Connect with us

Actualitate

DNA, măcel la MAI!

Incisiv

Publicat

pe

(Preluare National – Catalin Tache):

Iată că interimarului Mihai Fifor îi place atât demult ”jucăria” Ministerului de Interne încât deja așteaptă cu sufletul la gură încheierea negocierilor subterane dintre premierul Viorica Dăncilă, frustratul lider ALDE Călin Popescu Tăriceanu și ”finul” Victor Ponta, cel caredeși în acte este președintele ”micului PSD” PRO România, rămâne încă la dubla comandă a nașilor Gabriel Oprea și mai ales George Maior. Pentru că dacă ”Veorica” se ține tare și rezistă asaltului disperat al celor doi, atunci cade și varianta lui Sorin ”Grindi” Grindeanu la comanda Ministerului Afacerilor Interne și Fifor îți va putea vedea visul cu ochii.

Pentru că acum pe ”Mișu” nu îl mai satisface funcția de vicepremier pentru implementarea proiectelor strategice, unul extrem de pompos, ce-i drept, dar lipsit de orice influență practică, Fifor fiind deja decis să joace totul pentru a rămâne la șefia Ministerului de Interne. Unde deja a făcut schimbări majore, dar care, culmea, cu excepțiile de rigoare au mari șanse să formeze o echipă viabilă la butoanele MAI. Însă și mai interesant este că după ce a depășit nesperat de ușor momentul 10 august de care s-a temut atât de mult, planurile lui Mihai Fifor de schimbare a liniilor de la conducerea MAI ar putea fi înlesnite chiar de către ”dușmanul demoarte” DNA! Pentru că în data de8 august, când toată suflarea Internelor nu știa cum să mai sufle și în ”iaurt” pentru a scăpa de ”greaua moștenire” a lui 10 august, procurorii Direcției Naționale Anticorupție făceau niscai mișcări mai mult decât spectaculoase și cu efecte pe termen scurt… Astfel că nume grele ale ministerului, dintre care unii chiar se visau șefii Poliției Române dacă ”falanga constănțeană” din IGPR ar fi rămas ”în picioare” odată cu ”nea Nicu” Moga s-au trezit cu statutul de suspecți în dosare de trucare a unor licitații. Dosare care sunt gata să ”explodeze” și se anunță mai mult decât ”distrugătoare”, fie și pentru simplul fapt că, după cum reiese din informațiile de ultimă oră intrate în posesia noastră, cap de listă ar fi chiar Constantin Dancu, nimeni altul decât inspectorul șef al IPJ Constanța. Și cel care, tot visând cu ochii deschiși la gradul de chestor pe care oricum nu îl va primi până în luna noiembrie, când nu va mai primi nici o prelungire la șefia IPJ Constanța, a picat deja în ”furcile caudine” ale unei anchete explozive care îi poate grăbi ”sfârșitul” în orice clipă.

Dancu, suspect pentru licitații trucate!

Iar după cum reiese din informațiile de ultimă oră intrate în posesia noastră, joi, 8 august, lui Dancu cel care se visa inspectorul general al Poliției Române dacă Nicolae Moga ar mai fi rămas barem câteva zile pe poziție  i-ar fi căzut pur și simplu cerul în cap la audierile de la Structura Teritorială Constanța a Direcției Naționale Anticorupție, atunci când ar fi conștientizat că ancheta privind trucarea unei licitații nu doar că a fost stopată ”din oficiu”, dar chiar avansează într-un ritm mai mult decât alert. Este vorba despre un dosar cu mult mai complex, inclusiv despre  contracte de sponsorizări cu diverși agenți economici din județul Constanța, existând ”suspiciuni rezonabile” și ”indicii temeinice”cu privire la eludarea dispozițiilor legale!

Fără SIPI!

