Connect with us

Actualitate

EXPLOZIV/Dovada tradarii lui Fifor e in computerul MApN!

Incisiv

Publicat

pe

Declansarea ”Razboiului Generalilor” pentru preluarea conducerii marelui stat Major al Armatei Romane a picat cum nu se poate mai prost. Si nu neaparat din cauza preluarii Presedintiei Consiliului Uniunii Europene de catre tara noastra, cat mai ales datorita faptului ca astfel iar s-a amanat sine die ”inchiderea cercului” in ceea ce priveste ”golurile” oricum extrem de ingrijoratoare ale pregatirii cadrelor militare romanesti pentru adaptarea la noile categorii de armament intrat in dotarea Armatei. Iar astazi suntem in masura sa facem noi dezvaluiri cu privire la adevaratul tradator al Armatei Romane, cel care, cu sase luni in urma a blocat procedurile aflate in plina derulare pentru aducerea in tara de la Bruxelles a generalului Dumitru Scarlat, reprezentantul militar al Romaniei la NATO si Uniunea Europeana urmand inca de atunci a-si relua postul de sef al Statului Major al Fortelor Terestre. Indeplinind astfel toate conditiile pentru preluarea ”fara turbulente” a mandatului de la generalul Ionel Ciuca, incepand cu data de 1 ianuarie 2019.

Numai ca, din dorinta de a-l ”paradi” pe Liviu Dragnea intr-o perioada in care chiar credea ca el va fi viitorul premier al Romaniei,  Mihai Fifor a tradat coalitia de guvernare, fara a se gandi insa ca astfel nu face decat sa arunce Armata Romana intr-o criza majora, de care chiar nu avea nevoie mai ales acum, cand existau semnale fatise ca reluarea programului de inarmare putea fi un ”as” bine jucat de catre autoritatile de la Bucuresti.  Si in vara, pe cand se credea ”mare jucator” pe piata globala a securitatii si ”unic canal de comunicare” al Pentagonului, Mihai Fifor a facut un gest ”sinucigas” nu doar pentru cariera sa, dar pentru intreaga Armata Romana. Astfel ca  a blocat pur si simplu desfasurarea procedurilor pentru revenirea generalului Dumitru Scarlat in fruntea Statului Major al Fortelor Terestre, post pe care il detinuse cu succes pana in data de 18 aprilie, cand fusese trimis ca reprezentant militar al Romaniei pe langa NATO si UE. Insa ceea ce nu stie Mihai Fifor si de aceasta data ”paranoia” sa din ultima vreme chiar ca are de ce sa fie ”alimentata” este ca operatiunea de stergere a urmelor a esuat, informatiile de ultima ora intrate in posesia noastra aratand ca in computerele Directiei de Personal din cadrul Ministerului Apararii Nationale se regasesc documentele care demonstreaza ca procedurile se aflau in plina desfasurare in ceea ce priveste cele trei-patru ”rotiri” obligatorii de posturi pentru indeplinirea formalitatilor legale privind instalarea generalului Scarlat in fruntea Fortelor Terestre, pentru ca astfel acesta sa poata prelua ulterior fara probleme sefia Statului Major General al Armatei Romane! Iar din momentul aparitiei acestei dezvaluiri, cu siguranta nimeni nu va fi atat de incostient ca sa riste totul si sa incerce sa stearga dovezile din computerele Directiei, doar pentru a-i scapa astfel pielea unui Mihai Fifor care astfel a refuzat inca din lunile septembrie –octombrie a refuzat  sa faca aceasta propunere in Consiliul Suprem de Aparare al Tarii, pentru a nu mai fi nevoie de ”mascarada” de sedinta din 28 decembrie! Si dand astfel prilejul generalului Ciuca sa joace ”la rupere”, acesta acceptand, cu o incapatanare demna de o cauza mai buna, doar o singura varianta de inlocuitor. Ceea ce nu a mai fost cazul insa…

Procedurile aducerii lui Scarlat, blocate din iulie!

