Connect with us

Aveti un Pont

Și-a pus vreodată Iohannis întrebarea, în general, dacă un ofițer deplin conspirat/reciclat poate fi independent?

Publicat

pe

E cat se poate de oficial. Turnatorul Manole e trimis pe instanta pentru constatarea calitatii de lucrator/colaborator al Securitatii. Prilej cu care va reamintesc si scrisoarea mea din 17 martie 2017 catre sicofantul Mugur Isarescu, precizeaza analistul economic Radu Teodor Soviani:

Scrisoare de la felcerul Radu Soviani pentru sicofantul Mugur Isarescu. Și un telefon de la Washington.

Primul meu gand dupa dezvaluirile lui Catalin Prisacariu legate de Mugur Isarescu – respectiv postura de turnator a acestuia sub numele de cod ,,Manole” a fost sa scriu o scrisoare sub titlul ,,De la felcerul Radu Soviani pentru sicofantul Mugur Isărescu”.

Desigur, documentarea si publicarea calitatii de turnator a domnului Isarescu era scenariul cel mai bun la care putea spera Guvernatorul. Dealtfel, contrainformativ, ,,Manole” reusise sa afle cu mult timp inainte de  publicarea dezvaluirilor din Romania Libera faptul că i se scarpina sursa ascensiunii sale, motiv pentru care, intr-un interviu acordat din senin  Jurnalului National, domnul Isarescu se trezeste dand indicii ferme ca la Institutul de Economie Mondiala se mai turnau intre ei, dar doar în pauza de masa, ca asa era cutuma. Prin acordarea acestui interviu, publicat in 20 februarie 2017 în Jurnalul Național, in opinia mea, Mugur Isarescu a cazut in capcana briliant pusa la cale de Dan Voiculescu, probabil profesorul Voiculescu intrebandu-se pe buna dreptate de ceva timp: ,,De ce doar eu”?

Nu am apucat sa pun in scris primul gand, cand a venit nucleara: dezvaluirea Emiliei Sercan, din 12 martie 2017: Mugur Isărescu, ofiter deplin conspirat. Si atunci, am avut al doilea gand, pe care mi l-am exprimat imediat pe facebook: ,,Niciodata, dar niciodata, nu am citit o investigatie mai adanca decat cea documentata de Emilia Sercan, despre Mugur Isarescu. Retin doua elemente: Concluzia: ,,Mugur Isarescu, ofiter deplin conspirat” si faptul ca Mugur Isarescu ar fi intrat pe pile inclusiv in Securitate, ratand procesul de selectie. Retin si nume: Dorobantu (care i-a activat pila si care a spionat state membre NATO), Croitoru, Manea, Florin Ionescu”.

Miercuri, 15 martie 2017, îmi sună telefonul. Este vorba de aceiași persoană care mă sunase de la Washington în urmă cu un an (conținutul integral aici) si care îmi spusese concluziv că ,,Nimeni în America nu crede că la Frankfurt i s-ar adresa cineva domnului Isărescu cu ,,Măi Mugure’’. Toți din America știu că la Frankfurt, cine i se adresează astfel guvernatorului îi spune ,,Măi Căline’’.

Am fost întrebat la telefon, în limba română: ,,Radu, voi nu aveți nici acum o lege a lustrației? Am raspuns: nu, deși chiar eu am lansat recent  în spațiul public propunerea ca la referendumul pe care Klaus Iohannis a decis să îl convoace și i-a fost aprobat de Parlament – deși nu avea o întrebare – să întrebe populația României: ,,Sunteți de acord ca România să adopte  Legea Lustrației?”. ,,Probabil că are motive clare pentru care Romania nu vrea o lege a lustrației. Am înțeles. Toți în SUA cred că aceste motive țin de faptul că grupări de criminalitate organizată au reușit penetrarea instituțiilor publice la nivel înalt, funcționari publici sau demnitari fiind semnalați ca membri or chiar coordonatori ai unor rețele de crimă organizată”. ,,La Washington se crede în continuare că e necesară legea lustrației pentru a scoate corupția enedemică din instituțiile statului”. ,,Și, by the way, nimeni din America nu crede că i s-ar adresa cineva domnului Isărescu cu ,,Măi Manole”. Toți din America, la fel ca și cei din Frankfurt știu că acela/aceia care i se adresează astfel Guvernatorului îi spun ,,Măi Căline”, mai mi-a spus persoana persoana de la Washington.  ,,Deci toți de la Washington cred că discuția despre turnătoriile care ar fi inofensive este o invenție. Și de aceea lustrația a început”. Convorbirea s-a terminat brusc, după fix 3 minute.

