Connect with us

Uncategorized

Millstone Developments alege centrul Bucureștiului pentru 3 noi proiecte rezidențiale, cu o valoare de piață de peste 25 mil. €

Publicat

pe

 Randare Millstone2

 Millstone Developments anunță că plănuiește să dezvolte trei proiecte rezidențiale, în zona centrală a Bucureștiului. Valoarea de piață totală a acestora va depăși 25 de milioane de euro, iar lucrările vor începe în primăvara lui 2020. Fiecare proiect va avea între 20 și 40 de apartamente, cu prețuri de pornire de la 210.000 euro. 

“Ne continuăm evoluția pe piața locală cu aceleași valori: construcția de case cu stil atemporal, de calitate, cu un confort ridicat, în clădiri sustenabile. Sentimentul de comunitate este în centrul tuturor proiectelor noastre și credem că va fi un avantaj competitiv major. După un exit de succes din Flanders Residences, ne axăm pe zona centrală a Capitalei și suntem convinși că aceste trei noi proiecte vor fi un adevărat patrimoniu pentru Millstone Developments. Construim apartamente contemporane, care trec testul timpului prin stilul arhitectural.”, spune Horia Chioseaua, Founding Partner și Managing Director Millstone Developments.

Cele trei proiecte vor purta numele ariei în care se găsesc: Virgiliu 21-23, foarte aproape de Parcul Operei și zona Eroilor, Voievozi 63, în zona Calea Victoriei – Parcul Nicolae Iorga. Numele celui de-al treilea proiect va fi dezvăluit curând, fiind localizat în perimetrul Piața Universității – Biserica Armenească. Toate proiectele se găsesc în diferite faze ale autorizației de construire. Lucrările vor începe în primăvara anului 2020 pentru Virgiliu 21-23, iar startul celui de-al treilea proiect este planificat pentru începutul lui 2021.

Virgiliu 21-23 are 30 de apartamente (2, 3 și 4 camere), precum și 30 de locuri de parcare. Fiecare unitate va avea o logie sau o terasă, iar, la ultimul etaj, o terasă generoasă va înconjura apartamentele situate la acest nivel. Conceptul de boutique rezidențial este creat pentru familii care vor să investească într-o proprietate ce le va îmbunătăți simțitor viața urbană.

Voievozi 63 are 24 de apartamente (2, 3 și 4 camere, precum și duplexuri de 3 și 4 camere) și 38 de locuri de parcare. Este un proiect rezidențial exclusivist, datorită locației, arhitecturii și construcției, gândit pentru clienți pretențioși, cu venituri ridicate. Fiecare unitate va avea o terasă sau o logie, etajul superior va beneficia de o terasă ce-l va înconjura complet, iar apartamentele de la parter vor avea acces la o grădină privată. La parter vor exista, de asemenea, o cafenea și un spațiu de retail.

Al treilea proiect este și cel mai mare dintre cele 3, având 40 de apartamente și 48 de locuri de parcare. Unitățile de 2, 3 și 4 camere vor oferi sentimentul de comunitate restrânsă, datorită grădinilor private și spațiilor de joacă pentru copii. Proiectul va fi creat pentru cumpărătorul experimentat, care apreciază elementele de design și care își dorește să integreze modernul în stilul său de viață cotidian. Spații pentru retail și servicii publice se vor găsi la parterul clădirii. 

Pentru primele două clădiri, Millstone Developments a ales să lucreze cu AND Architects, cunoscutul birou de arhitectură din București, în timp ce al treilea proiect va fi creat de către KXL Architectural Bureau. 

Compania Millstone Developments a fost fondată în 2016 de către doi profesioniști de top din România – Johan Rogiers și Horia Chioseaua. Misiunea lor este de a realiza proiecte rezidențiale și de office, cu ambiția de a transforma compania într-un lider în zona dezvoltării de proiecte rezidențiale boutique durabile, ce îmbină stilul contemporan, confortul și calitatea. Mai multe informații despre companie și proiectele sale vor fi, în curând, disponibile pe www.millstone.com.ro.

 

 

 

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aveti un Pont

Model de administratie liberala- Filipestii de Padure – Prahova/Falsuri, abuzuri, delapidari, distractii la mare si nu numai, totul pe banii publici/Clanul Sportivilor (I)

Publicat

pe

De

Cu toate ca”Regina” PNL Prahova „plange” si asta o face de obicei atunci cand eclozeaza mai multe si apare lupta pentru supravietuire (poate e chiar un „cantec de lupta”?) si si-a iesit din „matca” de nervi ca am inceput acest serial al dezvaluirilor privind modelul de administratie liberala din Prahova, ziarul Incisiv de Prahova isi continua dezvaluirile – chiar daca „Regina” PNL Prahova se lauda cu „combinatii” asupra noastra cu organele statului, adica amenintari lansate in „targ”.

