Connect with us

Actualitate

Afacerea VARLAM și boierul Aladin din fruntea PSD Mehedinți

Incisiv

Publicat

pe

Un Liviu Dragnea în miniatură și la port, mustață și îmbogățire peste noapte din ,,angajat,, al instituției statului!

Cei care credeau că nu mai suntem interesaţi de viaţa şi activitatea preşedintelui CJ, domnul avocat Aladin Gigi Georgescu, sau de cea a mai- marelui pădurarilor din judeţ, directorul Sorin Nicolicioiu, au ocazia să vadă că nu este aşa. Să aflăm care ar fi încrengăturile relaţiei dintre cele două personaje. Domnul Nicolicioiu afirmă, unor apropiaţi, că are pregătită suma de 200.000 de euro pentru a-şi finanţa candidatura la un fotoliu de deputat în viitoarea legislatură! Prima dată am fost surprinşi, cum să strângă un bugetar, fie el şi director, o astfel de sumă? Simplu, vânzând cantităţi uriaşe de lemne din fondul Ocolului Silvic Baia de Aramă, făcând ceva mişmaşuri cu vânătorile din acelaşi areal şi asigurând unele plăţi oneroase către terţi care au obţinut, în mod suspect, suprafeţe împădurite…Ușor-ușor zvonul începe să  devină credibil!

Dar Aladin, Aladin file din povestea noastră… Să ne întoarcem la el!

Gigi-Aladin Georgescu, preşedintele CJ Mehedinţi are două terenuri intravilane, unul agricol şi unul forestier, trenuri prin București, și alte proprietăți, mai deţine o casă de locuit în localitatea mehedinţeană Vânju Mare, o casă de vacanţă în Eşelniţa, o vilă de lux în spatele spitalului județean din Drobeta Turnu Severin, hectare întregi la malul Dunării și pădure,  multă pădure,  acoperită și la vedere. Mașini de lux, pe numele rudelor, afaceri cu internet, (EUDIS), cu toate UAT -urile din Mehedinți,  pe numele fostului cumnat,  acționar la televiziunea Severin, tot printr-un interpus, soția a facut-o director la Direcția de Cadastru Județeană Mehedinți, și iubita, actuală, mare șefă din umbră la Muzeul Porțile de Fier,  unde au fost cheltuite milioanele de euro și piciorul podului lui Traian este tot inundat.

Cu toate astea, șeful PSD Mehedinți și președintele CJ Mehedinți,  este favorizat de FISC, care îl păsuiește de la neplata sumei datorate statului de aproape 6 miliarde lei!

Georgescu are un depozit bancar de 91.000 de euro, dar şi o serie de datorii. În primul rând e datornic cu 120.000 de euro la stat, în urma unei decizii de impunere emisă de ANAF. Însă mai are de achitat şi un credit bancar de 20.000 de euro. Anul trecut, preşedintele CJ Mehedinţi a încasat suma de 560.624 de lei de la Ion Varlam, banii reprezentând un onorariu rămas restant încă din 2010, de când presta servicii de avocatură…Dar ce a făcut Aladin Georgescu pentru acești bani?

A luptat împotriva județului în dosarul prin care județul Mehedinți a fost văduvit de peste 3000 de hectare de pădure în: Pătulele, Gruia, Jiana, Orșova și Eșelnița!

Avocat a fost Aladin Georgescu, actualul președinte al PSD Mehedinți.

Cu toate că cetățenii din județul nostru au făcut zeci de petiții către DNA și parchete, nimeni nu mișcă un deget împotriva celor ce defrișează pădurile!

Ba mai mult, Aladin Georgescu, mi-a declarat că…Dosarul VARLAM este pentru mine, avocatul Georgescu, unul dintre dosarele cu care mă mândresc și nu am încălcat legea cu nimic!”, declara Aladin Georgescu în discuțiile despre faptul că dosarul este la DNA și există riscu să fie arestat din poziția de președinte al Consiliului Județean Mehedinți, conform jurnalistului Alin Ghiciulescu.

Dar de ce este Aladin Georgescu liniștit și nu își face griji?