Gândeam încă la cele auzite la telefon atunci cand am aflat știrea că Iohannis tocmai a promulgat legea privind înființarea Comitetului pentru Supravegherea macroprundențială a sistemului financiar, o lege care îl face transformă pe Mugur Isărescu din sicofant în țar al politicilor economice. În mod normal, după faptul că în primă instanță, Mugur Isărescu a vrut să își insereze super-imunitatea prin această lege, la care se adaugă documentele publicate de Romania Libera si mai ales dezvăluirile Emiliei Sercan, ma așteptam ca Iohannis să fi convocat CSAT-ul, măcar consultativ, înainte de promulgarea acestei legi. Mimând nereușirea super-imunității (de care Mugur Isărescu beneficiază prin legile privind funcționarea Băncii Naționale), legea promulgată de Iohannis consolidează ,,independența” lui Mugur Isărescu. Independență invocată și în fața Parlamentului României acolo unde diverși Isărești, Cinteji și Rădulești și mai nou Negrițoi, țipă ca în Gara de Nord că nu pot fi trași la răspundere pentru rezultate întrucât sunt ,,independenți”, unii dintre ei într-o ultimă tentativă disperată de a obține repartiție la CEC. Asta cu independența a fost preluată și de cel care devine odată cu promulgarea legii, locotenentul (nu pot să îi spun căpitan) lui Manole în Comitet, pentru care Manole personal a garantat atunci când a fost repartizat și a ajuns  generalisim peste ASF – Mișu Negrițoiu.

Și-a pus vreodată Iohannis întrebarea, în general, dacă un ofițer deplin conspirat/reciclat poate fi independent? Pentru că atunci când prin lege ți se asigură îndependența în luarea deciziilor  nu este vorba de ,,dublă-comandă” cum zicea Traian Băsescu în cazul lui Ponta, ci de comandă unică: comanda ofițerului de legătură. Apropos de asta, sunt curios de câte ori i-a zis Traian Băsescu lui Manole: ,,Băi Isărescule, eu știu cine ești!”.

Revenind, probabil că domnul Iohannis, ajuns Președintele României, nu este în măsură să își pună o astfel de întrebare din moment ce ,,și-a ales” ca apărător în dosarul casei obținute prin fraudă pe fostul ofițer al securității dinainte de 1989, întemnițat tot atunci și devenit avoctul de afaceri Gheorghe Mușat chiar după evenimentele din 1989, evenimente cercetate în prezent de Parchet.

Sistemul relațional securistoid al avocatului Mușat și al profesorului de fizică Iohannis nu le-a folosit însă nici la Curtea de Apel Brașov, nici la Curtea de Apel Pitești, ceea ce mă face să cred că persoana de la Washington avea dreptate în privința lustrației. Dar despre acest sistem securistoid am mai scris pe blog, însă mi se pare relevant acum  să vă spun că aceia care au citit acest articol sunt rezidenți în ordinea asta: la New York, la București, la Chicago. Washington DC era pe locul 3 în prima zi de la publicare, iar Bucureștiul nu apărea, dar cititorii din zona Calea Plevnei, Progesului, etc, au propulsat si Bucurestiul în top 3:

Dar, în mod evident, lustrația începe. Odată ce instanțele sunt izbăvite de protocoale, mai mulți magistrați vor conștientiza că sunt oameni supuși legii și că, dacă nu se delimitează de infracțiunile pe care le află și acționează întru propășirea infracțiunilor prin a le crea aparența de legalitate pe bază de borderou, legea li se aplică și lor, nu numai ,,grupărilor de criminalitate organizată care au reușit penetrarea instituțiilor la nivel înalt”, întrucât devin complici sau chiar parte. Și cred că deja pot să realizeze că între a spăla membrii ai acestor grupări (care sunt extrem de identificabile, cu destin cert penal) și propria carieră, alegerea nu poate fi decât una singură. Pentru că lustrația a început.

Iar faptul că lustrația a început, chiar și fără referendum iar presiunile interne încep să se suprapună peste cerinețe de stat membru NATO și UE este demonstrat ferm de documentele publicate de România Liberă și mai ales de dezvăluirile Emiliei Sercan, referitoare la Mugur Isărescu, oricât ar încerca unii și alții ,,să nu se vorbească” despre asta, oricât ar încerca unii să ancheteze și să sancționeze neperierea documentelor transmise la CNSAS.