Dupa ARICESTII RAHTIVANI, azi, ne vom opri atentia asupra „modelului” de administratie liberala intr-o comuna tot din Colegiul de care se ocupa „Regina” PNL Prahova, respectiv Filipestii de Padure.

Sa reamintim cate ceva despre modelul de adminsitratie liberala din presa locala sa nu ne citam pe noi:

Primarul comunei Filipestii de Pădure (Colegiul 3), Morarescu Costel, urmează sa fie suspendat din funcție.

Conform unei sesizari primite de Institutia Prefectului Judetul Prahova reiese ca primarul comunei Filipestii de Padure este presedintele Adunarii Generale a Asociatilor din SC Servicii Apa, Canal, Salubritate Filipestii de Padure, iar viceprimarul/consilier local este vicepresedintele AGA din aceeasi societate de interes local infiintata prin Hotararea Consiliului Local nr. 20/09.03.2011, ambii cu incalcarea prevederii art. 87-(1) lit. e din Legea nr. 161/2003 privind unele masuri pentru asigurarea transparentei in exercitarea demnitatilor publice, a functiilor publice si in mediul de afaceri, prevenirea si sanctionarea coruptiei, cu toate modificarile si completarile ulterioare.

De asemenea, cei doi au si calitatea de membri in Consiliile de Administratie la institutiile publice – unitati de invatamant din unitatea administrativ-teritoriala, cu incalcarea prevederilor art. 87-(1) lit. d din acelasi act normativ”.

„Procurorii DNA Ploieşti au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a primarului comunei prahovene Filipeştii de Pădure, Costel Morărescu, şi a viceprimarului Vasile-Georgel Surugiu, în legătură cu acordarea nelegală de finanţări nerambursabile de peste două milioane de lei unui club privat de fotbal.
Morărescu, care este preşedinte onorific al Asociaţiei „Fotbal Club Filipeştii de Pădure”, a fost trimis în judecată pentru abuz în serviciu dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, în formă continuată, iar Surugiu, preşedinte al asociaţiei, pentru complicitate la săvârşirea aceleiaşi infracţiuni, în formă continuată.

Potrivit unei sinteze a DNA privind dosarele soluţionate în decembrie 2017, în perioada 25 ianuarie 2006 – 30 martie 2012, Costel Morărescu, în calitate de primar al comunei Filipeştii de Pădure şi de ordonator principal de credite, a dispus acordarea nelegală de finanţări nerambursabile de la bugetul local, în valoare de 2.204.986 lei, Asociaţiei „Fotbal Club Filipeştii de Pădure” – structură sportivă de drept privat, prin semnarea a 56 de ordine de plată, fără existenţa unui angajament legal.
În activitatea infracţională, Morărescu a fost sprijinit de viceprimarul Surugiu, care este şi consilier local al comunei Filipeştii de Pădure, care şi-a încălcat atribuţiile de ales local şi, cu intenţie, a iniţiat şi a votat 14 hotărâri de consiliu local în baza cărora au fost stabilite sumele de bani virate asociaţiei, fără încheierea unor contracte de finanţare nerambursabilă, cu încălcarea unor dispoziţii din Legea 69/2000 a educaţiei fizice şi sportului şi Legea 350/2005 privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi non-profit de interes general din bugetul public”.

„Prefectura Prahova a emis ordinul de încetare, înainte de termen, a mandatului primarului comunei Filipeștii de Pădure, după ce edilul a pierdut, la începutul lunii iulie, procesul cu Agenția Națională de Integritate.

Înalta Curte de Casație și Justiție a respins, la începutul lunii iulie, recursul formulat de primarul comunei Filipeștii de Pădure, Costel Morărescu, în procesul cu Agenția Națională de Integritate.

„În momentul de față eu am un alt proces cu ANI la Înalta Curte de Casație și Justiție, cu privire la prescrierea faptei. Totul a plecat de la faptul că, în 2011, am fost numit în Consiliul de Administrație la o școală, ca de altfel toți primarii din Prahova de la acea dată. Era vorba de o funcție neremunerată. În plus, eu nu am participat la nicio ședință a CA-ului. Ghinionul meu a fost că eu am avut „prieteni” care m-au reclamat de ceva ce nu am făcut. În continuare eu mă judec cu ANI, la Înalta Curte de Casație și Justiție cu privire la prescripția faptei, având în vedere că aceasta are efect în interiorul mandatului”, a explicat Costel Morărescu, primarul comunei Filipeștii de Pădure, care susține că decizia de emitere a ordinului de încetare a mandatului său va avea efecte asupra localității având în vedere că, la ora actuală, comuna nu are nici viceprimar..

