Connect with us

Actualitate

Suferințele unei vedete ignorate

Incisiv

Publicat

pe

Un editorial exceptional al lui Cornel Nistorescu in ziarul Cotidianul . “Cat de prost este privit acela care toata viata s-a scapat pe el cat era in functie, in conditiile in care lumea te respecta doar pentru ca erai arogant, autoritar si nu stiai ca omul se teme de tine, nu ca TE RESPECTA”,  precizeaza la acest EDITORIAL ofiterul SRI, Mr ® Florea Daniel.

Un mitocan ajuns ministru a trăit aceeași dramă. A fost uns ca secretar de stat la Ministerul Culturii. Umflat, arogant, cam prostan, omul nu-și căra nici geanta. Venea șoferul, un fel de țipțer care i-o căra, deschizînd drumul înaintea lui și încercînd să-și primească șeful cu ușa liftului deschisă. Necazul venea cînd liftul zăbovea pe la 10-11 și sosea cu întîrziere. Mitocanul culturii se roșea ca un corcodan și cînd se deschidea ușa liftului începea să țipe la liftieră:

– Tu, nesimțit-o, iar ai stat de povești pe la opt!?
Peste un an, umflatul era pe liber. Nu tu post, nu tu șofer, nu tu funcție. Dar mai avea nevoie de cîte o hîrtie de la același Minister al Culturii.
Iată portretul umflatului făcut de liftieră după un an, la o reîntîlnire întîmplătoare:
– Nesimțitul ăla care mă înjura cînd mă prindea singură în lift și zicea că put a venit acum cu ”sărutmîinile”și cu ”ce mai faci, doamna Leana? Sper că îți mai aduci aminte de mine?”.

Cam un an, un an și jumătate îi trebuie unui închipuit să se dezumfle. Sau unui mare mahăr, politician sau vedetă de tigăi și furculițe. Este o regulă. A doua zi după ce cade, orice îmbătat de putere așteaptă să-i plîngă cineva pe umăr. Nu-l sună nimeni din afara familiei. Încă nu-și imaginează că toți cei pe care îi așteaptă să-i dea un semn îl înjură de mamă. A treia zi iese la alimentara. Se așteaptă să năvălească televiziunile și să-l bombardeze cu întrebări. Nu apare nimeni. Nici oamenii parcă nu-l observă. Încet-încet, mahărul nostru începe să redevină om simplu și să-și redescopere condiția. Încă nu realizează că a fost un mediocru și că funcția l-a ridicat în nouri. Nu-i nimic, își zice el în gînd. Mă sună mîine-poimîine ca să îmi ofere un post important! Nu se poate să nu aibă nevoie de mine! Nu sună nici șefii, nici americanii, nici englezii, nu-i trimite nimeni invitații la recepții, nu mai sună ziariștii străini, nu mai lucrează nici SPP-iști la stabilirea unui traseu. Ș.a.m.d.
Cam așa vine singurătatea peste o Laura Codruța Kovesi, care se socotea buricul pămîntului, șefa deratizării morale în România, cea care, plină de emfază, zicea: ”Noi suntem DNA”, de parcă ar fi spus:

– Sunt Luluța de la CIA și țineți-vă gura că vă ia mama dracului. Și acum descoperă că lumea o tratează de parcă ar fi un nimeni.
După aproape un an, Luluța a văzut că nu este ea nici Mafalda, nici simbolul curățeniei, nici al libertății. Dimpotrivă. Au început să-i iasă ”bubele”pe nas și pe bărbie. Oradea, Ploiești, SRI, bodyguardul. Steaua anticorupției românești a pălit ca un gablonz ieftin. Vine la serviciu de parcă s-ar duce la cumpărături.

