Connect with us

Aveti un Pont

PROMO/Operatiunea BOLOVANUL „PIETROS” de pe strada Malul Luncii/Amantul, serviciile secrete, barlogul „Zeitei” de unde se dictau „paradelile”, ziaristi si oameni de afaceri

Publicat

pe

In curand, ziarul Incisiv de Prahova va publica o investigatie cutremuratoare privind tenebrele „Statului Paralel” si ramificatiile acestuia, in mai multe episoade.

Avem tot „tacamul”: amantul, serviciile secrete, barlogul „Zeitei” de unde se dictau „paradelile”, procurorii din gruparea de crima organizata din cadrul DNA ST Ploiesti, ziaristi si oameni de afaceri. Avem si primari „albiti” de Bolovanul „PIETROS”, primari  care au patruns in barlogul „Zeitei” de pe strada Malul Luncii.
Dupa „Sufrageria lui Oprea” si „Kovesi din via lui Sebastian Ghiță” a existat operatiunea Bolovanul „PIETROS” de pe strada Malul Luncii. (Cristina T.).

 

Aveti un Pont

2.426 de foști acoperiți ai Securității au privatizat comunismul/Acum au pensii speciale

Publicat

pe

De

În 1989, Securitatea era aşezată în vârful unui adevărat imperiu economico-financiar. Acesta era creat după propriile ei reguli, care impuneau „comision” tuturor producătorilor români cu „plan la export”. Exportarea produselor în ţările lumii se putea face numai prin „întreprinderile specializate” ale Securităţii, care controla întregul comerţ exterior. Ceea ce se găseşte în arhivele bine păzite ale ICE Dunărea ar putea arunca o lumină asupra „acoperiţilor”, care după 1989 au „privatizat” comunismul.

Dau publicităţii un singur document, deocamdată: ultima pagină dintr-un contract între ICE Dunărea şi Uzina de Tractoare din Braşov (unul similar se încheiase şi cu Uzina de Autocamioane), prin care Securitatea percepea nu mai puţin de 50% comision pentru exportul de tractoare în Siria, în 1987. „Comisioanele” Securităţii au adus industria pe butuci şi la Braşov au generat revolta muncitorilor, care şi-au văzut salariile diminuate în medie exact cu cuantumul „taxelor” percepute de Securitate.

În 2001, dar şi în 2002, prin patru ordonanţe de urgenţă ale Guvernului Năstase, tot atâtea servicii secrete din România (Serviciul Român de Informaţii, Serviciul de Protecţie şi Pază, Serviciul de Informaţii Externe şi Serviciul de Telecomunicaţii Speciale) au primit dreptul să-şi înfiinţeze „firme sub acoperire”, să joace pe piaţă prin proprii agenţi economici. Prin aceste „firme sub acoperire” a fost reînviată practic fosta ICE Dunărea. Pretextul a fost „lupta antiteroristă” de după atentatele din 11 septembrie 2011 din Statele Unite. Osama bin Laden menţionase anterior şi România printre sursele sale de finanţare şi am scris după atentate două articole („Braţul de acoperire al lui Bin Laden în România”), despre mafia arabă protejată politic de PDSR şi „logistic” de generali din servicii secrete, implicaţi în acte de contrabandă cu arme, ţigări, alcool, carburanţi etc., ca singura care putea furniza banii pentru teroristul islamic.

Cele scrise de mine au fost contestate oficial atunci de către SRI şi chiar de către Corina Creţu (purtătoare de cuvânt a preşedintelui Iliescu), care mi-a dedicat o conferinţă de presă, cerând să fiu deferit justiţiei, pentru „divulgarea de secrete de stat”.

Dar, puţin mai târziu, pentru a „combate terorismul” şi a controla posibilele lui surse de finanţare în România, guvernul Năstase a decis, cu discreţie, ca SIE să poată „să desfăşoare în condiţiile legii activităţi cu caracter economic”, că SRI are voie să-şi facă firme sub acoperire, iar SPP poate să presteze servicii de pază şi protecţie contra cost (OUG 154/21 noiembrie 2001, OUG 72/13 iunie 2002, OUG 103/29 august 2002); până şi Serviciul de Telecomunicaţii Speciale a primit dreptul de a „presta servicii” (contra cost) în regim privat, prin OUG 7/30 ianuarie 2002. Fosta ICE Dunărea, imperiul economic al Securităţii, a revenit „pe piaţă”, de astă dată în cadrul serviciilor secrete din România. Precum şi practica ei, a comisioanelor şi controlului impus asupra „partenerilor” de afaceri.