„În acest moment, comuna nu are nici viceprimar și, prin urmare, nu există nicio persoană care să preia atribuțiile de primar, în cazul în care va înceta mandatul meu”, a precizat primarul comunei Filipeștii de Pădure, care susține că va candida la un nou mandat de primar la alegerile din 2020.

Ordinul de încetare a mandatului primarului din Filipeștii de Pădure poate fi contestat”.

Zis si facut, Primaria Filipestii de Padure a fost condusa prin intermediari tot de candidatul model al PNL-ului, Costel Morărescu.

Singura diferenta fata de cele declarate in data de 05.12.2019 celor de la Observatorul Prahovean este ca el nu mai candideaza la Primarie ci fiul acestuia – Ciprian Morarescu.

Hilar, Ciprian Morarescu isi propune ca in mandatul sau sa schimbe modul de administrare de pana in prezent, adica de cel cu care locuieste in casa.

Astia de la PNL chiar ne iua de prosti?

Iata ce declara Daniel Grădinaru pe pagina de socializare in Informatia de Filipestii de Padure:

„A mai rămas, totuşi, de recuperat prejudiciul produs comunei noastre prin finanţarea ilegală a Asociaţiei Fotbal Club Filipeştii de Pădure, pentru care cei doi „inculpaţi” au fost trimişi în judecată de DNA, în sumă de peste 22.000.000.000 (22 miliarde) lei vechi. (https://www.pna.ro/comunicat.xhtml?id=8616) Iar cȃnd e limpede pentru oricine că ăştia doi (ajutaţi şi de cȃţiva complici) au deturnat o astfel de sumă – bani publici, altfel n-ar fi inculpaţi, pȃnă şi „deşteptul” ar trebui să se simtă frustrat.

Cred că oricine îşi dă seama că moş’ Morărescu vrea să scape cu toţi banii, chiar dacă va face şi ceva puşcărie. (http://portal.just.ro/105/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=10500000000144843&id_inst=105)

Pentru asta are nevoie de o marionetă de primar, cu semnătura căruia să angajeze un avocat al Consiliului local pentru procesul privind recuperarea prejudiciului, care să „ţină cu ursu’ „. De asta l-a împins pe fiu-său să candideze şi de asta face tot ce poate ca să-l vadă ales primar, chiar dacă este evident că bietul băiat nu e capabil să conducă o comună.

Am înţeles, din clipurile lui de prezentare, că Ciprinel ar avea două facultăţi, a doua fiind cea „de inginerie”, dar n-am înţeles ce fel de inginerie. Dacă este vorba de „inginerii financiare” atunci mă mir că-l vrea taică-său primar. Se spune că a încercat o astfel de „inginerie” şi la MARISAN, de unde a fost concediat. Iar dacă este adevărat că are şi aici de plătit o mare datorie, atunci sunt şi mai clare lucrurile: n-a învăţat nimic la facultatea aia.

Ȋn clipuri, nou apăruta „persoană publică” nu ne spune nici de ce a fost concediat de prin mai toate locurile în care a lucrat, nici de ce nu mai are familie, dar ne povesteşte „pe repede înainte” că a jucat fotbal (de asta crede el că se auto-cunoaşte), că s-a „dezvoltat ca om” la Bucureşti, iar acum s-a întors la Filipeştii de Pădure să fericească norodul, să facă „minuni” în administraţia locală, el avȃnd toate soluţiile pentru multele şi gravele probleme lăsate de tat-su (care, susţine el, este mentorul său).

— De ce ai ţinut secrete soluţiile astea atȃta vreme şi nu i le-ai spus şi lui Costel? Ne laşi, mă…?

Eu, un simplu alegător din Filipeştii de Pădure, doresc un primar care să „scoată” de la Morărescu Costel şi de la complicii lui tot ce spune justiţia că trebuie recuperat, acesta fiind principalul motiv pentru care nu-l votez pe Morărescu Ciprian pe 27 septembrie 2020”.

Dupa ce am prezentat un pic profilul candidatului PNL si „modelul” de administratie liberala propus de PNL Prahova, Incisiv de Prahova incepe un serial de dezvaluiri, cu documente privin faptele penale ale fostului Primar PNL, tatal candidatulu, urmand ca la finalul serialului sa acordam doua articole despre actualul candidat PNL la Primaria Filipestii de Padure, unde o sa aflam de delap[idarile efectuate de aceste la MARISAN, despre „pasiunea” acestuia pentru jocurile de noroc, despre datoriile si/sau despre „prietenia” lui Ciprian Morarescu cu CLANUL SPORTIVILOR.

