Connect with us

Actualitate

Editorial/Scrisoarea unui subaltern!

Incisiv

Publicat

pe

„Chiar dacă umbli năuc zi și noapte ești mai singur și mai marginalizat ca niciodată! Toți te mint, toți îți închid ușa în nas, și după ce pleci te înjură birjește,,…Doamne Ferește,  ce rău ai ajuns duhule al lămpii fermecate!

Nu îmi propun să îi fac un proces de conștiință și nici să pledez la bară, în apărarea ori ca reprezentant acuzator al șefului!

Însă, județul, este la MILA nimănui și toate astea din cauza… Domniei Sale, șeful, care pur și simplu nu se dezmeticește, dând dovadă de HABARNIST, pierdut în neant, unde nu își găsește puterea și nici priceperea de lider politic, ce trebuie să pledeze pentru eșecul unui întreg județ.

În boxa acuzaților a intrat de unul singur, în urmă cu aproape doi ani.

Atunci, din motive de incompetență, cel mai probabil, coroborată cu lipsa de experiență și-a ales cea mai slabă echipă politică, (candidații pentru Parlamentul României, consilierii județeni, candidații pentru primării, chiar și omul de casă, pentru care a luptat să ia funcția de prefect de la ALDE, ori să îi pună: fiul inspector șef, soția director la AEP și amanta deputat), toți l-au trădat, după ce au ajuns, „ce nici nu visau”!

…Iar din punct de vedere administrativ, JALE, (nimeni nu muncește, nimeni nu-l ajută, toți neisprăviții îi toarnă minciuni frumoase și povești gogonate, pe salarii oneroase)…( Să nu mai vorbesc de trădare, oricum un colaborator al securității nu ar înțelege).

De pe scaunul acuzării, șeful, își așteaptă spășit sentința de condamnare, cu executare. Nu este niciun dubiu și bănuiesc că nici pentru el un secret, că va dispărea iute din viața publică, mai iute decât a intrat. Doar pentru că nu a reușit să fie decât o unealtă și un șoricel de combinații dintr-un birou în altul, dintr-un hol în altul, dintr-o minciună în alta, fiind iertat de mama natură de puterea curajului și bărbăției de a purta o discuție liberă cu mai mult de un subaltern odată! Exceptând procesele VARLAM când de voie de nevoie a vorbit, ca un om sănătos la cap, cu cocoana pădure și cu domnii copaci, pe care i-a și vândut, până la final, pentru bani și influență pe moment, ca pe toți ceilalți.

Astăzi îl privesc cu milă pe cel ce trebuia să îmi demonstreze că îmi este lider ori șef, pentru care am plecat din presă, să îi devin ajutor), acum este undeva plecat pe la Focșani, singur, dar într-o relație amoroasă, neoficială și asumată pe rețeaua de socializare facebook, rețea unde, șeful, încearcă să se mintă chiar și pe el, cu postări false, distribuite, pe profile și pagini false, cu postaci ce au profile false, ca și el, ce nu reușesc nici măcar pustiul minim să îi convingă pe cei ce îi sunt slugi obediente, că nu minte încă odată și încă odată!

Păcat…Sincer păcat, dacă nu ai fi de plâns…Chiar ai fi de râs șefule…Și să crezi, să fi convins, că eu nu te mint cum o faci tu, ți-o scriu eu, consilierul tău personal, cel pe care l-ai îndepărtat imediat în clipa în care ți-a construit proiectul pe sport, de SALVARE a fotbalului ligilor a 4 a și a 5 a, proiect aprobat, aplaudat, mediatizat și așteptat de toată suflarea fotbalistică, dar, pe care, după întâlnirile șobolănești comuniste, îl ascundeți în mizeria voastră umană cuprinsă de ciuda incompetenței de a înțelege oamenii.

Dar, mă opresc aici, privindu-te cum postezi pe facebook un mesaj de la Focșani, pe care nu dorește să ți-l mediatizeze niciuna din televiziunile locale, oare de ce? La una fiind bănuit că ești și acționar!

,,Uniunea Națională a Consiliilor Județene din România, reprezentată de domnul președinte Marian Oprișan, președintele Consiliului Județean Vrancea, a organizat astăzi la Focșani, o ședință comună cu reprezentanții Uniunii Consiliilor Raionale din Republica Moldova, unde am reprezentat cu mândrie județul MEU.,, transmite șeful ăl mare, prin intermediul rețelei de socializare facebook, și distribuit de relațiile tale neoficializate din viață și din sistem!

