Connect with us

Administratie

Ai nevoie de un sprijin financiar pentru investitii? Solicita credite nebancare de la Provident!

Publicat

pe

credite nebancare

Tot mai multi romani sunt tentati de ideea unei afaceri pe cont propriu, care le ofera atat libertatea programului, cat si posibilitatea de a-si pune visurile in aplicare.

De aceea, pentru a beneficia de cel mai bun start in antreprenoriat, multi dintre ei apeleaza la o solutie pe cat de simpla, pe atat de evidenta: solicitarea de credite nebancare de la o companie precum Provident! Astfel, viitorii investitori au parte de transparenta in contracte, de rate cu dobanda fixa si de perioade de rambursare pe termen mediu sau scurt.

Ce alte avantaje mai ai la un imprumut Provident? Ai posibilitatea de a-ti alege perioada de rambursare in functie de suma imprumutata, ceea ce iti ofera mai multa libertate de a intreprinde ce iti doresti fara a fi constrans de timp.

Vrei sa aplici pentru credite nebancare de la Provident? Iata ce trebuie sa stii inainte!

Totul este foarte simplu! Intra pe site-ul Provident.ro, unde poti completa formularul de aplicare pentru credite nebancare. Inainte de toate, insa, poti utiliza simulatorul de credit pentru a calcula ratele in functie de suma aleasa, de serviciile optionale sau de tipul de imprumut.

Tine cont si de conditiile de aplicare, ce sunt usor de indeplinit. Va trebui sa faci dovada cetateniei romane, a adresei de domiciliu sau de resedinta pe teritoriul tarii, sa ai varsta de minimum 18 ani impliniti, precum si un numar de telefon valabil pentru a fi contactat.

Alaturi de acestea, pentru orice imprumut Provident va trebui sa faci si dovada unui venit minim lunar (de 300 de Lei pentru imprumutul standard), prin intermediul unei adeverinte de salariu, a unei interogari ANAF, daca ai venituri din alte activitati, sau chiar a talonului de pensie.

Pastreaza documentele de mai sus la indemana si completeaza formularul de aplicare pentru credite nebancare Provident. In cazul in care indeplinesti toate criteriile de eligibilitate, vei fi contactat in cel mai scurt timp de catre un reprezentant Provident, care te va indruma mai departe pentru a intra in posesia imprumutului.

Astfel, poti alege intre doua moduri de a intra in posesia banilor. Fie alegi serviciul optional si auxiliar de gestionare la domiciliu a imprumutului – caz in care un reprezentant Provident te va vizita in termen de 48 de ore pentru a-ti inmana banii si semna contractul, urmand sa te viziteze saptamanal sau lunar pentru colectarea rambursului – fie optezi pentru serviciul money transfer, urmand ca banii sa fie transferati in contul tau bancar.

Ce beneficii iti aduc creditele nebancare Provident?

Pe langa transparenta in contracte, responsabilitate si seriozitate, compania Provident iti ofera o serie de beneficii la acordarea de credite nebancare:

rate fixe saptamanale (sau lunare, pentru imprumutul STAR);

informatii clare despre costuri si conditii;

sume intre 500 si 20.000. de Lei (la un prim contract, suma maxima este in valoare de 10.000 de Lei).

Solutia financiara oferita de un credit atrage dupa sine si responsabilitati. Compania Provident sustine creditarea responsabila, motiv pentru care este implicata intr-o serie de programe de educatie financiara si constientizare a raspunderilor care insotesc un imprumut.

Asadar, alege si tu oferta de credite nebancare de la Provident si bucura-te de rate fixe, de transparenta in contracte si de reprezentanti de incredere!

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Administratie

PSD se face de râs din nou

Publicat

pe

De

(Preluare National – Valentin Boeru):

Ori Ciolacu își duce până la capăt opera de distanțare a partidului față de propriul electorat, ori PSD și-a ascuns, cu viclenie șitalent, suficiența care acum îi iese la iveală. A câta oară votează la ordin? A câta oară răspunde cu supușenie cerințelor liberalilor?

