Connect with us

Aveti un Pont

Are ordin de la Iohannis: Vine ”marea epurare” în servicii!

Publicat

pe

(Preluare National – Catalin Tache):

Ambițiile generalului Bălan zguduie sistemul

Iată că încep și capii sistemului, care l-au subestimat până acum pe generalul Ionel Sorin Bălan, să se prindă de ce s-a deranjat Iohannis să convoace Consiliul Suprem de Apărare a Țării, în plină pandemie… Practic doar pentru a îl înscăuna astfel pe acesta drept director plin al Serviciului de Telecomunicații Speciale.

Cu toate că semnale erau încă de când Klaus Iohannis și l-a adus pe Bălan de la Sibiu, pregătindu-l astfel pentru a-i lua locul ”decapatului” Ionel Sorinel Vasilca în fruntea STS. Post pentru care pe Bălan îl recomandă faptul că vine de la Sibiu. Și mai ales că este noul ”băiat de casă” de la Palatul Cotroceni, bineînțeles… După cum bine o știu deja inițiații sistemului, deranjați de abilitățile celui mai proaspăt șef de serviciu secret de a se băga pe sub pielea șefului statului. Și uite cum generalul Bălan, poreclit deja ”Dragonul” în sistem este pe cale să devină cel mai influent om din servicii pe lângă președinte. Lucru dovedit de faptul că atât la nivelul Ministerului Afacerilor Interne, cât și la cel al Ministerului Apărării Naționale, acesta deja face propriile jocuri de culise, tot mai multe cadre provenind din ”garnizoana Sibiu” fiind acum pe cai mari. Ceea ce nu face decât să crească și mai mult iritarea în restul sistemului cu privire la ”tupeul” lui Bălan. Mai ales că și ceilalți șefi de structuri conștientizează că acesta nu și-ar fi permis totuși să ”le calce teritorul” fără a avea ordin de la stăpânire. Ceea ce înseamnă implicit că se apropie ”marea epurare” cu care Iohannis i-a amenințat deja pe ”oamenii președintelui”. Pe cei pe care nu îi mai consideră însă suficient de loiali…

MAI, predat ”Garnizoanei Sibiu”!

CSAT, convocat pentru ”firmanul” de la STS

Probabil și dacă ar ști de ele, Marcel Vela nu ar îndrăzni să se amestece în negocierile subterane purtate în ultimele zile pentru promovarea mai multor ofițeri strict pe filieră sibiană, la nivelurile de conducere a mai multor inspectorate generale. Iar metoda deja patentată de presiune este una cu referire strictă la apartenența la noua ”grupare sibiană” pe care și-ar face-o în sistem ”generalul Bălan de la STS”. Cel care la rândul său a absolvit în anul 1990 Școala Militară de Ofițeri Activi de Transmisiuni de la Sibiu. Și tot la Sibiu, în 1997, a absolvit și Facultatea de Inginerie, specializarea calculatoare, din cadrul Universității ”Lucian Blaga”. De asemenea, nu trebuie uitat nici faptul că actualul general- maior inginer a fost încadrat în anul 1990 la Institutul Militar de Transmisiuni Sibiu din cadrul Ministerului Apărării Naționale, în 1997 fiind transferat la Serviciul de Telecomunicații Speciale, unde a ocupat funcția de ofițer în cadrul Biroului radiocomunicații al Oficiului Județean.

Iohannis are un nou favorit…

În anul 2005 a fost promovat în funcția de șef al Oficiului Județean de Telecomunicații Speciale Sibiu, unde a activat până pe 14.09. 2017. Atunci când, prin Hotărârea nr. 103 a CSAT și după cum bine se știe la vârful sistemului, la doleanța personală a președintelui Klaus Iohannis a fost transferat la București, drept director general adjunct al STS. Astfel că generalul Bălan are toată ”expertiza” necesară pentru a conduce fie și din umbră noua ”Garnizoană Sibiu”, cum este denumită în restul sistemului gruparea formată din oamenii din servicii care ar da orice să fie ei de acum înainte recunoscuți drept ”oamenii președintelui”. Cu orice preț… Inclusiv cel al îndeplinirii unei misiuni neoficiale, dar cu atât mai riscante. Pentru că după ce MAI-ul tocmai ce este pe cale să fie penetrat de sibieni, există informații că ”asaltul” va urma și asupra altor structuri. Totul în vederea ”epurării” oamenilor pe care Klaus Iohannis nu îi mai consideră la fel de loiali ca atunci când l-au făcut președinte pentru a doua oară… Iar spre deosebire de discretul general Robert Stănciulescu, cel care a refuzat inițial să coordoneze ”Garnizoana Sibiu” din sistem, generalul Bălan se anunță mult mai ambițios…