Nu ştiu cât la sută din profiturile „firmelor acoperite” intră acum la „servicii” şi cât în buzunarele diverşilor ofiţeri-acţionari. Nimeni nu ştie. Pun pariu că nici şefii acestor servicii nu ştiu, dar un fapt este cert – la bugetul de stat nu intră nimic. De la crearea lor încoace, nimeni n-a ştiut să spună câte „firme sub acoperire” s-au înregistrat şi ce rezultate au avut în „lupta antiteroristă” sau măcar anticorupţie. E sigur numai că tentaculele „serviciilor” s-au întins şi asupra „economiei de piaţă” din România. Comisiile parlamentare de control nu au investigat niciodată activităţile „firmelor sub acoperire”, care nu au făcut obiectul vreunui audit sau control al Curţii de Conturi, nimeni nu a măsurat profitul sau eficienţa lor în combaterea terorismului sau a corupţiei. Dimpotrivă. Mai multe scandaluri de presă au arătat că ele însele sunt sursă de corupţie, trafic de influenţă, afaceri derulate la limita legii, pe bază de „comision”, cum proceda şi ICE Dunărea, întreprinderea de comerţ exterior a Securităţii. A fost într-un fel în „logica” serviciilor secrete să-şi „reorienteze” activităţile aducătoare de fonduri, altele decât cele bugetare, după 11 septembrie.

Cu un an şi jumătate înainte, după scandalul „Ţigareta II”, preşedintele Emil Constantinescu a dat dispoziţie ca orice aşa-zise „operaţiuni speciale” (cu precădere ele erau activităţi de contrabandă cu arme şi cu ţigări) să fie stopate şi mi-a dat sarcina ca, în cadrul Consiliului Naţional de Acţiune Împotriva Corupţiei şi Crimei Organizate, unde mă ocupam de redactarea raportului acestuia, să investighez unele dintre aceste acţiuni aflate la limita legii. Am descoperit şi raportat atunci preşedintelui numeroase ilegalităţi, săvârşite de cadre superioare din servicii; ca o mică paranteză, fără a mai insista asupra subiectului, mărturisesc doar că, în ordine cronologică, am găsit că, de fapt, „Ţigareta II” era „Ţigareta XII”. Mai mulţi generali SRI şi SIE au fost trecuţi în rezervă

Odată cu ordonanţele menţionate ale guvernului Năstase, „operaţiunile speciale” au fost reluate, sub o nouă formă şi cu o altă anvergură, aspect care mă face să cred că acum, de fapt, un segment important al economiei de piaţă din România este controlat sau cel puţin influenţat de serviciile secrete, care şi-au creat un adevărat imperiu economico-financiar.

Strămoşii imperiului economico-financiar al serviciilor

În comerţul exterior şi segmente adiacente, Securitatea avusese plasaţi 2.426 de ofiţeri acoperiţi, din totalul ei de 15.312 cadre, câte număra în decembrie 1989. Foştii securişti sunt beneficiari ai pensiilor speciale, care sunt plătite prin Ministerul Afacerilor Interne. Nici cuantumul acestora, nici numărul lor exact nu a fost vreodată dat publicităţii, întrucât ei au ieşit la pensie după 1990 din nou-createle „servicii de informaţii” şi aceste date, ca şi „dosarele de cadre” privind activitatea lor sunt clasificare până astăzi ca „secrete de stat”.

Practicile oneroase specifice comportamentelor foştilor securişti, care transformaseră Securitatea într-o fabrică de dolari pentru regimul Ceauşescu, pe baza comisioanelor care au împovărat economia şi implicit nivelul de trai al românilor, s-au perpetuat după 1989, nu numai în cadrul serviciilor secrete, dar şi în ministere de profil (Externe, Comerţ Exterior, Economie), unde au ajuns mulţi dintre securiştii care au lucrat înainte de Revoluţie în operaţiunea „bani pentru Ceauşescu”. De astă dată, făcând bani pentru ei şi pentru protectorii lor politici.