În primul rând, fostul șef SRI, Oros, rubedenie și prieten al procurorulu DIICOT Mehedinți, Odină, și chiar adjunctul SRI, Prunescu, au primit acordul și susținerea de obiective cu siguranță clasa A în clădirea Consiliului Județean Mehedinți, clădire a întregului aparat administrativ al județului Mehedinți, unde este și unitatea DGA, condusă de Luca! Cum care Luca? Interimarul susținut politic și de Georgescu la șefia întregi poliții Mehedinți, ei bine din aceiași clădire, pe o rază de 1000 de metri pătrați, sunt ascultați   și ,,guguștiuci,, ce cântă. Și aceste personaje,  au fost găsite de primarul Constantin Trușcă în biroul lui Aadin, fiind chiar un scandal pe această temă între primar și președinte.

Dar, mai există ceva…

În perioada 2005-2010, Universitatea Harvard a cumparat 33600 ha de padure in Romania, chipurile, pentru cercetare. Padurile erau cumparate ilegal, fara a se respecta dreptul de preemțiune al Romsilva,(o Romsilva ce a trimis în CJ Mehedinți, pe șeful ei, subaltern lui Aladin Georgescu, (Nicolicioiu, care este și consilier județean) , astfel că  românul  care se ocupa de cumparare din partea universitatii Harvard, Dragos Lipan, a fost condamnat definitiv 3 ani cu suspendare pentru infracțiuni de corupție.

Beneficiarul tranzactiilor ilegale, Universitatea Harvard, nu numai că nu a fost deranjat nici măcar  cu o întrebare, ba a vândut liniștit toate cele 33600 de ha, fix firmei suedeze Ikea, prima achiziție de acest fel efectuată la nivel mondial de grupul suedez. Unde au cumpărat și taie…Ați ghicit în pădurile lui Varlam la Mehedinți,  același Varlam care are și hergheliile de cai, pe unde își face veachul și deputatul Vlad Bontea,  apropiatul lui Aladin Georgescu, (despre domeniul din Mogoșoaia altădată)  dar a fost trecut pe lista câștigătoare a parlamentului împotriva tuturor, doar ce naiba, este și el nepot de general, și ce general!!!Generalul Iliescu de la Strehaia…Prietenii știu de ce!!!

 

Dar pădurile în Mehedinți sunt încă tăiate! Și autoritățile dorm…

 

Cui i-a conferit regele Suediei ordinul Steaua Polară, distincţie  în semn de recunoaştere pentru „lupta susţinută şi curajoasă împotriva corupţiei din România” si pe cine a inclus Universitatea Harvard printre femeile cu contribuţii semnificative în domeniile drept şi justiţie? Chiar credeți  că pe suedezi sau pe ăia de la Harvard îi doare de ce se întâmplă cu corupția prin România. Sau oferă distincții în semn de recunoaștere pentru serviciile aduse?

În acest timp  Ikea face mobilă din pădurile noastre… Păi nu merităm sa fim colonie?”

 

Oricum doar averea unui singur om, din această afacere a crescut de la maxim 10 mii de euro la 10 milioane de euro în 10 ani!!! Șeful PSD Mehedinți știe…

 

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=221957535335152&id=753018948171708

 

Vă aduceţi aminte despre celebrul caz Varlam, al cărui apărător a fost actualul preşedinte al CJ Mehedinţi, caz despre care am mai scris şi în care familia Varlam obţinea, în baza unei descendenţe. Discutabile. . . Mii de hectare de teren împădurit în Mehedinţi? Ei, bine, tot la intervenţia domnului Aladin Gigi Georgescu, pe vremea când era subprefectul județului Mehedinți, cu presiuni asupra primarilor și cu ajutorul domnului Sorin Nicolicioiu a făcut demersurile necesare pentru ca familia Varlam să primească de la Romsilva, pe lângă păduri și suma de  600 de milioane de lei în anul 2013, pentru (chipurile) „lucrări de întreţinere fond forestier”! Şi uite aşa, că nimic nu se face degeaba, se asigură fonduri de rezervă pentru „oamenii cumsecade”!!! şi acesta, fiţi convinşi, este doar un exemplu.

Toate treburile astea răspund întrebărilor: de unde s-a pus deoparte, de către un biet bugetar, suma de 200.000 de euro care poate fi oricând şi dintr-un singur foc, cheltuită. De unde s-au strâns bani pentru construirea unei vile impunătoare în satul Cerna Sat, cum de s-a achiziţionat o limuzină cu suma de 18.000 de euro plătiţi cash!? Astea nu sunt toate, staţi liniştiţi, iar conducerea Romsilva ştie despre toate astea, pentru că un control făcut în anii ce au trecut, control coordonat de un anume domn Aldea, a răspuns la o parte din întrebări, numai că s-a pus batista pe ţambal, că vorba aceea, de bani negri e nevoie şi mai bine să-şi belească ei fraierii decât să-i dea pe mâna Justiţiei! Vom reveni, vă asigurăm, pentru că subiectul este mai mult decât interesant!