Privind la cele patru fotografii realizate de tine și una făcută din milă, de un coleg de sală, postate aproape în timp real, disperat să afle lumea unde ești tu, îmi dau seama că ești, din păcate, prea mic pentru jocul ăsta mare și tocmai de aceea…

Șeful meu trebuie să afle…

Este judecat, chiar dacă el nu vrea să o recunoască, de trei instanțe:

Tribunalului poporului, pe deoparte, DNA-ul și parchetul, pe de altă parte și cel mai grav este judecat aspru, înfierat, de clasa politică, colegii politici, ce nu i se mai simt subalterni și foarte dureros pentru un lider, nu îi mai recunosc calitățile de lider, ( fiecare conștientizând câte parale chioare îi face pielea).

Dacă poporul și legiuitorul așteaptă termenul prescrierii ,,puterii decizionale,, conferite de poziția politică și administrativă, ca factor decizional în Guvernul României actual…(ȘI TOT ROMÂNUL ȘTIE CĂ BELELELE ÎNCEP SĂ CURGĂ GÂRLĂ CÂND PIERZI FUNCȚIILE ȘI INFLUENȚA, ( indiferent câți bani ai strâns)….,,PRIETENII POLITICI,, îl execută pas cu pas și sigur, chiar dacă el ne trimite mesajul pompos pe facebook, ce act de bravură a realizat la Focșani!

„Evenimentul solemn (la care participă șeful) a evocat momentul inițial al formării României Mari, Unirea Principatelor Române, înfăptuită la 24 ianuarie 1859. Întâlnirea a fost una constructivă, întrucât s-au purtat discuții pe tema domeniilor prioritare de interes ale administrațiilor publice din România și Republica Moldova”, ( așa ne scrii nouă mehedințenilor pe facebook), îmi este rușine să îți spun, hai sictir șefu, pentru că minciuna ta este cuibărită în contextul UNIRII, dar crede-mă, ești un amărât de politician care a fugit repede la adunarea unor lideri cu influență la liderul ăl mare doar- doar reușești să îți mai amâni debarcarea din fruntea ! ( Să nu ne mai mințim că nu ai aflat de promisiunea făcută de ,plumb cu dublu tăiș, că într-o lună îi dă partidul și că Nicu, (cel ce te-a refuzat să ia masa cu tine la stadionul municipal), este cel care te dirijează, deja din umbră, cu ajutorul generalului de securitate D. D., și a angajamentelor murdare, contractate verbal, în defavoarea întregului județ.

În timp ce eu îți tot atrăgeam atenția, pe segmentul meu, că nu sunt atotștiutor, …”Șefu, stadionul 1 Mai, (- este mizer, insalubru, o rușine), îți scriam și îți fotografiam, filmam (cum mor oamenii nevinovați în intersecțiile centurii celei noi), îți scriam de muzeu etc., și că cel mai grav, tu ții securiștii și comuniștii, care au îngenuncheat poporul român, în birourile tale șefu,, tu mă amenințai să tac, să nu mai scriu, să nu mai filmez, că deranjez și mă sfatuiai să mint cum o faci tu în declarația de pe facebook:

„Totodată, am participat la adunarea generală a Uniunii Naționale a Consiliilor Județene din România, în care, împreună cu colegii din țară, am aprobat programul activităților pentru anul 2019.

La cele două evenimente i-am avut alături pe miniștrii Guvernului României și președintele Senatului.

La mulți ani, români uniți!”, mesajului șefului meu șefului, postat pe facebook în urmă cu o oră!

Iar, în încheiere, doresc să întreb public:

Bă șefe, oare nu îți este frică ori rușine de minciunile publice, pe care le vinzi zilnic în ședințe aranjate ori în interviuri publicate în schimbul unor sume de bani?

Nu de alta, dar cel puțin în ultimele șase luni, în unitatea ta administrativă , înafară să semnezi niște hârtii fără nicio valoare, fiindcă până acum nu a fost, nici măcar început cel puțin un proiect, dar să mai vorbim de finalizare!

P.S Nu pun în calcul, mărirea salariului tău la 240 de milioane, ori al vicepreședințiilor la 210 milioane/ pe lună…Și rotunjirea veniturilor voastre, prin comisiile de specialitate…Ori debandada de a hotărî ceva, cu consilierii județeni și publicarea a altceva în sistemul informal!

