Connect with us

Administratie

Conducerea IPJ Prahova va fi asigurata de comisarul şef de poliţie Florin ARISTAN/PROVOCARI CHIAR DIN PRIMA ZI DE INTERIMAT

Incisiv

Publicat

pe

Chestorul de poliție Eduard Mirițescu a plecat de la comanda Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, asa cum dezvaluiam in exclusivitate saptamana trecuta! Acesta a fost numit director în cadrul aparatului central al Ministerului Afacerilor Interne, fiind împuternicit pe funcție pentru o perioadă de șase luni, începând cu data de luni, 8 aprilie.

Conducerea IPJ Prahova va fi asigurata de comisarul şef de poliţie Florin ARISTAN, un politist competent si vertical care poate schimba fata institutiei in perioada de interimat.

Desemnarea lui Florin Aristar ca interimar la conducerea institutiei demonstreaza ca “baietii” destepti de la controlul intern  l-au “spalat” si “albit” degeaba pe comisarul șef Ginel Preda, actualul adjunct al comandantului Poliției Prahova, pentru a nu fi sanctionat disciplinar in scopul obtinerii postului lui Eduard Mirițescu.

Reamintim ca, nu mica ne-a fost mirarea sa constatam faptul ca, un sef de Inspectorat al Politiei Romane isi permite sa distribuie pe pagina sa de socializare materiale de sustinere promovate de miscarea “Hashtag #rezist”, dezvaluiam in articolul “EXCLUSIV/Ginel Preda, adjunctul șefului Poliției Prahova, in echipa “Hashtag #rezist”, publicat in 17 februarie 2019.

Nu stim daca acest comportament este normal din partea unui sef din Politia Romana dar o sa solicitam un punct de vedere oficial ministrului Afacerilor Intrene, Carmen Dan, specificam la aceea data.

In afara unei posibile incalcari ale deontologiei profesionale ne intrebam de ce impartialitate se mai pot bucura persoanele cercetate de acesta si/sau subordonatii sai avand in vedere ca tocmai a promovat mesaje de sustinere fata de Laura Codruta Kovesi, persoana pusa sub invinuire penala.

Astfel, urmare a solicitarilor noastre 0254 din17 februarie 2019, 0299 din 14 martie 2019 si 0314 din 26 martie 2019 prin care am solicitat conducerii MAI sa ne transmita un punct de vedere la cele semnalate, raspunsul nu l-am primit nici macar in termenul legal de 30 de zile.

Mentionam faptul ca, solicitarea noastra nr 0254 din 17 februarie 2019 a fost înregistrată la I.G.P.R. – C.I.R.P. cu nr. 404.697/20.02.2019, iar conform raspunsului nr.404.744 din 04 martie 2019, “urmează să primiți răspuns în termenul legal prevăzut de art. 7 alin. (1) din Legea nr. 544/2001, cu modificările și completările ulterioare, în cel mult 30 de zile”.

Musamalizare odioasa

In data de 26.03.2019, pe adresa de corespondenta de poștă electronică: [email protected] am primit un raspuns halucinant.

Astfel, prin adresa nr 404833 din 20 martie 2019, am fost informati ca, „in urma verificărilor efectuate la structura competentă din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, respectiv Direcția Control Intern, a rezultat faptul că nu au fost obținute date certe din care să reiasă faptul că postarea de pe rețeaua de socializare facebook, din data de 25.12.2018, a fost realizată de către ofițerul la care faceți referire”.

Cu alte cuvinte acesti baieti destepti de la Control Intern din cadrul IGPR au realizat ca parolele de la contul personal de facebook al adjunctului sefului IPJ Prahova sunt detinute de „locatarii” din Cimitirul Vesel din Săpânţa si/sau de fetele de pe pe soseaua de centura a Capitalei, ori de hackerii ruşi care au atacat şi compromis sute de mii de conturi de facebook, inclusiv pe cel al Comisarului șef Ginel Preda si astfel nu au putut stabili daca acesta a publicat pe pagina sa de socializare mesaje de sustinere si promovare a miscarii “Hashtag #rezist si nu unul dintre cei mai sus mentionati.