 

Așa că în cel mai sărac județ din România…

 

O afacere fabuloasã, prin care peste 3000 de hectare de teren, cu suprafeţe întinse de pãdure, au ajuns în posesia unui anume Ion Varlam, duce pânã la vârful conducerii Consiliului Judeţean Mehedinţi…

O afacere prin care un anume Ion Varlam din Bucureşti a reuşit sã intre în posesia a peste 3000 de hectare de teren, pe raza comunei Pãtulele era devoalatã în cadrul unei emisiuni „Observ Tot” din data de 15 martie 2018. Afacerea este cu atât mai dubioasã cu cât la ea ar fi pus umãrul şi preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi. În calitate de avocat la acea vreme, Georgescu l-a reprezentat în instanţã pe Ion Varlam şi l-a ajutat sã punã mâna pe terenuri. Dupã ce retrocedarea plinã de suspiciuni s-a realizat, avocatul Aladin Georgescu ar fi dobândit mai multe hectare de teren, iar anchetele demarate de mai multe parchete, precum şi de cãtre DNA se împiedicã şi par sã nu se mai termine. Pe raza comunei Gruia, de asemenea, acelaşi preşedinte ar fi primit ca donaţie vreo cinci hectare de pãdure, care apare şi în declaraţia de avere. În declaraţia de avere a preşedintelui Aladin Georgescu mai apar 50 de hectare de teren agricol, dar şi o datorie cãtre Varlam Ion, în valoare de 40.000 de lei. Interesant este şi faptul cã, analizând evoluţia declaraţiilor de avere, între 2013 şi 2017, Ion Varlam nu lipseşte din acestea. El i-a plãtit avocatului Georgescu un onorariu de peste 5 miliarde de lei vechi.,,, precizeaza jurnalistul Alin Ghiciulescu.

Ciudat este că procurorii DNA tac…Să fie vorba despre faptul că fratele lui Aladin Georgescu este ofițer,  fost SIE, actualmente DGA?

Capitolul V – Datorii, pe rândul al patrulea din tabelul creditorilor, figureazã un împrumut luat de Aladin Georgescu de la Ion Varlam”, potrivit declaraţiei de avere nr. 28/14 iunie 2013. „Capitolul VII – Venituri, la punctul 2.1 din tabel, Georgescu Aladin Gigi declarã cã a primit un onorariu avocaţial restant de la Varlam Ion, în valoare de 30.000 de euro, adicã 134.379 de lei. La capitolul I, terenuri deţinute, Aladin Georgescu declarã, pe rândurile 3 şi 4 din tabel, 50 de hectare de teren agricol cumpãrat şi 5 hectare de teren primit ca donaţie”, potrivit declaraţiei de avere nr. 25/15 iunie 2015. „Capitolul VII – Venituri, la punctul 2.1 din tabel, Georgescu Aladin Gigi declarã cã a primit un onorariu avocaţial restant de la Varlam Ion, în valoare de 560.624 de lei. La capitolul V, datorii, Aladin Georgescu menţine împrumutul luat de la Varlam Ion în valoare de 40.000 de lei”, potrivit declaraţiei de avere nr. 58/22 iulie 2016. Datoria cãtre Varlam se menţine aceeaşi şi în ultima declaraţie de avere postatã pe site-ul Consiliului Judeţean Mehedinţi în iunie 2017. Cu alte cuvinte, avocatul Aladin Gigi Georgescu a obţinut de la boierul Ion Varlam aproape şapte miliarde de lei doar până acum.

Circuitul alambicat pe la DNA al dosarului este încã misterios, dar poate cã actualul preşedinte al CJ Mehedinţi ar dormi mult mai liniştit dacã noul cod de procedurã penalã ar fi adoptat prin ordonanţã de urgenţã. (Cristina T.).

