Connect with us

Diverse

Dentist Bucuresti – Indicatii pentru implanturi dentare

Incisiv

Publicat

pe

Implantarea rezolva complet problema absentei unuia sau mai multor dinti sau chiar a tuturor dintilor. Este important ca, spre deosebire de protetica conventionala, sa se creeze o imitatie completa a dintelui lipsa, cu o radacina artificiala. Ca urmare, incarcatura pe maxilar este normalizata, iar tesutul osos este consolidat. Esenta unor astfel de proceduri chirurgicale pregatitoare, se face de catre un dentist Bucuresti, inclusiv ridicarea sinusurilor, regenerarea tesuturilor sau grefarea oaselor prin cresterea volumului de tesut osos suficient pentru instalarea implantului. Motivele lipsei tesutului osos pot fi: indepartarea sau pierderea anterioara a unui dinte, fara implantarea ulterioara; caracteristici anatomice ale dentitiei; boli comune ale corpului uman. In astfel de cazuri, pentru o implantare eficienta, pacientii clinicii stomatologice pot fi sfatuiti sa efectueze una dintre procedurile de pregatire chirurgicala. Aceasta pregatire poate fi realizata in conditiile spitalului.

Regenerarea tesuturilor

Esenta regenerarii tesutului este cresterea volumului tesutului osos al maxilarului intr-un volum suficient, pentru implantarea cu succes si aplicarea protezelor dentare ulterioare, datorita implantarii tesutului biologic. Aceasta interventie chirurgicala este necesara, si este efectuata de un dentist Bucuresti atunci cand acest tesut osos nu este suficient. Motivele lipsei tesutului osos, poate fi o atrofie a osului, extractia sau pierderea dintilor. In astfel de cazuri, osul inceteaza sa-si indeplineasca functia naturala de sprijin, incepe sa se dizolve treptat si sa scada. Esenta operatiei este ca,  in locul dintelui lipsa se planteaza un biotul, care ulterior joaca rolul de bariera protectoare si promoveaza cresterea propriului os la starea necesara.

Ridicare sinus

Ridicarea sinusurilor este o procedura chirurgicala pentru cresterea sau restabilirea volumului de tesut osos al fundului sinusului maxilar, care permite crearea conditiilor anatomice optime in cavitatea bucala pentru plasarea implantului, creand un suport destul de fiabil pentru acesta. Cresterea osoasa are loc datorita propriilor structuri osoase sau substantei de substitutie osoasa sintetica sub forma de pulbere.

Cui este indicata procedura?

In maxilarul superior, orice persoana are o cavitate – sinusul maxilar. La diferite persoane, partea inferioara a sinusului poate fi localizata usor deasupra sau usor sub nivelul mediu. In cazul in care fundul sinusului este situat foarte scazut in raport cu cavitatea bucala, este posibil ca volumul osului in inaltime sa nu fie suficient pentru instalarea implantului. In astfel de cazuri, este necesar sa se ridice fundul sinusului maxilar prin cresterea volumului de tesut osos. O alta problema este pierderea tesutului osos dupa extractia dintilor. In acele locuri in care dintele lipseste, osul incepe sa se resoarba si sa piarda din volum. Prin urmare, este posibil sa nu fie suficient spatiul pentru instalarea implantului. In ambele cazuri, este indicata o procedura de ridicare a sinusurilor.

Esenta tehnicii de ridicare a sinusurilor

Esenta tehnicii pentru ridicarea fundului sinusului maxilar poate fi deschisa sau inchisa. Tehnica de ridicare a sinusurilor inchise se realizeaza simultan cu operatia de implantare daca cantitatea de tesut osos, pana la fundul sinusului maxilar, care este mai mare de 4 mm. In acest caz, fondul sinusal se deplaseaza prin patul implantului, folosind un instrument chirurgical special. Daca inaltimea osului este mai mica de 4 mm, se utilizeaza o tehnica de ridicare a sinusurilor. Poate fi fie o procedura independenta anterioara instalarii implanturilor  sau poate fi efectuata simultan cu implantarea.

