Connect with us

Uncategorized

Liberalii vor să izoleze Dobrogea. Alaltaieri a aterizat la Constanţa un nou avion din Italia, de la Roma, cu 187 de români la bord, dintre care s-au gândit liberalii să trimită 100 la Tulcea.

Publicat

pe

Judeţul Tulcea a fost până acum mai ferit de persoane infectate cu Covid-19. O răspândire a virusului şi în judeţul Tulcea, corelat cu faptul că românii din Italia sunt aduşi şi puşi în carantină în cele două judeţe din Dobrogea, va duce practic la izolarea regiunii de restul ţării, dezvaluie Dobrogeanews.

Toţi românii care sunt aduşi, prin eforturile Ministerului Afacerilor Externe, în ţară din Italia trebuie să rămână în carantină 14 zile.
Din acest motiv, liberalii au ales Constanţa drept locul în care sunt aduşi cetăţenii români şi unde aceştia vor rămâne în carantină.
În acest sens, armata română a şi amenajat în Constanţa un centru de carantină în care românii sunt izolaţi 14 zile.


Alaltaieri a aterizat la Constanţa un nou avion din Italia, de la Roma, cu 187 de români la bord, dintre care s-au gândit liberalii să trimită 100 la Tulcea.
Decizia a fost luată de cei doi prefecţi liberali, domnul George Sergiu Niculescu de la Constanţa şi domnul Alexandru Cristian Iordan de la Tulcea, cu acordul ministrului de interne Ion Marcel Vela.
Decizia este de neînţeles în condiţiile în care deficitul de medici din Dobrogea este de 19%, iar spitalele din Tulcea nu sunt nici pe departe pregătite să trateze un număr semnificativ de cazuri de coronavirus. În Tulcea deficitul de medici este dublat de numărul insuficient de ventilatoare necesare tratării cazurilor grave.


Faptul că spitalele din România sunt nepregătite este în mare parte şi din vina jocurilor politice făcute de Iohannis şi PNL, dar mai ales vina ministrului demisionar al sănătăţii. Domnul Victor Costache, deşi a primit informari încă din ianuarie de la Organizaţia Mondială a Sănătăţii cu privire la coronavirus, nu a luat nicio măsură pentru pregătirea spitalelor. Domnul Costache era ocupat cu privatizarea sistemului de sănătate în beneficiul propriului angajator, un sistem privat care în aceste momente grele nu-şi mai primeşte nici măcar clienţii. Nici nu vreau să-mi imaginez cum ar fi arătat România acum cu un sistem privat de sănătate. Este binevenită demisia acestui ministru al intereselor private, nu al românilor şi României.
Desigur, decizia de mutare a 100 de cetăţeni români la Tulcea ar fi trebuit discutată în prealabil cu reprezentanţii aleşi ai judeţului şi ai municipiului, mă refer aici la preşedintele Consiliului Judeţean Tulcea şi la primarul municipiului.
Practic, liberalii nu au avut niciun fel de consultare cu autorităţile locale, nu au ţinut cont de condiţiile efective din teren, o astfel de abordare este inadmisibilă.
Nu în ultimul rând, judeţul Tulcea a fost până acum mai ferit de persoane infectate cu Covid-19. O răspândire a virusului şi în judeţul Tulcea, corelat cu faptul că românii din Italia sunt aduşi şi puşi în carantină în cele două judeţe din Dobrogea, va duce practic la izolarea regiunii de restul ţării.
Îmi exprim speranţa că în final totul va fi bine, dar nu pot să nu remarc că liberalii parcă intenţionat creează zone de carantină în special în regiunea Moldovei şi a Dobrogei, regiunile cu cel mai mare deficit de medici.
Într-un moment în care solidaritatea ar trebui să primeze, regiunea cea mai dezvoltată, cea din centrul ţării, este parcă intenţionat este protejată.
Adresez două simple întrebări, retorice: Încercaţi cumva să vă protejaţi zonele în care aveţi cel mai important bazin electoral, dragi liberali? Luaţi decizii bazate pe interese electorale în această perioadă de grea încercări şi riscaţi izolarea completă a Dobrogei de restul României?
Deputat Mirela Furtună – BUCUREŞTI

Uncategorized

Și uite că, în cele din urmă au aflat și americanii de mina de bitcoin rusească din buza Ploieștiului…

Publicat

pe

De

”Vinerea Neagră” pentru ”minerii” SRI!

