Connect with us

Actualitate

Carmen Dan, in genunchi la Curtea de Apel!

Incisiv

Publicat

pe

Pe 8 martie seara, dupa ce a dat drumul la toate subalternele din minister si s-a sigurat ca toata lumea inclusiv pe linie de partid a plecat ”pe fenta” cu petrecerea femeilor pesediste, Carmen Dan a intrunit o intalnire de taina cu chestorul Valentin Melnic, la care a fost convocat ”de indata” si seful Directiei Generale de Protectie Interna, proaspatul chestor Mihai Cristian Marculescu. Iar disperarea a fost atat de mare incat, in lipsa oarecum surprinzatoare a noului favorit Rares Vaduva s-a ajuns sa li se ceara sprijinul neconditionat tocmai ”urecheatilor” de la ”Doi s’ un sfert” pentru a i se salva cu orice pret ”pielea” chestorului Melnic, dupa dezvaluirea din ”National” privind dosarele in care este implicat atat acesta, cat si sotia sa, comisarul sef Emilia Melnic.

Insa pana sa o preseze atata grija de Melnic, poate ar fi mai bine ca ”Balerina”, cum este noua porecla a ministrului dupa angajararile ”spumoase” de la Ansamblul ”Ciocarlia” sa se pregateasca de ce este mai rau chiar pentru sine. Pentru ca, in timp ce Carmen Dan inca face pe suparacioasa pe toata ”lumea rea” care chipurile ar impinge-o cu japca pe lista PSD-ului pentru alegerile europarlamentare, iata ca ”protectia informativa” a ”balerinei”, pe care i-au promis-o unii, o fi ea sublima, dar lipseste cu desavarsire. Astfel ca de pe lunga lista cu dosare gata documentate, ”tintar” pregatit, ce-i drept, in anumite medii pentru a o ajuta pe Carmen Dan sa se decida mai repede privind acceptarea locului eligibil primit drept ”premiu de consolare” din partea lui Liviu Dragnea am ales astazi doar dezvaluirea privind ”nucleara” pe care Carmen Dan o poate primi deja in orice clipa de la Curtea de Apel. Acolo unde, departe de orice tam-tam mediatic, continua totusi audierile in incendiarul dosar privind retrocedarile ilegale din judetul Teleorman. Si unde deja patru persoane, inclusiv inalti functionari de la Primaria Alexandria, de la consilieri juridici pina la cel mai inalt nivel local au dat declaratii despre presiunile la care ar fi fost supusi ca sa ”reinterpreteze” procedurile legale, tocmai in perioada in care prefect de Teleorman era nimeni alta decat Carmen Dan. Cea care insa poate fi ingenuncheata definitiv la Curtea de Apel odata cu inevitabila audiere a ”stapanului dosarelor” teleormanene, subcomisarul Daniel Ion Tom Tica. Cel care, in ciuda legaturilor ”batranului” Tica cu ”Doi s’ un sfert”-ul si a visului inca neimplinit ca dupa transfer va fi numit ”plin” la comanda Directiei Generale Anticoruptie nu se va mai putea sustrage totusi prea mult obligatiei de a depune marturie. Nu de alta, dar in afara de avansarea procesului de la Curtea de Apel se fac si alte audieri pe banda rulanta in cadrul anchetei paralele a unei structuri decisa cu adevarat ca astfel sa sparga ”omerta” din jurul dosarului retrocedarilor legale din Teleorman. Surpriza, nu? Astfel ca, desi acum i se pare un ”dezastru” sa fie trimisa la Bruxelles, acesta s-ar putea totusi sa fie cel mai fericit scenariu pentru cariera lui Carmen Dan, ci nu unul ”horrror”, asa cum il percepe acum.

Seful ”Doi s’ un sfert”, luat de pe strada!

