Connect with us

Actualitate

Hackerii lui Orban sunt și hackerii lui Iohannis?

Publicat

pe

Iată o întrebare aparent ciudată. La care trebuie să dăm un răspuns. Iar la sfârșit va trebui chiar să completăm întrebarea. În felul următor: hackerii lui Orban sunt hackerii lui Iohannis, dar și hackerii lui Ciolacu? La ce mă refer? La partidul-stat.
Iohannis și PNL au luptat cu succes împotriva PSD, căruia i-au pus, pe bună dreptate, ștampila de partid-stat. Numai că acum PNL devine el însuși un partid-stat. Cu concursul lui Ciolacu. La discreția lui Klaus Iohannis. Iar această piruetă politică nu ar fi posibilă fără hackeri.
Una dintre cele mai nocive boli ale democrației fragile, unii îi spun eșuate, ale României este traseismul politic. Mutarea individuală, în grup sau chiar în masă de la un partid la altul. Prin simpla schimbare a culorilor. În condițiile în care jucătorii rămân aceiași. Păsările călătoare din politică devin veritabili hackeri ai sistemului democratic. Balansarea lor dintr-o parte în alta alterează voința cetățenilor, mută puterea de la un partid la altul și păstrează partidul-stat printr-o simplă schimbare de ștafetă.
În Opoziție fiind, având în fruntea statului un președinte castrat, lipsit de un Guvern și de o majoritate parlamentară, PNL a acuzat pe drept cuvânt faptul că într-o democrație este un fenomen nociv când există un partid-stat. Partidul-stat fiind, nu cu multă vreme în urmă, partidul ciumei roșii. Partidul PSD, care pusese mâna pe puterea executivă, călărea puterea legislativă și încerca, după cum afirmau criticii săi, să domesticească Justiția. Partidului-stat al ciumei roșii îi lipsea doar moțul. Adică un președinte al său. Acum situația se inversează abrupt.
Klaus Iohannis a câștigat cel de-al doilea mandat și și-a propus, promițîndu-le românilor în același timp, să se transforme într-un președinte nou, și anume dintr-un președinte inactiv să devină un președinte ultraactiv. PNL a pus mâna pe puterea executivă. Iar Justiția, gata dresată, dresată de fapt din perioada comunistă, își urmează consecvent tradiția și lucrează în favoarea noului stăpân. Ce-i mai lipsește noii puteri? Majoritatea în Legislativ. Însoțită, firește, de o majoritate în ceea ce privește puterea locală. Odată obținute cele două majorități, PNL devine la rândul său un partid-stat, care are posibilitatea să ocupe întreg teritoriul administrației publice centrale și locale pe calea vânătorii de vrăjitoare extinse, numită elegant fie pesederizare, fie eficientizarea întregii societăți.
Dar are PNL suficiente resurse electorale pentru a produce acest salt uriaș și a obține, pentru prima dată în istorie, majoritatea în Parlament, în primării și în Consilii Județene? Dacă ne menținem într-o logică strict democratică răspunsul este negativ. E prea devreme ca liberalii să se sprijine pe o societate de mijloc, încă insuficient de consistentă. Acest proces necesită timp și un efort uriaș de promovare a capitalului național și de protejare a acestuia, obiectiv de care nici PNL, nici Klaus Iohannis, nu par a fi interesați. Fără o bază de masă, PNL nu ar putea deveni un partid majoritar. Și atunci, cum ar putea el domina întreaga societate într-un asemenea grad încât să devină, așa cum își propune, un partid-stat?
Răspunsul la dilema expusă pe larg mai sus ni-l oferă hackerii. Hackerii democrației. Care, în această accepțiune, sunt oamenii politici din Parlament sau la nivel local, ultraoportuniști, care, la comandă sau doar din instinct, se mută de la un partid la altul înlocuind astfel o putere artificială printr-o altă putere artificială.
Împotriva acestui fenomen al migrației de la un partid la altul, PNL s-a pronunțat și chiar a luptat atunci când suferea el însuși hemoragii. Acum situația s-a inversat. Tendința este ca în mod natural ultraoportuniștii să se mute din tabăra PSD în tabăra PNL. Pur și simplu pentru a avea în continuare acces la putere. Sesizând pericolul perpetuării acestei practici nocive a traseismului politic, oameni lucizi din PNL, care gândesc pe termen lung, fiind atașați valorilor liberale și refuzând hei-rupismul, au tras un semnal de alarmă și au avertizat că se vor opune acestui fenomen. Și că refuză să devină beneficiarii efectelor produse de acești hackeri ai democrației. Printre acești oameni politici l-am putut cu toții remarca pe Rareș Bogdan. Number one, cum i-a spus Klaus Iohannis. Prim-vicepreședinte al PNL. El chiar a supralicitat, șocând în sens bun întreaga opinie publică. A anunțat că dacă PNL încearcă la rândul său să devină beneficiar al traseismului, dacă în PNL vor fi primiți politicieni ai PSD, el, Rareș Bogdan, se va răzvrăti, iar liderii PNL care vor încuraja acest fenomen vor avea de-a face cu el. Corect, frumos, onorabil!
