Connect with us

Actualitate

EDITORIAL/Suveica care fura banii brezenilor/ SIPI, DIPI, CONTROL INTERN AL IPJ Prahova – MAI MUNCIM SI NOI SAU FACEM DOAR „JOC DE GLEZNE”?

Publicat

pe

Avocatul Nastase Grigore Marian – liderul, din umbra al unei caractatite extinse, care a cuprins, de la UPG, unde actioneaza sotia sa, un mare segment de structuri administrative din judetul Prahova

Tinta acestei grupari de crima organizata: preluarea sub control a bugetulului orasului Breaza
Avocatul Nastase Grigore Marian a fost investit, nu stim, pentru a cata oara, neoficial si clandestin, pentru a primi, pe banda rulanta, contracte de asistenta juridica si de reprezentare, in diverse spete, intre care, primarii, in baza unor relatii suspecte, ilegale si a unor recomandari frauduloase, pe care le vom devoala, aspecte care au pus pe reactie autoritatile si care l-au cercetat in diferite cauze. Semnificativ este dosarul in care avocatul Nastase Grigore Marian a fost cercetat, alaturi de fostul prefect de Prahova, pentru abuz in serviciu.
Detinem informatii ca 11 din 33 de primarii prahovene au dispus incetarea unilaterala a relatiilor contractuale cu Colegiul Juristilor Prahova. Ultimul edil care a renuntat la serviciile colegiului este Ion Safta, fostul primar al comunei Iordachianu, care l-a angajat pe avocatul Marian Nastase, fostul jurist al prefecturii, recomandat si sustinut de o structura mafiota, despre care cititorii nostri vor afla detalii de necerzut, incepand cu acest articol/editorial, referitor la subrezirea unor bugete locale, cu sprijin si participare a unor functionari, care au pus in dependenta edilii localitatilor.
Prezentam doar cateva din primariile aservite acestui avocat: Breaza, Varbilau, Iordachenu etc, desi nu vom uita Prefectura Prahova.
Mai jos, cititorii pot observa extrasul hotararii primarului comunei Varbilau, Ionita Ion, la asa-zisa propunere, a inspectorului achizitii Miclea Angelica Georgiana, din cadrul aparatului de specialitate al primarului, care a intocmit un raport inregistrat, in acest sens (nr.475), privind insusirea contractului de asistenta juridica cu acest avocat:

