Connect with us

Actualitate

O ţeapă de miliarde dată mehedinţenilor!/Cine a vândut un proiect la fier vechi și de ce legiuitorul tace?

Incisiv

Publicat

pe

Vreți să știți cum a ajuns visul unui întreg municipiu la cântarul unei firme de colectare a fierului vechi?

Era la începutul anului 2003, când un anume Constantin Sârbulescu, vă mai aduceți aminte de el? Cel mai longeviv preşedinte al Consiliului Judeţean Mehedinţi după revoluție, la acea vreme din partea PSD, anunța  în cadrul unei conferinţe, că:

„Prin finanţare ISPA, Drobeta Turnu Severin va beneficia de finalizarea lucrărilor de alimentare cu apă de la sursa Topleţ, finanţare care va fi posibilă ca urmare a semnării de către ministrul Integrării Europene, Hildegard Puwak, a acordului de derulare a programului ISPA pentru opt oraşe din ţară. În Drobeta Turnu Severin vor continua lucrările de alimentare cu apă din sursa Topleţ, dar şi cele pentru realizarea reţelei de distribuţie, a canalizării şi staţiei de epurare“, precizeaza Alin Ghiciulescu, ziarist ce a participat la conferința de presă.

Practic din 1994 până în 2003, subiectului principal al companiei electorale PSD în Mehedinți era aducțiunea cu apă de izvor de la Topleț din Caraș Severin în Drobeta,  primar în Drobeta era, fostul prim secretar al PCR, Constantin Dinu, Nicolicea Eugen președinte PSD și Constantin Sârbulescu președinte CJ Mehedinți, iar visul a prins la severineni și la mehedințeni  pentru că aproape 100 000 de suflete consumau apă din Dunărea,  bine din Dunărea se bea și acum!

Proiectantul nu și-a mai văzut visul

,,De unde-a pornit toată această mascaradă electorală cu „apa de la Topleţ”, puţini îşi mai aduc aminte, mai cu seamă că lucrările au început în anii 1994-1995, în 1996 Constantin Sârbulescu devenind preşedinte al Consiliului Judeţean Mehedinţi, şi au cuprins izolarea conductei de 1000 milimetri pe lungimea de 13 kilometri. Traseul Drobeta Turnu Severin-Gura Văii a fost o nimica toată pentru proiectant, numai că, de la Gura Văii şi până la Orşova, proiectantul, care, între timp, a decedat fără să-şi vadă visul cu ochii, nu a mai avut soluţii, dat fiind terenul accidentat şi viaductele. Investiţia a înghiţit, la vremea aceea, în 1996, suma de 29.974.574,74 lei. Vă dați seama câți bani la aceea vreme și totul în zadar”, ne mai precizeaza jurnalistul Alin Ghiciulescu.

Țeava a rămas în pământ

Din 1996 şi până acum au trecut multe campanii electorale, şi severinenii s-au obişnuit, deja, cu apa potabilă consumată din Dunăre.

Proiectul a fost abandonat, ţeava a rămas în pământ, moştenire grea lăsată de  Constantin Sârbulescu lui Marius Bălu, ,,mostenire,, care va ajunge subiect DNA și vinovații trebuie descoperiți.

Preşedintele al CJ Mehedinţi din partea PDL, Bălu a declarat la vremea aceea:

„Este absolut imposibil din punct de vedere tehnic să mai continuăm această lucrare, aşa că, printr-o Hotărâre de Consiliu Judeţean, în 2009, am stopat investiţia şi la data respectivă, aveam circa 1400 de ml de ţeavă pe stoc. Pentru a aduce venituri suplimentare la bugetul judeţean, deoarece ştim cu toţii că de la an la an bugetul CJ a fost tot mai mic, am votat în Consiliul Judeţean Mehedinţi, să scoatem la vânzare această ţeavă. S-au parcurs procedurile legale, iar din câte ştiu eu, la prima licitaţie a venit o singură firmă, nu i-a convenit preţul, a fost a doua, apoi a treia licitaţie şi nu s-a mai prezentat nimeni. Apoi, conform prevederilor legale, a trebuit ca această ţeavă să se vândă la fier vechi. Banii de pe această ţeavă au venit la Consiliul Judeţean, pe capitolul investiţii.