Dacă nu mă înșel, aceeastă reacție virulentă a lui Rareș Bogdan, făcută publică relativ recent, a avut ca punct de plecare o dispută legată de județul Giurgiu. Se discuta atunci în mare taină în PNL despre racolarea unor oameni politici ai PSD din Giurgiu. Nu a trecut mult timp, așa că memoria colectivă ar trebui să funcționeze. Sub conducerea lui Ludovic Orban, PNL nu mai contestă traseismul. Dimpotrivă. Face eforturi disperate pentru a-l încuraja. Și ce să vezi? Printre nenumăratele exemple de acest fel, de dragul exploatării unei coincidențe, am decis să aleg fix județul Giurgiu pentru a demonstra cum PNL, sub nasul lui Rareș Bogdan, își încalcă angajamentele.
Cel mai cunoscut personaj politic din Giurgiu este nimeni altul decât Niculae Bădălău. Care, dealtfel, conduce de mult timp, formal sau informal, organizația PSD de Giurgiu. Acesta are fini și prepuși. Unul dintre prepuși se numește Andrei Alexandru, care anul trecut încă era parlamentar PSD. A plecat din grupul parlamentar PSD, fie din ultraoportunismul de care vorbeam mai sus, fie teleghidat. Continuă să fie omul de casă al lui Niculae Bădălău. Dar, în același timp, s-a înscris în mare viteză în PNL și, beneficiind de susținere de la centru, adică din direcția lui Ludovic Orban, este la un pas de a prelua conducerea organizației PNL Giurgiu. A sărit dintr-o barcă în alta în doar câteva luni. Și nu oriunde. Ci chiar la vârf. Preluarea de către Andrei Alexandru a conducerii filialei PNL Giurgiu poate fi rezultatul unui blat la nivel înalt orchestrat de Bădălău și acceptat de Ciolacu, sau poate reprezenta o capcană, având în vedere că trădătorii își vând întotdeauna cumpărătorii. Astfel încât PNL să se trezească în alegeri că i-a fugit covorul electoral de sub picioare.
Dintre nenumăratele exemple pe care le pot da, la fel de detaliat, pentru că acest fenomen se întâmplă în întreaga țară, m-am oprit tocmai asupra acestui caz dintr-un motiv foarte simplu și pe care îl recunosc cu sinceritate maximă. Încerc astfel să-l provoc pe Rareș Bogdan să reacționeze. Pentru a afla dacă este consecvent cu principiile pe care le-a susținut și dacă nu care cumva, între timp, politica murdară l-a domesticit. Și mai vreau să aflu astfel dacă într-adevăr, așa cum știu, neotraseismul este încurajat de Iohannis. Dacă da, atunci Rareș Bogdan va pune capul în nisip și va spune din nou că își cunoaște lungimea nasului. Și că avansează pas cu pas. Pentru a nu se împiedica.
Dar vreau să merg cu provocarea până la capăt. Pentru că hackerii democrației nu sunt doar traseiștii. Avem și alte categorii. Între aceste categorii figurează și „penali”. „Penalii”, în accepțiunea lui Klaus Iohannis și a lui „Number one”, înseamnă persoane din administrația publică și din vârful politicii, trimise în judecată pentru prezumtiva săvârșire a unor infracțiuni. Aceștia, spune Iohannis și spune și Rareș Bogdan, trebuie să facă un pas înapoi. Sau măcar un pas în lateral. Este cazul și în ceea ce-i privește pe membrii PNL? Ar trebui să fie. Și atunci aleg din nou un exemplu. Unul singur dintr-o mulțime. Primarul din Eforie. Primar PNL. Se numește Robert Nicolae Șerban. E trimis în judecată în baza unui rechizitoriu care spune că, în fruntea unui grup criminal organizat și în schimbul unor foloase materiale, a favorizat o preluare frauduloasă a unui teren și a unui imobil de la malul mării. Cazul se încadrează perfect în tiparul formulat ani la rând de Klaus Iohannnis și de Rareș Bogdan. A făcut acest Robert Nicolae Șerban un pas înapoi sau măcar un pas în lateral? Nici vorbă! L-a trimis la plimbare organizația PNL de la nivel local sau central? Nici vorba! L-a ejectat cumva Ludovic Orban? Nu!
Ce ne facem în aceste condiții? Aplaudăm crearea prin aceleași mijloace a unui nou partid-stat în locul altui partid -stat? Teamă îmi e că tentativa de a pune alături alegerile parlamentare înainte de termen cu alegerile locale are tocmai rolul de a declanșa o mișcare traseistă fără precedent în istoria recentă, a liderilor locali PSD către PNL. Mișcarea le dă posibilitatea primarilor PSD, între care mulți sunt ultraoportuniști, să sară în ultimul moment în barca PNL cu electoratul lor cu tot, fără a risca să-și piardă funcțiile. Iar la schimb, Marcel Ciolacu, care închide ochii asupra acestui fenomen, pune mâna pe partid și își asigură liniștea penală.
Sorin Rosca Stanescu

