Connect with us

Uncategorized

Cum am căzut în capcana lui Florian Coldea

Incisiv

Publicat

pe

Zilele trecute, premierul Viorica Dăncilă a făcut din nou nominalizări pentru ocuparea posturilor vacante din Guvern. Un moment numai bun pentru fabricanții de diversiuni. Una dintre acestea l-a vizat pe un anume Dumitru Daniel Chirilă, secretar în Ministerul de Interne, propus pentru un portofoliu la vârful acestei instituții de forță. Instantaneu, au fost lansate pe piață câteva informații devastatoare la adresa acestuia.

Iar ceea ce este extrem de interesant este că autorii diversiunii au lucrat, cum se spune în popor, cu materialul clientului. În fruntea acestora este nimeni altul decât Florian Coldea. Iar eu am căzut în capcana sa. Și iată, abia după câteva zile, încerc să-mi îndrept greșeala. Dacă ea mai poate fi cumva îndreptată.

„Pe surse”, opiniei publice, dar și nouă, celor prezenți în acel moment al nominalizării în platourile unor televiziuni de știri, le-a fost servită o salvă de informații vizându-l pe candidatul de la Ministerul de Interne. Toate false. Toate cu cârlig. Utilizând rezervele sau chiar disprețul și antipatia față de Florian Coldea. Sau chiar față de Klaus Iohannis. Și, înainte de a mă dezmetici, eu și alții care au căzut în aceeași capcană, am aflat – și trebuia să comentăm pe loc – că:

1). Dumitru Daniel Chirilă i-a fost băgat pe gât lui Klaus Iohannis în Administrația Prezidențială în poziția de consilier de către Florian Coldea. Că ar fi, prin urmare, omul acestuia.

2). Că Eduard Hellvig, care cu chiu cu vai a reușit să-i facă vânt lui Florian Coldea de la conducerea operativă a Serviciului Român de Informații, i-a trimis note informative președintelui Klaus Iohannis, avertizându-l asupra acestui fapt. Dar președintele nu a ținut cont de sfaturile lui Hellvig și astfel l-a luat pe Dumitru Daniel Chirilă, integrându-l în aparatul de la Cotroceni.

3). Într-un târziu, Klaus Iohannis a realizat că a fost tras pe sfoară și l-a dat pe Chirilă afară de la Cotrceni.

4). Aruncat peste bord, Chirilă, împins tot de Coldea, a aterizat în brațele PSD, iar Dragnea s-a lăsat convins să-l plaseze în poziția de secretar de stat la Ministerul de Interne.

5). Că, anterior, Chirilă fusese agent la „Doi și-un sfert”, unde se ocupase de poliție poltică.

6). Iar de acolo, când a plecat, a plecat pensionându-se cu o sumă frumușică de bani, peste 7.000 de lei pe lună, la numai patruzeci și ceva de ani.

Să recunoaștem că, având în față pe neașteptate un asemenea portret robot, reacția spontană a unuia ca mine este de respingere a unui asemenea personaj. Cu atât mai mult cu cât, pe loc, fiind pus să comentez această nominalizare în studioul unei televiziuni de știri, a trebuit să-mi formulez o opinie. În aceeași situație, din păcate, s-au aflat și alții. Care și ei au căzut în aceeași capcană. Așa se face că, în scurt timp, spațiul virtual, mai ales, a fost inundat de comentarii negative la adresa acestei idei aparent trăsnite a doamnei Viorica Dăncilă de a-l propune pe acest individ într-o funcție atât de importantă în stat și asta chiar în prag de alegeri. În paranteză fie spus, vedeam prin această nominalizare și o abilă provocare la adresa lui Klaus Iohannis. Îl va refuza acesta pe fostul consilier, în care a avut încredere timp de un an?

