Connect with us

Actualitate

Afacerea VARLAM și boierul Aladin din fruntea PSD Mehedinți

Incisiv

Publicat

pe

Un Liviu Dragnea în miniatură și la port, mustață și îmbogățire peste noapte din ,,angajat,, al instituției statului!

Cei care credeau că nu mai suntem interesaţi de viaţa şi activitatea preşedintelui CJ, domnul avocat Aladin Gigi Georgescu, sau de cea a mai- marelui pădurarilor din judeţ, directorul Sorin Nicolicioiu, au ocazia să vadă că nu este aşa. Să aflăm care ar fi încrengăturile relaţiei dintre cele două personaje. Domnul Nicolicioiu afirmă, unor apropiaţi, că are pregătită suma de 200.000 de euro pentru a-şi finanţa candidatura la un fotoliu de deputat în viitoarea legislatură! Prima dată am fost surprinşi, cum să strângă un bugetar, fie el şi director, o astfel de sumă? Simplu, vânzând cantităţi uriaşe de lemne din fondul Ocolului Silvic Baia de Aramă, făcând ceva mişmaşuri cu vânătorile din acelaşi areal şi asigurând unele plăţi oneroase către terţi care au obţinut, în mod suspect, suprafeţe împădurite…Ușor-ușor zvonul începe să  devină credibil!

Dar Aladin, Aladin file din povestea noastră… Să ne întoarcem la el!

Gigi-Aladin Georgescu, preşedintele CJ Mehedinţi are două terenuri intravilane, unul agricol şi unul forestier, trenuri prin București, și alte proprietăți, mai deţine o casă de locuit în localitatea mehedinţeană Vânju Mare, o casă de vacanţă în Eşelniţa, o vilă de lux în spatele spitalului județean din Drobeta Turnu Severin, hectare întregi la malul Dunării și pădure,  multă pădure,  acoperită și la vedere. Mașini de lux, pe numele rudelor, afaceri cu internet, (EUDIS), cu toate UAT -urile din Mehedinți,  pe numele fostului cumnat,  acționar la televiziunea Severin, tot printr-un interpus, soția a facut-o director la Direcția de Cadastru Județeană Mehedinți, și iubita, actuală, mare șefă din umbră la Muzeul Porțile de Fier,  unde au fost cheltuite milioanele de euro și piciorul podului lui Traian este tot inundat.

Cu toate astea, șeful PSD Mehedinți și președintele CJ Mehedinți,  este favorizat de FISC, care îl păsuiește de la neplata sumei datorate statului de aproape 6 miliarde lei!

Georgescu are un depozit bancar de 91.000 de euro, dar şi o serie de datorii. În primul rând e datornic cu 120.000 de euro la stat, în urma unei decizii de impunere emisă de ANAF. Însă mai are de achitat şi un credit bancar de 20.000 de euro. Anul trecut, preşedintele CJ Mehedinţi a încasat suma de 560.624 de lei de la Ion Varlam, banii reprezentând un onorariu rămas restant încă din 2010, de când presta servicii de avocatură…Dar ce a făcut Aladin Georgescu pentru acești bani?

A luptat împotriva județului în dosarul prin care județul Mehedinți a fost văduvit de peste 3000 de hectare de pădure în: Pătulele, Gruia, Jiana, Orșova și Eșelnița!

Avocat a fost Aladin Georgescu, actualul președinte al PSD Mehedinți.

Cu toate că cetățenii din județul nostru au făcut zeci de petiții către DNA și parchete, nimeni nu mișcă un deget împotriva celor ce defrișează pădurile!

Ba mai mult, Aladin Georgescu, mi-a declarat că…Dosarul VARLAM este pentru mine, avocatul Georgescu, unul dintre dosarele cu care mă mândresc și nu am încălcat legea cu nimic!”, declara Aladin Georgescu în discuțiile despre faptul că dosarul este la DNA și există riscu să fie arestat din poziția de președinte al Consiliului Județean Mehedinți, conform jurnalistului Alin Ghiciulescu.

Dar de ce este Aladin Georgescu liniștit și nu își face griji?