 

Anchete

Colegul de „paradeala” al lui „Portocala”, Savu Alfred, tot mai aproape de retinere

Publicat

pe

De

Secția pentru procurori a CSM a fost chemată recent să acorde un aviz conform pentru arestarea fostului procuror DNA Alfred Savu. „Coleg” de dosar cu Mircea Negulescu „Potocală”, deja arestat de ÎCCJ, Savu a scăpat de judecată și, implicit, de „Beciul domnesc”, după ce procurorii din CSM s-au opus în unanimitate arestării. Situația e cu atât mai ciudată cu cât Savu a fost procurorul de caz în dosarul Ponta-Blair, cel care i-a adus arestarea lui „Portocală”.

SIIJ a apasat pe aceleratie si in dosarul Tony Blair a adus noi probe zdrobitoare.
Dupa ce ieri „Portocala” si-a demonstrat „talentul” de scriitor (28 de file), a fost audiat Savu Alfred, astazi, la SIIJ, in dosarul falsificat de acesta si de Mircea Negulescu, si anume dosarul Tony Blair.
Savu a avut un soc in momentul in care a vazut in cuprinsul dosarului inregistrari noi cu vocea sa, inregistrari in care se aude cum ameninta si injura martori, in cadrul anchetelor fictive, cand „paradea” cot la cot cu „Portocala” si politistul judiciar Iordache.
Urmeaza dosarul fabricat de Negulescu Mircea, Savu Alfred, Iordache si Toma Ciprian unui jurnalist.
Am promis o vara fierbinte si „nopti albe” ce vor schimba multe in urbea noastra.
Reamintim faptul ca Mircea Negulescu „Portocala” se afla in arest definitiv la Campina dupa ce tot ieri Instanța i-a respins cererea de înlocuire a măsurii preventive. (Cristina T.).

Citeste in continuare

Aveti un Pont

Modelul de candidat PNL la primarie/ Dorian Botoaca – „omul” lui „Portocala” si Kovesi – falsuri si furturi grosolane din bani publici/Inregistrari audio-video/documente (II)

Publicat

pe

De

In articolul anterior precizam ca NU putem incepe dezvaluirile din serialul „Operatiunea BOLOVANUL „PIETROS” de pe strada Malul Luncii/Amantul, serviciile secrete, barlogul „Zeitei” de unde se dictau „paradelile”, ziaristi si oameni de afaceri” – fara omul de „casa” din aceasta „operatiune”, primarul de la care au inceput marile „paradeli” ale prietenului sau procurorul Negulescu Mircea si ale protectoarei sale, Laura Codruta Kovesi.

Comandamentul „Statului Paralel” s-a aflat o buna perioada de timp in Comarnic unde „Zeita” intre intalnirile intime primea in „audienta” procurori, oameni de afaceri, primari, etc.
Printre acestia s-a aflat „omul de baza” al acestei operatiuni, primarul Dorian Botoaca de la aceea perioada.


