Connect with us

Diverse

Cum alegi cel mai bun birou ?

Publicat

pe

La locul de munca, punctele centrale in jurul carora se invart toate celelalte piese de mobilier sunt acele birouri office, de aceea este absolut necesar sa se tina cont de toate aspectele si nevoile atunci cand se aleg. Cum stii insa cum sa iti amenajez cat mai bine spatiul disponibil?

Mobila de birou trebuie aleasa cu grija, caci cel mai probabil este locul unde vei petrece o mare parte din timp zi de zi, de aceea este important sa investesti timp si bani, pentru a reusi sa oferi un aspect ideal al acestui spatiu.

Care sunt aspectele de care trebuie sa tii cont in alegerea biroului?

Exista o serie de aspecte de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi mobila de birou, fie ca alegi birouri office sau birouri de lux. Printre toate aceste lucruri pe care trebuie sa le luam in calcul, se numara:

 • Modul de lucru: trebuie gandit foarte bine modul in care va fi folosit biroul. De obicei, lucrezi la calculator? Sau ai de-a face cu hartii si documente foarte mult? Sau poate este o combinatie intre cele doua? Asadar, inainte de a cumpara biroul, trebuie sa iei in calcul modul de lucru. In acest mod vei avea garantia ca mobila de birou este potrivita stilului tau de a lucra.
 • Configuratia: Exista mai multe tipuri de configuratii de birou, astfel incat sa poti avea mai multe variante de a alege. In cazul in care petreci foarte mult timp la birou, este recomandat sa se aleaga birouri office potrivite configuratiei tale. De asemenea, este foarte important sa se tina cont si de inaltimea ideala a scaunului de birou. Exista mai multe forme de birou, acestea fiind in forma de L, U, birou pe colt sau in centrul incaperii.
 • Spatiul: Este foarte important ce tip de birou alegi si care este dimensiunea incaperii, caci va trebui sa alegi intre un birou executive sau un birou compact. De asemenea, va trebui sa te gandesti cat de mare este este suprafata de care o sa ai nevoie. Ai nevoie sa plasezi numeroase aparate sau electonice? Sau necesita mobila de birou foarte multe sertare?
 • Materialul folosit: Atunci cand te gandesti care este modul tau de lucru, trebuie sa iei in calcul si tipul de material folosit. Astfel, poti alege o mobila de birou laminat, din metal, lemn sau sticla. In functie de tipul de munca prestata la birou, vei stii care este cel mai potrivit material din care sa alegi.
 • Optiuni suplimentare: In cazul in care nu iti doresti un birou traditional, trebuie sa stii ca exista foarte multe alte variante de mobila de birou din care poti alege. In cazul in care iti doresti un model ultra compact, poti alege un model de birou pliabil, care poate fi strans inainte de a pleca de la munca. De asemenea, poti alege o varianta de birou ecologica, robusta si chiar portabila, iar in acest fel vei beneficia de un birou pliabil de carton pe care il poti purta oriunce vrei.

Diverse

Cum evaluezi corect costul pentru un apartament?

Publicat

pe

Cum evaluezi corect costul pentru un apartament?

Evaluarea corectă a costului pentru un apartament este un aspect crucial al procesului de cumpărare a unei locuințe și poate să influențeze în mod semnificativ decizia ta finală. Există mai mulți factori pe care ar trebui să îi iei în considerare în timp ce evaluezi costul unui apartament pentru a te asigura că faci o investiție înțeleaptă și că obții valoarea potrivită pentru banii tăi. (mai mult…)

Citeste in continuare

Diverse

De ce sa nu iti muti singur mobila si sa apelezi la o firma?

Publicat

pe

De

Apelarea la o firmă de mutări mobila poate economisi timp și permite focalizarea pe alte aspecte ale mutării, precum organizarea utilităților. Firmele de mutări se ocupă de transportul mobilierului, asigurând protecția bunurilor pe durata mutării, iar disponibilitatea unui parc auto diversificat face față diverselor scenarii de mutare, oferind soluții optime pentru transport mobila și mobila București.

Angajarea unei companii specializate în mutare și transport marfă poate fi mai accesibilă decât gestionarea pe cont propriu a mutării, având în vedere beneficiile și costul rezonabil. În plus, companiile de mutari mobila dispun de echipamente specializate pentru manipularea obiectelor grele și oferă asigurare pentru bunurile transportate, ceea ce minimizează riscurile de deteriorare și asigură siguranța mutării.

