Connect with us

Actualitate

EXPLOZIV/OSIM suspectează că a fost infiltrat de o companie

Publicat

pe

(Preluare NewsweekPetru Zoltan)

Conducerea Oficiului de Stat pentru Invenții și Mărci va declanșa o verificare internă care să arate dacă o angajată a instituției are legături și cu cea mai importantă companie privată din România de înregistrat mărci, Weizmann Ariana & Partners SRL (WAP). Violeta și Radu Bozocea controlează WAP, dar au un secret bine ascuns până acum: o fostă asociată a Violetei Bozocea deține o funcție importantă și în Oficiu.

Cum OSIM înregistrează mărcile și brevetele în România, activitatea Weizmann Ariana & Partners SRL este dependentă de această instituție. Desigur, orice informație privilegiată din interior i-ar oferi un avantaj competitiv companiei care ar avea acces la aceasta. Iar conducerea OSIM tocmai asta verifică: există un conflict de interese în care s-ar afla fosta asociată a Violetei Bozocea când vine vorba de slujba sa actuală la Oficiu?

Bozocea și Hahue, asociate timp de cinci ani

În iulie 2004, Violeta Gina Bozocea și Mariana Hahue se asociau în firma Ariana SRL din Brașov. În aceeași lună, Violeta Gina Bozocea înființa și firma Ariana Agenție de Proprietate Industrială SRL, tot la Brașov. În 2010, această din urmă firmă (care anterior își schimbase numele în Ariana Agenție de Proprietate Intelectuală SRL) își modifică denumirea în Weizmann Ariana & Partners Agenție de Proprietate Intelectuală SRL. Apariția lui “Weizmann” în numele firmei s-a datorat intrării în acționariat a unei companii americane, Weizmann Intellectual Property Professionals LLC. O companie înființată în aprilie 2010 în Albany, statul New York, la adresa unei companii de avocatură (Colby Attorneys Service Co., Inc., bulevardul Washington 111, apartamentul 703) și reprezentată în România, convenabil, chiar de către partenerul Violetei Bozocea, Radu Bozocea.

Așadar, încă de când s-a asociat cu Mariana Hahue în Ariana SRL, Violeta Bozocea făcea afaceri, prin intermediul altei firme, și cu mărci și drepturi de proprietate intelectuală.

La cinci ani după înființarea Ariana SRL, în iulie 2009, Hahue își cesiona părțile sociale Violetei Bozocea, deci ieșea din firmă și din asocierea cu Bozocea. În același timp, Ariana SRL își suspenda activitatea pe trei ani.

Violeta Bozocea, însă, își continua susținut afacerile bazate pe drepturile de proprietate intelectuală.

În 2018 a apărut și Weizmann Ariana & Partners SRL, cu acționar majoritar Weizmann Ariana & Partners Agenție de Proprietate Intelectuală SRL.

Weizmann Ariana, vârful lanțului trofic

Azi, Weizmann Ariana & Partners este cea mai mare companie de înregistrări, intermedieri și orice operațiuni cu mărci, brevete și proprietate intelectuală din România. Conform propriului website (inregistrare-marci.ro), compania are peste 5.000 de clienți. Printre aceștia, și companii sau instituții de stat. Nu e de mirare: încă din 2007, compania avea o relație foarte specială cu Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci. Printr-o adresă a OSIM din februarie 2007, directorul general de atunci al instituției, Gabor Varga, îi mulțumea Violetei Bozocea (care reprezenta compania Ariana SA) “pentru sprijinul acordat în susținerea cu produsele reprezentative ale societăților pe care le reprezentați”. Respectivele produse fuseseră folosite de către OSIM pentru a pregăti o recepție la Alicante, Spania, cu ocazia aderării României la Uniunea Europeană.

 

Inclusiv fostul premier Adrian Năstase i-a mulțumit WAP, printr-o scrisoare redactată în engleză, în aprilie 2016, pentru asistența pe care Fundația Europeană Titulescu, condusă de Năstase, a primit-o într-un proces tocmai cu OSIM.

Contactat, Adrian Năstase nu a fost foarte comunicativ pe acest subiect: “Nu-mi mai amintesc despre ce a fost procesul, a fost acum multă vreme.”