(Preluare National – Catalin Tache):
Este de departe cel mai bine păzit secret al sistemului, până și cei mai sus poziționați generali ai structurilor contrainformative ale altor servicii secrete preferând să fie extrem de reținuți atunci când vine vorba despre ”minerii SRI”. Mai ales că până la cel mai înalt nivel al sistemului s-a tot avut grijă să fie minuțios inseminată ”scurgerea de informații” privind legendarea activității acestor ofițeri sub acoperire strict la solicitarea expresă a partenerilor americani, în dosare ultra-secrete la a căror instrumentare ar contribui și DIICOT-ul, sub coordonarea consilierilor FBI. Numai că, în urmă cu aproape o lună era ”să se spargă buboiul”! Iar șocul și groaza care a cuprins instant o mână de inițiați ai serviciului arată că, totuși, ”vinerea neagră” din 13 martie poate fi ”începutul sfârșitului” pentru această afacere… Una care rămâne de văzut cât a fost o operațiune sub acoperire desfășurată ca la carte de către cei care au preluat această linie operativă de la Direcția Operațiuni Speciale din cadrul IGPR și cât a fost deturnată de o mână de generali într-un posibil extrem de profitabil business pe persoană fizică…
Până unde or fi săpat ”minerii” serviciilor la solicitarea americanilor?


De asemenea, extrem de interesant este și că, imediat după ce le-au ”căzut fețele” celor câțiva ofițeri SRI bănuiți a fi implicați în această poveste, după 13 martie a început să se schimbe subit și atitudinea agențiilor guvernamentale partenere de peste Ocean. Astfel că în ultima lună la nivelul Serviciului s-au încasat – cu stoicism, ce-i drept- mai multe ”răngi în dinți” de la Washington decât în ultimii ani la un loc! Posibil indiciu că americanii, adică tocmai cei care au solicitat sprijinul unor operațiuni sub acoperire de ”minerit” Bitcoin în vederea destructurării rețelelor care spală astfel miliarde de dolari pentru narcotraficanți sau alte grupări transfrontaliere de criminalitate financiară, până la celule teroriste au început să aibă propriile dubii. Și pe lângă nedumerirea de ce în ciuda angajamentelor ferme guvernamentale și prezidențiale luate de la București, HUAWEI continuă să se apropie de câștigarea proiectului de implementarea rețelei 5G în România se pare că agențiile ar vrea să afle acum și pentru cine au ”săpat galerii” Bitcoin ”minerii” SRI…
”Fermă” rusească de criptomonede în Prahova!


Au dispărut 93,5 miliarde dolari!
Bitcoin s-a prăbușit cu 48% într-o singură zi
În plină pandemie de COVID-19, pe 13 martie valoarea criptomenedei bitcoin se prăbușea cu nu mai puțin de 48% într-o singură zi! Și astfel, după mai multe ”atacuri raider” și ”rafale” de vânzări agresive petrecute în doar 24 de ore, nu mai puțin de 93,5 miliarde de dolari dispăreau de pe piața criptomonedelor, după ce bitcoin ajunsese să se tranzacționeze la un moment dat și cu doar neverosimilul preț de 4.001 dolari pe monedă! Ce-i drept, în ultimele săptămâni criptomoneda începe să-și revină destul de evaziv, cu creșteri și scăderi zilnice concomitente într-o ultimă lună raportată totuși pe minus cu 26,18%. Dar despre ”vinerea neagră” din 13 martie se poate totuși vorbi doar despre ca un adevărat ”crah” financiar. Iar prea puțini dintre cei luați prin surprindere pe 13 martie vor mai avea șanse să își revină. După cum însă la fel de adevărat este și că ”jucătorii” care au ”simțit” momentul când să vândă și apoi să cumpere bitcoin după doar o zi s-au îmbogățit nu doar ei, ci orice generație după ei de acum înainte! Astfel că, deși nu au indicii în acest sens, puținii inițiați ai sistemului care își permit să vorbească între ei despre ”minerii” SRI se întreabă în ce categorie s-or fi încadrat aceștia… Mai ales că așa cum este ”cutuma” cu acoperire legală, cel mai probabil s-a acționat și de această dată prin intermediul unor ”paravane” din ”zona gri”, deja banalii ”băieți deștepți” ai serviciilor…