 

 

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Anchete

Colegul de „paradeala” al lui „Portocala”, Savu Alfred, tot mai aproape de retinere

Publicat

pe

De

Secția pentru procurori a CSM a fost chemată recent să acorde un aviz conform pentru arestarea fostului procuror DNA Alfred Savu. „Coleg” de dosar cu Mircea Negulescu „Potocală”, deja arestat de ÎCCJ, Savu a scăpat de judecată și, implicit, de „Beciul domnesc”, după ce procurorii din CSM s-au opus în unanimitate arestării. Situația e cu atât mai ciudată cu cât Savu a fost procurorul de caz în dosarul Ponta-Blair, cel care i-a adus arestarea lui „Portocală”.

SIIJ a apasat pe aceleratie si in dosarul Tony Blair a adus noi probe zdrobitoare.
Dupa ce ieri „Portocala” si-a demonstrat „talentul” de scriitor (28 de file), a fost audiat Savu Alfred, astazi, la SIIJ, in dosarul falsificat de acesta si de Mircea Negulescu, si anume dosarul Tony Blair.
Savu a avut un soc in momentul in care a vazut in cuprinsul dosarului inregistrari noi cu vocea sa, inregistrari in care se aude cum ameninta si injura martori, in cadrul anchetelor fictive, cand „paradea” cot la cot cu „Portocala” si politistul judiciar Iordache.
Urmeaza dosarul fabricat de Negulescu Mircea, Savu Alfred, Iordache si Toma Ciprian unui jurnalist.
Am promis o vara fierbinte si „nopti albe” ce vor schimba multe in urbea noastra.
Reamintim faptul ca Mircea Negulescu „Portocala” se afla in arest definitiv la Campina dupa ce tot ieri Instanța i-a respins cererea de înlocuire a măsurii preventive. (Cristina T.).

Citeste in continuare

Administratie

La clasare n-a scos un cuvintel!/Acum la redeschidere e in primul rand fluturand steagul manipularii!

Publicat

pe

De

Pai, cum? Se apropia 10 august si n-avea lumea ce sarbatori in frunte cu “eroul de la 10 august”! Clasarea? In prag de alegeri cand boborul trebuie sa voteze stim noi cum? Nu dadea bine la bobor! Asa ca s-a ocupat “justitia independenta” a lui Predoiu si Iohannis! Redeschiderea… suna altfel! Sarbatorim Redeschiderea! Suna important, suna grav, suna datator de speranta! Pai nu stiu baietii sa va manipuleze? Cum sa nu? Domnu’ Rares daca nu se imbraca tot in tricolor cu toata gasca lui vesela si nu-i injura pe Cucos, Carmen Dan si Dragnea, catarati martiric pe vreo duba a jandarmeriei, n-a facut nimic!

Aaaaaah, cand e vorba sa va prosteasca e primul! La clasare n-a scos un cuvintel! Acum la redeschidere e in primul rand fluturand steagul manipularii! Sper ca o muscati si a doua oara, da!, precizeaza Ionut Cristache pe pagina sa de socialziare. (Irinel I.).

#CeVaMaiPlaceSaFitiProstiti

Citeste in continuare

Aveti un Pont

Război total între serviciile noastre secrete și SZRU-ul ucrainean!

Publicat

pe

De

(Preluare National – Catalin Tache):

Război intern cu arestări la vârful serviciilor secrete ucrainene

Este stare de alertă în serviciile noastre secrete, așa cum nu a mai fost de multă vreme! Mai ales că, așa după cum dezvăluiam cu puțină vreme în urmă, la București deja există ”indicii temeinice” că autoritățile de la Kiev, în frunte cu chiar serviciile secrete ucrainene încearcă să atragă România într-o adevărată capcană diplomatică. Iar tensiunea este amplificată de adevăratul război de gherilă purtat atât între principalele structuri informative ucrainene, dar și între ”aripi” ale aceluiași serviciu intern de securitate!