Dacă țeava bună,  care aștepta să fie montată a fost vândută „pe ce apă de Topleț ce nu curge”, să vedeți ce se va întâmpla cu cea montată!

,,Licitațiile” tehnic s-a aprobat vânzarea cantităţii de 1.656 ml de ţeavă, prin procedura de licitaţie deschisă. Evaluarea făcută a stabilit valoarea de piaţă la suma de 492 lei/ml. La 21 iulie 2011 a avut loc prima licitaţie publică cu strigare, la care s-au oferit 1.549,12 ml ţeavă, iar singura persoană care a participat la licitaţie nu a oferit preţul solicitat. La licitaţia din 26 iulie, aceeaşi situaţie, cu aceeaşi persoană, dar cu preţul redus la 20%. A treia licitaţie, din 1 august 2011, aceeaşi persoană, preţul redus cu 40%, drept pentru care s-a închis licitaţia şi s-a decis declasarea şi casarea ţevii. În 3 august, doi agenţi economici, SC NEW COMPANY SRL şi SC MUSICAL B SRL, au negociat preţul de cumpărare a ţevii, iar firma SC NEW COMPANY SRL, împuternicită de OLOGU VASILICĂ, (un primar de Dârvari ce este acum în închisoare),  a obţinut un preţ de 0,5 lei/kg. Cealaltă firmă, SC MUSICAL B SRL negociase 0,45 lei/kg. Astfel că SC NEW COMPANY RECYCLING SRL a plătit 182.641,25 lei pentru 1.549,12 ml de ţeavă. În realitate, ar fi vorba nu de 365.282 kg de ţeavă, ci de 404.900 kg, adică cu 39.618 kg mai mult decât cantitatea facturată cu factura 38 din 19 august 2011.

Ciudat, Ologu Vasilică, mâna de aur a PDL-ului, este una şi aceeaşi persoană care participase la toate cele trei licitaţii desfăşurate la Consiliul Judeţean. În luna octombrie a anului 2011 s-a trecut la inventarierea ţevii rezultată în urma decopertării datorită lucrărilor la centura ocolitoare a municipiului, şi aici vorbim de cantitatea de 1.110,33 ml., ţeavă care s-a scos la licitaţie în 22 noiembrie 2011. Aceeaşi persoană prezentă, aceeaşi situaţie, iar în data de 5 decembrie 2011 se închide licitaţia, cele două firme, SC NEW COMPANY RECYCLING SRL şi SC MUSICAL B SRL depun oferte astfel: SC MUSICAL B 0,18 lei/kg, iar Sc NEW COMPANY RECYCLING, 0,19 lei/kg, preţ care creşte la 0,2 lei, având în vedere cheltuielile cu depozitarea, manipularea şi transportul. La 6 decembrie 2011 Consilul Judeţean Mehedinţi vinde la preţul de 52.363,16 lei (adică 500 milioane lei vechi) cantitatea de 261.815,814 kg, numai că, la cântar, cantitatea livrată a fost de 280.300 kg, cu 18.485 kg mai mult, conform facturii 54 din 7 decembrie 2011,, Alin Ghiciulescu ziarist,  care susține că totul a fost compromis cu intenție și că Poliția,  Economicul, SRI, SIPI, DGPI, toți dormeau inexplicabil!

La preluarea mandatului de preşedinte al CJ Mehedinţi în 2012, PSD -istul Adrian Duicu, menţiona:

„…Noi nu vom mai putea continua lucrările la acest proiect. Pe distanţa de 13 kilometri, între Izvorul Barza şi Orşova, conducta de aducţiune este utilizată, de apa adusă beneficiind cetăţenii din Orşova. În rest, totul este compromis. Am avea nevoie de peste 70 milioane lei (noi – n.r.) să refacem traseul magistralei de alimentare cu apă, între Drobeta-Turnu Severin şi Gura Văii, conductele fiind vândute la preţuri subevaluate, între 0,2 şi 0,5 lei”.

Deci, simplu,  au vândut conducta de  70 de miliarde lei pe 500 de milioane!