Probabil că, pentru a nu fi socotite simple teorii, cele spuse mai sus au nevoie de exemple concrete. Pot să le dau. În centrala Ministerului Comerţului Exterior, în primăvara anului 1990, directorul Talpaş, secondat de adjunctul său Minculete din cadrul Direcţiei Asia şi Extremul Orient, erau din fosta Securitate: primul colonel, al doilea maior. La fel, în Direcţia Africa din Ministerul Comerţului Exterior, directorul Grigore şi adjunctul său Bălan erau şi ei din Securitate. În Direcţia Europa lucrau fostul locotenent-colonel Culău, pe post de consilier, ofiţerii Nica, Mihoc, Berinde şi Fota.

La Direcţia Chimiei era şef ofiţerul de securitate Negoescu. Până şi Direcţia de Organizare şi Control a ministerului era condusă tot de un cadru al fostului DSS, directorul Negulescu. Toate conducerile întreprinderilor de comerţ exterior ale ministerului (Fructexport, Agroexport, Metalimportexport sau Terra) au fost conduse şi după 1989 de foşti ofiţeri de securitate, din cadrul fostei ICE Dunărea, din fostul Serviciu Independent pentru Comerţ Exterior al Securităţii sau de foste cadre ale Direcţiei de Informaţii Externe, spioni sub acoperire de ataşaţi comerciali, retraşi de la posturi după 1989.

Unii ofiţeri au părăsit comerţul exterior în 1990, cum e cazul fostului ministru adjunct Bădiţă, care avea cel mai înalt grad – general de Securitate. El a preferat diplomaţia, plecând consilier economic şef al Ambasadei României la Teheran. Nu era singur. Până în august 1993, Ministerul Afacerilor Externe, Ministerul Comerţului şi Ministerul Turismului numiseră 17 foşti ofiţeri de Securitate la posturi în străinătate, alţi 11 au intrat în centrala Ministerului Comerţului Exterior, întărind rândurile celor deja prezenţi. Foşti securişti îi protejau din funcţii cheie: Petre Ciobanu, director în Ministerul Afacerilor Externe, fusese ofiţer DIE; Radu Herghelegiu de la Departamentul pentru Reformă al Guvernului şi Rareş Petru, directorul EximBank erau şi ei foşti securişti.

Toţi aceştia sunt numai „vârful aisbergului” prin care Securitatea a „privatizat comunismul”, strămoşii imperiului economico-financiar al serviciilor secrete din prezent, care, într-o simbioză şi continuitate perfecte, cu ajutorul ordonanţelor Guvernului Năstase, au devenit astfel moştenitorii Securităţii, preluând „din mers” şi dezvoltând patrimoniul ei economic. La acesta au adăugat „plusvaloare”, în condiţiile economiei de piaţă. Şi al poziţiei lor privilegiate, în sistemul de putere din România, care le-a acordat, cum spuneam, inclusiv „pensii speciale”.

După intrarea ţării noastre în NATO, comerţul cu arme a devenit strict controlat. Contrabanda cu carburant din vremea embargoului impus fostei Iugoslavii devenise şi ea, la începutul anilor 2000, doar o frumoasă amintire, iar filierele arabe de contrabandă cu ţigări suferiseră lovituri devastatoare, în timpul administraţiei Constantinescu. Aşa că, după ordonanţele guvernului Năstase, am toate motivele să cred că „serviciile” s-au reorientat spre infiltrarea şi controlul asupra comerţului cu medicamente şi echipamente medicale, al doilea ca sursă de profit la nivel mondial după comerţul cu arme.

Scandalul mediatic legat de Hexi Pharma, singura firmă românească producătoare de dezinfectanţi şi biocide, încheiat tragic pentru patronul ei, este şi el un argument. Acesta este contextul, „oceanul” din care a ieşit la suprafaţă, de curând, cel mai mic peştişor din apele tulburi ale „generaţiei a doua” de moştenitori ai Securităţii, copiii „tehnocraţilor” de după 1989 şi nepoţii „strămoşilor” de la ICE Dunărea: Andrei Mihai Dracea.(https://www.mediafax.ro/…/opinie-marius-oprea-calea…)

Anchetă a istoricului Marius Oprea

 

Citeste in continuare

Aveti un Pont

Coviduță nu se atinge de ștampile, saci, secții de vot/E un comunist, urăște alegerile și democrația/Cică e și foarte petrecăreț, îi plac mult cluburile, nunțile, botezurile, manelele, astea de distracție/Participă zi de zi, noapte de noapte, la pelerinaje și slujbe

Publicat

pe

De

Eram puțin îndoită, dar acum m-am convins: Coviduță nu se atinge de ștampile, saci, secții de vot. E un comunist, urăște alegerile și democrația.

