Connect with us

Administratie

Invata sa iti repari singur scaunul!

Publicat

pe

Scaunele fac partea din viata noastra de zi cu zi. Fie ca ne asezam pe acestea pentru a lucra, pentru a manca sau pentru a ne odihni, cu totii suntem de acord ca ele sunt piese de mobilier care nu pot lipsi din nicio casa.

Magazinul importatorscaune.ro isi asuma sarcina de importator direct de scaune. Astfel, ofera clientilor o varietate mare de modele pentru diferite incaperi si ocazii. Gama vasta de scaune a magazinului online este renumita, deoarece produsele sunt realizate din materiale de calitate superioara, iar spatarul ergonomic favorizeaza o sedere cat mai placuta.

Scaunele de la importatorscaune.ro, de obicei, sunt facute ca sa dureze o viata, insa cateodata se intampla sa fim atenti cu bunurile noastre, iar acestea pot avea nevoie de reparatii. Din fericire magazinul, ofera o gama la fel de vasta pentru componente pentru scaune, de unde clientii pot alege piesa necesara pentru a o schimba singuri acasa.

In aceasta categorie clientii pot gasi:

– Role silicon scaun birou;

– Manere plastic scaune;

– Piston pentru scaun;

– Baza stea pentru scaune;

– Manere pentru scaune.

Magazinul a luat in calcul posibilitatea ca fiecare dintre aceste componente se poate defecta, daca posesorul exercita presiune mai mare decat cea recomandata sau daca scaunele sunt bruscate intr-un mod neadecvat. De aceea exista si recomandarea de a cumpara scaune online de la importator, deoarece importatorscaune.ro este sursa directa pentru a achizitiona scaune si piese de schimb pentru acestea.

Pentru a alege un scaun care sa fie cat mai potrivit cu incaperea din casa noastra, luam in considerare si urmatoarele aspecte:

Dimensiunile scaunului

In functie de dimensiunea bucatariei se alege dimensiunea de masa si scaune de bucatarie. Cea mai importanta dimensiune la scaunele de bucatarie este latimea sezutului. Aceasta dimensiune poate sa fie intre 39 cm si 48 cm, depinde de modelul ales. Recomandam sa tineti cont, la alegerea mesei, de latimea sezutului, mai ales in cazul in care doriti sa asezati doua scaune pe lungimea mesei. Am intalnit multi producatori de mobila care realizeazaa o masa de bucatarie pe dimensiunile cerute de catre client, dar in momentul in care asezau scaunele la masa aveau neplacuta surpriza de nu le intra scaunele sub blat din cauza picioarelor de masa.

Tapiteria

La alegerea scaunului potrivit vom tine cont si de materialele folosite la tapiteria scaunului. Cea mai potrivita tapiterie este pielea ecologica (imitatie de piele, inlocuitor de piele, Skai), un material foarte usor de intretinut si curatat. Se gaseste in diferite culori si cu diferite texturi.

Cadrul

Cadrul scaunului de bucatarie cel mai des inatalnit este cadrul cromat pentru intretinerea usoara si un grad mai mare la uzura. In functie de modelul de masa si finisajul acestuia. Astfel, daca avem o masa din lemn vom folosi scaune cu cadru din lemn; daca masa este cu picioare cromate vom folosi scaune cu cadru cromat.

Importatorscaune.ro este un magazin execelent pentru cei care sunt interesati sa schimbe aspectul in locuinta prin achizitionarea unor seturi de scaune de living sau sa achizitioneze piese de schimb pentru a readuce un scaun vechi la forma initiala. Preturile sunt mici, iar calitatea este de fiecare data impecabila!

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Administratie

Promo/In curând vom publica stenograme incendiare cu sefi din Politia Locala Ploiesti

Publicat

pe

De

In curând, Incisiv de Prahova va publica o serie de stenograme incendiare cu sefi din Politia Locala Ploiesti. (Cerasela N.).

Citeste in continuare

Administratie

Legea pandemiei, săptămâna de foc

Publicat

pe

De

Este săptămâna cheie. Urmărită cu sufletul a gură. De întreaga populație. De analiștii politici. De mediile internaționale. La capătul acestei săptămâni, vom ști cât este teatru și cât este politică autentică în rolul pe care și l-a asumat PSD. Și cât de puternic sau cât de labil este în realitate regimul Iohannis.