O debandadă, vorba perfectului, care mi-a trimis vorbă prin primari, să scriu prostiile pe care le faci că distrugi județul!

Motivul mesajului meu public, Alin GHICIULESCU, consilierul șefului cel mare, președinte, politic și administrativ, este determinat de faptul că nu pot să asist cum minciuna a fost ridicată de ȘEFU la rang de virtute, iar niciun coleg de al meu, de frică, nu dorește să o spună decât pe la colțuri și în bisericuțe prin CJ…

De mâine o să demontez literă cu literă toată propaganda mincinoasă pe care o vinzi mehedințenilor!

 

Actualitate

Cum apara statul roman interesul salariatilor acestui agent economic de interes public major? SRI “doarme” sau iar are alte interese “absconse”?

Incisiv

Publicat

pe

De

Dancila face parte din statul paralel intrucat nu a dat raspuns cu privire la protocolele incheiate intre SRI si institutiile. parte ale administratiei publice centrale. aflate in coordonarea sau subordinea Guvernului Romaniei!!!

Recent unul dintre sindicatele existente la nivelul operatorului de comunicatii electronice fixe si mobile – “Telekom Romania”, a trimis o scrisoare catre ministrul comunicatiilor si societatii informationale prin care il sesizeza de intentiile actionarului majoritar al companiei “Telekom Romania” de a  vinde actiunile detinute. Interesant este ca pe langa acest aspect actionarul majoritar OTE si DT are in vedere o serie de proceduri de externalizare a unor activitati interne ale operatorului catre terte parti interesate, dar fara se informeze salariatii posibili afectati de astfel de masuri de reorganizare manageriale situatie ce ar putea intra sub incidenta prevederilor Legii nr.67/2006 privind protecţia drepturilor salariaţilor în cazul transferului întreprinderii, al unităţii sau al unor părţi ale acestora.

Semnalam faptul ca, avand in vedere interesul public intrucat operatorul “Telekom Romania” este un agent economic de interes public major si mai mult infrastructura de comunicatii a acestuia face parte din infrastructura critica nationala conform OUG nr.98/2010 privind identificarea, desemnarea şi protecţia infrastructurilor critice, respectiv normelor infralegale aplicabile,  situatie in care organele abilitate ale statului roman (MCSI, ANCOM, MAI, SRI, MMJS etc.) comisiile ITC ale Parlamentului Romaniei) ar trebui sa analizeze si sa ofere publicului cel putin un raspuns competent cu privire la situatia de fapt sus precizata.

De altfel, sindicatele comenteaza intern faptul ca managementul grupului “TELEKOM ROMANIA” intentioneaza ca pana la finele lunii septembie sa reduca numarul salariatilor grupului din Romania cu cel putin 800 de salariati din toate structurile organizatinale proprii, pe langa actiunea de externalizare a activitatilor de IT catre firme interesate ce vor raspunde cereri de oferta efectuate acum cateva luni de catre departamentul de achizitii al “TELEKOM ROMANIA”.

Cum apara statul roman interesul salariatilor acestui agent economic de interes public major, respectiv cum apara acelasi stat roman interesul sau economic si financiar detinut prin actiunile proprii la aceast operator de comunicatii eletronice, care in mod relevant mai are si protocoale clasificate incheiate cu SRI, dupa cum rezulta din raspunsul la o interpelare adresata, in mai 2018, de catre un parlamentar catre MCSI, dar si catre Primul – ministru al Romaniei ce nu s-a obosit sa raspunda nici pana la aceasta data, chiar daca conform Constitutiei art.112 avea o obligatie legala de serviciu.

Asteptam cu nerabdare un raspuns oficial din parte autoritatilor in drept atat in contextul prevederilor legale ale Legii nr.544/2001 dar si in contextul interesului national fata de situatiile create de managementul strain al operatorului anterior referit. (Cristina T.).

BNS
CAZAN 1529 A protocoale
CAZAN 1529 C protocol prim ministru
2 05 CAZAN 1529 A protocoale

Citeste in continuare

Actualitate

DGIA : ”Semnezi sau pleci”! Si a plecat!