Cum aș fi putut eu sau cum ar fi putut alții sau cum ar fi putut chiar redacțiile de investigații ale televiziunilor de știri să verifice cu mare rapiditate autenticitatea informațiilor livrate pe surse și în mod insistent mediei și analiștilor politici? Era imposibil. Dacă mergeai pe Google, ce aflai?

1). Că domnul Chirilă absolvise cursurile Academiei de Informații, fapt perceput astăzi drept un punct negativ după ce au ieșit la lumină practici neortodoxe săvârșite acolo, scoase la iveală chiar de către conducerea SRI.

2). Că, într-adevăr, lucrase la „Doi și-un sfert”

3). Că era adevărat că se pensionase la patruzeci și ceva de ani.

4). Că se confirma și știrea potrivit căreia lucrase timp de un an la Cotroceni în Administrația Prezidențială.

5). La fel se confirma și informația, despre care nu am amintit mai sus, că venise secretar la Ministerul de Interne cu câteva zile înaintea demonstrației din 10 august anul curent din Piața Victoriei.

Unde nu se putea însă obține vreo confirmare? Nimeni nu avea posibilitatea să pună mâna pe telefon și să-l întrebe pe Eduard Hellvig dacă este adevărat sau nu că i-ar fi trimis note informative președintelui Klaus Iohannis, prin care îi atrăgea acestuia atenția asupra faptului că domnul Chirilă urma să fie plantat la Cotroceni de către renegatul Florian Coldea. De ce nu puteam obține niciunul dintre noi informații asupra acestui subiect? Pentru că nimeni nu-i putea cere lui Hellvig să divulge un document strict secret sau conținutu acestuia. Nu puteam să aflăm de la Dragnea, întrucât acesta este după gratii și refuză să comunice cu exteriorul, cum de a ajuns să-l preia pe Chirilă și să-l plaseze practic la butoanele Ministerului de Interne taman în pragul alegerilor europarlamentare și a referendumului și doar cu câteva zile înainte de o manifestare de protest, cea din 10 august, care se anunța de-a dreptul explozivă. Și, firește, unii ca mine nu-l puteam contacta nici pe Coldea, un personaj cu care nu am avut niciun fel de contact, pentru a-l întreba în felul următor: „Domnule general, este adevărat că acest Chirilă este omul dvs. de încredere? Și că dvs. l-ați împins la Cotroceni, apoi în poziția pe care o are la Ministerul de Interne și că tot dvs. ați apăsat pe butoanele pe care încă le mai aveți sub control, pentru a-l proiecta în poziția de ministru de Interne?”. Evident că nu puteam obține de niciunde, pe loc, informațiile atât de prețioase rezumate mai sus. Și astfel tocmai pentru că eu unul suflu și în iaurt când aud de Florian Coldea și am și rezervele mele serioase legate de onestitatea lui Klaus Iohannis, iată, am căzut în capcană, alăturându-mă celor care l-au călcat literalmente în picioare pe Dumitru Daniel Chirilă.

Acum, când mi-am dat seama de greșeală – și am să vă explic în ce fel – încerc să o repar ferindu-mă însă să cad în cealaltă extremă și să încerc să fac din el un erou. Am reușit să aflu în câteva zile cam cu ce s-a îndeletnicit Chirilă în serviciul secret al Ministerului de Interne. Conducea partea operativă. Era unul dintre principalii săi șefi. Se ocupa de rețelele de crimă organizată din interiorul și din afara Ministerului de Interne. În acea perioadă, acest serviciu secret, poreclit „Doi și-un sfert”, încerca să contrabalanseze informațiile furnizate de SRI-ul butonat de Maior și de Coldea și care se profilase ca principală poliție politică a României. Tocmai de aceea, acest serviciu secret a stat ca un ghimpe în ochii lui Traian Băsescu, lui Maior, lui Coldea și doamnei Laura Codruța Kovesi. Sub guvernarea Cioloș, situația s-a tensionat și mai mult, astfel încât practic această instituție a Ministerului de Interne a fost paralizată peste noapte și apoi desființată. Statul subteran a înregistrat atunci una dintre marile sale victorii. Și nu doar Dumitru Daniel Chirilă, ci încă vreo 700 de ofițeri ai acestui serviciu secret, cărora li s-a arătat ușa, au ales să se pensioneze în acel moment, conform unui act normativ care le dădea această posibilitate, dacă îndepliniseră condiția a 22 de ani de muncă.