Munca si efortul depus

Evaluarea necesității de a muta mobilierul este primul pas crucial înainte de a lua decizia de a transporta obiecte grele pe distanțe lungi. Este important să se ia în considerare dacă mobilierul merită efortul și costul transportului, mai ales în cazul mobilierului de tip IKEA, care poate să nu fie suficient de rezistent pentru a justifica mutarea datorită materialelor sale de calitate inferioară.

 • Motivul 1: Cerințele Fizice:
  • Mutarea mobilierului poate fi extrem de solicitantă fizic, prezentând riscuri semnificative de accidentare atât pentru persoane, cât și pentru bunuri.
  • Încercarea de a muta mobilier greu fără ajutor profesionist poate duce la deteriorări materiale importante sau la accidentări personale.

Serviciile profesionale de mutări oferă soluții complete, care includ:

 • Echipamente și Personal Calificat: De la ambalare, încărcare, transport, descărcare, până la montare și demontare, echipele profesioniste gestionează tot procesul.
 • Flexibilitate și Eficiență: Serviciile personalizate și experiența echipei asigură o mutare rapidă și eficientă, reducând stresul și efortul depus.
 • Prevenirea Deteriorării: Manipularea atentă a mobilierului și bunurilor, împreună cu utilizarea uneltelor adecvate, minimizează riscul de deteriorare.

Optarea pentru o echipă profesională de mutări mobila nu doar că aliniază procesul cu nevoile specifice ale fiecărui client, dar asigură și o experiență lipsită de stres, permițându-vă să vă concentrați pe aspectele importante ale tranziției către un nou spațiu.

Riscurile de deteriorare

Mutarea mobilierului și a obiectelor fragile necesită o atenție deosebită pentru a preveni deteriorările. Experiența și expertiza firmelor de mutări mobila joacă un rol crucial în acest proces:

 1. Manipularea Atentă a Obiectelor Fragile:
  • Firmele profesioniste folosesc materiale de ambalare specializate, cum ar fi cutii rezistente și folie cu bule, pentru a asigura transportul în siguranță al articolelor fragile.
  • Echipamentele adecvate și tehnici de ambalare profesionale minimiză riscul de deteriorare.
 2. Ambalarea Profesională:
  • Utilizarea materialelor de ambalare corespunzătoare, inclusiv cutii, folie stretch și folie cu bule, este esențială pentru protecția bunurilor pe durata transportului.
  • Ambalarea incorectă poate duce la deteriorări, iar firmele specializate în mutări mobila evită aceste greșeli prin aplicarea tehnicilor adecvate de ambalare.
 3. Asigurarea și Protecția:
  • Firmele de mutări oferă asigurări pentru acoperirea eventualelor daune, oferind astfel liniște sufletească proprietarilor.
  • Experiența în demontarea și remontarea mobilierului reduce riscul de deteriorare, iar documentarea procesului de demontare ajută la reasamblarea corectă și rapidă.

Prin angajarea unei firme de mutări mobila, riscurile de deteriorare a mobilierului și a obiectelor fragile sunt semnificativ reduse, datorită expertizei, echipamentelor adecvate și soluțiilor de ambalare profesionale utilizate.

Costurile ascunse ale mutarii pe cont propriu

Atunci când planificăm o mutare pe cont propriu, adesea ne concentrăm pe costurile vizibile, ignorând cheltuielile ascunse care pot adăuga sume semnificative la bugetul final. RightMove.ro oferă o estimare mai precisă a costului unei mutări sigure, luând în considerare factori precum adresele de plecare și destinație, etajele clădirilor, disponibilitatea ascensorului, volumul total al mobilierului, numărul de piese de mobilier, dacă obiectele personale sunt împachetate și locația (București sau provincie). Aceste detalii sunt cruciale pentru a evita surprizele neplăcute legate de costuri.

 • Exemple de prețuri, însă acestea se pot schimba în funcție de mai mulți factori: 
  • Apartament cu o cameră: 350 – 750 RON
  • Apartament cu două camere: 600 – 1400 RON
  • Apartament cu trei camere: 850 – 2500 RON
  • Apartament cu patru camere: 1700 – 3200 RON

Pe lângă aceste costuri directe, există și cheltuieli mai puțin evidente care pot apărea, cum ar fi achiziționarea de echipamente pentru mutare sau repararea și înlocuirea mobilierului deteriorat. Utilizarea propriului vehicul pentru transportul mobilierului poate duce la deteriorări, iar spațiul insuficient poate însemna mai multe călătorii, crescând astfel costurile și durata procesului de mutare. Prin urmare, este esențial să luăm în considerare toate aspectele financiare implicate într-o mutare pe cont propriu pentru a face o alegere informată.

