Connect with us

Actualitate

EXCLUSIV/”CARACATITA” LUI NEGULESCU MIRCEA DIN S.I.C.-I.P.J PRAHOVA UTILIZATA PENTRU “PARADEALA” SI “FABRICAREA” DE DENUNTATORI

Publicat

pe

In data de 19.03.2019, omul de afaceri prahovean Nistoroiu Vuta Adrian a fost audiat, in calitate de martor, mai bine de 12 ore la Sectia de investigare a magistratilor cu privire la ilegalitatile si gravele derapaje de la lege ale procurorului Negulescu Mircea.

Cu aceasta ocazie, omul de afaceri mentionat a devoalat toata “caracatita” procurorului Negulescu Mircea, precum si procurorii si/sau judecatorii utilizati in “paradeala” de catre unitatea de “elita” a DNA –ST Ploiesti.

Totodata, a fost conturata “caracatita” ofiterilor de politie utilizati de procurorul Negulescu Mircea in scopul intimidarii unor oameni de afaceri cu dosare penale si transformarea lor in denuntatori mincinosi si/sau denuntatori acoperiti.

Astfel, procurorul “Portocala” i-a solicitat imperativ lui Nistoroiu Vuta Adrian sa il convinga  pe Teodor Gabriel Toma, zis Tomel, din Valenii de Munte ca acesta sa il denunte in fals pe procurorul Gheorghe Garbea, fost adjunct al șefului PCA Ploiești Liviu Tudose, fost coleg cu Negulescu Mircea, un procuror care nu executa ordinele procurorului paraditor.

Cu acesta ocazie, Negulescu Mircea l-a avertizat pe Nistoroiu Vuta Adrian   ca Teodor Gabriel Toma are o problema, pe numele acestuia fiind depus un denunt pentru santaj si camatarie, aspect aflat de “Portocala” de la reteaua sa de “militieni” utilizata pe acest procedeu.

Informatiile lui “Portocala” proveneau de la un grup de crima organizata pe care il coordona, de la Serviciul de Investigatii Criminale prin Catalin Ana seful acestuia, personaj care a fost luat ulterior de Negulescu Mircea la DNA ST Ploiesti si prin politistul Georegscu Micu.

Astfel, acestia ii furnizau date din dosare privind anumite persoane pe numele carora se inregistrau denunturi si, ulterior procurorul Negulescu Mircea incerca sa ii determine pe acestia sa ii furnizeze denunturi mincinoase despre tintele si “fetisurile” sale in schimbul “musamalizarii” dosarelor in care erau implicati.

La refuzul categoric al omului de afaceri Nistoroiu Vuta Adrian   de a da curs solicitarilor imperative ca el sau finii sai sa intervina la Teodor Gabriel Toma pentru a il determina sa il denunte pe procurorul Gheorghe Garbea (fostul coleg al lui “Portocala” de la PCA Ploiesti), Negulescu Mircea si unealta sa procurorul Topală Teodor-Bogdan de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești l-au “lipit” exact de dosarul lui Teodor Gabriel Toma si l-au trimis in judecata pe Nistoroiu Vuta Adrian   si pe finii sai in baza unor probe falsificate.

Reamintim cititorilor faptul ca, omul de afaceri prahovean  Nistoroiu Vuta Adrian  a fost trimis in judecata de unealta procurorului “Portocala”, respectiv de procurorul Topală Teodor-Bogdan de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești in baza unor probe falsificate.

Concret, in acest dosar se regaseste o convorbire telefonica in care omul de afaceri ii spunea unui interlocutor ca a vorbit cu un anume Manea si cunoaste un anumit lucru.

In fapt, procurorul Negulescu Mircea dorea sa il “paradeasca” pe seful Poliţiei Municipiului Ploieşti, comisar şef de poliţie
Cristian Gelu MANEA care se afla in relatii de amicitie cu omul de afaceri mentionat.

Chiar daca s-a dovedit ca Manea despre care se face referire in convorbirea cu interlocutorul respectiv este alta persoana, celebra unealta a procurorului Negulescu, Topală Teodor-Bogdan l-a trimis in judecata pe Nistoroiu Vuta Adrian.