Ultima zvîcnire a personajului înfometat de glorie a fost reprezentată de lansarea unei plîngeri la CEDO. Luluța suferă ca un cîine. A revenit pe prima pagină pentru cîteva ore, scufundîndu-se și mai adînc decît înainte în anonimatul în care locuia. S-a plîns la CEDO că n-a avut dreptul la apărare, comițînd o confuzie de student restanțier. CEDO (Curtea Europeană a Drepturilor Omului) nu judecă și nu este o instanță de apel pentru Curtea Constituțională a României. Și nici pentru curțile constituționale ale altor țări. Nu judecă drepturile șefilor de parchete care au încălcat Constituția, ci pe cele care intră sub incidența drepturilor omului (conform denumirii). Debarcarea mediocrei absolvente de drept de la Facultatea din Cluj-Napoca (centrul de lansare al celor care în acești ani alcătuiesc baza sistemului) n-are nici o legătură cu drepturile omului și cu CEDO.

Plîngerea ei seamănă cu un apel la un medic ORL-ist căruia îi spune că i s-au umflat picioarele!
Plîngerea Laurei Codruța Kovesi la CEDO este o probă indubitabilă. Ce Luluță mediocră a condus Direcția Națională Anticorupție și de cine s-a folosit SRI-ul și Traian Băsescu!

 

Actualitate

Directorul Parcului Industrial Ploiesti in stare avansata de ebrietate la locul de munca

Incisiv

Publicat

pe

De

Un catatean a fost in data de 15.03.2019, la orele 12.30, in audienta la directorul general al Parcului Industrial Ploiesti.

Mihai Androne a ramas stupefiat de faptul ca a fost primit de Tudor Andrei Gabriel in vadita stare de ebrietate, cu o sticla de votca pe masa din care inca consuma.

Cetateanul si-a reprogramat audienta si se intreaba ce punct de vedere au cei de la Consiliul Judetean Prahova despre modul cum isi indeplineste sarcinile de serviciu acest manager.

Surse din mediul Parcului Industrial Ploiesti au confirmat pentru reprezentantii ziarului Incisiv de Prahova faptul ca, nu este prima data cand Tudor Andrei Gabriel consuma bauturi alcoolice la locul de munca, fiind un obicei pe fondul unor problem personale.

Incisiv de Prahova solicita oficial un punct de vedere conducerii Consiliului Judetean Prahova privind aspectele semnalate. (Paul D.).

Sursa foto: Ziarul de Ploiesti

 

Citeste in continuare

Actualitate

Cum se spala rufele murdare romanesti in copaia Europei

Incisiv

Publicat

pe

De

COMENTARIU DE BOGDAN TIBERIU IACOB (PRELUARE INPOLITICS.RO):

28 februarie 2019 – Ludovic Orban, președintele PNL:
”Obtuzitatea și aversiunea personală împotriva unui român, care are șansa de a ocupa o poziție de prim rang în arhitectura europeană, a făcut ca reprezentanții PSD și ALDE să exporte la nivelul UE o mizerie greu de imaginat, față de care reacția involuntară a oricărui oficial european este de a se ține de nas. Ajunge! PSD și ALDE și-au pierdut complet credibilitatea și le va lua enorm de mult timp ca cineva să le mai ia în serios la nivelul UE și să le asculte(…)
Doar în neagra perioadă comunistă statul român își prigonea cetățenii într-un asemenea mod stalinist precum cel pe care îl vedem astăzi, dar chiar și în perioada comunistă deveneau subiect de mândrie unii dintre cei care reușeau să obțină recunoaștere internațională.
Vă invit să respectați deviza „mândru că sunt român” și în acest caz al procurorului șef european, întrucât mandatul popular pe care îl tot invocați nu a făcut referire la acțiunile împotriva sistemului de justiție sau împotriva unor anumite personaje.
Situația în care Laura Codruța Kovesi va obține poziția de Procuror șef european împotriva poziției Guvernului României va arunca un stigmat nu doar asupra formațiunilor politice care se află la guvernare, ci asupra țării în ansamblul său, ceea ce reprezintă un grav act de trădare și de nedreptate”.