În primul rând, fostul șef SRI, Oros, rubedenie și prieten al procurorulu DIICOT Mehedinți, Odină, și chiar adjunctul SRI, Prunescu, au primit acordul și susținerea de obiective cu siguranță clasa A în clădirea Consiliului Județean Mehedinți, clădire a întregului aparat administrativ al județului Mehedinți, unde este și unitatea DGA, condusă de Luca! Cum care Luca? Interimarul susținut politic și de Georgescu la șefia întregi poliții Mehedinți, ei bine din aceiași clădire, pe o rază de 1000 de metri pătrați, sunt ascultați   și ,,guguștiuci,, ce cântă. Și aceste personaje,  au fost găsite de primarul Constantin Trușcă în biroul lui Aadin, fiind chiar un scandal pe această temă între primar și președinte.

Dar, mai există ceva…

În perioada 2005-2010, Universitatea Harvard a cumparat 33600 ha de padure in Romania, chipurile, pentru cercetare. Padurile erau cumparate ilegal, fara a se respecta dreptul de preemțiune al Romsilva,(o Romsilva ce a trimis în CJ Mehedinți, pe șeful ei, subaltern lui Aladin Georgescu, (Nicolicioiu, care este și consilier județean) , astfel că  românul  care se ocupa de cumparare din partea universitatii Harvard, Dragos Lipan, a fost condamnat definitiv 3 ani cu suspendare pentru infracțiuni de corupție.

Beneficiarul tranzactiilor ilegale, Universitatea Harvard, nu numai că nu a fost deranjat nici măcar  cu o întrebare, ba a vândut liniștit toate cele 33600 de ha, fix firmei suedeze Ikea, prima achiziție de acest fel efectuată la nivel mondial de grupul suedez. Unde au cumpărat și taie…Ați ghicit în pădurile lui Varlam la Mehedinți,  același Varlam care are și hergheliile de cai, pe unde își face veachul și deputatul Vlad Bontea,  apropiatul lui Aladin Georgescu, (despre domeniul din Mogoșoaia altădată)  dar a fost trecut pe lista câștigătoare a parlamentului împotriva tuturor, doar ce naiba, este și el nepot de general, și ce general!!!Generalul Iliescu de la Strehaia…Prietenii știu de ce!!!

 

Dar pădurile în Mehedinți sunt încă tăiate! Și autoritățile dorm…

 

Cui i-a conferit regele Suediei ordinul Steaua Polară, distincţie  în semn de recunoaştere pentru „lupta susţinută şi curajoasă împotriva corupţiei din România” si pe cine a inclus Universitatea Harvard printre femeile cu contribuţii semnificative în domeniile drept şi justiţie? Chiar credeți  că pe suedezi sau pe ăia de la Harvard îi doare de ce se întâmplă cu corupția prin România. Sau oferă distincții în semn de recunoaștere pentru serviciile aduse?

În acest timp  Ikea face mobilă din pădurile noastre… Păi nu merităm sa fim colonie?”

 

Oricum doar averea unui singur om, din această afacere a crescut de la maxim 10 mii de euro la 10 milioane de euro în 10 ani!!! Șeful PSD Mehedinți știe…

 

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=221957535335152&id=753018948171708

 

Vă aduceţi aminte despre celebrul caz Varlam, al cărui apărător a fost actualul preşedinte al CJ Mehedinţi, caz despre care am mai scris şi în care familia Varlam obţinea, în baza unei descendenţe. Discutabile. . . Mii de hectare de teren împădurit în Mehedinţi? Ei, bine, tot la intervenţia domnului Aladin Gigi Georgescu, pe vremea când era subprefectul județului Mehedinți, cu presiuni asupra primarilor și cu ajutorul domnului Sorin Nicolicioiu a făcut demersurile necesare pentru ca familia Varlam să primească de la Romsilva, pe lângă păduri și suma de  600 de milioane de lei în anul 2013, pentru (chipurile) „lucrări de întreţinere fond forestier”! Şi uite aşa, că nimic nu se face degeaba, se asigură fonduri de rezervă pentru „oamenii cumsecade”!!! şi acesta, fiţi convinşi, este doar un exemplu.