Inclusiv în sensul că acestea ar fi realizate fără avizul obligatoriu al SIPI, structura teritorială competentă din cadrul Direcției Generale de Protecție Internă a MAI, prin intermediul IPA. Astfel că din relatările unor martori sub protecție s-a creionat scenariul de lucru al unor agenți economici care în ciuda problemelor cu vădit iz penal, inclusiv dosare penale pe rol, ar fi beneficiat de favorizarea reprezentanților acestora prin ”mici servicii polițienești”… Asta ca să nu mai vorbim de însușirea unor sume de bani în interes propriu… În plus, la această oră procurorii DNA ar fi în faza finală și a probării implicării unui polițist din Constanța, a cărui familie deține importante afaceri cu produse petroliere și chiar afaceri de catering cu baza militară americană din Mihail Kogălniceanu în consolidarea imperiului financiar al ”Frăției polițiștilor” de pe Litoral.

Imperiu imobiliar

Iar după cum reiese din informațiile noastre, procurorii anticorupție au trecut deja la ”next level” al anchetei deschizând în sfârșit o nouă pistă, cea privind existența și dezvoltarea în continuare a unui adevărat ”imperiu imobiliar” al unor polițiști constănțeni. Printre care și performanța pur și simplu halucinantă a unui ”biet” agent de Circulație, fie el și principal, prin care din salariul lui de subofițer depoliție ar fi reușit deja  construirea a două blocuri de patru etaje pe strada Napoli, iar acum ar avea fundația pregătită pentru un al treilea bloc, pe aceeași stradă, după cum susține chiar unul dintre consilierii locali constănțeni, Romeo Rezeanu.În plus, relația asumată de cumetrie dintre subofițerul ”rege imobiliar” și șeful IPJ Constanța, doar comisarul șef Constantin Dancu, acesta din urmă fiindu-i naș face obiectul unei anchete interne paralele cu privirile la interesele imobiliare majore ale unor șefi ai Poliției constănțene…

Cu Tit la Moga!

Mai mult decât atât, după cum susțin sursele noastre, Dancu ar fi reușit deja în mare parte punerea batistei pe țambalul cercetării privind implicarea sa în suspiciunile de trucare a unor licitații și a protejării unor interese imobiliare halucinante din punct de vedere al valorii ”de piață”al acestora în chiar data de 25 iulie. Atunci când deși tot sistemul în frunte cu MAI și toată clasa politică românească erau în ”vrie” pentru a repara erorile anchetei de la Caracal, Constantin Dancu ar fi fost chemat la corpul de control al ministrului pentru respectarea procedurii și pentru a i se aduce la cunoștință faptul că este cercetat disciplinar în problema licitațiilor dela IPJ Constanța! Numai că un scurt dialog între senatorul Liviu Tit Brăiloiu și de acum fostul ministru de Interne Nicolae Moga ar fi dus deja la ”calmarea apelor”. Ceea ce a și dus de altfel la decizia procurorilor DNA de a accelera pe pedala anchetei pe data de 8 august…

Atenție, mare atenție la Chirilă!

Iar ”toleranța zero” care se anunță cu privire la ”încrengăturile” transpartinice și strict financiare dintre capi ai Poliției și ai altor structuri ale MAI și clanuri interlope este întărităși de numirea ca secretar destat a ”marii surprize” Dumitru Daniel Chirilă. Cel despre care puțini inițiați ai sistemului știu că acesta chiar are ”expertiza” necesară în destructurarea unor astfel de rețele. Iar dacă premierul Viorica Dăncilă chiar i-a dat mână liberă și cel puțin două puternice structuri informative își vor ține promisiunile privind o colaborare fără precedent în sprijinirea misiunii lui Chirilă, atunci este foarte posibil ca structurile specializate ale MAI să dea lovitura mult așteptată. Astfel că ”măcelul” pe care DNA-ul oricum îl va declanșa în scurt timp împotriva anumitor ”frății” din MAI să vină mănușă planurilor lui Chirilă de ”destructurare” a clanurilor care deja s-a infiltrat ”prea ca la țară” la vârful Poliției Române.

