrem de bine platite si in 2020, cele din domeniul medical, putem enumera fara teama de a gresi urmatoarele:

1. Medicii de spital

Una dintre cele mai bine platite meserii in 2020 va fi aceea de medic de spital, avand in vedere majorari substantiale de care au avut parte acestia in trecutul foarte apropiat.

La veniturile propriu-zise se adauga in continuare si „atentiile” primite de la pacienti care, se pare, au crescut si ele ca valoare proportional cu salariile acestora.

Este o profesie dificila, dar se pare ca este aducatoare de multe satisfactii financiare (cel putin). Calculator salariuofera angajatilor din Romania posibilitatea de a calcula rapid salariul net/brut si de a afla care sunt contributiile catre stat in functie de salariul pe care il incaseaza.

In plus, se pare ca in continuare nu prea au de ce sa se teama aceea ce se fac vinovati de malpraxis pentru ca organele lor de conducere ii acopera in continuare.

2. Medicii Stomatologi

Chiar daca nu primesc salariu de la stat, medicii dentisti sunt niste favorizati ai sortii, deoarece serviciile stomatologice sunt foarte scumpe si din ce in ce mai cerute de catre romani. Mai ales de catre aceia care vor sa lucreze in domenii de top si au nevoie sa aiba o imagine impecabila. Iar un element de prim ordin in acest sens este reprezentat de dantura ingrijita, stralucitor de alba, care sa le asigure un zambet de staruri de cinema.

3. Asistentele medicale

Ca sa ramanem in domeniul medical, nici asistentele care lucreaza la stat nu mai au motive ca sa se planga pe motiv ca ar avea salariile prea mici.

Daca mai adaugam la salariul propriu-zis si sumele primite de la pacienti si se face un calcul la finalul fiecarei luni, vedem ca veniturile pe care le obtin sunt unele mult peste media salariului mediu ce se plateste in tara noastra.

Daca vor mai mult, pot pleca oricand in strainatate, deoarece este o mare penurie de cadre medicale peste tot in lume.

4. Fizioterapeutii

Trebuie sa remarcam ca in mod obiectiv rolul fizioterapeutilor s-a schimbat foarte mult in ultimii ani.

Tot mai multa lume, indiferent de varsta, are nevoie de specialisti foarte buni in acest domeniu, pe masura ce ei nu mai sunt priviti ca profesionisti musculo-scheletici si ca unii care pot sa aiba un rol preventiv in materie de sanatate.

Pe masura ce oamenii sunt tot mai informati datorita internetului cu privire la ceea ce trebuie sa faca pentru a avea o stare de sanatate, cat mai buna si a preveni agravarea unor afectiuni aflate in faza incipienta, iata ca si fizioterapeuti ajung pe lista lor scurte de interes.

Nu mai vorbim de acei pacienti care au nevoie de fizioterapie pentru a se reface in urma unor probleme grave de sanatate cu care au avut nenorocul sa se confrunte.

Pana la urma, mai ales daca se apeleaza la un fizioterapeut in scop de preventie, nu e mai bine sa platesti o suma acestora, pentru sedintele pe care si le ofera, decat sa ajungi pe mana medicilor cu afectiuni grave, moment in care si costurile cu tratamentele normale sau si cu platile informale te pot cocosa de-a dreptul?

5. Asistentii pentru sanatatea la domiciliu

Aceasta meserie este tot mai solicitata si in tara noastra, la fel ca si in tarile dezvoltate ale lumii.

Un asistent pentru sanatatea la domiciliu este extrem de bine platit de catre familiile care isi permit acest lucru.

Nu e simplu sa ai grija de o persoana cu dizabilitati, boli cronice, o stare precara datorita varstei inaintate etc.

Apartinatorii unei astfel de persoane in dificultate au nevoie sa angajeze o persoana specializata in domeniul asistentei pentru sanatate la domiciliu. Daca veniturile le permit, sunt dispusi sa plateasca sume impresionante, trecand lejer de 5.000 de lei lunar pentru asemenea servicii.

Mai nou, chiar si pensionarii cu venituri foarte mari care nu au rude sau vor sa nu apeleze la acestea sunt amatoare de a angaja asemenea specialisti.

Trendul este ascendent, asa ca profesionistii in domeniu vor gasi tot mai multe oportunitati de astfel de job-uri foarte bine remunerate.

O alta categorie de profesii unde castigurile sunt substantiale fac parte din domeniul juridic.