Toate treburile astea răspund întrebărilor: de unde s-a pus deoparte, de către un biet bugetar, suma de 200.000 de euro care poate fi oricând şi dintr-un singur foc, cheltuită. De unde s-au strâns bani pentru construirea unei vile impunătoare în satul Cerna Sat, cum de s-a achiziţionat o limuzină cu suma de 18.000 de euro plătiţi cash!? Astea nu sunt toate, staţi liniştiţi, iar conducerea Romsilva ştie despre toate astea, pentru că un control făcut în anii ce au trecut, control coordonat de un anume domn Aldea, a răspuns la o parte din întrebări, numai că s-a pus batista pe ţambal, că vorba aceea, de bani negri e nevoie şi mai bine să-şi belească ei fraierii decât să-i dea pe mâna Justiţiei! Vom reveni, vă asigurăm, pentru că subiectul este mai mult decât interesant!

 

Așa că în cel mai sărac județ din România…

 

O afacere fabuloasã, prin care peste 3000 de hectare de teren, cu suprafeţe întinse de pãdure, au ajuns în posesia unui anume Ion Varlam, duce pânã la vârful conducerii Consiliului Judeţean Mehedinţi…

O afacere prin care un anume Ion Varlam din Bucureşti a reuşit sã intre în posesia a peste 3000 de hectare de teren, pe raza comunei Pãtulele era devoalatã în cadrul unei emisiuni „Observ Tot” din data de 15 martie 2018. Afacerea este cu atât mai dubioasã cu cât la ea ar fi pus umãrul şi preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi. În calitate de avocat la acea vreme, Georgescu l-a reprezentat în instanţã pe Ion Varlam şi l-a ajutat sã punã mâna pe terenuri. Dupã ce retrocedarea plinã de suspiciuni s-a realizat, avocatul Aladin Georgescu ar fi dobândit mai multe hectare de teren, iar anchetele demarate de mai multe parchete, precum şi de cãtre DNA se împiedicã şi par sã nu se mai termine. Pe raza comunei Gruia, de asemenea, acelaşi preşedinte ar fi primit ca donaţie vreo cinci hectare de pãdure, care apare şi în declaraţia de avere. În declaraţia de avere a preşedintelui Aladin Georgescu mai apar 50 de hectare de teren agricol, dar şi o datorie cãtre Varlam Ion, în valoare de 40.000 de lei. Interesant este şi faptul cã, analizând evoluţia declaraţiilor de avere, între 2013 şi 2017, Ion Varlam nu lipseşte din acestea. El i-a plãtit avocatului Georgescu un onorariu de peste 5 miliarde de lei vechi.,,, precizeaza jurnalistul Alin Ghiciulescu.

Ciudat este că procurorii DNA tac…Să fie vorba despre faptul că fratele lui Aladin Georgescu este ofițer,  fost SIE, actualmente DGA?

Capitolul V – Datorii, pe rândul al patrulea din tabelul creditorilor, figureazã un împrumut luat de Aladin Georgescu de la Ion Varlam”, potrivit declaraţiei de avere nr. 28/14 iunie 2013. „Capitolul VII – Venituri, la punctul 2.1 din tabel, Georgescu Aladin Gigi declarã cã a primit un onorariu avocaţial restant de la Varlam Ion, în valoare de 30.000 de euro, adicã 134.379 de lei. La capitolul I, terenuri deţinute, Aladin Georgescu declarã, pe rândurile 3 şi 4 din tabel, 50 de hectare de teren agricol cumpãrat şi 5 hectare de teren primit ca donaţie”, potrivit declaraţiei de avere nr. 25/15 iunie 2015. „Capitolul VII – Venituri, la punctul 2.1 din tabel, Georgescu Aladin Gigi declarã cã a primit un onorariu avocaţial restant de la Varlam Ion, în valoare de 560.624 de lei. La capitolul V, datorii, Aladin Georgescu menţine împrumutul luat de la Varlam Ion în valoare de 40.000 de lei”, potrivit declaraţiei de avere nr. 58/22 iulie 2016. Datoria cãtre Varlam se menţine aceeaşi şi în ultima declaraţie de avere postatã pe site-ul Consiliului Judeţean Mehedinţi în iunie 2017. Cu alte cuvinte, avocatul Aladin Gigi Georgescu a obţinut de la boierul Ion Varlam aproape şapte miliarde de lei doar până acum.

Circuitul alambicat pe la DNA al dosarului este încã misterios, dar poate cã actualul preşedinte al CJ Mehedinţi ar dormi mult mai liniştit dacã noul cod de procedurã penalã ar fi adoptat prin ordonanţã de urgenţã. (Cristina T.).