Pe surse am aflat ca, interesul procurorului Negulescu Mircea era sa il determine pe Nistoroiu Vuta Adrian sa depuna denunturi despre diverse persoane cu functii de raspundere in parchete si IPJ Prahova, fapt refuzat de acesta.

 Totodata, conform unor surse apropiate anchetei a reiesit ca procurorul Negulescu Mircea intentiona – conform planului de “paradeala” – ca printr-un prieten comun cu omul de afaceri sa ii solicite acestuia suma de 70.000 de euro in schimbul inchiderii acestui dosar fabricat la parchet si/sau in instanta.

Toate legaturile si uneltele procurorului Negulescu Mircea au fost devoalate in cele peste 12 ore de audieri, fiind intocmita reteaua prin care actiona si prietenii utilizati de acesta ca martori mincinosi si/sau martori acoperiti.

Precizam ca, in urma unor investigatii ale ziarului Incisiv de Prahova au fost obtinute date si informatii certe conforma carora, bunuri ridicate de procurorul Topală Teodor-Bogdan de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești, la data de 20.06.2016, in dosarul nr 1539/P/2016 (dosar fabricat omului de afeceri Nistoroiu Adrian) au ajuns la DNA Structura Centrala, fiind preluate din fisetul procurorului Negulescu Mircea.

De remarcat este faptul ca, dupa finalizarea dosarului sus mentionat si trimiterea sa in instanta, conform procesului-verbal incheiat in data de 07.11.2016 se constata ca procurorul de caz a “omis” sa restituie toate bunurile mentionate in procesul verbal de perchezitie:

–        Un telefon mobil marca Samsung, modelul lM-G9207, cu seria IMEI B15247507179;

–        Un telefon mobil marca Galaxy 17 Edgl cu seria IMEI 358809070240410

–         o cartela de telefon telekom cu nr alocat 0784.316.808.

Astfel,

  • avem un proces-verbal de perchezitie domiciliara incheiat in 29.06.2016 din care rezulta fara echivoc bunurile ridicate (pe care il atasam prezentei solicitari).
  • Avem un proces-verbal de restituire din data de 07.11.2016, din care rezulta fara echivoc ca bunurile mentionate de noi nu au fost inapoiate persoanei in cauza (proces-verbal pe care il atasam prezentei);
  • Avem rechizitoriul trimis in instanta de domnul procuror Topală Teodor-Bogdan, un rechizitoriu in care nu se mentioneaza o eventuala disjungere a cauzei care ar fi putut da o aparenta de legalitate pentru bunurile lipsa si ajunse la unitatea dumneavoastra (pe care il atasam la prezenta).

Detinem date certe conform carora, in urma dezvaluirilor ziarului Incisiv de Prahova si a adreselor oficiale inaintate parchetelor, la data de 12.03.2019, politistul judiciar Visan Cristina de la DNA Structura Centrala l-a contactat telefonic pe Nistoroiu Vuta Adrian pentru a ii comunica ca cele doua telefoane (un telefon mobil marca Galaxy 17 Edgl cu seria IMEI 358809070240410 si un telefon mobil marca Samsung, modelul lM-G9207, cu seria IMEI B15247507179) se afla in posesia sa la DNA Structura Centrala si urmeaza a le preda acestuia pe baza de proces-verbal, bunuri obtinute cu incalcarea tuturor prevederilor din codul de procedura penala din cazul procurorului Topala. Vom reveni. (Cristina T.).

 

Actualitate

Top 3 coliere de aur pentru ocazii speciale

Publicat

pe

O bijuterie de aur poate adăuga un strop de glamour oricărei ținute, iar colierele sunt o alegere excelentă pentru orice ocazie specială. Află din acest articol cum poți transforma o seară obișnuită într-una de neuitat cu ajutorul unui colier potrivit. Vom explora împreună frumusețea și eleganța acestor accesorii de lux, de la colierele cu pietre prețioase, la cele cu finish mat sau lucios. Te invităm să te inspiri de aici pentru următorul tău eveniment special!