De ce aceasta musamalizare grosolana?

Simplu.

Conform unor surse din conducerea MAI, comandantul IPJ Prahova Eduard Mirițescu a fost promovat intr-o functie de conducere la Bucuresti si postul de sef IPJ a ramas liber, Comisarul șef Ginel Preda fiind unul dintre cei sase care si-au depus CV-ul pentru ocuparea acestuia.

O eventuala sanctiune disciplinara i-ar fi taiat toate posibilitatile de promovare si “pilele” acestuia de la Bucuresti au riscat aceasta musamalizare ordinara.

Concluzia amara

Parolele de la contul personal de facebook al adjunctului sefului IPJ Prahova sunt detinute de „locatarii” din Cimitirul Vesel din Săpânţa, de fetele de pe pe soseaua de centura a Capitalei si de hackeri ruşi. RUSINE!

O alta concluzie amara.

Chiar daca sase cadre si-au depus Cv-ul pentru ocuparea postului de sef IPJ Prahova, postul este „antamat” deja de baietii „destepti” si castigatorul va fi Comisarul șef Ginel Preda, scriam acum o saptamana de zile.

Comisarul şef de poliţie Florin ARISTAN se va confrunta chiar in primele zile de interimat cu o decizie grea ca urmare a sesizarii noastre privind comportamentul neadecvat al sefului Sectiei 2 Politie Ploiesti, sectie “condusa” de comisarul șef Cosmin Moise, sesizare inaintata oficial luni catre acesta si catre seful Poliţiei Municipiului Ploieşti, comisar şef de poliţie Cristian Gelu MANEA – in calitate de sef direct al lui Cosmin Moise.

Dubla masura

Corpul de control al Poliţiei verifică dacă şeful IPJ Bacău, Vasile Oprișan, a încălcat vreun regulament, după ce acesta a spus că femeile bătute de soţii lor nu ar trebui să apeleze la poliţişti în miez de noapte şi că ar trebui să aştepte până dimineaţa cu reclamaţiile. Vasile Oprişan conduce IPJ Bacău de mai bine de 10 ani, este un poliţist cu experienţă, titrau mai toate ziarele din tara acum doua zile.

Ordinul de protectie provizoriu (OPP) este un instrument in materie administrativa care ii permite politistului sa intervina rapid in situatiile de pericol iminent pentru sanatatea si securitatea violentei domestice si sa inlature de indata agresorul de la domiciliu.

O sitiuatie hilara se regaseste la nivelul Sectiei 2 Politie Ploiesti, sectie “condusa” de comisarul șef Cosmin Moise. Astfel, acesta a fost acuzat in repetate randuri ca isi batea sotia, fiind chiar cercetat penal pentru astfel de fapte, iar mai nou isi bate atat concubina cat si amanta. Si, totusi a ramas sef in cadrul MAI…sustinut de cine? In mod normal, comisarul șef Cosmin Moise a avut calificativul pe anul trecut satisfacator si, in mod “miraculos” acesta a obtinut calificativul “bine” dupa contestatia depusa. Comportamentul de violenta in familie al comisarului șef Cosmin Moise care isi bate amanta si concubina a atins paroxismul ridicolului. Mai nou, acesta apeleaza la serviciul 112 nu numnai pentru bataile dintre el si amanta si/sau concubina ci pentru motive halucinante cum ar fi ca fosta sotie ii agreseaza copilul sau ca pentru ca acesta din urma ar fi fugit de acasa in urma acestor altercatii. Intrebam oficial pe comisarul şef de poliţie Florin ARISTAN si pe comisarul şef de poliţie
Cristian Gelu MANEA ce masuri iau pentru intrarea in normalitate a Sectiei 2 Politie Nord din punct de vedere al managementului.