Serialul nostru cu dezvaluiri incepe din anul 2013, cu toate faptele savarsite de fostul primar PNL- pana in prezent.

Astfel, in anul 2013, Costel Morarescu impreuna cu viceprimarul si juristul Primariei Filipestii de Padure se hotarasc sa mearga pe banii publici, un pic la mare, la hotel de 4 stele.

Ca sa isi acopere „urmele” trec in actele oficiale ca alte 3 persoane (un fin si doi apropiati) au fost la un curs de perfectionare.

Surpriza, Curtea de Conturi a constatat ca cele 3 persoane trecute in actele oficiale ca au fost la „Cursurile de Perfectionare” nu aveau dreptul legal.

„Coruptia ucide – Prostia ucide”.

In stilul sau caracteristic a contestat pana in panzele albe actul Curtii de Conturi pentru a trage de timp, asa cum a procedat cu absolut toate procesele sale, inclusiv cu Ordinul de încetare a mandatului primarului din Filipeștii de Pădure emis de Prefectura Prahova, ordin emis dupa multe ezitari.

In nHotararea Civila nr 397/2018 din data de 31 ianuarie 2018, Curtea de Apel Ploiesti a mentinut hotararea Tribunalului Prahova si a respins recursul efectuat de Morarescu Costel. Vom reveni. (Cristina T.).

Filipestii de Padure

Studiati mai jos arhiva ziarului Incisiv de Prahova cu privire la „modelul de administratie liberala”, model propus de PNL Prahova:

Model de administratie liberala- Brebu – Prahova/”Sa imi suga p_la babele de la biserica…sa imi suga cu popa cu tot…pai acolo e o mahala si niste idioate”/Imi suge mie p_la USR-ul”/Inregistrari audio halucinante…” (I)

 

Soc si groaza/Primarul PNL din Brebu/Prahova, cel cu vocabularul de interlop si cocalar – este fost profesor la Scoala de Agenti de Politie Campina si si-a obtinut o “diploma” de doctor la universitatea unde sotia sa este conferentiar/Documente (II)

Modelul de administratie liberala/Slanic – Prahova

Model de administratie liberala/UN BREZEAN PENTRU BREZENI/VECHIUL SI NOUL CANDIDAT NAE NICOLAE FEREASTRAERU – PRIMARUL CARE A VANDUT CRUCEA BREZENILOR, dand-o, printr-o suveica, in propietate private

Modelul de candidat PNL la primarie/ Dorian Botoaca – „omul” lui „Portocala” si Kovesi – falsuri si furturi grosolane din bani publici/Inregistrari audio-video

Modelul de candidat PNL la primarie/ Dorian Botoaca – „omul” lui „Portocala” si Kovesi – falsuri si furturi grosolane din bani publici/Inregistrari audio-video/documente (II)

Campanie electorala dura-marca PNL Prahova/Candidatul PNL la Primaria Comarnic a comandat controale la firmele care sustin PSD-ul si utilizeaza supermanii de la Antifrauda pe post de „bata electorala” (III)

Model de administratie liberala/INCENDIU LA GROAPA DE GUNOI DIN ARICESTII RAHTIVANI, la firma unde candidatul PNL la Primaria ARICESTII RAHTIVANI – Mihai Viorica – este agent IMOBILIAR

Model de administratie liberala/UN NOU INCENDIU, IERI SEARA, LA GROAPA DE GUNOI DIN ARICESTII RAHTIVANI, la firma unde candidatul PNL la Primaria ARICESTII RAHTIVANI – Mihai Viorica – este agent IMOBILIAR (II)

Citeste in continuare

Uncategorized

Ce face un asistent manager?

Publicat

pe

De

Cu totii am auzit de termenul de „asistent manager”, dar multi dintre noi nu stiu inca ce presupune un astfel de post.
Multi au impresia ca este un rol de manager, in timp ce altii prefera sa-i atribuie denumirea de secretara sau persoana delegata cu „treburi” administrative.

Care sunt de fapt cerintele pentru un post de asistent manager?

Candidatul ideal pentru postul de assistant manager trebuie sa aibe abilitati excelente de comunicare, de organizare si prioritizare. Trebuie sa stie cand sa actioneze, cand sa deranjeze sau cand sa puna intrebarile pentru a obtine rezultate pozitive.

De asemenea, experienta in ofertare si client service este una extrem de importanta. Cunoasterea unei limbi straine, precum si a pachetului MS Office este mai mult decat necesara.