De ce să alegi coliere de aur pentru evenimente speciale?

Colierele din aur pentru femei reprezintă un simbol al rafinamentului și al bunului gust. Aceste bijuterii sunt potrivite pentru o gamă largă de evenimente, de la cele de zi, la nunți, baluri sau alte ocazii formale. Alegerea unui colier de damă potrivit nu doar că accentuează ținuta, dar îi va adăuga un plus de eleganță și rafinament. Un colier atent ales poate transforma o ținută simplă într-una sofisticată și elegantă.

Diversitatea stilurilor de coliere din aur este încântătoare. Cu o varietate impresionantă de stiluri disponibile pe piață, alegerea colierului perfect poate fi o plăcere. Iată care sunt modelele pe care ți le recomandăm.

Top 3 coliere de aur pentru ocazii speciale

  • Colier din aur cu pietre prețioase

Colierele cu pietre prețioase reprezintă adevărate opere de artă, care îmbină rafinamentul și eleganța clasică a aurului cu strălucirea și diversitatea pietrelor prețioase. Diversitatea pietrelor prețioase utilizate în designul acestor coliere este impresionantă. De la diamante, rubine, safire, smaralde, până la perle, fiecare are propria semnificație și proprietăți, ceea ce le conferă un caracter unic. De exemplu, diamantele sunt considerate simbolul puterii și al bogăției, în timp ce rubinele sunt asociate cu pasiunea și dragostea. Culoarea, forma și dimensiunea pietrelor prețioase pot varia, oferind astfel nenumărate posibilități de personalizare a colierului.

Aurul și pietrele prețioase au fost întotdeauna asociate cu luxul, iar combinația de aur cu cristale este la fel de actuală și astăzi. Bijuteriile din aur cu pietre prețioase pot adăuga o notă de rafinament la orice ținută și pot atrage imediat atenția la un eveniment special.

  • Colier din aur mat, cu aspect distinct

Aurul mat este o varietate distinctă de aur, cu o finisare subtilă și o strălucire discretă. Procesul de mătuire, care constă în aplicarea unei presiuni constante pe suprafața metalului, conferă aurului acest aspect mat. În comparație cu aurul lucios, aurul mat absoarbe lumina, creând un efect estetic sofisticat și rafinat. Este adesea preferat pentru bijuteriile care urmăresc un design minimalist sau modern, fiind preferat datorită eleganței și discreției sale. Este o alegere excelentă dacă preferi bijuteriile mai subtile, dar totuși sofisticate.

Modelele minimaliste și cele cu linii curate și forme geometrice se potrivesc deosebit de bine cu aurul mat. De exemplu, un pandantiv circular poate fi o declarație de stil elegantă și modernă, iar un pandantiv mic și delicat poate adăuga o notă subtilă de eleganță.

  • Colier din aur cu model geometric

Colierul din aur cu model geometric este o alegere modernă pentru ocazii speciale și poate completa orice ținută cu o notă de actualitate. Datorită versatilității sale, poate fi asortat cu ușurință cu diferite ținute, fie că vorbim de ocazii formale sau de evenimente casual.

Diversitatea modelelor de coliere din aur cu design geometric este impresionantă. Unele modele pot avea un design minimalist, cu linii curate și forme simple care să adauge un detaliu subtil ținutei, în timp ce altele pot fi mai complexe și elaborate, cu detalii intricate sau combinații de forme.

Cum să alegi modelul potrivit de colier din aur pentru femei?

Colierele din aur pentru femei sunt bijuterii esențiale pentru fiecare garderobă, având capacitatea de a transforma orice ținută și de a reflecta personalitatea purtătoarei. Un astfel de colier este mai mult decât un simplu accesoriu, el poate fi o modalitate de a exprima personalitatea.

O femeie puternică și independentă poate opta pentru un colier statement, în timp ce o femeie mai rezervată ar putea alege un lanț fin, simplu. Culoarea aurului, fie că este galben, alb sau roșu, poate spune, de asemenea, multe despre personalitatea și preferințele unei femei.

