Connect with us

Actualitate

Clanul Nicolicea/”Au căpușat de o viață tot ce au putut în Mehedinți și chiar în România”

Incisiv

Publicat

pe

Clanul Nicolicea,  își trage seva din structurile PCR,  când bătrânul Nicolicea era director al Oficiul Gospodării Apelor iar din familia lor făcea parte un anume Iulian Ploștinaru!

,,Dovada că după revoluție a fost activate rândurile 3 și 4 ale comuniștilor și rudele celor ce conduceau instituțiile PCR, o găsim la Drobeta Turnu Severin. De ce Drobeta? Fiindcă există Nicolicea,  nu numai ce-l ce vrea ministru justiției,  este clanul Nicolicea…

La Drobeta Turnu Severin, se afla Nicolicea și înainte de revoluție și după decembrie 1989.  Eu, chiar dacă eram copil,  în clasa a 4 a, zbaghiu din fire, umblam tot timpul la cinematograful Porțile de Fier, așa era și în ziua când a început revoluția, în oraș la mine nu a fost nicio revoluție, doar a urcat la tribună,  unde este acum prefectura, Marian Fifanu și alții au aruncat niște tablouri și cărți cu Ceaușescu, cu taburile și mașini aro de armată au venit grănicerii și un șef al lor Ciochină,  nu a avut loc nici o Revoluție. Mai tarziu am aflat,  când am ajuns să lucrez la un radio și post TV, Galaxy, făcut pe fonduri Phare, în hotelul tineretul din Casa Tineretului,  că unul dintre patronii trustului de presă,  Eugen Nicolicea este revoluționar, chiar ași vrea să-mi  poată explica mie și românilor, unde a fost el la revoluție, că eu nu îmi aduc aminte să îl văd,  poate eram prea copil, dar de-a lungul timpului nu  prea a explicat în clar nici altora  în ce a constat participarea sa la Revoluţie, dar se recomandă drept un vechi opozant al regimului comunist, cu toate că tac’-su era director la OGA (Oficiul de Gospodărire a Apelor) și socrul frățiorului său, Iulian Ploștinaru, prim-secretar PCR al Județului Mehedinți, iar în 1989 se afla în conducerea centrală a PCR! Suntem toți tratați ca niște proști? Păi ei,  năpârcile,  fii de comuniști și gineri de șefi din partidul lui Ceaușescu puteau ieși împotriva regimului în care trăiau,  ocupau funcții etc.?, precizeaza jurnalistul Alin  Ghiciulescu, fost angajat al familiei Nicolicea.

 

Conform declaraţiei de avere, deputatul Eugen Nicolicea (UNPR) deţine multe case, trei maşini, o barcă cu motor şi depozite bancare de peste multe zeci  de mii euro, lei gârlă și toate rudele angajate în sistem.

Soția angajată la firmă de gaz,

 

Fratele,  Liviu Nicolicea, a fost la fel tot ce s-a putut, (inspector guvernamental, viceprimar,  consilier județean,  PSD, UNPR, iar acum mai nou consilier și membru cu decizie în PNL).

Nepotul,  Alin Nicolicea,  de asemena a fost tot ce a existat politic prin Mehedinți,(șeful taberelor școlare,  PSD, consilier județean PSD, președinte UNPR, consilier județean PNL, reprezentant PNL în ATOP, mai nou este în Consiliul Concurenței în Mehedinți).

Toți sunt abonați la banii publici și funcțiile de conducere și sunt legați ombilical de Radio Galaxy și Televiziunea Galaxy…citiți declarațiile de avere.

Și soția lui Alin Nicolicea  a fost angajată în fieful unui subaltern,  Suru, tot în instituția publică AJOFM,  iar Suru nu este străin nici de sediul băncii ce a devenit casă de locuit pentru familia Nicolicea în Mehedinți…Averea tuturor este mare, bani, case, apartamente,  bijuteri…Va urma un episod cu fiecare în parte.