Amânarea votului pe „legea carantinării”, de la Senat, unde social-democrații sunt majoritari, nu mi se pare a fi decât un truc ieftin. Unul de natură să inducă ideea că PSD face opoziție. Este aceeași brașoavă  veche, de care și țâncii s-au plictisit.

Ciolacu nu mai convinge pe nimeni

N-ar fi prima dată când PSD apelează la așa ceva. Imediat după ce a demis prin moțiune Guvernul Orban, social-democrații și-au schimbat radical atitudinea. Primul pas a fost acordarea votului de încredere aceluiași guvern pe care îl trimiseseră la plimbare. Au urmat, în ordine, aprobarea stării de urgență, prelungirea ei, deși era ilegală, dar și aprobarea stării de alertă. Pe deoparte se opune, pe de alta e de acord. Țipă că face opoziție, dar înghite cu nesaț orice potlogărie pusă la cale de liberali și le acordă credit. Momentele acestea nu pot trece neobservate, pentru că există o comisie juridică a cărei sarcină este tocmai vegherea la păstrarea legalității. Când, în timp, ceea ce au votat se întoarce împotriva lor sau nu le mai convine, dau din colț în colț. N-au citit nimic, habar nu au de conținutul legilor votate și s-au bazat doar pe semnul făcut de liderul de grup. Iar acesta ori nu știe nici el despre ce este vorba ori execută ordinul venit de sus.

Ar fi interesant de parcurs lista deputaților social-democrați care au votat „pentru” la „legea carantinării”. Măcar de amuzament. Dar și mai interesant ar fi de aflat dacă au înțeles despre ce este vorba. Ajuns la Senat, proiectul de lege a declanșat răscoala. PSD a sărit ca ars că este vorba de adevărate orori. Așa că hai să mai stăm și să analizăm. Că s-au jucat cu nervii lui Ludovic Orban nu e rău, dar asta nu se mai numește Opoziție. Nimeni din PSD, nicio minte mai de dai Doamne nu a văzut, la Cameră, gulgutele strecurate de liberali în textul legii? Ce au votat deputații PSD? Ce a aprobat Marcel Ciolacu? Votul în turmă pe orice măgărie liberală? A urlat nervos și l-a chemat pe Orban la explicații. Lăsați, lăsați, domnu’ Marcel,  electoratul s-a prins ce rol jucați în PSD, nu vă mai agitați inutil. Deja nu mai convingeți, decât când vreți să arătați cum vă faceți de râs.

 

Citeste in continuare

Administratie

Ludovic Orban, dat de gol/ Premierul României s-a făcut de râs/Din nou

Publicat

pe

De

A afirmat sus și tare că relansează România. Că în acest scop a luat deja măsuri. Care își demonstrează eficiența. Și că a consacrat resurse. Iar argumentul forte pe care l-a utilizat sunt investiții masive în dezvoltarea economică. Pe multiple planuri. Iar statisticile oficiale ale Uniunii Europene, alte altor autorități internaționale, îl dau de gol. De fapt, din această perspectivă, România e pe ultimul loc. Din întreaga Europă. Cu excepția Rusiei. Dar Rusia nu face parte din UE.

Ce ne tot explică Ludovic Orban? Cu ce informații ne tot bombardează? Zi de zi și cu orice prilej? El încearcă să transmită opiniei publice și clasei politice că, pentru a salva România din criza economică în cadrul faimosului plan de relansare economică, Guvernul a decis să facă importante sacrificii financiare. Să investească masiv în infrastructură și în dezvoltarea accelerată a unor întregi sectoare. Iar asemenea investiții duduie. Și vor asigura morișca economică. În urma acestor investiții, se va obține plusvaloare. Adică noi resurse financiare care vor putea cândva contribui la ridicarea gradului de bunăstare al românilor.

