Connect with us

Actualitate

ISIS nu este un grup musulman/ Este doar unul terorist

Incisiv

Publicat

pe

Ma numesc Elena Nutu si am fost gazda dumneavoastra luni, dezbatand tema “Organizatiile teroriste in contextul secolului XXI. Studiu de caz: Organizatia Stat Islamic”. I-am invitat la emisiune pe: redactorul sef al radioului Zidul, Cristian Bodnarescu, licentiat in istoria religiilor (facultatea de filosofie a universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi, coordonator proiect: prof. universitar doctor decan Nicu Gavriluta) si pe Ali, care este luptator in trupele comando din Pakistan.

Va invit sa urmariti acest articol si sa ascultati una din putinele emisiuni romanesti care analizeaza Statul Islamic si terorismul pe glob, realizata la studiourile noastre din Iasi si din Islamabad, Pakistan.

I – CRISTIAN BODNARESCU DESPRE ISIS, INTERVIU REALIZAT DE ELENA NUTU

1- Distinse domn Cristian Bodnarescu, cum influenteaza orientarile religioase sistemele sociale? Poate duce o neintelegere la acte de terorism?
Un sistem religios poate influenta si unul social. Putem afirma ca in trecut biserica avea painea si cutitul in stat, referindu-ne la unele tari din actualul occident. Liderii religiosi au reusit sa schimbe si conducatori de state, in functie de interesele urmarite, ajungandu-se chiar la razboaie. Biserica catolica incerca sa isi impuna punctele de vedere in toate domeniile, trecand de la religie la stiinta. In multitudinea de savanti ucisi ori discriminati, imi vine in minte cazul lui Galileo Galilei. Psalmii 93:1 și 96:10, precum si Cronici 16:30 includ un text ce afirma ca „lumea este intarita, si nu se clatina”. In traducerea lui Cornilescu a bibliei, Psalm 104:5, este scris: „Tu ai asezat pamantul pe temeliile lui, si niciodata nu se va clatina”. Mai mult, in Eclesiastul 1:5 este mentionat ca „Soarele rasare, apune si alearga spre locul de unde răsare din nou.”
Galileo a aparat heliocentrimsul si a sustinut ca nu este contrar acestor pasaje din Scriptura. El a adoptat pozitia lui Augustin asupra Scripturii: ca nu trebuie luat fiecare pasaj literal, mai ales cand respectiva scriptura este o carte de poezii si de cantece, si nu o carte de instructiuni asupra istoriei. Cei ce au scris Scriptura au facut-o din perspectiva lumii terestre, si din acel punct de vedere Soarele rasare si apune.
Biserica a adus si prosperitate in planurile social-econimic atunci cand nu a interpretat denaturat Biblia, clericii reusind a se si apropia de Dumnezeu.

2- Cum a aparut Statul Islamic?
Aceasta organizatie teroristo-oportunista a profitat de conjunctura neintelegerilor politice si sociale din Siria si Iraq, facandu-i loc sa apara, precum un virus ori o carie. Organizatia isi extinde tentaculele in unele zone, cum ar fi si teritorii din Libia.
ISIS imbratiseaza fragmentar anumite idei ale istoriei, luand doar ce ii convine si reinterpretand-o. Astfel, ii numeste pe occidentali a fi “cruciati”, nemaipomenind de atacurile barbarilor din Orient asupra Occidentului. Media de varsta a adeptilor acestei organizatii de tip sectar este mica, ei neavand oportunitatea de a si studia un manual de istorie.
Occidentul este acuzat, profitandu-se de anumite probleme legate de coruptie, lipsa de onestitate/ a viziunilor spirituale, libertati oferite homosexualilor etc. Libertatea presei prost inteleasa si aplicata in occident permite oricarui agramat sa calomnieze un profet, fara o analiza ampla. Oricine poate scrie ce doreste despre oricine. Este firesc sa se aduca si argumente unei calomnieri iar libertatea ta inceteaza in momentul in care o incalca pe cea de care dispune aproapele tau. Aceasta mare ignoranta a occdientalilor a invitat islamistii sa ucida si jurnalisti. Organizatia aduna o serie de indivizi paranoici ori frustrati din Occident, carora le ofera sclave sexual si o serie de beneficii obtinute prin varsare de sange. Textele ce incita la violenta sunt desprinse din Coran si aplicate spre a ucide copiii care se uita la un meci de fotbal ori indivizi care au alte idei spirituale. Si in Vechiul Testament sunt prezente astfel de obscenitati imorale, in special in Cartile lui Moise, in care se incuraja uciderea de copii cu pietre doar pentru lipsa de ascultare. Un copil se poate si educa, nu trebuie numaidecat ucis pentru o nimica toata.
Nu putem analiza insa aceasta miscare satanista de tip sectar doar din prisma logicii occidentale.
ISIS a aparut ca o alternative sociala intr-un sistem saracit si stors de resurse. Dupa razboiul din Iraq spre exemplu, SUA a lasat putini militari in functie, restul ajungand saraci, depravati si fara un respect social. Ajunsi in incapacitatea de a-si mai putea intretine familiile sub semnul unei capitalizari bruste, multi dintre militari s-au alatruat Statului Islamic. Analizand premisele celui de-al doilea rm, multe societati au fost prinse intre clestele alegerii Hitler-Stalin, istoria repetandu-se in acest fel. De altfel, nu a fost o idee buna nici inlocuirea brutala a unui sistem fara a oferi o alternativa adaptata etno-istoric regiunii.
Este adevarat ca umanitatea nu mai poate accepta un sistem primitiv si depasit valoric, de tip medieval, deoarece trecerea mileniilor isi pune amprenta. Insa aceasta trecere trebuie sa fie gradata, gasindu-se un sistem viabil, care poate inlocui treptat organizarea precedenta.

