Connect with us

Actualitate

In paralel, a ramas si polițistă, de-asta, cu zurgălăi, și face ”cercetări”

Incisiv

Publicat

pe

Ce-avem noi aici? O polițistă care trebuia dată de mult timp afară din poliție, cercetată penal și condamnată. De ce? De asta, precizeaza jurnalistul Narcis Daju, pe pagina sa de socializare:

https://www.gorjnews.ro/…/cum-isi-cumpara-libertatea-penali…

În timp ce-l cerceta penal pe Adrian Gorun, a fost angajată chiar de Adrian Gorun ca cercetător științific la universitatea de stat din Târgu Jiu.

Tot în timp ce-l cerceta penal, Adrian Gorun a acceptat sa-i coordoneze doctoratul.

Cu ce notă a intrat distinsa la doctorat, la cercetatul penal Gorun? Ati ghicit! Cu 10 (zece)!

Apoi, pentru că politista a propus clasarea dosarului, si un procuror la fel de cinstit ca ea a acceptat, Gorun a facut-o cadru didactic, la aceeasi universitate. In paralel, a ramas si polițistă, de-asta, cu zurgălăi, și face ”cercetări”.

Drăghiea, noul și vechiul comandant al IPJ Gorj, e posibil să nu fi știut trecutul recent al ”cercetătoarei”, motiv pentru care a delegat-o să facă cercetări, desigur, în dosarul penal privind busturile sotilor Tătărescu.
De-acum, însă, îl stie.
Dar dacă nu-i putem cere profesionalism lui Drăghiea – prietenii stiu de ce – putem să-i pretindem să-i fie rusine sau să aibă bun simt?
Nu cred.
Dar să monitorizăm ce fac zmeii ăștia pârâți în dosar, putem? Sigur că putem.

P.S.
1.După căsătorie, se numește Sfinteș. Deci, dacă vă cheamă una Sfinteș la audieri, crăcănați-vă pe voi de râs, de halul în care a degenerat Poliția Română.
2. Îl rog pe soțul consort al distinsei, de la Serviciul de Investigații Criminale, sa nu-mi mai transmita amenintari, că, după cum stie toată lumea, sunt deosebit de sperios, si mă sperii. 😂
3. Între timp, cercetătoarea s-a transformat, și e fată de casă. Pe facebook o cheamă Katerina Alakija.
După ce a cercetat penal și le-a dat NUP  mai multor șefi ai universității de stat din Târgu Jiu, în mai multe cauze penale, polițista Costina Ștefănescu, de la Serviciul de Investigare a Fraudelor Economice din IPJ Gorj, a fost angajată cercetător științific, chiar la acea universitate și chiar de aceia pe care-i declarase nevinovați.
Ca bonus, președintele Senatului Universității ”Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu, Adrian Gorun, unul dintre cei mai controversați baroni din educație, care este, deopotrivă, și demnitar în Guvernul Cioloș, s-a oferit să-i coordoneze personal studiile doctorale, la care a fost admisă, firește, cu nota 10. Adrian Gorun este unul dintre cei cercetați penal și scoși nevinovați de actuala sa doctorandă și subordonată, Costina Ștefănescu. În ultimii ani, el a beneficiat de protecția deputatului de Târgu Jiu Victor Ponta, care a participat și la deschiderea noului an universitar.


Ani în șir, la IPJ Gorj au curs scandalurile interne care au ajuns și în platourile televiziunilor centrale. După ce fostul inspector șef Viorel Salvador Caragea a fost înlăturat, abuzurile și ilegalitățile au continuat în interior, dar în surdină, favorizate și de neatenția presei, care a calculat greșit că odată cu dispariția lui Caragea s-au evaporat și disfuncțiile interne.
Costina Ștefănescu a absolvit Academia de Poliție în 2011, și de-atunci activează la Serviciul de Investigare a Fraudelor Economice. Atât majoritatea colegilor ei, cât și aceia care-i analizează prestațiile de pe rețelele de socializare, își dau cu părerea că ar fi fost foarte potrivită pentru a se infiltra în rețelele de trafic cu carne vie.