Beneficiile angajarii unei firme de mutari

Alegerea unei firme de mutări mobila aduce beneficii semnificative, optimizând întregul proces și asigurând siguranța bunurilor transportate. Serviciile oferite sunt diverse și adaptate nevoilor fiecărui client, incluzând:

 • Servicii complete de mutare:
  • Transportul depozitelor și echipamentelor, mutări de afaceri, mutări internaționale, depozitare, furnizarea materialelor și echipamentelor necesare.
  • Ambalare profesională, demontare și remontare mobilier, transport specializat pentru obiecte grele și fragile.
 • Eficiență și siguranță:
  • Echipamente specializate și personal experimentat care asigură manipularea corectă și sigură a bunurilor.
  • Utilizarea vehiculelor adaptate și a echipamentelor de protecție pentru a preveni orice deteriorare.
 • Planificare personalizată și asigurare:
  • Oferte personalizate bazate pe nevoile specifice ale clientului, asigurând prețuri competitive și profesionalism.
  • Poliță CMR pentru acoperirea bunurilor în caz de daune, oferind astfel liniște sufletească proprietarilor.

Prin colaborarea cu o firmă de mutări, se economisește timp și efort, se reduce stresul asociat cu mutarea și se beneficiază de un serviciu de înaltă calitate, adaptat cerințelor individuale.

Cum sa alegi o firma de mutari

Alegerea corectă a unei firme de mutări mobila necesită o atenție deosebită asupra unor factori cheie pentru a asigura un proces fără probleme și eficient:

 • Criterii de Bază pentru Selectare:
  1. Reputația: Verifică recenziile pozitive ale clienților anteriori și ratingurile companiei.
  2. Experiența: Alege o firmă cu un istoric bogat în mutări reușite.
  3. Servicii Oferite: Asigură-te că firma oferă gama completă de servicii necesare, de la ambalare la transport și montaj.
  4. Consultare Gratuită: O firmă de încredere va oferi consultanță pentru a evalua și planifica mutarea.
  5. Materiale de Ambalare de Calitate: Selectează o companie care utilizează materiale adecvate pentru protecția bunurilor.
  6. Contract de Asigurare: Caută firme care oferă asigurare pentru bunurile transportate.
  7. Flexibilitate și Prețuri Competitive: Importanța adaptabilității la cerințele specifice și oferirea unui preț corect, bazat pe experiență.
 • Factori Diferențiatori:
  • Testimonialele Clienților și Clienți Notabili: Prezența unor recenzii pozitive și colaborarea cu clienți de renume sunt indicatori ai fiabilității și profesionalismului.
  • Evaluare Gratuită și Diversitatea Materialelor de Ambalare: Oferirea unei evaluări gratuite și accesul la o gamă largă de materiale de ambalare personalizate pentru nevoile tale specifice.
  • Vehicule Specializate: Utilizarea vehiculelor adaptate pentru transportul sigur și eficient al mobilierului.

Luând în considerare acești factori, vei putea să alegi o firmă de mutări mobila care să corespundă nevoilor tale specifice, asigurându-ți astfel o experiență de mutare lipsită de stres și eficientă.

Este evident că alegerea unei firme de mutări mobila reprezintă un pas esențial în asigurarea unei tranziții fără probleme către noul dumneavoastră domiciliu sau spațiu de lucru. În plus, sugestiile pentru selecția atentă a unei firme de mutări pot ghida în luarea deciziei celei mai adecvate opțiuni, asigurând succesul mutării și protecția bunurilor dumneavoastră. Astfel, eliberându-vă de povara logistică, veți putea să vă concentrați pe aspectele pozitive ale schimbării, îmbrățișând noul început cu optimism și energie regenerată.

Citeste in continuare

Diverse

10 reguli pentru scrierea unui CV în 2024

Publicat

pe

În lumea mereu schimbătoare a căutării de locuri de muncă, adaptabilitatea și inovația sunt esențiale pentru a te asigura că te remarci în mulțime. Acest lucru este deosebit de relevant când vine vorba de scrierea CV-ului tău în 2024, unde tehnologiile emergente și preferințele angajatorilor evoluează constant. Următoarele X reguli sunt concepute pentru a te ghida prin procesul de actualizare a CV-ului tău, asigurându-te că ești gata să faci față provocărilor pieței de muncă din acest an.