,,Însă asta nu l-a împiedicat să solicite certificat de revoluţionar, cu tot cu indemnizaţia aferentă. „E vorba de recunoaşterea faptului că nu am stat, ca alţii, să dorm în timpul Revoluţiei. Până acum n-am beneficiat de niciun drept, pentru că m-a preocupat exclusiv recunoaşterea onorifică. Nici acum nu mă interesează banii, dar până la urmă e treaba mea ce-o să fac cu ei. Sunt proprietatea mea“, a declarat Nicolicea… Certificat cu titlu de „luptători cu rol determinant“ în timpul evenimentelor din decembrie 1989 şi încasează  din bani publici, indemnizaţii lunare cuprinse între 2.600 şi 4.500 de lei pe lună. Asta în condiţiile în care un veteran de război este răsplătit cu 135 de lei lunar, iar salariul unui profesor debutant abia depăşeşte 1.200 de lei. În lege a fost găsită o breşă prin care cei care au făcut Revoluţia în Turnu Severin, să poată primi şi el certificat de luptător cu rol determinant. Deşi în acest oraș  fost linişte desăvârşită până pe 22 decembrie 1989

Argumentul a fost că, deşi în acest oraş n-au existat morţi sau răniţi înainte de fuga dictatorului, au existat totuşi persoane reţinute. La Drobeta nu au reținut pe nimeni. Aşa s-a ajuns ca pe baza unei simple influențe  făcută în acest oraş, din funcția de parlamentar  să beneficieze Nicolicea de privilegii și bani mulți ,familia Nicolicea, care astazi coordonează din umbră PSD, PNL, Consiliul Județean Mehedinți,  Consiliul Municipal Drobeta,  AJOFM,  Ambulanța,  Viața Media, Gazul României, au  urmărit izbucnirea Revoluţiei la televizor şi abia apoi au ieşit în stradă.Dacă au ieşit…

Portretul clanului Nicolicea, este unul al oportuniștilor și cu trustul de presă,  dar și meseria de deputat a lui Eugen Nicolicea, propus acum de PSD la Justiţie: revoluţionar doar în acte, politician agresiv, jurist cu studii la distanţă, au coordonat,  este adevărat,  cu rol determinat destinele celui mai sărac județ din România-MEGEDINȚIUL !

După ce au căpușat PSD-ul, familia Nicolicea capușează mai nou PNL Mehedinți.

,,Eugen Nicolicea e la al şaptelea mandat de deputat, fiind ales pentru prima dată în 1992 în Parlament. Nicolicea s-a remarcat mai ales prin declaraţiile controversate, prin jigniri ale colegilor din Opoziţie, dar şi prin tăcerea absolută privind studiile sale de drept.

În 1994, la câteva zile după ce fostul monarh Mihai I fusese oprit pe Aeroportul Otopeni şi împiedicat să intre în ţară. Nicolicea a cerut de la tribuna Parlamentului ca „cetăţeanul Mihai Hohenzollern“ să fie declarat „persona non grata“.

Mai mult, PSD-istul, cunoscut şi în prezent pentru jignirile pe care le aduce adversarilor politici, voia ca doi parlamentari ai Opoziţiei, Dinu Patriciu şi Ticu Dumitrescu, să rămână fără imunitate pentru că şi-au permis să-l întâmpine pe fostul suveran.

Cuvintele grele spuse de Nicolicea de la tribuna Camerei Deputaţilor i-a determinat pe jurnaliştii vremii să-i facă un portret sumbru actualului preşedinte al Comisiei juridice din Camera Deputaţilor. „Eugen Nicolicea este, în ultimul timp, «gunoierul» partidului de guvernământ. Când trebuie spuse lucruri care pe oricare alt deputat l-ar umple de ruşine este scos la rampă Eugen Nicolicea“, scriau jurnaliştii de la Cotidianul în 1994…Secretul lui Nicolicea, fiindcă are și secrete, a terminat Dreptul, la Spiru Haret, la distanță,  iar eu Alin Ghiciulescu ziarist al familiei Nicolicea la vremea aceea,  nu l-am  văzut pe Eugen Nicolicea să vină la examene. Și eram ziarist activ, nu mai eram copilul de la revoluție, ne declara Alin Ghiciulescu.