Incisiv

Publicat

pe

De

(Preluare National – Catalin Tache):

Dupa cum dezvaluiam ieri, dintr-un document incendiar aflat inclusiv pe masa de lucru a premierului Romaniei reiese ca inalti demnitari ai statului roman de la varful Ministerului Apararii Nationale si generali sefi de structuri vitale ale Armatei Romane ar fi fost amenintati fatis de catre cei doi ministri  Mihai Viorel Fifor si Gabriel Beniamin Les, dar si de un colonel din cadrul Directiei Generale de Informatii a Armatei! Totul in urma refuzului acestora de a ceda presiunilor privind semnarea contractului de 1,6 miliarde de euro pentru achizitionarea a patru corvete multifunctionale de la un ofertant indicat cu ”subiect si predicat” .

Si asta cu toate ca atat in plangerile penale aflate pe rolul Parchetului Militar de pe langa Curtea Militara de Apel, cat si a Directiei Nationale Anticoruptie nu doar ca erau prezentate probe privind vicierea procedurii de incredintare a acordului cadru, dar si suspiciunile rezonabile cu privire la faptul ca pretul ”ofertantului indicat” ar fi fost umflat cu nu mai putin de 150 milioane de euro pe corveta, ceea ce ”indica un posibil prejudiciu adus bugetului MApN de 600 milioane euro”! Iar astazi suntem in masura sa dezvaluim si identitatea a doi dintre conducatorii de la varful Ministerului Apararii Nationale care au fost supusi unor campanii agresive si, atentie, puternic sustinute financiar din strainatate pentru a ceda si a ”face abstractie de aspectele negative constatate”, dupa cum reiese din raportul contrainformativ intrat in posesia noastra. In care se mai noteaza si ca pe filiera oculta a ofiterilor de informatii militare li s-a atras atentia  ce repercursiuni ar putea suferi pentru  refuzul de a ”atribui acordul cadru destinat achizitiei celor patru corvete multifunctionale catre un anumit candidat”! Este vorba despre fostul secretar de stat pentru Armamente, Andrei Ignat si de generalul de brigada ing. Ionel Lotan, loctiitor al sefului Departamentului pentru Armamente! Cei care, la scurt timp dupa ce au refuzat ultimatumul DGIA privind ”cooperarea cu partea franceza” si  Ignat chiar a recurs la sesizarea oficiala a structurilor abilitate ale statului roman s-au trezit ”ejectati” de la virful MApN!

Ignat, ”mostenirea” lui Fifor pentru Les

Iar pentru ca umilinta inghitita de structuri informative care altfel se bat cu pumnul in piept cum apara ele tara de ”baietii rai” sa fie deplina, campania de satisfacere a unui partener extern prin plata unei adevarate ”taxe de smecherie” s-a derulat pe mandatul a doi ministri ai Apararii! Pentru ca, dupa cum se avertizeaza in raport, Mihai Fifor ar fi fost stopat la timp prin  nota informativa privind faptul ca ofertantul ”agreat” ar fi intarziat cu nu mai putin de cinci ani fabricarea si predarea catre Marina Armatei Australiene a corvetelor promise. Astfel ca, aflandu-se intre ”ciocanul” intalnirilor de taina cu ambasadoarea Frantei in Romania si ”rezistenta” unor demnitari si generali romani, totul sub nasul colaborationistei DGIA, fostul ministru a preferat in cele din urma politica ”strutului”, panicat fiind si de dezvaluirile de la acea vreme din ”National ”. ”Urmare a acestor discutii, ministrul Mihai Viorel Fifor nu a dat curs timp de mai multe luni unei note de informare referitoare la aspecte privind grave dificultati si probleme existente in activitatile competitorilor francezi”. Astfel ca ”avand in vedere ca pana la eliberarea sa din functie , ministrul Mihai Viorel Fifor nu a reusit sa impuna conducerii Departamentului pentru Armamente sa accepte atribuirea in conditii de incalcare a legii a acordului cadru destinat achizitiei celor patru corvete multifunctionale, demersurile efectuate in scopul satisfacerii prin metode incorecte a interesului unuia dintre competitorii inscrisi in cursa pentru atribuirea acordului cadru, demersurile sale au fost continuate de actualul ministru Gabriel Beniamin Les. Aceasta dupa ce in mod repetat a incercat sa il intimideze pe Andrei Ignat, secretar de stat si sef al Departamentului pentru Armamente la acea data , pentru a accepta ca in conditii de nelegalitate sa accepte atribuirea acordului cadru destinat achizitiei celor patru corvete catre un anume competitor a propus eliberarea din functie a acestuia”.