DIICOT și ”sora mai mică” DOS…
”Măcel” pe piața criptomonedelor
Iar ”afacerea Bitcoin” în sistemul de la noi pare să fi pornit odată cu recunoașterea oficială a fostului procuror șef Daniel Horodniceanu, cel care în raportul de activitate al DIICOT pe anul 2017 nu s-a sfiit să recunoască pentru prima oară public faptul că procurorii au în instrumentare cazuri care dovedesc că ”traficanții internaționali de droguri utilizează Bitcoin în tranzacții, criptomoneda fiind folosită mai ales pentru plata tranzacțiilor efectuate pe Darknet.” Dosare deschise la solicitarea expresă a anchetatorilor americani, bineînțeles… Și astfel nu au întârziat să apară și primele succese judiciare, cum ar fi extrădarea în Statele Unite ale Americii a patronului unei firme clujene de tranzacții cu monede virtuale, clujeanul Vlad Cătălin Nistor fiind expres solicitat de către autoritățile americane prin Service Secret pentru implicarea în mai multe înșelăciuni comise de o grupare de români peste Ocean. Rolul acestuia fiind de a-i ajuta pe aceștia ”să spele” sumele obținute din infracțiunile comise în SUA, transformând sumele astfel obținute în bitcon, criptomonedă nerecunoscută de sistemul bancar, dar cu putere de cumpărare în mediul online. Apoi, tot într-un dosar instrumentat de către procurorii DIICOT cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, recunoscută în sistem și drept ”sora mai mică” a SRI-ului din Ministerul de Interne s-a înregistrat și prima indisponibilizare de către autoritățile judiciare de criptomonede Bitcoin. Operațiune fără precedent desfășurată în cadrul unui dosar deschis de asemenea în urma unei cereri de asistență judiciară internațională transmisă tot de către Service Secret din SUA privind implicarea unui grup de români în diferite forme de fraudă informatică și spălarea banilor. Prejudiciul adus cetățenilor americani fiind de 34 milioane de dolari. Era în februarie 2019… Și de atunci, după ce SRI a trecut la ”next level” al asistenței de după DIICOT și DOS, singura noutate pe ”frontul Bitcoin” rămâne audierea secretă în cadrul controversatului dosar DIICOT ”Ayahuasca” a lui George Rotaru, cel mai cunoscut dealer de criptomonede Bitcoin din România… Posibil semn ori că se pregătește în cel mai mare secret o mega-operațiune în acest sens, ori că ”minerii” SRI or fi început ”să sape” și pe cont propriu… Ceea ce de altfel ar fi putut explica și nervozitatea tot mai accentuată a Agențiilor partenere…
ULTIMA ORĂ! Tica-tac… Se apropie momentul când cineva va trebui să dea niște explicații ”dureroase”. Pentru că, totuși, se va împlini un an de când un raport contrainformativ al unui alt serviciu secret anunța, identifica și documenta existența unei ”ferme de bitcoin” în județul Prahova, sub acoperirea unei mari companii străine și identificată ca fiind o sursă ”inepuizabilă” de venituri pentru serviciile secrete rusești! Și uite că, în cele din urmă au aflat și americanii de mina de bitcoin rusească din buza Ploieștiului…

Citeste in continuare

Uncategorized

Idei pentru succesul tau in online

Publicat

pe

Sunt mari sansele ca acest articol sa fie citit de pe un telefon mobil, din ce in ce mai mult smartphone-ul devine cel mai des utilizat dispozitiv pentru a naviga pe internet. Acest lucru poate fi util pentru tine daca te gandesti la dezvoltare magazin online trebuie sa te gandesti foarte bine la faptul ca prezenta in online este esentiala pentru oricine doreste sa se bucure de succes. 

(mai mult…)

Citeste in continuare

Aveti un Pont

Dupa ce criterii te ghidezi atunci cand alegi o baterie externa

Publicat

pe

De

Device-urile pe care le folosim pentru a comunica, pentru a ne informa sau a ne distra consuma multa energie. Pentru a ramane conectat la lumea exterioara, trebuie sa gasesti o modalitate de a te asigura ca bateria dispozitivelor tale inteligente nu se epuizeaza niciodata.