IMG_20200326_0001

IMG_20200326_0002

In pofida acestor fapte, pentru care acest avocat, membru al Baroului Prahova, a fost cercetat, alaturi de fostul prefect, Corneliu Popescu, structura mafiota din cadrul orasului Breaza, l-a promovat, intervenind pe langa persoana primarului Gheorghe Richea, pentru asigurarea unui contract de asistenta juridiciara, in “contencios”, in pofida faptului ca activitatea prestatorului este aproape nula si fara niciun rezultat efectv, in realitate munca fiind efectuata de corpul de specialisti, profesionisti si juristi ai Primariei Orasului Breaza.
Suveica care fura banii brezenilor
Conform unor declaratii oficiale, ale presedintelui Colegiului Juristilor Prahova, au fost promovati anumiti avocati, intre care Gina Isaiu si Marian Grigore Nastase. Astfel, in continuare se efectueaza presiuni, in favoarea a doi fosti juristi ai institutiei, care au preluat, pe bani mai multi, atributiile colegiului. “Este vorba de Gina Isaiu si Marian Nastase, fosti juristi ai prefecturii, acum avocati, care percep onorarii duble si chiar triple fata de noi”, a declarat presedintele colegiului.
Principala legatura a sefului acestei structuri de crima organizata, care suge din bugetul orasului Breaza, este inginerul Dumitru Taga, pripasit din judetul Constanta, unde credeti, chiar in ograda primariei orasului Breaza, in functia de architect-sef, in imediata apropiere a primarului Gheorghe Richea. Din aceasta pozitie ce credeti ca se intampla? Pur si spimplu se executa ordine si se asigura afaceri, dirijate direct din birourile conducerii Colegiului National Militar Dimitrie Cantemir, unde operatiunuile sotului sunt securizate de sotia constanteanului, psihologul militar-Roxana Taga, care ii confera si ii asigura sistemele de protectii de specialitate.
Desi politia detine destule date, pana in prezent, a refuzat sa se implice, devregand grupul de crima organizata de orice cercetare sau raspundere, nederanjandu-l.
In continuare, vom face vorbire, de membri acestui grup, spre cunostinta fidelilor nostri cititori.
Multumim, pe acesta cale, cititorilor care ne trimit, la redactie, datele si documentele care atesta activitatile de crima organizata, in sarcina structurii pe care o vom descrie, in fond, in continuare.
De aceea, vom incepe materialul nostru jurnalistic, evocand mandatul fostului sef al politiei orasului Breaza, domnul Stanciu Iulian. stimabilul domn, un ofiter de politie, cu ampla cariera in structurile ministerului administratiei si internelor, care a cumulate rezultate si performante. Pe linia aceasta, seful de politie isi continua, si in prezent, cu „success”, cariera, la Politia Municipiului Campina.
Intre timp, la conducerea politiei Breaza a fost investit domnul Bogdan Stoican, finul fostului Sef al Politiei TF Ploiesti, Stelian Parepa, acesta din urma frate al fostului sef I.P.J. Prahova, Parepa Gheorghe.
Pe filiera acesta, politistul din Valea Doftanei a beneficiat de rezultatele unor edificatoare rapoarte de oportunitate, prinvind trecerea sa, cu sustinere politica senatoriala, in corpul ofiterilor, ulterior fiind avansat si promovat.
Dincolo de toate aceste elemente, informatiile primite la redactie pe canalele unor structuri de securitate centrale, atesta seriozitatea si profesionalismul actului managerial si de comanda, in sarcina domnului Stoican Bogdan.
Poate dansul nu are cunostinta de activitatile subordonatilor sai, care protejeaza anumiti angajati ai primariei, contra unor interese personale, si isi indreapta atentia catre copii si batrani, intrucat exista temeri si, mai ales, suspiciuni rezonabile, dincolo de orice posibile si ignorate, pana in prezent, indicii, cu privire la gradul de pericol reprezentat de acestia, dar si de animalele de companie, in special.
Sa vedem, in continuare, cum politistii vegheaza la starea de bine, echilibru, liniste si stabilitate a societatii si intreprind masuri special de prevenire, fata de sporitul si asmimetricul grad de pericol, pe care il reprezinta, in Breaza, astazi, in contexul fenomenului de COVID 19 – Coronavirus, copiii, elevii si, mai ales, batarnii, categorii de persoane care isi plimba animalele de companie.
Nu intamplator politistii servesc masa si beneficiaza de servicii de catering, zilnice, oferite de conducerea Colegiului National Militar Dimitrie Cantemir Breaza, intrucat intervine, desigur, psihologul Taga Roxana, care ofera aceste conditii si, prin implicarea sa, din scaunul profesional, asigura provizii politistilor care-l acopera pe sotul sau si pe av Nastase Grigore Marian, ultimul infruptandu-se, serios, din bugetul localitatii, chiar fara sa intreprinda nimic, desi are un contract semnat pe cai frauduloase, pe teremen nedeterminat, cu Primaria Breaza.
Ca atare, domnul agent Purcaru Vasile, politist in cadrul Politiei Breaza, nu poate actiona in sectorul de referinta, marcat de noi, ci se axeaza direct pe copii, care reprezinta o mare amenintare.
Despre performantele acestui politist, recasatorit, care se apropie de varsta pensionarii, domnul Stanciu Iulian, fostul sau sef, poate spune multe si, in special, cum a fost expus de acest politist, atentiei, cum acest subordonat a atras atentia presei si cum a fost in stare sa ameninte, santajeze si sa hartuiasca diversi cetateni. Aceste practici si indeletniciri ale politistului Puraru Vasile sunt, de fapt, activitati zilnice, prin care exceleaza in acest mod, pentru a-si ascunde incompetenta si neprofesionalismul, in ciuda vechimii in aparatul de ploitie.
In prezent, politistul Vasile Purcaru este indreptat, pe cont propiu, impotriva comunitatii brezene, aspect care a starnit rasul colegilor sai, dar si atentia si glumele personalului primariei, inturcat oamenii opriti pe strada si parintii copiiilor chestionati, cand vin (veneau) de la scoala, se adreseaza cu reclamatii, nu doar primariei.
Domnul Purcaru Vasile nu are rezultate profesionale, dumnealui comite, in lant, serii de abuzuri, in virtutea calitatii sale si a functiei, depasindu-si atributiile de serviciu si competentele legal-profesionale, incalcand, sistematic, statutul politistului si exercitandu-si, cu rea credinta, functia, rolurile, misiunile si ordinele si dispozitiile primite de la sefi sai, proferand amenintari la adresa copiiilor si cetatenilor cu care intra in contact, pe care ii opreste, intempestiv, si carora le solicita explicatii, ii chestioneaza si ii terorizeaza.
Recent, la nivelul structurilor politico-administrative judetene, ca de altfel si in mediile locale orasenesti comunitare si edilitare brezene, se cunoaste imprejurarea potrivit careia politistului ia sosit, recent, acasa, fiul, din spatial Italia, aspect care a impus auto-izolarea acestuia.
In pofida situatiei grave in speta, politistul Purcaru Vasile, ignorand legile, a iesit, intentionat, din starea de autoizolare, actionand discretionar si dispretuitor in raport cu cetatenii comunitatii, exercitandu-si indeletnicirile de legitimare si control de persoane, pe strazile orasului Breaza, expunand in masa, cetatentii, unor riscuri de infestare cu Coronavirus.
Va dati seama, chiar politistul, care trebuie sa asigure starea de echilibru a comuniatii, nu doar ca a refuzat autoizolarea, iesind din starea impusa de norme, dispozitii si legi, de autoritatile centrale, pe fondul declararii, de catre Presedintele Romaniei, a starii de urgenta, alaturi de intreg spectrul de masuri speciale impuse, este tocmai cel care nu respecta legea si o incalca voit?