Daca vrei sa obtii un astfel de post, trebuie sa fii o persoana pozitiva, dinamica, cu un simt al responsabilitatii crescut, precum si cu o capacitate mare de adaptare la cerinte noi…

Citeste in continuare tot articolul despre ce face un asistent manager

Citeste in continuare

Uncategorized

Plaje in Lefkada

Publicat

pe

De

Insula greceasca Lefkada ofera o mare varietate de plaje – de la mici plaje naturale, la plaje lungi, populare, cu baruri si activitati precum parapanta sau kitesurfing-ul. Insula e minunata: de la plajele cu pietricele albe, pana la plajele cu nisip fin, de la plajele insotite de valuri mari si pana la plajele ajustate de apa marii calma – ideale pentru familii si copii.

Plajele de pe partea de vest a insulei sunt cu adevarat impresionante datorita culorii apei – de un albastru adanc si a peisajelor uimitoare cu stanci abrupte si stanci mari, care formeaza insule naturale in mare.

Booking.com

Plajele din partea de est sunt la adapost de vant si de obicei calme si sigure – probabil preferatele familiilor cu copii mici. Multe dintre plajele mari sunt propuse in excursii cu vaporul de catre companiile de croaziere care pleaca zilnic din Nidri/Vasiliki/Lefkada Town. Lefkada, situata intre Kefalonia si Corfu, a fost caracterizata ca fiind cea mai pitoreasca insula dintre insulele ionice.

Are frumusete naturala unica, munti verzi, un climat bun si plaje frumoase precum Porto Katsiki, Egkremni, Kathisma, Gialos, Megali Petra, Kavalikefta, Avali, Afteli, Agiofili, Ammouso, Kastro, Vasiliki, Mikros Gialos, Agios Giannis, Gura si Precipipele, care impresioneaza prin culorile lor incredibile de turcoaz date bineinteles de mare.

Aceste plaje sunt printre cele mai frumoase plaje din Grecia. Unele dintre ele sunt inconjurate de paduri, iar altele de stanci impresionante. Lefkada este conectata la continent cu un pod plutitor si este singura insula greceasca la care puteti ajunge cu masina.

Canalul care separa insula de restul Greciei a fost sapat pentru prima data de corinteni in 500 i.C. cand economia insulei a inflorit.AACombinatia ideala de ape si munti pe care insula le ofera din belsug, ne asteapta pe toti sa ne bucuram de unicitatea ei. Cunoscuta si sub numele de „Caraibele Greciei”, Lefkada Grecia se remarca pentru ambianta sa exotica si pentru peisajul natural uluitor!

Iata cateva dintre cele mai frumoase plaje din Lefkada

Plaja din orasul Lefkada

Mai intai sa vorbim un pic despre insusi orasul Lefkada, care prezinta si el plaje care se remarca printre plajele grecesti si nu numai atat. Se spune despre orasul Lefkada ca este locul unde bate inima insulei!

Plimbati-va pe aleile inguste, asezati-va la tavernele traditionale pentru a gusta delicioasele mancaruri locale, vizitati Castelul Agia Mavra – de origine venetiana, muzeele si bisericile din secolul al XVIII-lea …

Scufundati-va in cultura insulei! Deplasandu-va in Lefkada Town, veti descoperi sate fermecatoare pe litoral, precum Nidri Lefkada si Agios Nikitas Lefkada, cascadele fascinante Dimosari, farul de la Cape Lefkada, frumoasa manastire Faneromeni (locatia ideala pentru a urmari apusul) si mai putin cunoscutul defileul Melissa.

Aproape fiecare loc din Grecia are o traditie mitica. Grecii antici au dorit intotdeauna sa asocieze locuri cu povesti despre zei sau eroi celebri. Exista doua versiuni despre originea acestui nume – Lefkada. O versiune spune ca numele provine de la culoarea alba (IIuIIIOEI, -I, -IOE [lefkos] = alb) a rocilor. Cealalta versiune spune ca numele vine de la Lefko, un prieten al lui Odiseu.

Conform unei traditii, oricine a sarit de pe stancile Lefkadei putea scapa de chinul iubirii. Legendele spun ca Zeus obisnuia sa se odihneasca acolo, intre aventurile sale amoroase.A De asemenea, Zeita Afrodita a ales sa isi incheie viata in acest fel – aruncandu-se de pe stanci, cand a descoperit ca Adonis, iubitul ei, a murit. Si mai tarziu, chiar si romanii au urmat aceasta „traditie”.