Cea mai simpla si eficienta solutie este reprezentata de achizitionarea unei baterii externe. Aceasta te poate insoti si iti poate incarca device-urile indiferent unde te afli, pe plaja, la gratar, in drumetie pe munte sau in timpul unei calatorii lungi cu trenul sau avionul.

Astfel, vei reusi sa continui activitatile pe care le desfasurai prin intermediul telefonului sau al tabletei fara sa te preocupe nivelul de incarcare al bateriei.

In ziua de astazi, oricine detine (sau ar trebui sa detina) o baterie externa. Datorita cererii crescute, acumulatorii externi detin diferite caracteristici, compatibile cu cererile fiecarui utilizator. Astfel, poti gasi baterii in diverse dimensiuni, culori, care se incarca cu lumina solara sau care au mai multe porturi USB destinate unei incarcari multiple.

Alegerea unui power bank potrivit nevoilor tale reprezinta o modalitate sigura de a-ti face viata mai simpla si mai usoara.

Pentru a descoperi care este bateria de care ai nevoie, parcurge lista de mai jos, in care au fost incluse cele mai utile baterii externe din magazinul online GadgetWorld.ro. Cu siguranta, aici vei gasi ceea ce cauti!

Baterie externa 7600 mAh Kruger&Matz Metalica

Capacitate: baterie li-ion cu o capacitate de 7600mAh;

Nr. cicluri de incarcare: > 800;

Culoare: negru;

Dimensiuni: 12,9 cm – 5,8 cm – 1.5 cm – 220.3 gr;

USB 1: 5v 1A;

USB 2: 5v 2.1A.

Acest model de baterie este deosebit de elegant. Designul invelisului metalic este finisat in stilul telefoanelor si laptopurilor premium. Acest tip de power bank este potrivit persoanelor cu gust, care isi petrec mult timp in mediul business si acorda multa atentie detaliilor.

Baterie externa 6000 mAh weatherproof cu Leduri

Capacitate: 6000mAh;

Tensiune / intrare curent: DC 5V 2A max.;

Curent tensiune / iesire: dublu curent continuu de 5V 2.1A;

Dimensiuni: 15 x 7,7 x 1,5 cm;

Greutate: 192g;

Timp de incarcare: 3,75 ore;

Temperatura: 0 ~ 45 ° C;

Tip baterie: litiu polimer;

Lanterna: 18 x 0,06W;

Iesire: 2 x USB;

Intrare: 1 x Micro USB;

Culoare: rosie.

Destinata aventurierilor, aceasta baterie externa este indispensabila atunci cand pleci in drumetie pe munte sau cand vrei sa petreci o noapte in cort.

Este rezistenta in conditii de ploaie (conform certificatului IP 54), la praf si la mici socuri. Aceasta calitate se datoreaza materialului solid din care este confectionata si designului specific, prevazut cu cauciuc.

Contine 18 LED-uri, iar intensitatea luminii poate fi controlata cu usurinta de catre utilizator. Astfel, depinde de tine daca luminile led vor lumina puternic, slab sau in modul „stroboscop” (intermitent si foarte rapid).

Baterie externa panouri solare

Material: PET, tesatura din PVC;

Putere: 14W;

Tensiune de iesire: max. 5V;

Curent de iesire: max. 2.1A;

Dimensiune: 53.5 * 29cm (desfasurat), 29 * 16.5 * 2cm (pliat);

Greutate: 414 g;

Rata de conversie: 20%.

Daca esti in cautarea unei solutii prietenoase cu mediul inconjurator, inseamna ca ai nevoie de un gadget care sa se incarce cu energie solara. Spre deosebire de alte modele de pe piata, aceasta baterie are o putere de 14W, datorita careia incarcarea device-ului va fi de trei ori mai rapida.

Alege un powerbank pe masura personalitatii si a nevoilor tale si bucura-te de avantajele acestuia!

Citeste in continuare

Parteneri


Harmony Beauty Salon Ploiesti

Salon HARMONY, str Cantacuzino din Ploiești (intersecția Moș Craciun )
Servicii oferite :
- micropigmentare sprâncene
-extensii gene
- coafor
-unghii gel
-Cosmetica / tratamente cosmetice
- sala Fitness pt femei
FACEBOOK: https://www.facebook.com/Harmony-Beauty-Salon-278929815636909/

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Actualitate27 de minute ago

Guvernul și BNR speculează pandemia în favoarea grupurilor de interese și în detrimentul economiei reale

Romania a pierdut in 2 saptamani peste 1,1 milioane de locuri de munca Poate că aceia care își mai amintesc...