Este inutil să perorăm despre autoritatea și credibilitatea unui organ de cercetare penală care se afișează, în acest fel, pe rețele de socializare. Dar, în realitate, aceste postări nu sunt deloc întâmplătoare. Ele definesc un fel de a fi al polițistei, inclusiv în raporturile ”corp la corp” cu superiori ierarhici, care au ajutat-o să promoveze la excepțional și să scoată nevinovați pe bandă rulantă, din cauzele penale pe care le-a lucrat. Pentru o scurtă perioadă, Costina Ștefănescu a condus și Biroul de Analiză și Prevenirea Criminalității, din IPJ Gorj, ca o încununare a eforturilor de care au beneficiat mulți dintre șefii ei.

Faptele penale mușamalizate de polițista ajunsă, prin cumul, și cercetător științific chiar la universitatea în care n-a găsit niciun vinovat, au fost îndelung mediatizate și probate de presa de investigații. De multe ori, atât ziariștii cât și angajați ai universității s-au întrebat de ce Adrian Gorun și suita sa de universitari penali din UCB pică întotdeauna în picioare, și niciun organ de urmărire penală nu le reține niciun fel de vinovăție. Modul în care a procedat conducerea universității cu această polițistă este extrem de clarificator.  Desigur că nu trebuie trecute cu vederea nici circumstanțele care au favorizat această mizerie. Este normal să ne întrebăm: ce comandanți de poliție sănătoși la cap ar delega o asemenea ”făptură” să-i cerceteze pe niște penali rasați, ultra-unși cu toate alifiile, acuzați, printre altele, de deturnarea a milioane de euro, din finanțări externe? Se vede de la o poștă că șefii IPJ Gorj și-au dorit, din start, o anchetă ”la mica înțelegere”.
De altfel, trebuie reținut că Adrian Gorun a înființat un așa-numit ”Consiliu Consultativ” al UCB, din care fac parte persoane care au rolul de a-i asigura protecția în fața legii. Este vorba de magistrați , lideri politici, șefi de instituții publice și de companii ale statului.

În septembrie 2015, după ce i-a găsit nevinovați pe șefii UCB, polițista Costina Ștefănescu a promovat cu nota 10 admiterea la studiile doctorale ale Universității din Craiova, avându-l ca și coordonator chiar pe Adrian Gorun!

Este o preocupare constantă și maladivă a lui Adrian Gorun, care încearcă să valorifice în interes strict personal fiecare post vacant, la UCB, sau la doctorat.  Este arhi-cunoscut că Andrei Marga, fostul său șef de la Ministerul de Externe, și Ion Ghizdeanu, actualul său șef de la Comisia Națională de Prognoză, au primit și ei ore la UCB, și au încasat, deja, miliarde de lei vechi, bani publici.

Rectorul UCB, Luminița Popescu, ne-a răspuns oficial că polițista Costina Ștefănescu a fost angajată ca și cercetător științific în noiembrie 2015, după ce a câștigat, cu un rezultat strălucit, un concurs de angajare la fel de ”corect” precum cercetările penale pe care le efectuase în beneficiul noilor ei șefi.
În timp record, Ștefănescu a și elaborat comunicări științifice, cu care a participat deja la un simpozion organizat chiar de farul ei călăuzitor, Adrian Gorun. Cotidianul ”Gorjeanul” chiar a promovat-o la gradul de doctor! ( Mirel C.).

 

Actualitate

Editorial / Microbii în costumele lor scumpe, ce au ajuns șefi peste prostime

Incisiv

Publicat

pe

De

Microbii în costumele lor scumpe, ce au ajuns șefi peste prostime, dau dovadă de o naivitatea  demnă de un titlu nobel de prostie,  dacă ar fi posibil să se premieze mizeria de sub unghiile cu care se scarpină în creștet și cur, de unde iese aceiași materie…Fie ea și cenușie!

Trăim vremurile, nebunilor de funcții,  bețivanilor de putere, hoților de vise și groparilor de oamenii vi, ce au ajuns să se creadă nemuritorii ce decid destine. Din păcate ești doar beat…

Șefu

În ochii tuturor,

ai rămas și  ești

un ilustru trecător,

muritor, ca noi toți,

din păcate șefu,

ești hoț, ce furi destine

tu ai și un preț,

te vei vinde chiar și pe tine.

 

Plătit cu ură, și pândit,

de toți, urât fiind, chiar,

de pe vremea când erai mic,

de cei cu care găinii,

furați, acum abandonandu-i în sărăcie,

chipurile că ai uitat…Te dai domn?

Atunci le ziceai frați!

 

Se schimbă vremea,

în rău,

din farmec, în  sărăcie,

și ce-ai să-mi faci,

ești ca și mine, cum mă faci,

așa îți zici, așa îmi zici…Milog!

