Connect with us

Actualitate

EDITORIAL/Stoica Ion membru in gruparea de criminalitate economico-financiara organizata coordonata de traseista Gratiela Gavrilescu (II)/IPJ Prahova, A.N.R.E, Curtea de Conturi, ANAF si Consiliul Judetean Prahova se subordoneaza acestei caracatite?

Publicat

pe

CUM SA MARESTI SALARIUL IN PLINA PANDEMIE DE COVID 19, LA O SOCIETATE IN CARE ACTIONAR 100% ESTE CJ PRAHOVA -CU 1950 LEI DE LA 4000 LEI LA 5950 LEI ( FIX CU 49%) ;

ASTA INSEAMNA SA FI SMECHER ANGAJAT LA STAT CU SALARIU DE DIRECTOR GENERAL DE 12000 LEI, chiar daca parcul la finele anului 2019 a avut o reorganizare si a indisponibilizat oameni din cauza situatiei proaste din punct de vedere economic si al managementului stralucit…Astia sunt buni doar la furat fratilor?

EDITORIAL/Stoica Ion, actualul director al Parcului Industrial Brazi, membru de „vaza”/baza in gruparea de criminalitate economico-financiara organizata coordonata de traseista Gratiela Gavrilescu (I)


Asa cum va dezvaluiam, Stoica ION, directorul general al Parcului industrial Brazi, a ocupat postul cu sprijinul comisiei de examinare, in mod fraudulos si cu sprijinul gruparii de crima organizata coordonat de traseista Gartiela Gavrilescu.
Azi vom continua siragul de „margele” penale ale ilegalitatilor savarsite de catre acesta sub patronajul traseistei GRATIELA LEOCADIA GAVRILESCU.
A.N.R.E dormiteaza?
– statia electrica de 6 kw prin care se furnizeaza energie electrica catre clientii P.I.B. NU MAI ESTE AUTORIZATA LA ZI DE MAI MULTI ANI;
– la transformatoare nu exista uleiul de la intrerupatoare, ulei schimbat acum cativa ani, punand astfel cu buna stiinta in pericol viata electricienilor care lucreaza in aceasta statie;
– personalul din statia de 6 kw nu mai este autorizat conform cerintelor legale;
Curtea de Conturi si ANAF fac joc de „glezne”? Constatam ca le place…
Dl directoras, prietenul de serviciu al procurorului „Portocala” si deleatorul de serviciu al DNA ST Ploiesti – ACUMULEAZA datorii catre furnizori, cu buna stiinta si cu rea credinta, incalcand legea, dupa cum urmeaza:
– aproximativ 1.300.000. lei catre Veolia pentru furnizare energie electrica;
– apromaxitiv 500.000 lei CATRE FURNIZORUL DE GAZE ;
– aproximativ 120.000 lei catre firma de paza firma care saptamana viitoare va lasa parcul fara paza (sac!);
– a incheiat un contract de furnizare de apa industriala prin care a angajat P.I.Brazi ca va furniza aceasta apa industriala catre cliientii acestuia, dar neavand deja incheiate contracte cu acestia si pe deasupra pentru ca nu a verificat starea conductei prin care se facea furnizarea de apa industriala, aceasta fiind in sarcina parcului, datorita lipsei de folosinta, vechimii si degradarii, au fost pirderi de aproximativ 50000 lei, astfel in loc sa genereze profit pentru P.I.BRAZI, a creeat o paguba in bugetul societati;
– neplata impozitelor pe cladiri la PRIMARIA BRAZI pe anul 2018, 2019 si primul trimestru pe anul 2020.
De retinut ca P.I. BRAZI a incasat banii de la clientii sai pe utilitati si servicii, iar prin incalcarea legii a folosit acesti bani in alte scopuri, asa cum veti constata mai jos.
Bogdan Toader, hai sa nu ne mai prostim reciproc ca in cazul directorului medical de la Spitalul Judetean Prahova! Putem sa fim macar un pic seriosi sau ne este frica de traseista? Si neimplicarea este taxata de Cod Pr.Penala si miroase a complicitate…
P.I. BRAZI la conducerea caruia se afla directorasul – sluga a gruparii de crima organizata – a incasat banii de utilitati, servicii de la cliientii pe care ii are si in loc sa respecte cadrul legal si sa plateasca catre furnizori, la ordinul lui STOICA Ion ii foloseste in alte scopuri, cheltuind bani pe „cheltuieli nebugetate”, conform planului de venituri -si cheltuieli, dupa cum urmeaza:
-cheltuieli cu reparatia masinilor;
-cheltuieli cu combustibilul (ca tot nu isi face domnul directoras general foaie de parcurs la masina de serviciu);
-cheltuieli cu consultanta juridica;
-cheltuieli cu montarea de camere video (Ups, Pintoiule’, asta e „felia” ta? Parca la Conpet SA Ploiesti ai dai un tun mare cu asemnenea manevre, dar asta urmeaza a fi dezvaluita saptamana viitoare in serialul nostru „Increngătura politică ascunsa a gunoaielor/Mafia Deseurilor din Prahova”);
-cheltuieli cu xeroxul si anume nu mai putin de 8000 lei platiti catre BIROUL EXECUTORULUI GALEA VIOREL, impotriva caruia parcul industroial BRAZI are o decizie de impunere din partea curtii de conturi de aproximativ 29000 lei.
Cumva de ordine de compensare a auzit domnul directoras STOICA ION, ca de recuperarea sumelor impuse de Curtea de Conturi in ultimul act de control incheiat la parcul BRAZI cu siguranta nu a auzit, sau nu vrea sa puna deciziile Curtii de Conturi in aplicare cu buna stiinta, ca „de DOMNULE’, doar se cunoaste doamna traseista LEOCADIA GRATIELA GAVRILESCU CU DIRECTORUL CAMEREI DE CONTURI PRAHOAVA”, conform celor afirmate de SUBINGINERUL STOICA ION. Voi reveni.