6. Notarii

Meseria de notar, mult hulita pe vremea comunismului, a ramas dupa 1989 in top din punctul de vedere al veniturilor pe care le ofera celor din aceasta bransa.

Doar ca pentru doritorii de a se face notari exista in prezent o multime de piedici: incepand cu numarul mic de locuri scoase la concurs in fiecare an, suspiciunile legate de corectitudinea concursurilor ce se organizeaza s.a.m.d. E pacat acest lucru, in conditiile in care buna pregatire juridica ar trebui sa fie unicul criteriu de selectie, nicidecum altele extrem de subiective.

6. Judecatorii si procurorii

Aceste doua profesii, ravnite de multi absolventi de drept, chiar daca sunt platite foarte bine cu niste venituri sigure, vin la pachet si cu un volum de munca extrem de mare, deci nu prea mai ai timp liber. Va trebui sa faci ore suplimentare, sa lucrezi de multe ori si sambata si duminica.

Daca mai adaugam in categoria dezavantajelor si ca, mai ales in penal, ai de-a face cu o anume categorie de oameni, parca lucruri nu mai sunt chiar asa de roz…

Un grup de meserii din ce in ce mai bine platite sunt acelea prin care se presteaza diverse servicii de catre diversi meseriasi.

7. Instalatorii de instalatii sanitare si gaze

In ultimii ani s-a inregistrat o penurie de profesionisti in domeniul instalatiilor, pe masura ce multi dintre aceia de top au ales sa lucreze in strainatate pe sume mult mai mari decat ar fi obtinut in Romania.

In aceste conditii, nu e de mirare ca un instalator foarte bun poate castiga lejer de 3 aE 4 ori salariul mediu pe economie lunar.

8. Electricienii

Pe masura ce casele romanilor se umplu de aparate electrocasnice tot mai complexe, fie ele oricat de eco friendly, electricienii care sa faca modificari la instalatiile electrice sunt tot mai solicitati.

Asta ca sa nu mai vorbim de aceia care isi cumpara case mai vechi si unde exista necesitatea obiectiva de schimbare totala a instalatiei electrice.

9. Faiantarii

Specialistii care pun gresie si faianta sunt si ei la mare cautare, mai ales daca realizeaza lucrari de calitate foarte buna intr-un timp redus.

Oamenii sunt foarte dispusi ca sa plateasca ceva mai mult acestora daca fac executii foarte bune rapid, pentru ca astfel pot sa se bucure de noile amenajari interioare cu un minim de stres. Nimanui nu ii place ca sa stea cu locuinta data peste cap saptamani intregi si, la fel ca in cazul unei operatii chirurgicale, cu cat lucrarea se executa mai repede in conditii de calitate superioara, cu atat mai bine.

10. Zugravii

Chiar daca acum se poate sa iti zugravesti si singur locuinta cu mult mai putin efort ca in trecut, parca tot mai bine este sa apelezi la meseriasi care se pricep, mai ales daca nu ai timpul necesar.

Pentru ca zugravii buni sunt greu de gasit si au lucrari contractate cu mult timp inainte, e firesc ca si tarifele pe care le cer pentru munca prestata sa fie destul de piperate.

In acest conditii, daca esti un bun meserias nu te vei plange de bani nici in 2020.

11. Sudorii

Meseria de sudor a fost bine apreciata intotdeauna, iata de ce profesionistii din acest domeniu …

Citeste in continuare pe wta.ro

Citeste in continuare

Exclusiv

Candidatul la Primaria Blejoi – Preşedintele Organizaţiei Blejoi a Partidului Prahova în Actiune, Stelian Aurel Grigore – cercetat penal in 3 dosare pentru savarsirea mai multor infractiuni dar si pentru fraudarea bugetului local al comunei Blejoi

Publicat

pe

De

Candidatul la Primaria Blejoi – Preşedintele Organizaţiei Blejoi a Partidului Prahova în Actiune, Stelian Aurel Grigore, cercetat penal in 3 dosare pentru savarsirea infractiunilor prev. de art. 259, alin 1 si alin 2 Cod penal, art 297 Cod penal dar si pentru fraudarea bugetului local al comunei Blejoi.

In dosarul 5371/P/2020:

„Numitul Grigore Stelian Aurel, angajat in cadrul Primariei comunei Blejoi incepand cu data de 01.05.2013, Compartiment Politie Locala, iar la cerere a fost mutat in cadrul Biroului Financiar-Contabil unde si-a desfasurat activitatea pana la data de 28.02.2019.