El e un virus cult, educat, gurmand, bântuie numai prin școli, teatre, restaurante.

A, era să uit… cică e și foarte petrecăreț, îi plac mult cluburile, nunțile, botezurile, manelele, astea de distracție.

De asta a crescut vertiginos la noi, îi priește: suntem niște totalitari culți și amuzanți

LE – era să uit iar… el, virusache, este și foarte credincios… ortodox, am înțeles: participă zi de zi, noapte de noapte, la pelerinaje și slujbe, precizeaza Ingrid Mocanu pe pagina sa de socializare. (Paul D.).

 

Citeste in continuare

Aveti un Pont

Uite că nu degeaba l-au tot decorat americanii pe generalul Ciucă/Ciucă și-a chemat omul de la Washington ca să îl dea jos pe Orban!

Publicat

pe

De

(Preluare National – Catalin Tache):

Amiralul Francis D. Morley, cel mai bun agent de vânzări pentru marii producători americani

După cum dezvăluiam acum câteva zile, Nicolae Ionel Ciucă nici măcar nu mai avea barem ”spoiala” de respect colegial pentru a îi răspunde la telefon premierului. Iar atât de mare este disperarea ministrului Apărării de a forța cu orice preț preluarea frâielor ”guvernului meu” de la Ludovic Orban, încât pentru a își asigura sprijinul american a semnat la Washington tot ceea ce i s-a cerut să semneze. Și angajând astfel statul român la noi contracte cu încredințare directă pentru marile companii producătoare de armament de peste Ocean. Și, după cum reiese din documentul oficial intrat în posesia noastră al Defense Security Cooperation Agency, cu specificația explicită a părții americane că nu ”vom pupa” niciun fel de facilitate offset în schimbul contractelor primite de la Ciucă! Cu referire exactă la contractul ”deturnat” către americani după ce a fost anulată licitația prin care compania franceză câștigase nu doar cu un preț la jumătate, dar și cu prevederi contractuale offset și de colaborare economică!

Uite că nu degeaba l-au tot decorat americanii pe generalul Ciucă

Însă și mai interesant este că ministrul Apărării ”a bătut palma” cu americanii pentru încă 6 miliarde de dolari, fără ca măcar să îl informeze pe premierul României cu privire la condițiile în care s-a negociat acordarea noilor contracte ”G2G”. După care, parcă expres pentru a confirma recentele dezvăluiri din ”Național”, același ambițios general a ajuns pe lista miniștrilor care îl vor însoți pe șeful Guvernului României în cadrul vizitei de la Paris, din 28 octombrie. Mutare neașteptată și vădit enervantă pentru premier, cel care oricum nu știa cum să ”mai dreagă” în fața președintelui Macron ”busuiocul” lui Ciucă de la Washington. Mai ales că și informațiile premierului confirmă că scopul real al generalului  Ciucă ar fi tocmai să compromită definitiv relațiile economice cu Franța, prin total neadecvata punere pe tapet a unei eventuale renunțări la contractul deja semnat cu NAVAL Group pentru modernizarea fregatelor și construcția a noi corvete pentru Marina Militară. Însă adevărata dovadă a declanșării de către generalul Ciucă a operațiunii de înlocuire a premierului este invitația de a descinde la București pe care i-a adresat-o influentului amiral Francis D. Morley, ” the Deputy Assistant Secretary of the Navy for International Program – DASN IP”!

Amiralul Francis D. Morley

Ambasada Franței deja a protestat la Guvern

Însă până la asaltul final asupra Palatului Victoria, generalul în rezervă Nicolae Ionel Ciucă a trecut la ”next level” al planului său, făcând pasul spre civilie și politică deodată. Astfel că deja a bifat înscrierea în Partidul Național Liberal și deschizând lista liberalilor pentru Senat în județul Dolj. Iar din acest moment, Ciucă poate fi în orice moment propunerea partidului pentru funcția de premier… Iar introducerea sa de ultimă oră pe lista celor cinci miniștri care urmează să îl însoțească pe premier la Paris pare menită doar a pune presiune pe Ludovic Orban. Numai că situația premierului este cu atât mai ingrată cu cât, după mai multe avertismente primite din partea Ambasadei Franței, a ministrului francez al Apărării și al șefului guvernului francez, președintele Emmanuel Macron nici măcar nu mai era sigur că îl va primi personal pe premierul României, după cum dezvăluiam zilele trecute. Existând indicii temeinice că generalul Ciucă mai are doar de blocat sub o formă sau alta semnarea contractiului la corvete pentru a ”rezolva” astfel pe multă vreme de acum înainte relațiile bilaterale cu Franța și a deschide Statelor Unite ale Americii ușa unui nou contract de miliarde. Pentru a cărui ”încredințare directă” urmează a descinde la București, în urma solicitării generalului Ciucă, influentul amiral american Francis D. Morley.