Dar eu vreau să vorbesc. Și în calitate de felcer, am următorul mesaj pentru sicofantul Mugur Isărescu. Întrucât nu suntem nici la Washington și nici la Frankfurt, mă voi adresa în continuare cu ,,Măi Mugure”:

Măi Mugure,

Ai reușit să mă faci mândru de obținerea doctoratului. La vârsta la care dumneata o ardeai pe la Institutul de Economie Mondială și scriai note despre colegi (și nu numai) eu munceam 14-18 ore pe zi pentru finalizarea lucrării de doctorat.

Aveai 38 de ani în decembrie 1987 (foto Pressone), când preocupările dumitale erau să o torni pe colega de institut – Irina Dumitriu că ,,are răbufniri destul de dese față de aspecte sociale precum transportul în comun din Drumul Taberei”. Tot 38 de ani aveam și eu când am finalizat doctoratul. Doar că preocupările mele erau să cuantific real costurile crizei pe care dumneata și alte surse ați favorizat-o și gestionat-o.

La 38 de ani, preocupările dumitale erau să constați în scris ,, o accentuare evidentă a manifestărilor de nemulțumire după ce a divorțat. Singurătatea în casă și lipsa preocupărilor o împing spre dorința de a se etala exagerat la servici”. Eu, la 38 de ani, încercam să identific indicatori de avertizare timpurie a unei crize, calibrați pe România și demonstram că Marea Criză din Romania putea fi anticipată, inclusiv de către dumneata Măi Mugure, cu 12 până la 24 de luni înainte și că puteați să luați măsuri realmente eficiente.

La 38 de ani, dumneata aveai Reuters plătit din impozitele bunicului meu care a lucrat peste 40 de ani la Intreprinderea Optică Română, fără să fie nici securist și nici membru de partid și care s-a pensionat (la limita de vârstă și fără bonus de 100.000 de Euro pensionare) doar ca să mă crească pe mine care abia mă născusem). În loc să scrii dumneata despre ce vedeai pe Reuters, își foloseai timpul să constați despre colegă faptul că : ,,Își arogă drepturi și sarcini care o depășesc, ceea ce deranjează colegii și mai ales colegele cu un stres mai mare de serviciu”.

La 38 de ani eu plăteam sute de dolari pe Amazon pentru cărți de economie, nu mi le plătea nimeni, și pe baza a ceea ce învățam defineam indicatori proprii pentru cuantificarea efectelor nocive ale ,,euroizării”, demonstrate, matematic.

Mai Mugure, ma crezi ca nu ma pot supara pe dumneata, avand in vedere că acum constientizez ca tot ceea ce spuneai în calitate de guvernator BNR, nu erau vorbele dumitale, ci ale celor care erau în măsură să îți dicteze ce să spui?

Mă crezi dumneata că am realizat că argumentele prin care încercai să îmi combați susținerile în privința legii dării în plată ,,risc sistemic nemaivăzut” le văd acum într-o cu totul altă lumină, și de aceea nu pot să port pică, pentru că nu erau cuvintele dumitale?

Mă întreb, ce ar fi însemnat din 1990 până acum un guvernator care să gândească singur? Nu mă refer la dumneata măi Mugure, pentru că gândirea dumitale și spiritul critic le așez în intervalul de la ,,nemulțumită de transportul în comun” până la ”deranjează colegii”

Nu mă pot supăra pe dumneata, Măi Mugure, că ai vrut să îmi anulezi ani de munca, adresandu-te la ceas aniversar al BNR rectorului de ASE de atunci, în felul următor: ,,Gogomania asta cu legea economica o promovează un tânăr doctor. Categoric ajuns din eroare doctor si sper ca se va corecta aceasta eroare”. Deși sunt tentat să cred acum că nici macar astea nu erau cuvintele tale, îmi reprim aceasta tentație, pentru că, în fapt, acestea sunt cuvintele dumitale, în plaja dumneata de înțelegere ,,deranjează colegii”, ,,răbufniri dese”, ,,singurătatea în casă”, desigur, dincolo de preocupările în interes național – ce beau diplomații și mai ales ce mănâncă.