3- Domnule Bodnarescu, ce sanse de supravietuire are Statul Islamic?
Nule! Problema se pune cand vom asista la sfarsitul ISIS si cum se va intampla acest deznodamant. ISIS a luat fiinta din hazard, fara sansele unei finalizari propriu-zise a planurilor sale malefic de a conduce lumea. Este adevarat ca acesta organizatie este flexibila si adopta un terorism modern- putandu-se muta cu provizii peste noapte, fara sa poata supravietui pe un anumit teritoriu propriu-zis, dar si atunci cand caracatita isi extinde tentaculele, lipsa unei unitati entice, spirituale ori lingvistice duce la prabusirea unui pseudo-stat.
Pentru a nu avea o forma fictiva, un stat necesita: un teritoriu, o politica, un context istoric, relatii militare si de schimburi economice cu vecinii, un dialect. Lipsindu-i toate acestea, ISIS este doar un stat non-static, obtinand bani din piata neagra a vanzarilor de antichitati, jefuind banci, rafinarii si oameni. Dar puturile petroliere le-au fost distruse in urma bombardamentelor si comertul la negru nu poate fi intreprins la infinit. La, fel, nu poti fugi si nici nu te poti multimplica la infinit- chiar daca beneficiezi de unele zone desertice extinse.
Statu Islamic este de tip evul mediu, cu o conducere religioasa, care controleaza oamenii prin frica, permitand executii, decapitari, crucificari etc. si reanalizand textile religioase ancestral, in functie de interese. Acest sistem nu mai este potrivit vremurilor prezente, deoarece nici oamenii locului nu mai pot accepta. Este nevoie de o schimbare, problemele aparand tocmai legate de natura acestei schimbari.
Biserica trebuie sa iasa din sistemele statului, in ele intrand inclusiv cele de tip politic ori economico-social sau de cercetare stiintifica. Este nevoie de partide politice alese pe cale democratica de popoulatie. In sens contrar, se va ajunge la totalitarism si iarasi nu mai este bine. Drepturile femeii si cele ale copiilor trebuie sa fie garantate de stat!
ISIS nu are parteneri startegici militari ori economici pentru a rezista ca stat si nici nu are vreo sansa sa aiba, el nu va fi vreodata recunoscut drept stat de o alta tara din lume.
SIRIA, IRAQ, LIBIA, IRAN, ARABIA SAUDITA, RUSIA, SUA, AUSTRALIA, ROMANIA, NATO si toate tarile din lume vad in ISIS un dusman, pana si mafiotii locului I se impotrivesc. Doar o miscare de tip sectar/ terorist ar putea recunoaste acest pseudo-stat.

4- Ce poate face umanitatea pentru a preintampina aceste manifestari teroriste?
Aceste manifestari obscure pot fi intrerupte prin intelegere, iubire, acceptare iar practic, in planul social, prin: schimburi economice, de resurse, de gaze, administrative, de programe culturale, umanitare si de colaborare strategica. Intelegerea corecta a istoriei si educatia pot preintampina aceste manifestari de tip terorist, insa nu cred ca ele vor disparea vreodata, in totalitatea.