 

Actualitate

Cum apara statul roman interesul salariatilor acestui agent economic de interes public major? SRI “doarme” sau iar are alte interese “absconse”?

Incisiv

Publicat

pe

De

Dancila face parte din statul paralel intrucat nu a dat raspuns cu privire la protocolele incheiate intre SRI si institutiile. parte ale administratiei publice centrale. aflate in coordonarea sau subordinea Guvernului Romaniei!!!

Recent unul dintre sindicatele existente la nivelul operatorului de comunicatii electronice fixe si mobile – “Telekom Romania”, a trimis o scrisoare catre ministrul comunicatiilor si societatii informationale prin care il sesizeza de intentiile actionarului majoritar al companiei “Telekom Romania” de a  vinde actiunile detinute. Interesant este ca pe langa acest aspect actionarul majoritar OTE si DT are in vedere o serie de proceduri de externalizare a unor activitati interne ale operatorului catre terte parti interesate, dar fara se informeze salariatii posibili afectati de astfel de masuri de reorganizare manageriale situatie ce ar putea intra sub incidenta prevederilor Legii nr.67/2006 privind protecţia drepturilor salariaţilor în cazul transferului întreprinderii, al unităţii sau al unor părţi ale acestora.

Semnalam faptul ca, avand in vedere interesul public intrucat operatorul “Telekom Romania” este un agent economic de interes public major si mai mult infrastructura de comunicatii a acestuia face parte din infrastructura critica nationala conform OUG nr.98/2010 privind identificarea, desemnarea şi protecţia infrastructurilor critice, respectiv normelor infralegale aplicabile,  situatie in care organele abilitate ale statului roman (MCSI, ANCOM, MAI, SRI, MMJS etc.) comisiile ITC ale Parlamentului Romaniei) ar trebui sa analizeze si sa ofere publicului cel putin un raspuns competent cu privire la situatia de fapt sus precizata.

De altfel, sindicatele comenteaza intern faptul ca managementul grupului “TELEKOM ROMANIA” intentioneaza ca pana la finele lunii septembie sa reduca numarul salariatilor grupului din Romania cu cel putin 800 de salariati din toate structurile organizatinale proprii, pe langa actiunea de externalizare a activitatilor de IT catre firme interesate ce vor raspunde cereri de oferta efectuate acum cateva luni de catre departamentul de achizitii al “TELEKOM ROMANIA”.

Cum apara statul roman interesul salariatilor acestui agent economic de interes public major, respectiv cum apara acelasi stat roman interesul sau economic si financiar detinut prin actiunile proprii la aceast operator de comunicatii eletronice, care in mod relevant mai are si protocoale clasificate incheiate cu SRI, dupa cum rezulta din raspunsul la o interpelare adresata, in mai 2018, de catre un parlamentar catre MCSI, dar si catre Primul – ministru al Romaniei ce nu s-a obosit sa raspunda nici pana la aceasta data, chiar daca conform Constitutiei art.112 avea o obligatie legala de serviciu.

Asteptam cu nerabdare un raspuns oficial din parte autoritatilor in drept atat in contextul prevederilor legale ale Legii nr.544/2001 dar si in contextul interesului national fata de situatiile create de managementul strain al operatorului anterior referit. (Cristina T.).

BNS
CAZAN 1529 A protocoale
CAZAN 1529 C protocol prim ministru
2 05 CAZAN 1529 A protocoale

Citeste in continuare

Actualitate

DGIA : ”Semnezi sau pleci”! Si a plecat!

Incisiv

Publicat

pe

De

(Preluare National – Catalin Tache):

Dupa cum dezvaluiam ieri, dintr-un document incendiar aflat inclusiv pe masa de lucru a premierului Romaniei reiese ca inalti demnitari ai statului roman de la varful Ministerului Apararii Nationale si generali sefi de structuri vitale ale Armatei Romane ar fi fost amenintati fatis de catre cei doi ministri  Mihai Viorel Fifor si Gabriel Beniamin Les, dar si de un colonel din cadrul Directiei Generale de Informatii a Armatei! Totul in urma refuzului acestora de a ceda presiunilor privind semnarea contractului de 1,6 miliarde de euro pentru achizitionarea a patru corvete multifunctionale de la un ofertant indicat cu ”subiect si predicat” .