…In calitatea de inspector de specialitate I in cadrul Primariei Blejoi, Biroul Financiar – Contabil, la data de 03.09.2013 a intocmit avizul de inspectie fiscal nr 8623 catre Societatea Agricola 22 Decembrie Blejoi prin care instiinta aceasta societate ca face obiectul unei inspectii fiscale, avand ca obiective, verificarea asamblului declaratiilor fiscale si/sau operatiunilor relevante pentru inspectia fiscala pentru impozitul pe cladiri, impozitul pe teren extravilan si impozitul pe teren intravilan.

De la data documentului sus mentionat mai sus si pana la data de 16.02.2015, inculpatul Grigore Stelian –Aurel a intocmit si efectuat toata documentatia necesara deschiderii procedurii generale a INSOLVENTEI prevazute de Legea nr 85/2014, impotriva debitorului Societatea Agricola 22 Decembrie Blejoi.

Astfel, prin incheierea din data de 16.02.2015, Tribunalul Prahova, Sectia a II-a Civila si Contecios Administrativ si Fiscal-Falimet a dispus deschiderea procedurii generale a insolventei prevazute de Legea nr 85/2014, impotriva debitorului Societatea 22 Decebrie Blejoi si prin incheierea sus-mentionata a fost desemnat administrator judiciar Dinu Urse si Asociatii SPRL cu atributii prevazute de lege..

Din buletinul procedurilor de insolventa nr 13172/24.07.2015, materializat prin proces-verbal a adunarii generale ordinare a asociatilor Societatea Agricola 22 Decembrie Blejoi reiese ca administrator special a fost propus inculpatul Grigore Stelian Aurel din data de 21.07.2015, care:

1….”va avea atributiile prevazute pentru aceasta functie prin Legea 85/2014, precum si hotararile Judecatorului Sindic;

2. Se va propune ca, Administratorul special se va ocupa in continuare de conducerea activitatii societatii, sub supravegherea administratorului sindic, in conformitate cu prevederile Legii 85/2014 si ale sentintei judecatorului sindic, iar in cazul in care se va deschide procedura falimentului va prezenta in continuare interesele asociatilor in cadrul procedurii, avand toate drepturile prevazute de lege pentru aceasta calitate;

3. Stabilirea renumeratiei, administratorului special, renumeratie propusa de 1200 lei lunar”.

…Tot prin acest proces-verbal s-a aprobat ca in calitate de administrator special al debitoarei sa fie numit inculpatul Grigore Stelian Aurel care a si „acceptat” aceasta functie.

Hora familiala de praduire

…La data de 16.10.2015, prin „hotararea” adunarii generale extraordinare s-a desemnat ca in calitate de administrator special al debitoarei Societatea Agricola 22 Decembrie Blejoi sa fie numita Popenciu Mariana, cumnata inculaptului (sora sotiei acestuia).

Hilar dar, „fara penali in functii publice”

…”In perioada cat inculpatul Grigore Stelian -Aurel a indeplinit functia de administrator special la Societatea Agricola 22 Decembrie Blejoi a fost si functionar in cadrul Primariei comunei Blejoi, respectiv inspector de specialitate I in cadrul Biroului Financiar –Contabil”.

Iata cum se pune „laba” pe o societate si ce interes propiu a avut Grigore Stelian –Aurel ca Societatea Agricola 22 Decembrie Blejoi sa intre in faliment!!!

In alt dosar, Grigore Stelian –Aurel este cercetat penal pentru sustragerea de documente din Primaria Blejoi.

Mai grav, in al treilea dosar penal, Grigore Stelian –Aurel este cercetat pentru fraudarea bugetului local si alte infractiuni.

In calitatea de inspector de specialitate I in cadrul Biroului Financiar detinuta la Primaria Blejoi, Grigore Stelian –Aurel a sters din sistemul informatic diverse amenzi  si debite ale prietenilor si acolitilor acestuia existand la dosarul penal o experiza informatica care a fost coroborata cu inregistrarile audio-video din interiorul Primariei Blejoi.

Contactat telefonic primarul Adrian Dumitru – pentru a confirma si/sau infirma cele de mai sus, acesta ne-a raspuns, sec:

„Nu stiu de unde aveti aceste date, nu pot sa comentez deoarece cercetarea penala nu este publica. Pot doar sa confirm ca sunt 3 dosare penale. Atat.”.