Oricum, cert este doar că, după cum susțin sursele noastre, deși ”partenerilor” ucraineni li s-a bătut de mai multe ori obrazul în ultima vreme, fie și pe obișnuitele canale de legătură ale ofițerilor de legătură că ”ne bagă în gura americanilor” degeaba, singura reacție a fost amplificarea nivelului de informări alarmiste către influentele agenții guvernamentale de peste Ocean. Și în care se anunță tot felul de ”amenințări imediate” venite din partea serviciilor rusești, dar cărora România nu doar că nu le-ar da curs, dar chiar le-ar trata cu o ”suspectă lejeritate”. Iar după cum reiese din informațiile intrate în posesia noastră, la București se bănuie că la mijloc ar fi vorba de o ”operațiune hibridă” nu a FSB-ului, GRU sau SVR, ci chiar a SZRU, Serviciul de Informații Externe al Ucrainei ”vecine și prietene”.

Rivalitate veche

Serviciul de Informații Externe de la Kiev forțează internaționalizarea conflictului din Estul Ucrainei

De asemenea, sursele naostre susțin că ”jocul dublu” al serviciilor ucrainene ar avea la mijloc o mai veche rivalitate, iscată de nemulțumirea Kiev-ului față de desemnarea internațională a României drept ”tutore” al siguranței cibernetice a principalelor instituții ale statului ucrainean. În același timp însă, cu un război de uzură în zona separatistă rusofonă din estul Ucrainei, SZRU are tot interesul să întrețină trează atenția marilor Puteri internaționale asupra acestui subiect. Astfel că SZRU ar băga ”bățul prin gardul” Administrației Trump, făcând un adevărat show mediatic cu descoperirea a tot felul de atentate sau planuri secrete ale Moscovei privind ”iminenta invadare a României”! Dar fără ca măcar să anunțe înainte partea română de aceste eventuale informații, pe care le trimit însă în schimb direct de la Washington.

Însă iritarea extremă a SZRU pare să fi fost totuși provocată de schimbarea strategiei serviciilor noastre secrete. Și care, după ce ani de zile s-au mulțumit doar să monitorizeze activitatea unei complexe rețele transfrontaliere de monedă falsă în cadrul căreia ar fi fost racolat și un important politician român, s-au decis în cele din urmă să acționeze în acest sens. Și să informeze și partea americană cu privire la ”traseele” folosite de contrabandiștii ucraineni aflați sub aripa protectoare a serviciilor secrete de la Kiev și care tranzitează teritoriul României. Făcând astfel bani negri sub pretextul unei ”auto-finanțări” invocate pentru a se putea face față agresiunii rusești…

 

Citeste in continuare

ParteneriHarmony Beauty Salon Ploiesti

Salon HARMONY, str Cantacuzino din Ploiești (intersecția Moș Craciun )
Servicii oferite :
- micropigmentare sprâncene
-extensii gene
- coafor
-unghii gel
-Cosmetica / tratamente cosmetice
- sala Fitness pt femei
FACEBOOK: https://www.facebook.com/Harmony-Beauty-Salon-278929815636909/

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Aveti un Pont9 ore ago

Modelul de candidat PNL la primarie/ Dorian Botoaca – „omul” lui „Portocala” si Kovesi – falsuri si furturi grosolane din bani publici/Inregistrari audio-video/documente (II)

In articolul anterior precizam ca NU putem incepe dezvaluirile din serialul „Operatiunea BOLOVANUL „PIETROS” de pe strada Malul Luncii/Amantul, serviciile...

Aveti un Pont1 zi ago

O noua eroare juridica!/Nu exista nicio norma expresa in Legea nr.55/2020 prin care se sanctioneaza nepurtarea mastii! Avocatul Poporului ar trebui sa sesizeze CCR

Poate cineva sa spuna care este articolul si din ce lege un cetatean poate fi amendat pentru nepurtarea mastii de...

Aveti un Pont2 zile ago

Modelul de candidat PNL la primarie/ Dorian Botoaca – „omul” lui „Portocala” si Kovesi – falsuri si furturi grosolane din bani publici/Inregistrari audio-video

Nu putem incepe dezvaluirile din serialul „Operatiunea BOLOVANUL „PIETROS” de pe strada Malul Luncii/Amantul, serviciile secrete, barlogul „Zeitei” de unde...

Aveti un Pont4 zile ago

PROMO/Luni, Incisiv de Prahova va va dezvalui cine este „Tura”, „regele din spatele PNL Prahova”, „marionetele” procurorului Negulescu Mircea si „cetatenii” din PNL Prahova (oameni de afaceri, „formatori de opinie” de proasta calitate, sefi din administratia locala ai PNL) – din spatele denunturilor si elimnarii concurentilor politici si/sau economici

ASALT LA JUSTITIE, la „baioneta” a gruparii Nergulescu  Mircea – DNA ST Ploiesti. Crima organizata ataca magistratii….in curand „Rocada” smecherilor...