Adrian Duicu susținea  că :,,vechea conducere a administraţiei judeţene a adus un prejudiciu de circa 30 milioane lei (aproximativ 7 milioane euro), iar Marius Bălu a vândut ilegal, în urma unor licitaţii trucate, peste 4 kilometri de conductă din reţeaua conservată a investiţiei,,

De ce toată lumea tace? De ce, cu toate că fapta este săvârșită clar în defavoarea țări, nimeni nu a luat nicio măsură,  sunt minime întrebări la care nouă ne este teamă să vă dăm răspunsul!

După denunțul făcut de Duicu vis a vis de faptul că CJ Mehedinți este prejudiciat cu 7 milioane de euro,  subit lui Duicu ,, sistemul,, ce a tăcut când țeava era vândută,  i-a ,,croșetat,, un dosar să îi închidă gura! Elegant,  nu? Ca în România,  noi îți dăm hoții pe mână și tu ne arestezi pe noi că le-am stricat apele hoților!

În 2016 și 2017, au mai fluturat zvonuri de dreptate, dar nu, nu, coana dreptate este legată bine la ochii,  dusă-i de mânuță, parcă-i telighidată , din poartă în poarta, doar a celor ce nu au lăsat hoții din sistem să fure!

„Alimentarea cu apă potabilă a municipiului Drobeta-Turnu Severin din sursa Topleţ”, situată în sectorul Schela – Gura Văii: „Cazul este anchetat de autorităţile de cercetare penală şi de Curtea de Conturi.

,,Cei vinovaţi de această situaţie trebuie traşi la răspundere, în primul rând că au distrus patrimoniul judeţului, iar în al doilea rând că au acceptat ca o anumită firmă să verse în contul Consiliului Judeţean Mehedinţi doar 300.000 lei pentru ţevile de oţel cu un diametru de 1.000 milimetri, achiziţionate şi valorificate la centrele de fier vechi. Grav, este faptul că ţevile au fost dezmembrate şi vândute fără forme legale, nerespectându-se legislaţia în vigoare şi interesul severinenilor care aşteptau, din 1996, apă de Topleţ la robinete. Ceea ce este şi mai grav, în scriptele Consiliului Judeţean Mehedinţi apare în stoc o cantitate de 1.536 metri liniari de ţeavă, cândva aflată în custodia Societăţii Hidroconstrucţia, dar pe teren aceasta nu se mai află, a fost dusă la topit. Solicit intensificarea cercetărilor de instituţiile abilitate ale statului, obligarea vinovaţilor la despăgubiri şi tragerea lor la răspundere”, mai spune ziaristul Ghiciulescu

Din păcate, din 2012 şi până în ziua de azi organele competente ori se fac că n-au pe cine trage la răspundere, ori răspunderea e bine-mersi în altă parte.

Investiţia “Apa de la Topleţ” s-a dus la fier vechi, într-un mod specific românesc, iar severineanul votant aşteaptă, şi acum, o altă apă la robinete. Constantin Sârbulescu îşi vede, mai departe, de ferma de la Butoieşti, Marius Bălu a ajuns senator, și mai nou angajat în fieful lui Boc la Cluj.

Aflarea adevărului despre ţeapa de miliarde dată mehedinţenilor?

Bani cheltuiţi aiurea pe obiective fără nici o finalizare?

Pe cine să intereseze?

Ehe, dar să vezi că în 2017, mehedințeni au crezut că adevărul vă ieși la suprafață!

Circa 30 de actuali sau foşti angajaţi din Consiliul Judeţean Mehedinţi, chemaţi la DNA în dosarul ,,Alimentare cu apă potabilă din sursa Topleţ.

Dosarul a ajuns în atenţia procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie Bucureşti care au cerut referinţe, fişe de post şi detalii despre circa 30 de persoane din cadrul Consiliului Judeţean Mehedinţi. Foşti sau actuali funcţionari publici, unii chiar morţi între timp, toţi cei vizaţi în acest dosar, inclusiv fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Mehedinţi, Marius Bălu, care în prezent este angajat prin Consiliul Judeţean Cluj, vor trebui să se prezinte la DNA pentru a da explicaţii în faţa procurorilor.