Actualitate

Cursuri valutare anunţate de BNR, 10 august

Incisiv

Publicat

pe

De

Banca Națională a României a anunțat, luni, cursurile valutare rezultate pe baza cotațiilor societăților bancare autorizate.

VALUTA COD RON
Dolarul australian AUD 2,9421
Leva bulgareasca BGN 2,4725
Dolarul canadian CAD 3,0721
Francul elvetian CHF 4,4883
Coroana ceha CZK 0,1841
Coroana daneza DKK 0,6493
Lira egipteana EGP 0,2574
Euro EUR 4,8359
Lira sterlina GBP 5,3702
100 Forinti maghiari HUF 1,4001
100 Yeni japonezi JPY 3,8802
Leul moldovenesc MDL 0,2465
Coroana norvegiana NOK 0,4552
Zlotul polonez PLN 1,0982
Rubla ruseasca RUB 0,0558
Coroana suedeza SEK 0,4701
Lira turceasca TRY 0,5606
Dolarul american USD 4,1129
Randul sud-african ZAR 0,2319
Realul brazilian BRL 0,7562
Renminbi-ul chinezesc CNY 0,5901
Rupia indiana INR 0,0549
100 Woni sud-coreeni KRW 0,3463
Peso-ul mexican MXN 0,1832
Dolarul neo-zeelandez NZD 2,7085
Dinarul sarbesc RSD 0,0411
Hryvna ucraineana UAH 0,1490
Dirhamul Emiratelor Arabe AED 1,1197
Kuna croata HRK 0,6480
Bahtul thailandez THB 0,1321
Gramul de aur XAU 268,7021
DST XDR 5,7895