Greu a mai picat dezvaluirea noastra privind complicatiile penale ale secretarului general adjunct Valentin Melnic lui Carmen Dan, din moment ce aceasta, in ciuda atat probleme pe care in mod normal ar trebui sa le aiba pe cap un ministru de Interne care asigura inclusiv Presedintia Consiliului Uniunii Europene in aceasta perioada a recurs la o stratagema ca in filmele politiste pentru a putea pune la cale un plan de ”contra-masuri”. Astfel ca dupa ce s-a dat sfoara in tara de toata lumea din minister a aflat ca ”Balerina” pleaca la petrecerea de 8 Martie cu restul femeilor de frunte ale PSD-ului, Carmen Dan s-a vazut in secret cu chestorul Melnic. Cel care tocmai resimtea din plin socul ca a ramas fara apartamentul cu patru camere care tocmai ce-i fusese repartizat, nu se stie inca pe ce criterii, drept locuinta de interventie in blocul MAI de pe Mircea Voda. Asta dupa ce, fie vorba intre noi, oricum plecase din cele doua camere de pe Calea Ferentari la un apartament tot de interventie, dar in Centru, pe Mircea Voda. Iata insa ca analizand la rece ”punctajul” chestorului Melnic in urma dezvaluirii noastre, seful Directiei Generale de Logistica a avut taria de a aplica dispozitiile legale, anuland de urgenta repartitia apartamentului de patru camere pentru familia Melnic, Ion Peligrad dand astfel un prim semnal ca lucrurile se pot indrepta totusi din mers, atunci cand se vrea! Insa si mai stranie a fost convocarea la sedinta cea de taina din seara de 8 martie a chestorului Mihai Cristian Marculescu, seful ”Doi s’ un sfert” fiind luat pur si simplu de pe strada de Carmen Dan pentru a se prezenta de urgenta la intalnirea cu panicatul chestor  Melnic.

”Dosarul Nabirjoiu”. Ardeee!!!

Iar emotia cu care seful DGPI a raspuns misterioasei convocari la ceas de seara ar putea fi explicata de catre unii initiati ai sistemului doar prin frisoanele produse de posibilitatea ca, in ciuda angajamentelor de recunoastere a vinovatiei si chiar de ”spalarea” a cazierelor, nu toata lumea sa fi uitat de ”Dosarul Nabirjoiu”. Care este inca o castana fierbinte in mainile structurii de informatii a MAI, mai ales ca ”degringolada” din tinerea gestiunii fondurilor operative a mai facut ravagii pe la ”Doi s’ un sfert”. Si nu vorbim aici doar de scandalul facut de Teodor Melescanu pe aceasta tema privind atasatul  la Bruxelles, cat de posibila documentare a informatiilor ca, in ciuda dosarului aflat pe rolul Curtii de Apel la acea data, ofiterul responsabil de ”latura internationala” a fost totusi pastrat pe functie inca multe luni bune de catre chestorul Marculescu, fara a-i fi retras accesul la informatii clasificate. In timp ce in alte cazuri…

”Stapanul casutelor”

Si daca tot a venit vorba de astfel de acorduri si pentru a se lamuri si despre ”audienta” de luna trecuta la Codrin Stefanescu si halucinanta explicatie de dupa devoalarea intalnirii,  poate intreaba ministrul Carmen Dan, daca mai are pe cine, de scandalul care a zguduit in 2012 ”fratia cadristilor” din minister, in frunte cu chiar influentii pe atunci Cristi Baci si mai ales Adrian Patrascu! Scandal in care au cam picat toate capetele, mai putin cel al actualului secretar general adjunct, Valentin Melnic. Cel care desi nu are aceasta atributie, Ministerul de Interne avand totusi un secretar general in persoana chestorului Mihail Ivanescu intra el cu mapa in biroul lui Carmen Dan! Legendandu-si astfel si mai mult statutul de noul ”stapan al casutelor” din minister, omul fara de care nu se misca niciun post, nu se face niciun transfer si nu se da nicio avansare! ”Merite” pentru care probabil conducerea MAI l-a si stimulat financiar pentru ”lucrari de exceptie si misiuni speciale” cu cei 50% la care viseaza in zadar atatia alti ofiteri. Ca doar nu pentru blocajul ”uman” aproape total in care se afla ministerul care se confunta cu un deficit de peste 22.000  de posturi, in timp ce DGRU nu face fata barem absorbtiei celor iesiti de pe bancile scolilor. Ca sa nu mai vorbim de paguboasa strategie  de refuz a constructiei sau inchirierii ”in masa” de noi locuinte, in timp ce milioane de euro sunt cheltuite lunar pe decontarea deplasarilor de la localitatile de domiciliu catre cele unde sunt detasate cadrele MAI. Ca sa nu mai vorbim de ”gestionarea” concursurilor, in afara de cel privind atasatii pentru care se deruleaza deja o ancheta penala, structurile competente luand la ochi si modul in care se fac trecerile din corpul agentilor in cel al ofiterilor. Cu concursuri  precum cel gata pregatit pentru ”impamantenirea” in fruntea Directiei Generale de Pasapoarte a chestorului Toanca Mirel, cel care s-ar fi inscris singur la un concurs cu o singura varianta de subiect!  Plus alte ”scurgeri” din  ”Casa” de pe Petre Ispirescu, acolo unde a ramas ”cuibusorul” membrilor noii ”fratii” care a preluat controlul MAI, in ciuda ”blestemului” de acum mai multi ani. Plus chermezele informative de la cea de-a doua carciuma ”secreta” unde se muta mai nou ”casutele” la MAI… (Preluare  National – Catalin Tache)
 