Alegerea colierului potrivit depinde, de asemenea, de ocazie. Pentru evenimente formale, cum ar fi nunți sau petreceri, colierele cu pandantive mari sau cu pietre prețioase sunt o alegere excelentă, adăugând un plus de eleganță ținutei. Pentru ocazii mai puțin formale, un colier simplu, fără multe detalii, poate fi mai potrivit.

Dacă rochia este simplă, alege un colier statement pentru a adăuga un plus de strălucire. Dacă însă ținuta este deja complexă, alege un colier simplu, care să nu deturneze atenția de la restul ținutei.

Ține cont de faptul că fiecare eveniment special merită celebrat într-un mod unic, iar un colier din aur potrivit poate adăuga o notă de eleganță și rafinament. Descoperă piesa care să-ți completeze perfect ținuta la fiecare ocazie deosebită din viața ta!

Citeste in continuare

Actualitate

O întrebare: după Roșia Montană, afacerea bazată nu pe minerit, ci pe creșteri la bursă induse de declarații politice, urmează același scenariu cu afacerea NuScale Power?

Publicat

pe

De

(Preluare Inpolitics):

Acțiunile pînă acum în cădere ale controversatei companii americane au explodat azi la bursa NASDAQ cu 27%, pe fondul optimismului legat de proiectul reactoarelor modulare mici (SMR) din România. În cursul ședinței de tranzacționare, avansul ajunsese la un moment la 42,55%, scrie Profit.ro.

Ce s-a întîmplat azi, care ar putea explica de ce niște acțiuni aflate în cădere la acest început de an, au explodat ”termonuclear”, după cum punctează siteul NASDAQ, care amintește și că NuScale a încheiat anul trecut cu o pierdere de 180,1 milioane USD, ceea ce a fost mai rău decât se anticipase?

Nu știm, exact, afară că ambasadoarea SUA la București s-a dus la locul faptei, la Doicești, cu prilejul evenimentului „Energie pentru generaţia următoare” organizat de Ministerul Energiei în parteneriat cu Nuclearelectrica şi compania RoPower Nuclear, la Doiceşti, și de acolo a dat asigurări că e un proiect grozav care va întări parteneriatul cu americanii:

„Acest proiect vizionar beneficiază de sprijin la cel mai înalt nivel din partea Guvernului SUA, atât din punct de vedere politic, cât şi financiar. De aceea sunt astăzi, aici, pentru a demonstra această susţinere. U.S. EXIM Bank şi Corporaţia Internaţională de Finanţare a Dezvoltării (DFC) din SUA s-au angajat să ofere finanţare pentru a asigura succesul acestui proiect SMR la Doiceşti, în valoare de 3 miliarde de dolari, respectiv de un miliard de dolari”.

Și tot acolo, ministrul Burduja a dat declarații la fel de optimiste:

”Iată că România are astăzi şansa de a aduce omenirii, prima centrală nuclearo-electrică bazată pe reactoare modulare de mici dimensiuni. Unde? Aici, la Doiceşti, în România. Robert Kennedy spunea cândva: „Mulţi văd lucruri care există şi se întreabă de ce? Alţii aleg să îşi imagineze lucruri care nu există şi se întreabă de ce nu?” Ne puteam şi noi astăzi întreba: de ce nu, aici în România, o asemenea minune a lumii?”.

Peste ocean, la New Yorkul aflat cu șapte ore în urma Doiceștiului, explodează tot azi acțiunile.

Se va repeta, deci, povestea Roșia Montană, care a adus cîștiguri imense la bursă patronilor firmei Gabriel Resources fără ca vreun gram de aur să fi fost extras vreodată?

Citeste in continuare

Actualitate

FRONWAY Fronwing A/s 155/70 R13 75T – Siguranță și Confort pentru Toate Anotimpurile

Publicat

pe

Când vine vorba de siguranța și confortul în conducere, alegerea anvelopelor potrivite joacă un rol crucial. Pe un piață plină de opțiuni, anvelopele all season FRONWAY Fronwing A/s se disting ca o soluție versatilă, proiectată pentru a oferi performanță echilibrată în orice condiții meteo. Această recenzie detaliată explorează caracteristicile, performanța și valoarea pe care anvelopele 155/70 R13 FRONWAY Fronwing A/s le oferă șoferilor.