Construiește-ți CV-ul online pe https://cv2you.com

 1. Personalizarea pentru fiecare aplicație – Nu mai este suficient să ai un CV generic. În 2024, este crucial să-ți personalizezi CV-ul pentru fiecare poziție la care aplici, subliniind abilitățile și experiențele relevante pentru rolul specific.
 2. Utilizarea cuvintelor cheie relevante – Sistemele automate de urmărire a candidaților (ATS) sunt mai sofisticate ca niciodată. Asigură-te că CV-ul tău conține cuvinte cheie relevante care sunt adesea folosite în descrierea jobului pentru a crește șansele de a fi remarcat.
 3. Evidențierea abilităților digitale – Indiferent de domeniul în care lucrezi, abilitățile digitale sunt acum indispensabile. Fie că este vorba de competențe de bază în software-uri specifice industriei sau de cunoștințe în domeniul inteligenței artificiale, asigură-te că acestea sunt bine reprezentate.
 4. Structura modulară – CV-urile modulare, care permit schimbări și adaptări rapide, sunt în trend. Această abordare îți permite să adaugi, să elimini sau să subliniezi secțiuni specifice, făcându-l mai relevant pentru fiecare aplicație.
 5. Includerea experienței de voluntariat și a proiectelor secundare – Acestea oferă o imagine de ansamblu asupra caracterului și abilităților tale suplimentare, care pot fi la fel de valoroase ca experiența profesională directă.
 6. Formatarea vizuală atractivă – Un CV bine proiectat, care folosește elemente vizuale precum grafice sau infografice (unde este adecvat), poate ajuta la evidențierea informațiilor cheie și la menținerea atenției cititorului.
 7. Claritate și concizie – În 2024, angajatorii și recrutorii preferă CV-uri care sunt directe și la obiect. Evită supraîncărcarea cu informații inutile și concentrează-te pe realizările tale esențiale.
 8. Evidențierea adaptabilității și învățării continue – Demonstrează că ești capabil să înveți rapid și să te adaptezi la noi tehnologii sau metode de lucru. Aceasta este o abilitate cheie într-o lume a muncii în rapidă schimbare.
 9. Utilizarea feedback-ului – Înainte de a trimite CV-ul, obține feedback de la profesioniști din industrie sau mentori. Acest lucru te poate ajuta să identifici zone de îmbunătățire pe care s-ar putea să le fi trecut cu vederea.
 10. Includerea linkurilor către portofoliu online și profiluri profesionale – În era digitală, este esențial să oferi angajatorilor ușor acces la lucrările tale anterioare sau la profilul tău profesional online, cum ar fi LinkedIn.

În concluzie, scrierea unui CV în 2024 necesită o abordare proactivă și personalizată. Prin urmărirea acestor reguli, vei crește șansele de a te distinge într-un peisaj competitiv al pieței de muncă și de a atrage atenția potențialilor angajatori. Succes!

Citeste in continuare

Aveți un PONT?

ARTEHNIS

Cel mai complet ziar de investigații dedicat cititorilor din România.
Aveți un pont despre fapte de corupție la nivel local și/sau național?
Garantăm confidențialitatea!

Scrie-ne la Whatsapp: 0735.085.503
Sau la adresa: incisiv.anticoruptie@gmail.com
Departament Investigații - Secția Anticorupție

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Știri calde

Exclusiv5 ore ago

Breaking News/Dupa ce a fost bătut cu simț de răspundere, coruptul putinist „Capitan la 15 ani”,  a stabilit un nou record mondial la…fuga

Politist corupt pensionar, fost sef al SERVICIULUI ARME, EXPLOZIVI ŞI SUBSTANŢE PERICULOASE si fost sef al Serviciul Județean Anticorupție Prahova a...

Exclusivo zi ago

Capii rautatilor sunt in aparatul central iar DOP si comisiile de la IPJ, doar pionii dirijati sa va faca paguba!

Din greseala in greseala, spre victoria ( paguba) finala, dezvaluie Emil Pascut de la sindicatul Diamantul. Sau cum s-au transformat...

Exclusiv2 zile ago

In 2018 și 2019 numărul pensionărilor în Poliție, Jandarmerie, ISU este vădit insignifiant în raport cu creșterile bruște din anii următori, 2020, 2021, 2022, 2023!

Am extins investigațiile vizând dinamica pensionărilor de la Poliția Română, la Jandarmeria Română și Pompieri. Trebuie să mărturisesc întâi că...