O mare parte din cele aproape 30 de persoane, fac parte, sau au lucrat în cadrul departamentului Tehnic al Consiliului Judeţean Mehedinţi.

Țeava rămasă în pământ, a fost scoasă cu buldoexcavatoarele chiar și din grădinile oamenilor,  iar ca într-un film cu proști,  un alt primar, Sandu Mimiș, din Devesel,  căra cu raba în plină zi, prin fața poliției,  țeava la fier vechi…

După ce poliția s-a ,,autosesizat,, chipurile,  când nu mai era nimic de cărat, oamenii (ne)legii din IPJ Mehedinți,  au descins în curtea firmei ce colecta țeava! Urgent,  sechestru,  acte de găsirea țevii de Topleț furate,  a fost lăsată în custodia firmei colectoare.

Aoleu,  cu mortul în curte,  ce credeți că s-a întâmplat?

Aaa, nimic…Noaptea ,,niște hoți,, au furat țeava din curtea firmei ce colecta țeava și GATA, cum gata? Dosar cu autor necunoscut…Vă sună cunoscut?

Ca la miliție odată,  „cel bănuit de comiterea unei infracțiuni, primea într-un județ îndepărtat de locul faptei o amendă de la un șef de post”,  alibi perfect!

Elucidarea dosarului o vor face procurorii DNA care iată, că au intrat pe fir, și au invitat la audieri circa 30 de persoane, actuali sau foşti angajaţi ai Consiliului Judeţean Mehedinţi, dar asta se întâmpla în 2017, astăzi 2019…Niciun răspuns…Sa dus pe apa Toplețului și dosarul,  ori l-au furat și pe ăsta! Vom reverni. (Cerasela N.).

 

Actualitate

Editorial / Microbii în costumele lor scumpe, ce au ajuns șefi peste prostime

Incisiv

Publicat

pe

De

Microbii în costumele lor scumpe, ce au ajuns șefi peste prostime, dau dovadă de o naivitatea  demnă de un titlu nobel de prostie,  dacă ar fi posibil să se premieze mizeria de sub unghiile cu care se scarpină în creștet și cur, de unde iese aceiași materie…Fie ea și cenușie!

Trăim vremurile, nebunilor de funcții,  bețivanilor de putere, hoților de vise și groparilor de oamenii vi, ce au ajuns să se creadă nemuritorii ce decid destine. Din păcate ești doar beat…

Șefu

În ochii tuturor,

ai rămas și  ești

un ilustru trecător,

muritor, ca noi toți,

din păcate șefu,

ești hoț, ce furi destine

tu ai și un preț,

te vei vinde chiar și pe tine.

 

Plătit cu ură, și pândit,

de toți, urât fiind, chiar,

de pe vremea când erai mic,

de cei cu care găinii,

furați, acum abandonandu-i în sărăcie,

chipurile că ai uitat…Te dai domn?

Atunci le ziceai frați!

 

Se schimbă vremea,

în rău,

din farmec, în  sărăcie,

și ce-ai să-mi faci,

ești ca și mine, cum mă faci,

așa îți zici, așa îmi zici…Milog!

Poate citi oricine,

scrisoarea mea,

glas poporului a dat

fiind publicată  cu sânge,

suferință și sărăcie,

din călimara ochiilor, scrisă…Cu ura lor la adresa ta, aprinsă!

Și ce-ți rămâne în urmă?

Vreme urâtă  și sărăcie!

Nobil ai fost?

Dar nu drept și blând.

Ai fost viclean, ești rău.

Și-ți vine răutatea la îndemână,

mai ești și prost, răzbunarea

îți e stăpână.

Cu lingușitorii,

Șefu, tu faci casă bună.

Hrănindu-ți viața,

din a altor alte mii de vieții.

Nu-ți ți cuvântul dat,

Nu-ți vine la îndemână,

Ești un trepăduș viclean.

Artist ești, să înșeli,

cu făgăduințe false,

mulțimea ce o minți

Jigodi-o, ce te joci cu visele lor arse.