Poate citi oricine,

scrisoarea mea,

glas poporului a dat

fiind publicată  cu sânge,

suferință și sărăcie,

din călimara ochiilor, scrisă…Cu ura lor la adresa ta, aprinsă!

Și ce-ți rămâne în urmă?

Vreme urâtă  și sărăcie!

Nobil ai fost?

Dar nu drept și blând.

Ai fost viclean, ești rău.

Și-ți vine răutatea la îndemână,

mai ești și prost, răzbunarea

îți e stăpână.

Cu lingușitorii,

Șefu, tu faci casă bună.

Hrănindu-ți viața,

din a altor alte mii de vieții.

Nu-ți ți cuvântul dat,

Nu-ți vine la îndemână,

Ești un trepăduș viclean.

Artist ești, să înșeli,

cu făgăduințe false,

mulțimea ce o minți

Jigodi-o, ce te joci cu visele lor arse.

Când ai facut-o odată,

nu poți să nu mai minți.

Ai ucis și ucizi,

pe ce-i care ți-au făcut bine.

Cauți  să-i umpli

de pete și de rușine,

Căcat cu ochii…De nobil…

Ce ai lăsat în urmă,

doar urât și sărăcie,

Blestem îți e, aici și-n veșnicie.

Iubită ai?

Pe-a altora…Ce are,

mâinii reci,

și sufletul vândut.

Tu joci politică,

Ea, cu destinul altor bărbați,

barbut…

Că zdreanță știe,

o are, cine dă mai mult!

De fapt, ai și cerut

Pentru spital,

mult mai mult…

O ți prizonieră,

În castelul, din spate,

la același spital?

Zbârcit ești și tu!

Zbârcită e și ea!

Lingușitor tu!

Lingușitoare și ea!

Ce soartă crudă,

în relația voastră,

dezgustătoare

recunoscută doar,

pe rețelele de socializare. (A GHICIULESCU).

 

Citeste in continuare

Actualitate

Pastila zilei/Un condamnat la 2 ani şi 2 luni de închisoare cu suspendare pentru proxenetism, inspectorul general de stat de la Inspectia Muncii

Incisiv

Publicat

pe

De

Constantin Miclau, se poate lauda că este inspectorul general de stat de la Inspectia Muncii…Un condamnat la 2 ani şi 2 luni de închisoare cu suspendare pentru proxenetism, cu un termen de supraveghere de 2 ani şi şase luni în cel mai răsunător dosar cu prostituate de lux din Severin, în care au fost implicaţi politicieni, avocaţi, medici, primari şi oameni de afaceri din Mehedinţi. Dosarul a fost instrumentat de DIICOT Mehedinţi şi s-a judecat la Secţia penală şi pentru cauze cu minori din cadrul Curţii de Apel Craiova.

Şi Miclău este obligat ca pe durata termenului de supraveghere, să frecventeze unul sau mai multe programe de reintegrare socială derulate de către serviciul de probaţiune sau organizate în colaborare cu instituţii din comunitate şi să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 80 de zile, la Primăria municipiului Drobeta Turnu Severin…

Ei bine se poate lăuda că a desființat,  a ras de pe fața pământului un parc și o bucată din faleza Dunării din Drobeta Turnu Severin și și-a tras cort de nunți!Va urma. (A. GHICIULESCU).

 

Citeste in continuare

Actualitate

Cine a mințit în Declarații…? Nicolicea din Parlament ori “Nicolicii” din Administrația publică locală și județeană Mehedinți!?

Incisiv

Publicat

pe

De

Șoc și groază…După ce am publicat cum COMUNISTUL ZIMȚEA a luat cancelaria școlii în Severin și locuiește în ea…Acum vă prezentăm…Clanul Nicolicea, care locuiește în sediul băncii  BANKCOOP din Drobeta Turnu Severin.

Pe strada Aurelian din Severin au fost două sedii de bancă, (Banca națională a României), care a ajuns casă de locuit pentru preafericitul Nicodim și cea de a două bancă, (Bankcoop),care este, casă de locuit pentru preapoliticienii NICOLICEA!

Da ați citit bine și dacă vreți să și vizualizați:

Bankcoop a fost o bancă din România. Înființată în 1990, pe scheletul fostului Centrocoop, Banca de Credit Cooperatist „Bankcoop” a fost a doua „gaură neagră” (după Bancorex) care a secătuit sistemul financiar postdecembrist din România.