Și ce am mai aflat făcând uz de relațiile la vârf pe care le am? Că cel care l-a adus la Cotroceni în administrația lui Klaus Iohannis nu a fost nicidecum Florian Coldea și nici Klaus Iohannis însuși, ci George Scutaru. Un om pe care l-am cunoscut, l-am prețuit și-l prețuiesc în continuare și care, să ne amintim, a fost pentru scurt timp după victoria lui Klaus Iohannis consilierul pentru securitate și siguranță națională al acestuia. Și care a fost mătrășit de tandemul Coldea-Kovesi. El l-a adus acolo pe Chirilă. Și ce a făcut Chirilă la Cotroceni? A pregătit în beneficiul președintelui un material amplu, temeinic documentat, despre uriașele rețele de crimă organizată patronate de echipele și prepușii lui Florian Coldea. Iar președintele Klaus Iohannis nu a reacționat în niciun fel. În consecință, Chirilă a demisionat de la Cotroceni. Nu i-a dat nimeni un picior în frund, așa cum fusesem dezinformați.

Mă opresc aici cu relatarea circumstanțelor în care a fost lansată pe piață o salvă fake-news, de care mă fac și eu, iată, responsabil. Recunosc și îmi cer scuze. Chiar dacă asta nu mai poate repara nimic.

Sorin Rosca Stanescu

 

Uncategorized

Top 25 cele mai frumoase plaje exotice

Publicat

pe

De

Cu atat de multe plaje grozave in lumea intreaga este greu de ales. Toate listele care cuprind topuri cu aceste plaje ale lumii reprezinta, de fapt o compilatie. A celor mai bune plaje bazate pe clasamente in domeniul turistic si experti in calatorii. In nicio ordine anume, plajele organizate si prietenoase cu bugetul, sunt cele mai bune plaje pentru vacanta. In orice moment al anului. Mai jos figureaza doar 25 dintre cele mai bune plaje ale lumii. Care sunt minunate de vizitat in orice moment al anului. Majoritatea plajelor cele mai bune sunt cele care nu au parte de gramezi de turisti. Asa ca este foarte posibil sa aflati acum despre bijuterii ascunse.

1. Matira Beach, Bora Bora, Polinezia Franceza

Pe plaja Matira puteti experimenta topirea apusului in apele turcoaz. Daca ati ajus aici, inseamna ca va aflati pe una dintre cele mai bune plaje din lume. Veti gasi aici un paradis minuscul, dar plin de activitati atat pentru stiluri de viata aventuroase, cat si pentru cele relaxate. Fie ca stati intr-un bungalow pe apa, sau stati la un hotel mai traditional, aceasta insula minuscula poate fi generoasa cu bugetul vostru.

Matira Beach, Polinezia Franceza

2. Playa Norte, Isla Mujeres, Mexic

Despre insula din Mujures se crede ca a fost candva sanctuarul pentru zeita maya Ixchel. Astazi, gazduieste una dintre cele mai bune plaje din apropierea Cancunului, Mexic. Aici puteti hrani rechini, balene sau puteti explora insula prin golf. Viata de noapte este activa si mancarea este din abundenta.

Playa Norte, Mexic

3. Fort James Beach, Fort Bay, Antigua

Situata pe coasta de nord-vest a Antigua, James Beach este un loc popular atat pentru localnici cat si pentru calatori. Aceasta datorita frumusetii sale de o puritate incredibila. Si a abundentei de activitati. Pe insula poti sa-ti incerci norocul la un cazinou, sa mananci in bucataria locala si sa faci cumparaturi. De la bijuterii fine si pana la olaritul local, totul e facut sa te binedispuna.