5- Domnule Cristian Bodnarescu, ce facem cu valul de emigranti care vine in Occident?
Voi incepe raspunsul la aceasta intrebare cu un citat din Biblie: Aduceți apă celor însetați, voi, locuitori ai ținutului Tema, întâmpinați cu pâine pe cei fugari,
Că ei au fugit dinaintea sabiei, din fața sabiei scoase din teacă, de arcul întins și de grozăviile războiului!
(Isaia 14 cu 15- Cap. 21, Biblia)
Datorită situației tensionate din Orient – declanșată de gruparea Stat Islamic în Siria si Iraq, ne confruntăm cu un val mare de emigranți.
Voi analiza aspectele pozitive și pe cele negative ale emigrării. Opinia publică este divizată în Europa, invocând argumente împotriva venirii oamenilor din orient, pe care le voi analiza în cele ce urmează:
1- suprapopularea continentului
Oamenii se tem că deja continentul este plin cu oameni și nu mai sunt posibilități pentru noii veniți;
2- resurse de hrană limitate
Este adevărat că hrana ar putea constitui o problemă, mai ales că deja ea conține unii conservanți. Insă cu o distribuire conștiincioasă ea ar putea fi suficientă pentru toți oamenii (pământul este populat doar pe anumite arii);
3 – migratia oamenilor din locurile natale
Și care ar fi problema? Oamenii din cele mai vechi timpuri au emigrat spre alte ținuturi, unde cu timpul s-au acomodat mediului (geografic, socio-economic și cultural). America a fost astfel populată (inițial fiind acolo doar o colonie britanică) și în toate timpurile mase de oameni au plecat din țările cu probleme, în care nu se regăseau spiritual ori nu se descurcau financiar.

Apostolii mergeau în orient să răspândească creștinismul, noi de ce să nu îl promovăm la noi acasă?
4 – diferența de religie/ tentația spre lumea musulmană
Care tentație? Dacă avem o puternică orientare spirituală, de ce să nu îi aducem pe ei spre creștinism?
5 – posibilitatea infiltrării de teroriști
La această întrebare ne răspunde Claude Moniquet, fost agent al serviciilor de informații franceze, citat de Reuters: ”Statul Islamic nu trebuie să exporte militanți de vreme ce importă luptători din Europa. Sunt între cinci și șase mii de europeni care au fost în Siria și alții care pleacă. Este greu de priceput ce ar câștiga Statul Islamic exportând sirieni și irakieni – oameni care vorbesc araba și de care au nevoie în Irak și în Siria”.
Într-adevăr, îndemnul acestui nou stat este ca adepții să încerce a ajunge la ei, pe locul 2 fiind atentatele de acasă, individuale.
În cele ce urmează, analizăm și aspectele pozitive pentru ajungerea valului de emigranți:
1- integrarea oamenilor în societate
Un model democratic este mereu binevenit spre a înlocui un altul dictatorial/conservator. Dacă oamenii nu se adaptează aici, oricând pot pleca. Nu cred într-o avalanșă de răfăcători fără a putea fi controlați;
2 – insuflarea creștinismului
Îl putem oferi pe Dumnezeu din prisma creștină fără să plecăm spre orient;
3 – ajutorarea celor aflați în dificultate
Aduceți apă celor însetați, voi, locuitori ai ținutului Tema, întâmpinați cu pâine pe cei fugari,
Că ei au fugit dinaintea sabiei, din fața sabiei scoase din teacă, de arcul întins și de grozăviile războiului!
(Isaia 14 cu 15- Cap. 21, Biblia)
Este adevărat că o parte din noii veniți nu sunt săraci, presa chiar prezentând tineri cu mușchi și bine îmbrăcați. Este excelent! De ce ar trebui să plece toți ca niște calici, fără studii recunoscute, să presteze munci de jos și culturiștii ori intelectualii să nu poată prospera într-o altă țară? Poate nu toți sunt părinți de la 20 de ani, fără studii, care doresc doar să ajungă badante;
4 – oferirea de oameni pentru forța de muncă
Estimările indică o criză în piața locurilor de muncă, datorată îmbătrânirii populației Europei. Dacă oamenii au ajuns să devină snobi și avari astfel încât să nu se mai căsătorească ori să nu dorească a munci, tinerii din orient pot soluționa situația;
5 – întinerirea populației
Europa are nevoie de un nou suflu pentru tinerii dornici să lucreze, în vederea reorientării sociale și a regăsirii spirituale;
6 – schimburi socio-culturale
Nu este obligatoriu ca un om să fie convertit spre religia partenerului său ori dacă se mută într-o țară cu o altă orientare religioasă. Dumnezeu este universal și oamenii civilizați pot respecta un punct de vedere ce diferă față de al lor;
7 – pregatirea unei armate
Știu că în zilele noastre este greu de realizat această idee. Oricine se poate înrola unde dorește, fără a fi somat. Însă nu era rău ca emigranții patrioți să fie antrenați în occident și apoi trimiși cu aparatură modernă înapoi spre a-și putea apăra ținuturile natale;
8 – o palmă pentru extremistii xenofobi
În stările de criză provocate de situația globală ori de incapabilitatea unei clase politice, societatea a început dezvoltarea unui segment al xenofobilor. Persoanele neintegrate social, având probleme de personalitate și predispoziții pentru o sectă discriminează și urăsc o altă rasă/ un alt neam. Deja Hitler este sfânt față de Stalin și partenerii săi care au împușcat oameni pe stradă sunt acum mari sfinți ai închisorilor. Mereu în situații de criză va exista și acest segment al oamenilor dezorientați (să nu utilizez termini mai duri).