 

 

Actualitate

Tatăl lui Ludovic Orban, Imre Orban, a fost ofițer de Securitate

Incisiv

Publicat

pe

De

Bugetul.ro a mers pe urmele acestei dezvăluiri, descoperind chiar o declarație făcută de șeful liberalilor în acest sens.

În anul 2006, Ludovic Orban a recunoscut că tatăl său a fost angajat al Securității, conform HotNews.ro. Însă, șeful PNL a precizat că Imre (Emeric) Orban a încheiat orice colaborare cu Securitatea înainte de a se naște el.

„Liberalul Ludovic Orban a declarat in cadrul emisiunii 100% (Realitatea TV), raspunzand intrebarilor de final, ca Securitatea a incercat sa-l racoleze in perioda cand se afla in armata, dar ca a refuzat categoric. „Am si suferit de pe urma acestui refuz fiindca mi s-a violat corespondenta si a trebuit sa rad diferite chestii uscate de pe faianta de la WC”, a declarat Orban.

Orban a recunoscut ca tatal sau a fost angajat al Securitatii avand gradul de capitan in rezerva, dar spune ca a incheiat orice colaborare cu Securitatea inainte de a se naste el”, scria HotNews.ro.

Inclusiv pe site-ul CNSAS apare parcursul profesional al lui Orban Imre, născut la 3.10.1920 și decedat în anul 2005.

Tatăl lui Ludovic Orban a lucrat pentru Securitate între 1948 și 1956. Conform CNSAS, la 29.02.1956, el a fost trecut în rezervă, confirmându-se astfel ce a declarat șeful PNL, anume că tatăl său a încheiat colaborarea cu Securitatea înainte de a se naște el.

Unitatea pentru care a activat Imre Orban a fost Direcția Regională Brașov/Stalin, potrivit CNSAS precizeaza publicatia sus mentionata.

Incisiv de Prahova vine cu noi precizari:

Deci. Imre Orban  a fost ofiter de Securitate intre 1947 si 1958. A fost dat afara odata cu plecarea consilierilor sovietici. Asta spune multe!…Nu?…
Ăsta a fost Orban Imre (Emeric). Nascut in 1920 in Odorheiul Secuiesc. Ofiter de miliție si apoi de securitate. Copii: Leonard (primul comisar european din partea Romaniei); Ludovic (Lajos) – prim ministru. Cum tot numai ăstia, tovarăși ?!? (Cristina T.).

 

 

Citeste in continuare

Actualitate

“Nu mi se pre normal sa avem la cel mai inalt nivel pe turnatorul securitatii Petrov”! Dar de “Manole” cunoscut si ca Mugur Isarescu aveti retineri?

Incisiv

Publicat

pe

De

Il aud la tv pe domnul Tariceanu, “nu mi se pre normal sa avem la cel mai inalt nivel pe turnatorul securitatii Petrov”! Bravo domnule Tariceanu! Cand ati facut alianta in 2004 cu turnatorul securitatii petrov, nici dumneavoastra nu stiati, ca petrov, ca Directia de informatii a armatei era parte a securitatii? Astept din partea dumneavoastra si continuarea declaratiei: “nu mi se pare normal ca la cel mai inalt nivel sa il avem pe turnatorul securitatii – Manole. Cunoscut si ca Mugur Isarescu”. Daca va retine ceva sa declarati asta, va informez eu ca DIE, care se ocupa cu spionarea NATO inainte de 1989, era tot parte a fostei securitati, precizeaza pe pagina sa de socializare analistul Radu Teodor Soviani. (Irinel I.).

Citeste in continuare

Actualitate

Cine a băgat ”conserve” la USR!