Actualitate

Dispreț și aroganță

Incisiv

Publicat

pe

De

O parte din naţia asta după atîtea luni de dispreţ arogant şi dispoziţii dictatoriale, date de nişte indivizi al căror „înalt profesionalism” nu-l putem verifica, pentru că nu ştim cine e Comandamentul care dispune de vieţile noastre, ştiind, spre deosebire de o parte a populaţiei acestei ţari că…

Citeste in continuare

Actualitate

„Regele” Cioaba, mesaj dupa vindecarea cu coronavirus: „Mie îmi e frică după câte am trecut. Vă rog să păstraţi distanţa!”

Incisiv

Publicat

pe

De

Autointitulatul „rege” al romilor, Dorin Cioabă, s-a vindecat de COVID-19.  Duminică, după ce a fost externat,  a predicat la biserica enoriasilor din zona unde locuieste si a transmis că „nu e de joacă” si că „încă îi este frică”.

Dorin şi soţia sa, Sighişoara Cioabă, au fost internaţi două zile, cu COVID-19, la Spitalul de Pneumoftiziologie din Sibiu, au stat acasă în izolare, după ce au fost externati, până vineri. Duminică, Dorin Cioabă, a predicat în biserica aflată în apropierea casei sale, in calitate de pastor al romilor, cu mască pe faţă şi i-a obligat pe ceilalţi enoriaşi să poarte masca şi să folosească dezinfectantul, potrivit Digi24.

„Toată lumea a venit cu mască. Toată lumea a folosit dezinfectanţi. (…) Le-am zis ‘vă rog să păstraţi distanţa’. Le-am aşezat scaunele la anumită distanţă. Să îşi pună masca. Chiar dacă nu ştiu că am fost bolnav, le-am zis că trebuie să ne protejăm. Şi mie îmi e frică după câte am trecut. Acum nu le mai accept să stea acolo fără mască. Şi eu am predicat cu mască, ca să le dau un exemplu”, a declarat Dorin Cioabă.

Liderul romilor de la Sibiu spune că „nu e de joacă” şi recomandă ca populaţia  să se protejeze de noul coronavirus.

Citeste in continuare

Actualitate

O nouă platformă va ajuta la detectarea infectării cu COVID-19 prin analiza vocii şi tusei

Incisiv

Publicat

pe

De

Un grup de investigatori din Luxemburg este pe cale să pună la punct un sistem de detectare a coronavirusului prin intermediul vocii şi tusei, ceea ce va permite un mai bun diagnostic de la distanţă şi va reduce riscul contagierii din cauza contactului fizic dintre medici şi pacienţi, informează EFE.