Întrebat în decembrie 2017 de reporterii „Adevărul“ la ce Universitate şi în ce an a absolvit Facultatea de Drept, în condiţiile în care aceste date lipsesc din CV-ul său publicat pe site-ul Parlamentului, deputatul PSD Eugen Nicolicea a răspuns nervos: „Mă, băiatule, tu chiar nu înţelegi? Vrei să avem altfel de discuţii?“.

,,Despre deputatul Eugen Nicolicea se spune ca, pentru a-si atinge scopurile, este in stare de orice si este acuzat de unii colegi ca a daramat imaginea PSD la nivel local si chiar a pus partidul, de nenumarate ori, in situatii penibile. Fostul presedinte al organizatiei locale a PDSR considera ca Eugen Nicolicea s-a ridicat in politica trecind chiar si peste cadavre.

„L-am cunoscut pe Eugen Nicolicea imediat dupa Revolutia din decembrie 1989. Fiul meu a murit in Bucuresti, rapus de gloante. Nu am aflat de moartea lui decit tirziu, de la un telefon primit acasa. Mi s-a spus sa sun la un alt numar, ca sa aflu amanunte despre baiat, numar care, am aflat ulterior, apartinea sotiei lui Liviu Nicolicea, fratele actualului deputat. Asa am ajuns sa cunosc aceasta familie, care a incercat sa-mi intre pe sub piele si a si reusit. Veneau la noi si ziua, si noaptea si le puneam masa, ca la acea vreme nu stiam ce fel de oameni sint. In 1990, CPUN mi-a propus sa fiu presedintele filialei judetene a partidului, lucru pe care l-am acceptat, dupa mai multe insistente. Cind Eugen Nicolicea a venit la partid sa se inscrie, mai multi membri mi-au spus sa-l scot afara. Am aflat de la ei ca Nicolicea era de fapt ginerele lui Plostinaru, fostul prim-secretar al judetului. M-a sensibilizat insa faptul ca il chema Eugen, la fel ca pe fiul meu, iar el a speculat acest lucru. Poate chiar a profitat de moartea fiului meu“, a declarat Dumitru Maresi. In 1990, Maresi avea sa devina deputat in Parlamentul Romaniei, desi se trecuse ultimul pe lista de cinci candidati. „In 1992, cind s-a pus din nou problema cine sa candideze la alegeri pentru Camera Deputatilor, l-am trecut pe Eugen Nicolicea in fruntea listei. Asa a iesit el deputat“, a spus Dumitru Maresi.

Dumitru Maresi s-a trezit, la un moment dat, ca ziarele scriu despre demisia lui din PDSR. Omul  nu-si daduse demisia niciodata, insa, din cauza jocurilor de culise si a demisiei fabricate in fals de altii, s-a trezit ca nu mai reprezinta partidul. „M-au anuntat altii ca mi-as fi dat demisia, desi eu nu semnasem nimic in sensul acesta. Cind am vazut cum lucreaza oamenii pe care ii credeam cinstiti,   m-am retras“, a declarat Dumitru Maresi. Interesele lui Eugen Nicolicea sint mai presus de interesele partidului si mai presus de interesele cetatenilor. In perioada guvernarii CDR, in fruntea judetului era familia Mortun, Liviu Nicolicea, (PSD) fratele deputatului Eugen, era tinut la FPS. Acum, s-au inversat rolurile, cand sef peste judet este deputatul Eugen Nicolicea, sef peste Casa Judeteana pentru Asigurari de Sanatate Mehedinti era Ioan Alexandru Mortun.(PNL). Cine nu-i slugarniceste familia  Nicolicea este executat.