Actualitate

ICCJ RECUNOASTE CA NU ARE COMPLETE SPECIALIZATE

Incisiv

Publicat

pe

De

 Avem documentul bomba prin care in dosarul penal 20/P/2019 sefa ICCJ Cristina Tarcea a recunoscut ca nu a constituit complete specializate pentru cauzele de coruptie, asa cum cere art. 29 din Legea 78/2000, precizeaza cei de la Luju.ro. Dezastru pentru propaganda: nu avocatii lui Dragnea au contestat primii lipsa completelor specializate, ci deputata Andreea Cosma, printr-o plangere la SIIJ in care acuza lipsa specializarii judecatorului Horia Selaru (Documente).

Dezastru pentru propaganda mincinoasa care il vede pe Dragnea in spatele oricarei actiuni! Nu avocatii lui Dragnea sunt cei care la termenul din martie 2019 au contestat lipsa completelor specializate de la ICCJ, ci deputata Andreea Cosma (foto stanga) a fost prima care a sanctionat aceasta ilegalitate, printr-o plangere penala formulata la Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie (SIIJ), inca din ianuarie 2019. Si nu ca sa il scape pe Dragnea, ci acuzand faptul ca unul dintre judecatorii care i-au solutionat fondul, respectiv Horia Valentin Selaru, nu era specializat in judecarea infractiunilor din coruptie.

Cristina Tarcea recunoste: „Numarul cauzelor de coruptie si volumul de activitate nu a impus adoptarea unor decizii de constiuire a unor completuri specializate in materia faptelor de coruptie”

Lumea Justitiei prezinta in exclusivitate documentul prin care Inalta Curte recunoaste ca nu are complete specializate in infractiuni de coruptie, desi legea cere imperativ acest lucru. Este vorba despre un raspuns pe care presedinta Inaltei Curti Cristina Tarcea (foto dreapta) l-a trimis, in 11 martie 2019, procurorului sef al SIIJ Gheorghe Stan si in care confirma ca la Inalta Curte nu exista complete specializate. Raspunsul judecatoarei Cristina Tarcea a fost transmis la SIIJ in urma unei adrese formulate de procurorul sef Gheorghe Stan, in data de 27 februarie 2019, in dosarul nr. 20/P/2019, in atentia Colegiului de conducere al Inaltei Curti de Casatie si Justitie, caruia ii solicita sa puna la dispozitia Sectiei Hotararile Colegiului de conducere prin care au fost desemnate completele specializate in cadrul Sectiei penale pentru perioada 2014-2018.

Raspunsul de la Inalta Curte a venit circa doua saptamani mai tarziu, in 11 martie 2019, cand presedinta instantei supreme judecatoarea Cristina Tarcea a marturisit ca in perioada 2014-2018, la Sectia penala, nu au fost constituite complete specializate pe infractiuni de coruptie. Acest lucru s-a intamplat intrucat, sustine Cristina Tarcea in raspunsul pe care Lumea Justitiei il publica in exclusivitate, competenta materiala in prima instanta a Sectiei penale este limitata de calitatea persoanelor judecata.