Cel care urmează a se deplasa în România nu doar pentru a pune astfel presiune pe Ludovic Orban pentru a ”înghiți” și cumpărarea unor ”copăi vechi” de la armata americană, dar mai ales pentru a transmite astfel un mesaj clar de susținere pentru proaspătul liberal cu carnet de partid, generalul Nicolae Ionel Ciucă. ”Omul americanilor” care, ”confruntat” la Washington cu ”capul mult mai plecat” al omologului său bulgar, ar fi dat deja asigurări, după cum susțin sursele noastre, că instalarea sa la Palatul Victoria ca și premier ar duce la o creștere imediată a ”ștachetei înarmărilor” la un procent de 3 la sută din PIB! Ceea ce se pare că Ludovic Orban ar fi refuzat deja în mai multe rînduri…

După ”deturnarea” licitației pentru bateriile de coastă, americanii vor să pună acum mâna și pe ”contractul corvetelor” semnat cu Naval Group

Preț dublu! Și fără offset!

După cum reiese negru pe alb din documentul Defense Security Cooperation Agency din 16 octombrie 2020, intitulat ”Romania – Naval Strike Missile(NSM) Coastal Defense Systems”, se confirmă pe deplin seria de dezvăluiri din ”Național” cu privire la faptul că s-a recurs la anularea licitației câștigate de compania franceză MBDA doar pentru ca să poată fi încredințat direct contractul achiziției de baterii de coastă către americani. Dar nu pe 137 milioane euro, cât era înțelegerea cu MBDA, ci pentru un cost total de… 300 milioane dolari! Și în condițiile în care, după cum scrie în documentul Defense Security Cooperation Agency intrat în posesia noastră, ” The principal U.S. contractor will be Raytheon Missile and Defense, Tucson, AZ. There are no known offset agreements proposed in connection with this potential sale”: În timp ce pe lângă prețul de 137 milioane euro al francezilor, MBDA prevăzuse și condiții obligatorii offset și de colaborare economică…

 

Citeste in continuare

Harmony Beauty Salon Ploiesti

Salon HARMONY, str Cantacuzino din Ploiești (intersecția Moș Craciun )
Servicii oferite :
- micropigmentare sprâncene
-extensii gene
- coafor
-unghii gel
-Cosmetica / tratamente cosmetice
- sala Fitness pt femei
FACEBOOK: https://www.facebook.com/Harmony-Beauty-Salon-278929815636909/

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Exclusiv19 ore ago

Guvernul PNL = Guvern CRIMINAL

Pentru vremelnicii care conduc astăzi Romania, luați o foaie de hârtie și notați. Cea mai mare CRIMĂ pe care o...

Exclusiv19 ore ago

PNL Prahova a propus un deputat condamnat pentru trafic de influență, pe locul III pe lista pentru Camera Deputaților si pe locul I, un MINISTRU DE JUSTITIE care incalca legea/Cel de pe locul II va avea parte de o atentie „deosebita” din partea ziarului „Incisiv de Prahova”/In curand

Chiar ne-am „saturat” sa fim luati de „prosti”… Organizația PNL Prahova condusă de senatorul Iulian Dumitrescu, ajuns acum președinte al...

Aveti un Pont19 ore ago

Coviduță nu se atinge de ștampile, saci, secții de vot/E un comunist, urăște alegerile și democrația/Cică e și foarte petrecăreț, îi plac mult cluburile, nunțile, botezurile, manelele, astea de distracție/Participă zi de zi, noapte de noapte, la pelerinaje și slujbe

Eram puțin îndoită, dar acum m-am convins: Coviduță nu se atinge de ștampile, saci, secții de vot. E un comunist,...