,,Am lucrat din anul 2000 la televiziunea Datina,  și la câteva luni de la angajare am început să lucrăm în duplex cu radio Galaxy, eu eram cameraman și Adrian Bidilici moderator de emisiuni. Am aflat cu stupoarea și tristețe că familia Nicolicea nu mi-au trecut vechimea în cartea de muncă,  iar mai nou,  fiindcă i-am chemat în instanță să rezolvăm litigiul,  am primit prima dată amenințări și ulterior de la viitorul ministru al justiției, chemare în judecată pentru a mă intimida cu plata unui onorariu unui avocat, de  73 de milioane, pe motivul unei chemări în instanță pentru un reportaj prezentat de Galaxy TV, cu prim procurorul Iulian Odină! Mergem până în pânzele albe băi Nicolicea, nu îmi este frică de voi,  un județ întreg poate depune mărturie că eu făceam reportaje și emisiuni la Galaxy TV, precizeaza cu tristete jurnalistul Alin Ghiciulescu.

Apucăturile dictatoriale l-au caracterizat pe Nicolicea

Din exces de zel si din dorinta de a intra in gratiile conducerii PDSR, deputatul Eugen Nicolicea a demarat o actiune teribilista. In 1997, el declara presei ca intentioneaza sa ceara parlamentului introducerea procedurii de suspendare a presedintelui Romaniei, pe acea vreme, Emil Constantinescu, punand astfel partidul intr-o situatie destul de delicata. De altfel, in ziarul Dimineata, PDSR a luat atitudine cu privire la acest demers, declarind ca afirmatiile domnului Nicolicea au fost facute in nume personal si nu reprezinta pozitia oficiala a PDSR. Eugen Nicolicea afiseaza, in multe momente, un comportament ciudat. Poate astfel se explica faptul ca a realizat schema celor mai corupti oameni din Romania, in forma de triunghi, in care a nominalizat trei persoane din fruntea PSD. Dar despre aceasta schema vom vorbi cu alta ocazie, cind o vom publica si in facsimil. Un alt scandal in care a aparut deputatul Eugen Nicolicea este cel legat de presedintele Societatii Romane de Radiodifuziune, Andrei Dimitriu. Presedintele PSD Mehedinti a inaintat plangeri la Curtea de Conturi, plangeri ce purtau stampila Biroului parlamentar Mehedinti, punand astfel partidul din nou intr-o situatie dificila.

Cindva dusmani de moarte, eu am prins vremea când lucram  în  duplex radio-TV

,,Singurul post de televiziune care a indraznit sa aiba o pozitie fata de Eugen Nicolicea a fost Datina, reprezentat de Gheorghe Buretea, unde eu mi-am inceput activitatea de ziarist. Dupa ce a fost tarit prin zeci de procese, postul Datina a ajuns acum sa faca duplex cu postul Radio Galaxy, patronat de fratele deputatului, Liviu Nicolicea, inspector guvernamental si consilier local. Liviu Nicolicea il sfida atunci  pe premierul Adrian Nastase, care a dizolvat intreg Consiliul Municipal Bucuresti, pe motiv ca unii dintre consilieri aveau afaceri cu primaria, lucru evident si in Drobeta Turnu Severin. Pe majoritatea stalpilor de iluminat din oras sint amplasate panouri publicitare ale postului Radio Galaxy, cu acordul primariei, care ar trebui  sa incaseze taxe, conform legilor tarii. Am publicat atunci reportaje, cu întrebare daca primaria incaseaza taxe, asteptam sa faca publice sumele incasate. Daca nu, inseamna ca postul Radio Galaxy va fi amendat, iar panourile date jos. Deputatul Eugen Nicolicea la reclamat pe George Buretea pentru afacerile pe care le avea in Drobeta Turnu Severin, pe vremea cind aveau pareri diferite: „Cladirea sediului Datina s-a transferat, fara bani, din proprietatea Inspectoratului Scolar Mehedinti in proprietatea SC DATINA SRL. Fara a avea autorizatie de constructie, au marit cladirea si au mai inaltat un etaj, avind la baza doar o autorizatie pentru reparatii. Evaluarea cladirii s-a facut eronat, iar in constructie sant inglobate materiale procurate ilegal…Așa am ajuns să cunosc clanul Nicolicea și să lucrez pentru cele două trusturi media,  care au făcut pace, și unul și-a păstrat clădirea școlii și altul supremația politică în Mehedinți “, mai precizeaza Alin Ghiciulescu.