Si asta nu este tot! Pentru a justifica lipsa completelor specializate in infractiuni de coruptie, judecatoarea Cristina Tarcea sustine ca numarul cauzelor de coruptie si volumul de activitate de la Sectia penala nu au impus adoptarea unor hotarari de constituire a unor completuri specializate in fapte de coruptie, astfel ca s-a decis ca toti judecatorii sa intre in dosare privind infractiuni de coruptie.

Iata raspunsul sefei ICCJ Cristina Tarcea privind lipsa completelor specializate de la Inalta Curte de Casatie si Justitie (facsimil 1):

„Competenta materiala in prima instanta a Sectiei penale a Inaltei Curti de Csatie si Justitie este limitata si circumstantiata la calitatea persoanelor astfel cum sunt enumerate in cuprinsul art. 40 alin. (1) C.pr.pen.

In ceea ce priveste aplicarea dispozitiilor art. 29 din Legea nr. 78/2000 pentru prevenirea, descoperirea si sanctionarea faptelor de courptie, cu referire la constituirea completelor specializate, precizam ca si in materia faptelor de coruptie, competenta de judecata a cauzelor in prima instanta a Sectiei penale este, de asemenea, limitata si circumstantiata la calitatea persoanelor, conform dispozitiilor art. 40 alin. (1) din Codul de procedura penala.

Pentru considerentele mai sus expuse, Sectia penala a instantei supreme a avut in vedere la configurarea parametrilor in sistemul ECRIS toate completurile de judecata ale Sectiei, tuturor fiindu-le asociate ca obiect faptele de coruptie, astfel nefiind necesara adoptarea unor masuri precum constituirea anumitor completuri specializate in materia coruptiei.

Potrivit dispozitiilor art. 19 alin. (3) din Legea nr. 304/2004 privind organizarea judiciara, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, Colegiul de conducere al Inaltei Curti de Casatie si Justitie, la propunerea presedintelui sau vicepresedintelui, are facultatea de a infiinta, la inceputul fiecarui an, complete specializate in cadrul sectiilor, insa aceasta este conditionata de o analiza (…)

In contextul expus se poate constata ca, la nivelul Sectiei penale, numarul cauzelor de coruptie si volumul de activitate nu a impus adoptarea unei decizii de constituire a unor completuri specializate in materia faptelor de coruptie, toate completurile sectiei fiind impicate in judecarea cauzelor cu acest tip de obiect, din considerente legate de asigurarea unui echilibru al volumului de activitate/judecator si pentru a da continuitate principiului repartizarii aleatorii a cauzelor”.

Deputata Andreea Cosma, prima care a reclamat lipsa de specializare a completelor ICCJ

Documentele publicate mai sus sunt cuprinse in dosarul nr. 20/P/2019, deschis in urma unei plangeri penale formulate de Andreea Cosma, in care reclama chiar lipsa de specializare in fapte de coruptie a judecatorului Horia Valentin Selaru. Concret, deputata Andreea Cosma a depus in 8 ianuarie 2019 o plangere penala impotriva procurorilor Mircea Negulescu, Lucian Onea si Savu Alfred din DNA Ploiesti pentru constituirea unui grup infractional organizat, cercetare abuziva, represiune nedreapta si folosirea abuziva a functiei, reclamand modalitatea in care acestia au inteles sa efectueze urmarire penala in dosarul „Ciuperceasca”, dar si faptul ca paraditorii de la DNA Ploiesti au facut presiuni asupra sa pentru a lua parte la inscenarea si arestarea unor oameni. Refuzand insa acest lucru, Andreea Cosma a fost trimisa in cateva zile in judecata, cauza fiind inregistrata pe rolul Inaltei Curti de Casatie si Justitie, la completul format din judecatorii Horia Valentin Selaru (fost procuror si consilier al Laurei Kovesi), Francisa Vasile si Daniel Gradinaru.

Acesta a fost si completul care in 4 decembrie 2018 a dispus, in majoritate, cu opinia separata a judecatorului Gradinaru, in sensul achitarii, condamnarea Andreei Cosma la 4 ani de inchisoare cu executare pentru o pretinsa complicitate la abuz in serviciu. Dincolo de faptul ca speta in sine era o aberatie, dat fiind ca Andreea Cosma a fost trimisa in judecata de procurorii DNA Ploiesti pentru ca nu ar fi impus, in calitate de notar, pretul unei tranzactii intre doua societati comerciale, solutia Completului de 3 al ICCJ este discutabila.