Măi Mugure, din acestea motive, pe care le înțeleg acum după dezvăluirea Emiliei Șercan (și pe care nu le înțelegeam atunci decât marginal), nu mă pot supăra pe dumneata. Simțeam tot timpul că îmi lipsește ceva, dar nu puteam defini ce. Abia începând cu 12 martie 2017 consider că am toate elementele pentru a înțelege ceea ce nu puteam. De aceea nu mă pot supăra pe dumneata. Dar pot, Măi Mugure, să îți transmit un mesaj din toată inima, de la felcerul Radu Soviani pentru academicianul Mugur Isărescu: SICOFANTULE! (Cerasela N.).

 

Aveti un Pont

In loc sa gestioneze eficient pandemia si economia s-au ocupat in principal de specularea economica a pandemiei pentru interese personale si de GRUP

Publicat

pe

De

Ar trebui deja sa fie foarte clar pentru toata lumea: restrictiile de libera circulatie pe care le intampina romanii nu sunt din vina lor, a sortii sau mai stiu eu a ce. Ele sunt din vina autoritatilor de la varful statului roman care au facut tot posibilul pentru asta (de la Iohannisi, Orbani, Costachi, Citzi, Tatari, Unifarmi, Arafati, Veli sau Ciolaci) si care, in loc sa gestioneze eficient pandemia si economia s-au ocupat in principal de specularea economica a pandemiei pentru interese personale si de GRUP. Genul asta de ticalosie nu poate fi pus doar pe seama prostiei si a inclinatiei spre a specula inclusiv viata, obiceiurile traditiile si fricile oamenilor subsumate achizitiilor lor la supra-pret intr-o guvernare pe care o vor fara reguli, ei fiind primii care o incalca. Ci pe seama disperarii lor ca li se prabusesc castelele de nisip. Iar ticalosia lor si noile restrictii generate de ei, vor continua sa adanceasca prabusirea economiei Romanesti, indiferent de ceea ce va mint in declaratii in presa cumparata. Dupa ce sus-rubricatii ne-au vopsit, ca popor, in infractorii lumii (prin amenzile neconstitutionale de 600 de milioane de lei pe care incepusera deja sa si-i imparta prin achizitii la supra-pret in sectorul de sanatate publica), sus-rubricatii vor continua sa isi puna interesele personale si de grup in fata interesului public. Ganditi-va doar ca politica monetara este inca condusa de un fost turnator al securitatii, a carui principala calitate a fost ca raspundea pozitiv tuturor celor care il dirijau din fosta securitate. Politica guvernamentala e condusa de un pui de securist, iar ,,opozitia” de un fost doctorand SRI – al doilea contributor NATO ca intelligence – potrivit propriei evaluari. De asta se intampla ce se intampla in Romania, spre deosebire de toate tarile conduse de oameni normali la cap (adică nu de conserve dirijate ale vechii securitati atat pe plan monetar, financiar, bancar si politic).

Spre exemplu nimic din ceea ce se intampla in Romania nu se intampla in aceasta tara, dezvaluie analistul economic Radu Teodor Soviani. (Cerasela N.).

 

Ar trebui deja sa fie foarte clar pentru toata lumea: restrictiile de libera circulatie pe care le intampina romanii nu sunt din vina lor, a sortii sau mai stiu eu a ce. Ele sunt din vina autoritatilor de la varful statului roman care au facut tot posibilul pentru asta (de la Iohannisi, Orbani, Costachi, Citzi, Tatari, Unifarmi, Arafati, Veli sau Ciolaci) si care, in loc sa gestioneze eficient pandemia si economia s-au ocupat in principal de specularea economica a pandemiei pentru interese personale si de GRUp. Genul asta de ticalosie nu poate fi pus doar pe seama prostiei si a inclinatiei spre a specula inclusiv viata, obiceiurile traditiile si fricile oamenilor subsumate achizitiilor lor la supra-pret intr-o guvernare pe care o vor fara reguli, ei fiind primii care o incalca. Ci pe seama disperarii lor ca li se prabusesc castelele de nisip. Iar ticalosia lor si noile restrictii generate de ei, vor continua sa adanceasca prabusirea economiei Romanesti, indiferent de ceea ce va mint in declaratii in presa cumparata. Dupa ce sus-rubricatii ne-au vopsit, ca popor, in infractorii lumii (prin amenzile neconstitutionale de 600 de milioane de lei pe care incepusera deja sa si-i imparta prin achizitii la supra-pret in sectorul de sanatate publica), sus-rubricatii vor continua sa isi puna interesele personale si de grup in fata interesului public. Ganditi-va doar ca politica monetara este inca condusa de un fost turnator al securitatii, a carui principala calitate a fost ca raspundea pozitiv tuturor celor care il dirijau din fosta securitate. Politica guvernamentala e condusa de un pui de securist, iar ,,opozitia'' de un fost doctorand SRI – al doilea contributor NATO ca intelligence – potrivit propriei evaluari. De asta se intampla ce se intampla in Romania, spre deosebire de toate tarile conduse de oameni normali la cap (adică nu de conserve dirijate ale vechii securitati atat pe plan monetar, financiar, bancar si politic). Spre exemplu nimic din ceea ce se intampla in Romania nu se intampla in aceasta tara:

