Connect with us

Actualitate

Editorial/Scrisoarea unui subaltern!

Incisiv

Publicat

pe

„Chiar dacă umbli năuc zi și noapte ești mai singur și mai marginalizat ca niciodată! Toți te mint, toți îți închid ușa în nas, și după ce pleci te înjură birjește,,…Doamne Ferește,  ce rău ai ajuns duhule al lămpii fermecate!

Nu îmi propun să îi fac un proces de conștiință și nici să pledez la bară, în apărarea ori ca reprezentant acuzator al șefului!

Însă, județul, este la MILA nimănui și toate astea din cauza… Domniei Sale, șeful, care pur și simplu nu se dezmeticește, dând dovadă de HABARNIST, pierdut în neant, unde nu își găsește puterea și nici priceperea de lider politic, ce trebuie să pledeze pentru eșecul unui întreg județ.

În boxa acuzaților a intrat de unul singur, în urmă cu aproape doi ani.

Atunci, din motive de incompetență, cel mai probabil, coroborată cu lipsa de experiență și-a ales cea mai slabă echipă politică, (candidații pentru Parlamentul României, consilierii județeni, candidații pentru primării, chiar și omul de casă, pentru care a luptat să ia funcția de prefect de la ALDE, ori să îi pună: fiul inspector șef, soția director la AEP și amanta deputat), toți l-au trădat, după ce au ajuns, „ce nici nu visau”!

…Iar din punct de vedere administrativ, JALE, (nimeni nu muncește, nimeni nu-l ajută, toți neisprăviții îi toarnă minciuni frumoase și povești gogonate, pe salarii oneroase)…( Să nu mai vorbesc de trădare, oricum un colaborator al securității nu ar înțelege).

De pe scaunul acuzării, șeful, își așteaptă spășit sentința de condamnare, cu executare. Nu este niciun dubiu și bănuiesc că nici pentru el un secret, că va dispărea iute din viața publică, mai iute decât a intrat. Doar pentru că nu a reușit să fie decât o unealtă și un șoricel de combinații dintr-un birou în altul, dintr-un hol în altul, dintr-o minciună în alta, fiind iertat de mama natură de puterea curajului și bărbăției de a purta o discuție liberă cu mai mult de un subaltern odată! Exceptând procesele VARLAM când de voie de nevoie a vorbit, ca un om sănătos la cap, cu cocoana pădure și cu domnii copaci, pe care i-a și vândut, până la final, pentru bani și influență pe moment, ca pe toți ceilalți.

Astăzi îl privesc cu milă pe cel ce trebuia să îmi demonstreze că îmi este lider ori șef, pentru care am plecat din presă, să îi devin ajutor), acum este undeva plecat pe la Focșani, singur, dar într-o relație amoroasă, neoficială și asumată pe rețeaua de socializare facebook, rețea unde, șeful, încearcă să se mintă chiar și pe el, cu postări false, distribuite, pe profile și pagini false, cu postaci ce au profile false, ca și el, ce nu reușesc nici măcar pustiul minim să îi convingă pe cei ce îi sunt slugi obediente, că nu minte încă odată și încă odată!

Păcat…Sincer păcat, dacă nu ai fi de plâns…Chiar ai fi de râs șefule…Și să crezi, să fi convins, că eu nu te mint cum o faci tu, ți-o scriu eu, consilierul tău personal, cel pe care l-ai îndepărtat imediat în clipa în care ți-a construit proiectul pe sport, de SALVARE a fotbalului ligilor a 4 a și a 5 a, proiect aprobat, aplaudat, mediatizat și așteptat de toată suflarea fotbalistică, dar, pe care, după întâlnirile șobolănești comuniste, îl ascundeți în mizeria voastră umană cuprinsă de ciuda incompetenței de a înțelege oamenii.

Dar, mă opresc aici, privindu-te cum postezi pe facebook un mesaj de la Focșani, pe care nu dorește să ți-l mediatizeze niciuna din televiziunile locale, oare de ce? La una fiind bănuit că ești și acționar!