Tocmai tinand cont de miza uriasa reprezentata de catre conducerea Armatei Romane si mai ales pentru a se evita ”tigania” politica si pe un segment atat de sensibil, inca din uma cu sase luni s-a luat decizia ca viitorul sef al Statului Major General sa fie generalul Dumitru Scarlat. Iar in acest sens chiar au fost demarate procedurile legale pentru ca acesta sa poata fi adus in timp util inapoi la conducerea Statului Major al Fortelor Terestre, post ocupat de acesta intre 2014 si 18 aprilie 2017. Mai mult decat atat, viitoarea nominalizare a fost salutata inca de atunci de principalii parteneri externi ai Romaniei, ceea ce este si normal atata timp cat Scarlat este tocmai reprezentantul militar al tarii noastre pe langa NATO si UE si, drept urmare, omul cel mai racordat la centrele de comanda ale acestora. Iar cum la Directia de personal din MApN deja fusesera intocmite documentele privind cele trei –patru miscari de cadre necesare, lucrurile erau in grafic, urmand ca la prima sedinta a CSAT din toamna anului trecut, imediat dupa intoarcerea din vacanta, fostul ministru al Apararii sa ridice aceasta problema a nominalizarii in cadru oficial, in fata presedintelui Romaniei si a celorlalti factori decidenti. Numai ca, fara nicio explicatie, Mihai Fifor nu doar ca a blocat drumul firesc al procedurilor in ceea ce il priveste pe generalul Scarlat, dar a refuzat astfel si nominalizarea acestuia in CSAT, in urma cu trei-patru luni, asa cum era prevazut. Mai mult chiar, s-a facut astfel tot posibilul ca sa nu fie parcursa nicio etapa procedurala, punandu-l drept urmare in fata unei misiuni imposibile pe inlocuitorul sau, care intamplator s-a nimerit a fi Gabriel Les. Cel care, in ciuda oricaror intentii onorabile nu a mai avut ce face, nefiind indeplinite ad litteram conditiile aducerii lui Scarlat in fruntea Armatei Romane, noul ministru fiind practic obligat sa  mearga pe o ”mana moarta”.

Ciuca, ”paradit” de Iohannis

Pe 4 decembrie 2018 dezvaluiam in exclusivitate planul presedintelui Klaus Iohannis de a se baricada ”pe linia Ciuca” si de a forta ramanerea acestuia in fruntea Armatei Romane pentru inca un an, unul electoral, a generalului considerat cel mai ”iohannist” din intreg sistemul. Iar ”intrarea la rupere” a lui Iohannis a fost favorizata si de ”scutcircuitul” procedural produs de Mihai Fifor inca din vara anului trecut, Gabriel Les prezentandu-se astfel in CSAT doar pentru a pleda o cauza pierduta din start. Pentru ca, insist, propunerea generalului Dumitru Scarlat trebuia sa aiba loc in CSAT in lunile septembrie-octombrie, ci nu doar pe 28 decembrie, cand nu mai era timp de dres busuiocul legislativ ”matrasit” cu buna stiinta de catre Mihai Fifor. Drept urmare, ”neamtul” a castigat ”blitzkrieg”-ul din CSAT, insa a facut apoi o eroare uriasa, prin  care pur si simplu ii poate ”paradi” tocmai el, definitiv, cariera generalului Ciuca. Pentru ca decretul de  prelungire a mandatului acestuia a fost pur si simplu ”scris pe genunchi”, initiatii sistemului neavand oricum prea mari pretentii de la un presedinte al Romaniei care a inghitit fara sa clipeasca umilinta ca sa-i fie ”decapat” de catre DNA un consilier pe probleme de securitate precum George Scutaru, cel care de altfel a si fost achitat apoi. Iar prin trimiterea in instanta a spetei decretului prezidential, generalul Ciuca are acum toate sansele sa piarda nu doar sefia Statului Major, dar si aproape jumatate din pensia cu care ar fi iesit onorabil de pe scena militara, daca ar fi renuntat la timp la conditia pusa pentru retragerea  sa.

Obsesia Petrescu

Pentru ca toate incercarile mai mult sau mai putin tardive de a gasi o solutie de compromis pentru ca Armata Romana sa nu fie atrasa in aceasta ”mocirla” de interese transpartinice  tocmai acum, cand Marea Neagra ”geme” de tehnica militara ruseasca iar fortele noastre armate sunt pur si simplu ”in fundul gol” pe acest flanc s-au lovit ca de un zid de incapatanarea lui Ciuca. Acesta refuzand orice negociere si incercand sa-l impuna la conducerea Statului Major cu orice pret, de parca functia s-ar fi predat ”pe persoana fizica”, pe generalul maior Daniel Petrescu, comandant al Comandamentului Multinational de Divizie Sud-Est – HQ MNDSE. Obsesie care dincolo de cariera ”pe val” a generalului Petrescu nu a facut decat sa adanceasca si mai mult criza provocata de Fifor si prelungita de Iohannis…(Catalin Tache).