Oare ce masuri au luat, pana acum, sefii sai, indiferent de rezultatul testului, pentru faptul ca politistul a incalcat legea si a iesit, din starea de autoizolare, pe strazi si in diverse medii si locuri comunitare,?
Domnul politist Purcaru Vasile a efectuat, in nume personal, razii, pe starzile din orasul Breaza, in deplasarile catre serviciu si de la sediul politiei Breaza, catre domiciliu si destinatiile sale, oprind copii si cetateni, dupa bunul sau plac, invocand, ce motive credeti? Suspiciuni de Covid 19, Coronavirus.
De asemenea, politistul Purcaru Vasile a procedat si la oprirea anumitor propietari de animale de companie, amendandu-i fara temei, invocand ordinile de serviciu, primite de la sefii sai si de la nivelele de conduere a ministerului de interne, desi el a incalcat prevederile si dipsozitiile legale privind autoizolarea, el insusi fiind expus, prin contactul enuntat, mai sus si expunandu-i pe altii.
Apreciem util ca sefii sai sa verifice si sa analizeze activitatile, preocuparile si indeletnicirile acestui politist, de la revenirea in tara a fiului sau si pana in prezent, dar si modul in care acesta a actionat, in etapele de referinta ale acestui interval, procesele verbale intocmite de acesta, masurile si, in fapt, intreaga sa activitate, care expune, de acum incolo, institutia Politia Orasului Breaza si conducerea acesteia, intrucat vor fi formulate plangeri si actiuni in justitie, ale unor persoane care au fost hartuite, amenintate si abuzate.
Referitor la pregatirea, educatia, activitatea politistului Purcaru Vasile, colegii sai apreciaza, fiind informati chiar din interiorul structurii militare unde psihologul Roxana Taga isi desfasoara activitatea reala, de sustinere si promovare a unor interese anumite, ca acest cadru de politie este in varsta de aprox 58 de ani, ar fi studiat la Universitatea Hyperion si locuieste in Breaza, desi este originar din Comarnic.
Domnul Purcaru Vasile se lauda, peste tot, ca beneficiaza, pe linie militara de sprijinul ofiterului MApN Buzdugan Tiberiu, sotul fostului secretar al primariei orasului Breaza, Buzdugan Maria, in prezent avocat si, de asemenea, beneficiaza de sprijin extern, conferit de fiica celor doi soti, domiciliata in Dubai, explicand motivele pentru care orice conducere de politie il favorizeaza si il protejeaza, in baza sprijinului oferit si de la alti avocati, cu care acesta lucreaza in cadru privat si care sunt remunerati functie de capacitatea de influenta, in dosare si care, la randul lor, il platesc pe politist.
Spre stiinta domnului Stoican Bogdan: subalternul sau Purcaru Vasile a afirmat, intr-un mediu, pe holurile primariei Breaza, ca este satul de cate comisioane si drumuri trebuie sa faca, pentru comandantul sau, in afara sarcinilor de servciu.
Pe langa toate aceste date concrete, confirmate de legaturile grupului Taga Dumitru – avocat Nastase Grigore Marian, nederanjati de conducerea politiei, tolerati si protejati, remarcam nedumeririle consilierilor primariei, care nu inteleg de ce avocatul este sustinut, in continuare, fiind mentinut si pastrat, intrucat Lumea vorbeste si ilegalitatile se cunosc, lucrurile conturandu-se si clarificandu-se, exact, in ultima vreme, intrucat primaria refuza sa raspunda si sa coopereze cu politia, iar politia nu colaboreaza, la randul acesteia, si refuza sa procedeze in sensul efectuarii de cercetari, care sa-l includa si pe politist, persoana care, in esenta, reprezinta o nisa de scurgere de informatii din sistem, inspre canalul primarie.
In formula descrisa, se incearca, de catre grupul de crima organizata in speta, includerea si a viceprimarului Alexandra Lacramioara Bran, care a fost promovata, din umbra, de avocatul Nastase Marian Grigore si sistemele de relatii ale arhitectului-sef Taga Dumitru, pe doua filiere politice PSD si PNL, pentru a candida la functia de primar, persoana utilizata in scenariu, prin valorificarea si exploatarea scenariilor ticluit in laboratoarele conducerii Colegiului National Militar Dimitrie Cantemir, de excludere a candidaturilor lui Ilie Colorian si NAE Nicolae Ferastraeru, la concurenta cu promovarea acestui candidat, desi este chiar foarte tanara, persoana in speta (A. L. Bran).
Prin acest M.O. (Modus Operandi) au fost exclusi, la propunerea formulei care include si pe politistul Purcaru Vasile, candidati cu experienta, de calibrul fostului edil, Nae Ferastraeru sau Ilie Clorian, ultimul-persoana cu un cv remarcabil si cu o experienta de netagaduit, atat in sectorul administratie, cat si in gestionarea unor mari proiecte interne si internationale. Dar, sa avem incredere, in persoana d-rei Alexandra Lacramioara Bran, care are destul timp sa invete si sa se puna la punct cu actul managerial si edilitar, in perspectiva alegerilor la care facem referire si sa procedeze in sensul asumarii rolurilor sale de viitor edil, pentru a imbunatati, in viitorul sau mandat, activitatile primariei, respectiv de a incadra, de a reangaja personal calificat, specializat, cf prev si dip legale, in directia armonizarii relatiilor cu Politia Orasului Breaza, institutie fanion si care, in mandatul domnului Stoican Bogdan, intradevar, poate performa, asigurand, prin masurile din stricta si directa sa inalta competenta, starea de liniste si de stabilitate, atat de necesara comunitatii, eradicarea fenomenului de coruptie, amlu, intens si profund asezat, stabilizat si dezoltat si pentru a preveni, prin masurile care intra in atributul politiei, fenomenul infractional, atat de extins, chiar pe axa primarie-Colegiul National Militar Dimitrie Cantemir-cadre de politie, reprezentate, in acest articol, de persoana agentului Purcaru Vasile, intrtucat:
Politistul Purcaru Vasile asigura interlocutarii sai mentionati, din cadrul Colegiului National Militar Dimitrie Cantemir si din cadrul primariei, de sprijinul acordat, la ordin, al comandantului Stoican Bogdan, folosindu-i numele, gradul, pozitia, rolurile, atributiile, competentele si, desigur, functia.
Noi nu credem afirmatiile asumate de politist, in mediile respective dar, daca acestea ar fi reale, inseamna ca aceasta remarcabila comunitate brezeana, intradevar, se confrunta cu mari probleme, generalizate si profunde, de coruptie, conducerile politiei si cele ale Colegiului National Militar Dimitrie Cantemir, fiind implicate in astfel de actiuni clandestine si subterane, girand si asigurand, prin strategii ticluite, participarea sau excluderea unor anumiti candidati politici, din diverse spectre si partide, incalcand normele de deontologie profesionala, statutul cadrelor militare, statutul politistului, precum si alte norme, masuri, legi si dispozitii etc, asa cum confirma, din discutii purtate recent, avocatul Nastase Grigore Marian si politistul Purcaru Vasile.
Iata cum primaria Breaza este condusa, in fapt, de politist, legaturile sale din cadrul conducerii Colegiului National Militar Dimitrie Cantemir si sefii sai, daca este real ceea ce afirma, Vasile Purcau fiind in slujba avocatului Nastase Grigore Marian si a ing. Taga Dumitru, focar de unde se transmit informatii scurse, voit si, de asemenea, dispozitii.