Când ai facut-o odată,

nu poți să nu mai minți.

Ai ucis și ucizi,

pe ce-i care ți-au făcut bine.

Cauți  să-i umpli

de pete și de rușine,

Căcat cu ochii…De nobil…

Ce ai lăsat în urmă,

doar urât și sărăcie,

Blestem îți e, aici și-n veșnicie.

Iubită ai?

Pe-a altora…Ce are,

mâinii reci,

și sufletul vândut.

Tu joci politică,

Ea, cu destinul altor bărbați,

barbut…

Că zdreanță știe,

o are, cine dă mai mult!

De fapt, ai și cerut

Pentru spital,

mult mai mult…

O ți prizonieră,

În castelul, din spate,

la același spital?

Zbârcit ești și tu!

Zbârcită e și ea!

Lingușitor tu!

Lingușitoare și ea!

Ce soartă crudă,

în relația voastră,

dezgustătoare

recunoscută doar,

pe rețelele de socializare. (A GHICIULESCU).

 

Citeste in continuare

Actualitate

Pastila zilei/Un condamnat la 2 ani şi 2 luni de închisoare cu suspendare pentru proxenetism, inspectorul general de stat de la Inspectia Muncii

Incisiv

Publicat

pe

De

Constantin Miclau, se poate lauda că este inspectorul general de stat de la Inspectia Muncii…Un condamnat la 2 ani şi 2 luni de închisoare cu suspendare pentru proxenetism, cu un termen de supraveghere de 2 ani şi şase luni în cel mai răsunător dosar cu prostituate de lux din Severin, în care au fost implicaţi politicieni, avocaţi, medici, primari şi oameni de afaceri din Mehedinţi. Dosarul a fost instrumentat de DIICOT Mehedinţi şi s-a judecat la Secţia penală şi pentru cauze cu minori din cadrul Curţii de Apel Craiova.

Şi Miclău este obligat ca pe durata termenului de supraveghere, să frecventeze unul sau mai multe programe de reintegrare socială derulate de către serviciul de probaţiune sau organizate în colaborare cu instituţii din comunitate şi să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 80 de zile, la Primăria municipiului Drobeta Turnu Severin…

Ei bine se poate lăuda că a desființat,  a ras de pe fața pământului un parc și o bucată din faleza Dunării din Drobeta Turnu Severin și și-a tras cort de nunți!Va urma. (A. GHICIULESCU).

 

Citeste in continuare

Actualitate

Cine a mințit în Declarații…? Nicolicea din Parlament ori “Nicolicii” din Administrația publică locală și județeană Mehedinți!?

Incisiv

Publicat

pe

De

Șoc și groază…După ce am publicat cum COMUNISTUL ZIMȚEA a luat cancelaria școlii în Severin și locuiește în ea…Acum vă prezentăm…Clanul Nicolicea, care locuiește în sediul băncii  BANKCOOP din Drobeta Turnu Severin.

Pe strada Aurelian din Severin au fost două sedii de bancă, (Banca națională a României), care a ajuns casă de locuit pentru preafericitul Nicodim și cea de a două bancă, (Bankcoop),care este, casă de locuit pentru preapoliticienii NICOLICEA!

Da ați citit bine și dacă vreți să și vizualizați:

Bankcoop a fost o bancă din România. Înființată în 1990, pe scheletul fostului Centrocoop, Banca de Credit Cooperatist „Bankcoop” a fost a doua „gaură neagră” (după Bancorex) care a secătuit sistemul financiar postdecembrist din România.

În anul 1999, Bankcoop avea 200 de filiale și sucursale și aproximativ 600.000 de depunători. La data de 8 Februarie 2000, Bankcoop a intrat în faliment. Deponenții și-au ridicat banii prin BRD-Societe Generale, plafonul de garantare fiind la acel moment de 54,7 milioane de lei vechi…În Drobeta Turnu Severin, director era Ioan Suru, omul de casă al familiei Nicolicea, familie care la susținut pe vremea PSD-ului,  pe funcția de viceprimar al municipiului Drobeta Turnu Severin, și pe alte funcții: subprefect,  consilier în camera deputaților, șef serviciu în cadrul Parlamentului României, iar acesta în momentul în care Bankcoop a dat faliment,  (în 2000), a facilitat vânzarea sediului băncii, pe care a condus-o din 1993 până la faliment, familiei Nicolicea, la un preț derizoriu! Practic așa și-a  achitat serviciile