 

 

 

Citeste in continuare
Publicitate
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Cum apara statul roman interesul salariatilor acestui agent economic de interes public major? SRI “doarme” sau iar are alte interese “absconse”?

Incisiv

Publicat

pe

De

Dancila face parte din statul paralel intrucat nu a dat raspuns cu privire la protocolele incheiate intre SRI si institutiile. parte ale administratiei publice centrale. aflate in coordonarea sau subordinea Guvernului Romaniei!!!

Recent unul dintre sindicatele existente la nivelul operatorului de comunicatii electronice fixe si mobile – “Telekom Romania”, a trimis o scrisoare catre ministrul comunicatiilor si societatii informationale prin care il sesizeza de intentiile actionarului majoritar al companiei “Telekom Romania” de a  vinde actiunile detinute. Interesant este ca pe langa acest aspect actionarul majoritar OTE si DT are in vedere o serie de proceduri de externalizare a unor activitati interne ale operatorului catre terte parti interesate, dar fara se informeze salariatii posibili afectati de astfel de masuri de reorganizare manageriale situatie ce ar putea intra sub incidenta prevederilor Legii nr.67/2006 privind protecţia drepturilor salariaţilor în cazul transferului întreprinderii, al unităţii sau al unor părţi ale acestora.

Semnalam faptul ca, avand in vedere interesul public intrucat operatorul “Telekom Romania” este un agent economic de interes public major si mai mult infrastructura de comunicatii a acestuia face parte din infrastructura critica nationala conform OUG nr.98/2010 privind identificarea, desemnarea şi protecţia infrastructurilor critice, respectiv normelor infralegale aplicabile,  situatie in care organele abilitate ale statului roman (MCSI, ANCOM, MAI, SRI, MMJS etc.) comisiile ITC ale Parlamentului Romaniei) ar trebui sa analizeze si sa ofere publicului cel putin un raspuns competent cu privire la situatia de fapt sus precizata.

De altfel, sindicatele comenteaza intern faptul ca managementul grupului “TELEKOM ROMANIA” intentioneaza ca pana la finele lunii septembie sa reduca numarul salariatilor grupului din Romania cu cel putin 800 de salariati din toate structurile organizatinale proprii, pe langa actiunea de externalizare a activitatilor de IT catre firme interesate ce vor raspunde cereri de oferta efectuate acum cateva luni de catre departamentul de achizitii al “TELEKOM ROMANIA”.

Cum apara statul roman interesul salariatilor acestui agent economic de interes public major, respectiv cum apara acelasi stat roman interesul sau economic si financiar detinut prin actiunile proprii la aceast operator de comunicatii eletronice, care in mod relevant mai are si protocoale clasificate incheiate cu SRI, dupa cum rezulta din raspunsul la o interpelare adresata, in mai 2018, de catre un parlamentar catre MCSI, dar si catre Primul – ministru al Romaniei ce nu s-a obosit sa raspunda nici pana la aceasta data, chiar daca conform Constitutiei art.112 avea o obligatie legala de serviciu.

Asteptam cu nerabdare un raspuns oficial din parte autoritatilor in drept atat in contextul prevederilor legale ale Legii nr.544/2001 dar si in contextul interesului national fata de situatiile create de managementul strain al operatorului anterior referit. (Cristina T.).

BNS
CAZAN 1529 A protocoale
CAZAN 1529 C protocol prim ministru
2 05 CAZAN 1529 A protocoale

Citeste in continuare

Actualitate

DGIA : ”Semnezi sau pleci”! Si a plecat!

Incisiv

Publicat

pe

De

(Preluare National – Catalin Tache):

Dupa cum dezvaluiam ieri, dintr-un document incendiar aflat inclusiv pe masa de lucru a premierului Romaniei reiese ca inalti demnitari ai statului roman de la varful Ministerului Apararii Nationale si generali sefi de structuri vitale ale Armatei Romane ar fi fost amenintati fatis de catre cei doi ministri  Mihai Viorel Fifor si Gabriel Beniamin Les, dar si de un colonel din cadrul Directiei Generale de Informatii a Armatei! Totul in urma refuzului acestora de a ceda presiunilor privind semnarea contractului de 1,6 miliarde de euro pentru achizitionarea a patru corvete multifunctionale de la un ofertant indicat cu ”subiect si predicat” .