Am precizat ca vom dezvalui in episoadele urmatoare cum Dorian Botoaca a fost utilizat de Negulescu si Kovesi in anumite dosare celebre si/sau care au fost motivele declansarii unei „vanatori de vrajitoare”, motivele si interesele obscure ale acestor dosare comandate de insusi Kovesi (in episoadele urmatoare).
„Motto: “Paralelu’ n-o dormitu, numa oțâr s-o hodinitu!”
In schimbul utilizarii primarului Dorian Botoaca de catre gasca de crima organizata de la DNA ST Ploiesti acesta a beneficiat si beneficiaza de protectia IPJ Prahova si a DNA ST Ploiesti, dosarele pe numele acestuia „zacand” prin sertarele celor doua institutii.
Noi prezentam opiniei publice modelul de candidat PNL la primarie:
Falsuri si furturi grosolane din bani publici efectuate de Dorian Botoaca in perioada cand acesta s-a aflat la conducerea primariei Comarnic
Am prezentat inregistrari audio-video prin care se demonstreaza aceste falsuri si furturi, in care Dorian Botoaca recunoaste personal „parandaratul”, spaga din care si-a construit o vila de 2 milioane de euro in Comarnic (pe numele unei terte persoane) dar pozeaza intr-un liberal „cinstit” si pentru ochii prostilor sta in „gazda” la Breaza.
Iata ce infractiuni grave mai acopera IPJ Prahova si DNA ST Ploiesti, infractiuni constatate si de alte institutii ale statului, nu ca o prezentam noi cu probe/documente si inregistrari audio/video.
Candidatul PNL la primaria Comarnic, cinstitul liberal Dorian Botoaca a achitat ilegal in anul 2012 „asigurari mixte cu viata, cu acumularea de capital si acoperire in caz de diagnosticare cu o afectiune medicala grava” incheiate pentru tot personalul si in cardasie cu operatorul SC GRAWE ROMANIA ASIGURARE SA au falsificat actele si au operat retroactiv.
Deci, cinstitul candidat liberal la Primaria Comarnic, Dorian Botoaca a incheiat politele de asigurare amintite, in 21.11.2012, in 26.11.2012 si in fals a operat modificari extizand durata retroactiv, respectiv de la data de 01.12.2011.
Asemenea tupeu penal nu am intalnit in viata noastra de jurnalisti de investigatii.


Toate aceste fapte infractionale sunt consemnate si in Raportul Curtii de Conturi dar, Dorian Botoaca beneficiaza de imunitatea oferita de IPJ Prahova si procurorii statului paralel, pentru motivele sus mentionate (cati colegi de partid a dat pe „topogan” acest candidat cinstit vom afla in acest serial).
Presedintele PNL Prahova – Iulian Dumitrescu – are o misiune grea in lupta sa de a elimina gasca penala din acest partid, gasca pe care a mostenit-o si pe care o coordoneaza „regele” din umbra, „regele” care conduce aceasta gasca a procurorului „Portocala” si care face tot posibilul ca alegerile locale sa fie pierdute pentru a reveni la conducerea formatiunii politice.
Astfel, liderului PNL Prahova i-au fost „servite” si „livrate” candidaturile pentru primarii a unor oameni patati ce fac parte din gasca „regelui” doar ca sa piarda alegerile.
Probleme grave penale si de imagine au mai multi candidati PNL la primariile din judetul Prahova ce vor fi dezvaluite separat de acest serial (ex Filipestii de Padure, Slanic, etc). Vom reveni. (Cristina T.).

Citeste in continuare

Aveti un Pont

Oare cum mai intelege ,,presa” cumparata cu 40 de milioane de Euro sa serveasca ,,patria”?/,,Blocajul” DNA in privinta achiztiilor la preturi de specula la iepurele de la Unifarm

Publicat

pe

De

Oare cum mai intelege ,,presa” cumparata cu 40 de milioane de Euro sa serveasca ,,patria”? Spre exemplu prin propagarea unor opinii, cu titlu de stire, gen ,,e o prostie sa stai la coada cateva ore pentru o vacanta in Grecia”. Astept propagarea unor opinii similare gen ,,e o prostie sa zbori cu avionul 12 ore pana in America” sau ,,romanii care stateau la coada ore intregi pentru vize (inainte de desfiintarea vizelor” erau cam prostuti”. Intre timp, cazuri totale in Grecia 4.737, si 75 in ultimele 24 de ore, versus Romania – peste 50.000 de cazuri in total si peste 800 de noi infectari depistate in ultimele 24 de ore. Si bonus, o declaratie semicretina a ministrului Sanatatii, propagata tot cu valoare de ,,stire”. Intre timp, ,,presa” nici o declaratie despre ,,blocajul” DNA in privinta achiztiilor la preturi de specula la iepurele de la Unifarm, nefiind inca audiati, dupa opinia mea, nici Ludovic Orban, nici Florin Cîțu, nici Neluțu Tătaru or Victor Polisano Costache. Si inca ceva: stie cineva cat a platit Murad pentru complexul Amifteatru promovat de ,,presa” indepedenta? Sau cat a fost investitia la hotelul din Olimp cu petreceri tip cornavirus, unde chiar Andreea Esca a participat?, dezvaluie analistul Radu Teodor Soviani. (Cerasela N.).