Proveniență și Producție:

Producția în China a devenit sinonimă cu inovația și calitatea în industria anvelopelor, iar FRONWAY nu face excepție. Cu modelul său anvelopele all season 155/70 R13 FRONWAY Fronwing A/s 75Toferă o combinație între tehnologie avansată și accesibilitate, adresându-se șoferilor care caută fiabilitate fără a compromite bugetul.

Specificații Tehnice și Siguranță:

Dimensiunea de 155/70 R13, cu un indice de sarcină de 75 și un indice de viteză T, este ideală pentru vehicule mici până la medii, oferind o capacitate de încărcare și viteze adecvate pentru conducerea zilnică. Latimea benzii de rulare de 155 mm și raportul înălțime/lățime de 70% asigură o distribuție optimă a presiunii, ceea ce contribuie la o uzură uniformă și la prelungirea duratei de viață a anvelopei.

Performanță All-Season:

Fronwing A/s este proiectată pentru a naviga eficient prin diverse condiții de drum – de la suprafețe uscate și ude, la zăpadă ușoară și gheață. Designul special al benzii de rulare și compoziția versatilă a cauciucului permit anvelopei să mențină tracțiunea și stabilitatea, îmbunătățind siguranța și confortul în conducere, indiferent de vreme.

Confort și Zgomot:

Unul dintre principalele avantaje ale anvelopelor FRONWAY Fronwing A/s este nivelul redus de zgomot, datorită designului optimizat al benzii de rulare. Această caracteristică asigură o călătorie mai plăcută și mai confortabilă, reducând oboseala șoferului pe distanțe lungi.

Durabilitate și Eficiență Economică:

Durabilitatea este un alt punct forte al anvelopelor Fronwing A/s, cu o formulă de cauciuc rezistentă care promite o lungă durată de viață, chiar și în condiții de utilizare intensă. Această durabilitate, împreună cu eficiența în consumul de combustibil datorită rezistenței scăzute la rulare, oferă o valoare adăugată semnificativă, economisind bani pe termen lung.

Concluzie:

Anvelopele FRONWAY Fronwing A/s reprezintă o alegere excelentă pentru șoferii care caută o soluție de anvelope all-season fiabile, confortabile și economice, pentru mai multe detalii poti citi si in aceasta revista https://www.roadandtrack.com/. Indiferent de provocările pe care le prezintă vremea și drumurile, Fronwing A/s oferă performanța necesară pentru a naviga în siguranță și confort. Având în vedere echilibrul între calitate, performanță și preț, FRONWAY Fronwing A/s se poziționează ca o opțiune inteligentă pentru proprietarii de vehicule care doresc să maximizeze eficiența și siguranța în toate condițiile de drum.

Citeste in continuare

Aveți un PONT?

ARTEHNIS

Cel mai complet ziar de investigații dedicat cititorilor din România.
Aveți un pont despre fapte de corupție la nivel local și/sau național?
Garantăm confidențialitatea!

Scrie-ne la Whatsapp: 0735.085.503
Sau la adresa: incisiv.anticoruptie@gmail.com
Departament Investigații - Secția Anticorupție

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Știri calde

Exclusiv8 ore ago

Oferta pusă pe masă de MAI./Daca oferta NU este acceptata, sindicaliștii din Poliție anunță ”cel mai mare protest organizat în ultimii ani” în 25 martie pentru actualizarea salariilor și a normei de hrană

In data de 18.03.2024, la sediul MAI a avut loc o întrunire fulger cu Sindicatele din poliție prin care eram...

Exclusiv8 ore ago

Angajaţii din penitenciare vor protesta, în majoritatea unităţilor de detenţie, din 21 martie, dacă nu li se aplică Legea salarizării unitare

„Pentru că premierul României, Marcel Ciolacu și ministra justiției, Alina Gorghiu, nu s-au ținut de cuvânt, incepem protestele in sistemul...