În anul 1999, Bankcoop avea 200 de filiale și sucursale și aproximativ 600.000 de depunători. La data de 8 Februarie 2000, Bankcoop a intrat în faliment. Deponenții și-au ridicat banii prin BRD-Societe Generale, plafonul de garantare fiind la acel moment de 54,7 milioane de lei vechi…În Drobeta Turnu Severin, director era Ioan Suru, omul de casă al familiei Nicolicea, familie care la susținut pe vremea PSD-ului,  pe funcția de viceprimar al municipiului Drobeta Turnu Severin, și pe alte funcții: subprefect,  consilier în camera deputaților, șef serviciu în cadrul Parlamentului României, iar acesta în momentul în care Bankcoop a dat faliment,  (în 2000), a facilitat vânzarea sediului băncii, pe care a condus-o din 1993 până la faliment, familiei Nicolicea, la un preț derizoriu! Practic așa și-a  achitat serviciile

Ciudat este că,  acest imobil din imagini, nu apare pe nicio declarație de avere în familia Nicolicea, mai mult dacă privim declarațiile celor trei bărbați Nicolicea: Eugen Nicolicea,  Liviu Nicolicea și Alin Nicolicea,  cei ce dețin Galaxy și cei ce împart dividendele…Neregulile se țin scai de ei.

Cei din clanul Nicolicea și-au inventat niște dividende pe care firma lor nu le-a produs, și  nu apare, la niciunul în declarațiile de avere,  sediul băncii Bankcoop…Deci, pețitorul mâinii justiției, Nicolicea, e vulnerabil.

După ce, în inconștienta lui, a schimbat geografia României, „știți, au scris ziarele, insula Belina nu mai e insulă”, Eugen – mecanicul de la Dreptul la distanță, venind odată în cancelaria liceului Decebal,  turist și s-a întors în Parlamentul României, jurist, el, cel  care nu a venit niciodată la universitatea Spiru Haret, nu a fost văzut nici măcar în timpul examenelor la Severin– a inventat și niște bani în declarația de avere.

În ultima declarație de avere, Eugen Nicolicea a scris că are de încasat peste 110.000 de lei de la Galaxy SRL, o firmă din Drobeta Turnu Severin, între timp, firma s-a mutat la București…Să evite una/alta!

Din Galaxy SRL, conform declarației de interese, Nicolicea deține 50%.

Așadar, dacă numai Nicolicea (care are 50% din părțile sociale, deci dreptul la jumătate din profit) are de încasat dividende de peste 110.000 de lei, atunci profitul Galaxy SRL este de minimum 221.000 de lei, adică de două ori mai mult decât partea lui Nicolicea. Logic?

Păi, să cercetăm la Ministerul de Finanțe, asta e firma…(vezi foto)

Și să vedem și performanțele financiare. În 2016, profit, într-adevăr: peste 52.000 de lei.

În 2015, tot profit: peste 44.000 de lei.

Dar, din 2014 (inclusiv) înapoi pe scara timpului, pierderi. În 2014, de exemplu, aproape 20.000 de lei.

Deci, dacă luăm în calcul tot profitul Galaxy SRL din ultimii ani, nu ies la socoteală mai mult de vreo 96.000 de lei. Din care Nicolicea, care are jumătate din firmă, ar avea dreptul la dividende de vreo 48.000 de lei, nicidecum la peste 110.000 de lei, cum a declarat.

Altfel spus, omul a plusat, din pix, cu peste 62.000 de lei. Nu e mult, dar este…

Ciudat în declarațiile de avere ale lui Alin Nicolicea și ale lui Liviu Nicolicea,  nu apare jumătatea  sumelor  de bani ce apar la Nicolicea Eugen,  deci cine a mințit în Declarații…Nicolicea din Parlament ori Nicolicii din Administrația publică locală și județeană Mehedinți!

Îi așteptăm acum pe cei trei Nicolici, să ne explice cum nu pricepem noi aritmetică și cum, de fapt, dividendele sunt dreptul lor divin la bani când vor, fără nici o legătură cu profitul?!?

Ciudat este că: Eugen Nicolicea ,(PSD), desființează opoziția în capitală,  Rareș Bogdan (PNL), îl desființează pe Nicolicea,  dar în Oltenia, Nicolicea Alin și Liviu,  sunt susținătorii PNL și a lui Rareș Bogdan! Va urma…(A. GHICIULESCU).