Astfel, inculpatul Grigore Stelian –Aurel a sters din sistemul informatic debitele pentru Balaceanu Dragos Razvan, Balaceanu Simion si Elena, etc

Interesant este faptul ca Grigore Stelian –Aurel a depus lista de candidati la Consiliul Local Blejoi si printre cei mentionati pe lista regasim in afara rudelor cu care doreste sa puna mana pe primarie pentru stergerea urmelor infractiunilor (tardiva miscare, avand in vedere cele trei dosare penale) si personaje pentru care acesta le-a sters debitele, in mod ilegal.

 

La pozitia 6 o regasim din nou pe cumnata (sora sotiei);

La pozitia 7 o regasim pe soacra;

La pozitia 8 este Timis Florin, un alt beneficiar al stergerii debitului de catre Grigore Stelian –Aurel;

La pozitia 10 regasim pe Balaceanu Dragos Razvan, fiul lui Balaceanu Simion si Elena care au „beneficiat” de stergerea debitului in mod ilegal din partea lui Grigore Stelian –Aurel, etc

De remarcat este faptul ca la pozitia 6 este Popenciu Mariana care actualmente este administrator special la Societatea Agricola 22 Decembrie Blejoi preluata prin metode dolosive iar valoarea societatii este de peste un milion de euro. Vom reveni. (Cristina T.).

 

 

Citeste in continuare

Aveti un Pont

Razvan Enescu: Domnilor foști primari… voi, ăștia trei, ne-ați mâncat viitorul!

Publicat

pe

De

Razvan Enescu: Domnilor foști primari… voi, ăștia trei, ne-ați mâncat viitorul!

Dragi ploieșteni,

Duminica viitoare veți fi singuri în cabina de vot și trebuie să alegeți un primar pentru 4 ani de zile. Pe cine alegeți? Aceeași întrebare o adresez și foștilor primari ai Ploieștiului care acum vin în fața noastră cu noi promisiuni, ca și cum memoria colectivă este atât de scurtă încat toată lumea a uitat dezastrul pe care l-au făcut în mandatele trecute.

https://www.facebook.com/107162597445468/videos/913871129137600/

 

 

Citeste in continuare

Fapt Divers

Ai un dormitor infestat? Iata ce solutie pentru plosnite ai la indemana!

Publicat

pe

De

solutie plosnite

In prezent, una dintre cele mai bune solutii pentru plosnite este folosirea unui aparat special cu aburi. Aceste dispozitive pot produce vapori la temperaturi ridicate, capabile sa elimine direct plosnitele de pat. Cum functioneaza insa tratamentul? Sa vedem cat de eficienta este aceasta solutie de plosnite!

Pentru inceput, trebuie sa stii ca plosnitele de pat sunt insecte de mici dimensiuni, cu un aspect plat, care se pot cuibari in tot felul de crapaturi si spatii ascunse. Acestea pot fi mutate cu usurinta dintr-un loc in altul, astfel ca daca ai fost expus unei camere de hotel infestata cu plosnite de pat, exista o sansa foarte mare sa le aduci cu tine acasa.

Cu toate ca nu mai reprezinta o problema la fel de mare ca in trecut, gratie imbunatatirilor in sistemul sanitar, precum si ale conditiilor de trai, plosnitele pot deveni rapid daunatoare daca nu sunt reperate la timp. Plosnitele de pat se pot ascunde in multe locuri din casa, de la pliurile asternuturilor pana la mobilierul de langa pat, in canapele, perne sau in crapaturile peretilor.

De ce este aburul o solutie ideala pentru eliminarea plosnitelor de pat?

Avand in vedere dimensiunile insectelor, este foarte greu sa le venim de hac cu propriile forte. Totodata, optarea pentru o firma de dezinsectii este costisitoare, atat in bani, cat si in timpul investit si nu garanteaza ca scapam pentru totdeauna de acesti paraziti. Mai mult, in majoritatea cazurilor, sunt folosite substante chimice puternice, cu potential daunator pentru persoane, pentru animale de companie si pentru mediul inconjurator.