,,Uniunea Națională a Consiliilor Județene din România, reprezentată de domnul președinte Marian Oprișan, președintele Consiliului Județean Vrancea, a organizat astăzi la Focșani, o ședință comună cu reprezentanții Uniunii Consiliilor Raionale din Republica Moldova, unde am reprezentat cu mândrie județul MEU.,, transmite șeful ăl mare, prin intermediul rețelei de socializare facebook, și distribuit de relațiile tale neoficializate din viață și din sistem!

Privind la cele patru fotografii realizate de tine și una făcută din milă, de un coleg de sală, postate aproape în timp real, disperat să afle lumea unde ești tu, îmi dau seama că ești, din păcate, prea mic pentru jocul ăsta mare și tocmai de aceea…

Șeful meu trebuie să afle…

Este judecat, chiar dacă el nu vrea să o recunoască, de trei instanțe:

Tribunalului poporului, pe deoparte, DNA-ul și parchetul, pe de altă parte și cel mai grav este judecat aspru, înfierat, de clasa politică, colegii politici, ce nu i se mai simt subalterni și foarte dureros pentru un lider, nu îi mai recunosc calitățile de lider, ( fiecare conștientizând câte parale chioare îi face pielea).

Dacă poporul și legiuitorul așteaptă termenul prescrierii ,,puterii decizionale,, conferite de poziția politică și administrativă, ca factor decizional în Guvernul României actual…(ȘI TOT ROMÂNUL ȘTIE CĂ BELELELE ÎNCEP SĂ CURGĂ GÂRLĂ CÂND PIERZI FUNCȚIILE ȘI INFLUENȚA, ( indiferent câți bani ai strâns)….,,PRIETENII POLITICI,, îl execută pas cu pas și sigur, chiar dacă el ne trimite mesajul pompos pe facebook, ce act de bravură a realizat la Focșani!

„Evenimentul solemn (la care participă șeful) a evocat momentul inițial al formării României Mari, Unirea Principatelor Române, înfăptuită la 24 ianuarie 1859. Întâlnirea a fost una constructivă, întrucât s-au purtat discuții pe tema domeniilor prioritare de interes ale administrațiilor publice din România și Republica Moldova”, ( așa ne scrii nouă mehedințenilor pe facebook), îmi este rușine să îți spun, hai sictir șefu, pentru că minciuna ta este cuibărită în contextul UNIRII, dar crede-mă, ești un amărât de politician care a fugit repede la adunarea unor lideri cu influență la liderul ăl mare doar- doar reușești să îți mai amâni debarcarea din fruntea ! ( Să nu ne mai mințim că nu ai aflat de promisiunea făcută de ,plumb cu dublu tăiș, că într-o lună îi dă partidul și că Nicu, (cel ce te-a refuzat să ia masa cu tine la stadionul municipal), este cel care te dirijează, deja din umbră, cu ajutorul generalului de securitate D. D., și a angajamentelor murdare, contractate verbal, în defavoarea întregului județ.

În timp ce eu îți tot atrăgeam atenția, pe segmentul meu, că nu sunt atotștiutor, …”Șefu, stadionul 1 Mai, (- este mizer, insalubru, o rușine), îți scriam și îți fotografiam, filmam (cum mor oamenii nevinovați în intersecțiile centurii celei noi), îți scriam de muzeu etc., și că cel mai grav, tu ții securiștii și comuniștii, care au îngenuncheat poporul român, în birourile tale șefu,, tu mă amenințai să tac, să nu mai scriu, să nu mai filmez, că deranjez și mă sfatuiai să mint cum o faci tu în declarația de pe facebook:

„Totodată, am participat la adunarea generală a Uniunii Naționale a Consiliilor Județene din România, în care, împreună cu colegii din țară, am aprobat programul activităților pentru anul 2019.