Si asta cu toate ca atat in plangerile penale aflate pe rolul Parchetului Militar de pe langa Curtea Militara de Apel, cat si a Directiei Nationale Anticoruptie nu doar ca erau prezentate probe privind vicierea procedurii de incredintare a acordului cadru, dar si suspiciunile rezonabile cu privire la faptul ca pretul ”ofertantului indicat” ar fi fost umflat cu nu mai putin de 150 milioane de euro pe corveta, ceea ce ”indica un posibil prejudiciu adus bugetului MApN de 600 milioane euro”! Iar astazi suntem in masura sa dezvaluim si identitatea a doi dintre conducatorii de la varful Ministerului Apararii Nationale care au fost supusi unor campanii agresive si, atentie, puternic sustinute financiar din strainatate pentru a ceda si a ”face abstractie de aspectele negative constatate”, dupa cum reiese din raportul contrainformativ intrat in posesia noastra. In care se mai noteaza si ca pe filiera oculta a ofiterilor de informatii militare li s-a atras atentia  ce repercursiuni ar putea suferi pentru  refuzul de a ”atribui acordul cadru destinat achizitiei celor patru corvete multifunctionale catre un anumit candidat”! Este vorba despre fostul secretar de stat pentru Armamente, Andrei Ignat si de generalul de brigada ing. Ionel Lotan, loctiitor al sefului Departamentului pentru Armamente! Cei care, la scurt timp dupa ce au refuzat ultimatumul DGIA privind ”cooperarea cu partea franceza” si  Ignat chiar a recurs la sesizarea oficiala a structurilor abilitate ale statului roman s-au trezit ”ejectati” de la virful MApN!

Ignat, ”mostenirea” lui Fifor pentru Les

Iar pentru ca umilinta inghitita de structuri informative care altfel se bat cu pumnul in piept cum apara ele tara de ”baietii rai” sa fie deplina, campania de satisfacere a unui partener extern prin plata unei adevarate ”taxe de smecherie” s-a derulat pe mandatul a doi ministri ai Apararii! Pentru ca, dupa cum se avertizeaza in raport, Mihai Fifor ar fi fost stopat la timp prin  nota informativa privind faptul ca ofertantul ”agreat” ar fi intarziat cu nu mai putin de cinci ani fabricarea si predarea catre Marina Armatei Australiene a corvetelor promise. Astfel ca, aflandu-se intre ”ciocanul” intalnirilor de taina cu ambasadoarea Frantei in Romania si ”rezistenta” unor demnitari si generali romani, totul sub nasul colaborationistei DGIA, fostul ministru a preferat in cele din urma politica ”strutului”, panicat fiind si de dezvaluirile de la acea vreme din ”National ”. ”Urmare a acestor discutii, ministrul Mihai Viorel Fifor nu a dat curs timp de mai multe luni unei note de informare referitoare la aspecte privind grave dificultati si probleme existente in activitatile competitorilor francezi”. Astfel ca ”avand in vedere ca pana la eliberarea sa din functie , ministrul Mihai Viorel Fifor nu a reusit sa impuna conducerii Departamentului pentru Armamente sa accepte atribuirea in conditii de incalcare a legii a acordului cadru destinat achizitiei celor patru corvete multifunctionale, demersurile efectuate in scopul satisfacerii prin metode incorecte a interesului unuia dintre competitorii inscrisi in cursa pentru atribuirea acordului cadru, demersurile sale au fost continuate de actualul ministru Gabriel Beniamin Les. Aceasta dupa ce in mod repetat a incercat sa il intimideze pe Andrei Ignat, secretar de stat si sef al Departamentului pentru Armamente la acea data , pentru a accepta ca in conditii de nelegalitate sa accepte atribuirea acordului cadru destinat achizitiei celor patru corvete catre un anume competitor a propus eliberarea din functie a acestuia”.