21 martie 2019 – Rareș Bogdan, liderul candidaților PNL pentru P.E.:
„Niciodată, cât eu voi fi acolo, nu voi vota împotriva unui român, chiar dacă românul respectiv este în țară cel mai mare dușman al meu sau face parte dintr-un partid diferit, sau face parte dintr-o instituție care m-a călcat pe cap în România! Niciodată nu voi vota împotriva intereselor țării mele sau împotriva României, dacă respectivul cetățean care ar urma să ocupe o funcție europeană, este român.”

21 martie 2019 – Ludovic Orban, președintele PNL:
„Noi, ca PPE am început să facem curat în formaţiunea noastră politică la nivel european şi aşteptăm acelaşi lucru să îl facă şi alte formaţiuni de la nivelul UE, respectiv formaţiunea ALDE şi formaţiunea social-democrată de la nivel european. Dacă vor să facă curaţenie trebuie să facă acelaşi lucru cu două partide din România care fac acelaşi lucru pe care l-a făcut FIDESZ”.

Comentariile sunt de prisos. (B.T.I.)

 

Citeste in continuare

Actualitate

”Sifoanele” DNA, rupte de DIICOT!

Incisiv

Publicat

pe

De

Iata ca in ciuda excesului de zel dovedit nu de putine ori, denuntatorii pe ale caror ”sifoane” procurorii anticoruptie incropeau pe genunchi dosare cu care umpleau pana la refuz ”Beciul Domnesc” se trezesc acum in postura ”hamsterilor” disperati care se agita degeaba sa scape din cusca, nestiind cat de repede se intoarce roata, mai ales in Justitia de la noi. Astfel ca in ciuda protectiei promise de oamenii Laurei Codruta Kovesi la momentul ”stropelilor”, fostii denuntatori nu numai ca nu au scapat de problemele penale, dar deja se trezesc la randul lor trimisi in judecata in fata instantei.

Desigur, in cu totul alte dosare decat cele in care li s-a promis imunitatea, dar asta este cu totul alta poveste. Cert este ca, iata, i-a venit si randul unuia dintre dintre ”denuntatorii” vedeta ai Directiei Nationale Anticoruptie sa simta pe propria piele aruncarea in furcile caudine ale instantelor de judecata de la noi. Este vorba despre omul de afaceri Marin Dumitru, cel care l-a ”trunat” pe fostul primar al Sectorului 5, Marian vanghelie, exact cand DNA-ul avea nevoie ca d eaer d eun denunt prin care sa forteze ”decaparea” acsetuia. Iata insa ca acum Marin Dumitru tocmai ce a fost trimis in judecata intr-un stufos dosar de catre procurorii DIICOT, cei care il acuza de evaziune fiscala si spalare de bani.

Uite si ”paraindaratul”!

Dupa ”reteta de succes” aplicata la acea vreme de procurorii anticoruptie atunci cand venea vorba de inculparea vreunui ales local, si Marin Dumitru a completat plangerea ”tipizata” privind faptul ca i s-ar fi cerut ”paraindaratul” in schimbul contractelor castigate. Si cu toate ca dosarul DNA a inceput sa se ”fasaie” si in acest caz in fata judecatorilor, iata ca se inmultesc cazurile in care denuntatorii primesc acum ei ”paraindaratul”. Dar cel al dosarelor trimise in instanta, desi ceva vreme ”sifoanele” DNA chiar au crezut ca se vor pune la adapost in toate anchetele in care erau inculpati, daca scriu la dictarea procurorilor anticoruptie…(Catalin Tache ).

 

 

 

Citeste in continuare

Parteneri

Știri calde

Actualitate5 ore ago

Directorul Parcului Industrial Ploiesti in stare avansata de ebrietate la locul de munca

Un catatean a fost in data de 15.03.2019, la orele 12.30, in audienta la directorul general al Parcului Industrial Ploiesti....