Sustinem aceasta intrucat, astfel cum Andreea Cosma a semnalat in plangerea penala depusa la SIIJ in 8 ianuarie 2019, solutia de condamnare a fost pronuntata de un judecator care nu este specializat sa judece infractiuni de coruptie: „Consider ca judecatorul Selaru Horia nu este specializat sa judece infractiuni de coruptie si nu intruneste conditiile prevazute de art. 29 din Legea nr. 78/2000”.

Iata ce sustinea Andreea Cosma in denuntul depus in ianuarie 2019 la SIIJ:

Iata ce prevede art. 29 din Legea 78/2000: “Pentru judecarea in prima instanta a infractiunilor prevazute in prezenta lege, se constituie complete specializate”.

Iata ce prevede art. 19 din Legea nr. 304/2004: „La inceputul fiecarui an, Colegiul de conducere al Inaltei Curti de Casatie si Justitie, la propunerea presedintelui sau a vicepresedintelui acesteia, poate aproba infiintarea de complete specializate in cadrul sectiilor Inaltei Curti de Casatie si Justitie, in functie de numarul si natura cauzelor, de volumul de activitate al fiecarei sectii, precum si de specializarea judecatorilor si necesitatea valorificarii experientei profesionale a acestora”. (Irinel I.).

 

 

Citeste in continuare

Actualitate

EXCLUSIV/CONSILIERII LOCALI LUATI LA “MISTO”/ FAZA FINALA IN SEDINTA ORDINARA DIN 28.03.2019

Incisiv

Publicat

pe

De

In data de 14.03.2019, Incisiv de Prahova a publicat articolul “CONSILIERII LOCALI LUATI LA “MISTO” DE ADRIAN VAIDA SI PRUNA EUGEN” prin care dezvaluiam ca, pe surse, am primit informatii care relevau indicii temeinice conform carora, primarul de “facto” al Municipilului Ploiesti, Eugen Pruna – ofiter SRI ® (cel care a lucrat ilegal mai multi lideri locali, pe baza unor asa –zise protocoale dintre DNA si SRI) a solicitat din nou lui Adrian Vaida sa incerce o modificare a organigramei Politiei Locale Ploiesti.

Tot pe surse se zvonea ca marele “imparat” doreste sa aduca trei (3) persoane din anturajul sau de interese in Politia Locala Ploiesti, dintre care una pe post de “conducator” auto.

Iata ca dezvaluirile Incisiv de Prahova au fost din nou confirmate.

Astfel, prin Dispozitia nr  1674, primarul Adrian Dobre convoaca sedinta ORDINARA a Consiliului Local al Municipiului Ploiesti, in data de 28 martie 2019.

La punctul 12 regasim “proiect de hotarare privind aprobarea Regulamentului de Organizare si Functionare al Politiei Locale Ploiesti, initiat de primarul Adrian Florin Dobre.

In fapt, consilierii locali din majoritatea PSD-ALDE sunt chemati sa gireze chipurile transformarea unor posturi de la paza, posturi contractual in posturi de functionari publici care ar trebui repartizate Serviciului Rutier din cadrul Politiei Locale Ploiesti, fiind o incercare de mascare a angajarii pilelor lui Pruna Eugen.

Vom vedea daca consilierii locali din majoritatea PSD-ALDE vor putea fi pacaliti de trinomul Dobre-Pruna-Vaida. (Cerasela N.).

ORDINARA 28

https://www.incisivdeprahova.ro/2019/03/14/conilierii-locali-luati-la-misto-de-adrian-vaida-si-pruna-eugen/

Citeste in continuare

Actualitate

Maior, pastrat de frica lui NIRO!

Incisiv

Publicat

pe

De

(Preluare National  – Catalin Tache):

Poate sa si blesteme acum ziua cand a decis sa lase Ministerul Justitiei si Externele pe mana ”partenerilor” de la ALDE, ca Liviu Dragnea tot nu mai poate schimba nimic. La fel dupa cum, orice ar face, nu poate sa-i miste macar un fir de par, ca sa nu mai vorbim de mult dorita repatriere a celui mai mare dusman al actualei conduceri a Partidului Social Democrat. Care nu este nici pe departe generalul Lucian Pahontu, ci George Maior. Cel care a spart deja PSD-ul si nu se va lasa pana ce nu va inchega in viitorul Parlament un ”partid  balama” de genul fostului UNPR al lui Gabriel Oprea. Asta ca sa nu mai vorbim ca actualul ambasador al Romaniei la Washington continua sa ”biciuiasca” fara mila peste Ocean actuala coalitie de guvernare, desi, culmea, este chiar  reprezentantul diplomatic al acesteia.