Incisiv

Publicat

pe

De

(Preluare National – Catalin Tache):

Creatorii ”partidului anti-sistem” Uniunea Salvați România au avut mare grijă ca să respecte de la bun început chiar prima regulă a sistemului! Și anume aceea ca pe funcțiile de conducere să fie promovați tocmai oameni șantajabili! Iar ”găsirea” la țanc a dosarului de la CNSAS a atât de vocalei lidere a USR-ului bucureștean, Roxana Wring este doar prima ”conservă” deschisă parcă special pentru a umple Uniunea cu mirosul pestilențial al colaboraționismului cu serviciile, încă de pe vremea Securității ceaușiste.

De asemenea, la doar câteva zile după decaparea Roxanei Wring i s-a arătat ”pisica” și rivalului de moarte al președintelui Klaus Iohannis pe dreapta politică românească… Însă în cazul lui Dan Barna aceasta nu a fost chiar ”moartă” cu totul! Pentru că ”ancheta jurnalistică”, adică publicarea unui dosar de la minister arată mai mult o crasă imoralitate, decât o ilegalitate evidentă. Dar cel puțin astfel i s-a transmis ”incontrolabilului” Barna că oricând cel care a băgat ”conservele” la USR le poate deschide public. Asta dacă adevărații băieți deștepți consideră că oricum acestora li se apropie ”termenul de expirare”, dacă nu cumva chiar s-au ”împuțit” cu totul între timp…

De ce nu o fi jucat a LOTO?

Cu toate că speța de acum fostei lidere useriste ar trebui în mod normal să se afle în mijlocul unei puternice controverse, cazul ei de colaborare cu Securitatea a fost ”îngropat” imediat cu demisia din fruntea Organizației USR București. Dar, totuși, biografia mai mult sau mai puțin romanțată a Roxanei Wring lasă în urma sa o mare întrebare : cum de nu o fi jucat aceasta la LOTO, la ce ”baftă” a putut avea în viață, mai ales pe vremea comuniștilor? Pentru că, în anul de grație 1977, imediat după terminarea facultății aceasta a fost angajată direct la ONT Carpați, la sediul central din ”buricul” Capitalei! Repet, în 1977, atunci când miile de studenți care la fel au terminat studiile universitare credeau că l-au luat pe Dumnezeu de picior dacă apucau la repartiție un loc unde totuși barem puteau ajunge direct cu trenul! Ce-i drept, după doi-trei ani sistemul relațional intervenea și atunci și se mai puteau obține derogări pentru întoarcerea în marile orașe unde au studiat. Dar ca Roxana Wring să fie repartizată direct de pe băncile facultății la ONT Carpați, asta da minune! Și cu toate că ghizii cu normă întreagă sau colaboratorii care aveau privilegiul însoțirii grupurilor de turiști străini erau de departe privilegiații sorții acelor vremuri, iată că Roxana Wring a părăsit instituția după doar doi ani! Ea lucrând la ONT Carpați între septembrie 1977 și noiembrie 1979, perioadă în care l-ar fi cunoscut pe britanicul Michael Roland Wring, un inginer petrolist care ulterior a făcut afaceri și în România. Iar comuniștii cei răi nu i-au dat drumul să plece din țară Roxanei Wring ”decât după șase luni”! Ce-i drept, un termen care în afară de Roxana Wring tuturor celorlalți care au încercat să părăsească România ceaușistă li se pare iarăși un adevărat miracol, din moment ce până și evreii, sașii sau șvabii erau fericiți dacă primeau această permisiune după doi-trei ani…

 

 

Citeste in continuare

Parteneri

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Actualitate1 zi ago

Tatăl lui Ludovic Orban, Imre Orban, a fost ofițer de Securitate

Bugetul.ro a mers pe urmele acestei dezvăluiri, descoperind chiar o declarație făcută de șeful liberalilor în acest sens. În anul...

Actualitate1 zi ago

“Nu mi se pre normal sa avem la cel mai inalt nivel pe turnatorul securitatii Petrov”! Dar de “Manole” cunoscut si ca Mugur Isarescu aveti retineri?