Generalul Lotan, victima colaterala

Numai ca amenintarile nu au incetat nici dupa ”decaparea” secretarului de stat, intrucat ” dupa eliberarea la data de 10.06.2019 a lui Andrei Ignat din functia de secretar de stat si sef al Departamentului pentru Armamente, eforturile ministrului Gabriel Beniamin Les de a determina atribuirea acordului cadru destinat achizitiei celor patru corvete multifunctionale catre un anume competitor au fost exercitate asupra generalului de brigada ing. Ionel Lotan, loctiitor in acea perioada al sefului Departamentului pentru Armamente. Astfel ca generalul Lotan a fost pus la randul sau in situatia in care s-a aflat si secretarul de stat Ignat, amenintat de ofiteri de informatii militare sa dea curs cererilor imperative si abuzive ale conducerii MApN sau de a fi eliberat din functia pe care o ocupa. Situatie in care generalul Lotan a refuzat si el sa incalce legea, preferand mai bine sa-si depuna raportul de pensionare, 20.06.2019  fiind ultima sa zi de activitate in Ministerul Apararii Nationale”.

Si uite cum MApN nu are conducere la Departamentul pentru Armamente, achizitia de corvete a fost suspendata prin incheierea nr. 883/C1/1061 din 14.06.2019 a CNSC iar ministrul Apararii nu face niciun demers legal desi  Curtea Constitutionala a decis ca prelungirea mandatului generalului Ionel Ciuca in fruntea Armatei Romane este ilegala! Colonelul Preda de la DGIA stie bine de ce…Dar si noi!

 

 

Citeste in continuare

Actualitate

DEMASCAREA SECURISTILOR INCURCATI DE SIIJ

Incisiv

Publicat

pe

De

La DNA dospeau pentru vremuri ‘oportune’ peste 4.000 de dosare… Santaj, amenintari, intimidari…

Presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu (foto) ia pozitie in fata incercarilor disperate ale unor magistrati si politicieni care se zbat sa provoace desfiintarea Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie.

Iata postarea facuta de Calin Popescu Tariceanu:

“Vad o agitatie neobisnuita in anumite zone dupa ce Comisia de la Venetia a opinat ca exista neclaritati in procesul de numire si functionare a Sectiei speciale de investigare a magistratilor. Poate membrii comisiei or fi avand unele semne de intrebare, dar voi, aparatorii vechiului sistem, sigur nu aveti.

Va prefaceti ca nu stiti de ce s-a infiintat aceasta sectie. Va reamintesc eu, pe scurt: pentru ca, atunci cand de anchetarea magistratilor se ocupa DNA, aveam parte, in fapt, de o ampla operatiune de confectionare a unor dosare pentru santajarea instantelor de judecata. Cand Sectia s-a infiintat, la DNA dospeau pentru vremuri ‘oportune’ peste 4.000 de dosare pe numele unor magistrati. Cand a fost momentul transferului acestor dosare la noua sectie, acelasi DNA a clasat mai mult de jumatate dintre ele. Dovada clara ca erau tinute doar ca metoda de santaj. Pe atunci era totul in regula, nu-i asa, pentru ca doamna Kovesi si acolitii ei aveau drept de viata si de moarte asupra Justitiei, punand pumnul in gura judecatorilor si fortandu-i sa danseze in campul tactic dupa muzica serviciilor.

Acum cand avem o sectie dedicata anchetarii magistratilor, o sectie complet independenta si plasata sub autoritatea CSM, garantul independentei justitiei, brusc nu mai e in regula.

Oare de ce?

Simplu: din interes, ignoranta, ori pur si simplu ticalosie, sunteti gata sa sacrificati libertatea si independenta judecatorilor. Sunteti gata sa faceti orice ca sa ingropati greselile – eufemistic spus greseli – trecutului. Sau si mai simplu: din pura complicitate cu artizanii mentinerii Justitiei in genunchi, de ani si ani de zile.

Comunistii au facut justitia cu procurorii si securistii. Regimul Macovei-Kovesi-Basescu a adaugat acestora arhiva SIPA, CNSAS, ANI sau interceptarile ilegale ale SRI.

Santaj, amenintari, intimidari, nu ati precupetit niciun efort. In tara lui Negulescu-Portocala, Romania a devenit, intr-adevar, o imensa portocala, una mecanica, exact ca in romanul lui Burgess. Naturala si colorata la exterior, dar ascunzand sub coaja un imens si tenebros mecanism de mare precizie – mecanismul dictaturii statului paralel cu sprijinul nepretuit al procurorilor.