Publicată de Radu Teodor Soviani pe Marţi, 14 iulie 2020

Citeste in continuare

Anchete

Vad ca presa de sistem face clabuci la gura ca nu se voteaza pe repede inainte proiectul de lege privind “carantina”, dar nu vor sa observe ca trebuie respectata procedura parlamentara

Publicat

pe

De

Vad ca presa de sistem face clabuci la gura ca nu se voteaza pe repede inainte proiectul de lege privind “carantina”, dar nu vor sa observe ca trebuie respectata procedura parlamentara care prevede un termen de 45 de zile la Camera Deputatilor si termen final la camera decizionala Senat pana in octombrie 2020!
Cu toate acestea parlamentarii urgenteaza dezbaterile cu toate ca nu ar trebui, dezvaluie expertul SRI, col (R) Ion Dedu. (Cristina T.).

“PL-x nr. 418/2020
Proiect de Lege privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătăţii publice în situaţii de risc epidemiologic şi biologic

Nr. înregistrare:
– B.P.I.: 566/06-07-2020
– Camera Deputatilor: 418/07.07.2020
– Senat: L433/2020
– Guvern: E147/06.07.2020
Procedura legislativa: cf. Constitutiei revizuita în 2003
Camera decizionala: Senatul
Termen adoptare: 45 zile pentru Camera Deputatilor ca prima Camera sesizata
Data la care se împlineste termenul constitutional pentru dezbatere si vot final: 06.10.2020
Tip initiativa: Proiect de Lege
Caracter: organic
Procedura de urgenta: da
Stadiu: la Senat
Initiator: Guvern

http://cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck2015.proiect?idp=18757&fbclid=IwAR0-2cg96nSGAxoD76cC20g5UBe6Ga7LuHaUxmNel2JjLp3aHU6VwwYFNsc

 

Citeste in continuare

Aveti un Pont

Victor Ponta ar trebui exclus din Baroul București și ar trebui să își piardă calitatea de avocat

Publicat

pe

De

Cea mai importantă consecință a deciziei Înaltei Curți de Casație și Justiție este faptul că Victor Ponta ar trebui exclus din Baroul București și ar trebui să își piardă calitatea de avocat, primită în anul 2005 în baza titlului de doctor obținut cu o teză de doctorat plagiată, am declarat pentru Ziare.com, precizeaza Emilia Sercan.

Și am mai spus ceva: Consiliul Baroului București, care va trebui să se pronunțe asupra unei cereri de excludere a lui Ponta din avocatură depusă de Monica Macovei încă din 2016, este condus de Ion Dragne, avocatul unui alt plagiator celebru, procurorul general adjunct al României, Bogdan Licu. Totuși, mă îndoiesc că vreo chichiță avocățească îl va salva, în final, pe Ponta. (Sava N.).
#dottoreforever

 

Citeste in continuare

ParteneriHarmony Beauty Salon Ploiesti

Salon HARMONY, str Cantacuzino din Ploiești (intersecția Moș Craciun )
Servicii oferite :
- micropigmentare sprâncene
-extensii gene
- coafor
-unghii gel
-Cosmetica / tratamente cosmetice
- sala Fitness pt femei
FACEBOOK: https://www.facebook.com/Harmony-Beauty-Salon-278929815636909/

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Aveti un Pont7 ore ago

In loc sa gestioneze eficient pandemia si economia s-au ocupat in principal de specularea economica a pandemiei pentru interese personale si de GRUP

Ar trebui deja sa fie foarte clar pentru toata lumea: restrictiile de libera circulatie pe care le intampina romanii nu...

Aveti un Pont1 zi ago

„Batman”, alias procurorul Stasie Eduard, NU intelege ca in anul 2020 nu mai merge cu musamalizari si clasari/Epoca cand instantele stateau in genunchi in fata lui si a lui „Portocala” a apus

Cazul studentului din Ploiești, colaborator al DIICOT, ucis de traficanții de droguri, revine. În timp ce toate probele indică o...