Si asta cu toate ca atat in plangerile penale aflate pe rolul Parchetului Militar de pe langa Curtea Militara de Apel, cat si a Directiei Nationale Anticoruptie nu doar ca erau prezentate probe privind vicierea procedurii de incredintare a acordului cadru, dar si suspiciunile rezonabile cu privire la faptul ca pretul ”ofertantului indicat” ar fi fost umflat cu nu mai putin de 150 milioane de euro pe corveta, ceea ce ”indica un posibil prejudiciu adus bugetului MApN de 600 milioane euro”! Iar astazi suntem in masura sa dezvaluim si identitatea a doi dintre conducatorii de la varful Ministerului Apararii Nationale care au fost supusi unor campanii agresive si, atentie, puternic sustinute financiar din strainatate pentru a ceda si a ”face abstractie de aspectele negative constatate”, dupa cum reiese din raportul contrainformativ intrat in posesia noastra. In care se mai noteaza si ca pe filiera oculta a ofiterilor de informatii militare li s-a atras atentia  ce repercursiuni ar putea suferi pentru  refuzul de a ”atribui acordul cadru destinat achizitiei celor patru corvete multifunctionale catre un anumit candidat”! Este vorba despre fostul secretar de stat pentru Armamente, Andrei Ignat si de generalul de brigada ing. Ionel Lotan, loctiitor al sefului Departamentului pentru Armamente! Cei care, la scurt timp dupa ce au refuzat ultimatumul DGIA privind ”cooperarea cu partea franceza” si  Ignat chiar a recurs la sesizarea oficiala a structurilor abilitate ale statului roman s-au trezit ”ejectati” de la virful MApN!

Ignat, ”mostenirea” lui Fifor pentru Les

Iar pentru ca umilinta inghitita de structuri informative care altfel se bat cu pumnul in piept cum apara ele tara de ”baietii rai” sa fie deplina, campania de satisfacere a unui partener extern prin plata unei adevarate ”taxe de smecherie” s-a derulat pe mandatul a doi ministri ai Apararii! Pentru ca, dupa cum se avertizeaza in raport, Mihai Fifor ar fi fost stopat la timp prin  nota informativa privind faptul ca ofertantul ”agreat” ar fi intarziat cu nu mai putin de cinci ani fabricarea si predarea catre Marina Armatei Australiene a corvetelor promise. Astfel ca, aflandu-se intre ”ciocanul” intalnirilor de taina cu ambasadoarea Frantei in Romania si ”rezistenta” unor demnitari si generali romani, totul sub nasul colaborationistei DGIA, fostul ministru a preferat in cele din urma politica ”strutului”, panicat fiind si de dezvaluirile de la acea vreme din ”National ”. ”Urmare a acestor discutii, ministrul Mihai Viorel Fifor nu a dat curs timp de mai multe luni unei note de informare referitoare la aspecte privind grave dificultati si probleme existente in activitatile competitorilor francezi”. Astfel ca ”avand in vedere ca pana la eliberarea sa din functie , ministrul Mihai Viorel Fifor nu a reusit sa impuna conducerii Departamentului pentru Armamente sa accepte atribuirea in conditii de incalcare a legii a acordului cadru destinat achizitiei celor patru corvete multifunctionale, demersurile efectuate in scopul satisfacerii prin metode incorecte a interesului unuia dintre competitorii inscrisi in cursa pentru atribuirea acordului cadru, demersurile sale au fost continuate de actualul ministru Gabriel Beniamin Les. Aceasta dupa ce in mod repetat a incercat sa il intimideze pe Andrei Ignat, secretar de stat si sef al Departamentului pentru Armamente la acea data , pentru a accepta ca in conditii de nelegalitate sa accepte atribuirea acordului cadru destinat achizitiei celor patru corvete catre un anume competitor a propus eliberarea din functie a acestuia”.