Asadar, de ce sa nu folosim o simpla solutie pentru plosnite de pat? Tratamentul termic este ideal pentru a scapa de plosnite, pentru toate ciclurile de dezvoltare a acestora (ou, larva, adult).

solutie plosnite

solutie plosnite

Totusi, va trebui sa alegi un model de aparat cu aburi potrivit. Unul de dimensiuni mici, pe care il folosesti pentru netezirea cutelor hainelor probabil ca nu va face fata operatiunii. Prin urmare, vei avea nevoie de un aparat cu abur care poate genera temperaturi de cel putin 80°C, aceasta fiind limita la care plosnitele de pat isi inceteaza activitatea.

Spre exemplu, un aparat Polti Cimex Eradicator, de la www.polti.ro, poate genera aburi uscati, cu temperaturi de pana la 180°C. Aparatul este unul profesional, care asigura ca suprafetele nu sunt afectate in niciun fel, indiferent de textura acestora. Astfel, te bucuri de o solutie plosnite la indemana!

Sfaturi generale pentru eliminarea plosnitelor de pat

Daca te-ai decis sa folosesti un aparat cu abur drept solutie plosnite, este important sa urmezi specificatiile producatorului. Inainte de toate, asigura-te ca ai eliberat zona infestata si ca ai pus in masina de spalat, la o temperatura de minimum 50 °C, toate hainele posibil afectate. Iata ce trebuie sa ai in vedere:

  1. Inunda cu aburi toate zonele in care plosnitele se pot ascunde. Insectele pot gasi nenumarate locuri, in special in zona patului, in care se adapostesc de regula;
  2. Daca ai ales sa nu folosesti un Polti Cimex Eradicator, sa stii ca unele aparate cu abur pot forma pete de apa. Aburul uscat si supraincalzit de la aparatele Polti, in schimb, garanteaza ca obiectele si materialele nu vor fi afectate;
  3. Nu folosi detergenti decat in cazul in care acest lucru este indicat de producator. Spre exemplu, aparatele Polti folosesc un detergent special, BIO, care poate fi folosit in prezenta persoanelor si a animalelor de companie. Detergentul special mai are avantajul ca distruge acea substanta care lipeste ouale plosnitelor de suprafete, asigurand eliminarea lor completa;
  4. Dupa operatiune, deschide ferestrele si aeriseste bine, pentru a grabi uscarea suprafetelor;
  5. Tine cont ca aceasta solutie pentru plosnite functioneaza si in cazul altor insecte, precum furnicile. Nu incerca sa folosesti aparatul impotriva insectelor miscatoare, precum tantarii sau mustele.

Afla mai multe despre aparatele cu abur contra plosnitelor pe site-ul Polti si descopera mai multe avantaje ale acestora!

Citeste in continuare

Parteneri


Harmony Beauty Salon Ploiesti

Salon HARMONY, str Cantacuzino din Ploiești (intersecția Moș Craciun )
Servicii oferite :
- micropigmentare sprâncene
-extensii gene
- coafor
-unghii gel
-Cosmetica / tratamente cosmetice
- sala Fitness pt femei
FACEBOOK: https://www.facebook.com/Harmony-Beauty-Salon-278929815636909/

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Actualitate1 oră ago

Editia print a ziarului Incisiv de Prahova blocata la distribuire in judetul Prahova/Cine este baronul de Calarasi Iulian Dumitrescu?/INFRACTIUNI PE BANDA RULANTA

In conformitate cu TOATE prevederile legale in materie, redactia Incisiv de Prahova a editat si tiparit un numar de 150.000...

Aveti un Pont8 ore ago

Soc!Alegerile locale din Prahova monitorizate de un serviciu secret, prin toate metodele si mijloacele/Informatii de mituire a alegatorilor in favoarea unui partid politic local

Informatii de ultima ora intrate in posesia redactiei Incisiv de Prahova releva ca, in zilele de vineri, 25, sâmbătă, 26,...

Exclusiv1 zi ago

Candidatul la Primaria Blejoi – Preşedintele Organizaţiei Blejoi a Partidului Prahova în Actiune, Stelian Aurel Grigore – cercetat penal in 3 dosare pentru savarsirea mai multor infractiuni dar si pentru fraudarea bugetului local al comunei Blejoi

Candidatul la Primaria Blejoi – Preşedintele Organizaţiei Blejoi a Partidului Prahova în Actiune, Stelian Aurel Grigore, cercetat penal in 3...

Actualitate2 zile ago

Iulian Dumitrescu fuge de confruntarea cu Bogdan Toader

Invitația la dezbaterea electorală dintre Bogdan Toader și Iulian Dumitrescu, lansată de jurnalistul Marius Visarion, a fost acceptată cu promptitudine...