Ceea ce l-a si facut pe Dragnea sa declanseze o ampla operatiune de rechemare a lui Maior de la post, demersul presedintelui PSD fiind puternic sustinut chiar si de catre Calin Popescu Tariceanu. Insa degeaba au sperat cei doi lideri in luna septembrie ca, gata, dupa ce l-au inghesuit in corzile audierilor parlamentare, pana la sfarsitul anului trecut vor scapa de George Maior. Mai ales dupa ce comisia parlamentara de profil i-a si cerut ministrului de Externe sa finalizeze de urgenta procedura de ”evaluare” a acestuia. Numai ca, pentru ca nu cumva sa fie nevoit astfel sa raspunda solicitarilor  tot mai ultimative pe linie politica, Teodor Melescanu a stopat intregul procesul de evaluare a tuturor ambasadorilor Romaniei din lume, fiind chiar la un pas sa blocheze cu totul activitatea Ministerului Afacerilor  Externe, asa dupa cum dezvaluiam cu ceva vreme in urma. Culmea este insa ca, si daca ar vrea, Teodor Melescanu chiar nu poate sa-l schimbe pe actualul ambasador in SUA, pentru ca astfel si-ar taia singur craca de sub picioare…

I-a platit campania!

Si chiar daca”motaiala” lui Teodor Melescanu in fruntea Ministerului Afacerilor Externe pare a nu deranja pe nimeni, iata ca, totusi, lucrurile nu stau nici pe departe asa. Mai ales atunci cand ”pasivitatea” deja extrema a acestuia pare a avea cu totul alte resorturi secrete decat traditionala sa ”lene boiereasca”. Astfel ca o nota contrainformativa incendiara intrata in posesia noastra indica drept cap de lista al vulnerabilitatilor ministrului roman de Externe legatura ”nestiuta” dintre acesta si controversatul om de afaceri Nicolae Dumitru NIRO. Adica nimeni altul decat cel etichetat drept ”interfata” intereselor economice guvernamentale chinezesti in tara noastra. Iar daca ar fi de facut un rezumat al acestei informari, ideea de baza ar fi ca, pur si simplu  NIRO i-a platit campania electorala lui Melescanu! Si asta la ”rugamintea” lui George Maior!!! Ceea ce incepe sa explice tot mai mult ezitarile deja penibile ale lui Melescanu in a nu-l deranja cumva macar cu o intrebare pe ambasadorul Romaniei in Statele Unite ale Americii. Ca sa nu mai vorbim de teama ministrului de Externe de a nu fi fortat cumva sa-l cheme de la post pe cel despre care se spune ca l-ar fi facut de fapt senator.

Legat de maini

Astfel ca, desi chiar seful sau de partid Calin Popescu Tariceanu i-a „sarit in beregata” lui George Maior in cadrul audierii ambasadorului in fata comisiei parlamentare, Teodor Melescanu chiar ca este cu ”mainile legate” in acest caz. Pentru ca daca ”s-ar risca” si ar indrazni sa-l recheme in tara pe George Maior, asa cum i-o cere intreaga coalitie de guvernare, atunci ar trebui sa se astepte la riposta dezvaluirilor cu privire la ”misteriosul sponsor” al campaniei sale electorale. Ceea ce, dupa cum sustin sursele noastre ar echivala cu incheierea brusca a carierei politice a ”regelui sinecurilor” Teodor Melescanu. Ceea ce inseamna ca, atata vreme cat acesta va fi ministru de Externe, chiar ca nu este nicio sansa ”procedurala” ca acesta sa finalizeze evaluarea lui Maior si sa decida rechemarea acestuia din fruntea   Ambasadei Romaniei in SUA!