 

 

 

 

Citeste in continuare

Parteneri


Știri calde

Actualitate3 ore ago

Editorial / Microbii în costumele lor scumpe, ce au ajuns șefi peste prostime

Microbii în costumele lor scumpe, ce au ajuns șefi peste prostime, dau dovadă de o naivitatea  demnă de un titlu...

Actualitate3 ore ago

Pastila zilei/Un condamnat la 2 ani şi 2 luni de închisoare cu suspendare pentru proxenetism, inspectorul general de stat de la Inspectia Muncii

Constantin Miclau, se poate lauda că este inspectorul general de stat de la Inspectia Muncii…Un condamnat la 2 ani şi...

Actualitate3 ore ago

Cine a mințit în Declarații…? Nicolicea din Parlament ori “Nicolicii” din Administrația publică locală și județeană Mehedinți!?

Șoc și groază…După ce am publicat cum COMUNISTUL ZIMȚEA a luat cancelaria școlii în Severin și locuiește în ea…Acum vă...

Actualitate3 ore ago

Pe moșia SENATORULUI SIBINESCU…/Să vedeți, mâna dreaptă a lui Călin Popescu Tăriceanu, luptă din plin pentru STATUL PARALEL … Să îl susțină

ALDE Mehedinţi a fost în mod sigur revelaţia ultimului  scrutin parlamentar din anul 2016 în judeţ. A obţinut în judeţ...

Actualitate3 ore ago

Ponta, faci si tu un miting?

(Preluare National  – Catalin Tache): Iata ca probabil si pe fondul ”repatrierii” iminente in Romania, chiar daca nu pe deplin...

Actualitate3 ore ago

Cotroceni all inclusive: Iohannis, la miting cu sefa de protocol

(PRELUARE INPOLITICS.RO): Că președintele Klaus Iohannis a convocat un referendum național de zeci de milioane de euro, dar a uitat...

Actualitate17 ore ago

Revenirea lui Gabriel Oprea pe scena politica, da roade!/UNPR, surpriza alegerilor/Analiza

“Zilele astea toată lumea se concentrează pe soarta partidelor mari. Când, de fapt, adevăratele surprize se întâmplă în cazul celorlalte...

Actualitate1 zi ago

Comunicat de presă/Se solicită intervenția Guvernului României pentru soluționarea situației privind îndepărtarea monumentului ecvestru al Domnitorului Mihai Viteazul din Piața Unirii din Oradea

20.05.2019 Președintele UNPR Gabriel Oprea a transmis, luni, Primului-ministru Viorica Dăncilă o scrisoare deschisă în care solicită intervenția Guvernului României...

Actualitate2 zile ago

SRI nu are competente teritoriale în exterior/ Cât de incompetent profesional ca lucrător pe informatii/contrainformații este Coldea?

Cât de incompetent profesional ca lucrător pe informatii/contrainformații de securitate nationala si lipsit de cunoștințe juridice poate fi un general...

Actualitate2 zile ago

Ramane sa reflectati cine este si cum se repliaza sistemul paralel!

Iata cum se poate obtine un consens politic absolut in Parlamentul Romaniei, mai ales in Senat, unde cu 104 de...

Actualitate2 zile ago

A dispărut un dosar/denunţ din DNA: pe fostul şef SRI

În decembrie 2015, un om de afaceri, reţinut şi ulterior trimis în judecată de DNA, denunţă la DNA pe fostul...

Actualitate2 zile ago

Sunt primar mă doare în…PARCUL NAȚIONAL…Mă apără judecătorul!

Cum poți construi ilegal într-o arie protejată cu voie de la Romsilva și Tribunal? O fâneață dintr-o zonă protejată dintr-un...

Actualitate2 zile ago

Primarul PSD din municipiul Orșova, Marius Stoica este un PENAL

Primarul municipiului Orşova, social-democratul Marius Stoica, a fost trimis în judecată într-un dosar penal pentru comiterea mai multor infracţiuni, precum...

Actualitate2 zile ago

Editorial/Scrisoarea unui subaltern!

„Chiar dacă umbli năuc zi și noapte ești mai singur și mai marginalizat ca niciodată! Toți te mint, toți îți...

Actualitate2 zile ago

De ce a rupt-o Dragnea cu Carmen Dan!

(Preluare National  – Catalin Tache): Liviu Dragnea i-a dat interzis lui Carmen Dan in campania electorala! Masura radicala, fara precedent...

Partener media exclusiv

stiri actualizate

Top Articole Incisiv