WAP reprezintă clienții OSIM

Relația WAP cu OSIM, deci, funcționează în ambele sensuri: Violeta Bozocea (fie prin Ariana, fie prin Weizmann Ariana & Partners) poate și să sprijine Oficiul, dar și să reprezinte clienți privați în litigii cu OSIM. Astfel, în cel puțin 14 procese aflate pe rolul instanțelor în ultimii ani, WAP reprezintă companii care fie au reclamat că Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci ar fi înregistrat abuziv mărci pe numele unor concurenți, fie au fost reclamate că ar fi obținut de la Oficiu mărci fără a respecta prevederile legale.

De exemplu, într-un dosar înregistrat în 2014 la Curtea de Apel București, Weizmann Ariana & Partners a reprezentat Parapharm SRL și Quantumpharm SRL într-un proces cu Eva Bano, care reclama că o anumită marcă fusese înregistrată ilegal de către OSIM în favoarea celor două companii. Eva Bano cerea, ca despăgubiri, atât celor două firme, cât și Oficiului, 100.000 de euro. În acest caz, o victorie a avocaților WAP ar fi reprezentat și un succes al OSIM, care ar fi scăpat de problema legală.

Într-un alt caz, început în 2015 tot la Curtea de Apel București, WAP a reprezentat Wenling Longxiang Valve Co Ltd, reclamată de Marinică Bozdoro că ar fi primit de la OSIM fără respectarea legii dreptul de a folosi o anumie marcă. Și de această dată, un succes al clientului Weizmann Ariana & Partners ar fi însemnat și un succes al Oficiului de Stat pentru Invenții și Mărci.

 

Intră în scenă Mitrița Hahue

Nu în toate cazurile, însă, în astfel de conflicte referitoare la proprietate intelectuală se ajunge la instanță. Unele astfel de contradicții se rezolvă chiar la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci. De fapt, este chiar obligatoriu ca, înainte de a se adresa instanței de judecată, contestatarii deținerii unor mărci să apeleze la un fel de curte arbitrală a OSIM care se numește “comisie de opoziție”. Părțile nemulțumite de regimul aplicat de OSIM unor mărci se adresează acestei comisii de opoziție, comisie compusă din specialiștii Oficiului. Unul din acești specialiști poate fi și Mitrița Hahue, șefa serviciului Mărci din OSIM. În orice caz, dacă Mitrița Hahue nu participă personal la ședințele acestor comisii, un subordonat al acesteia este necesar să se afle în compunerea comisiilor de opoziție.

Dacă v-a atras atenția numele Mitriței Hahue și funcția acesteia de la OSIM și v-ați gândit că, poate, am făcut o confuzie cu Mariana Hahue, menționată anterior, trebuie să precizăm foarte clar că e vorba de două persoane diferite. Care au, însă, foarte multe legături: nu doar că ambele lucrează la OSIM (ba chiar au format colegiul de redacție al Buletinului Oficial de Proprietate Industrială al Oficiului), dar sunt și rude (așa cum ambele admit pe conturile personale de Facebook, pe care și postează fotografii în care apar împreună la diferite evenimente profesionale și personale).

 

 

Există conflict de interese?

Așadar, de ani de zile, Mariana Hahue, fosta asociată a Violetei Bozocea (de la Weizmann Ariana & Partners, companie care lucrează foarte îndeaproape cu OSIM), lucrează la OSIM. Și nu doar atât, dar Mitrița Hahue, rudă a Marianei Hahue, deține chiar funcția cheie de șefă a serviciului Mărci din OSIM. Pot cele două rude Hahue, dată fiind relația Marianei cu Violeta Bozocea, influența relația dintre WAP și OSIM? Pot, altfel spus, obține informații privilegiate, nedestinate publicității, care să poată favoriza o companie activă în domeniul proprietății intelectuale?

Ipotetic, această posibilitate este reală. Legal, însă, poate să-i fie reproșată această relație de asociere din trecut Marianei Hahue?

Surse din OSIM au arătat că ar fi activat conflictul de interese numai în situația îndeplinirii simultane a două condiții: apartenența la OSIM, dar și asocierea într-o companie care să aibă ca domeniu de activitate proprietatea intelectuală.