II – ALI DESPRE ISIS, INTERVIU REALIZAT DE CRISTIAN BODNARESCU

1- Cum vezi Statul Islamic?
Vad ISIS a fi un grup terorist, nu unul islamic. Luptatorii sai sunt condamnati de toti musulmanii. Ei violeaza drepturile umanitatii si pe cele ale islamistilor.
2- Cum reuseste sa se organizeze Statul Islamic?
Isis isi atrage adeptii oferindu-le dolari. Aceasta organizatie nu respecta drepturile omenirii, deci o condamnam si suntem impotriva ei!
3- Analizeaza acest fenomen- statul islamic- in functie de semnificatiile sale spiritualo-religioase.
ISIS nu este un grup al musulmanilor, ci unul terorist. ISIS nu respecta drepturile oamenilor, incalcandu-le in special pe cele ale femeilor si copiilor. Este o organizatie nociva si raspandita pe intreg globul.
4- Are acest stat de-a face cu islamismul?
Isis nu are nimic de-a face cu islamismul. Nu face decat sa distruga toata pacea lumii. Noi condamnam ISIS si actiunile sale, deoarece toate sunt indreptate impotriva islamului. Islamul ne ofera o importanta lectie de pace si implinire. Islamul protejeaza drepturile femeilor si pe cele ale copiilor. Islamistii ii considera pe toti oamenii acestei lumi drept frati.

5- Cum pot oamenii dizolva acest stat?
Asistam la o mare provocare a omenirii, armata noastra intentionand sa distruga ISIS. Intr-o zi cu totii vom asista la disparitia ISIS, deoarece este o organizatie intunecata. Membrii ISIS sunt rai, nici nu pot fi considerati oameni.
6- Ce pot intreprinde alte armate din lume, inclusiv NATO? Ar trebui sa ajute mai mult oamenii?
Cerem ca NATO si ONU, laolalta cu restul tarilor, sa vina pentru a elimina ISIS. Cred ca intr-o zi vom asista la distrugerea ISIS.
7- Ce impresii impartasesc musulmanii si prietenii tai/ pakistanezii legat de Statul Islamic?

Toti musulmanii si pakistanezii doresc sfarsitul ISIS si agendei sale proaste. Noi cu totii condamnam politica malefica a ISIS impotriva lumii si a musulmanilor! Asteptam ca ONU si NATO sa puna capat acestei organizatii. ISIS nu este un grup musulman, doar unul terorist.

Va multumesc intregii echipe, inginerilor si in special lui Cristian Bodnarescu! (preluare Radio Zidul).