La cele două evenimente i-am avut alături pe miniștrii Guvernului României și președintele Senatului.

La mulți ani, români uniți!”, mesajului șefului meu șefului, postat pe facebook în urmă cu o oră!

Iar, în încheiere, doresc să întreb public:

Bă șefe, oare nu îți este frică ori rușine de minciunile publice, pe care le vinzi zilnic în ședințe aranjate ori în interviuri publicate în schimbul unor sume de bani?

Nu de alta, dar cel puțin în ultimele șase luni, în unitatea ta administrativă , înafară să semnezi niște hârtii fără nicio valoare, fiindcă până acum nu a fost, nici măcar început cel puțin un proiect, dar să mai vorbim de finalizare!

P.S Nu pun în calcul, mărirea salariului tău la 240 de milioane, ori al vicepreședințiilor la 210 milioane/ pe lună…Și rotunjirea veniturilor voastre, prin comisiile de specialitate…Ori debandada de a hotărî ceva, cu consilierii județeni și publicarea a altceva în sistemul informal!

O debandadă, vorba perfectului, care mi-a trimis vorbă prin primari, să scriu prostiile pe care le faci că distrugi județul!

Motivul mesajului meu public, Alin GHICIULESCU, consilierul șefului cel mare, președinte, politic și administrativ, este determinat de faptul că nu pot să asist cum minciuna a fost ridicată de ȘEFU la rang de virtute, iar niciun coleg de al meu, de frică, nu dorește să o spună decât pe la colțuri și în bisericuțe prin CJ…

De mâine o să demontez literă cu literă toată propaganda mincinoasă pe care o vinzi mehedințenilor!

 

Actualitate

“Pentru a purta denumirea sursei Manole ar fi rămas străzile ,,Turnătorului” și ,,Unde am alergat după Ana”, zisă și UM 0195”

Incisiv

Publicat

pe

De

Vai de steaua ei de ce a mai rămas din presa economică din România. Inteleg că Ziarul Financiar (care nu este la primul tease mincinos prin intermediul Mediafax), anunță prin intermediul Mediafax : ,,Surpriză! Mugur Isărescu va prelua conducerea FMI, cea mai înaltă funcție din lumea finanțelor publice mondiale obținută de un român”. Evident este un tease mincinos ticălos, iar dacă urmezi link-ul cu titlu mincinos, ZF, prin directorul său editorial mai bagă în titlu: ,,Ce ar fi trebuit să scriem:’. Intersantă politica editorială a Ziarului Financiar din mai multe motive: (i) la Ziarul Financiar ,,trebuie” să scriem. Știam. Măcar să scrie corect. (ii) Articolul se vrea o limbă la adresa lui Mugur Isărescu, în esență Ziarul Financiar plângând pe umărul bătrânului turnător al Securității și concluzionând că: ,,Statul român, instituțiile care fac parte din statul român, nu descoperă nimic, nu promovează nimic în poziții externe relevante”. Nu merită să citiți articolul, în esență Hoștiuc se întreabă de ce în contextul în care Kristalina Georgieva (Bulgaria) preia conducerea FMI și de ce ,,în locul Kristalinei Georgieva nu este Mugur Isărescu, cel mai longeviv bancher central din lume”. Ca să îl luminez pe amicul pe Cristi și să îl potolesc de tease-uri false, o să îi spun doar atât: la conducere FMI nu va ajunge vreodată vreun sicofant al fostei securități comuniste. Un astfel de turnător va ajunge cel mult să fie propus ,,cetățean de onoare” al Municipiului București. De altfel, răspunzând argumentelor că domnia sa a făcut politică monetară prea târziu și prea puțin, Isărescu a declarat anticipat poziția sa: ,,nu am fost în spatele CURVEI”. Domnia sa nu a precizat la conferința de presă din iulie (clar anterioară propunerii care se va dezbate mâine în Consiliul General al Capitalei de acordare a titlului de ,,cetățean de onoare”) dacă totuși s-a aplecat asupra problemei și dacă nu cumva a rămas cu un gust amar… Oricum, având în vedere că politica monetară a lui Isărescu este guvernată de ,,prea puțin, prea târziu, prea ca la țară” (așa cum puteți citi în cel mai recent articol al meu pe blogul personal), este evident, o dată în plus, de ce alde Isărescu nu va ajunge vreodată în vreo poziție care să necesite acordare unei vize cu drept de muncă în SUA, domnia sa nemaiputând spera încă din 1990 la un astfel de privilegiu. Isărescu, Ziarul Financiar, Criti Hoștiuc și Gabriela Firea trebuie să se resemneze că fostul informator al Securității comuniste (sursa Manole) nu va fi numit vreodată în vreo funcție importantă, surse din interiorul primăriei generale confirmându-i că se pregătește, după ungerea de mâine, chiar schimbarea denumirii unei străzi din București. În cărți pentru a purta denumirea sursei Manole ar fi rămas străzile ,,Turnătorului” și ,,Unde am alergat după Ana”, zisă și UM 0195, precizeaza pe pagina sa de socializare analistul Radu Teodor Soviani. (Paul D.).