Actualitate28 de minute ago

ULTIMA ORĂ! ANAF, ordin ucigaș pentru firmele românești!

(Preluare National – Catalin Tache): Deja au fost emise primele decizii privind pierderea eșalonării la societățile care nu își plătesc...

Actualitate28 de minute ago

Romania a creat un vaccin impotriva coronavirusului! Este aprobat de OMS

Romania a inceput testarea vaccinului impotriva noul coronavirus. Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) recunoaste faptul ca, Centrul OncoGen din Timisoara...

Actualitate28 de minute ago

ORDONANȚA MILITARĂ nr. 8 din 09.04.2020 privind măsuri de prevenire a răspândirii COVID-19

Ministrul de Interne, Ion Marcel Vela, secretarul de stat Bogdan Despescu și secretarul de stat Raed Arafat au susținut o...

Actualitate28 de minute ago

IOHANNIS, OPERAŢIUNEA LUFTBRUCKE 2 SI FERICIREA DE A MUNCI IN R.F.GERMANIA

(Preluare Inpolitics): Fostul președinte Ion Iliescu a plătit destul de scump, după revoluție, un articol scris la tinerețe despre ”Fericirea...

Actualitate29 de minute ago

Ludovic Orban anunță curba de sacrificiu

Veniturile bugetarilor vor fi tăiate de la rădăcină. Ludovic Orban, completând-o pe protejata sa, Violeta Alexandru, ne informează că urmează...

Actualitate29 de minute ago

Decizia CSM privindu-i pe Dancila si Barna: niciunul dintre politicieni nu a afectat independenta autoritatii judecatoresti prin declaratiile sale

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a luat joi, 9 aprilie 2020, o decizie in ceea ce ii priveste pe fostul...

Actualitate10 ore ago

Un raport al Bundestag dezvãluie: în urmã cu opt ani, virusul le-a provocat nemţilor douã decese

Ovidiu Zară Sursa: vineri13.ro Scenariul noului Coronavirus realizat de Germania încã din 2012: trei valuri de virus în trei ani,...

Actualitate13 ore ago

In plina pandemie, prietenul col (R) Eugen Pruna, consilierul primarului Adrian Dobre (Iordachescu Stefan) incalca cu nesimtire si tupeu disciplina in constructii si Regulamentul de Gospadarire 228/2006

Iordachescu Stefan din cadrul primariei la birou ‘Asociatiei de Proprietari”, mare bagator de „zeama”, prietenul col (R) Eugen Pruna si...

Actualitate19 ore ago

Informaţiile privind potenţialul impact asupra mediului pot fi consultate la sediul APM Prahova

SC NTC VANSERV AUTO SRL,cu sediul în Popesti, com Brazi, str. Plopilor, nr.41, jud Prahova, inregistrată la Registrul Comerţului sub...

Actualitate20 de ore ago

EDITORIAL/Fabula medievala

John era un viteaz cavaler al regelui Arthur dar avea si el o obsesie pentru frumosii sani ai reginei! Stia...

Actualitate20 de ore ago

Spre deosebire de Banca Nationala a Romaniei (BNR), Banca Nationala a Poloniei face din nou ceva pentru populatie si a redus ieri, pentru a doua oara consecutiv, rata de dobanda cheie

Spre deosebire de Banca Nationala a Romaniei (BNR) si de Manole Isarescu, Banca Nationala a Poloniei si Adam Glapinski (care...

Actualitate20 de ore ago

Vela, pune un SG!

(Preluare National – Catalin Tache): Fără îndoială, alături de medici, efectivele Ministerului Afacerilor Interne se află în prima linie a...

Actualitate20 de ore ago

In plina pandemie- SPP îşi înnoieşte flota cu 40 de autoturisme 4×4 prin programul Rabla

Serviciul de Protectie si Paza, maretul serviciu secret care il apara pe Iohannis cand merge la solar in plina pandemie...

Actualitate20 de ore ago

Imunitate pentru medici? Sau amnistie anticipată?

L-am auzit toți, în urmă cu mai multe zile, pe profesorul Adrian Streinu-Cercel făcând o solicitare șoc. Referindu-se la presiunile...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!