Aveti un Pont5 zile ago

PROMO/Staţia de epurare a municipiului Ploiești, reteaua prin care s-au sifonat zeci de milione de euro, politicieni locali implicati

Peste o luna, se împlinesc sapte ani de când stația de epurare zace nefinalizată în zona de est a municipiului...

Aveti un Pont5 zile ago

„Taci că şi-a făcut Maus un tabel în care scrie că PSD a făcut o criză sanitară sau ceva, cred că a inventat şi covidul în Wuhan, nu că ei şi el n-aveau lege pe covid de 4 luni şi guvernau prin ordine ilegale de ministru”

Taci că şi-a făcut Maus un tabel în care scrie că PSD a făcut o criză sanitară sau ceva, cred...

Aveti un Pont6 zile ago

Se va sesiza CCR si pe aceasta tema de incalcare a protectiei datelor cu caracter personal precum si a drepturilor pacientului!

Acum 9 zile Avocatul Poporului a trimis o solicitare cu privire la transmiterea bazei de date cu pacienti, existenta la...

Aveti un Pont1 săptămână ago

PROMO/Operatiunea BOLOVANUL „PIETROS” de pe strada Malul Luncii/Amantul, serviciile secrete, barlogul „Zeitei” de unde se dictau „paradelile”, ziaristi si oameni de afaceri

In curand, ziarul Incisiv de Prahova va publica o investigatie cutremuratoare privind tenebrele „Statului Paralel” si ramificatiile acestuia, in mai...

Aveti un Pont1 săptămână ago

Amenintarile lui „Portocala” sunt pe cale sa produca un tsunami in SRI mai mare decat cel produs de dezvaluirile lui Sebastian Ghita care s-au soldat cu ejectarea din sistem al generalului de carton, Florian Coldea

In data de 15.07.2020 cand Negulescu Mircea a fost in arestul Central acesta a urlat si a amenintat si a...

Aveti un Pont1 săptămână ago

Testeaza masiv! Costa?! Ghinion! E pandemie mi-ai spus, BAGA TOTI BANII IN TESTARE!

Nu testam nimic, nu stim nimic! Stam si ne uitam cum ne infectam! Ni se spune ca e posibil sa...

Aveti un Pont1 săptămână ago

Petre Daniel, zis „Pusi”, operatiunile de evaziune fiscala si spalare de bani, DIICOT si protectia oferita de gruparea de crima organizata coordonata de procurorul Negulescu Mircea

Magistrații Tribunalului Prahova au emis, in data de 24.11.2014, mandate de arestare preventivă pe numele acționarilor clubului de fotbal Petrolul...

Aveti un Pont1 săptămână ago

Bomba medicala: de ce infectarile apar numai la testele de stat?

(Preluare Inpolitics): O veritabilă bombă medicală e lansată pe piață de un reputat medic, care atrage atenția asupra unui fenomen...

Administratie1 săptămână ago

EXCLUSIV/Ofiter activ din cadrul IPJ Prahova santajeaza public judecatori/„Se va face dreptate. Cu putin noroc, ajunge si Cosma tot la ea”…

La data de 20 iunie 2020, Incisiv de Prahova a publicat articolul ”Mafia contraataca/Solicitare oficiala catre Comisarul şef de poliţie...

Anchete2 săptămâni ago

Breaking News/Procurorul Negulescu Mircea adus la starea de „pisic” in arestul unde a distrus destine/Cazat in camera 5 in arestul de la Campina

Azi am dezvaluit in exclusivitate ca, mai multi oameni de afaceri din judetul Prahova refuza sa se dezica de procurorul...

Aveti un Pont2 săptămâni ago

Breaking News/Oamenii de afaceri din Prahova refuza sa se dezica de procurorul Negulescu Mircea/Documente

Mai multi oameni de afaceri din judetul Prahova refuza sa se dezica de procurorul Negulescu Mircea aflat in CENTRUL DE...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!