Prin existenta si functionarea acestui sistem paralel-nelegal, institutia Primaria Breaza si persoana primarului este pusa, total, in dependenta, de grupul aservit, unilateral si fara echivoc, echipei avocat Nastase Grigore Marian – Dumitru Taga. De fapt, sub pretextul implicarii sale juridice (in realitate: neimplicare profesionala, desi este platit, lunar, pe termen NEDETERMINAT, din contributia brezenilor), in dosare, prin acces direct si nemijlocit la documentele primariei, avocatul cercetat, alaturi de fostul prefect al judetului Prahova, a preluat, alaturi de sotii Taga, intregul act de conducere, expunand, prin declaratii si implicand, astfel, si politia, la nievlul de conducere, prin persoana politistului Vasile Purcaru care, alaturi de anumiti colegi, serveste masa zilnic, prin servicii de catering, oferite gratis de conducerea Colegiului National Militar Dimitrie Cantemir, chiar in incinta reputatului obiectiv militar
In radul politistilor se manifesta o stare de temere si insecuritate cu privire la actiunile acestui grup si la modul in care, dupa bunul sau plac, politistul Purcaru Vasile, pe filierele descrise, ar putea genera situatii prin care sa genereze mari probleme, oricui, intrucat acesta este tolerat si protejat, desi nu este in stare sa solicite, chiar si in limitele capacitatilor sale elementare, o simpla declaratie, manifestand mari lacune profesionale, fiind incapabil sa isi efectueze obligatiile, respectiv de obtinere si de formularea de declaratii, date de cetateni in fata organelor de politie, context in care, cu mare greutate, isi exercita, absolut necorespunzator, functia, in timp ce performeaza pe alte zone, cele ale infractionalitatii si crimei organizate.
Important este ca structurile cu anumite atributii si competente, care actioneaza la nivel judetean, au sesizat si au inceput documentarea complexa a faptelor care-i incadreaza pe toti acesti indivizi, deocamdata, subiecti. Interesant ar fi sa aflam, in baza protocoalelor pe care anumite institutii le au, opinia ferma, calificata si oficiala, a conducerii MApN, si a structurilor militare responsabile, privitor la ce se intampla in obiectivul militar de elita Colegiul National Militar Dimitrie Cantemir, pe perimterul caruia se afla doua U.M., in legatura cu masinile conduse de politisti si legaturile structurii de crima organizata, care se hraneste din banii Armatei Romane, dupa bunul plac al Av. Nastase Marian Grigore si legaturile sale din Primaria Breaza si din cadrul MApN, cu care membrul Baroului Prahova merge la pescuit, ocazii cand, in formula in speta, isi pregateste strategiile, alaturi de fam Taga.
Pe axa perezentata, politistul Purcaru Vasile continua sa actioneze, discretionar si ilegal, etaland rea vointa, la cote maxime, incompetenta, abuzuri in forma continuata, nu numai de forta si putere, dar chiar si in serviciu, utilizand calitatea sa, in scopurile reprezentate de santaj, amenintare, hartuire, presand cetateni sa dea anumite declaratii sau, pe altii, sa isi retraga plangerile, conform cu interesele sale personale, sau ale celor mentionati si ale caror decizii si interese le reprezinta, executand, intocmai, aceste dispozitii primite si ordine trasate. Astfel, actiunile sale au mers chiar pana acolo incat acest politist s-a deplasat la domiciliile unor persoane care au sesizat si reclamat abuzuri si, totodata, au formulat plangeri, context in care cadrul de politie a ignorant, intrutotul, rolul sau, facand curte unor doamne, exercitand presiuni in virtutea calitatii reprezentate, respectiv de politest in misiune. (vezi, azi, doar cazul sotiei unui instructor auto-Dumitru, al carui nume si date nu le vom prezenta, deocamdata, si a carui sotie a fost sedusa, prin incercari ale politistului, in directia asumarii retragerii plangerii acesteia, intr-un anumit moment, persoana in cauza fiind si angajat al unei companii de cai ferate si care a reclamat actiunile de amenintare, santaj si hartuire ale politistului, efectuate asupra sotiei sale, in vederea obtinerii de favoruri sexuale, pentru nou-casatoritul politist, dincolo de implicarea acestuia in influentarea declaratiilor persoanei in cazua, pentru a da un anumit curs cercetarilor din dosar.)
Specialistii primariei nu inteleg toleranta primarului fata de arhitectul-sef Taga Dumitru, mentinut in functie si pe pozitie, fiind protejat, direct de primar, pe filiera MApN relevata, asa cum declara, surselor noastre, atat av Nastase Marian Grigore, cat si politistul Purcaru Vasile, ultimul confirmand faptul ca edilul Gheorghe Richea ar fi primit, in schimbul asigurarii protectiei sale, un mijloc auto marca Dacia, model Duster, de la inginerul constantean, aspect discutat si vehiculat, din ce in ce mai des si intens, in institutia Primaria Orasului Breaza.
Din acesta perspectiva agentul Purcaru Vasile declara ca stie de la surse din preajma arhitectului, ca sefu’ sau Stoican Bgdan il supune, la presiuni pe Taga Dumitru si pe primar, prin serii de adrese ‘oficiale’, formulate catre institutia primarie, pentru a obtine, la randul sau, anumite avantaje, pe care le vizeaza, de genul celor oferite de ing. Taga Dumitru, primarului, aspect care justifica toleranta comandantului fata de grupul de crima organziata prezentat.
Aceste fapte nu constituie, inca, obiectul vreunor dosare, intrucat, conform aprecerilor avocatului Nastase Grigore Marian, in baza relatiilor de prietenie dintre conducerile politiei si cea a Colegiului National Militar Dimitrie Cantemir, in cadrul complexului militar format din cele doua unitati MApN, se coordoneaza si dispune, contra servicii zilnice de masa, nelucrarea acestor dosare, de catre politie, desi exista informatii certe, in acest sens, si sesizari, depuse la aceasta institutie. In spiritual fratiei gruparii, avocatul Nastase Grigore Marian chiar a promis ca il va indeprata, din functie si chiar din aparatul politienesc, pe seful politiei, Stoican Bogdan, intrucat il hartuieste pe prietenul sau, Taga Dumitru BEBE.
Desi cativa politisti primesc gratuit, zilnic, din partea conducerii Colegiului National Militar Dimitrie Cantemir, portii de mancare, iar accesul masinilor conduse de politisti si legaturile lor nu este inregistrat la punctul de control-acces in obiectivul militar, suntem convinsi, alaturi de cititorii nostri, ca nu acesta este motivul pentru care arhitectul-sef, psihologul militar Taga Roxana, (absolvent al Universitatii Spiru Haret, angajat al U.M. 2540, din cadrul MApN si fost-actual reprezentant al S.C Rai Divers Art Breaza, Clinirx Tangent Research, Inspectoratul General de Asistenta Sociala si Ocrotire a Copilului, S.C. Berox Construct SRL) si Av. Nastase Grigore Marian sunt acoperiti, in actiunile lor ilegale, de organele de politie, dar poate, chiar, in realitate, comandantul Stoican Bogdan, nu are cunstinta deplina de aspectele publicate de redactia noastra, cine stie?
Chiar daca arhitectul disemineaza anumite categorii de informatii, pentru a acoperi actiunile avocatului pe care il recomanda, continua sa il promoveze si sa il sustina, necontenit, intervenind pe langa primarul orasului Breaza, desi consilierii locali brezeni cunosc, in mare parte, aspectele pe care le prezentam si chiar i-au recomandat domnului Richea Gh, alti avocati, profesionisti si nepatati, care solicita onorarii contractuale normale, reduse la cca 30% din nivelurile platite, degeaba, av Nastase Grigore Marian. Se remarca, astfel, puternica si nefasta capacitate de influenta a ing. Taga Dumitru, fost-actual reprezentan Berox Construct SRL Breaza, care l-a pus in dependenta, total, pe primar si care detine monopulul unor decizii. Voi reveni cu detalii picante.

