Connect with us

Actualitate

ANCHETĂ ȘOC: Bădălău, cuplat cu ”Regina Achizițiilor”!

Publicat

pe

(Preluare National – Catalin Tache):

Avem informații de ultimă oră din cadrul anchetei pe care premierul Ludovic Orban a solicitat-o de urgență la ONAC. Este vorba despre Oficiul Național pentru Achiziții Centralizate, supra-structură guvernamentală parcă special înființată de către fostul premier Viorica Dăncilă prin Ordonanța de Urgență 46/2018, publicată în Monitorul Oficial nr. 476/2018 pentru a fi condusă de Cornelia Nagy. Cea cunoscută de aproximativ două decenii la nivel ministerial drept ”Regina Achizițiilor”, indiferent de culoarea politică a partidelor care s-au perindat la guvernare în această perioadă. Pentru că, beneficiind de puternicul sprijin al UDMR-ului, nelipsitul ”partid-balama” din orice guvernare, fosta vameșă Cornelia Nagy și șefă de cabinet al lui Sebastian Vlădescu pe când acesta se afla în fruntea Finanțelor s-a tot perindat în fruntea a diverse servicii de achiziții din ministere precum cel al Sănătății, Mediului și, bineînțeles, Finanțelor!
Niculae Bădălău, și în spatele ONAC


Și ținând cont și de ”legendarea” externă a soțului său Ferdinand Nagy, actualul ambasador în Muntenegru, după ce mult timp a gestionat participarea României la cele mai importante Expoziții Comerciale din lume și a activat chiar bună bucată de vreme și în ”centrala” Ministerului Afacerilor Externe, nimeni dintre inițiații sistemului nu s-a mirat că tocmai Cornelia Nagy a fost ”aleasa” pentru a prelua șefia ONAC. Post cu o miză uriașă, întrucât ONAC nu coordonează doar achizițiile din Sănătate, cum greșit s-a indus zilele acestea, ci ”achizițiile centralizate” de la nivelul tuturor ministerelor, structurilor guvernamentale și companiilor de stat! Însă ceea ce i-a uimit pe mulți la acea dată a fost cum de a reușit să se lipească tocmai Niculae Bădălău ”ca marca de scrisoare” de Cornelia Nagy. Răspunsul însă părând a fi același, capacitatea ONAC de a gira achizițiile centralizate inclusiv pentru Economie, ministerul ”păstorit” la acea vreme chiar de Bădălău. Cel care astfel a profitat din plin de rolul său vremelnic de negociator ”subteran cu UDMR-ul din partea ”baronilor roșii” pentru a se ”cupla” cu ONAC-ul. Astfel că de această dată cel puțin ancheta declanșată de Ministerul Finanțelor la ordinul expres al lui Ludovic Orban s-ar putea să fie una ”cu finalizare”, și încă mai repede decât se așteaptă unii. Sursele noastre susținând că deja se ”strînge șurubul” în ancheta scandalului măștilor cumpărate de ONAC cu 5 euro bucata de la un ”butic acoperit” din… Giurgiu! Chiar fieful unui Niculae Bădălău căruia se pare că-i produc deja frisoane documentele oficiale cerute de la ONAC, acolo unde postul Corneliei Nagy se clatină tot mai serios, pe zi ce trece. Asta dacă nu cumva își bagă din nou ”coada” UDMR-ul în ultima clipă. Plus ”conservele” externe aferente, deși termenul ”de garanție” al unora dintre acestea a expirat de mult…
Cornelia Nagy, din 2007 la vârful achizițiilor publice


Tot de la Vămi…


Ferdinand Nagy a fost ”uitat” ambasador în Muntenegru
După 15 ani de Vamă la Petea, pe ”felia” cu Ungaria, Cornelia Nagy ajungea la București în structura centrală a ANAF, la Direcția de Control Financiar. Însă în adevărata lume bună ministerială a ajuns odată cu preluarea funcției de șef de cabinet a Ministrului Finanțelor, după care a trecut direct la ”next level”, cel al achizițiilor publice. Și de atunci, din 2007 a ocupat neîntrerupt diverse funcții de conducere aproape exclusiv pe domeniul achizițiilor publice, indiferent că vorbim de ministere ca Economiei, Finanțelor, Mediului sau Sănătate. Timp în care se spune că legăturile sale3 cu ”pepiniera de la Vamă” s-ar fi păstrat atât prin fostele contacte personale, cât și prin alte interconexiuni. De remarcat și că soțul actualei șefe a ONAC, Ferdinand Nagy, se pare că prin același ”lobby” udemerist a fost și la cârma Autorității Naționale pentru Protecția Copilului, dar a ocupat și râvnite funcții la nivelul ”Centralei” MAE. Unde a fost de-a lungul timpului subsecretar de stat, responsabil cu Secțiunile României la EXPO din Shangai-China și EXPO – Yeosu. Coreea, președinte al Biroului Internațional de Expoziții de la Paris iar de șapte ani este ambasadorul României în Muntenegru.
Gata, capăt de drum…