Generalul Lotan, victima colaterala

Numai ca amenintarile nu au incetat nici dupa ”decaparea” secretarului de stat, intrucat ” dupa eliberarea la data de 10.06.2019 a lui Andrei Ignat din functia de secretar de stat si sef al Departamentului pentru Armamente, eforturile ministrului Gabriel Beniamin Les de a determina atribuirea acordului cadru destinat achizitiei celor patru corvete multifunctionale catre un anume competitor au fost exercitate asupra generalului de brigada ing. Ionel Lotan, loctiitor in acea perioada al sefului Departamentului pentru Armamente. Astfel ca generalul Lotan a fost pus la randul sau in situatia in care s-a aflat si secretarul de stat Ignat, amenintat de ofiteri de informatii militare sa dea curs cererilor imperative si abuzive ale conducerii MApN sau de a fi eliberat din functia pe care o ocupa. Situatie in care generalul Lotan a refuzat si el sa incalce legea, preferand mai bine sa-si depuna raportul de pensionare, 20.06.2019  fiind ultima sa zi de activitate in Ministerul Apararii Nationale”.

Si uite cum MApN nu are conducere la Departamentul pentru Armamente, achizitia de corvete a fost suspendata prin incheierea nr. 883/C1/1061 din 14.06.2019 a CNSC iar ministrul Apararii nu face niciun demers legal desi  Curtea Constitutionala a decis ca prelungirea mandatului generalului Ionel Ciuca in fruntea Armatei Romane este ilegala! Colonelul Preda de la DGIA stie bine de ce…Dar si noi!

 

 

Citeste in continuare

Actualitate

DEMASCAREA SECURISTILOR INCURCATI DE SIIJ

Incisiv

Publicat

pe

De

La DNA dospeau pentru vremuri ‘oportune’ peste 4.000 de dosare… Santaj, amenintari, intimidari…

Presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu (foto) ia pozitie in fata incercarilor disperate ale unor magistrati si politicieni care se zbat sa provoace desfiintarea Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie.

Iata postarea facuta de Calin Popescu Tariceanu:

“Vad o agitatie neobisnuita in anumite zone dupa ce Comisia de la Venetia a opinat ca exista neclaritati in procesul de numire si functionare a Sectiei speciale de investigare a magistratilor. Poate membrii comisiei or fi avand unele semne de intrebare, dar voi, aparatorii vechiului sistem, sigur nu aveti.

Va prefaceti ca nu stiti de ce s-a infiintat aceasta sectie. Va reamintesc eu, pe scurt: pentru ca, atunci cand de anchetarea magistratilor se ocupa DNA, aveam parte, in fapt, de o ampla operatiune de confectionare a unor dosare pentru santajarea instantelor de judecata. Cand Sectia s-a infiintat, la DNA dospeau pentru vremuri ‘oportune’ peste 4.000 de dosare pe numele unor magistrati. Cand a fost momentul transferului acestor dosare la noua sectie, acelasi DNA a clasat mai mult de jumatate dintre ele. Dovada clara ca erau tinute doar ca metoda de santaj. Pe atunci era totul in regula, nu-i asa, pentru ca doamna Kovesi si acolitii ei aveau drept de viata si de moarte asupra Justitiei, punand pumnul in gura judecatorilor si fortandu-i sa danseze in campul tactic dupa muzica serviciilor.

Acum cand avem o sectie dedicata anchetarii magistratilor, o sectie complet independenta si plasata sub autoritatea CSM, garantul independentei justitiei, brusc nu mai e in regula.

Oare de ce?

Simplu: din interes, ignoranta, ori pur si simplu ticalosie, sunteti gata sa sacrificati libertatea si independenta judecatorilor. Sunteti gata sa faceti orice ca sa ingropati greselile – eufemistic spus greseli – trecutului. Sau si mai simplu: din pura complicitate cu artizanii mentinerii Justitiei in genunchi, de ani si ani de zile.

Comunistii au facut justitia cu procurorii si securistii. Regimul Macovei-Kovesi-Basescu a adaugat acestora arhiva SIPA, CNSAS, ANI sau interceptarile ilegale ale SRI.

Santaj, amenintari, intimidari, nu ati precupetit niciun efort. In tara lui Negulescu-Portocala, Romania a devenit, intr-adevar, o imensa portocala, una mecanica, exact ca in romanul lui Burgess. Naturala si colorata la exterior, dar ascunzand sub coaja un imens si tenebros mecanism de mare precizie – mecanismul dictaturii statului paralel cu sprijinul nepretuit al procurorilor.