Actualitate

Jurnalistă: ”Devenim forță de muncă nu doar cea mai ieftină, vom ajunge ca niște vite în jug”

Cristescu Radu

Publicat

pe

Iulian Iacobescu

Georgiana Arsene, jurnalist și blogger, a reacționat dur pe pagina sa de Facebook după ce televiziunile au prezentat imagini cu cei peste 1500 de români care așteaptă pe Aeroportul din Cluj-Napoca să plece la muncă în Germania.

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni şi oameni în picioare

”În tot acest timp, românii sunt ținuți în case, Guvernul vorbește de șomaj tehnic în toate sectoarele de activitate, iar criza sanitară și cea economică întregesc tabloul sumbru al viitorului în România.
Probabil că se va ajunge în situația în care, de teama de a nu muri de foame în case, fără perspectivă, românii vor lua în număr cât mai mare calea străinătății, unde se vor angaja în agricultură sau se vor înhăma la orice alte munci numai ca să spuraviețuiască. Și uite cum devenim forță de muncă nu doar cea mai ieftină, ci vom ajunge ca niște vite în jug.
P.S. Poza am luat-o de la Dan MV Chitic”, a scris Arsene.

În tot acest timp, românii sunt ținuți în case, Guvernul vorbește de șomaj tehnic în toate sectoarele de activitate, iar…

Publicată de Georgiana Arsene pe Joi, 9 aprilie 2020

Sursa: vineri13.ro

Citeste in continuare

Actualitate

Un raport al Bundestag dezvãluie: în urmã cu opt ani, virusul le-a provocat nemţilor douã decese

Cristescu Radu

Publicat

pe

Ovidiu Zară

Sursa: vineri13.ro

Scenariul noului Coronavirus realizat de Germania încã din 2012: trei valuri de virus în trei ani, zeci de milioane de îmbolnãviri, milioane de decese

Un document senzaţional, dar necunoscut opiniei publice din întreaga lume, demonstreazã cã noul Coronavirus este un virus cunoscut (cel puţin) de autoritãţile germane încã din anul 2012, ba chiar dinainte cu câţiva ani. Date oficiale aratã în vara anului 2012, virusul a fost depistat la un numãr de şase germani, din care dintre care doi au decedat la data de 26 noiembrie 2012, iar unul a fost internat, tratat şi vindecat. Toate aceste informaţii privind existenţa noului Coronavirus şi posibilitatea apariţiei unei pandemii la nivel planetar, sunt cuprinse într-un document oficial elaborat în anul 2012 de Parlamentul Germaniei (Bundestag), care poate fi lecturat AICI .

“Rãtãcit” printre miile de documente aflate pe site-ul legislativului german, documentul intitulat “Raport de analiză a riscurilor privind protecția civilă 2012 – numãrul 17/12051” a fost transmis prin adresa Ministerului Federal de Interne din 21 decembrie 2012 şi publicat în data de 3 ianuarie 2013.

Insã, pânã acum a fost  “îngropat” într-o tãcere suspectã.

Raportul reprezintã de fapt strategie a Germaniei în lupta împotriva noului Coronavirus, oferind o analizã detaliatã a dezastrului pe care acest virus îl poate provoca la nivel federal. Pornind de la victimele noului Coronavirus existente în vara anului 2012, simulãrile efectuate de germani reflectã exact realitatea de astãzi.

In mod paradoxal, deşi s-a dorit a fi doar o simulare pornind de la îmbolnãvirile din 2012, care sã ajute în cazul unei epidemii viitoare, raportul german prevede cu exactitate perioada în care noul Coronavirus îşi va face apariţia, vorbeşte despre sursa virusului ucigaş (Asia) şi face referire la zeci de milioane de persoane infectate, milioane de decese, dar şi la faptul cã sistemele medicale vor fi sufocate şi economia paralizatã.

Mai mult, în document, autoritãţile germane precizeazã un fapt care nimeni nu l-a spus niciodatã pânã acum.  Anume întinderea în timp a acestei pandemii. Astfel, din estimãrile specialiştilor aflãm cã pandemia cu noul Coronavirus va avea trei valuri la nivel planetar şi va dura minimum 3 ani.

Culmea este cã deşi documentul era cunoscut încã de acum opt ani, atât la nivelul Uniunii Europene şi al fiecãrui stat membru, cât şi la nivelul OCDE, absolut nimeni nu a luat nicio mãsurã concretã astfel încât acest virus sã poatã fi combãtut.

Din acest motiv se pun douã întrebãri fireşti.

Prima:  cui foloseşte ca o asemenea pandemie, cu efecte dezastruoase pe plan medical, economic, social, politic, cultural şi psihologic sã nu fi fost combãtutã vreme de opt ani?

A doua: ce s-a urmãrit de fapt prin neluarea mãsurilor de combatere a acestui virus?

Pânã când autoritãţile nu vor oferi rãspunsurile la aceste douã întrebãri, vor fi pe deplin alimentate teoriile considerate conspiraţioniste, care vehiculeazã ideea cã scopul principal al necombaterii virusului îl reprezintã de fapt vaccinarea obligatorie, operaţiune care va include microciparea populaţiei la nivel mondial şi diminuarea numãrului de locuitori ai planetei ca urmare a efectelor conexe ale vaccinãrii.

Fidel respectãrii drepturilor cetãţeanului la informare, portalul de ştiri www.vineri13.ro vã prezintã, IN EXCLUSIVITATE, conţinutul acestui raport. Pentru rigurozitate, precizãm cã vom publica din raportul Parlamentului german doar acele capitol care se referã strict la pandemia privind noul Coronavirus.

  • Simulãrile Germaniei: noul virus afectează toată suprafața ţãrii și toate grupele de populație

Raport de analiză a riscurilor privind protecția civilă 2012 (numãrul 17/12051), în care se vorbeşte de noul Coronavirus (n.r. – botezat de germani Modi-SARS), menţioneazã despre existenţa a încã douã rapoarte documente (“Raport privind metoda analizei riscurilor în protecția civilă 2010” și “Raport de analiză a riscurilor în protecția civilă 2011”), prezentate Guvernului şi adresate Parlamentului German, în care au fost expuse scopul și metoda analizei riscurilor în faţa unei pandemii, precum și structurile și procedurile pentru pregătirea și efectuarea analizei riscurilor la nivel federal.

Analizele şi modelãrile matematice realizate în mod pragmatic de autoritãţile germane pornesc de la premizacãdezvoltarea scenariului privind pericolul pe care îl reprezintã noul Coronavirus “s-a bazat pe asumarea inteligibilă/plauzibilă a celui mai nefavorabil curs al unui eveniment (denumit în limbajul internațional drept „cel mai rău caz”)”.