Citeste in continuare

Actualitate

Din pricina justiției impotente și corupte, un om a fost omorat, pe Soseaua Chitilei

Incisiv

Publicat

pe

De

O jagardea de bani gata, parazit bețiv, curvar și drogat, căpetenie de grup infracțional organizat, a omorât un șofer nevinovat.
Potrivit datelor din presa zilei, jagardeaua băuse ca porcul, se drogase, se certase cu iubita la finele unei partide păguboase de poker, după care a ieșit să se răcorească pe șosea cu 240 km/h, viteza la care i-a ramas înțepenit acul vitezometrului. Victima nu a avut nicio șansă.
Dar jagardeaua nu avea ce să caute nici cu iubita la poker, nici la volanul unui Aston Martin.
El trebuia să zacă la Jilava, pe paie ude.
Pentru că acum vreo doi ani, beizadeaua pușcariabilului Gino Iorgulescu (și acela infractor patentat) răpise un om cu care avea un diferend financiar, îl adusese acasă la el și dăduse ordin complicilor să-l bată pe datornic, metodic și în reprize, cu un ciocan de tocat șnițele, până scot banii de la el.
Fapte atat de evidente, încât echivocul e exclus.
În prima instanță, Mario Iorgulescu a fost achitat de Tribunalul Capitalei, în vreme ce complicii săi au primit pedepse cu închisoarea. A fost 30 de zile în arest, apoi sub control judiciar, apoi nimic. Pentru că a torturat cu sadism un om, degetul nemilos al legii i-a dat un bobârnac prietenos.
Dacă justiția nu ar fi fost cumpărată de banii și influența lui tat-su, feciorul ar fi fost nefericit, așteptând liberarea pe saltea de paie, dar teafar… Iar victima lui ar fi ajuns acasă vie si nevătămată.
Corupția ucide, uneori și cu manta.”
Știrile despre beizadeaua care a omorât pe șoseaua Chitilei un tânăr nevinovat, tatăl a două fetițe, se termina invariabil cu această abominație:

„Mario Iorgulescu a devenit cunoscut în presa mondenă datorită relațiilor sale amoroase cu diferite domnișoare din lumea bună a capitalei.”