Proiectul, denumit CDCVA (Detectarea COVID-19 prin analizarea tusei şi vocii), are în vedere „o abordare inovatoare”, pe baza inteligenţei artificiale, pentru a detecta virusul în funcţie de parametrii vocii şi tusei persoanelor afectate, a explicat într-un interviu acordat EFE responsabilul iniţiativei, Muhannad Ismael.

„Afecţiunile respiratorii, cum ar fi tusea seacă, durerile în gât şi dispneea provocate de COVID-19, pot face ca vocile pacienţilor să fie diferite, creând ‘semnături identificabile de voce’, care pot fi recunoscute prin folosirea sistemului nostru”, a explicat Ismael.

„Ideea noastră se inspiră din investigaţiile avansate (…) pentru analiza sunetului, cum ar fi recunoaşterea automată a persoanelor afectate de o răceală, ca urmare a acusticii vocii, sau distincţia între tusea seacă şi cea productivă”, explică expertul.

Pentru a dezvolta sistemul trebuie colectate un număr mare de registre de voce şi înregistrări cu persoane care tuşesc, care ulterior sunt procesate printr-o serie de metode cu scopul de a elimina zgomotele şi a identifica parametrii tusei şi ai vocii.

„Capacitatea de a identifica cu succes pacienţii cu COVID-19 pornind de la vocile lor depinde în mare măsură de strângerea unui număr mare de date care să conţină timbrul vocii şi tusea pacienţilor cu coronavirus”, spune Ismael, care a explicat totodată că sunt colectate date inclusiv de la persoane sănătoase sau de la indivizi care se confruntă cu alte afecţiuni respiratorii.

Sistemul la care lucrează acest grup de cercetători nu are pretenţia să înlocuiască alte tipuri de teste, ci are ca scop să asigure complementaritatea, oferind „o evaluare suplimentară preliminară a stării de sănătate” a unor segmente mari de populaţie, fără a-i pune în pericol pe lucrătorii din sistemul sanitar. Potrivit lui Ismael, sistemul ar putea ajuta serviciile de urgenţă să gestioneze volumul apelurilor telefonice pentru a identifica cazurile critice şi care necesită o intervenţie rapidă.

Platforma va fi lansată în septembrie şi va fi disponibilă în opt limbi – engleză, franceză, germană, luxemburgheză, spaniolă, rusă, sârbă şi arabă – pentru a ajunge la un număr cât mai mare de oameni din întreaga lume.

În afara parametrilor vocali, platforma va strânge informaţii despre vârstă, sex, ţară, obiceiul de a fuma, simptome, comorbidităţi (de exemplu: astm, alergii, maladie pulmonară obstructivă cronică etc.) şi stadiul testelor pentru coronavirus. Informaţia va fi anonimă pentru a proteja intimitatea şi pentru a evita ca participanţii să poată fi identificaţi.

La iniţiativă, finanţată de Fondul Naţional de Investigaţii din Luxemburg, participă cercetători de la Institutul de Ştiinţă şi Tehnologie din Luxemburg şi de la Universitatea din Luxemburg, cu sprijinul Institutului de Sănătate din această ţară.

Citeste in continuare

ParteneriHarmony Beauty Salon Ploiesti

Salon HARMONY, str Cantacuzino din Ploiești (intersecția Moș Craciun )
Servicii oferite :
- micropigmentare sprâncene
-extensii gene
- coafor
-unghii gel
-Cosmetica / tratamente cosmetice
- sala Fitness pt femei
FACEBOOK: https://www.facebook.com/Harmony-Beauty-Salon-278929815636909/

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Actualitate13 ore ago

Patru ani de la reluarea aparitiei in mediul on-line a Ziarului „Incisiv de Prahova”

Cu cerbicie, am zice, am reusit sa reconstruim Ziarul „Incisiv de Prahova” in august 2016, pe ruinele fostei publicatii si...

Aveti un Pont4 zile ago

Oare așa a negociat și la Bruxelles miliardele alea multe și de hârtie?

Pentru milioane de copii si părinți, redeschiderea școlilor în pademie este o chestiune vitală. Și totuși… ,,Formula de calcul nu...

Aveti un Pont5 zile ago

Modelul de administratie liberala/Slanic – Prahova

Domnul Rizea Cocuță din Slănic, Str Piatra Verde, este in greva foamei în fața Primăriei! Rizea Cocuța susține că a...