Dar iatã scenariul luat în calcul de nemţi în documentul din 2012,  în subcapitolul 2.3, intitulat “Analiza riscului <<Pandemie cauzată de virusul Modi-SARS>>“: “Analiza a fost efectuată de Institutul Robert Koch cu participarea autorităților federale. Și în acest caz, un grup de lucru cu participarea mai multor agenții a elaborat mai întâi un scenariu corespunzător. Ulterior s-a decis probabilitatea unei asemenea pandemii și impactul așteptat. Scenariul descrie o epidemie neobișnuită care se bazează pe răspândirea unui nou agent patogen. Pentru aceasta, a fost folosit ipoteticul virus „Modi-SARS”, dar cu proprietăți realiste. S-a făcut alegerea unui virus asemănător cu SARS, întrucât varianta reală din 2003 a determinat diferite sisteme de sănătate să-și atingă limitele. Trecutul a arătat deja că pot apărea brusc agenți patogeni cu proprietăți noi care declanșează o epidemie gravă (SARS-Coronavirus (CoV), Gripa aviară H5N1, Chikungunya-Virus, HIV [notã autor: un exemplu actual pentru un virus nou este un Coronavirus, care nu este din familia SARS-CoV. Acest virus a fost depistat în vara anului 2012 la 6 pacienți, din care 2 au decedat la data de 26 noiembrie 2012].

Prin utilizarea unor ipoteze simplificate pentru acest virus Modi-SARS a fost modelată o evoluție ipotetică a unei pandemii în Germania care se presupune că are impact la nivel federal și este plauzibilă [notã autor: pentru modelare a fost utilizat un model Susceptible-Infected-Recovered (SIR), elaborat cu programul Stata 12. Evoluția pandemiei a fost modelată în funcție de densitatea populaţiei]. (…) Deși măsurile prevăzute de Legea privind protecția împotriva infecțiilor și de planurile pentru situația pandemiilor sunt implementate rapid și eficient de autorități, nu poate fi stopată răspândirea rapidă a virusului din cauza intervalului scurt între două infecții (…) Sistemul de sănătate se confruntă cu o mare provocare care nu poate fi depășită. (…) După ce primul val scade, urmează încă două valuri mai slabe până când un vaccin este disponibil, la trei ani de la apariția primelor infecții. Caracterul special al acestui eveniment este că în primul rând afectează toată suprafața Germaniei și toate grupele de populație în aceeași măsură și în al doilea rând apare pe un interval mare de timp. În cazul apariției unei asemenea pandemii s-ar lua în calcul un orizont de timp de trei ani cu trei valuri separate, cu un număr foarte mare de victime și impact semnificativ asupra diferitelor domenii care trebuie protejate”

  •  Noul Coronavirus, cunoscut de nemţi încã din vara anului 2012

Dezvãluirile privind efectele devastatoare ale virusului sunt prezentate pe larg în Anexa 4 a documentului, pornind de la faptul cã noul Coronavirus, a fost depistat încã din vara anului 2012 la 6 pacienți, din care 2 au decedat.

Pornind de la faptul cã o pandemie reprezintã un “eveniment care este posibil să aibă loc din punct de vedere statistic într-o perioadă de 100 până la 1.000 de ani” (n.r. – ultima pandemie majorã la nivel global a fost cea de gripã din 1918-1919), dar şi de la situaţia din 2012 când le-au apãrut primele victime, autoritãţile germane au analizat efectele produse de noul virus pe plan uman, economic, social, de mediu, politic, psihologic, al patrimoniului cultural şi al siguranţei şi ordinii publice. Scenariul luat în calcul de germani descrie o pandemie cu caracter excepțional, care se bazează pe răspândirea unui agent patogen nou, ipotetic denumit „Modi-SARS” (noul Coronavirus), ale cărui caracteristici ar fi oarecum asemãnãtoare cu virusul SARS-CoV, dar nu înrudite.

Rezultatele analizãrii unei asemenea pandemii ? Dezastruoase, cu daune umane şi material este de anvergurã!

Culmea, deşi vorbim de un document elaborat în anul 2012 considerat doar un “scenariu”, datele prezentate de germani sunt extreme de actuale. Practic, tot ceea ce se prezintã reprezintã aproape trasã la indigo realitatea de astãzi.

Astfel, documentul prevedea încã din 2012 cã evenimentul va debuta pe plan global la început de an (“în luna februarie, în Asia)“, iar amploarea acestuia va fi cunoscută la adevărata dimensiune doar la câteva săptămâni mai târziu, deoarece animalele nu se îmbolnăvesc, iar “elementul patogen al virusului se regăsește de obicei la animalele sălbatice și a fost transmis la om prin intermediul piețelor”.

In acest context, legislativul de la Berlin a estimat în raportul respectiv cã virusul îşi va face simţitã prezenţa în landuri într-o lunã de primãvarã (“în aprilie apare primul caz identificat de Modi-SARS în Germania, având ca bazã de pornire “un număr total de zece persoane responsabile pentru răspândirea primului val de infecții”).

“Primele cazuri apărute vor fi în nordul și în sudul Germaniei (…) pandemia se extinde în valuri, cu cifre crescătoare (…) din cauza densității populației și a pattern-ului de mișcare (mobilitate ridicată, utilizarea mijloacelor de transport în comun) în special în zonele metropolitane va exista premisa unui număr mai mare de îmbolnăviri”, menţioneazã Raportul, care adaugã cã “într-un interval relativ mare de vreme numărul persoanelor infectabile se va reduce, fie datorită faptului că bolnavii au decedat, fie pentru că au dobândit imunitate”.

  • Scenariu apocaliptic al Berlinului

Datele luate în calcul de germani privind rata îmbolnãvirilor, rata deceselor şi întinderea în timp a pandemiei sunt cu adevãrat apocaliptice, în contextul în care scenariul elaborat ia în considerare o mutație la nivel de transmitere a virusului şi o manifestare multifactorială, care ar putea conduce foarte rapid la colapsarea unor sisteme de sănătate din diverse state.

Scenariul german prevedea cã “ipoteticul virus Modi-SARS are caracteristici aproape identice cu realul SARS-CoV”, iar “perioada de incubație (n.r. – cea  în care un virus se transmite la un om, până la apariția primelor simptome de îmbolnăvire), este de aproximativ 3-5 zile, fiind transmisibil pe o perioadă de 2 până la 14 zile”.