Generalul Lotan, victima colaterala

Numai ca amenintarile nu au incetat nici dupa ”decaparea” secretarului de stat, intrucat ” dupa eliberarea la data de 10.06.2019 a lui Andrei Ignat din functia de secretar de stat si sef al Departamentului pentru Armamente, eforturile ministrului Gabriel Beniamin Les de a determina atribuirea acordului cadru destinat achizitiei celor patru corvete multifunctionale catre un anume competitor au fost exercitate asupra generalului de brigada ing. Ionel Lotan, loctiitor in acea perioada al sefului Departamentului pentru Armamente. Astfel ca generalul Lotan a fost pus la randul sau in situatia in care s-a aflat si secretarul de stat Ignat, amenintat de ofiteri de informatii militare sa dea curs cererilor imperative si abuzive ale conducerii MApN sau de a fi eliberat din functia pe care o ocupa. Situatie in care generalul Lotan a refuzat si el sa incalce legea, preferand mai bine sa-si depuna raportul de pensionare, 20.06.2019  fiind ultima sa zi de activitate in Ministerul Apararii Nationale”.

Si uite cum MApN nu are conducere la Departamentul pentru Armamente, achizitia de corvete a fost suspendata prin incheierea nr. 883/C1/1061 din 14.06.2019 a CNSC iar ministrul Apararii nu face niciun demers legal desi  Curtea Constitutionala a decis ca prelungirea mandatului generalului Ionel Ciuca in fruntea Armatei Romane este ilegala! Colonelul Preda de la DGIA stie bine de ce…Dar si noi!

 

 

Citeste in continuare

Actualitate

DEMASCAREA SECURISTILOR INCURCATI DE SIIJ

Incisiv

Publicat

pe

De

La DNA dospeau pentru vremuri ‘oportune’ peste 4.000 de dosare… Santaj, amenintari, intimidari…

Presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu (foto) ia pozitie in fata incercarilor disperate ale unor magistrati si politicieni care se zbat sa provoace desfiintarea Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie.

Iata postarea facuta de Calin Popescu Tariceanu:

“Vad o agitatie neobisnuita in anumite zone dupa ce Comisia de la Venetia a opinat ca exista neclaritati in procesul de numire si functionare a Sectiei speciale de investigare a magistratilor. Poate membrii comisiei or fi avand unele semne de intrebare, dar voi, aparatorii vechiului sistem, sigur nu aveti.

Va prefaceti ca nu stiti de ce s-a infiintat aceasta sectie. Va reamintesc eu, pe scurt: pentru ca, atunci cand de anchetarea magistratilor se ocupa DNA, aveam parte, in fapt, de o ampla operatiune de confectionare a unor dosare pentru santajarea instantelor de judecata. Cand Sectia s-a infiintat, la DNA dospeau pentru vremuri ‘oportune’ peste 4.000 de dosare pe numele unor magistrati. Cand a fost momentul transferului acestor dosare la noua sectie, acelasi DNA a clasat mai mult de jumatate dintre ele. Dovada clara ca erau tinute doar ca metoda de santaj. Pe atunci era totul in regula, nu-i asa, pentru ca doamna Kovesi si acolitii ei aveau drept de viata si de moarte asupra Justitiei, punand pumnul in gura judecatorilor si fortandu-i sa danseze in campul tactic dupa muzica serviciilor.

Acum cand avem o sectie dedicata anchetarii magistratilor, o sectie complet independenta si plasata sub autoritatea CSM, garantul independentei justitiei, brusc nu mai e in regula.

Oare de ce?

Simplu: din interes, ignoranta, ori pur si simplu ticalosie, sunteti gata sa sacrificati libertatea si independenta judecatorilor. Sunteti gata sa faceti orice ca sa ingropati greselile – eufemistic spus greseli – trecutului. Sau si mai simplu: din pura complicitate cu artizanii mentinerii Justitiei in genunchi, de ani si ani de zile.

Comunistii au facut justitia cu procurorii si securistii. Regimul Macovei-Kovesi-Basescu a adaugat acestora arhiva SIPA, CNSAS, ANI sau interceptarile ilegale ale SRI.

Santaj, amenintari, intimidari, nu ati precupetit niciun efort. In tara lui Negulescu-Portocala, Romania a devenit, intr-adevar, o imensa portocala, una mecanica, exact ca in romanul lui Burgess. Naturala si colorata la exterior, dar ascunzand sub coaja un imens si tenebros mecanism de mare precizie – mecanismul dictaturii statului paralel cu sprijinul nepretuit al procurorilor.

De asta si nu de altceva va repugna Sectia speciala, nu va mai ascundeti pe dupa plop, baieti. Si mai rasfirati-va, cat de cat, ca bate la ochi”. (Paul D.).