Și urmează numele domnișoarelor din lumea bună. Ce să vezi, sunt enumerate curvele Bucureștiului, drojdia barurilor de noapte, pe care și le schimbă îndeobște ca pe jambiere fotbaliștii între ei.
Aș zice mai degrabă o lume mai proastă ca asta de care e vorba nu poți găsi: lumea minciunilor, drogurilor, preacurviei, puturoșeniei, inculturii și a manierelor groase.
Păi dacă iubita noastă presa numește „lumea bună” truditoarele din tractir, de ce vă mirați că aveți Guvern de analfabeti și parlament de hoți?”
Later edit:
Între timp, Iorgulescu-tatăl a declarat că putea ca situația victimei să fie inversată și celălalt să fie cel care a scăpat, iar fiul lui, oligofrenul care a provocat accidentul, să fie mort. Nici urmă de scuză, regret, empatie! Ăștia sunt monștri care ne hotărăsc destinele și care ne omoară pe capete. În fiecare zi. În accidente rutiere, în spitale, pe stradă, în haznalele closetelor din școli! Toata șleahta asta de criminali și analfabeti, de brute decerebrate. Cu odraslele lor cretine și cu curvele lor ordinare. Vă amintiți de nevasta lui Păunescu care a lăsat trei copii orfani și n-a pățit nimic? Dar de cretinul cu jeep de la Cronica Cârcotașilor , care e bine mersi? Cică conștiința îl supără din cand în cand!”. (Gabi Păcurariu).

 

Citeste in continuare

Actualitate

Bancile straine cumpara masiv pamint romanesc

Incisiv

Publicat

pe

De

(PRELUARE INPOLITICS.RO):

Străinii cumpără teren agricol românesc într-o veselie, alegîndu-l pe cel mai fertil şi caută să „acapareze” proprietăţi la preţ cât mai mic, achiziţionând mai ales de la ţărani în vârstă şi care nu îşi pot lucra singuri pământul. La loc de cinste, acuză PSD, se află băncile străine, care cumpără cu sutele de mii de hectare, în general pentru speculă.

”Instituţiile financiar-bancare au acumulat în ultimii ani peste 100.000 de hectare de teren arabil în România, fiind nume importante precum Rabobank, una dintre cele mai importante bănci olandeze, Grupul italian Generali şi Insight Investment din Marea Britanie. Se cumpără în general pentru a le arenda şi a le revinde peste câţiva ani, în contextul în care hectarul românesc este mult mai ieftin decât în alte state, iar valoarea lui creşte exponenţial. Instituţii bancare, fonduri de investiţii, agenţii imobiliare, fonduri de pensii şi companii de asigurare au ajuns de mulţi ani pe lista proprietarilor de terenuri arabile din România”. Acuzația a fost formulată în parlament de deputatul PSD Neculai Iftimie, care mai atrage atenția:

”Potrivit unor estimări ale asociaţiei EcoRuralis, împreună cu partenerii săi internaţionali, între două şi patru milioane hectare de terenuri agricole au fost „acaparate” de către diferiţi actori naţionali sau internaţionali. De asemenea, dintre cele 9,3 milioane de hectare de teren arabil din România, în jur de un milion ar fi în posesia cetăţenilor străini. Preţul terenurilor arabile a crescut de 25 de ori în ultimul deceniu, cu un ritm mediu de apreciere anuală de 40%”.

”În aceste condiţii, îmi pun întrebarea firească, pe care şi-o pune orice cetăţean român – de ce se tergiversează adoptarea Legii pentru modificarea şi completarea a Legii nr. 17/2014 privind vânzarea-cumpărarea terenurilor agricole?” mai punctează deputatul.

 

Citeste in continuare

Parteneri

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Actualitate2 ore ago

“Pentru a purta denumirea sursei Manole ar fi rămas străzile ,,Turnătorului” și ,,Unde am alergat după Ana”, zisă și UM 0195”

Vai de steaua ei de ce a mai rămas din presa economică din România. Inteleg că Ziarul Financiar (care nu...

Actualitate2 ore ago

Din pricina justiției impotente și corupte, un om a fost omorat, pe Soseaua Chitilei

O jagardea de bani gata, parazit bețiv, curvar și drogat, căpetenie de grup infracțional organizat, a omorât un șofer nevinovat....

Actualitate2 ore ago

Bancile straine cumpara masiv pamint romanesc

(PRELUARE INPOLITICS.RO): Străinii cumpără teren agricol românesc într-o veselie, alegîndu-l pe cel mai fertil şi caută să „acapareze” proprietăţi la...