Va urma…Sediul băncii unde are Nicolicea casă! (Cristina T.).

 

Citeste in continuare
Publicitate
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Editorial / Microbii în costumele lor scumpe, ce au ajuns șefi peste prostime

Incisiv

Publicat

pe

De

Microbii în costumele lor scumpe, ce au ajuns șefi peste prostime, dau dovadă de o naivitatea  demnă de un titlu nobel de prostie,  dacă ar fi posibil să se premieze mizeria de sub unghiile cu care se scarpină în creștet și cur, de unde iese aceiași materie…Fie ea și cenușie!

Trăim vremurile, nebunilor de funcții,  bețivanilor de putere, hoților de vise și groparilor de oamenii vi, ce au ajuns să se creadă nemuritorii ce decid destine. Din păcate ești doar beat…

Șefu

În ochii tuturor,

ai rămas și  ești

un ilustru trecător,

muritor, ca noi toți,

din păcate șefu,

ești hoț, ce furi destine

tu ai și un preț,

te vei vinde chiar și pe tine.

 

Plătit cu ură, și pândit,

de toți, urât fiind, chiar,

de pe vremea când erai mic,

de cei cu care găinii,

furați, acum abandonandu-i în sărăcie,

chipurile că ai uitat…Te dai domn?

Atunci le ziceai frați!

 

Se schimbă vremea,

în rău,

din farmec, în  sărăcie,

și ce-ai să-mi faci,

ești ca și mine, cum mă faci,

așa îți zici, așa îmi zici…Milog!

Poate citi oricine,

scrisoarea mea,

glas poporului a dat

fiind publicată  cu sânge,

suferință și sărăcie,

din călimara ochiilor, scrisă…Cu ura lor la adresa ta, aprinsă!

Și ce-ți rămâne în urmă?

Vreme urâtă  și sărăcie!

Nobil ai fost?

Dar nu drept și blând.

Ai fost viclean, ești rău.

Și-ți vine răutatea la îndemână,

mai ești și prost, răzbunarea

îți e stăpână.

Cu lingușitorii,

Șefu, tu faci casă bună.

Hrănindu-ți viața,

din a altor alte mii de vieții.

Nu-ți ți cuvântul dat,

Nu-ți vine la îndemână,

Ești un trepăduș viclean.

Artist ești, să înșeli,

cu făgăduințe false,

mulțimea ce o minți

Jigodi-o, ce te joci cu visele lor arse.

Când ai facut-o odată,

nu poți să nu mai minți.

Ai ucis și ucizi,

pe ce-i care ți-au făcut bine.

Cauți  să-i umpli

de pete și de rușine,

Căcat cu ochii…De nobil…

Ce ai lăsat în urmă,

doar urât și sărăcie,

Blestem îți e, aici și-n veșnicie.

Iubită ai?

Pe-a altora…Ce are,

mâinii reci,

și sufletul vândut.

Tu joci politică,

Ea, cu destinul altor bărbați,

barbut…

Că zdreanță știe,

o are, cine dă mai mult!

De fapt, ai și cerut

Pentru spital,

mult mai mult…

O ți prizonieră,

În castelul, din spate,

la același spital?