Aveti un Pont2 zile ago

Obligativitatea purtarii mastii de protectie in spatii publice deschise nu exista in Legea nr 55/2020/Se instituie un abuz in serviciu al autoritatii fata de cetateni prin HG, norma secundara, infralegala in aplicarea legii

Prin HG nr.856/2020 se instituie in anexa 2 la art.3 si 4 masura purtarii mastii de protectie in spatii publice...

Aveti un Pont5 zile ago

Incisiv de Prahova lanseaza, in curand, o platforma in care toti jurnalistii locali si/sau din presa centrala, toti „formatorii de opinie” si/sau toti detinatorii de site-uri sa isi dovedeasca „capacitatea” de formatori de opinie si sa prezinte diplomele reale obtinute care ii recomanda

Fiecare om e un „critic”. Viata e plina de „complimente surprinzatoare”, remarci dure, momente de „constienta de sine si de...

Aveti un Pont5 zile ago

Se instituie un abuz in serviciu al autoritatii fata de cetateni prin HG, norma secundara, infralegala in aplicarea legii!

Prin HG nr.856/2020 se instituie in anexa 2 la art.3 si 4 masura purtarii mastii de protectie in spatii publice...

Aveti un Pont5 zile ago

Breaking News/Alegeri parlamentare 2020/Bataie pe ciolan, in PNL/Surse: Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, pe pozitia numarul 1 la Senat in Prahova

Alegeri parlamentare 2020. Este tensiune mare în PNL. Liderii de filială fac pelerinaj la Ludovic Orban, pentru a-şi impune pe...

Aveti un Pont5 zile ago

Asemanarile dintre Gheorghe Ciuhandu, Constantin Boşcodeală, Gheorghe Anghel si Andrei Volosevici/Fapte penale identice dar solutie a instantei diferita doar in cazul primarului PNL reales – Andrei Volosevici?

Fostul primar al Timișoarei, Gheorghe Ciuhandu, a fost găsit vinovat de abuz în serviciu de către Curtea de Apel Timișoara...

Aveti un Pont5 zile ago

Oare nu ii spune nimeni acestuia din imagine ca nu exista lege pentru o astfel de masura de protectie sanitara?

Oare nu ii spune nimeni acestuia din imagine ca nu exista lege pentru o astfel de masura de protectie sanitara?...

Aveti un Pont6 zile ago

Chiar nimeni nu ii spune ca aceasta hotarare intra sub incidenta penala a abuzului in serviciu intrucat nu este prevazuta aceasta masura de sanatate publica/individuala nu este prevazuta de lege, astfel cum prevede Constitutia Romaniei!

Arafat decreteaza dar fara a preciza legea aplicabila ca in cazul exitentei unei incidente de 3 la mie a cazurilor...

Aveti un Pont1 săptămână ago

Citu care a girat numirea lui Baranga in functia de presedinte al ONPCSB ar trebui anchetat penal pentru semnare unui act oficial in acest sens!

Citu care a girat numirea lui Baranga in functia de presedinte al ONPCSB ar trebui anchetat penal pentru semnare unui...

Aveti un Pont1 săptămână ago

Domnul Petrescu, șef al ORNISS, este încă în funcție?/Prin sentința penală nr. 1605 din 29.06.2016 s-a dispus anularea următoarelor acte ale numitului Baranga Laurențiu: Diploma de Bacalaureat, Diploma de studii postuniversitare emisă de Academia de Poliție, etc

Domnule Petrescu, șef al ORNISS… pe bani publici, desigur! Haideți să vă informez de când și ce se știa despre...

Aveti un Pont1 săptămână ago

Insula Șerpilor revenire la matca/Octavian Buzatu, romanul care a învins Ucraina în „finala“ de la Haga..

„Bianca Dragusanu, Raduleasca, Botezatu, Negru, Teo, Maruta n-au nicio valoare in comparatie cu un domn de 42 de ani pe...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

Prefectul Capitalei incalca legea nr.55/2020, in principal art.13, lit.a, prin impunerea obligativitatii purtarii mastii de protectie sanitara in spatii publice deschise din proxitatea scolilor!

Acest functionar public al statului prin actul semnat se afla deja sub incidenta penala a abuzului in serviciu! Constatarea acestuia...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

Autoritățile care gestionează mizerabil pandemia au creat această para-entitate în speranța că vor scăpa de răspunderea penală privind ascunderea (inclusiv prin omisiune) a datelor reale în privința pandemiei și contagiunii

Acum nu mai am indoieli referitoare la motivul prin care datele despre pandemie (și nu numai) sunt cenzurate de către...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!