În principiu, raționamentul e corect. Chiar așa stau lucrurile. Dacă nu investești în dezvoltare, mai devreme sau mai târziu te sufoci ca nație. Pur și simplu nu mai ai de unde să produci bani. Pentru a asigura veniturile necesare. Și cheltuieile necesare ale statului. Și pentru a îmbunătăți viața românilor. Dar una este teoria și alta este practica. În mod practic, Ludovic Orban nu face ceea ce spune că face. Ne-a dat, ca să folosesc un termen licențios, țeapă. I-a țepuit pe toți românii.

Statistica nu minte. Statistica operată de cei maii mari specialiști internaționali în domeniu demonstrează fără echivoc faptul că afirmațiile lui Ludovic Orban sunt simple gogoși. Dar, rând pe rând, sunt înțepate. Și dezumflate. Și se terciuesc sub ochii noștri. În realitate, România are cele mai mici investiții din Uniunea Europeană. Și chiar și cele mai mici din Europa, cu excepția Federației Ruse. Totalul investițiilor făcute de Guvernul Orban, la care, atenție, se adaugă și investițiile străine sau ale agenților economici interni, sunt atât de mici, încât este cu neputință să asigure dezvoltarea României. Cu asemenea investiți, situate mult mai jos decât cele făcute de guvernele PSD, România nu are nicio posibilitate de a se dezvolta. Și nu va mai putea atinge ritmurile de dezvoltare pe care le-a cunoscut în trecutul apropiat. Așa că vom merge, cel puțin sub această guvernare, în picaj.

Sorin Rosca Stanescu

 

Citeste in continuare

Administratie

Trei zile de „pauză“ la Incisiv de Prahova/Concediu de odihnă

Publicat

pe

De

Conducerea ziarului Incisiv de Prahova anunta trei zile de “pauza”, in perioada 09-11.07.2020 (concediu de odihnă).

Ne cerem scuze fata de cititori. (Redactia Incisiv de Prahova).

 

Citeste in continuare

ParteneriHarmony Beauty Salon Ploiesti

Salon HARMONY, str Cantacuzino din Ploiești (intersecția Moș Craciun )
Servicii oferite :
- micropigmentare sprâncene
-extensii gene
- coafor
-unghii gel
-Cosmetica / tratamente cosmetice
- sala Fitness pt femei
FACEBOOK: https://www.facebook.com/Harmony-Beauty-Salon-278929815636909/

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Aveti un Pont1 zi ago

Promo/In curând vom publica stenograme incendiare cu sefi din Politia Locala Ploiesti

In curând, Incisiv de Prahova va publica o serie de stenograme incendiare cu sefi din Politia Locala Ploiesti. (Cerasela N.).

Aveti un Pont1 săptămână ago

Cititi si va minunati de emanatiile normative ale guvernantilor!/ Iata lucrul bine facut, pe jumatate doar!

Nu veti intelege ceva dar cred ca vor fi modificari in Parlament! Definitiile sunt ciudate, generale si fara logica normativa,...

Aveti un Pont1 săptămână ago

Cetatenii trebuie sa se trezeasca din starile induse de guvernantii de azi si sa evalueze calitatea mentala a politicienilor puterii actuale, dar si a celor ce mimeaza opozitia virtuala fata de abuzurile institutionale din aceasta perioada trista a Romaniei

Acest ciudat al politicii PNL, fost jurnalist sustinator al sistemului binomial si campului tactic in justitie, se pare ca acesta...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

Ma uimeste pasivitatea autoritatilor, altele decat politia, precum si a societatii civice, cu privire la abuzurile politiei locale/nationale fata de cetateni care nu “respecta” masurile instituite de starea de alerta si nu numai!

Legea 192/2019 instituie obligatii si pentru politie cum ar fi: “7. La articolul 31, după alineatul (2) se introduce un...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

Cititi si veti intelege ce nemernicie au indus guvernantii liberari in societate, cu atat mai mult acestia insista si acum in stare de alerta prin masuri coercitive si limitative/restrictive de drepturi!