Aveti un Pont1 zi ago

La Judecatoria Valenii de Munte exista o crasa inconstienta si indolenta privind managementul in aceasta perioada de pandemie

Situația justiției pe perioada stării de alerta – practică neunitară la nivelul ţării Activitatea instanţelor de judecată a fost semnificativ...

Aveti un Pont1 zi ago

Apel către cetățenii României/ Trebuie contracarată impostura flagrantă a celor care, fără nicio legitimitate politică sau socială, susțin politici de control drastic al populației recomandându-se ca salvatori ai umanității

Semnează: Prof. Univ. Vasile Astărăstoae – medic Acad. Eugen Mihăescu – artist plastic Conf. Univ. Răzvan Constantinescu –medic Anca Nițulescu...

Aveti un Pont2 zile ago

Promo/In curând vom publica stenograme incendiare cu sefi din Politia Locala Ploiesti

In curând, Incisiv de Prahova va publica o serie de stenograme incendiare cu sefi din Politia Locala Ploiesti. (Cerasela N.).

Aveti un Pont1 săptămână ago

Cititi si va minunati de emanatiile normative ale guvernantilor!/ Iata lucrul bine facut, pe jumatate doar!

Nu veti intelege ceva dar cred ca vor fi modificari in Parlament! Definitiile sunt ciudate, generale si fara logica normativa,...

Aveti un Pont1 săptămână ago

Cetatenii trebuie sa se trezeasca din starile induse de guvernantii de azi si sa evalueze calitatea mentala a politicienilor puterii actuale, dar si a celor ce mimeaza opozitia virtuala fata de abuzurile institutionale din aceasta perioada trista a Romaniei

Acest ciudat al politicii PNL, fost jurnalist sustinator al sistemului binomial si campului tactic in justitie, se pare ca acesta...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

Ma uimeste pasivitatea autoritatilor, altele decat politia, precum si a societatii civice, cu privire la abuzurile politiei locale/nationale fata de cetateni care nu “respecta” masurile instituite de starea de alerta si nu numai!

Legea 192/2019 instituie obligatii si pentru politie cum ar fi: “7. La articolul 31, după alineatul (2) se introduce un...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

Cititi si veti intelege ce nemernicie au indus guvernantii liberari in societate, cu atat mai mult acestia insista si acum in stare de alerta prin masuri coercitive si limitative/restrictive de drepturi!

Motivare CCR privind carantina/izolarea… Din lecturarea si analiza considerentelor motivarii in cauza se poate constata ca tot ce declarat critic...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

Procurorii respectivi trebuiau cercetați pentru infracțiuni contra umanității în cazul cărora nu operează prescripția răspunderii penale, motiv pentru care nu există în cauză posibilitatea clasării acestei cauze pe motivul prescripției

În lunile mai- iunie 1990, pe raza Municipiului București , în Piața Universității, a avut loc cea mai mare și...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

Infracțiuni contra umanității săvârșite de funcționarii statului român în era comunistă și ignorate de justiție

In perioada 15-16 mai 2020 a avut loca la Bucuresti Conferinta Internationala de Drept, Studii Europene si Relatii Internationale cu...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

Doar in mintea lui exista aceste restrangeri de drepturi constitutionale prin norme infralegale!

Ludovic Orban anunță că DECIZIA CCR cu privire la internare, carantinare și izolare NU se aplică în prezent. Ludovic al...

Aveti un Pont3 săptămâni ago

Valentin ,,Loază”, economist șef la Benereu, nu înțelege că deconspirarea turnătorului Manole nu e pentru el. Prin urmare, pozează în pedagog de școală nouă.

Despre Valentin Lazea – ,,economișche” șăf al BNR, am mai scris cu mai multe ocazii, atât în ianuarie 2008 când...

Aveti un Pont3 săptămâni ago

Gestionarea ,,responsabilă” a finanțelor țării de către guvernanți în perioada și ,,pentru prevenirea” pandemiei COVID-19 !!??

Gestionarea ,,responsabilă” a finanțelor țării de către guvernanți în perioada și ,,pentru prevenirea” pandemiei COVID-19 – dezvaluie Constantin Campeanu pe...

Aveti un Pont3 săptămâni ago

Nu mai mimati lupta anti-coruptie si mergeti dupa beneficiarii reali ai sifonarilor de bani publici, de la buget, la scutul pandemiei

Cat de lung este ,,bratul lung al legii”? Nu mai mimati lupta anti-coruptie si mergeti dupa beneficiarii reali ai sifonarilor...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!