Legat de legea pandemiei, din ce în ce mai mulți analiști au lansat teza conform căreia regimul Klaus Iohannis a instaurat o formă de dictatură. Sau este pe cale să o instaureze. Dovada constă în modul în care este formulată legea pandemiei. În fomula actuală, această lege permite abuzuri extreme, unele ușor de imaginat pentru toată lumea, altele de neimaginat pentru cei mai mulți. Și conține prevederi care sunt valabile și pentru guvernări ulterioare, orchestrate nu numai de PNL, ci și de alte partide. În Camera Deputaților, PSD s-a predat. Cu arme și bagaje.

După ce a agitat de mai multe ori securea de război, insistând pe bună dreptate asupra faptului că actul normativ propus de Guvern este o lege zombi extrem de periculoasă pentru democrație, pentru drepturile și libertățile fundamentale ale omului, pentru suveranitatea națională și de un folos minim pentru combaterea pandemiei, Marcel Ciolacu, acționând pe post de dronă, s-a întâlnit pe neașteptate cu Raed Arafat. Cu un simplu secretar de stat. El fiind ditamai șeful Camerei Deputaților, președinte al PSD și lider al opoziției. Nu a negociat, așa cum ar fi fost cazul, cu premierul Ludovic Orban. Și nici măcar cu Ministrul Sănătății. Ci doar cu un subordonat al acestuia. Iar Raed Arafat l-a făcut arșice. L-a călcat în picioare. L-a obligat să se predea. Ciolacu a intrat în acest dialog, afirmându-și convingerea că legea propusă de Guvern e proastă. A ieșit în scurt timp convins că e bună. Colegii săi de partid au rămas în aer. Afirmaseră zile la rând cu argumente, pe toate canalele de televiziune, că legea pandemiei este plină de vicii și de capcane. La scurt timp după discuția Ciolacu-Arafat, PSD a intrat în silenzio-stampa. Și imediat, în Camera Deputaților, pesediștii au votat cu ambele mâini legea pandemiei. O înfrângere totală, pe care și-au administrat-o singuri. Un autogol de mari proporții. După care cartoful fierbinte a zburat la Senat.

PSD mai are o șansă. O șansă slabă. Să dreagă busuiocul în Senatul României, Care e Cameră decizională. Dar Ciolacu iese prost oricum. Iese mai prost decât legea proastă. Dacă subordonații săi pe linie de partid, senatorii PSD promovează cuvenitele amendamente ale legii pandemiei, se va spune pe bună dreptate că senatorii sunt buni, în timp ce deputații sunt răi. Partidul, în mentalul colectiv, se împarte astfel în două. În două jumătăți, între care există sensibile diferențe. Iar Ciolacu e strivit la mijloc. Dacă, dimpotrivă, în Senat se merge din nou pe aprobarea legii, atunci toți cei care au contestat-o se fac literalmente de râs. Ciolacu apare și mai bine desenat în calitate de dronă, iar PSD își pierde orice credibilitate ca partid de opoziție.

Este săptămâna de foc și pentru regimul Iohannis. În acestă bătălie, se vede din ce în ce mai limpede în fundal mâna președintelui și a serviciilor secrete. De aceea, vorbim nu de administrația Iohannis, ci de regimul Iohanns, pentru că regimul cuprinde și instituțiile de forță. Și la nevoie chiar și partidele din opoziție. Chiar și partidul cel mai important, care este PSD. Dacă regimul Iohannis câștigă în această încleștare – și mi-e teamă că va câștiga – atunci viața politică din România se dezechilibrează de tot. Pentru o vreme, vom avea partidele aflate la putere, sub care, într-un veritabil sandviș, vor sta docile, ascultătoare, partidele din falsa opoziție. Iar întreaga viață politică va fi manipulată de președinte, cu sprijinul instituțiilor de forță, cu complicitatea opoziției și, la vedere, cu partidul prezidențial scos în față.