Adjunctul OSIM: “Voi face verificări”

Radu Bozocea, acționar minoritar și administrator al WAP consideră că nu e cazul. “Nu avem nici un proces cu OSIM, nici un litigiu (așa cum am arătat anterior, Adrian Năstase susține că a existat un litigiu al Fundației Europene Titulescu cu OSIM, în care Fundația a fost asistată de către WAP; mai mult, WAP reprezintă clienți privați care au litigii referitoare la activitatea OSIM – n.r.). Mariana Hahue nu mai lucrează de mult cu noi, acum sigur nu este nici un conflict de interese”, a declarat Bozocea. Acesta a promis să revină cu detalii privitoare la asocierea dintre Mariana Hahue și Violeta Bozocea, dar nu a făcut-o și nici măcar nu a mai răspuns la telefoanele noastre.

Mariana Hahue nu a putut fi contactată, în ciuda numeroaselor apeluri la OSIM (de unde ni s-a transmis doar că se află în delegație).

Totuși, conducerea Oficiului de Stat pentru Invenții și Mărci ne-a furnizat un punct de vedere oficial. “Nu pot să vă dau nici un răspuns acum, dar voi face verificări și vă voi anunța. Voi vorbi și cu Mariana Hahue, aceasta se află acum în delegație la Iași”, a spus directorul adjunct al OSIM, Romulus Marius Damian.

Violeta Bozocea are amnezie. Facebook ține minte

Cele mai interesante declarații, însă, ni le-a dat Violeta Bozocea. “Nu avem nici o Mariana Hahue (la firmă – n.r.). Nu știu nimic despe așa ceva. A fost asociată în 2004 în firma Ariana? Nu îmi aduc aminte. Lăsați-mă să

verific și vă resun”, ne-a spus aceasta, după multe insistențe din partea noastră. Nu ne-a “resunat”, însă.

Amnezia Violetei Bozocea în ce o privește pe fosta sa asociată ar putea fi de înțeles, având în vedere că, formal, relația lor comercială a luat sfârșit acum aproape zece ani. Această amnezie, însă, devine cu totul improbabilă când descoperi că cele două sunt prietene pe Facebook și astăzi și, mai mult, își apreciază reciproc postările.

Practic, Violeta Bozocea și Mariana Hahue au și în prezent o relație personală, așadar Bozocea nu are cum să fi uitat de asocierea din trecut, nicidecum să nu aibă habar de persoana Mariana Hahue. Este, deci o întrebare cât se poate de legitimă de ce refuză Bozocea să admită această legătură.

 

Actualitate

Treziți oamenii din letargie, cu inteligență și spirit, cu bunătate și răbdare, că iubirea pare, deja, desuetă….

Publicat

pe

De

Pentru o națiune ce plutește în derivă de prea mult timp, gâlceava intelectualilor poate fi lovitura fatală. Căci ce altceva îi mai lipsește poporului, care se încaieră din cauza buzelor Dragușancei sau operațiilor Prodancei, decât o ceartă ca la ușa cortului între cei chemați să lumineze nația?

Este trist să vezi că oameni de o erudiție dincolo de orice dubiu, culți, cu doctorate făcute pe bune și la timp, se pot încăiera în spațiul public ca niște chivuțe florărese, numai pentru că nu pot să își armonizeze convingerile. Și, mai ales, nu pot să fie de acord că nu sunt de acord… Zânzania intelectualilor, aducătoare doar de prejudicii, are la bază, întotdeauna, promisiunile amăgitoare ale politicienilor, codița băgată de dracul cel degrabă promițător de fală și glorie efemeră.

Făcând pactul cu diavolul, oamenii de cultură ai cetății dau impresia că s-au vândut pe 30 de arginți unor neaveniți, care au știut, la vremea potrivită, să șmecherească tot ce mișcă și să își asigure un trai luxos. Pentru că pe politicienii de pretutindeni nu îi interesează omul, ci puterea și banul. Or, omul de cultură nu asta ar trebui să țintească. O națiune nu poate fi salvată decât prin educație. Iar oamenii politici sunt ultimii interesați să o facă, pentru că ei nu își doresc o națiune salvată ci o adunătură de oameni schilodiți sufletește și intelectual, masă bună de manevră și prosteală.