Sincer, noi nu credem in dubla masura in MAI. Sau cel putin speram: daca seful IPJ Bacău este cercetat disciplinar pentru o afirmatie/declaratie cum mai poate ramane la conducere comisarul șef Cosmin Moise dupa faptele de violenta in familie repetate ce pot fi verificate chiar si prin interogarea serviciului 112? Asteptam o reactie ferma din partea celor sus mentionati. (Cristina T.).

Actualitate

„Vataful” de la conducerea APM Prahova, interesul personal si favorizarea unor operatori economici in detrimentul altora

Incisiv

Publicat

pe

De

Florin Diaconu a fost pentru cei de la Incisiv de Prahova o figura „pitoreasca”, la nivelul redactiei noastre sosind zeci de sesizari. Nu dorim sa intram in can-canuri si nu ne vom lega in acest articol de vila pe care o construieste pe la Constanta (intelegem ca este la nivelul de mobilare, inclusiv cu tablouri-speram sa nu ajunga la performanta lui Darius Valcov cu o galerie de 180 de tablouri din bani negri) si/sau cum ii barfeste pe toti din Ministrul Mediului, de la secretari de stat in sus. Este problema lor daca il tin, inca, in “brate”.

Florin Diaconu a intrat, insa, in atentia noastra prin aceea ca isi utilizeaza functia si institutia in interese personale si/sau de grup.

Spicuim dintr-o plangere a unei societati comerciale:

Utilizarea atribuţiilor funcţiei dar si resurselor unei instituţii publice (APM Prahova) de către dl. Florin Diaconu – director executiv, in interes personal, cu favorizarea in mod explicit a unor operatori economici

Cu privire la promovarea intereselor personale ale dlui Florin Diaconu înţelegem sa probam starea de fapt astfel :

Prin adresa 15465/23.10.2018 a APM PRAHOVA, semnata doar de dl. Florin Diaconu, comunicata Ministerului dar si ANPM prin corespondenta anterioara, eram somaţi sa indicam date de colaborare cu dr.ing Viorica Avram care intocmeste documentarii de obţinere si /sau revizuire a autorizaţiilor de mediu, conform acestei adrese.

“ Îngrijorarea” dlui. Florin Diaconu cu privire la potenţialul conflict de interese coroborata cu cererile mai mult sau mai puţin voalate de revizuire a autorizaţiilor de mediu in cazul ALLIED GREEN CO SRL si KLT CO INDUSTRIES SRL, ne fac sa credem ca o eventuala documentaţie de revizuire va fi acceptata de dl. Florin Diaconu – director al APM PRAHOVA doar daca este intocmita de o persoana si / sau companie, care NU este intr-un “ eventual conflict de interese “ cu interésele personale ale dlui Diaconu Florin.

La data prezentei APM PRAHOVA NU poate furniza nici o autorizaţie de mediu emisa strict pentru un sistem mobil tip pompa cu furtun si / sau furtun echipamente utilizate la descărcarea unor fluide inclusiv uleiuri uzate , produse petroliere, din autovehiculele utilizate la transport ( inclusiv.

La data prezentei APM PRAHOVA, in mandatul dlui Florin Diaconu au fost emise cel puţin 5 autorizaţii de mediu posesorilor de centrale pe ulei uzat – ELCANI SRL, NAIROM SERV COM SRL, IATSA CAMPIÑA SA, INDECO GRUP SRL, PEX SRL.

Nici o autorizaţie nu are inclusa analiza parametrilor prevăzuţi de legea nr.278/2013 Anexa 6 partea a 3 a punctul 1, inclusiv metale grele. De remarcat faptul ca INDECO GRUP SRL pentru punctul de lucru din localitatea Bucov, sat Pleasa, jud. Prahova deţine autorizaţia de mediu nr. PH 61/20.04.2015 revizuita in mandatul dlui. Diaconu Florin – 29.08.2017 – autorizaţie care la fila 17 include o centrala pe ulei uzat. Evident ca nu sunt incluse analizele prevăzute de ANEXA 6 partea a 3 apunctul 1 din legea 278/2013.