Citeste in continuare

Actualitate

EXCLUSIV GÂNDUL.RO. Încă o plângere penală împotriva șefului Jandarmeriei! O subalternă îl acuză pe colonelul Bogdan Enescu de hărțuire, amenințare și abuz în serviciu

Incisiv

Publicat

pe

De

Crește numărul plângerilor penale depuse împotriva lui șefului Jandarmeriei Române, Bogdan Enescu. După ce Dumitru Coarnă – președintele Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual (SNPPC) – a arătat în denunțul depus la Parchetul Militar că Enescu și-a pontat peste 800 de ore suplimentare fictive, procurorii anticorupție specializați în investigarea cadrelor militare cercetează, acum, și alte presupuse ilegalițăți comise de înaltul ofițer în perioada în care acesta era… comandantul Jandarmeriei Ilfov.

GÂNDUL.RO a făcut publice (citește articolul integral AICI) informații în exclusivitate despre orele suplimentare pe care șeful Jandarmeriei le-ar fi pontat în mod fictiv. Iar acum prezintă o altă informație-bombă. Bogdan Enescu este acuzat de harțuire, presiuni, intimidare si încălcări ale legii de către Ioana Beatrice Dragomir, şef Serviciu Psihologie la Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti.

”În calitate de parte vătămată”, Ioana Dragomir  a depus o plângere penală la Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti, iar alături de Bogdan Enescu sunt vizați încă șase ofițeri superiori din cadrul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române.

Abuzuri sistematice și persistente pentru ca funcția să fie oferită… ”cu dedicație”

Potrivit informațiilor obținute, în exclusivitate, de GÂNDUL.RO, inspectorul general al Jandarmeriei Române ar fi recurs la o serie de abuzuri sistematice şi persistente, scopul fiind acela ca Ioana Beatrice Dragomir să fie înlăturată ”cu orice preț” din funcția de șef de serviciu.

Bineînțeles, această hărțuire permanentă viza ocuparea funcției respective de către altcineva, respectiv lt.col. Dana Scrieciu din cadrul Biroului Psihologie al I.G.J.R. ”Partea vătămată” îl acuză pe șeful Jandarmeriei Române că a întreprins demersuri abuzive și și-a angrenat subordonații – ”prin acțiuni de constrângere și amenințare” – în acțiuni prin care se urmărea eliminarea ei din funcție de șef de serviciu.

Totul a început în luna ianuarie a acestui an, după ce au fost întocmite aprecierile de serviciu ale personalului din subordine (Serviciul Psihologie), două dintre subirdonate primind doar calificativul ”BUN”, ulterior făcând contestație către eşalonul superior, respectiv Inspectoratul General al Jandarmeriei Române. În astfel de condiții, de fiecare dată când apar contestații este constituită o comisie care să le soluționeze. Printre cei trei membri ai comisiei s-a numărat și lt.col. Dana Scrieciu, persoana vizată pentru a o înlocui în funcția de șef de serviciu pe Dragomir.

Potrivit acesteia, membrii comisiei au chestionat-o cu privire la cu totul alte probleme, nu referitor strict la cele două contestații depuse, fiind supusă chiar unui ”interogatoriu agresiv”.

Comisia de soluționare a contestațiilor avea un cu totul alt ”obiectiv”

Șeful Serviciu Psihologie la Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti consideră că totul a fost ”cusut cu ață albă”, iar membrii comisiei de soluționare a contestațiilor nu au făcut altceva decât să o acuze de nerespectarea atribuțiunilor de serviciu, de neîndeplinirea sarcinilor primite și, mai ales, de o activitate neconformă cu fișa de post.

Mai mult, a fost acuzată și că a oferit unei subordonate calificativul de ”FOARTE BINE” în contextul în care a fost ”amenințată și șantajată”.