Ca un popor ce a experimentat Piteștiul și Sighetul, suntem specialiști în a ne distruge elitele, a promova subcultura și a ridica prostia la rang de virtute. Dihonia oamenilor de cultură ne va îngropa orice speranță de schimbare a unui popor ce se transformă, pe zi ce trece, într-o gașcă de creatori de conținut și influenceri ce nu știu a bălmăji alfabetul. Alături de ea, transformarea preoților, altădată esența comunității, în saci de box, chemați doar la nunți și înmormântări, buni de plimbat pentru a arăta ce cool poate fi Isus, va duce țara atât de jos încât nici Lucifer nu o va mai recunoaște.

E trist că țara care l-a avut pe Titulescu ministrul de externe mai poate oferi Europei doar culegători de căpșuni, interlopi și macete, dame de companie și copii de vânzare. Și vina este a noastră, a tuturor. De aceea, rogu-vă, nu vă mai certați. Mergeți și scrieți, vorbiți, arătați oamenilor că lumea înseamnă mult mai mult decât un meci de fotbal la care scuipi semințe și încerci să calculezi ce ai face cu banii dați pe un jucător ce nu își poate silabisi numele.

Vorbiți-le copiilor și adulților deopotrivă, despre cărți și muzică, despre artă. Despre frumos și firesc. Ieșiți în cetate și spuneți oamenilor că banii și puterea nu înseamnă nimic, dar pot distruge totul, în lipsa educației. Iar voi, preoți, ridicați-vă și strigați cât vă țin puterile că lumea este creația Lui, nu a omului și că fără El viața asta, așa cum o știm, va deveni curând amintire. Treziți oamenii din letargie, cu inteligență și spirit, cu bunătate și răbdare, că iubirea pare, deja, desuetă…. Eu asta voi face, cât voi putea.

Adriana Stoicescu

Citeste in continuare

Actualitate

Descoperă Stirispeciale.ro: Ghidul tău complet către jurnalismul autentic

Publicat

pe

De

stirispeciale.ro

Într-o lume dominată de fake news și informații neverificate, Stirispeciale.ro se impune ca o oază de jurnalism autentic și de încredere. Mai mult decât un simplu site de știri, Stirispeciale.ro este o platformă dedicată adevărului, transparenței și responsabilității în media.

Ce face Stirispeciale.ro unic?

 • Verificarea Riguroasă a Informațiilor: Echipa noastră de jurnaliști experimentați verifică cu atenție toate sursele și prezintă doar informații verificate și de încredere.
 • Diversitate Tematică: De la politică și economie la cultură și sport, Stirispeciale.ro acoperă o gamă largă de subiecte, oferind o perspectivă completă asupra lumii din jurul tău.
 • Analize Profunde și Interpretări Relevante: Nu ne limităm la relatarea faptelor, ci oferim analize detaliate și interpretări semnificative ale evenimentelor, ajutându-te să înțelegi mai bine contextul și implicațiile acestora.
 • Focus Pe Comunitate: Ne pasă de problemele locale și de impactul lor asupra comunităților, oferind o platformă pentru a le explora și a găsi soluții.

Stirispeciale.ro: Mai mult decât un site de știri:

 • Comunitate Interactivă: Alătură-te discuțiilor, exprimă-ți opinia și conectează-te cu alți cititori interesați de jurnalismul de calitate.
 • Evenimente și Reportaje Speciale: Descoperă o gamă variată de materiale multimedia, de la interviuri exclusive la reportaje si investigatii, care te vor informa și te vor inspira.
 • Resurse Educaționale: Găsește articole și materiale informative despre media și despre cum să discerni între informații verificate și fake news.

De ce să alegi Stirispeciale.ro?

 • Autenticitate: Ne angajăm să oferim informații veridicate și imparțiale, fără influențe politice sau comerciale.
 • Transparență: Suntem o platformă transparentă, care își asumă responsabilitatea pentru conținutul publicat.
 • Calitate: Echipa noastră de jurnaliști profesioniști este dedicată producerii de materiale informative de cea mai înaltă calitate.

Stirispeciale.ro este mai mult decât un simplu site de știri, este o voce puternică pentru jurnalismul autentic și o platformă esențială pentru o societate informată și democratică. Te invităm să descoperi o lume a informațiilor verificate și a jurnalismului de calitate, alăturându-te comunității Stirispeciale.ro!

Nu rata:

 • Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi zilnic o selecție a celor mai importante știri.
 • Urmărește-ne pe Facebook, Instagram și Twitter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.
 • Implică-te activ: scrie comentarii, participă la sondaje și trimite-ne sugestii pentru a ne îmbunătăți platforma.