Actualitate2 ore ago

Ce spunea Siegfried Mureșan (locul 3 pe lista PNL pentru europarlamentare) în 2014 despre Klaus Iohannis/VIDEO

“Klaus Iohannis a fost de partea celor care AU ÎNCĂLCAT STATUL DE DREPT!” “Deci pentru mine Klaus Iohannis NU e...

Actualitate2 ore ago

Iohannis, in magazinul de cruci

Din categoria de pe Facebook adunate: ca tot e campanie pentru prezidentiale si romanii sunt extrem de inventivi, observam o...

Actualitate2 ore ago

Teodorovici, unealta lui Ponta din Guvern!

(Preluare National –Catalin Tache): Iată că deși catalogat de liberali drept ”bichonul lui Dăncilă”, Teodorovici se dovedește a fi de...

Actualitate23 de ore ago

A fost un experiment pus la cale de spionajul german/Personajul central a fost un agent anglo-israelian pe numele său Mihail Gorbaciov

Prăbuşirea Uniunii Sovietice n-a fost – aşa cum se crede – un eveniment brusc, petrecut peste noapte. Chiar dacă noi,...

Actualitate23 de ore ago

CIRCULARA NENOROCITA/”Este necesar ca partea investigativ-operativa a activitatii sa fie armonizata… la aceste intalniri participarea ofiterilor SRI apare deosebit de utila”.

Laura Kovesi si-a pus oamenii sa instruiasca procurorii in spiritul colaborarii cu serviciile de informatii, dezvaluie Lumea Justitiei in exclusivitate....

Actualitate23 de ore ago

Protocolul PSD-ALDE nu a fost denunțat din punct de vedere legal

Gratiela Gavrilescu il mitraliaza pe Călin Popescu Tăriceanu, pe pagina sa de socializare: Dacă cineva mi-ar fi spus, acum 5...

Actualitate24 de ore ago

SE SOLICITA PUBLIC DESTITUIREA CONDUCERII DE LA ȘCOALA DE AGENȚI DE POLIȚIE „SEPTIMIU MUREȘAN” CLUJ-NAPOCA!

„DACĂ NU EȘTI MEMBRU C.N.P., NU EȘTI UN POLIȚIST COMPLET”… ➡️ DEZIDERAT „DOCTOR ȘEF”, ACUZAT ȘI RECLAMAT DE 3 ANI,...

Actualitate24 de ore ago

”Frăția căsuțelor” de la MAI blochează Pactul de Guvernare!

(Preluare National –Catalin Tache): Iată că în ciuda urmei de toleranță arătate în ultimele zile de clasa politică românească, pactul...

Actualitate2 zile ago

PLAN „CLOCIT” IN LABORATOARELE PNL PRAHOVA/OAMENI DE PARTID LA CONDUCEREA POLIȚIEI LOCALE PLOIEȘTI

Angajații Poliției Locale Ploiești au fost băgați în ședință de primarul Adrian Dobre, joi 12 septembrie 2019. Temele discuțiilor au fost...

Actualitate2 zile ago

Unitatea de elita de la Ploiesti se muta la Valcea

Se intampla lucruri interesante pe la Valcea, despre care auzim ca tinde sa devina noua unitate de elita in materie...

Actualitate2 zile ago

Ponta, nostalgic dupa epoca lui Coldea si Kovesi

(PRELUARE INPOLITICS.RO): Fostul premier Victor Ponta regretă vremurile cînd infractorii erau săltați și băgați la închisoare chiar cu încălcarea legilor...

Actualitate2 zile ago

La marele ospăț al spionilor

Traian Băsescu a fost președintele României timp de zece ani. Un cadru de nădejde al serviciilor secrete. Spion cu acte...

Partener media exclusiv

stiri actualizate

Top Articole Incisiv