Termenul de soluționare a respectivelor contestații a fost prelungit – încălcându-se prevederile legii, de altfel -, iar evenimentele s-au precipitat gradual, membrii comisiei încercând să o determine pe Dragomir să refacă aprecierile întocmite și să dea calificativul de ”FOARTE BINE” celor două subordonate care au depus contestații. În luna februarie, aflată în concediu de odihnă, Ioana Beatrice Dragomir a fost chemată, intempestiv, de către inspectorul general al Jandarmeriei, colonelul Bogdan Enescu – împreună cu Directorul Adjunct pentru Ordine Publică al D.G.J.M.B., lt.col. Laurenţiu Cazan – pentru a da explicaţii cu privire la neexecutarea măsurilor comisiei de soluţionare a contestaţiilor.

Potrivit celor menționate de Dragomir, șeful Jandarmeriei Române a ”amenințat-o” că va ordona un ”control tematic” la structura de psihologie, ceea ce s-a și întâmplat. Inspectorul general al Jandarmeriei Române a dispus efectuarea unui control tematic neplanificat la Serviciul Psihologie al D.G.J.M.B. în perioada. 02-06.03.2020, control care a fost prelungit ulterior de două ori până la data de 13.03.2020. Iar membrii comisiei de control au fost exact aceleași persoane care făcuseră parte și din… comisia de soluționare a contestațiilor.

Modalitatea de efectuare a controlului a fost ”ieșită din tipare”

În plângerea penală depusă, Dragomir precizează că respectivul control a fost unul ”atipic și ieșit din tipare”. Maniera de control a fost ”neprofesională”, fiind încălcate și ”principiile conduitei profesionale”.

”Deşi am obiectat încă din prima zi, comisia a stabilit ca întreg personalul Serviciului Psihologie să fie prezent în sala unde s-a desfăşurat controlul, cu toate că personalul din subordinea mea nu a fost controlat. Deşi am solicitat comisiei de control să nu fiu controlată de faţă cu subordonaţii pe aspectele ce ţin de atribuţiile mele funcţionale, membri comisiei nu au acceptat acest lucru, invocând „transparenţa” activităţii. Ipostaza în care am fost pusă de comisia de control a fost confruntarea directă (faţă în faţă) dintre şeful serviciului şi personalul din subordine pe de o parte şi şeful serviciului şi comisia de control pe dc altă parte”

Ioana Beatrice Dragomir s-a considerat dezavantajată în timpul acestui control, concluzionând că este inadmisibil ca o comisie aflată în control şi având ca obiectiv specific nr. 1 ”Respectarea prevederilor legale ce reglementează activitatea de psihologie” să închidă ochii la încălcarea flagrantă a ordinelor de linie şi să transmită personalului controlat mesajul ”merge și așa”. 

”Prin mesajul transmis de comisie, care îndeplineşte rolul de structură coordonatoare pe linie de psihologie, practic se încurajează încălcarea legii”

Controlul ”atipic” s-a soldat cu retrogradarea din funcție a Ioanei Beatrice Dragomir

Bogdan Enescu, mai-marele Jandarmeriei Române, a dispus sancționarea șefei Serviciului Psihologie la Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti cu ”retrogradarea din funcție”, făcând – așa cum aceasta menționează în plângerea penală – și presiuni asupra subordonaților pentru ca ordinul să fie dus la îndeplinire.

Ulterior, același Bogdan Enescu a mai făcut un ”pas”. A dispus ”cercetarea disciplinară” a ”incomodei” de către o comisie alcătuită la nivelul eșalonului superior.