Fort James Beach, Fort Bay, Antigua

4.Seven Mile Beach, Negril, Jamaica

Aceasta portiune de nisip alb si apa limpede de sapte mile reprezinta o priveliste magnifica in timpul zilei. Dar nimic nu surprinde esenta Negrilului cum o face apusul. Ar fi bine sa privesti aici cum apusul se topeste la orizont in apa, pe Adeasupra stancii de la Rick. Negril este renumit pentru scufundari, ape limpezi si plaje intinse.

Seven Mile Beach, Negril, Jamaica

5. Paradise Beach, Insula Royal Davui, Fiji

Aceasta plaja gazduieste statiunea Royal Davui Island. Este…un loc de joaca pentru adulti, inconjurat de Laguna Beqa. Pe Insula Royal Davui, va puteti incepe ziua cu un mic dejun cu sampanie. Sau puteti savura un pranz lenes sub un copac banyan si puteti termina noaptea cu cina pe plaja.

Paradise Beach, Insula Royal Davui, Fiji

6. El Nido, Palawan, Filipine

El Nido este considerata cea mai buna plaja din Filipine de multe surse. Adesea numita ultima frontiera din Filipine, El Nido gazduieste stanci de marmura. De asemenea are lagune pline cu apa cristalina si pesti colorati stralucitori. In largul plajei, veti gasi paduri luxuriante de mangrove, cascade superbe si pesteri care dateaza din 2680 i.Hr.

El Nido, Palawan, Filipine

7. Hopkins Village Beach, Garifuna, Belize

In timp ce te plimbi pe plaja cu nisip alb din satul Hopkins, tobele umplu aerul. Ritmul este o parte importanta a culturii Garafuna. Aceste persoane prietenoase reprezinta aproximativ patru procente din populatia din Belize. Dar se simt ca Aacasa, desigur, pe aceasta cea mai spectaculoasa plaja din aceasta tara… minuscula. Garafuna vorbeste propria limba, isi sustine propria cultura si transmite traditii ancestrale din generatie in generatie.

Hopkins Village Beach, Garifuna, Belize

8. MahaiaEula Beach, Hawaii

Aceasta plaja neatinsa face parte din parcul de stat Kekaha Kai. Acesta se afla la nord de Kona si este accesat printr-un drum cam greoi. Dupa ce ajungeti la plaja, sunteti intampinati de nisip alb, apa limpede si o multime de copaci. Urmati traseul de coastaa pentru a vizita si plaja Makalewena. Nu veti gasi obisnuitele atractii turistice de top pe aceasta plaja, dar asta face parte din atractia sa.

MahaiaEula Beach, Hawaii

9. Plaja Ofu, Insula Ofu, Samoa Americana

La fel ca plaja din Hawaii din Mahai, plaja Ofu din Samoa Americana este cam cu teren accidentat si nelocuita. Accesibila doar cu avionul, aceasta insula indepartata este o atractie de top pentru turisti si localnici. Plaja Ofu ofera privelisti inedite din varful stancilor sale masive. Si conditii excelente pentru inot si snorkeling. Este locul perfect de aventura si drumetii.

Plaja Ofu, Insula Ofu, Samoa Americana

10. Baja do Sancho, Fernando de Noronha, Brazilia

Baja do Sancho este adesea denumita una dintre cele mai frumoase plaje din Brazilia. Aceasta plaja va intampina cu nisip alb si apa verde smarald pentru cat vedeti ochiul. In zona golfului, veti gasi stanci inalte, unde vizitatorii se bucura sa priveasca delfinii. Stancile din jurul acestei plaje o fac un loc perfect pentru a vedea delfinii care se invart si se scufunda in apa. Daca se intampla sa fii pe insula in perioada ploioasa dintre lunile februarie si iunie, vei avea o surpriza placuta. Deoarece Baia do Sancho prinde viata cu cele mai frumoase doua cascade.