 

Oare cum mai intelege ,,presa'' cumparata cu 40 de milioane de Euro sa serveasca ,,patria''? Spre exemplu prin propagarea unor opinii, cu titlu de stire, gen ,,e o prostie sa stai la coada cateva ore pentru o vacanta in Grecia''. Astept propagarea unor opinii similare gen ,,e o prostie sa zbori cu avionul 12 ore pana in America'' sau ,,romanii care stateau la coada ore intregi pentru vize (inainte de desfiintarea vizelor'' erau cam prostuti''. Intre timp, cazuri totale in Grecia 4.737, si 75 in ultimele 24 de ore, versus Romania – peste 50.000 de cazuri in total si peste 800 de noi infectari depistate in ultimele 24 de ore. Si bonus, o declaratie semicretina a ministrului Sanatatii, propagata tot cu valoare de ,,stire''. Intre timp, ,,presa'' nici o declaratie despre ,,blocajul'' DNA in privinta achiztiilor la preturi de specula la iepurele de la Unifarm, nefiind inca audiati, dupa opinia mea, nici Ludovic Orban, nici Florin Cîțu, nici Neluțu Tătaru or Victor Polisano Costache. Si inca ceva: stie cineva cat a platit Murad pentru complexul Amifteatru promovat de ,,presa'' indepedenta? Sau cat a fost investitia la hotelul din Olimp cu petreceri tip cornavirus, unde chiar Andreea Esca a participat? Din Grecia, pentru telespectatorii mei, exclusiv:

Publicată de Radu Teodor Soviani pe Marţi, 4 august 2020

Citeste in continuare

ParteneriHarmony Beauty Salon Ploiesti

Salon HARMONY, str Cantacuzino din Ploiești (intersecția Moș Craciun )
Servicii oferite :
- micropigmentare sprâncene
-extensii gene
- coafor
-unghii gel
-Cosmetica / tratamente cosmetice
- sala Fitness pt femei
FACEBOOK: https://www.facebook.com/Harmony-Beauty-Salon-278929815636909/

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Aveti un Pont10 ore ago

Modelul de candidat PNL la primarie/ Dorian Botoaca – „omul” lui „Portocala” si Kovesi – falsuri si furturi grosolane din bani publici/Inregistrari audio-video/documente (II)

In articolul anterior precizam ca NU putem incepe dezvaluirile din serialul „Operatiunea BOLOVANUL „PIETROS” de pe strada Malul Luncii/Amantul, serviciile...

Aveti un Pont1 zi ago

O noua eroare juridica!/Nu exista nicio norma expresa in Legea nr.55/2020 prin care se sanctioneaza nepurtarea mastii! Avocatul Poporului ar trebui sa sesizeze CCR

Poate cineva sa spuna care este articolul si din ce lege un cetatean poate fi amendat pentru nepurtarea mastii de...

Aveti un Pont2 zile ago

Modelul de candidat PNL la primarie/ Dorian Botoaca – „omul” lui „Portocala” si Kovesi – falsuri si furturi grosolane din bani publici/Inregistrari audio-video

Nu putem incepe dezvaluirile din serialul „Operatiunea BOLOVANUL „PIETROS” de pe strada Malul Luncii/Amantul, serviciile secrete, barlogul „Zeitei” de unde...

Aveti un Pont4 zile ago

PROMO/Luni, Incisiv de Prahova va va dezvalui cine este „Tura”, „regele din spatele PNL Prahova”, „marionetele” procurorului Negulescu Mircea si „cetatenii” din PNL Prahova (oameni de afaceri, „formatori de opinie” de proasta calitate, sefi din administratia locala ai PNL) – din spatele denunturilor si elimnarii concurentilor politici si/sau economici

ASALT LA JUSTITIE, la „baioneta” a gruparii Nergulescu  Mircea – DNA ST Ploiesti. Crima organizata ataca magistratii….in curand „Rocada” smecherilor...