Citeste in continuare
Publicitate
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Increngătura politică ascunsa a gunoaielor(XIII)/Fostul director al APM Prahova sub influenta bauturilor alcoolice in biroul sau

Publicat

pe

De

Cele mai noi escapade ale fostului director Florin Diaconu de la APM Prahova, pe ultima suta de metri, intre doua etape de sustragere de documente, seara, dupa orele de program evitand locatiile cunoscute, din capitala sau din Prahova, nenea’ a consimtit sa dea curs cererii finului doamnei Norica Nicolai de acum celebrul secretar general adjunct al ministerului Mediului, faimosul domn Teodor Dulceata, cu care Diaconu s-a intalnit acum doua zile, in conditii foarte discrete (dar monitorizate), intr-un restaurant situat la marginea Bucurestiului, pentru ca amandoi sa isi puna, la punct, in continuare, strategiile de protectie si de EXIT. Adica, cum sa iasa amandoi din situatia in care se afla si care i-a condus in atentia presei si a autoritatilor.

Desi au incercat sa fie echilibrati si rationali, domnul Teodor Dulceata, sub coordonarea unui inalt ofiter, care se lauda peste tot ca lucreaza si are influenta in cadrul unui Departament Specializat al administratiei Prezidentiale de la Cotroceni, cunoscut in Romania ca domnul Sandu, au consumat doar vinoase’ .
Totusi noi nu putem intelege chestia asta, pentru ca domnului „Dulceata” ii plac vinoasele’ iar Diaconu Florin ii place, mult, berea si, in special taria.
Va rog sa observati stimati cititori cum interesele de grup organizat ii aduc impreuna pe acesti stimabili „domni” desi valentele lor sunt diferite iar comuniunea de sisteme de valori infractionale ii conjuga.
Cat de puternic poate sa fie efectul lui BACHUS, astfel incat, chiar si astazi, vineri 28 februarie 2020, orele 10.30, domnul Diaconu Florin isi exercita, cu profesionalism, actul managerial-directorial, exceland in performanta evaluarii si semnand si rezolutionand probabil acte si documente ale agentiei sub efectul consumului de bauturi alcoolice.
Sa speram ca domnul „Dulceata” admirator al sporturilor de iarna, participant frecvent la agendele de taina Zaga-Zaga din judetul Vrancea nu va pasi pe urmele nasei sale doamna Norica Nicolai in locatiile secrete din judetul Prahova din zona Tohani cu conotatii si specific dacic. Uite ca acusi a venit si controlul de la minister…UPS. De la Corpul de Control, fiind mandatat, desemnat si imputernicit, oficial, sa preia/efectueze/coordoneze si sa conduca actul de control de fond respectabilul domn George Plotuna, specialist cu expertiza in domeniu, fost angajat MAI. Revenim (Cristina T.).

Citeste in continuare

Actualitate

Dr Bogdan Nica este noul director al APM Prahova/Dezvaluirile ziarului Incisiv de Prahova sunt din nou confirmate

Publicat

pe

De

Incisiv de Prahova a avut din nou dreptate. Astfel, ziarul nostru a dezvaluit in exclusivitate – in data de 26.02.2020 – ca noul director al APM Prahova va fi specialistul Bogdan Nica, dezvaluiri efectuate in serialul „Increngatura politica ascunsa a gunoaielor XII”, privind mafia din acest domeniu.

Increngătura politică ascunsa a gunoaielor(XII)/SURSE CONFIRMA/ Noul director al APM Prahova va fi numit dr Bogdan Nica