Baja do Sancho, Fernando de Noronha, Brazilia

11. Anakena Beach, Insula Pastelui, Chile

Inconjurata de cocotieri si de apa cristalina, aceasta plaja este una preferata pentru scafandri. In lunile de iarna, este obisnuit sa vedem colibe amenajate de-a lungul plajei, unde localnicii isi vand marfa calatorilor. Anakena este considerat locul unde a debarcat regele Hotu Matua.

Anakena Beach, Insula Pastelui, Chile

12. Galapagos Beach, Golful Tortuga, Puerto Ayora, Ecuador

Cei mai multi calatori descopera acest paradis secret in timp ce calatoresc la Galapagos. Odata ce calatorii au ajuns aici gasesc hoteluri pe litoral, mancare fantastica si fiecare sport nautic pe care ti-l poti imagina. Cei mai multi stau un timp destul de indelungat pentru a se bucura de seninatatea acestui loc magic.

Galapagos Beach, Golful Tortuga, Puerto Ayora, Ecuador

13. Flamenco Beach, Culebra, Puerto Rico

Plaja Flamenco, numita de Discovery Channel drept a doua cea mai frumoasa plaja din lume este situata intr-un…camping. Plaja este lunga si continua prin golf. Vizitatorii inoata, fac drumetii, picnicnicuri si focuri de tabara in timp ce sunt inconjurati de una dintre cele mai frumoase privelisti din lume. Totul e sa faceti rezervari din timp pentru acest loc magnific.

Flamenco Beach, Culebra, Puerto Rico

14. Grace Bay, Providenciales, Turks si Caicos

Providenciales, numit „Provo” de catre localnici, este renumit pentru scufundarile de clasa mondiala. Zona de cinci mile de plaja a inceput dezvoltarea, in stilul „Club Med”, in anii 1980 si este acum plina de hoteluri si resorturi de lux. Provo a Acastigat premiile World Travel Awards cativa ani la rand. Zona este unica datorita dealurilor, zonelor nelocuite si a kilometrilor de recifuri de corali, aproape de tarm si in asteptarea explorarii.

Grace Bay, Providenciales, Turks si Caicos

15. MajoraEs Bay Beach, St. Kitts, West Indes

St. Kitts este un potpuriu de traditii si arhitectura engleza si franceza. Deocamdata, este inca o bijuterie ascunsa, dar se intentioneaza sa fie dezvoltata in continuare. Aici, veti gasi sporturile nautice obisnuite, dar pentru iubitorii de animale, acest paradis insular ofera un tratament special. Abundenta…
Mai multe informatii pe b24fun

Citeste in continuare

Uncategorized

Multe activitati sunt simplificate de catre smartwatch-uri

Publicat

pe

De

Multe activitati sunt simplificate de catre smartwatch-uri

Ceasurile inteligente sunt niste dispozitive menite sa ne faca viata mai usoara intr-o multime de contexte astfel ca merita sa apelam la iUni intrucat aici avem acces la o gama foarte variata de produse. Cum te ajuta un asemenea device? Vei descoperi mai jos cateva dintre cele mai importante functii si, cu siguranta, iti vei dori si tu un smartwatch Android mai apoi.

Conexiune rapida cu telefonul

Nu dureaza mai mult de cateva secunde sa iti conectezi smartwatch-ul cu Android la telefon prin intermediul Bluetooth-ului si e nevoie de efectuarea setarilor doar prima data pentru ca mai apoi cele doua dispozitive se conecteaza automat pentru a-ti fi cat mai comod, asa ca de ce sa nu iti cumperi chiar acum un asemenea device de la iUni?