O alta traditie este asociata cu templul lui Apollo, care este situat in regiune. Conform mitului, o data pe an, oamenii care locuiau in Lefkada aveau o ceremonie pentru purificarea orasului. Lefkada este legata si de poezia lui Homer, si anume Odiseea. Arheologul german Wilhelm Dorpfeld, efectuand sapaturi in diverse locatii din Lefkada, a reusit sa obtina finantare pentru a face lucrari pe insula, sugerand ca Lefkada era Ithaca lui Homer, iar palatul Odysseus era situat la vest de Nydri, pe coasta de sud a Lefkadei.

Argumentul cel mai cunoscut pentru aceasta teorie este ca Homer a descris ca Ithaca poate fi accesat pe jos. Lefkada este intr-adevar singura insula care a fost legata de continent printr-o poteca ingusta si in zilele noastre printr-un pod plutitor.

Plajele minunate si apele cristaline nu sunt singurul motiv pentru frumusetea insulei. Lefkada este o insula foarte verde, plina de copaci si o fauna si flora bogata. Laguna dintre Lefkada si continent este o zona umeda protejata si adapost perfect pentru multe pasari migratoare si alte specii rare. Veti gasi, de asemenea, rauri, precum si cascade ale defileului Dimossari, in apropiere de Nidri.

1. Plaja Afteli

Plaja Afteli din Lefkada

Booking.com

La 7 km distanta de Golful Sivota. Plaja Afteli e cea mai apropiata plaja a golfului Sivota, o plaja minuscula, cu coasta minunata pentru snorkeling si ape uimitoare de culoare albastra.

Chiar pe plaja exista un snack bar si o optiune de inchiriat sezlonguri si umbrele. Este accesibila cu masina si convenabila pentru familii. Cateva barci vechi de pescari vin in interiorul golfului si creeaza o atmosfera romantica acestui mic paradis. Plaja poate fi accesata de pe drumul principal care duce la est de la Nidri la Vasiliki.

Trebuie doar sa urmati indicatoarele rutiere catre Evgiros si sa treceti prin sat. De la plaja Evgiros, Afteli se afla la doar 2 kilometri, dar drumul este ingust cu unele curbe, trebuie sa fiti atenti daca veti conduce aici. La capatul drumului pe asfalt exista un mic loc de parcare cu o taverna traditionala.

Golful minuscul este organizat cu cateva umbrele si sezlonguri, dar numarul locurilor este limitat. Apele smaralde ale Afteli sunt bune pentru snorkeling, de asemenea, puteti vedea unele creaturi de mare daca va scufundati. Barcile ancorate si peisajul sunt destul de idilice, vizitatorilor le place foarte mult privelistea.

2. Plaja Amouso

Plaja Amouso din Lefkada

Booking.com

Are pietricele albe si e inconjurata de o apa albastra transparenta, ideala pentru cei cu familii. Exista un restaurant mare chiar langa plaja, cu o varietate buna de mancaruri, precum si un cocktail bar.

Sezlonguri si umbrele disponibile pentru inchiriere. La plaja se poate ajunge cu masina, locul de parcare gratuit fiind chiar langa plaja.

Pentru cei carora le place plimbarea exista o poteca de-a lungul coastei, nu prea frecventata de masini, care ofera privelisti frumoase. Pentru a ajunge la plaja, va trebui sa va duceti pe drumul principal de la Sivota spre Vasiliki, iar in cel mai apropiat sat – Marandohori veti face stanga chiar in spatele unui spatiu ca de piata din dreapta dvs.

Nu exista niciun semn, asa ca va trebui sa cautati. Soseaua va conduce direct spre plaja.

3. Plaja Agiofili

Plaja Agiofili din Lefkada

Booking.com

Frumoasa plaja cu apa turcoaz si cu pietre albe e aproape de orasul Vasiliki. Pare un mic port, datorita culorilor sale uimitoare si formei literei AUA chiar sub o stanca. E accesibila cu vaporul (croazierele din orasul Vasiliki) sau cu masina pe un drum care poate fi dificil in unele parti.

Parcarea platita deA la sfarsitul drumului a fost inchisa in 2018, iar plaja este accesibila oficial doar cu barca. Unele sezlonguri si umbrele sunt disponibile spre inchiriere. Cea mai usoara cale de a ajunge pe aceasta plaja magnifica este sa…prindeti o barca in Vasiliki – care pleaca punctual din portul satului.

Agiofili este inconjurata de stanci verticale inalte, iar apa cristalina da o impresie ca se adanceste rapid. Temperatura marii este putin mai scazuta decat la alte plaje din Lefkada, deoarece paraiele din zona aduc ceva racoare aici.