Aveti un Pont6 zile ago

PROMO/Staţia de epurare a municipiului Ploiești, reteaua prin care s-au sifonat zeci de milione de euro, politicieni locali implicati

Peste o luna, se împlinesc sapte ani de când stația de epurare zace nefinalizată în zona de est a municipiului...

Aveti un Pont6 zile ago

„Taci că şi-a făcut Maus un tabel în care scrie că PSD a făcut o criză sanitară sau ceva, cred că a inventat şi covidul în Wuhan, nu că ei şi el n-aveau lege pe covid de 4 luni şi guvernau prin ordine ilegale de ministru”

Taci că şi-a făcut Maus un tabel în care scrie că PSD a făcut o criză sanitară sau ceva, cred...

Aveti un Pont6 zile ago

Se va sesiza CCR si pe aceasta tema de incalcare a protectiei datelor cu caracter personal precum si a drepturilor pacientului!

Acum 9 zile Avocatul Poporului a trimis o solicitare cu privire la transmiterea bazei de date cu pacienti, existenta la...

Aveti un Pont1 săptămână ago

PROMO/Operatiunea BOLOVANUL „PIETROS” de pe strada Malul Luncii/Amantul, serviciile secrete, barlogul „Zeitei” de unde se dictau „paradelile”, ziaristi si oameni de afaceri

In curand, ziarul Incisiv de Prahova va publica o investigatie cutremuratoare privind tenebrele „Statului Paralel” si ramificatiile acestuia, in mai...

Aveti un Pont1 săptămână ago

Amenintarile lui „Portocala” sunt pe cale sa produca un tsunami in SRI mai mare decat cel produs de dezvaluirile lui Sebastian Ghita care s-au soldat cu ejectarea din sistem al generalului de carton, Florian Coldea

In data de 15.07.2020 cand Negulescu Mircea a fost in arestul Central acesta a urlat si a amenintat si a...

Aveti un Pont1 săptămână ago

Testeaza masiv! Costa?! Ghinion! E pandemie mi-ai spus, BAGA TOTI BANII IN TESTARE!

Nu testam nimic, nu stim nimic! Stam si ne uitam cum ne infectam! Ni se spune ca e posibil sa...

Aveti un Pont1 săptămână ago

Petre Daniel, zis „Pusi”, operatiunile de evaziune fiscala si spalare de bani, DIICOT si protectia oferita de gruparea de crima organizata coordonata de procurorul Negulescu Mircea

Magistrații Tribunalului Prahova au emis, in data de 24.11.2014, mandate de arestare preventivă pe numele acționarilor clubului de fotbal Petrolul...

Aveti un Pont1 săptămână ago

Bomba medicala: de ce infectarile apar numai la testele de stat?

(Preluare Inpolitics): O veritabilă bombă medicală e lansată pe piață de un reputat medic, care atrage atenția asupra unui fenomen...

Administratie1 săptămână ago

EXCLUSIV/Ofiter activ din cadrul IPJ Prahova santajeaza public judecatori/„Se va face dreptate. Cu putin noroc, ajunge si Cosma tot la ea”…

La data de 20 iunie 2020, Incisiv de Prahova a publicat articolul ”Mafia contraataca/Solicitare oficiala catre Comisarul şef de poliţie...

Anchete2 săptămâni ago

Breaking News/Procurorul Negulescu Mircea adus la starea de „pisic” in arestul unde a distrus destine/Cazat in camera 5 in arestul de la Campina

Azi am dezvaluit in exclusivitate ca, mai multi oameni de afaceri din judetul Prahova refuza sa se dezica de procurorul...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

Breaking News/Oamenii de afaceri din Prahova refuza sa se dezica de procurorul Negulescu Mircea/Documente

Mai multi oameni de afaceri din judetul Prahova refuza sa se dezica de procurorul Negulescu Mircea aflat in CENTRUL DE...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!