Pentru orice sport

Daca iti place sportul, cu siguranta, ai nevoie de un smartwatch pentru ca prin intermediul acestuia ai sansa de a-ti monitoriza performantele si de a le imbunatati. Poate preferi fotbalul, baschetul, tenisul, handbalul, voleiul, fitness-ul, atletismul si nu numai, merita sa incluzi in arsenalul tau un asemenea device.

Esti la curent cu noutatile de pe social media

Ai ocazia si de a fi la curent cu toate noutatile de pe retelele de socializare asa ca oricand poti sa vezi noutatile de pe Facebook, Instagram, Pinterest, Tumblr si oricare dintre cele care iti plac si pe care le navighezi adesea.

Foarte bun in vacante

Cine obisnuieste sa calatoreasca des, cu siguranta, merita sa includa in arsenalul sau si un asemenea device pentru ca acesta dispune de GPS prin intermediul caruia e mult mai simplu sa ne pregatim itinerariile de la care sa nu ne abatem pentru ca suntem ghidati prin simple vibratii la nivelul incheieturii si astfel nu mai e nevoie sa verificam periodic traseul pe telefon.

Ideal la volan

De asemenea, cine conduce mult are nevoie de un ceas inteligent pentru ca apelurile pot fi preluate si initiate direct de la incheietura mainii, ceea ce presupune ca soferii nu mai ating telefonul si astfel nu mai sunt expusi riscului de a fi amendati.

Te odihnesti mai bine

Pentru ca somnul este important pentru fiecare dintre noi e utila si functia de monitorizare a somnului intrucat prin intermediul acesteia avem ocazia de a invata mai multe despre obiceiurile noastre din cursul noptii si gasim solutiile prin care sa dormim mai bine.

Nu il ratacesti

Nu in ultimul rand, un smartwatch cu Android dispune si de functie antifurt care iti garanteaza ca nu il ratacesti niciodata. Ceasul se conecteaza la telefon prin Bluetooth, iar de fiecare data cand intervine o distanta mai mare de cativa metri intre cele doua dispozitive se emite automat o alarma.

Citeste in continuare

Uncategorized

10 accesorii pe care orice femeie ar trebui sa le aiba in dulap

Publicat

pe

De

De ce un accesoriu poate fi atat de important? Simplu, un element simplu este suficient pentru ca tinuta ta sa se schimbe complet. In toate acele momente in care nu ai stiut ce sa porti, problema nu au fost hainele din garderoba ta , ci accesoriile pe care nu le-ai folosit. Cu siguranta, aveti accesorii in arsenalul vostru, dar nu ati profitat din plin de ele, pentru ca nimeni nu ne spune cum sa o facem. Nu conteaza daca aveti doar cinci articole in dulap , daca aveti accesoriile potrivite, puteti crea sute de tinute si veti arata mereu diferit si incredibil.

De asemenea, indiferent de ocazie, accesoriile vor seta tonul, deoarece puteti utiliza acelasi aspect pentru zi sau noapte si doar schimband bijuteriile, pantofii si geanta, iti vei transforma complet stilul . Este posibil sa aveti deja cele pe care le vom mentiona pe aceasta lista, dar modul in care le utilizati va face diferenta.

O geanta eleganta din piele. Cu totii avem nevoie de o geanta, asa ca alegeti una intr-o culoare neutra, intr-o dimensiune care sa se potriveasca celor mai mari nevoi ale dvs., cum ar fi laptopul, folderele, revista, sticla de apa si umbrela.

Ochelari de soare. Nu numai ca te vor proteja de soare, cu atat de multe modele diferite, incat sunt accesoriul ideal pentru fata ta.

Esarfe. Daca este rece si daca nu, de asemenea. Esarfele sunt un plus excelent la tinuta ta; Puteti folosi intr-o culoare care contrasteaza cu restul si exersati cu diferite noduri si stiluri.

Bijuterii. Bijuteriile sunt un accesoriu care adauga o atingere senzuala si feminina tinutei tale. Purtati-le in diferite dimensiuni si modele in consecinta si indrazniti sa incercati diferite lucruri.