”În perioada 21.04-19.05.2020 am fost cercetată disciplinar dc către comisia din cadrul I.G.J.R. care, deşi nu aveau competenţă conferită de lege în acest sens, au decis trimiterea mea in faţa consiliului de onoare”

”Mă hărţuieşte la locul de muncă persistent, prin acţiuni sistematice de control al activităţii şi de defăimare”

Acuzațiile pe care le aduce Dragomir lui Bogdan Enescu sunt deosebit de grave, iar colonelul este acuzat, pur și simplu, de ”hărțuire”. Mai mult, astfel de acțiuni ”în forță” au făcut și ca subordonatele șefei

”În acest context, începând cu luna ianuarie 2020 trăiesc zilnic un coșmar la locul de muncă, unde sunt aproape zilnic verificată, cercetată de diverse comisii, hărțuită psihic pentru diverse probleme cărora nu le găsesc sensul. Toate acestea se intâmplă datorită faptului că Inspectorul General, dl. col. Bogdan Enescu, mă hărţuieşte la locul de muncă persistent, prin acţiuni sistematice de control al activităţii şi de defăimare în faţa şefilor mei şi a colegilor de breaslă. Datorită acţiunilor sale repetitive de subminare a autorităţii mele şi denigrare, unele dintre subordonatele mele refuză să Îndeplinească ordinele, 1mi neagă autoritatea, încalcă regulamentele militare interne (…)”, acuză Ioana Beatrice Dragomir.

”De asemenea, Biroul Psihologie al I.G.J.R., structura coordonatoare, în loc să intervină pentru a media tensiunile şi problemele de comunicare, întreţin aceste stări tensionate prin încurajarea unora dintre subordonate să se revolte, să îmi facă rapoarte, să nu respecte ordinele şi să aibă o atitudine dispreţuitoare”

Pentru ca totul să devină halucinant, Bogdan Enescu ar fi ordonat și ca  – începând cu data de 21 mai 2020 – să fie ”restricționat” dreptul Ioanei Dragomir de a relaționa direct cu personalul din subordine. Iar apărătorul ei a devenit ”ținta” aceluiași colonel Bogdan Enescu.

”În subsidiar, vă informez şi despre faptul că, urmare a incercărilor sale de a mă apăra, în cadrul cercetării mele în faţa Consiliului dc Onoare, inclusiv apărătorul meu, dl. col. CHESARU Cosmin a devenit ţinta răzbunării domnului col. ENESCU Bogdan, acestuia retrasă solda pentru lucrări de excepţie şi fiind ameninţat cu sesizarea Parchetului Militar, cu privire la săvârşirea unei presupuse infracţiuni de fals”, se mai arată în plângerea penală depusă la la Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti.

Citeste in continuare

Actualitate

Search Ads: Căutările de case pe Google au crescut semnificativ după perioada stării de urgență

Incisiv

Publicat

pe

De

Search Ads, agenție de marketing online cu o vastă expertiză în industria imobiliară, prezintă rezultatele unei analize referitoare la căutările românilor pe Google în materie de locuințe. Conform datelor obținute, respectiv diverse comparații pe căutările efectuate, izolarea socială a modificat preferințele locative ale românilor, care prezintă un interes crescut pentru achiziția de case. Spre exemplu, expresia „case de vânzare” a cunoscut o creștere de 83% în luna iunie, comparativ cu martie 2020.

„Am observat în ultimele luni o nouă tendință în materie de preferințe imobiliare, respectiv un interes crescut al românilor pentru achiziția de case, creat pe fondul perioadei de izolare socială. Pentru a veni în întâmpinarea acestei nevoi, dezvoltatorii imobiliari trebuie să-și aducă proiectele în atenția posibililor cumpărători prin diverse metode, cea mai potrivită în acest context fiind promovarea online”, a declarat Paul Smarandache, managing partner Search Ads.

Expresia „case de vânzare” a cunoscut o creștere de 83% în iunie 2020, comparativ cu iulie 2019, de la 14.800 la 27.000 de căutări pe Google. Cele mai multe căutări pe această expresie s-au înregistrat în București (cca. 30%), care se află la o distanță foarte mare de celelalte mari orașe precum Timișoara, Brașov, Cluj sau Constanța, care au între 3,5 și 4,4% dintre căutări. Cele mai căutate tipuri sunt casele normale, însă se observă și o ușoară creștere în ceea ce privește casele „pasive” sau „smart”.