Il aud la tv pe domnul Tariceanu, “nu mi se pre normal sa avem la cel mai inalt nivel pe...

Actualitate1 zi ago

Cine a băgat ”conserve” la USR!

(Preluare National – Catalin Tache): Creatorii ”partidului anti-sistem” Uniunea Salvați România au avut mare grijă ca să respecte de la...

Actualitate1 zi ago

Vasilica ia lectii de drept pe Facebook

Ridicati-va, intra instanta! Mai precis, onorata instanta Vasilica Danilet, dezvaluie colegii de la Lumea Justitiei. Credeati ca a lasat Vasilica...

Actualitate1 zi ago

Uzina de cancer: companie austriaca, acuzata de genocid industrial in Romania

(Preluare Inpolitics): O mare companie austriacă specializată în producția de aluminiu, Hammerer Aluminium Industries, este ținta unor acuzații extrem de...

Actualitate3 zile ago

Jurnalista Sorina Matei face dezvaluiri teribile despre un important judecator din Romania

“Justiția în România. Fiți atenți aici. Un judecător important dintr-o instanță mare din România pe care o știe toată lumea-...

Actualitate3 zile ago

,Economia globală se află într-o încetinire sincronizată și, ne revizuim încă o dată ÎN JOS creșterea economică pentru 2019”

,Economia globală se află într-o încetinire sincronizată și, ne revizuim încă o dată ÎN JOS creșterea economică pentru 2019, la...

Actualitate3 zile ago

S-a dat ”oralul” la Corpul de control!

(Preluare National – Catalin Tache): Miercuri, 16 octombrie, de la ora 16.10, a fost programat interviul pentru titularizarea împuternicitului de...

Actualitate3 zile ago

Ponta, etichetat drept ”psihopat” si analizat alaturi de mari criminali

(Preluare Inpolitics): Am avut un eveniment spectaculos și grav, totodată, după dezvăluirile Rise Project privind afaceri neprincipiale ale unui politician...

Actualitate3 zile ago

In apărarea lui Klaus Iohannis

O importantă instituție autonomă a statului român și-a încălcat statutul și a intervenit în plină campanie electorală printr-o decizie politică,...

Actualitate3 zile ago

DEZILUZIE LA POLITIA LOCALA PLOIESTI

Pe data de 09.10.2019, Incisiv de Prahova publica articolul “Comisarul de poliție ANA MARIUS CĂTĂLIN de la DNA ST Ploiesti...

Actualitate4 zile ago

EXCLUSIV/Iata cate ceva despre gasca lui Orban din sfere ale puterii PSD…/Oare nu or fi stiut PSD – isti despre relatiile oculte ale lui Orban propus premier acum!

Laura Rusescu „amanta” lui de pe vremea ministeriatului 2007,  se pare ca are si un copil cu ea cam acum...

Actualitate4 zile ago

Doamna Laura Codruta Kovesi va avea de oscilat in privinta primului caz din Romania pe care il va investiga: sa fie Teldrum sau ,,Grupul” lui Dan Barna

Am reusit cu greu (pentru ca site-ul se incarca greu) sa citesc investigatia riseproject: Adevarul despre Dan Barna. O investigatie...

Actualitate4 zile ago

RESTAURATIA SISTEMULUI TICALOSIT

Asociatia Judecatorilor pentru Apararea Drepturilor Omului avertizeaza intr-un comunicat emis luni. AJADO il distruge pe Iohannis: „Intentia declarata a Presedintelui...

Actualitate4 zile ago

Premiera in justitie- Decizia Curtii Constitutionale privind specializarea completurilor de judecata invocata in procesul lui Cristinel Toader la Tribunalul Prahova.

Consiliul Superior al Magistraturii și Colegiul de conducere al instanței supreme ar fi trebuit să elaboreze un set de reguli...

Partener media exclusiv

stiri actualizate

Top Articole Incisiv