Agenţia Naţionala de Protecţia Mediului, dar si persoanelor implicate, indicate in mod explicit in prezenta, care, folosindu-se de atribuţiile funcţiei, fara a indica insa vreo prevedere legala/ text de lege refuza aprobarea ANEXA 1 formular de transport, generator SOCEP SA, RATB , ECOMOCAR SRL,colector ALLIED GREEN CO SRL si valorificator societatea noastra”.

Intelegem din aceasta plangere ca sunt  destule elemente constitutive pentru savarsirea a mai multor infractiuni prevazute in legea penala. Poate se va sesiza si adormitele noastre organe de cercetare penala….

Chiar daca a fost un „control” al Directiei Corp Control Integritate si Antrifrauda din cadrul Ministerului Mediului- rezultatul acestuia a ramas „secret” chiar si pentru petitionari (probabil si pentru conducerea Ministerului Mediului).

Interesele economice ale  „vatafului” Florin Diaconu se pare ca NU se opresc aici.Nu ne vom referi in acest numar nici la NAC INDUSTRY, ca ar fi prea mult din primul articol, vom reveni cu acest subiect si promitem ceva cutremure!

Recent, un alt operator economic a intrat in linia sa de „ochire” (nu facem o referire la o probabila apartenta a sa la un serviciu secret, nu de altceva, specificam sa nu avem probleme in instanta).

Astfel, chiar daca  in Comisia de Analiza Tehnica s-a ajuns la o alta concluzie, „vataful” nostru a publicat pe site-ul institutiei o alta hotarare a sa, aceea de inchidere a operatorului in cauza.

In numarul viitor vom publica inregistrarea audio a sedintei Comisiei de Analiza Tehnica si decizia sa personala contrara celor stabilite in aceasta comisie, ca doar e „vataf” si institutia pe care o conduce este personala. Nu? (Cristina T.).

 

Citeste in continuare

Actualitate

Traficul de influenta, Serviciul Juridic al Politiei Locale Ploiesti si instanta

Incisiv

Publicat

pe

De

La data de 05.03.2019, Incisiv de Prahova publica articolul “EXCLUSIV/TRAFICUL DE INFLUENTA SI NESIMTIREA CELEBRULUI JURIST AL PRIMARIEI PLOIESTI, ADRIAN ANDRONE”

Va dezvaluiam ca, un caz incredibil s-a petrecut in Ploiesti, caz care denota aroganta si nesimtirea juristului Adrian Androne de la Primaria Ploiesti.

Celebrul jurist Adrian Androne a parcat masina personala, in mod neregulamentar, pe str CD Gherea din Ploiesti.

Ghinionul arogantului jurist a fost ca in apropiere se afla echipajul de la circulatie al Politiei Locale Ploiesti, echipaj format din politistii locali Mariana Buzia si Mateescu Adrian care i-au solicitat actele, conform procedurilor legale.

Cu un tupeu si o nesimtire iesita din comun, celebrul jurist Adrian Androne l-a contactat telefonic pe directorul general “interimar” al Politiei Locale Ploiesti, Adrian Vaida si, citam conform surselor noastre “este un prost de la tine care m-a oprit”.

In urma apelului primit, Adrian Vaida a contactat telefonic pe membrii echipajului de politie pentru a le solicita sa nu incheie proces-verbal de contraventie.

Din nefericire pentru jurist, politistii locali sus mentionati nu “au pus botul” la traficul de influenta si l-au sanctionat pe arogantul jurist pentru injurii si parcare neregulamentara, cu maximul prevazut de lege.

Date noi ne indica ca “tupeul” juristului nu are limite. Astfel, de frica plangerii penale pe numele sau, celebrul jurist a atacat in instanta procesul-verbal de contraventie, pe rolul judecatoriei Ploiesti fiind dosarul nr 7288/281/2019.