 

 

Citeste in continuare

Parteneri

Știri calde

Actualitate3 ore ago

ICCJ RECUNOASTE CA NU ARE COMPLETE SPECIALIZATE

 Avem documentul bomba prin care in dosarul penal 20/P/2019 sefa ICCJ Cristina Tarcea a recunoscut ca nu a constituit complete...

Actualitate4 ore ago

EXCLUSIV/CONSILIERII LOCALI LUATI LA “MISTO”/ FAZA FINALA IN SEDINTA ORDINARA DIN 28.03.2019

In data de 14.03.2019, Incisiv de Prahova a publicat articolul “CONSILIERII LOCALI LUATI LA “MISTO” DE ADRIAN VAIDA SI PRUNA...

Actualitate5 ore ago

Maior, pastrat de frica lui NIRO!

(Preluare National  – Catalin Tache): Poate sa si blesteme acum ziua cand a decis sa lase Ministerul Justitiei si Externele...

Actualitate5 ore ago

De ani de zile drepturile si libertatile romanilor au ajuns sa fie ignorate, bagatelizate, considerate un lux

„Drepturile romanilor nu se discuta, ci se afirma si se protejeaza!” – acesta e gandul cu care am acceptat propunerea...

Actualitate5 ore ago

Dancila, evreii PSD si o manevra politica de maestru

COMENTARIU DE BOGDAN TIBERIU IACOB (PRELUARE INPOLITICS.RO): Premierul Viorica Dăncilă a amorsat un scandal de proporții anunțînd decizia de a...

Actualitate5 ore ago

Dăncilă, o nouă plângere penală. Tot pentru Ierusalim

Premierul Viorica Dăncilă este amenințat cu o nouă plângere penală. Tot pentru înaltă trădare. Și tot de către PNL. Ca...

Actualitate5 ore ago

Hegemonica Germanie/Romania avanpost de sacrificiu?

Comentariu de Contele de Saint Germain (preluare blog):  Dacă, printre mințile lucide și analitice, mai există unele care nu văd...

Actualitate5 ore ago

România își alege reprezentanții pentru ”Olimpiada” creației pentru copii

Competiția de reprezentare a României la Internaţional Worldwide Children Festival, cel mai important festival dedicat creativității pentru copii la nivel...

Actualitate1 zi ago

Rares Vaduca noul sef la ”Doi s’un sfert”/ Mihai Cristian Marculescu expulzat in SUA!

(Preluare National  – Catalin Tache): Gata, proaspatul chestor Mihai Cristian Marculescu a cedat fara lupta comanda Directiei Generale de Protectie...

Actualitate1 zi ago

TRADARE SI INALTA TRADARE

Acum cateva zile, cineva m-a intrebat ce am cu SRI-ul, de ce il atac cu atata virulenta, ce mi-au facut...

Actualitate1 zi ago

Gabriel Berca, fost ministru de Interne, executat cu denunturi smulse sub teroarea catuselor

Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie ancheteaza modul in care procuroarea Cornelia Hrincescu l-a rezolvat pe Gabriel Berca, fost ministru...

Actualitate1 zi ago

Denunțător în două dosare, răsplătit cu un post bun la DNA

Informații exclusive despre cum sunt răsplătiți denunțătorii din dosarele DNA. În cel puțin un dosar, un denunțător a fost ulterior...

Actualitate1 zi ago

Efectele OUG 114, contrare dorinței anunțate de Guvern/ Vâlcov și Teodorovici acționează în sensul compromiterii unor inițiative pozitive

Nu e prima dată când observ la Vâlcov și Teodorovici că mai degrabă acționează în sensul compromiterii unor inițiative pozitive,...

Actualitate1 zi ago

USR-ist de marca despre Kovesi: ”O mediocra la sefia DNA. Nu e bine deloc! E ca dracu!”

COMENTARIU DE BOGDAN TIBERIU IACOB (PRELUARE INPOLITICS.RO): USR a devenit de multă vreme adulatorul public al Laurei Kovesi, pe care...

Actualitate1 zi ago

VVV, ‘number one’-ul lui Cioloș

Și Dacian Cioloș are un stâlp politic. Cu un background asemănător. Născut tot din jarul încă viu al fostei Securități....

Partener media exclusiv

stiri actualizate

Top Articole Incisiv