Daca suprafata marii este calma, plaja Agiofili este recomandata si pentru snorkeling. Partile stancoase ale plajei au o viata marina semnificativa.APlaja este usor organizata cu cateva umbrele de soare si sezlonguri, iar in lunile de vara exista un mic bar pe plaja. Pe partea de nord a Agiofiliului puteti gasi niste scari si un punct de unde puteti avea o vedre de ansamblu excelenta si de unde puteti face fotografii minunate.

Plaja este goala dimineata, dar dupa sosirea primelor barci, va fi aglomerata repede!

4. Plaja Vasiliki

Plaja Vasiliki din Lefkada

Booking.com

Plaja Vasiliki e o plaja lunga, cu pietricele, in golful Vasiliki, renumita pentru conditiile sale perfecte de windsurfing si de navigatie. Pe plaja sunt disponibile instalatii pentru sporturi nautice si cluburi de windsurfing pentru inchiriere.

Orasul din apropiere, Vasiliki, ofera o multime de optiuni pentru a manca sau a face cumparaturi. Bucurati-va de avantajul pe care il are acest loc insorit si…rasfatat din Mediterana. Veti fi uimiti de mancarurile proaspete si naturale din taverne/restaurante. Veti descoperi ce este natura pura, cu plajele si peisajele sale incredibile.

Relaxati-va in apartamentele de familie care sunt imprastiate in aceasta locatie magnifica. Vasiliki este una dintre cele mai importante destinatii din Grecia pentru sporturi nautice.

5. Plaja Mikros Gialos

Plaja Mikros Gialos din Lefkada

Booking.com

Mikros Gialos e o populara plaja pe coasta de est a golfului Poros, aproape de golful Sivota. Este bine protejata de vanturi sau valuri si de apa – in general, care aminteste de un lac!

Plaja cu pietris si inconjurata de ape cristaline este ideala pentru cei care vin cu copii. In jurul plajei sunt hoteluri, vile si taverne. Exista portiuni unde sezlongurile si umbrelele sunt disponibile pentru inchiriere.

Poros este satul, iar plaja sa numita Mikros Gialos se afla la 1,5 km. In trecut Mikros Gialos era un port al satului, dar acum exista hoteluri, vile si unele taverne in jurul tarmului. Mikros Gialos este un loc linistit, potrivit pentru vacante pasnice. Nu exista magazine si nici optiuni de divertisment.

Plaja este cu pietricele, cu ape foarte limpezi si calme. Datorita stancilor inalte din jurul golfului, valurile sunt rare si marea este la fel de calma. Aceasta paja este una dintre cele mai frumoase plaje ale insulei Lefkada, situata la 30 km sud de capitala, in apropiere de satul Poros (dupa cum am mai mentionat).

Plaja cu nisip fin este alintata de ape cristaline si are sezlonguri, umbrele, taverne si snack-baruri…
Citeste in continuare pe top1.ro

Citeste in continuare

Parteneri


Harmony Beauty Salon Ploiesti

Salon HARMONY, str Cantacuzino din Ploiești (intersecția Moș Craciun )
Servicii oferite :
- micropigmentare sprâncene
-extensii gene
- coafor
-unghii gel
-Cosmetica / tratamente cosmetice
- sala Fitness pt femei
FACEBOOK: https://www.facebook.com/Harmony-Beauty-Salon-278929815636909/

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Exclusiv3 zile ago

Votează Bogdan Toader- Președintele Consiliului Județean Prahova! Poziția 4 pe buletinul de vot!Votează Alianța pentru Prahova!

Votează Bogdan Toader- Președintele Consiliului Județean Prahova! Poziția 4 pe buletinul de vot!Votează Alianța pentru Prahova!  

Aveti un Pont4 zile ago

Model de administratie liberala- Filipestii de Padure – Prahova/Falsuri, abuzuri, delapidari, distractii la mare si nu numai, totul pe banii publici/Clanul Sportivilor (I)

Cu toate ca”Regina” PNL Prahova „plange” si asta o face de obicei atunci cand eclozeaza mai multe si apare lupta...

Aveti un Pont6 zile ago

Model de administratie liberala/UN NOU INCENDIU, IERI SEARA, LA GROAPA DE GUNOI DIN ARICESTII RAHTIVANI, la firma unde candidatul PNL la Primaria ARICESTII RAHTIVANI – Mihai Viorica – este agent IMOBILIAR (II)

Incendiu la Ecomaster Service, din nou, si seara trecuta. Deci, temerile cetatenilor din comuna Aricestii Rahtivani sunt din ce in...