Împreună, construim o lume mai bine informată !

Stirispeciale.ro: Adevărul contează!

Citeste in continuare

Actualitate

Radioslatina.ro: Mai mult decât un simplu site de știri, o voce a comunității din Slatina

Publicat

pe

De

radioslatina.ro

Imaginează-ți un loc unde poți găsi cele mai proaspete știri din Slatina, prezentate într-un mod captivant și imparțial. Un loc unde poți fi la curent cu evenimentele locale, te poți informa pe teme diverse și te poți conecta cu ceilalți membri ai comunității. Aici intervine Radioslatina.ro, mai mult decât un simplu site de știri, o voce autentică a Slatinei.

Radioslatina.ro: O perspectivă unică asupra Slatinei:

 • Știri locale relevante: De la politică și economie la cultură și sport, Radioslatina.ro acoperă o gamă largă de subiecte care afectează viața de zi cu zi a slătinenilor.
 • Jurnalism de calitate: Echipa noastră de jurnaliști experimentați și dedicați oferă informații precise, verificate și bine documentate.
 • Format multimedia captivant: Articole detaliate, reportaje video, interviuri și podcast-uri aduc la viață știrile și te fac să te simți ca și cum ai fi chiar în centrul acțiunii.
 • Actualizări în timp real: Fii la curent cu cele mai recente evenimente din Slatina și din regiune, cu notificări instantanee și o platformă mereu actualizată.

Mai mult decât știri:

 • Comunitate interactivă: Participă la discuții, exprimă-ți opinia și conectează-te cu ceilalți membri ai comunității prin intermediul secțiunii de comentarii și a forumurilor dedicate.
 • Evenimente locale: Descoperă o agendă cuprinzătoare a evenimentelor din Slatina, de la concerte și spectacole la festivaluri și târguri.
 • Informații utile: Găsește resurse și informații practice despre Slatina, de la administrație locală la transport și educație.

Radioslatina.ro: O voce puternică pentru Slatina:

 • Promovarea transparenței: Ne angajăm să oferim o platformă imparțială și transparentă pentru dezbateri constructive și exprimarea liberă a opiniilor.
 • Sprijinirea cetățenilor: Ne dorim să contribuim la o societate civilă activă și informată, oferind acces la informații de calitate și facilitând dialogul dintre cetățeni și autorități.
 • Dezvoltarea comunității: Susținem proiectele locale și promovăm valorile civice, contribuind la o Slatină mai prosperă și mai unită.

Radioslatina.ro nu este doar un site de știri, ci o platformă dedicată comunității din Slatina. Te invităm să descoperi o lume a informațiilor complete, a dialogului deschis și a implicării active. Alătură-te nouă și fă parte din povestea Radioslatina.ro!

Nu rata:

 • Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi zilnic o selecție a celor mai importante știri din Slatina.
 • Urmărește-ne pe Facebook, Instagram și Twitter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.
 • Implică-te activ: scrie comentarii, participă la sondaje și trimite-ne sugestii pentru a ne îmbunătăți platforma.

Împreună, construim o voce puternică pentru Slatina!

Radioslatina.ro: Informația care contează, la un click distanță.

Citeste in continuare

Aveți un PONT?

ARTEHNIS

Cel mai complet ziar de investigații dedicat cititorilor din România.
Aveți un pont despre fapte de corupție la nivel local și/sau național?
Garantăm confidențialitatea!

Scrie-ne la Whatsapp: 0735.085.503
Sau la adresa: incisiv.anticoruptie@gmail.com
Departament Investigații - Secția Anticorupție

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Știri calde

Exclusiv18 ore ago

Caracatita WHITE TOWER (XIII – A) scoate la iveala putregaiul din IPJ Prahova si din varful MAI

Procurorii continuă să facă ample investigații într-o afacere imobiliară suspectă. Vorbim despre un dosar penal deschis în urma perchezițiilor care...

Exclusivo zi ago

Cica MAI ar avea un ofiter detasat (sau se zice infiltrat ?) la Ministerul Muncii si care a terminat facultatea de popi

Cica MAI ar avea un ofiter detasat (sau se zice infiltrat ?) la Ministerul Muncii si care a terminat facultatea...