Ancheta declanșată de Orban privind măștile de 5 euro începe să dea roade…
Atunci când detonam scandalul măștilor cumpărate cu 5 euro avertizam de la bun început, cu litere de o șchioapă, că ”un nume greu de la vârful politicii este implicat în ițele acestei afaceri”. Și chiar dacă mulți s-au dus pe tot felul ”de fente”, în funcție de propriile interese, iată că nu mai este mult și, după cum susțin sursele noastre, ancheta Ministerului Finanțelor va putea produce și ”probele” privind susținerea ”suspiciunilor rezonabile” cu privire la cuplarea lui Niculae Bădălău la ONAC-ul condus încă de Cornelia Nagy. Dar nu pentru mult timp de acum încolo, întrucât afacerea ROMWINE&COFEE SRL nu este decât ”începutul sfârșitului” pentru cei aflați în spatele adevăratelor ”tunuri” date prin intermediul ”achizițiilor centralizate”! Și, insist, nu doar în domeniul medical..Pentru că pur și simplu este de așteptat ca Bădălău va trage și pe alții după el…

Actualitate

Prin punctele de frontieră de la nivelul întregii ţări au efectuat formalităţile de control aproximativ 60.300 persoane

Incisiv

Publicat

pe

De

În data 29.10.2020, prin punctele de frontieră de la nivelul întregii ţări au efectuat formalităţile de control aproximativ 60.300 persoane, cetăţeni români şi străini, cu peste 28.800 mijloace de transport (dintre care 13.800 automarfare). Pe sensul de intrare au fost aproximativ 29.300 persoane cu 14.200 mijloace de transport, iar pe cel de ieşire 31.000 persoane cu 14.600 mijloace de transport.

Frontiera cu Ungaria a fost tranzitată de aproximativ 25.400 de persoane şi 14.200 de mijloace de transport (6.500 automarfare), din care pe sensul de intrare în ţară au fost aproximativ 11.400 de persoane cu 7.000 mijloace de transport.

Poliţia de frontiera lucrează la capacitatea maximă permisă de infrastructura punctelor de trecere, în prezent traficul derulându-se cu operativitate fără a se înregistra timpi de aşteptare. În continuare recomandăm participanţilor la trafic tranzitarea tuturor punctelor deschise traficului internaţional, astfel încât să evităm apariţia suprasolicitărilor doar a unora dintre acestea.

Informaţii privind situaţia punctelor de frontieră deschise traficului internaţional se regăsesc pe aplicaţia Trafic on-line care poate fi accesată la adresa http://www.politiadefrontiera.ro/traficonline/ .

În ceea ce priveşte activităţile specifice, în zonele de competenţă – punctele de trecere şi „frontiera verde” – poliţiştii de frontieră au constatat:

– 28 fapte ilegale (21 infracţiuni şi 7 contravenţii) săvârşite atât de cetăţeni români, cât şi străini;

– Au fost descoperite, independent sau în colaborare cu alte instituţii, bunuri nedeclarate (ce urmau a fi introduse ilegal în ţară), care depăşeau plafonul vamal admis ori suspecte a fi contrafăcute, în valoare totală de peste 491.400 lei;

– Valoarea amenzilor contravenţionale aplicate se ridică la aproximativ 10.600 lei.

– Nu s-a permis intrarea în ţară a 54 de cetăţeni străini, care nu îndeplineau condiţiile prevăzute de lege şi de asemenea, nu s-a permis ieşirea a 9 cetăţeni români din diferite motive legale.

Citeste in continuare

Actualitate

Codrin Ștefănescu l-a vizitat pe Liviu Dragnea la închisoare. Noi detalii despre starea de sănătate a ex-liderului PSD. “Se chinuie, o duce rău în general!”

Incisiv

Publicat

pe

De

Codrin Ștefănescu l-a vizitat la închisoare pe Liviu Dragnea, la o zi distanță după ce ex-liderul PSD a împlinit 58 de ani. Fostul secretar general al social-democraților susține că starea de sănătate a bunului său prieten este una precară și că, în continuare, nu i se acordă dreptul la îngrijiri medicale.