Aveti un Pont6 zile ago

Modelul de candidat PNL la primarie/ Dorian Botoaca – „omul” lui „Portocala” si Kovesi – falsuri si furturi grosolane din bani publici/Inregistrari audio-video/documente (II)

In articolul anterior precizam ca NU putem incepe dezvaluirile din serialul „Operatiunea BOLOVANUL „PIETROS” de pe strada Malul Luncii/Amantul, serviciile...

Aveti un Pont7 zile ago

O noua eroare juridica!/Nu exista nicio norma expresa in Legea nr.55/2020 prin care se sanctioneaza nepurtarea mastii! Avocatul Poporului ar trebui sa sesizeze CCR

Poate cineva sa spuna care este articolul si din ce lege un cetatean poate fi amendat pentru nepurtarea mastii de...

Aveti un Pont1 săptămână ago

Modelul de candidat PNL la primarie/ Dorian Botoaca – „omul” lui „Portocala” si Kovesi – falsuri si furturi grosolane din bani publici/Inregistrari audio-video

Nu putem incepe dezvaluirile din serialul „Operatiunea BOLOVANUL „PIETROS” de pe strada Malul Luncii/Amantul, serviciile secrete, barlogul „Zeitei” de unde...

Aveti un Pont1 săptămână ago

PROMO/Luni, Incisiv de Prahova va va dezvalui cine este „Tura”, „regele din spatele PNL Prahova”, „marionetele” procurorului Negulescu Mircea si „cetatenii” din PNL Prahova (oameni de afaceri, „formatori de opinie” de proasta calitate, sefi din administratia locala ai PNL) – din spatele denunturilor si elimnarii concurentilor politici si/sau economici

ASALT LA JUSTITIE, la „baioneta” a gruparii Nergulescu  Mircea – DNA ST Ploiesti. Crima organizata ataca magistratii….in curand „Rocada” smecherilor...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

PROMO/Staţia de epurare a municipiului Ploiești, reteaua prin care s-au sifonat zeci de milione de euro, politicieni locali implicati

Peste o luna, se împlinesc sapte ani de când stația de epurare zace nefinalizată în zona de est a municipiului...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

„Taci că şi-a făcut Maus un tabel în care scrie că PSD a făcut o criză sanitară sau ceva, cred că a inventat şi covidul în Wuhan, nu că ei şi el n-aveau lege pe covid de 4 luni şi guvernau prin ordine ilegale de ministru”

Taci că şi-a făcut Maus un tabel în care scrie că PSD a făcut o criză sanitară sau ceva, cred...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

Se va sesiza CCR si pe aceasta tema de incalcare a protectiei datelor cu caracter personal precum si a drepturilor pacientului!

Acum 9 zile Avocatul Poporului a trimis o solicitare cu privire la transmiterea bazei de date cu pacienti, existenta la...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

PROMO/Operatiunea BOLOVANUL „PIETROS” de pe strada Malul Luncii/Amantul, serviciile secrete, barlogul „Zeitei” de unde se dictau „paradelile”, ziaristi si oameni de afaceri

In curand, ziarul Incisiv de Prahova va publica o investigatie cutremuratoare privind tenebrele „Statului Paralel” si ramificatiile acestuia, in mai...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

Amenintarile lui „Portocala” sunt pe cale sa produca un tsunami in SRI mai mare decat cel produs de dezvaluirile lui Sebastian Ghita care s-au soldat cu ejectarea din sistem al generalului de carton, Florian Coldea

In data de 15.07.2020 cand Negulescu Mircea a fost in arestul Central acesta a urlat si a amenintat si a...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

Testeaza masiv! Costa?! Ghinion! E pandemie mi-ai spus, BAGA TOTI BANII IN TESTARE!

Nu testam nimic, nu stim nimic! Stam si ne uitam cum ne infectam! Ni se spune ca e posibil sa...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

Petre Daniel, zis „Pusi”, operatiunile de evaziune fiscala si spalare de bani, DIICOT si protectia oferita de gruparea de crima organizata coordonata de procurorul Negulescu Mircea

Magistrații Tribunalului Prahova au emis, in data de 24.11.2014, mandate de arestare preventivă pe numele acționarilor clubului de fotbal Petrolul...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

Bomba medicala: de ce infectarile apar numai la testele de stat?

(Preluare Inpolitics): O veritabilă bombă medicală e lansată pe piață de un reputat medic, care atrage atenția asupra unui fenomen...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!