De asemenea, căutările pe expresia ”case de vânzare București” se află la cel mai înalt nivel din ultimii ani. Aceasta a înregistrat în luna iunie 2020 o creștere de peste 80% comparativ cu iulie 2019, respectiv cu martie 2020, lună ce marchează începutul stării de urgență. Astfel, dacă în iulie 2019, dar și în martie 2020, această expresie era căutată de circa 8.000 de ori/lună, în iunie 2020 a înregistrat peste 14.800 de căutări.

Și căutările de apartamente au cunoscut creșteri, însă la un nivel mai scăzut față de cele de case. Expresiile „apartamente de vânzare” și „apartamente București” au cunoscut o creștere de circa 30% în iunie 2020, față de aprilie 2020 – care a fost cea mai slabă lună din această perspectivă. În ceea ce ține de tipul de apartament, topul preferințelor nu a suferit modificări, „apartamente de 2 camere” aflându-se în continuare cea mai căutată expresie, aproape dublu față de „apartamente 3 camere” și de opt ori mai accesată decât „apartamente 4 camere”.

Indiferent de expresia căutată, căutările în domeniu se fac preponderent de pe mobil, într-o proporție de circa 67,5%.

                                                                              ###

Despre Search Ads

Search Ads, agenție de marketing online înființată în 2012, este specializată pe industria real-estate și deține cel mai mare portofoliu de proiecte imobiliare – Cosmopolis, Militari Residence, Palladium Residence, Cortina Academy, Delta City.

De la lansarea pe piață, Search Ads a ajutat la vânzarea a peste 20.000 de apartamente și case. În prezent, doar pentru proiectele imobiliare din portofoliu administrează un buget de publicitate de peste 3 mil. Euro in campanii Google Ads/Facebook Ads.

Search Ads este certficată Google Premier Partner, Facebook Blueprint Certified Buyer, Google Webdesigner.

Citeste in continuare

ParteneriHarmony Beauty Salon Ploiesti

Salon HARMONY, str Cantacuzino din Ploiești (intersecția Moș Craciun )
Servicii oferite :
- micropigmentare sprâncene
-extensii gene
- coafor
-unghii gel
-Cosmetica / tratamente cosmetice
- sala Fitness pt femei
FACEBOOK: https://www.facebook.com/Harmony-Beauty-Salon-278929815636909/

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Actualitate9 ore ago

Patru ani de la reluarea aparitiei in mediul on-line a Ziarului „Incisiv de Prahova”

Cu cerbicie, am zice, am reusit sa reconstruim Ziarul „Incisiv de Prahova” in august 2016, pe ruinele fostei publicatii si...

Aveti un Pont3 zile ago

Oare așa a negociat și la Bruxelles miliardele alea multe și de hârtie?

Pentru milioane de copii si părinți, redeschiderea școlilor în pademie este o chestiune vitală. Și totuși… ,,Formula de calcul nu...

Aveti un Pont5 zile ago

Modelul de administratie liberala/Slanic – Prahova

Domnul Rizea Cocuță din Slănic, Str Piatra Verde, este in greva foamei în fața Primăriei! Rizea Cocuța susține că a...

Aveti un Pont5 zile ago

Modelul de candidat PNL la primarie/ Dorian Botoaca – „omul” lui „Portocala” si Kovesi – falsuri si furturi grosolane din bani publici/Inregistrari audio-video/documente (II)

In articolul anterior precizam ca NU putem incepe dezvaluirile din serialul „Operatiunea BOLOVANUL „PIETROS” de pe strada Malul Luncii/Amantul, serviciile...