Actualitate6 ore ago

Cum se spala rufele murdare romanesti in copaia Europei

COMENTARIU DE BOGDAN TIBERIU IACOB (PRELUARE INPOLITICS.RO): 28 februarie 2019 – Ludovic Orban, președintele PNL: ”Obtuzitatea și aversiunea personală împotriva...

Actualitate6 ore ago

”Sifoanele” DNA, rupte de DIICOT!

Iata ca in ciuda excesului de zel dovedit nu de putine ori, denuntatorii pe ale caror ”sifoane” procurorii anticoruptie incropeau...

Actualitate6 ore ago

„Găinarii din Prahova plini de fapte de corupție, mândria si candidații lui Ponta la europarlamentare”

“Găinarii din Prahova plini de fapte de corupție, mândria si candidații lui Ponta la europarlamentare. REBEGA LAURENȚIU, la data faptelor...

Actualitate6 ore ago

Mega-Portocala isi cauta protectie cu disperare

Am primit vesti interesante despre procurorul Marin Nicolae. Acesta, dupa ce s-a uschit de la DNA Central si a stat...

Actualitate7 ore ago

Amenințări cu moartea pentru un lider PSD! Poliția a fost anunțată de urgență

Ameninţări cu moartea pentru un lider PSD! Conform celor de la Antena3,    deputatul Cătălin Rădulescu a primit o scrisoare de...

Actualitate24 de ore ago

Esecul referendumului pentru justitiei ar insemna si esecul politicilor din cel putin ultimii zece ani

Daca un referendum despre justitie nu strange 50%+1 dintre votanti, indiferent de cum se voteaza, inseamna ca cei care au...

Actualitate24 de ore ago

Iohannis, eroare aritmetică fatală

Este bine că președintele gândește profund. E pozitiv că, în fine, aparatul de la Cotroceni face analize. Rezultatul acestora ar...

Actualitate1 zi ago

MESAJ DE SOLIDARITATE AL SINDICATULUI NATIONAL TELECOMUNICATII MOBILE CU ACTIUNILE ORGANIZATE DE GREFIERI

Actualitate1 zi ago

EXCLUSIV/”CARACATITA” LUI NEGULESCU MIRCEA DIN S.I.C.-I.P.J PRAHOVA UTILIZATA PENTRU “PARADEALA” SI “FABRICAREA” DE DENUNTATORI

In data de 19.03.2019, omul de afaceri prahovean Nistoroiu Vuta Adrian a fost audiat, in calitate de martor, mai bine...

Actualitate1 zi ago

Halucinantul dosar al lui Nelu Iordache

Celebrul caz al asfaltatorului roman Nelu Iordache, patronul Romstrade SRL, care a fost tinut in arest peste un an in...

Actualitate2 zile ago

Shalom! Dancila e aleasa!

(Preluare National  – Catalin Tache): Atat de ”legendat” a fost ”Daddy”  Liviu Dragnea ca ”El lider maximo” al partidului si...

Actualitate2 zile ago

GEORGE BOTEZ:IN ATENTIA CETATENILOR MUNICIPIULUI PLOIESTI/ Cuvantul dumneavoastra conteaza !

Va invit sambata, ora 11,00, la sediul primariei pentru cand am convocat sedinta extraordinara a consiliului local in care vrem...

Actualitate2 zile ago

Soluţia PSD-ALDE pentru ca ploieştenii să aibă apă caldă şi după 1 mai 2019! FOTO

Grupul PSD-ALDE din Consiliul Local Ploieşti convoacă o şedinţă  extraodinară, sâmbătă de la ora 11.00, şedinţă care va avea pe...

Actualitate2 zile ago

“Cele trei partide par o ofensivă jalnica a SRI de a prelua puterea de la un PSD care conduce din inerție”

Cred ca nu am fost prea tâmpit, acum câteva săptămâni, când am anunțat că daca Rareș Bogdan va candida la...

Partener media exclusiv

stiri actualizate

Top Articole Incisiv