 

Citeste in continuare

Parteneri


Parteneri speciali-probleme juridice

Știri calde

Actualitate11 ore ago

Cum apara statul roman interesul salariatilor acestui agent economic de interes public major? SRI “doarme” sau iar are alte interese “absconse”?

Dancila face parte din statul paralel intrucat nu a dat raspuns cu privire la protocolele incheiate intre SRI si institutiile....

Actualitate11 ore ago

DGIA : ”Semnezi sau pleci”! Si a plecat!

(Preluare National – Catalin Tache): Dupa cum dezvaluiam ieri, dintr-un document incendiar aflat inclusiv pe masa de lucru a premierului...

Actualitate11 ore ago

DEMASCAREA SECURISTILOR INCURCATI DE SIIJ

La DNA dospeau pentru vremuri ‘oportune’ peste 4.000 de dosare… Santaj, amenintari, intimidari… Presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu (foto) ia...

Actualitate11 ore ago

“Mai tineti minte cum se straduia o unitate de seama a online-ului sa scuze limbajul de borfas al lui Negulescu?”

Foarte buna comparatia cazurilor procurorilor Piturca-Portocala pe care o face Cristoiu! Si atunci, ca si acum, s-a incercat salvarea lor,...

Actualitate11 ore ago

PSD nu va vota ,,reînnoirea” vetustului Isărescu la BNR

Pun și eu aici 2 cenți: PSD nu va vota ,,reînnoirea” vetustului Isărescu la BNR. Tăriceanu, brațul din Senat al...

Actualitate11 ore ago

Exploziv: Liiceanu, filosoful cu misiuni de la PCR

(PRELUARE INPOLITICS.RO): Cel mai bun articol, fără doar și poate, pe care l-am citit în ultimii ani. Nici măcar nu...

Actualitate11 ore ago

Șeful Institutului Wiesel vrea terenul Muzeului Antipa: Este adevărat că zona este protejată, dar asta nu însemnă că nu se pot face construcții acolo

Preluare FLUX 24: Propunerea ca Muzeul Holocaustului să fie construit în curtea Muzeului Antipa a fost făcută de Institulul ”Elie Wiesel”,...

Actualitate11 ore ago

Executarea sumară a domnului Rareș Bogdan

Ludovic Orban, președintele PNL a decis. Contrar așteptărilor, Rareș Bogdan nu va prelua președinția celei mai mari organizații PNL din...

Actualitate1 zi ago

Editorial/ Dar serviciile secrete? Impecabile, domnule!

După 2009, a continuat politica trecerii în rezervă a foştilor ofiţeri de Securitate. Au ieşit la pensie fostul sef al...

Actualitate1 zi ago

In administratia lui Adrian Dobre se inmultesc doar numarul de sobolani

Primim la redactie: Buna ziua, Va transmit acest email; cu speranta ca veti publica un articol si despre situatia din...

Actualitate1 zi ago

Atac mafiot la varful MApN!

(Preluare National – Catalin Tache): Continuam astazi publicarea mai multor fragmente din raportul contrainformativ intrat in posesia noastra si in...

Actualitate1 zi ago

PNL Bucuresti in pragul exploziei: Violeta Alexandru presedinte interimar

(PRELUARE INPOLITICS.RO): Biroul Executiv al PNL, reunit azi, a decis ca Violeta Alexandru să conducă interimar organizația București, cea mai...

Actualitate1 zi ago

Falsa lecție încasată de PSD

Există o gravă contradicție în termeni. Pe de-o parte, unii dintre șefii PSD, în frunte cu doamna Dăncilă, afirmă că...

Actualitate3 zile ago

Omul lui Dragnea de la M.A.E/Incompetenta, ilegalitatile, morti “supecte” si “parfum” de servicii (I)

Avocata Laura Elena Chiorean (foto) din Cluj Napoca este, începând cu data de 8 Martie a.c., noul Secretar general al...

Actualitate3 zile ago

Carmen Dan, ”Denuntul Secolului” la DNA!

(Preluare National – Catalin Tache): Gata, este tot mai groasa pentru Carmen Dan! Cea care parca a avut gura aurita,...

Partener media exclusiv

stiri actualizate

Top Articole Incisiv