“În cazul copiilor și al tinerilor, boala decurge mai ușor, letalitatea ridicându-se la 1%, în timp ce în cazul celor peste 65 de ani ea este de 50%”, aratã raportul care adaugã cã durata îmbolnăvirii se diferenţiază în funcție de vârsta pacienților (“pacienții tineri se însănătoșesc într-o săptămână, în timp ce pacienții vârstnici, mai grav afectați, trebuie tratați în spital pentru o perioadă de 3 săptămâni, dar au existat și perioade de tratament de 60 de zile în cazul SARS-CoV).

Documentul spune însã cã “parcursul infecţiei cu SARS-CoV în funcție de vârstă nu a fost luat în considerare pentru Modi-SARS”, astfel cã“s-a pornit de la premisa că toate grupele de vârstă vor fi afectate în același fel”, în contextul modificãrii unor parametrii evolutivi precum “contactele interumane, mobilitatea în zonele de aglomerare urbană și rețelele sociale”.

Documentul aratã cã pe parcursul a 3 ani “agentul patogen va suferi mutații, existând astfel potențialul ca inclusiv persoanele care au trecut printr-o infecție să poată să se reinfecteze”. deoarece “se va ajunge la 3 valuri de îmbolnăviri de intensități diferite”.

Intr-un prim scenariu, care presupune lipsa unor mãsuri epidemiologice rapide şi  posibilitatea ca fiecare persoană infectată sã infecteze la rândul ei un număr de trei persoane, la o duratã a transmiterii de 3 zile, vârful primului val ar fi atins după circa 170 de zile, iar consecinţele ar fi apocaliptice.

“In perioada de timp aferentă valului 1 (ziua 1 – 411) se vor îmbolnăvi un număr de 29 de milioane de oameni, pe parcursul celui de-al doilea val (ziua 412 – 692) un total de 23 de milioane de oameni, în timp ce, pe parcursul celui de-al treilea val (ziua 693 – 1052) un număr de 26 de milioane de oameni”, astfel cã “pentru tot acest interval de timp de trei ani se poate concluziona că vor exista în jur de 7,5 milioane de decese cauzate de epidemie”.

Însã, documentul estimeazã cã rata mortalitãţii ar putea fi mult mai mare ca urmare a deceselor provocate ”de alte îmbolnăviri, ca urmare a suprasolicitării sistemului medical, astfel încât persoanele care vor avea nevoie de îngrijiri medicale nu vor mai putea să aibă acces la acestea”.

“Numărul enorm de persoane infectate care vor avea nevoie de spitalizare sau de terapie intensivă va depăși capacitățile disponibile de câteva ori ale sectorului sănătate și asistență medicală. Astfel, va fi nevoie de un triaj dur și de decizii vizavi de cine va mai fi preluat într-un spital pentru tratament și la cine nu. Consecința va fi decesul unui număr mare de persoane ca urmare a faptului că nu au putut fi tratate”, menţioneazã documentul.

Per ansamblu, estimãrile aratã cã “rata de decese a celor îmbolnăviți va fi de 10%”.

In scenariul doi, cu măsuri antiepidemice luate la debutul acestei epidemii astfel încât fiecare persoană infectată să nu infecteze mai mult de 1,6 persoane, în loc de 3, şi cu contramăsuri, vârful primului val ar fi atins abia după aproximativ 300 de zile.

Deşi în acest al doilea scenariu numãrul de persoane afectate se diferențiază în mod grav de primul, totuşi numãrul îmbolnãvirilor va fi mare. “ Dacă vor fi luate și introduse măsuri de protecție, atunci numărul de îmbolnăviri aferent fiecărui vârf va fi de în jur de 6 milioane de persoane (vârful 1), 3 milioane de persoane (vârful 2), 2,3 milioane de persoane (vârful 3). Fără contramăsuri, ar fi vorba de un număr de 19 milioane de persoane (vârful 1), în jur de 6,5 milioane de persoane (vârful 2) și în jur de 3,3 milioane de persoane (vârful 3)”, precizeazã documentul.

  • Mãsurile de izolare au eficacitate redusã, spun nemţii. Motivul: nivelul de infecțiozitate de la debutul simptomatologiei a fost unul ridicat

Un lucru important menţionat în raport este acela cã transmiterea noului Coronavirus se face “în principal prin picături, întrucât virusul poate să supraviețuiască câteva zile și pe suprafețe, astfel încât este posibilă şi o transmitere de pe suprafețe contaminate”.

Specialiştii germani susţin cã “odată cu apariția primelor simptome, persoanele infectate sunt contagioase, aceasta fiind singura diferență de transmitere între ipoteticul virus Modi-SARS și SARS-Co”. Cu alte cuvinte, agentul patogen poate fi transmis de la persoană la persoană doar în momentul în care un individ are simptome evidente de boală.

La momentul realizãrii sale, adicã anul 2012, raportul dezvãluia cã “nu există tratament medical, astfel încât nu se poate trata decât simptomatologia” şi totodată preciza, cã pentru primii trei ani nu se dispune de nici un vaccin”.

Deşi în prezent aproape toate statele lovite de pandemie, inclusiv România, au considerat necesarã luarea unor mãsuri de urgenţã extreme de stricte, precum distanțare socială, carantinã și izolare, care au repercursiuni grave pe plan economic, social şi mai ales psihologic, documentul întocmit de germani menţioneazã cã “acestea au o eficacitate redusă, întrucât nivelul de infecțiozitate de la debutul simptomatologiei a fost unul ridicat”.

Important de reţinut este faptul cã în contextual în care scenariul Modi-SARS ia în considerare o mutație la nivel de transmitere a virusului, nemţii apreciazã cã infecția se poate transmite nu doar prin intermediul contactelor familiale sau al mediul spitalicesc, ori  în mijloacele de transport în comun şi de  la locul de muncă, ci și în timpul liber.

Ciudat este cã deşi au trecut opt ani de la realizarea acestui document, nici pânã astãzi nu existã un leac. Existã doar mãsuri de prevenţie de genul măsurilor de igienă şi de izolare a persoanelor bolnave și a celor cu potențial contagios, precum şi utilizarea măștilor de protecție, a ochelarilor de protecție și a mănușilor. Insã acestea lipsesc cu desãvârşire, cel puţin în România, nu doar în rândul populaţiei, ci mai ales al cadrelor medicale aflate în linia întâi a combaterii noului virus.