Zbârcit ești și tu!

Zbârcită e și ea!

Lingușitor tu!

Lingușitoare și ea!

Ce soartă crudă,

în relația voastră,

dezgustătoare

recunoscută doar,

pe rețelele de socializare. (A GHICIULESCU).

 

Citeste in continuare

Actualitate

Pastila zilei/Un condamnat la 2 ani şi 2 luni de închisoare cu suspendare pentru proxenetism, inspectorul general de stat de la Inspectia Muncii

Incisiv

Publicat

pe

De

Constantin Miclau, se poate lauda că este inspectorul general de stat de la Inspectia Muncii…Un condamnat la 2 ani şi 2 luni de închisoare cu suspendare pentru proxenetism, cu un termen de supraveghere de 2 ani şi şase luni în cel mai răsunător dosar cu prostituate de lux din Severin, în care au fost implicaţi politicieni, avocaţi, medici, primari şi oameni de afaceri din Mehedinţi. Dosarul a fost instrumentat de DIICOT Mehedinţi şi s-a judecat la Secţia penală şi pentru cauze cu minori din cadrul Curţii de Apel Craiova.

Şi Miclău este obligat ca pe durata termenului de supraveghere, să frecventeze unul sau mai multe programe de reintegrare socială derulate de către serviciul de probaţiune sau organizate în colaborare cu instituţii din comunitate şi să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 80 de zile, la Primăria municipiului Drobeta Turnu Severin…

Ei bine se poate lăuda că a desființat,  a ras de pe fața pământului un parc și o bucată din faleza Dunării din Drobeta Turnu Severin și și-a tras cort de nunți!Va urma. (A. GHICIULESCU).

 

Citeste in continuare

Actualitate

Cine a mințit în Declarații…? Nicolicea din Parlament ori “Nicolicii” din Administrația publică locală și județeană Mehedinți!?

Incisiv

Publicat

pe

De

Șoc și groază…După ce am publicat cum COMUNISTUL ZIMȚEA a luat cancelaria școlii în Severin și locuiește în ea…Acum vă prezentăm…Clanul Nicolicea, care locuiește în sediul băncii  BANKCOOP din Drobeta Turnu Severin.

Pe strada Aurelian din Severin au fost două sedii de bancă, (Banca națională a României), care a ajuns casă de locuit pentru preafericitul Nicodim și cea de a două bancă, (Bankcoop),care este, casă de locuit pentru preapoliticienii NICOLICEA!

Da ați citit bine și dacă vreți să și vizualizați:

Bankcoop a fost o bancă din România. Înființată în 1990, pe scheletul fostului Centrocoop, Banca de Credit Cooperatist „Bankcoop” a fost a doua „gaură neagră” (după Bancorex) care a secătuit sistemul financiar postdecembrist din România.

În anul 1999, Bankcoop avea 200 de filiale și sucursale și aproximativ 600.000 de depunători. La data de 8 Februarie 2000, Bankcoop a intrat în faliment. Deponenții și-au ridicat banii prin BRD-Societe Generale, plafonul de garantare fiind la acel moment de 54,7 milioane de lei vechi…În Drobeta Turnu Severin, director era Ioan Suru, omul de casă al familiei Nicolicea, familie care la susținut pe vremea PSD-ului,  pe funcția de viceprimar al municipiului Drobeta Turnu Severin, și pe alte funcții: subprefect,  consilier în camera deputaților, șef serviciu în cadrul Parlamentului României, iar acesta în momentul în care Bankcoop a dat faliment,  (în 2000), a facilitat vânzarea sediului băncii, pe care a condus-o din 1993 până la faliment, familiei Nicolicea, la un preț derizoriu! Practic așa și-a  achitat serviciile

Ciudat este că,  acest imobil din imagini, nu apare pe nicio declarație de avere în familia Nicolicea, mai mult dacă privim declarațiile celor trei bărbați Nicolicea: Eugen Nicolicea,  Liviu Nicolicea și Alin Nicolicea,  cei ce dețin Galaxy și cei ce împart dividendele…Neregulile se țin scai de ei.