Ciudat este că,  acest imobil din imagini, nu apare pe nicio declarație de avere în familia Nicolicea, mai mult dacă privim declarațiile celor trei bărbați Nicolicea: Eugen Nicolicea,  Liviu Nicolicea și Alin Nicolicea,  cei ce dețin Galaxy și cei ce împart dividendele…Neregulile se țin scai de ei.

Cei din clanul Nicolicea și-au inventat niște dividende pe care firma lor nu le-a produs, și  nu apare, la niciunul în declarațiile de avere,  sediul băncii Bankcoop…Deci, pețitorul mâinii justiției, Nicolicea, e vulnerabil.

După ce, în inconștienta lui, a schimbat geografia României, „știți, au scris ziarele, insula Belina nu mai e insulă”, Eugen – mecanicul de la Dreptul la distanță, venind odată în cancelaria liceului Decebal,  turist și s-a întors în Parlamentul României, jurist, el, cel  care nu a venit niciodată la universitatea Spiru Haret, nu a fost văzut nici măcar în timpul examenelor la Severin– a inventat și niște bani în declarația de avere.

În ultima declarație de avere, Eugen Nicolicea a scris că are de încasat peste 110.000 de lei de la Galaxy SRL, o firmă din Drobeta Turnu Severin, între timp, firma s-a mutat la București…Să evite una/alta!

Din Galaxy SRL, conform declarației de interese, Nicolicea deține 50%.

Așadar, dacă numai Nicolicea (care are 50% din părțile sociale, deci dreptul la jumătate din profit) are de încasat dividende de peste 110.000 de lei, atunci profitul Galaxy SRL este de minimum 221.000 de lei, adică de două ori mai mult decât partea lui Nicolicea. Logic?

Păi, să cercetăm la Ministerul de Finanțe, asta e firma…(vezi foto)

Și să vedem și performanțele financiare. În 2016, profit, într-adevăr: peste 52.000 de lei.

În 2015, tot profit: peste 44.000 de lei.

Dar, din 2014 (inclusiv) înapoi pe scara timpului, pierderi. În 2014, de exemplu, aproape 20.000 de lei.

Deci, dacă luăm în calcul tot profitul Galaxy SRL din ultimii ani, nu ies la socoteală mai mult de vreo 96.000 de lei. Din care Nicolicea, care are jumătate din firmă, ar avea dreptul la dividende de vreo 48.000 de lei, nicidecum la peste 110.000 de lei, cum a declarat.

Altfel spus, omul a plusat, din pix, cu peste 62.000 de lei. Nu e mult, dar este…

Ciudat în declarațiile de avere ale lui Alin Nicolicea și ale lui Liviu Nicolicea,  nu apare jumătatea  sumelor  de bani ce apar la Nicolicea Eugen,  deci cine a mințit în Declarații…Nicolicea din Parlament ori Nicolicii din Administrația publică locală și județeană Mehedinți!

Îi așteptăm acum pe cei trei Nicolici, să ne explice cum nu pricepem noi aritmetică și cum, de fapt, dividendele sunt dreptul lor divin la bani când vor, fără nici o legătură cu profitul?!?

Ciudat este că: Eugen Nicolicea ,(PSD), desființează opoziția în capitală,  Rareș Bogdan (PNL), îl desființează pe Nicolicea,  dar în Oltenia, Nicolicea Alin și Liviu,  sunt susținătorii PNL și a lui Rareș Bogdan! Va urma…(A. GHICIULESCU).

 

 

 

 

Citeste in continuare

Parteneri


Știri calde

Actualitate3 ore ago

Editorial / Microbii în costumele lor scumpe, ce au ajuns șefi peste prostime

Microbii în costumele lor scumpe, ce au ajuns șefi peste prostime, dau dovadă de o naivitatea  demnă de un titlu...