 

Actualitate

“Pentru a purta denumirea sursei Manole ar fi rămas străzile ,,Turnătorului” și ,,Unde am alergat după Ana”, zisă și UM 0195”

Incisiv

Publicat

pe

De

Vai de steaua ei de ce a mai rămas din presa economică din România. Inteleg că Ziarul Financiar (care nu este la primul tease mincinos prin intermediul Mediafax), anunță prin intermediul Mediafax : ,,Surpriză! Mugur Isărescu va prelua conducerea FMI, cea mai înaltă funcție din lumea finanțelor publice mondiale obținută de un român”. Evident este un tease mincinos ticălos, iar dacă urmezi link-ul cu titlu mincinos, ZF, prin directorul său editorial mai bagă în titlu: ,,Ce ar fi trebuit să scriem:’. Intersantă politica editorială a Ziarului Financiar din mai multe motive: (i) la Ziarul Financiar ,,trebuie” să scriem. Știam. Măcar să scrie corect. (ii) Articolul se vrea o limbă la adresa lui Mugur Isărescu, în esență Ziarul Financiar plângând pe umărul bătrânului turnător al Securității și concluzionând că: ,,Statul român, instituțiile care fac parte din statul român, nu descoperă nimic, nu promovează nimic în poziții externe relevante”. Nu merită să citiți articolul, în esență Hoștiuc se întreabă de ce în contextul în care Kristalina Georgieva (Bulgaria) preia conducerea FMI și de ce ,,în locul Kristalinei Georgieva nu este Mugur Isărescu, cel mai longeviv bancher central din lume”. Ca să îl luminez pe amicul pe Cristi și să îl potolesc de tease-uri false, o să îi spun doar atât: la conducere FMI nu va ajunge vreodată vreun sicofant al fostei securități comuniste. Un astfel de turnător va ajunge cel mult să fie propus ,,cetățean de onoare” al Municipiului București. De altfel, răspunzând argumentelor că domnia sa a făcut politică monetară prea târziu și prea puțin, Isărescu a declarat anticipat poziția sa: ,,nu am fost în spatele CURVEI”. Domnia sa nu a precizat la conferința de presă din iulie (clar anterioară propunerii care se va dezbate mâine în Consiliul General al Capitalei de acordare a titlului de ,,cetățean de onoare”) dacă totuși s-a aplecat asupra problemei și dacă nu cumva a rămas cu un gust amar… Oricum, având în vedere că politica monetară a lui Isărescu este guvernată de ,,prea puțin, prea târziu, prea ca la țară” (așa cum puteți citi în cel mai recent articol al meu pe blogul personal), este evident, o dată în plus, de ce alde Isărescu nu va ajunge vreodată în vreo poziție care să necesite acordare unei vize cu drept de muncă în SUA, domnia sa nemaiputând spera încă din 1990 la un astfel de privilegiu. Isărescu, Ziarul Financiar, Criti Hoștiuc și Gabriela Firea trebuie să se resemneze că fostul informator al Securității comuniste (sursa Manole) nu va fi numit vreodată în vreo funcție importantă, surse din interiorul primăriei generale confirmându-i că se pregătește, după ungerea de mâine, chiar schimbarea denumirii unei străzi din București. În cărți pentru a purta denumirea sursei Manole ar fi rămas străzile ,,Turnătorului” și ,,Unde am alergat după Ana”, zisă și UM 0195, precizeaza pe pagina sa de socializare analistul Radu Teodor Soviani. (Paul D.).

Citeste in continuare

Actualitate

Din pricina justiției impotente și corupte, un om a fost omorat, pe Soseaua Chitilei

Incisiv

Publicat

pe

De

O jagardea de bani gata, parazit bețiv, curvar și drogat, căpetenie de grup infracțional organizat, a omorât un șofer nevinovat.
Potrivit datelor din presa zilei, jagardeaua băuse ca porcul, se drogase, se certase cu iubita la finele unei partide păguboase de poker, după care a ieșit să se răcorească pe șosea cu 240 km/h, viteza la care i-a ramas înțepenit acul vitezometrului. Victima nu a avut nicio șansă.
Dar jagardeaua nu avea ce să caute nici cu iubita la poker, nici la volanul unui Aston Martin.
El trebuia să zacă la Jilava, pe paie ude.
Pentru că acum vreo doi ani, beizadeaua pușcariabilului Gino Iorgulescu (și acela infractor patentat) răpise un om cu care avea un diferend financiar, îl adusese acasă la el și dăduse ordin complicilor să-l bată pe datornic, metodic și în reprize, cu un ciocan de tocat șnițele, până scot banii de la el.
Fapte atat de evidente, încât echivocul e exclus.
În prima instanță, Mario Iorgulescu a fost achitat de Tribunalul Capitalei, în vreme ce complicii săi au primit pedepse cu închisoarea. A fost 30 de zile în arest, apoi sub control judiciar, apoi nimic. Pentru că a torturat cu sadism un om, degetul nemilos al legii i-a dat un bobârnac prietenos.
Dacă justiția nu ar fi fost cumpărată de banii și influența lui tat-su, feciorul ar fi fost nefericit, așteptând liberarea pe saltea de paie, dar teafar… Iar victima lui ar fi ajuns acasă vie si nevătămată.
Corupția ucide, uneori și cu manta.”
Știrile despre beizadeaua care a omorât pe șoseaua Chitilei un tânăr nevinovat, tatăl a două fetițe, se termina invariabil cu această abominație:

„Mario Iorgulescu a devenit cunoscut în presa mondenă datorită relațiilor sale amoroase cu diferite domnișoare din lumea bună a capitalei.”