Sorin Rosca Stanescu

 

Citeste in continuare

Administratie

PSD se face de râs din nou

Publicat

pe

De

(Preluare National – Valentin Boeru):

Ori Ciolacu își duce până la capăt opera de distanțare a partidului față de propriul electorat, ori PSD și-a ascuns, cu viclenie șitalent, suficiența care acum îi iese la iveală. A câta oară votează la ordin? A câta oară răspunde cu supușenie cerințelor liberalilor?

Amânarea votului pe „legea carantinării”, de la Senat, unde social-democrații sunt majoritari, nu mi se pare a fi decât un truc ieftin. Unul de natură să inducă ideea că PSD face opoziție. Este aceeași brașoavă  veche, de care și țâncii s-au plictisit.

Ciolacu nu mai convinge pe nimeni

N-ar fi prima dată când PSD apelează la așa ceva. Imediat după ce a demis prin moțiune Guvernul Orban, social-democrații și-au schimbat radical atitudinea. Primul pas a fost acordarea votului de încredere aceluiași guvern pe care îl trimiseseră la plimbare. Au urmat, în ordine, aprobarea stării de urgență, prelungirea ei, deși era ilegală, dar și aprobarea stării de alertă. Pe deoparte se opune, pe de alta e de acord. Țipă că face opoziție, dar înghite cu nesaț orice potlogărie pusă la cale de liberali și le acordă credit. Momentele acestea nu pot trece neobservate, pentru că există o comisie juridică a cărei sarcină este tocmai vegherea la păstrarea legalității. Când, în timp, ceea ce au votat se întoarce împotriva lor sau nu le mai convine, dau din colț în colț. N-au citit nimic, habar nu au de conținutul legilor votate și s-au bazat doar pe semnul făcut de liderul de grup. Iar acesta ori nu știe nici el despre ce este vorba ori execută ordinul venit de sus.

Ar fi interesant de parcurs lista deputaților social-democrați care au votat „pentru” la „legea carantinării”. Măcar de amuzament. Dar și mai interesant ar fi de aflat dacă au înțeles despre ce este vorba. Ajuns la Senat, proiectul de lege a declanșat răscoala. PSD a sărit ca ars că este vorba de adevărate orori. Așa că hai să mai stăm și să analizăm. Că s-au jucat cu nervii lui Ludovic Orban nu e rău, dar asta nu se mai numește Opoziție. Nimeni din PSD, nicio minte mai de dai Doamne nu a văzut, la Cameră, gulgutele strecurate de liberali în textul legii? Ce au votat deputații PSD? Ce a aprobat Marcel Ciolacu? Votul în turmă pe orice măgărie liberală? A urlat nervos și l-a chemat pe Orban la explicații. Lăsați, lăsați, domnu’ Marcel,  electoratul s-a prins ce rol jucați în PSD, nu vă mai agitați inutil. Deja nu mai convingeți, decât când vreți să arătați cum vă faceți de râs.

 

Citeste in continuare

ParteneriHarmony Beauty Salon Ploiesti

Salon HARMONY, str Cantacuzino din Ploiești (intersecția Moș Craciun )
Servicii oferite :
- micropigmentare sprâncene
-extensii gene
- coafor
-unghii gel
-Cosmetica / tratamente cosmetice
- sala Fitness pt femei
FACEBOOK: https://www.facebook.com/Harmony-Beauty-Salon-278929815636909/

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Aveti un Pont44 de minute ago

La Judecatoria Valenii de Munte exista o crasa inconstienta si indolenta privind managementul in aceasta perioada de pandemie

Situația justiției pe perioada stării de alerta – practică neunitară la nivelul ţării Activitatea instanţelor de judecată a fost semnificativ...

Aveti un Pont46 de minute ago

Apel către cetățenii României/ Trebuie contracarată impostura flagrantă a celor care, fără nicio legitimitate politică sau socială, susțin politici de control drastic al populației recomandându-se ca salvatori ai umanității

Semnează: Prof. Univ. Vasile Astărăstoae – medic Acad. Eugen Mihăescu – artist plastic Conf. Univ. Răzvan Constantinescu –medic Anca Nițulescu...

Aveti un Pont1 zi ago

Promo/In curând vom publica stenograme incendiare cu sefi din Politia Locala Ploiesti

In curând, Incisiv de Prahova va publica o serie de stenograme incendiare cu sefi din Politia Locala Ploiesti. (Cerasela N.).