Aveti un Pont7 zile ago

Model de administratie liberala/INCENDIU LA GROAPA DE GUNOI DIN ARICESTII RAHTIVANI, la firma unde candidatul PNL la Primaria ARICESTII RAHTIVANI – Mihai Viorica – este agent IMOBILIAR

Sambata la orele 18.00 unul din cititorii ziarului Incisiv de Prahova, ne-a transmis pe emailul redactiei un filmulet cu mesajul...

Aveti un Pont1 săptămână ago

UPDATE/Haosul dintr-o institutie publica din subordinea primarului liberal Adrian Dobre, un primar garantat de Andrei Volosevici/Adrian Vaida este trimis la deschiderea anului scolar de către șeful Poliției Municipale, Manea Cristian, chiar daca gardianul public a fost in contact cu persoane depistate cu Covid!

Jurista Poliție Locale Ploiești, Zafiu Oana Mihaela, a fost depistată pozitiv Covid-9. Din această cauză, „secretara” institutiei, alias Vasilescu Gabriel...

ghid targetare facebook ads 2020 ghid targetare facebook ads 2020
Administratie1 săptămână ago

Ghid Remarketing Prin Facebook Ads – Romania 2020

Într-un scenariu ideal, toți vizitatorii site-ului dvs. ar decide să cumpere produsele dvs., să se înscrie pentru serviciile dvs., să...

Barfoteca Zilei1 săptămână ago

Model de administratie liberala/Cântăreața fotomodel Codruța Filip, angajată la Sănătate să monitorizeze spitalele regionale

Newsweek publica un material despre cantacioasa de la Ministerul Sanatatii angajata fara concurs. Ministerul Sanatatii dezminte, spune ca nu exista...

Actualitate1 săptămână ago

Bogdan Toader: Abuz, șantaj și intimidare, metode de campanie, la PNL Prahova

Bogdan Toader, candidatul Alianței pentru Prahova la un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Prahova, acuză reprezentanții Partidului Național...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

Model de administratie liberala/UN BREZEAN PENTRU BREZENI/VECHIUL SI NOUL CANDIDAT NAE NICOLAE FEREASTRAERU – PRIMARUL CARE A VANDUT CRUCEA BREZENILOR, dand-o, printr-o suveica, in propietate private

Dupa ce am prezentat si dezvaluit in exclusivitate modelele de administratie liberala propuse de PNL Prahova – “Tragi-comedia din „statul...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

Model de administratie liberala- Brebu – Prahova/”Sa imi suga p_la babele de la biserica…sa imi suga cu popa cu tot…pai acolo e o mahala si niste idioate”/Imi suge mie p_la USR-ul”/Inregistrari audio halucinante…” (I)

Ne cerem scuze pentru vocabularul utilizat de primarul cocalar girat de PNL Prahova! Cu ceva timp in urma am primit...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

„Unde dai și unde crapă” poposeste in curtea Secției de Investigare a Infracțiunilor din Justiție (SIIJ)

Secția de Investigare a Infracțiunilor din Justiție (SIIJ) va începe audierile în calitate de suspecți a unor personaje din Prahova...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

Campanie electorala dura-marca PNL Prahova/Candidatul PNL la Primaria Comarnic a comandat controale la firmele care sustin PSD-ul si utilizeaza supermanii de la Antifrauda pe post de „bata electorala” (III)

Candidatul PNL la primaria Comarnic, cinstitul liberal Dorian Botoaca (ala care a furat de a rupt, ala care face parte...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

OPINIE/După umila mea analiză a primilor 3 candidați cu șanse la Primăria Ploiesti, ținând cont de criterii precum competența administrativă, independența față de partid în urmărirea obiectivelor și caracterul

După umila mea analiză a primilor 3 candidați cu șanse la Primăria Ploiesti, ținând cont de criterii precum competența administrativă,...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

Tragi-comedia din „statul Republica PLOIESTI”/Increngaturi periculoase: DNA, DIPI, Negulescu Mircea, Sergiu Lascu, Laura Codruta Kovesi, Adrian Dobre si Andrei Volosevici/Recompensa administratiei liberale fata de gasca penala (I)

Chiar daca PNL si Andrei Volosevici se comporta la Ploiesti de parca nu ar fi avut primar in functie, trebuie...

Actualitate2 săptămâni ago

Reamintim ca – ziarul Incisiv de Prahova a lansat o aplicatie de mobil care ofera utilizatorilor posibilitatea sa gaseasca toate stirile importante intr-un singur loc/Ne respectam pentru ca va respectam!

Ziarul Incisiv de Prahova a lansat o aplicatie de mobil care ofera utilizatorilor posibilitatea sa gaseasca toate stirile importante intr-un...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!