Aveti un Pont7 zile ago

O noua eroare juridica!/Nu exista nicio norma expresa in Legea nr.55/2020 prin care se sanctioneaza nepurtarea mastii! Avocatul Poporului ar trebui sa sesizeze CCR

Poate cineva sa spuna care este articolul si din ce lege un cetatean poate fi amendat pentru nepurtarea mastii de...

Aveti un Pont1 săptămână ago

Modelul de candidat PNL la primarie/ Dorian Botoaca – „omul” lui „Portocala” si Kovesi – falsuri si furturi grosolane din bani publici/Inregistrari audio-video

Nu putem incepe dezvaluirile din serialul „Operatiunea BOLOVANUL „PIETROS” de pe strada Malul Luncii/Amantul, serviciile secrete, barlogul „Zeitei” de unde...

Aveti un Pont1 săptămână ago

PROMO/Luni, Incisiv de Prahova va va dezvalui cine este „Tura”, „regele din spatele PNL Prahova”, „marionetele” procurorului Negulescu Mircea si „cetatenii” din PNL Prahova (oameni de afaceri, „formatori de opinie” de proasta calitate, sefi din administratia locala ai PNL) – din spatele denunturilor si elimnarii concurentilor politici si/sau economici

ASALT LA JUSTITIE, la „baioneta” a gruparii Nergulescu  Mircea – DNA ST Ploiesti. Crima organizata ataca magistratii….in curand „Rocada” smecherilor...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

PROMO/Staţia de epurare a municipiului Ploiești, reteaua prin care s-au sifonat zeci de milione de euro, politicieni locali implicati

Peste o luna, se împlinesc sapte ani de când stația de epurare zace nefinalizată în zona de est a municipiului...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

„Taci că şi-a făcut Maus un tabel în care scrie că PSD a făcut o criză sanitară sau ceva, cred că a inventat şi covidul în Wuhan, nu că ei şi el n-aveau lege pe covid de 4 luni şi guvernau prin ordine ilegale de ministru”

Taci că şi-a făcut Maus un tabel în care scrie că PSD a făcut o criză sanitară sau ceva, cred...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

Se va sesiza CCR si pe aceasta tema de incalcare a protectiei datelor cu caracter personal precum si a drepturilor pacientului!

Acum 9 zile Avocatul Poporului a trimis o solicitare cu privire la transmiterea bazei de date cu pacienti, existenta la...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

PROMO/Operatiunea BOLOVANUL „PIETROS” de pe strada Malul Luncii/Amantul, serviciile secrete, barlogul „Zeitei” de unde se dictau „paradelile”, ziaristi si oameni de afaceri

In curand, ziarul Incisiv de Prahova va publica o investigatie cutremuratoare privind tenebrele „Statului Paralel” si ramificatiile acestuia, in mai...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

Amenintarile lui „Portocala” sunt pe cale sa produca un tsunami in SRI mai mare decat cel produs de dezvaluirile lui Sebastian Ghita care s-au soldat cu ejectarea din sistem al generalului de carton, Florian Coldea

In data de 15.07.2020 cand Negulescu Mircea a fost in arestul Central acesta a urlat si a amenintat si a...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

Testeaza masiv! Costa?! Ghinion! E pandemie mi-ai spus, BAGA TOTI BANII IN TESTARE!

Nu testam nimic, nu stim nimic! Stam si ne uitam cum ne infectam! Ni se spune ca e posibil sa...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

Petre Daniel, zis „Pusi”, operatiunile de evaziune fiscala si spalare de bani, DIICOT si protectia oferita de gruparea de crima organizata coordonata de procurorul Negulescu Mircea

Magistrații Tribunalului Prahova au emis, in data de 24.11.2014, mandate de arestare preventivă pe numele acționarilor clubului de fotbal Petrolul...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

Bomba medicala: de ce infectarile apar numai la testele de stat?

(Preluare Inpolitics): O veritabilă bombă medicală e lansată pe piață de un reputat medic, care atrage atenția asupra unui fenomen...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!