Și urmează numele domnișoarelor din lumea bună. Ce să vezi, sunt enumerate curvele Bucureștiului, drojdia barurilor de noapte, pe care și le schimbă îndeobște ca pe jambiere fotbaliștii între ei.
Aș zice mai degrabă o lume mai proastă ca asta de care e vorba nu poți găsi: lumea minciunilor, drogurilor, preacurviei, puturoșeniei, inculturii și a manierelor groase.
Păi dacă iubita noastă presa numește „lumea bună” truditoarele din tractir, de ce vă mirați că aveți Guvern de analfabeti și parlament de hoți?”
Later edit:
Între timp, Iorgulescu-tatăl a declarat că putea ca situația victimei să fie inversată și celălalt să fie cel care a scăpat, iar fiul lui, oligofrenul care a provocat accidentul, să fie mort. Nici urmă de scuză, regret, empatie! Ăștia sunt monștri care ne hotărăsc destinele și care ne omoară pe capete. În fiecare zi. În accidente rutiere, în spitale, pe stradă, în haznalele closetelor din școli! Toata șleahta asta de criminali și analfabeti, de brute decerebrate. Cu odraslele lor cretine și cu curvele lor ordinare. Vă amintiți de nevasta lui Păunescu care a lăsat trei copii orfani și n-a pățit nimic? Dar de cretinul cu jeep de la Cronica Cârcotașilor , care e bine mersi? Cică conștiința îl supără din cand în cand!”. (Gabi Păcurariu).

 

Citeste in continuare

Actualitate

Bancile straine cumpara masiv pamint romanesc

Incisiv

Publicat

pe

De

(PRELUARE INPOLITICS.RO):

Străinii cumpără teren agricol românesc într-o veselie, alegîndu-l pe cel mai fertil şi caută să „acapareze” proprietăţi la preţ cât mai mic, achiziţionând mai ales de la ţărani în vârstă şi care nu îşi pot lucra singuri pământul. La loc de cinste, acuză PSD, se află băncile străine, care cumpără cu sutele de mii de hectare, în general pentru speculă.

”Instituţiile financiar-bancare au acumulat în ultimii ani peste 100.000 de hectare de teren arabil în România, fiind nume importante precum Rabobank, una dintre cele mai importante bănci olandeze, Grupul italian Generali şi Insight Investment din Marea Britanie. Se cumpără în general pentru a le arenda şi a le revinde peste câţiva ani, în contextul în care hectarul românesc este mult mai ieftin decât în alte state, iar valoarea lui creşte exponenţial. Instituţii bancare, fonduri de investiţii, agenţii imobiliare, fonduri de pensii şi companii de asigurare au ajuns de mulţi ani pe lista proprietarilor de terenuri arabile din România”. Acuzația a fost formulată în parlament de deputatul PSD Neculai Iftimie, care mai atrage atenția:

”Potrivit unor estimări ale asociaţiei EcoRuralis, împreună cu partenerii săi internaţionali, între două şi patru milioane hectare de terenuri agricole au fost „acaparate” de către diferiţi actori naţionali sau internaţionali. De asemenea, dintre cele 9,3 milioane de hectare de teren arabil din România, în jur de un milion ar fi în posesia cetăţenilor străini. Preţul terenurilor arabile a crescut de 25 de ori în ultimul deceniu, cu un ritm mediu de apreciere anuală de 40%”.

”În aceste condiţii, îmi pun întrebarea firească, pe care şi-o pune orice cetăţean român – de ce se tergiversează adoptarea Legii pentru modificarea şi completarea a Legii nr. 17/2014 privind vânzarea-cumpărarea terenurilor agricole?” mai punctează deputatul.

 

Citeste in continuare

Parteneri

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Actualitate2 ore ago

“Pentru a purta denumirea sursei Manole ar fi rămas străzile ,,Turnătorului” și ,,Unde am alergat după Ana”, zisă și UM 0195”

Vai de steaua ei de ce a mai rămas din presa economică din România. Inteleg că Ziarul Financiar (care nu...