Cei din clanul Nicolicea și-au inventat niște dividende pe care firma lor nu le-a produs, și  nu apare, la niciunul în declarațiile de avere,  sediul băncii Bankcoop…Deci, pețitorul mâinii justiției, Nicolicea, e vulnerabil.

După ce, în inconștienta lui, a schimbat geografia României, „știți, au scris ziarele, insula Belina nu mai e insulă”, Eugen – mecanicul de la Dreptul la distanță, venind odată în cancelaria liceului Decebal,  turist și s-a întors în Parlamentul României, jurist, el, cel  care nu a venit niciodată la universitatea Spiru Haret, nu a fost văzut nici măcar în timpul examenelor la Severin– a inventat și niște bani în declarația de avere.

În ultima declarație de avere, Eugen Nicolicea a scris că are de încasat peste 110.000 de lei de la Galaxy SRL, o firmă din Drobeta Turnu Severin, între timp, firma s-a mutat la București…Să evite una/alta!

Din Galaxy SRL, conform declarației de interese, Nicolicea deține 50%.

Așadar, dacă numai Nicolicea (care are 50% din părțile sociale, deci dreptul la jumătate din profit) are de încasat dividende de peste 110.000 de lei, atunci profitul Galaxy SRL este de minimum 221.000 de lei, adică de două ori mai mult decât partea lui Nicolicea. Logic?

Păi, să cercetăm la Ministerul de Finanțe, asta e firma…(vezi foto)

Și să vedem și performanțele financiare. În 2016, profit, într-adevăr: peste 52.000 de lei.

În 2015, tot profit: peste 44.000 de lei.

Dar, din 2014 (inclusiv) înapoi pe scara timpului, pierderi. În 2014, de exemplu, aproape 20.000 de lei.

Deci, dacă luăm în calcul tot profitul Galaxy SRL din ultimii ani, nu ies la socoteală mai mult de vreo 96.000 de lei. Din care Nicolicea, care are jumătate din firmă, ar avea dreptul la dividende de vreo 48.000 de lei, nicidecum la peste 110.000 de lei, cum a declarat.

Altfel spus, omul a plusat, din pix, cu peste 62.000 de lei. Nu e mult, dar este…

Ciudat în declarațiile de avere ale lui Alin Nicolicea și ale lui Liviu Nicolicea,  nu apare jumătatea  sumelor  de bani ce apar la Nicolicea Eugen,  deci cine a mințit în Declarații…Nicolicea din Parlament ori Nicolicii din Administrația publică locală și județeană Mehedinți!

Îi așteptăm acum pe cei trei Nicolici, să ne explice cum nu pricepem noi aritmetică și cum, de fapt, dividendele sunt dreptul lor divin la bani când vor, fără nici o legătură cu profitul?!?

Ciudat este că: Eugen Nicolicea ,(PSD), desființează opoziția în capitală,  Rareș Bogdan (PNL), îl desființează pe Nicolicea,  dar în Oltenia, Nicolicea Alin și Liviu,  sunt susținătorii PNL și a lui Rareș Bogdan! Va urma…(A. GHICIULESCU).

 

 

 

 

Citeste in continuare

Parteneri


Știri calde

Actualitate2 ore ago

Editorial / Microbii în costumele lor scumpe, ce au ajuns șefi peste prostime

Microbii în costumele lor scumpe, ce au ajuns șefi peste prostime, dau dovadă de o naivitatea  demnă de un titlu...

Actualitate2 ore ago

Pastila zilei/Un condamnat la 2 ani şi 2 luni de închisoare cu suspendare pentru proxenetism, inspectorul general de stat de la Inspectia Muncii

Constantin Miclau, se poate lauda că este inspectorul general de stat de la Inspectia Muncii…Un condamnat la 2 ani şi...