Exclusiv2 zile ago

De ce le este rușine unor șefi din Poliția Română să poarte uniforma?

O simplă poză la prima vedere cu o oarecare activitate a Carabinierilor italieni la care sunt prezenți la fața locului...

Exclusiv3 zile ago

WHITE TOWER 30/Primele „victime” din IPJ Prahova incep sa apara in urma dezvaluirilor ziarului Incisiv de Prahova

Țeapa imobiliară de la WHITE TOWER nu înseamnă doar cea mai mare fraudă din istoria Ploieștiului, acoperita de politisti corupti...

Exclusiv3 zile ago

Ipocrizia lui Ciolacu sau cum trecutul urmareste pe oricine

In 27.11.2023, Marcel Ciolacu declara la o conferinta ca el, ca prim-ministru, nu are informatiile atat de repede, ca sa...

Exclusiv4 zile ago

Unele  perle sunt generate la mari adancimi, in cazul de fata „in putul gandirii”/Viceprimarul Mihai Savu – fost Presedinte PSD Comarnic -raspunde presiunilor la care este supus

Va dezvaluiam cum primarul și viceprimarul din Comarnic au anunțat intenția de a renunța la PSD și de a candida...

Exclusiv4 zile ago

B.A.O.L.P./Poliția Română a rămas de peste 25 de ani singura instituție de poliție din Europa căreia i-a fost „amputat cel mai puternic braț” în lupta cu infracționalitatea și fenomenul violenței urbane

Brigada de Asigurare a Ordinii și Liniștii Publice a fost unitatea specializată din cadrul D.G.P.M.B. responsabila cu asigurarea și restabilirea...

Exclusiv4 zile ago

Asistăm neputincioși la eutanasierea Poliției Române!/G-ral maior rez Cristian Marian Gomoi: România nu își merită polițiștii!

„POLIṬIA ROMÂNĂ MACELĂRITĂ DE CLASA POLITICĂ , ATENTAT LA SIGURANȚA NAȚIONALĂ! De ani buni asistăm la distrugerea controlată a Poliției...

Exclusiv5 zile ago

WHITE TOWER (XXVIV)/Realitățile scandalului WHITE TOWER scoate la iveala infioratoarea mafie de la IPJ Prahova/SE SPARGE BUBA?/Politisti corupti utilizati pentru protejarea „TEPARILOR”

Ce rețele mafiote ar fi trebuit să beneficieze de protecție? Raspunsul il gasim la IPJ Prahova!  Gruparea infracțională care a...

Exclusiv6 zile ago

Polițiștii au dreptul la decontarea/asigurarea de către angajator a unor dispozitive de corecție a vederii

Conform legislației interne în vigoare polițiștii au dreptul la decontarea/asigurarea de către angajator a unor dispozitive de corecție a vederii,...

Exclusivo săptămână ago

DEBANDADĂ TOTALA LA PENITENCIARUL PLOIESTI DIN PRAHOVA!/Spectacolul continua la pușcăria din urbea lui Caragiale.

După ce acum câteva zile, un angajat a sărit la gâtul directoarei economice, gravida in cinci luni, pentru anumite nemulțumiri,...

Exclusivo săptămână ago

FOTO /WHITE TOWER (XXVIII)/Cătălin STAVRI îl denunță pe Mihai LUPU, deși nevasta și mama sa primiseră apartamente- șpagă!

Scandalul WHITE TOWER este departe de a se termina prea curând. Procurorii fac audieri pe bandă rulante, iar surse judiciare...

Exclusivo săptămână ago

Ce ciolaceli mai face Doloiu/Curtea de Apel Ploiesti nu a tinut cont de autoritatea lucrului judecat de cea mai inalta instanta de judecata din Romania, Inalta Curte de Casatie si Justitie – ICJJ, instanta superiora ierarhic CA Ploiesti

Revenim cu noi informatii, ce ne-au parvenit la redactie, despre vrajelile lui Doloiu Gheorghe in piata imobiliara buzoiana, uzand de...

Exclusivo săptămână ago

In noul acord de serviciu la MAI, o taxa de smecherie, un bir asupra neafiliatilor sindicali, de 0,5% din salariul lunar, care sa fie impartita intre federatii?

Cum s-a transformat FSNPPC-ul lui Zelca in Federatia Haiducilor din MAI, dezvaluie Emil Pascut de la sindicatul Diamantul. „Zelca si...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!