Actualitate2 ore ago

Din pricina justiției impotente și corupte, un om a fost omorat, pe Soseaua Chitilei

O jagardea de bani gata, parazit bețiv, curvar și drogat, căpetenie de grup infracțional organizat, a omorât un șofer nevinovat....

Actualitate2 ore ago

Bancile straine cumpara masiv pamint romanesc

(PRELUARE INPOLITICS.RO): Străinii cumpără teren agricol românesc într-o veselie, alegîndu-l pe cel mai fertil şi caută să „acapareze” proprietăţi la...

Actualitate2 ore ago

Ce spunea Siegfried Mureșan (locul 3 pe lista PNL pentru europarlamentare) în 2014 despre Klaus Iohannis/VIDEO

“Klaus Iohannis a fost de partea celor care AU ÎNCĂLCAT STATUL DE DREPT!” “Deci pentru mine Klaus Iohannis NU e...

Actualitate2 ore ago

Iohannis, in magazinul de cruci

Din categoria de pe Facebook adunate: ca tot e campanie pentru prezidentiale si romanii sunt extrem de inventivi, observam o...

Actualitate2 ore ago

Teodorovici, unealta lui Ponta din Guvern!

(Preluare National –Catalin Tache): Iată că deși catalogat de liberali drept ”bichonul lui Dăncilă”, Teodorovici se dovedește a fi de...

Actualitate24 de ore ago

A fost un experiment pus la cale de spionajul german/Personajul central a fost un agent anglo-israelian pe numele său Mihail Gorbaciov

Prăbuşirea Uniunii Sovietice n-a fost – aşa cum se crede – un eveniment brusc, petrecut peste noapte. Chiar dacă noi,...

Actualitate24 de ore ago

CIRCULARA NENOROCITA/”Este necesar ca partea investigativ-operativa a activitatii sa fie armonizata… la aceste intalniri participarea ofiterilor SRI apare deosebit de utila”.

Laura Kovesi si-a pus oamenii sa instruiasca procurorii in spiritul colaborarii cu serviciile de informatii, dezvaluie Lumea Justitiei in exclusivitate....

Actualitate24 de ore ago

Protocolul PSD-ALDE nu a fost denunțat din punct de vedere legal

Gratiela Gavrilescu il mitraliaza pe Călin Popescu Tăriceanu, pe pagina sa de socializare: Dacă cineva mi-ar fi spus, acum 5...

Actualitate24 de ore ago

SE SOLICITA PUBLIC DESTITUIREA CONDUCERII DE LA ȘCOALA DE AGENȚI DE POLIȚIE „SEPTIMIU MUREȘAN” CLUJ-NAPOCA!

„DACĂ NU EȘTI MEMBRU C.N.P., NU EȘTI UN POLIȚIST COMPLET”… ➡️ DEZIDERAT „DOCTOR ȘEF”, ACUZAT ȘI RECLAMAT DE 3 ANI,...

Actualitate24 de ore ago

”Frăția căsuțelor” de la MAI blochează Pactul de Guvernare!

(Preluare National –Catalin Tache): Iată că în ciuda urmei de toleranță arătate în ultimele zile de clasa politică românească, pactul...

Actualitate2 zile ago

PLAN „CLOCIT” IN LABORATOARELE PNL PRAHOVA/OAMENI DE PARTID LA CONDUCEREA POLIȚIEI LOCALE PLOIEȘTI

Angajații Poliției Locale Ploiești au fost băgați în ședință de primarul Adrian Dobre, joi 12 septembrie 2019. Temele discuțiilor au fost...

Actualitate2 zile ago

Unitatea de elita de la Ploiesti se muta la Valcea

Se intampla lucruri interesante pe la Valcea, despre care auzim ca tinde sa devina noua unitate de elita in materie...

Actualitate2 zile ago

Ponta, nostalgic dupa epoca lui Coldea si Kovesi

(PRELUARE INPOLITICS.RO): Fostul premier Victor Ponta regretă vremurile cînd infractorii erau săltați și băgați la închisoare chiar cu încălcarea legilor...

Actualitate2 zile ago

La marele ospăț al spionilor

Traian Băsescu a fost președintele României timp de zece ani. Un cadru de nădejde al serviciilor secrete. Spion cu acte...

Partener media exclusiv

stiri actualizate

Top Articole Incisiv