Interesant este ca unele informatii ajunse déjà la organele de cercetare penala conform surselor noastre releva faptul ca, juristul a contactat pe directorul general adjunct Pitariu Paula Maria care  l-a sunat pe Adrian Vaida pentru a interveni (nu cum am precizat noi in articol, in hora penala intrand si alte “personalitati” din conducerea institutiei) si faptul ca, intampinarea celebrului jurist s-a efectuat se pare chiar de catre Serviciul Juridic din cadrul Politiei Locale Ploiesti conform unor declaratii déjà date, adica chiar de catre cei care ar fi trebuit sa apere institutia. Dar, despre non-combatul celor de la Serviciul Juridic si profesionalismul acestora am mai scris. Vom reveni. (Sava N.).

Nr. unic (nr. format vechi) : 7288/281/2019
Data inregistrarii 27.03.2019
Data ultimei modificari: 16.04.2019
Sectie: Secţia Civilă
Materie: Civil
Obiect: plângere contravenţională PL 051616/26.02.2019
Stadiu procesual: Fond

 

Părţi

Nume Calitate parte
ANDRONE ADRIAN EDUARD Petent
POLIŢIA LOCALĂ PLOIEŞTI Intimat

 

 

Şedinţe

Nu există informaţii.

 

Căi atac

Nu există informaţii.

 

 

Citare prin publicitate

 

 

 

 

Citeste in continuare

Actualitate

Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice din IPJ Prahova este locul “optim” unde se “ingroapa” dosare/FALSURI-DOCUMENTE

Incisiv

Publicat

pe

De

DJFP PRAHOVA  a emis  avizul de inspectie fiscala nr . F-PH 122 DIN 29.10.2014  sub doua forme, unul cu 10 obiective comunicat firmei in cauza prin posta, si unul cu 11 obiective  care nu a  fost comunicat niciodata acestei societati comerciale. ambele documente avand aceeasi data si acelasi numar de inregsitrare.

Cu toate ca reprezentantii KLT & Co Industries SRL au formulat o plangere penala, in vara lui 2018, reprezentantii IPJ Prahova nu au recationat.

Din investigatiile noastre a reiesit ca ar fi fost un dosar  la IPJ Prahova  nr.5566/P /2018, inregistrat la Politia Municipilui Ploiesti, unde, in septembrie 2018, reprezentantii firmei au dat o declaratie.

Din motive care inca ne scapa (probabil pentru ca cei de la Politia Municipiului PLoiesti isi faceau meseria profesional), acest dosar a fost transferat la IPJ Prahova la Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice unde se pare ca a”murit”/ “sucombat”. Oare din ce interese? Intrebam si noi, public, pentru un prieten.

Lasam cititorii sa studieze cele doua documente si poate ca si acestia constata falsul care se vede din “avion”. Probabil, cei de la Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice ar trebui sa “zboare” sa vada acest fals…nu ne refeream ca ar fi trebuit sa zboare multi de acolo, aspecte care vor face obiectul unor dezvaluiri viitoare.

AVIZ INSPECTIE FISCALA comunicat prin posta 30 oct 2014 ( 10 obiective)
AVIZ DE INSPECTIE FISCALA atasat la raportul de inspectie fiscala ( 11 obiective)

Totodata, in numerele viitoare vom reveni cu “interesele” care au stat in spatele “lichidarii” acestei societati si ce “institutii” de forta s-au implicat. (Cerasela N.).

 

 

Citeste in continuare

Parteneri

Știri calde

Actualitate5 ore ago

„Vataful” de la conducerea APM Prahova, interesul personal si favorizarea unor operatori economici in detrimentul altora

Florin Diaconu a fost pentru cei de la Incisiv de Prahova o figura „pitoreasca”, la nivelul redactiei noastre sosind zeci...