Curele. Poate unul dintre cele mai uitate accesorii. Curelele nu numai ca iti impiedica pantalonii sa cada, dar iti ascutesc silueta si poti adauga o nota de culoare tinutei tale.

Coliere. Un colier poate indeparta simplitatea oricarei tinute. Indrazniti sa folositi mai multe in acelasi timp, de diferite dimensiuni si stiluri.

Ceas. Ceasul a incetat sa fie doar pentru a privi ora. Exista multe modele care vor arata uimitor pe incheietura mainii. Adaugarea unui ceas la aspectul tau este sofisticata si, de asemenea, te ajuta sa fii la timp. Exista doua tipuri de ceasuri de baza pe care le puteti purta: casual si elegant. Cei doi iti vor satisface toate nevoile. Ceasurile casual sunt cele cu curea din piele, le puteti combina cu bratari metalice. In timp ce ceasurile elegante pot fi in aur sau argint. Pe Foxi va sta la dispozitie un top ceasuri dama de unde va puteti alege favoritele in functie de stilul si personalitatea dvs.

Palarii. Palarii sunt un accesoriu elegant. Incercati diferite stiluri si alegeti-l pe cel care vi se potriveste cel mai bine.

Bratari. Uitam ca mainile sunt o parte foarte senzuala a corpului, iar decorarea lor cu bratari le face si mai mult. Puteti utiliza unul sau mai multe altele in acelasi timp.

Inele. In ceea ce priveste inelele, putem gasi doua categorii: inele de cocktail, care sunt mari si izbitoare, care ar trebui utilizate doar la ocazii speciale. A doua categorie este inelele delicate, pe care le poti purta oricand, deoarece sunt simple. Nu uitati sa aveti inele midi, pe care sa le folositi pe varful degetului inelar.

Palarii. O palarie face o diferenta mare in tinuta ta . Puteti cauta unul specific daca doriti sa purtati un aspect boho, boem sau preppy.

Citeste in continuare

ParteneriHarmony Beauty Salon Ploiesti

Salon HARMONY, str Cantacuzino din Ploiești (intersecția Moș Craciun )
Servicii oferite :
- micropigmentare sprâncene
-extensii gene
- coafor
-unghii gel
-Cosmetica / tratamente cosmetice
- sala Fitness pt femei
FACEBOOK: https://www.facebook.com/Harmony-Beauty-Salon-278929815636909/

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Aveti un Pont19 ore ago

Promo/In curând vom publica stenograme incendiare cu sefi din Politia Locala Ploiesti

In curând, Incisiv de Prahova va publica o serie de stenograme incendiare cu sefi din Politia Locala Ploiesti. (Cerasela N.).

Aveti un Pont7 zile ago

Cititi si va minunati de emanatiile normative ale guvernantilor!/ Iata lucrul bine facut, pe jumatate doar!

Nu veti intelege ceva dar cred ca vor fi modificari in Parlament! Definitiile sunt ciudate, generale si fara logica normativa,...

Aveti un Pont1 săptămână ago

Cetatenii trebuie sa se trezeasca din starile induse de guvernantii de azi si sa evalueze calitatea mentala a politicienilor puterii actuale, dar si a celor ce mimeaza opozitia virtuala fata de abuzurile institutionale din aceasta perioada trista a Romaniei

Acest ciudat al politicii PNL, fost jurnalist sustinator al sistemului binomial si campului tactic in justitie, se pare ca acesta...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

Ma uimeste pasivitatea autoritatilor, altele decat politia, precum si a societatii civice, cu privire la abuzurile politiei locale/nationale fata de cetateni care nu “respecta” masurile instituite de starea de alerta si nu numai!

Legea 192/2019 instituie obligatii si pentru politie cum ar fi: “7. La articolul 31, după alineatul (2) se introduce un...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

Cititi si veti intelege ce nemernicie au indus guvernantii liberari in societate, cu atat mai mult acestia insista si acum in stare de alerta prin masuri coercitive si limitative/restrictive de drepturi!