Actualitate2 zile ago

Liberalii din Consiliul Județean sabotează proiectele pentru prahoveni, la îndemnul șefului lor de la Călărași, Iulian Dumitrescu!

Prin neprezentarea la ultima ședință, programată pentru astăzi, consilierii județeni PNL demonstrează că investițiile la Spitalul Județean și la Universitatea...

Actualitate2 zile ago

SONDAJ/Incisiv de Prahova a avut din nou dreptate/Bogdan Toader castiga alegerile (fiind cu 8% procente peste senatorul din Calarasi)

Cum vor vota prahovenii pentru Consiliul Judetean: Bogdan Toader castiga alegerile! Cu ceva timp in urma, Incisiv de Prahova a...

Actualitate2 zile ago

Abuz în serviciu al directorului PNL-ist, Constantin Oprea, de la Sucursala Ploiești a Poștei Române, din disperarea că șeful lui, pe linie de partid, Iulian Dumitrescu, va pierde alegerile pentru Consiliul Județean Prahova.

Le e frică să nu afle prahovenii cine e cu adevărat. Poșta Română Prahova, condusă de penelistul Constantin Oprea, se...

Anchete2 zile ago

Senatorul Stefan Radu Oprea: PNL-iștilor, de ce vă este frică nu scăpați!/Bogdan Toader va fi în continuare Președintele Consiliului Județean Prahova

PNL-iștii prahoveni, angajați pe funcții mari la Poșta Română, execută cu supușenie ordinul lui Iulian Dumitrescu. Acestuia îi este frică...

Aveti un Pont2 zile ago

Model de administratie liberala/Interesele absconse ale candidatului PNL- Mihai Viorica care vrea sa puna mana pe Primaria Aricestii Rahtivani/DOCUMENTE (IV)

„Increngatura” de interese „sentimentale” si economice duc intotdeauna la sifonarea banului public, cam aceasta este pe scurt modelul de administratie...

Aveti un Pont3 zile ago

Model de administratie liberala/GROAPA DE GUNOI DIN ARICESTII RAHTIVANI/(III)/Provocare publica privitor la acest subiect

Avand in vedere reactiile cu privire la serialul dezvaluirilor noastre „Model de administratie liberala/INCENDIU LA GROAPA DE GUNOI DIN ARICESTII...

Aveti un Pont5 zile ago

Bogdan Novac, fiul fostului demnitar comunist Aurel Novac – OFERTA politica pentru brezeni/PAMFLET

Stimati cititori, va prezentam, mai jos, oferta politica a candidatului avocat, fiul fostului demnitar comunist Aurel Novac, fost ministru al...

Exclusiv1 săptămână ago

Votează Bogdan Toader- Președintele Consiliului Județean Prahova! Poziția 4 pe buletinul de vot!Votează Alianța pentru Prahova!

Votează Bogdan Toader- Președintele Consiliului Județean Prahova! Poziția 4 pe buletinul de vot!Votează Alianța pentru Prahova!  

Aveti un Pont1 săptămână ago

Model de administratie liberala- Filipestii de Padure – Prahova/Falsuri, abuzuri, delapidari, distractii la mare si nu numai, totul pe banii publici/Clanul Sportivilor (I)

Cu toate ca”Regina” PNL Prahova „plange” si asta o face de obicei atunci cand eclozeaza mai multe si apare lupta...

Aveti un Pont1 săptămână ago

Model de administratie liberala/UN NOU INCENDIU, IERI SEARA, LA GROAPA DE GUNOI DIN ARICESTII RAHTIVANI, la firma unde candidatul PNL la Primaria ARICESTII RAHTIVANI – Mihai Viorica – este agent IMOBILIAR (II)

Incendiu la Ecomaster Service, din nou, si seara trecuta. Deci, temerile cetatenilor din comuna Aricestii Rahtivani sunt din ce in...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

Model de administratie liberala/INCENDIU LA GROAPA DE GUNOI DIN ARICESTII RAHTIVANI, la firma unde candidatul PNL la Primaria ARICESTII RAHTIVANI – Mihai Viorica – este agent IMOBILIAR

Sambata la orele 18.00 unul din cititorii ziarului Incisiv de Prahova, ne-a transmis pe emailul redactiei un filmulet cu mesajul...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Top Articole Incisiv