Actualitate5 ore ago

Traficul de influenta, Serviciul Juridic al Politiei Locale Ploiesti si instanta

La data de 05.03.2019, Incisiv de Prahova publica articolul “EXCLUSIV/TRAFICUL DE INFLUENTA SI NESIMTIREA CELEBRULUI JURIST AL PRIMARIEI PLOIESTI, ADRIAN...

Actualitate5 ore ago

Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice din IPJ Prahova este locul “optim” unde se “ingroapa” dosare/FALSURI-DOCUMENTE

DJFP PRAHOVA  a emis  avizul de inspectie fiscala nr . F-PH 122 DIN 29.10.2014  sub doua forme, unul cu 10...

Actualitate5 ore ago

Ministerul de Interne cu “parfum” de femeie/Amante, abuzuri si banii publici

Politisti platiti sa o terorizeze pe amanta unui sef din Ministerul de Interne, titrau colegii de la SPY News. Astfel,...

Actualitate5 ore ago

Puterea judecatoreasca este furata de la statul de drept si folosita de mafie

Mafia din justitie a cauzat atrocitati mai mari oamenilor normali decat Al Capone si toti gansterii impotriva gansterilor pe toata...

Actualitate5 ore ago

S-a detonat Hapau! Soc in sistem!

(Preluare National  – Catalin Tache): Cu toate ca a fost constant clamat drept inamicul public numarul unu al noii Puteri...

Actualitate5 ore ago

In paralel, a ramas si polițistă, de-asta, cu zurgălăi, și face ”cercetări”

Ce-avem noi aici? O polițistă care trebuia dată de mult timp afară din poliție, cercetată penal și condamnată. De ce?...

Actualitate5 ore ago

O PIEDICA IN CALEA UITARII/Lista lui Soros: colaboraționiștii care au trădat România

Lista lui Soros. Cine sunt oamenii care au schimbat România, cu sau fără voia noastră: miniștri, demnitari de rang înalt,...

Actualitate5 ore ago

De ce nu voia #rezistenta din justitie infiintarea Sectiei Speciale?

Şeful Inspecţiei Judiciare, Lucian Netejoru, a declarat, vineri seară, că instituţia pe care o conduce a finalizat controlul la DNA...

Actualitate5 ore ago

Liviu Dragnea a declanșat o bombă cu ceas

Bomba remanierii. Pe care mai întâi a trimis-o la Cotroceni. Ultimativ. Președintele a avut la dispoziție doar două zile. Termenul...

Actualitate3 zile ago

Protejarea sefilor SRI/Dosarul nr 104/P/2017, tergiversat la DNA Structura Centrala – Serviciul pentru Combaterea Infractiunilor savarsite de militari

V-am promis in articolele precedente ca vom mai publica extrase din petitiile, sesizarile, plangerile etc. celor doi ofiteri SRI de...

Actualitate3 zile ago

George Maior a lezat interesele partidelor politice si/sau ale persoanelor fizice ori juridice/A MINTIT Comisia de control

Preluare FLUX 24 Fostul director SRI George Maior a angajat instituţia, în perioada 2012 – 2015, în acţiuni “reprobabile”, care...

Actualitate3 zile ago

Iohannis, lovit in punctual slab…/Gata, acum i-o pot salta pe Carmen!

(Preluare National  – Catalin Tache): Dupa cum dezvaluiam chiar ieri, Klaus Iohannis a facut o mutare cel putin surprinzatoare prin...

Actualitate3 zile ago

A ignorat si nu a actionat concret pentru eliminarea efectelor toxice in justitie produse de SRI in campul tactic al justitiei

Cred ca “profesionistul” T.T, acum la sfarsitul mandatului sau de ministru, ramane un zero al justitiei intrucat nu a facut...

Actualitate3 zile ago

Recalcularea corecta a sporului pentru Semnul Onorific (Meritul Militar)!

Recalcularea corecta a sporului pentru Semnul Onorific ( Meritul Militar)! Dupa stabilirea pensiei, in procent din pensie si nu cum...

Partener media exclusiv

stiri actualizate

Top Articole Incisiv