Exclusivo zi ago

Reîncep cercetările într-un dosar inventat de fostul procuror Portocală

Unul dintre oamenii luați la țintă de gruparea din jurul fostului procuror Portocală a fost Cezar Stoichiciu, fost sef al...

Exclusivo zi ago

Comisia de Însemne Heraldice a M.A.I/”Mulți văd, puțini cunosc!”

Nu cu multă vreme în urmă eram contactat de redacția Europa Liberă pentru un punct de vedere legat de instituirea...

Exclusivo zi ago

Set complex de criterii pe care foștii polițiști trebuie să le îndeplinească pentru a le fi validate dosarele

Pe pagina de internet a Poliției Române au fost publicate mai multe anunțuri privitoare la scoaterea la concurs a 295...

Exclusiv4 zile ago

WHITE TOWER (XV)/Afaceristul Dan Stefănescu audiat de procurorii ploiesteni. Mâna dreaptă a avocatului Vlad Nichita, reținută de procurori.

Daniel Ștefănescu, unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din România, audiat în dosarul White Tower. Procurorii confirmă astfel...

Exclusiv4 zile ago

Sindicatul Polițiștilor din România ”DIAMANTUL” anunță că se alătură initiativei de protest formulată de Sindicatul ”EUROPOL”

SINDICATUL “DIAMANTUL” IESE LA PROTEST PE 25 MARTIE 2024 A trecut mai mult de jumătate de de an de cand...

Actualitate5 zile ago

Nicolae Drăgan pierde mandatul de primar al comunei Târgsoru Vechi

Comuna Târgsoru Vechi rămâne fără primar, cu doar trei luni înaintea alegerilor locale. Nicolae Drăgan pierde la ICCJ, recursul în...

Exclusiv5 zile ago

George Ionescu pune mâna si pe USR Prahova! Bogdan Novac a demisionat de la sefia USR!

Cu mai puțin de 1% în toate sondajele de opinie, George Ionescu devine candidatul Alianței Dreapta Unită (USR, Forta Dreptei...

Exclusiv5 zile ago

Frauda scoate la iveala ca deputatul USR -Stelian Ion – se descurcă cu cuțitul – în caz contrar el riscând să primească un alt certificat medical, care să îl scape și de fioroasele barabule

Garsoniera ANL obținută prin fraudă de Stelian Ion, actual deputat USR, la Poarta 6 a portului Constanța a fost schimbată...

Exclusiv5 zile ago

Proteste, boicot și blocaje/Singurele majorări sunt cele de  sarcini și atribuții, drepturile financiare rămân tăiate!

În data de 12 martie 2024, în monitorul oficial al României au fost publicate modificările si completările Legii nr. 61/1991...

Exclusiv6 zile ago

Oamenii primarului Volosevici!/Câju și nosocomialele/Se pregătește încă un tun financiar de proporții!

Mariana Câju- de la Făgăraș, la București, cu escală prin Primăria Ploiești Lista consilierilor personali ai primarului Andrei Volosevici nu...

Exclusiv6 zile ago

Grup “organizat” de interese aflat in proximitatea premierului Marcel Ciolacul (partea a II a)

Revenim cu investigatia jurnalistica la persoanele din jurul actualului premier Marcel Ciolacu, in special la afaceristul local Gheorghe Doloiu, fost...

Exclusiv6 zile ago

AVERTISMENT DUR!/Polițiștii nu mai suportă această bătaie de joc și ca atare în loc să sărbătorească Ziua Poliției Române, vor protesta!

Actul normativ privind actualizarea drepturilor polițiștilor este lăsat la „dospit” într-un sertar pe undeva, bine ascuns în Guvern, dezvaluie mcei...

Exclusiv6 zile ago

Rolul CCR nu este rezumat doar la apararea drepturilor fundamentale, ci priveste apararea fiecarui articol din constitutie!/Motivare halucinanta

Motivare halucinanta a CCR pe exceptia ridicata impotriva OUG 59/2017 (pe motivul nesolicitarii avizului de la Consiliul Legislativ)! Decizia s-a...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!