Actualitate3 ore ago

Pastila zilei/Un condamnat la 2 ani şi 2 luni de închisoare cu suspendare pentru proxenetism, inspectorul general de stat de la Inspectia Muncii

Constantin Miclau, se poate lauda că este inspectorul general de stat de la Inspectia Muncii…Un condamnat la 2 ani şi...

Actualitate3 ore ago

Cine a mințit în Declarații…? Nicolicea din Parlament ori “Nicolicii” din Administrația publică locală și județeană Mehedinți!?

Șoc și groază…După ce am publicat cum COMUNISTUL ZIMȚEA a luat cancelaria școlii în Severin și locuiește în ea…Acum vă...

Actualitate3 ore ago

Pe moșia SENATORULUI SIBINESCU…/Să vedeți, mâna dreaptă a lui Călin Popescu Tăriceanu, luptă din plin pentru STATUL PARALEL … Să îl susțină

ALDE Mehedinţi a fost în mod sigur revelaţia ultimului  scrutin parlamentar din anul 2016 în judeţ. A obţinut în judeţ...

Actualitate3 ore ago

Ponta, faci si tu un miting?

(Preluare National  – Catalin Tache): Iata ca probabil si pe fondul ”repatrierii” iminente in Romania, chiar daca nu pe deplin...

Actualitate3 ore ago

Cotroceni all inclusive: Iohannis, la miting cu sefa de protocol

(PRELUARE INPOLITICS.RO): Că președintele Klaus Iohannis a convocat un referendum național de zeci de milioane de euro, dar a uitat...

Actualitate17 ore ago

Revenirea lui Gabriel Oprea pe scena politica, da roade!/UNPR, surpriza alegerilor/Analiza

“Zilele astea toată lumea se concentrează pe soarta partidelor mari. Când, de fapt, adevăratele surprize se întâmplă în cazul celorlalte...

Actualitate1 zi ago

Comunicat de presă/Se solicită intervenția Guvernului României pentru soluționarea situației privind îndepărtarea monumentului ecvestru al Domnitorului Mihai Viteazul din Piața Unirii din Oradea

20.05.2019 Președintele UNPR Gabriel Oprea a transmis, luni, Primului-ministru Viorica Dăncilă o scrisoare deschisă în care solicită intervenția Guvernului României...

Actualitate2 zile ago

SRI nu are competente teritoriale în exterior/ Cât de incompetent profesional ca lucrător pe informatii/contrainformații este Coldea?

Cât de incompetent profesional ca lucrător pe informatii/contrainformații de securitate nationala si lipsit de cunoștințe juridice poate fi un general...

Actualitate2 zile ago

Ramane sa reflectati cine este si cum se repliaza sistemul paralel!

Iata cum se poate obtine un consens politic absolut in Parlamentul Romaniei, mai ales in Senat, unde cu 104 de...

Actualitate2 zile ago

A dispărut un dosar/denunţ din DNA: pe fostul şef SRI

În decembrie 2015, un om de afaceri, reţinut şi ulterior trimis în judecată de DNA, denunţă la DNA pe fostul...

Actualitate2 zile ago

Sunt primar mă doare în…PARCUL NAȚIONAL…Mă apără judecătorul!

Cum poți construi ilegal într-o arie protejată cu voie de la Romsilva și Tribunal? O fâneață dintr-o zonă protejată dintr-un...

Actualitate2 zile ago

Primarul PSD din municipiul Orșova, Marius Stoica este un PENAL

Primarul municipiului Orşova, social-democratul Marius Stoica, a fost trimis în judecată într-un dosar penal pentru comiterea mai multor infracţiuni, precum...

Actualitate2 zile ago

Editorial/Scrisoarea unui subaltern!

„Chiar dacă umbli năuc zi și noapte ești mai singur și mai marginalizat ca niciodată! Toți te mint, toți îți...

Actualitate2 zile ago

De ce a rupt-o Dragnea cu Carmen Dan!

(Preluare National  – Catalin Tache): Liviu Dragnea i-a dat interzis lui Carmen Dan in campania electorala! Masura radicala, fara precedent...

Partener media exclusiv

stiri actualizate

Top Articole Incisiv