Specialist de anvergura, cu rezultate si performante corporatiste si manageriale, cat si directorale, care ar fi aceptat propunerile de la nivelulurile de decizii din cadrul ministerului de resort pentru a prelua nenorocirile si mostenirea dezastruoasa/penala lasata in urma de grupul clandestin organizat Florin Diaconu, Teodor Dulceata (din cadrul Ministerului, secretar general adjunct), Doina Gheorghe (Sef Serviciu Autorizari APM Prahova), Gabriela Munteanu (Director Garda de Mediu Prahova, fost sef serviciu al Directiei de Protectie Prahova), dna Corcodel (desi este economist a fost incadrata de Florin Diaconu pe o pozitie de referinta, in cadrul agentiei prahovene subminand continuu si sistematic fluxul de autorizare si de suspendare a autorizarii de mediu pentru agentii economici) si aghiotantul S.Ghe, de profesie „filor” (de la filaj) care extrage si transporta in conditii dubioase arhiva personala a lui Diaconu- sustrasa in ultima perioada din agentie. Acesta are un nas important care l-a sustinut in directia promovarii si angajarii pe functie bine platita in agentie desi este pensionar militar, pentru conferirea sistemelor de protectie structurii mafiote descrise.
Dinamica in speta se succede in cascada intrucat evenimentele din ultimale 24 de ore au generat un cutremur care a condus la numirea dr Bogdan Nica si la un control de amploare ce se deruleaza la APM Prahova, incepand de azi, de specialisti de la Centru.
Probabil doua persoane din aceasta institutie au intrat brusc in concediu (revenim pe aceasta tema).
Reamintim ca, in pofida solutiilor asumate de Guvern pentru inchiderea procedurilor de infringement declanşate de Comisia Europeană impotriva României in domeniul tăierilor ilegale de lemn şi pentru nefinalizarea Programului national de control al poluarii, au fost analizate recent, la Bruxelles, de catre ministrul Mediului, Costel Alexe, si comisarul european pentru mediu, oceane şi pescuit, Virginijus Sinkevičius, catastrofele de mediu in Judetul Prahova au continuat, sub ochii si cu acordul si sprijinul celor doi directori Florin Diaconu si Gabriela Munteanu.
Comisia Europeana i-a reprosat Romaniei nerespectarea obligaliilor nationale, asumate prin directiva privind evaluarea strategică de mediu:
„ In cazul Romaniei, autoritatile nationale nu au fost în masură sa verifice efectiv operatorii si sa aplice sanctiuni corespunzatoare. Inconsecventele din legislatia natională nu permit interventia ferma a autoritatilor romane.”
Prin urmare, Comisia a decis sa trimita Romaniei o scrisoare de punere în intarziere, acordandu-i un termen de o luna, pentru a lua masurile necesare în vederea remedierii deficientelor identificate de Comisie. In caz contrar, Comisia poate decide sa trimita autoritatilor romane un aviz motivat.
Comisarul european pentru mediu, Virginijus Sinkevičius, a subliniat ca apreciaza deschiderea pe care actuala conducere a Ministerului Mediului, Apelor si Padurilor o manifesta catre societatea civila şi ca isi doreste sa viziteze cat mai curand România. Astfel, masurile nu au intarziat sa apara!
Vor fi luate la purificat TOATE autorizatiile de mediu emise ilegal de gasca lui F. Diaconu dar si toate avizele de suspendare. (Cristina T.).

Citeste in continuare

Actualitate

PNL Prahova intra in normalitate/Adrian Dobre nu mai este presedintele PNL Ploieşti/La şefia organizaţiei a fost numită interimar Roberta Anastase

Publicat

pe

De

Biroul politic permanent al PNL Ploieşti a fost dizolvat, joi seară, în urma unei şedinţe a Biroului Judeţean al PNL Prahova. Adrian Dobre nu mai este presedintele organizatiei. La şefia organizaţiei a fost numită interimar Roberta Anastase.

Prin această hotărâre se intra in normalitate.
Reamintim ca, Incisiv de Prahova a anticipat aceasta masura si a dezvaluit in exclusivitate ca primarul Adrian Dobre NU va mai apuca sa candideze la alegerile parlamentare de pe locul I, la Senat.
Conducerea PNL Prahova a fost iritata de sicanele repetate ale primarului care este „prea bun pentru urbea noastra”, sicane care au culminat cu filaje efectuate de consilierii sai pe anumiti functionari publici din institutiile subordonate si/sau de executarea unor functionari publici, in mod ilegal, doar din razbunarea personala a primarului si cu acordul si sprijinul conducerii Politiei Locale Ploiesti (prin celebra si ilegala Comisie de Disciplina).
Prin această hotărâre PNL Prahova pune STOP prejudicierii imaginii cauzata de primarul Adrian Dobre si gasca cu care s-a inconjurat in organizatia creata dupa chipul si asemanarea sa. (Cerasela N.).

Citeste in continuare

Parteneri


Harmony Beauty Salon Ploiesti

Salon HARMONY, str Cantacuzino din Ploiești (intersecția Moș Craciun )
Servicii oferite :
- micropigmentare sprâncene
-extensii gene
- coafor
-unghii gel
-Cosmetica / tratamente cosmetice
- sala Fitness pt femei
FACEBOOK: https://www.facebook.com/Harmony-Beauty-Salon-278929815636909/

Partener special – probleme juridice

Știri calde

Actualitate15 ore ago

Increngătura politică ascunsa a gunoaielor(XIII)/Fostul director al APM Prahova sub influenta bauturilor alcoolice in biroul sau

Cele mai noi escapade ale fostului director Florin Diaconu de la APM Prahova, pe ultima suta de metri, intre doua...