De asta si nu de altceva va repugna Sectia speciala, nu va mai ascundeti pe dupa plop, baieti. Si mai rasfirati-va, cat de cat, ca bate la ochi”. (Paul D.).

 

Citeste in continuare

Parteneri


Parteneri speciali-probleme juridice

Știri calde

Actualitate5 ore ago

Cum apara statul roman interesul salariatilor acestui agent economic de interes public major? SRI “doarme” sau iar are alte interese “absconse”?

Dancila face parte din statul paralel intrucat nu a dat raspuns cu privire la protocolele incheiate intre SRI si institutiile....

Actualitate5 ore ago

DGIA : ”Semnezi sau pleci”! Si a plecat!

(Preluare National – Catalin Tache): Dupa cum dezvaluiam ieri, dintr-un document incendiar aflat inclusiv pe masa de lucru a premierului...

Actualitate5 ore ago

DEMASCAREA SECURISTILOR INCURCATI DE SIIJ

La DNA dospeau pentru vremuri ‘oportune’ peste 4.000 de dosare… Santaj, amenintari, intimidari… Presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu (foto) ia...

Actualitate5 ore ago

“Mai tineti minte cum se straduia o unitate de seama a online-ului sa scuze limbajul de borfas al lui Negulescu?”

Foarte buna comparatia cazurilor procurorilor Piturca-Portocala pe care o face Cristoiu! Si atunci, ca si acum, s-a incercat salvarea lor,...

Actualitate5 ore ago

PSD nu va vota ,,reînnoirea” vetustului Isărescu la BNR

Pun și eu aici 2 cenți: PSD nu va vota ,,reînnoirea” vetustului Isărescu la BNR. Tăriceanu, brațul din Senat al...

Actualitate5 ore ago

Exploziv: Liiceanu, filosoful cu misiuni de la PCR

(PRELUARE INPOLITICS.RO): Cel mai bun articol, fără doar și poate, pe care l-am citit în ultimii ani. Nici măcar nu...

Actualitate5 ore ago

Șeful Institutului Wiesel vrea terenul Muzeului Antipa: Este adevărat că zona este protejată, dar asta nu însemnă că nu se pot face construcții acolo

Preluare FLUX 24: Propunerea ca Muzeul Holocaustului să fie construit în curtea Muzeului Antipa a fost făcută de Institulul ”Elie Wiesel”,...

Actualitate5 ore ago

Executarea sumară a domnului Rareș Bogdan

Ludovic Orban, președintele PNL a decis. Contrar așteptărilor, Rareș Bogdan nu va prelua președinția celei mai mari organizații PNL din...

Actualitate1 zi ago

Editorial/ Dar serviciile secrete? Impecabile, domnule!

După 2009, a continuat politica trecerii în rezervă a foştilor ofiţeri de Securitate. Au ieşit la pensie fostul sef al...

Actualitate1 zi ago

In administratia lui Adrian Dobre se inmultesc doar numarul de sobolani

Primim la redactie: Buna ziua, Va transmit acest email; cu speranta ca veti publica un articol si despre situatia din...

Actualitate1 zi ago

Atac mafiot la varful MApN!

(Preluare National – Catalin Tache): Continuam astazi publicarea mai multor fragmente din raportul contrainformativ intrat in posesia noastra si in...

Actualitate1 zi ago

PNL Bucuresti in pragul exploziei: Violeta Alexandru presedinte interimar

(PRELUARE INPOLITICS.RO): Biroul Executiv al PNL, reunit azi, a decis ca Violeta Alexandru să conducă interimar organizația București, cea mai...

Actualitate1 zi ago

Falsa lecție încasată de PSD

Există o gravă contradicție în termeni. Pe de-o parte, unii dintre șefii PSD, în frunte cu doamna Dăncilă, afirmă că...

Actualitate3 zile ago

Omul lui Dragnea de la M.A.E/Incompetenta, ilegalitatile, morti “supecte” si “parfum” de servicii (I)

Avocata Laura Elena Chiorean (foto) din Cluj Napoca este, începând cu data de 8 Martie a.c., noul Secretar general al...

Actualitate3 zile ago

Carmen Dan, ”Denuntul Secolului” la DNA!

(Preluare National – Catalin Tache): Gata, este tot mai groasa pentru Carmen Dan! Cea care parca a avut gura aurita,...

Partener media exclusiv

stiri actualizate

Top Articole Incisiv