Codrin Ștefănescu face apel la apropiații și admiratorii lui Liviu Dragnea să-i trimită mesaje de încurajare, publicând în acest sens și adresa penitenciarului Rahova. Fostul secretar general al PSD este, totuși, optimist că prietenul său va rezista după gratii până la finalul sentinței, deși s-ar confrunta cu anumite probleme de sănătate.

Astăzi am fost sa-l văd pe Liviu Dragnea! O duce rāu cu sănătatea, o duce rău în general. Nu vor să-l scoată nici la muncă, nu i se permite nici să-și îngrijească problemele de sănătate. Așteaptă și așteaptă ca cineva să pună în practică decizia definitivă a instanței în acest sens. La el nu se aplică, indiferent de consecințe!

Se chinuie, dar e puternic și va rezista! Dacă cei care îl prețuiesc și îl susțin vor să-i scrie, o pot face! Liviu Dragnea, Penitenciarul Rahova, Șoseaua Alexandria nr 154, sector 5, București, cod Postal 51527. Am promis că vă țin la curent cu starea sa, asta am făcut!”, a scris joi seară Codrin Ştefănescu.

Liviu Dragnea este închis la penitenciarul Rahova, acolo unde își ispășește pedeapsa de trei ani jumătate primită în vara lui 2019, în dosarul angajărilor fictive.

Ce mesaj i-a transmis Codrin Ștefănescu lui Liviu Dragnea

De altfel, Codrin Ștefănescu nu l-a uitat pe Liviu Dragnea nici pe 28 octombrie, când fostul șef al PSD a împlinit 58 de ani.

Astăzi e ziua ta de naștere, Liviu! Îți doresc multă sănătate și multă putere, ca să treci cu bine și prin această cumplită încercare! Trebuie să reziști cu orice preț! Pentru că te așteaptă familia, prietenii și foarte mulți români care se gândesc mereu la tine!”, a scris, miercuri, Codrin Ștefănescu pe Facebook.

Citeste in continuare

Actualitate

Cupa Franţei la fotbal a fost suspendată

Incisiv

Publicat

pe

De

Federaţia Franceză de Fotbal a suspendat Cupa Franţei şi competiţiile pentru amatori până la 1 decembrie. Decizia a venit după ce preşedintele Emmanuel Macron a anunţat că ţara reintră în carantină.

„Toate meciurile care nu pot fi disputate în această perioadă vor fi amânate pentru date ulterioare, în funcţie de evoluţia situaţiei sanitare”, a anunțat Federația franceză de fotbal.

„Campionatele naţionale D1 Arkema şi D1 Futsal nu sunt afectate de această decizie. Meciurile pot fi, prin urmare, disputate cu uşile închise. Meciurile internaţionale planificate pentru echipa naţională franceză, echipa naţională feminină şi reprezentativa de tineret sunt, de asemenea, menţinute”, a transmis FFF.

Prima carantină naţională, declarată la mijlocul lunii martie şi încheiată în mai, a suspendat toată activitatea sportivă din Franţa. Prima ligă de fotbal, Ligue 1, a încheiat mai devreme sezonul 2019-2020 şi a revenit pe stadioane abia în această vară.

Citeste in continuare

Harmony Beauty Salon Ploiesti

Salon HARMONY, str Cantacuzino din Ploiești (intersecția Moș Craciun )
Servicii oferite :
- micropigmentare sprâncene
-extensii gene
- coafor
-unghii gel
-Cosmetica / tratamente cosmetice
- sala Fitness pt femei
FACEBOOK: https://www.facebook.com/Harmony-Beauty-Salon-278929815636909/

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Aveti un Pont2 zile ago

Gruparea interlopa care “sustine” PNL Prahova/IPJ Prahova isi continua somnul si „straja”…de „veghe”…

La data de 21.10.2020, Incisiv de Prahova publica articolul “Unul dintre Ionești va avea, probabil, norocul să fie iarăși în...

Aveti un Pont2 zile ago

Aduceti izoleta/Romania nu a mai vazut asta niciodata!

Deficitul bugetar la 9 luni a urcat la 67,27 miliarde lei (14 miliarde de Euro), adică 6,4% după numai primele...

chirugie-estetica chirugie-estetica
Diverse3 zile ago

Cele mai frecvente operatii de chirurgie estetica

Complexul legat de aspectul fizic este extrem de raspandit motiv pentru care numeoase sunt persoanele care apeleaza la chirurgia estetica....