Poate că este timpul ca autoritățile române să ”copieze” de la germani strategiile de prevenire și combatere a dezastrelor, astfel încât România să nu mai fie iarăși prinsă cu ”pantalonii în vine”.

Citeste in continuare

Actualitate

In plina pandemie, prietenul col (R) Eugen Pruna, consilierul primarului Adrian Dobre (Iordachescu Stefan) incalca cu nesimtire si tupeu disciplina in constructii si Regulamentul de Gospadarire 228/2006

Publicat

pe

De

Iordachescu Stefan din cadrul primariei la birou ‘Asociatiei de Proprietari”, mare bagator de „zeama”, prietenul col (R) Eugen Pruna si consilierul lui Adrian Dobre incalca disciplina in constructii cu nesimtire si Regulamentul de Gospadarire 228/2006.
Oamenii „presedintelui”, pardon ai primarului Adrian Dobre isi fac de cap motivand ca stie „ala mare”.
Iata nesimtirea crasa a lui Iordachescu Stefan (strada Rosiori) la domnia sa acasa. Altii sunt amendati pe loc dar el face parte din elita nesimtita a urbei noastre. Vecinii sunt satuli de mojiciile si aroganta acestui personaj, mare consilier al primarului. Vom reveni. (Cristina T.).

Citeste in continuare

Parteneri


Harmony Beauty Salon Ploiesti

Salon HARMONY, str Cantacuzino din Ploiești (intersecția Moș Craciun )
Servicii oferite :
- micropigmentare sprâncene
-extensii gene
- coafor
-unghii gel
-Cosmetica / tratamente cosmetice
- sala Fitness pt femei
FACEBOOK: https://www.facebook.com/Harmony-Beauty-Salon-278929815636909/

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Actualitate9 ore ago

Un raport al Bundestag dezvãluie: în urmã cu opt ani, virusul le-a provocat nemţilor douã decese

Ovidiu Zară Sursa: vineri13.ro Scenariul noului Coronavirus realizat de Germania încã din 2012: trei valuri de virus în trei ani,...

Actualitate12 ore ago

In plina pandemie, prietenul col (R) Eugen Pruna, consilierul primarului Adrian Dobre (Iordachescu Stefan) incalca cu nesimtire si tupeu disciplina in constructii si Regulamentul de Gospadarire 228/2006

Iordachescu Stefan din cadrul primariei la birou ‘Asociatiei de Proprietari”, mare bagator de „zeama”, prietenul col (R) Eugen Pruna si...

Actualitate18 ore ago

Informaţiile privind potenţialul impact asupra mediului pot fi consultate la sediul APM Prahova

SC NTC VANSERV AUTO SRL,cu sediul în Popesti, com Brazi, str. Plopilor, nr.41, jud Prahova, inregistrată la Registrul Comerţului sub...

Actualitate18 ore ago

EDITORIAL/Fabula medievala

John era un viteaz cavaler al regelui Arthur dar avea si el o obsesie pentru frumosii sani ai reginei! Stia...

Actualitate18 ore ago

Spre deosebire de Banca Nationala a Romaniei (BNR), Banca Nationala a Poloniei face din nou ceva pentru populatie si a redus ieri, pentru a doua oara consecutiv, rata de dobanda cheie

Spre deosebire de Banca Nationala a Romaniei (BNR) si de Manole Isarescu, Banca Nationala a Poloniei si Adam Glapinski (care...

Actualitate18 ore ago

Vela, pune un SG!

(Preluare National – Catalin Tache): Fără îndoială, alături de medici, efectivele Ministerului Afacerilor Interne se află în prima linie a...

Actualitate18 ore ago

In plina pandemie- SPP îşi înnoieşte flota cu 40 de autoturisme 4×4 prin programul Rabla

Serviciul de Protectie si Paza, maretul serviciu secret care il apara pe Iohannis cand merge la solar in plina pandemie...

Actualitate19 ore ago

Imunitate pentru medici? Sau amnistie anticipată?

L-am auzit toți, în urmă cu mai multe zile, pe profesorul Adrian Streinu-Cercel făcând o solicitare șoc. Referindu-se la presiunile...

Actualitate19 ore ago

Guvernul propune micsorarea numarului de semnaturi necesare pentru candidaturi sau inlocuirea semnaturilor cu sume de bani

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, afirmă că Orban se comportă ca un mare dictator: ”Guvernul Lucovid Orban a modificat prin...

Actualitate19 ore ago

PALEOLOGU JR: BISERICA NU E PRAVALIE, SA STEA INCHISA DE PASTI

(Preluare Inpolitics): Fostul candidat prezidențial Theodor Paleologu cere românilor să stea acasă de sărbătoarea Paștelui și afirmă, pe Facebook, că...

Actualitate2 zile ago

EDITORIAL/Incisiv de Prahova!/ Iată cum se numeste ziarul pe care intră de frica si politicienii corupți!

Evident, toți discută politică, fiecare după cum îl duce capul. Pornind de la știrile ce au ținut prima pagină a...

Actualitate2 zile ago

„Noul Birou Politic Teritorial al ALDE Prahova a incercat si incearca sa elimine din randul membrilor sai pe cei care au luptat sa obtina functii politice pentru a satisface interese pecuniare sau de alta natura pentru ei, familie si prieteni”

Daca este reala precizarea domnului Nemes Constantin – Incisiv de Prahova saluta decizia partidului politic ALDE Prahova si asigura membrii...

Actualitate2 zile ago

„Au fost deja comandate 150 de ventilatoare şi imediat ce vor ajunge în România le vom putea trimite rapid în ţările care au nevoie de ele, bineînţeles în Spania şi Italia”

Ursula von der Leyen, preşedinta Comisiei Europene: „Am creat o rezervă strategică comună de echipamente medicale a Uniunii Europene. (…)...

Actualitate2 zile ago

Criză majoră de droguri în România!

(Preluare National – Catalin Tache): Se înmulțesc ”durerile de cap” pentru efectivele Poliției Române în plină pandemie de coronavirus, odată...

Actualitate2 zile ago

LOVITURA IN STAREA DE URGENTA: AVOCATUL POPORULUI SUGEREAZA ROMANILOR SA ATACE IN INSTANTA AMENZILE

(Preluare Inpolitics): Instituția Avocatului Poporului, extrem de activă în ultima perioadă, lucru salutar, este tot mai critică la adresa autorităților...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!