Actualitate2 ore ago

Cine a mințit în Declarații…? Nicolicea din Parlament ori “Nicolicii” din Administrația publică locală și județeană Mehedinți!?

Șoc și groază…După ce am publicat cum COMUNISTUL ZIMȚEA a luat cancelaria școlii în Severin și locuiește în ea…Acum vă...

Actualitate2 ore ago

Pe moșia SENATORULUI SIBINESCU…/Să vedeți, mâna dreaptă a lui Călin Popescu Tăriceanu, luptă din plin pentru STATUL PARALEL … Să îl susțină

ALDE Mehedinţi a fost în mod sigur revelaţia ultimului  scrutin parlamentar din anul 2016 în judeţ. A obţinut în judeţ...

Actualitate2 ore ago

Ponta, faci si tu un miting?

(Preluare National  – Catalin Tache): Iata ca probabil si pe fondul ”repatrierii” iminente in Romania, chiar daca nu pe deplin...

Actualitate2 ore ago

Cotroceni all inclusive: Iohannis, la miting cu sefa de protocol

(PRELUARE INPOLITICS.RO): Că președintele Klaus Iohannis a convocat un referendum național de zeci de milioane de euro, dar a uitat...

Actualitate17 ore ago

Revenirea lui Gabriel Oprea pe scena politica, da roade!/UNPR, surpriza alegerilor/Analiza

“Zilele astea toată lumea se concentrează pe soarta partidelor mari. Când, de fapt, adevăratele surprize se întâmplă în cazul celorlalte...

Actualitate1 zi ago

Comunicat de presă/Se solicită intervenția Guvernului României pentru soluționarea situației privind îndepărtarea monumentului ecvestru al Domnitorului Mihai Viteazul din Piața Unirii din Oradea

20.05.2019 Președintele UNPR Gabriel Oprea a transmis, luni, Primului-ministru Viorica Dăncilă o scrisoare deschisă în care solicită intervenția Guvernului României...

Actualitate2 zile ago

SRI nu are competente teritoriale în exterior/ Cât de incompetent profesional ca lucrător pe informatii/contrainformații este Coldea?

Cât de incompetent profesional ca lucrător pe informatii/contrainformații de securitate nationala si lipsit de cunoștințe juridice poate fi un general...

Actualitate2 zile ago

Ramane sa reflectati cine este si cum se repliaza sistemul paralel!

Iata cum se poate obtine un consens politic absolut in Parlamentul Romaniei, mai ales in Senat, unde cu 104 de...

Actualitate2 zile ago

A dispărut un dosar/denunţ din DNA: pe fostul şef SRI

În decembrie 2015, un om de afaceri, reţinut şi ulterior trimis în judecată de DNA, denunţă la DNA pe fostul...

Actualitate2 zile ago

Sunt primar mă doare în…PARCUL NAȚIONAL…Mă apără judecătorul!

Cum poți construi ilegal într-o arie protejată cu voie de la Romsilva și Tribunal? O fâneață dintr-o zonă protejată dintr-un...

Actualitate2 zile ago

Primarul PSD din municipiul Orșova, Marius Stoica este un PENAL

Primarul municipiului Orşova, social-democratul Marius Stoica, a fost trimis în judecată într-un dosar penal pentru comiterea mai multor infracţiuni, precum...

Actualitate2 zile ago

Editorial/Scrisoarea unui subaltern!

„Chiar dacă umbli năuc zi și noapte ești mai singur și mai marginalizat ca niciodată! Toți te mint, toți îți...

Actualitate2 zile ago

De ce a rupt-o Dragnea cu Carmen Dan!

(Preluare National  – Catalin Tache): Liviu Dragnea i-a dat interzis lui Carmen Dan in campania electorala! Masura radicala, fara precedent...

Partener media exclusiv

stiri actualizate

Top Articole Incisiv