Motivare CCR privind carantina/izolarea… Din lecturarea si analiza considerentelor motivarii in cauza se poate constata ca tot ce declarat critic...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

Procurorii respectivi trebuiau cercetați pentru infracțiuni contra umanității în cazul cărora nu operează prescripția răspunderii penale, motiv pentru care nu există în cauză posibilitatea clasării acestei cauze pe motivul prescripției

În lunile mai- iunie 1990, pe raza Municipiului București , în Piața Universității, a avut loc cea mai mare și...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

Infracțiuni contra umanității săvârșite de funcționarii statului român în era comunistă și ignorate de justiție

In perioada 15-16 mai 2020 a avut loca la Bucuresti Conferinta Internationala de Drept, Studii Europene si Relatii Internationale cu...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

Doar in mintea lui exista aceste restrangeri de drepturi constitutionale prin norme infralegale!

Ludovic Orban anunță că DECIZIA CCR cu privire la internare, carantinare și izolare NU se aplică în prezent. Ludovic al...

Aveti un Pont3 săptămâni ago

Valentin ,,Loază”, economist șef la Benereu, nu înțelege că deconspirarea turnătorului Manole nu e pentru el. Prin urmare, pozează în pedagog de școală nouă.

Despre Valentin Lazea – ,,economișche” șăf al BNR, am mai scris cu mai multe ocazii, atât în ianuarie 2008 când...

Aveti un Pont3 săptămâni ago

Gestionarea ,,responsabilă” a finanțelor țării de către guvernanți în perioada și ,,pentru prevenirea” pandemiei COVID-19 !!??

Gestionarea ,,responsabilă” a finanțelor țării de către guvernanți în perioada și ,,pentru prevenirea” pandemiei COVID-19 – dezvaluie Constantin Campeanu pe...

Aveti un Pont3 săptămâni ago

Nu mai mimati lupta anti-coruptie si mergeti dupa beneficiarii reali ai sifonarilor de bani publici, de la buget, la scutul pandemiei

Cat de lung este ,,bratul lung al legii”? Nu mai mimati lupta anti-coruptie si mergeti dupa beneficiarii reali ai sifonarilor...

Aveti un Pont3 săptămâni ago

Când eu vă spuneam că Ionel SRI e un hoț, ei vă spuneau textual că Ionel este un erou și un înger

Când eu vă spuneam că Ionel SRI e un hoț, ei vă spuneau textual că Ionel este un erou și...

Aveti un Pont3 săptămâni ago

Focar de infectie si o nepasare vadita fata de lege la o asociatie de proprietari din Ploiesti/Primaria, ISU si DSP PRAHOVA sunt in letargie

La nivelul redactiei noastre au fost obtinute date si informatii certe in baza numeroaselor sesizari primite conform carora la nivelul...

ANDREI PAVEL3 săptămâni ago

Mafia contraataca/Solicitare oficiala catre Comisarul şef de poliţie Marian IORGA – seful IPJ Prahova/Negulescu Mircea, atacul la judecatori si „homosexualii” sai din presa online

Ca urmare a informațiilor primite de la colegii noștrii ph-online.ro, în data de 10 iunie 2018 am publicat articolul: https://www.incisivdeprahova.ro/2018/06/10/exclusiv-negulescu-portocala-prins-cu-amanta-poiana-brasovamanta-este-politista-la-ipj-prahova/....

Aveti un Pont4 săptămâni ago

EXCLUSIV/Document/Avocatul Poporului: Sesizarea de neconstitutionalitate referitoare la prevederile Legii pentru completarea Legii nr 227/2015 privind codul fiscal

EXCLUSIV/Avocatul Poporului: Sesizarea de neconstitutionalitate referitoare la prevederile Legii pentru completarea Legii nr 227/2015 privind codul fiscal

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!