Exclusivo zi ago

Cetățenii au fost nevoiți să aștepte până când la locul accidentului sa soseasca un echipaj din cadrul Serviciului Rutier Giurgiu, de la o distanță de peste 60 km

Șeful IPJ Giurgiu a lăsat drumurile naționale fără polițiști rutieri, dezvaluie cei de la sindicatul Europol Pe DN 6 ce...

Exclusiv2 zile ago

Caracatita WHITE TOWER (XIII) scoate la iveala putregaiul din IPJ Prahova si din varful MAI – adeverinte false pentru credite pe numele unor politisti, mai rau ca la ultimii infractori! Maine, orele 13.00

“LA PIOVRA” Prahoveana din varful IPJ Prahova si din varful MAI Alt prejudiciu de aproximativ 1 milion de euro! Am...

Exclusiv2 zile ago

Politistii, fie activi sau pensionari, ghinionisti sa fie contemporani cu narcisistul sef al DGF, sufera consecintele

Despre erori si umbre la DGF! Despre narcisistul sef al DGF, salariul de excelenta si sporul de izolare!, dezvaluie Emil...

Exclusiv3 zile ago

Nu e logic ca lipsa de transparenta a Directiei Generale Financiara din MAI ascunde o greseala?

Aspectul care deranjeaza cel mai mult la Directia Generala Financiara din MAI este lasitatea, lipsa de barbatie. A fost si...

Exclusiv3 zile ago

Federatia Politistilor de Penitenciare pune in discutie interpretarea diferită din unități, cu privire la decontarea serviciilor turistice pentru cei care au efectuat concediu de odihnă anul trecut și au depus documentele justificative decontării in acest an

In data de 16.02.2024, incepând cu ora 10.30, a avut loc ședinta dintre conducerea ANP- federatii sindicale și conducerile unităților...

Exclusiv5 zile ago

Compromisul (in)justitiei prahovene pentru “albirea” procurorilor paraditori Onea, Portocala si Reileanu

Ne intrebam intr-un articol, pe buna dreptate, cat de impartiala poate fi judecata intr-un dosar in care inculpatii au ajuns...

Exclusiv5 zile ago

Pensionările cele mai multe se remarcă în rândul polițiștilor/MAI este total debusolat în privința măsurilor pe care ar urma să le ia în privința evitării dezastrului

Mai bine de un an în urmă, eram singura voce sindicală care a avertizat că majorarea vârstei de pensionare în...

Exclusiv5 zile ago

Conducerea IGPR nu a consultat organizațiile sindicale pentru acordarea majorărilor polițiștilor din subordine, în special pentru structurile DOS, DCCO

În data de 08.02.2024, începând cu ora 15:45 la sediul IGPR a avut loc o întâlnire între conducerea instituției și...

Exclusiv6 zile ago

Caracatița WHITE TOWER in orasul (Republica) lui Caragiale (XII)/Funcționarii Primăriei rămân în arest la domiciliu!/Noi plangeri penale!

Vorbim despre cea mai mare fraudă imobiliară din istoria Ploiestiului, cu un prejudiciu de peste un milion de euro. Investigaţiile...

Exclusiv6 zile ago

Cu mașina de serviciu și la Tribunal! Martorii care au mintit la comanda procurorului „Portocala” intr-un dosar fabricat

Imagini incredibile ne-au fost trimise pe adresa redacției de un cititor. Angajații Direcției Silvice Prahova folosesc mașinile instituției și pentru...

Exclusiv6 zile ago

„Decăpusirea” sistemului ar trebui să inceapă cu cei care l-au căpușit până la sufocare

In data de 14.02.2024, incepând cu orele 12.50, a avut loc intâlnirea on-line, intre conducerea Administrației Naționale a Penitenciarelor ,...

Exclusivo săptămână ago

M.A.I. – Repară inechitățile privind norma de echiparea a polițiștilor din promoțiile 2021-2023

La sediul Ministerului Afacerilor Interne a avut loc ședința Comisiei de Dialog Social ce a avut pe ordinea de zi ...

Exclusivo săptămână ago

„Acei chirurgi esteticieni pe care i-am mai văzut că profesau fără a avea studii superioare în domeniul medical, nu ar mai trebui să fie condamnați penal, atâta vreme cât același lucru se întâmplă în MAI”

„Prostituția profesională”, este un termen pe care l-am auzit în ultimii ani din gura colegilor care au ales să renunțe...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!