Motivare CCR privind carantina/izolarea… Din lecturarea si analiza considerentelor motivarii in cauza se poate constata ca tot ce declarat critic...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

Procurorii respectivi trebuiau cercetați pentru infracțiuni contra umanității în cazul cărora nu operează prescripția răspunderii penale, motiv pentru care nu există în cauză posibilitatea clasării acestei cauze pe motivul prescripției

În lunile mai- iunie 1990, pe raza Municipiului București , în Piața Universității, a avut loc cea mai mare și...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

Infracțiuni contra umanității săvârșite de funcționarii statului român în era comunistă și ignorate de justiție

In perioada 15-16 mai 2020 a avut loca la Bucuresti Conferinta Internationala de Drept, Studii Europene si Relatii Internationale cu...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

Doar in mintea lui exista aceste restrangeri de drepturi constitutionale prin norme infralegale!

Ludovic Orban anunță că DECIZIA CCR cu privire la internare, carantinare și izolare NU se aplică în prezent. Ludovic al...

Aveti un Pont3 săptămâni ago

Valentin ,,Loază”, economist șef la Benereu, nu înțelege că deconspirarea turnătorului Manole nu e pentru el. Prin urmare, pozează în pedagog de școală nouă.

Despre Valentin Lazea – ,,economișche” șăf al BNR, am mai scris cu mai multe ocazii, atât în ianuarie 2008 când...

Aveti un Pont3 săptămâni ago

Gestionarea ,,responsabilă” a finanțelor țării de către guvernanți în perioada și ,,pentru prevenirea” pandemiei COVID-19 !!??

Gestionarea ,,responsabilă” a finanțelor țării de către guvernanți în perioada și ,,pentru prevenirea” pandemiei COVID-19 – dezvaluie Constantin Campeanu pe...

Aveti un Pont3 săptămâni ago

Nu mai mimati lupta anti-coruptie si mergeti dupa beneficiarii reali ai sifonarilor de bani publici, de la buget, la scutul pandemiei

Cat de lung este ,,bratul lung al legii”? Nu mai mimati lupta anti-coruptie si mergeti dupa beneficiarii reali ai sifonarilor...

Aveti un Pont3 săptămâni ago

Când eu vă spuneam că Ionel SRI e un hoț, ei vă spuneau textual că Ionel este un erou și un înger

Când eu vă spuneam că Ionel SRI e un hoț, ei vă spuneau textual că Ionel este un erou și...

Aveti un Pont3 săptămâni ago

Focar de infectie si o nepasare vadita fata de lege la o asociatie de proprietari din Ploiesti/Primaria, ISU si DSP PRAHOVA sunt in letargie

La nivelul redactiei noastre au fost obtinute date si informatii certe in baza numeroaselor sesizari primite conform carora la nivelul...

ANDREI PAVEL3 săptămâni ago

Mafia contraataca/Solicitare oficiala catre Comisarul şef de poliţie Marian IORGA – seful IPJ Prahova/Negulescu Mircea, atacul la judecatori si „homosexualii” sai din presa online

Ca urmare a informațiilor primite de la colegii noștrii ph-online.ro, în data de 10 iunie 2018 am publicat articolul: https://www.incisivdeprahova.ro/2018/06/10/exclusiv-negulescu-portocala-prins-cu-amanta-poiana-brasovamanta-este-politista-la-ipj-prahova/....

Aveti un Pont4 săptămâni ago

EXCLUSIV/Document/Avocatul Poporului: Sesizarea de neconstitutionalitate referitoare la prevederile Legii pentru completarea Legii nr 227/2015 privind codul fiscal

EXCLUSIV/Avocatul Poporului: Sesizarea de neconstitutionalitate referitoare la prevederile Legii pentru completarea Legii nr 227/2015 privind codul fiscal

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!