Aveti un Pont3 zile ago

De asta se ocupa DNA in tara asta, fratilor, de maruntisuri?/ De asta platim procurorii DNA cu 15-20.000 de lei pe luna

Ionut Cristache: „Ma stiti ca nu-s vreun fan Scripcaru, dar, TOTUSI, asa ceva? De asta se ocupa DNA in tara...

Aveti un Pont4 zile ago

Vă invit să lecturați această sinteză, iar dacă vă pasă de viitorul vostru vă propun să votați acel partid/candidat care va pune pe tapet această problemă GRAVISSIMĂ.

„STAREA NAȚIEI ÎN 2020”, DESCRISĂ PE SCURT ÎN 6 PUNCTE, AR PUTEA FI CEL MAI TARE SUBIECT DE CAMPANIE ELECTORALĂ....

Aveti un Pont1 săptămână ago

Editorial/Epidemia omoară oamenii sau „democrația”?/In plin „JIHAD” la PNL Prahova se utilizeaza varianta „EBa” la alegerile parlamentare: Mihai Apostolache

Voturile prahovenilor sunt tratate, din nou, cu partea „dorsala” de catre PNL Prahova! Asa se procedeaza cu nemaurile, nu se...

Aveti un Pont1 săptămână ago

IN GUVERNAREA PNL, IN PRAHOVA – GOLANI CHELIOSI SI INTERLOPI TRANSMIT MESAJE, PROBABIL, PUSE „IN GURA” EDILULUI (NOU ALES), DE SCHIMBARI IN CADRUL UNOR INSTITUTII DE SIGURANTA NATIONALA

Nu credeam să existe atîta golănie în Poliție! Si, inca nu cred! Cred ca exista cheliosi – interlopi, (chiar puscariasi...

Aveti un Pont1 săptămână ago

Unul dintre Ionești va avea, probabil, norocul să fie iarăși în Parlament căci e perioada liberalismului ăla normal, educat și meritocratic (I)

PNL Prahova a propus un deputat condamnat pentru trafic de influență, pe locul III pe lista pentru Camera Deputaților si...

Exclusiv2 săptămâni ago

Guvernul PNL = Guvern CRIMINAL

Pentru vremelnicii care conduc astăzi Romania, luați o foaie de hârtie și notați. Cea mai mare CRIMĂ pe care o...

Exclusiv2 săptămâni ago

PNL Prahova a propus un deputat condamnat pentru trafic de influență, pe locul III pe lista pentru Camera Deputaților si pe locul I, un MINISTRU DE JUSTITIE care incalca legea/Cel de pe locul II va avea parte de o atentie „deosebita” din partea ziarului „Incisiv de Prahova”/In curand

Chiar ne-am „saturat” sa fim luati de „prosti”… Organizația PNL Prahova condusă de senatorul Iulian Dumitrescu, ajuns acum președinte al...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

Coviduță nu se atinge de ștampile, saci, secții de vot/E un comunist, urăște alegerile și democrația/Cică e și foarte petrecăreț, îi plac mult cluburile, nunțile, botezurile, manelele, astea de distracție/Participă zi de zi, noapte de noapte, la pelerinaje și slujbe

Eram puțin îndoită, dar acum m-am convins: Coviduță nu se atinge de ștampile, saci, secții de vot. E un comunist,...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

Obligativitatea purtarii mastii de protectie in spatii publice deschise nu exista in Legea nr 55/2020/Se instituie un abuz in serviciu al autoritatii fata de cetateni prin HG, norma secundara, infralegala in aplicarea legii

Prin HG nr.856/2020 se instituie in anexa 2 la art.3 si 4 masura purtarii mastii de protectie in spatii publice...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

Incisiv de Prahova lanseaza, in curand, o platforma in care toti jurnalistii locali si/sau din presa centrala, toti „formatorii de opinie” si/sau toti detinatorii de site-uri sa isi dovedeasca „capacitatea” de formatori de opinie si sa prezinte diplomele reale obtinute care ii recomanda

Fiecare om e un „critic”. Viata e plina de „complimente surprinzatoare”, remarci dure, momente de „constienta de sine si de...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

Se instituie un abuz in serviciu al autoritatii fata de cetateni prin HG, norma secundara, infralegala in aplicarea legii!

Prin HG nr.856/2020 se instituie in anexa 2 la art.3 si 4 masura purtarii mastii de protectie in spatii publice...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

Breaking News/Alegeri parlamentare 2020/Bataie pe ciolan, in PNL/Surse: Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, pe pozitia numarul 1 la Senat in Prahova

Alegeri parlamentare 2020. Este tensiune mare în PNL. Liderii de filială fac pelerinaj la Ludovic Orban, pentru a-şi impune pe...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!