Actualitate24 de ore ago

Dr Bogdan Nica este noul director al APM Prahova/Dezvaluirile ziarului Incisiv de Prahova sunt din nou confirmate

Incisiv de Prahova a avut din nou dreptate. Astfel, ziarul nostru a dezvaluit in exclusivitate – in data de 26.02.2020...

Actualitate24 de ore ago

PNL Prahova intra in normalitate/Adrian Dobre nu mai este presedintele PNL Ploieşti/La şefia organizaţiei a fost numită interimar Roberta Anastase

Biroul politic permanent al PNL Ploieşti a fost dizolvat, joi seară, în urma unei şedinţe a Biroului Judeţean al PNL...

Actualitate24 de ore ago

Gata, Vela a reorganizat Jandarmeria!

(Preluare National – Catalin Tache): Par să bată deja clopote de nuntă la vârful Ministerului de Interne, după ce seria...

Actualitate24 de ore ago

„Nu e nicio problemă că acolo e viciu de legalitate, că legea aia n-o vedeți, să constatăm peste ani, când vouă nu vă mai convine nu știu ce sau când e pericol la bănișorii voștri”

Știu toate asociațiile de judecători că decretele au viciu. Dar știți ce zic? Nu e treaba noastră, e a procurorilor....

Actualitate24 de ore ago

Agamita Dandanache si Farfuridi

Daca vreti sa ii vedeti pe Agamita Dandanache si pe Farfuridi, trebuie sa vedeti dialogul dintre demisul si refuzatul Ludovic...

Actualitate24 de ore ago

GUVERNUL, PANDEMIA SI DOUA OBLIGATII ASUMATE DE PRESEDINTE PRIN STRATEGIA DE APARARE

(Preluare Inpolitics): Capitolul 1.3 care stabilește obiectivele naționale de securitate din Strategia de apărare a Țării elaborată de administrația prezidențială...

Actualitate2 zile ago

ANI este cea mai mica problema a primarului oraşului Băicoi- Marius Constantin/ In vizorul altor institutii ale statului

Agenţia Naţională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate în ceea ce-l priveşte pe Constantin Marius Ioan, primar al oraşului...

Actualitate2 zile ago

Primul caz de cornavirus confirmat în România/Arafat e singurul care stie ce vorbeste/ Costache e depasit din punct de vedere al comunicarii

Tot ceea ce au declarat Raed Arafat, Victor Costache si Marcel Vela despre primul caz de coronavirus confirmat in Romania…...

Actualitate2 zile ago

Din ”feisbuceală”, mama Daniela și băiatul Radu au fost băgați direct la guvernare. Și încă pe ce posturi!

(Preluare National – Catalin Tache): Deja Ludovic Orban face adevărate ”demonstrații de forță”, dovedind că este politicianul cel mai bun...

Actualitate2 zile ago

„Evident, o gluma precum Citu nu putea sa se nasca decit pe 1 aprilie!…”

Daca e dezastru, macar sa radem, ca doar rasul ne-a ramas, precizeaza cei de la Lumea Justitiei. Nu ne mai...

Actualitate2 zile ago

BOMBA DE LA BNR: 17 BANCI ANCHETATE PENTRU SPALARE DE BANI

(Preluare Inpolitics): O adevărată nucleară a fost detonată azi de Banca Națională, prin Nicolae Cinteză, director în Direcţia Supraveghere din...

Actualitate2 zile ago

Useristul Andrei Caramitru dorește închiderea bisericilor pe fondul apariției noului coronavirus și consideră Taina Sfântului Maslu ca fiind o practică medievală

Useristul Andrei Caramitru dorește închiderea bisericilor pe fondul apariției noului coronavirus și consideră Taina Sfântului Maslu ca fiind o practică...

Actualitate2 zile ago

Christine Lagarde, directoarea FMI de la aceea data: „Batranii traiesc prea mult si este un risc pentru economia globala, trebuie facut ceva”

La fiecare întâlnire semestrială, FMI supune analizei câte un subiect fierbinte. La întâlnirea de acest gen de la inceputul anului...

Actualitate2 zile ago

CUM NE-AM DAT CHILOȚII JOS ÎN FAȚA CRIZEI SCULATE ȘI A ISTERIEI GENERALIZATE

  Cu ocazia isteriei coronavirusului care plutește în aer și a proviziilor de sfârșitul lumii, am avut o revelație. Înainte...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!