Aveti un Pont1 săptămână ago

Cititi si va minunati de emanatiile normative ale guvernantilor!/ Iata lucrul bine facut, pe jumatate doar!

Nu veti intelege ceva dar cred ca vor fi modificari in Parlament! Definitiile sunt ciudate, generale si fara logica normativa,...

Aveti un Pont1 săptămână ago

Cetatenii trebuie sa se trezeasca din starile induse de guvernantii de azi si sa evalueze calitatea mentala a politicienilor puterii actuale, dar si a celor ce mimeaza opozitia virtuala fata de abuzurile institutionale din aceasta perioada trista a Romaniei

Acest ciudat al politicii PNL, fost jurnalist sustinator al sistemului binomial si campului tactic in justitie, se pare ca acesta...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

Ma uimeste pasivitatea autoritatilor, altele decat politia, precum si a societatii civice, cu privire la abuzurile politiei locale/nationale fata de cetateni care nu “respecta” masurile instituite de starea de alerta si nu numai!

Legea 192/2019 instituie obligatii si pentru politie cum ar fi: “7. La articolul 31, după alineatul (2) se introduce un...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

Cititi si veti intelege ce nemernicie au indus guvernantii liberari in societate, cu atat mai mult acestia insista si acum in stare de alerta prin masuri coercitive si limitative/restrictive de drepturi!

Motivare CCR privind carantina/izolarea… Din lecturarea si analiza considerentelor motivarii in cauza se poate constata ca tot ce declarat critic...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

Procurorii respectivi trebuiau cercetați pentru infracțiuni contra umanității în cazul cărora nu operează prescripția răspunderii penale, motiv pentru care nu există în cauză posibilitatea clasării acestei cauze pe motivul prescripției

În lunile mai- iunie 1990, pe raza Municipiului București , în Piața Universității, a avut loc cea mai mare și...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

Infracțiuni contra umanității săvârșite de funcționarii statului român în era comunistă și ignorate de justiție

In perioada 15-16 mai 2020 a avut loca la Bucuresti Conferinta Internationala de Drept, Studii Europene si Relatii Internationale cu...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

Doar in mintea lui exista aceste restrangeri de drepturi constitutionale prin norme infralegale!

Ludovic Orban anunță că DECIZIA CCR cu privire la internare, carantinare și izolare NU se aplică în prezent. Ludovic al...

Aveti un Pont3 săptămâni ago

Valentin ,,Loază”, economist șef la Benereu, nu înțelege că deconspirarea turnătorului Manole nu e pentru el. Prin urmare, pozează în pedagog de școală nouă.

Despre Valentin Lazea – ,,economișche” șăf al BNR, am mai scris cu mai multe ocazii, atât în ianuarie 2008 când...

Aveti un Pont3 săptămâni ago

Gestionarea ,,responsabilă” a finanțelor țării de către guvernanți în perioada și ,,pentru prevenirea” pandemiei COVID-19 !!??

Gestionarea ,,responsabilă” a finanțelor țării de către guvernanți în perioada și ,,pentru prevenirea” pandemiei COVID-19 – dezvaluie Constantin Campeanu pe...

Aveti un Pont3 săptămâni ago

Nu mai mimati lupta anti-coruptie si mergeti dupa beneficiarii reali ai sifonarilor de bani publici, de la buget, la scutul pandemiei

Cat de lung este ,,bratul lung al legii”? Nu mai mimati lupta anti-coruptie si mergeti dupa beneficiarii reali ai sifonarilor...

Aveti un Pont3 săptămâni ago

Când eu vă spuneam că Ionel SRI e un hoț, ei vă spuneau textual că Ionel este un erou și un înger

Când eu vă spuneam că Ionel SRI e un hoț, ei vă spuneau textual că Ionel este un erou și...

Aveti un Pont3 săptămâni ago

Focar de infectie si o nepasare vadita fata de lege la o asociatie de proprietari din Ploiesti/Primaria, ISU si DSP PRAHOVA sunt in letargie

La nivelul redactiei noastre au fost obtinute date si informatii certe in baza numeroaselor sesizari primite conform carora la nivelul...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!