De asta si nu de altceva va repugna Sectia speciala, nu va mai ascundeti pe dupa plop, baieti. Si mai rasfirati-va, cat de cat, ca bate la ochi”. (Paul D.).

 

Citeste in continuare

Parteneri


Parteneri speciali-probleme juridice

Știri calde

Actualitate11 ore ago

Cum apara statul roman interesul salariatilor acestui agent economic de interes public major? SRI “doarme” sau iar are alte interese “absconse”?

Dancila face parte din statul paralel intrucat nu a dat raspuns cu privire la protocolele incheiate intre SRI si institutiile....

Actualitate11 ore ago

DGIA : ”Semnezi sau pleci”! Si a plecat!

(Preluare National – Catalin Tache): Dupa cum dezvaluiam ieri, dintr-un document incendiar aflat inclusiv pe masa de lucru a premierului...

Actualitate11 ore ago

DEMASCAREA SECURISTILOR INCURCATI DE SIIJ

La DNA dospeau pentru vremuri ‘oportune’ peste 4.000 de dosare… Santaj, amenintari, intimidari… Presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu (foto) ia...

Actualitate11 ore ago

“Mai tineti minte cum se straduia o unitate de seama a online-ului sa scuze limbajul de borfas al lui Negulescu?”

Foarte buna comparatia cazurilor procurorilor Piturca-Portocala pe care o face Cristoiu! Si atunci, ca si acum, s-a incercat salvarea lor,...

Actualitate11 ore ago

PSD nu va vota ,,reînnoirea” vetustului Isărescu la BNR

Pun și eu aici 2 cenți: PSD nu va vota ,,reînnoirea” vetustului Isărescu la BNR. Tăriceanu, brațul din Senat al...

Actualitate11 ore ago

Exploziv: Liiceanu, filosoful cu misiuni de la PCR

(PRELUARE INPOLITICS.RO): Cel mai bun articol, fără doar și poate, pe care l-am citit în ultimii ani. Nici măcar nu...

Actualitate11 ore ago

Șeful Institutului Wiesel vrea terenul Muzeului Antipa: Este adevărat că zona este protejată, dar asta nu însemnă că nu se pot face construcții acolo

Preluare FLUX 24: Propunerea ca Muzeul Holocaustului să fie construit în curtea Muzeului Antipa a fost făcută de Institulul ”Elie Wiesel”,...

Actualitate11 ore ago

Executarea sumară a domnului Rareș Bogdan

Ludovic Orban, președintele PNL a decis. Contrar așteptărilor, Rareș Bogdan nu va prelua președinția celei mai mari organizații PNL din...

Actualitate1 zi ago

Editorial/ Dar serviciile secrete? Impecabile, domnule!

După 2009, a continuat politica trecerii în rezervă a foştilor ofiţeri de Securitate. Au ieşit la pensie fostul sef al...

Actualitate1 zi ago

In administratia lui Adrian Dobre se inmultesc doar numarul de sobolani

Primim la redactie: Buna ziua, Va transmit acest email; cu speranta ca veti publica un articol si despre situatia din...

Actualitate1 zi ago

Atac mafiot la varful MApN!

(Preluare National – Catalin Tache): Continuam astazi publicarea mai multor fragmente din raportul contrainformativ intrat in posesia noastra si in...

Actualitate1 zi ago

PNL Bucuresti in pragul exploziei: Violeta Alexandru presedinte interimar

(PRELUARE INPOLITICS.RO): Biroul Executiv al PNL, reunit azi, a decis ca Violeta Alexandru să conducă interimar organizația București, cea mai...

Actualitate1 zi ago

Falsa lecție încasată de PSD

Există o gravă contradicție în termeni. Pe de-o parte, unii dintre șefii PSD, în frunte cu doamna Dăncilă, afirmă că...

Actualitate3 zile ago

Omul lui Dragnea de la M.A.E/Incompetenta, ilegalitatile, morti “supecte” si “parfum” de servicii (I)

Avocata Laura Elena Chiorean (foto) din Cluj Napoca este, începând cu data de 8 Martie a.c., noul Secretar general al...

Actualitate3 zile ago

Carmen Dan, ”Denuntul Secolului” la DNA!

(Preluare National – Catalin Tache): Gata, este tot mai groasa pentru Carmen Dan! Cea care parca a avut gura aurita,...

Partener media exclusiv

stiri actualizate

Top Articole Incisiv