Connect with us

Actualitate

CASE DE „RENDEZ VOUZ” DE LA M.A.I. PENTRU JMECHERII CU EPOLETI

Incisiv

Publicat

pe

La data de 18 octombrie 2016, presa națională anunță că adjunctul șefului Poliției Capitalei, Ababei Roberto , a fost condamnat la pedeapsa cu detenție pentru fapte de coruptie: „Roberto Ştefan Ababei, fost director general adjunct al Poliţiei Capitalei, a fost condamnat, marţi, de magistraţii Curţii de Apel Bucureşti, la trei ani de închisoare cu executare în dosarul în care procurorii DNA îl acuză de trafic de influenţă, după ce ar fi încercat să favorizeze doi administratori ai unui restaurant din Sectorul 6. Decizia, una definitivă, vine după ce, în luna martie, Tribunalul Bucureşti îl condamnase la trei ani cu suspendare, DNA formulând apel. […] Curtea de Apel Bucureşti a dispus confiscarea de la Roberto Ababei a sumelor de 24.800 lei, 3.795 de euro şi 320 de lire sterline.

Potrivit rechizitoriului procurorilor, în perioada 14 iulie – 6 august, Roberto Ababei a primit de la Eduard Alexandru Zamă şi Dan-Mihai Pencea, administratorii unui restaurant, în două tranşe, 13.000 de euro, lăsându-i pe aceştia să creadă că, prin funcţia deţinută, îi poate influenţa pe ofiţerii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice care făceau cercetări cu privire la presupuse infracţiuni de evaziune fiscală săvârşite de cei doi oameni de afaceri.

Procurorii DNA susţin că Ababei le-a creat celor doi şi impresia ca poate interveni pe lângă un alt director adjunct, care avea în subordine Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice (SICE).” https://m.mediafax.ro/social/fostul-adjunct-al-politiei-capitalei-roberto-ababei-condamnat-definitiv-la-trei-ani-cu-executare-15823545

Adjunctului Ababei Roberto i se atribuise de Ministerul Afacerilor Interne un apartament cu 3 camere  (nr.61) in blocul M30, scara 2, situat în blocul Mircea Vodă nr.39, Sector 3, bloc ce are destinatia de „locuinte de interventie”. Blocul a fost construit pentru initial pentru „jmecherii cu epoleti” (care detineau proprietati imobiliare) din structurile M.A.I., polițiștii si militarii săraci (integrii) fiind „omisi” de la atribuirea unei astfel de locuinte. Potrivit declarațiilor de avere ale soților Ababei Roberto Ștefan si  Luiza Mary Ann cei doi politisti cu functii de conducere in Politia Capitalei nu detineau nicio proprietate imobiliara.

Locuința atribuită lui Ababei a fost retrasă de M.A.I. (prin traficantii de bunuri ale statului roman, falsii politisti din Directia Asigurare Logistica Integrata) dupa condamnarea acestuia si atribuită actualului adjunct al șefului Poliției Sectorului 4, TICAN Ovidiu Iulian (poreclit de polițiști: „Pinguinul”). Locuinta atribuita lui Tican Ovidiu Iulian a fost atribuita acestuia pentru ca „avea in intretinere 2 copii, acesta fiind divortat”… deși, pentru ocuparea acestui apartament se înscriere si actualul director general adjunct al Poliției Capitalei, renumitul politist profesionist, Radu Gavris prezent la cercetarea tuturor cazurilor de omor.  https://www.incisivdeprahova.ro/2018/10/31/excluisivcum-sa-faci-rost-de-locuinta-de-serviciuinterventie-m-si-politie-cazul-adjunctului-sefului-sectorului-4-politie-tican-ovidiu-iulian/

Cu toate că a primit în anul 2016 locuinta de interventie mult-ravnita,  Tican Ovidiu Iulian, nu s-a mutat în aceasta preferînd sa locuiască în vila celei de-a 2-a sotii (fosta Teiffer Zenaida) situată în Orașul Pantelimon, jud.Ilfov . Posibil ca aceasta locuinta destinată pentru polițiștii si militarii din strada, operativi, nicidecum functionarimii de birou ce se joacă de-a politistii prin birourile M.A.I.-ului, sa fi fost folosită de Tican ca si casa „de protocol” în care s-au consumat orgii, s-au distrus/creat probe în dosarele sensibile etc. din moment ce acest „manager-politist” nu a locuit si nu locuiește în acest apartament. In conditiile in care polițiștii din strada integrii, profesionisti din D.G.P.M.B. sunt refuzați de „colegii” din structura logistică de a beneficia de dreptul de locatiune într-un apartament al statului roman, iată că indivizi certați cu bunele moravuri precum Tican Iulian obțin legal, imoral, astfel de apartamente …

In prezent, vila sotiei lui Tican Ovidiu Iulian este scoasă la vânzare pentru prețul de 189.000€ .(http://anuntulabc.ro/imobiliare-vanzari/case-vile/vand-vila-parteretaj-oras-pantelimon-5-minute-cora-pantelimon_i1506.html).

Teiffer Zenaida (actual TICAN Zenaida) a postat pe youtube clipul cununiei civile dintre aceasta si „Pinguin”, cununie oficiată la  data de 16 mai 2017 de Primăria Sectorului 3 (https://youtu.be/S5YA4gxoqew). La minutul 4,25 se observa cum „Pinguinul” se chinuie cu „aripioarele” sa desfacă o sticlă cu vin spumos.

Potrivit declaratiei de avere a lui Tican Ovidiu Iulian postata pe sitte-ul Politiei Capitalei acesta a castigat in anul 2017 un salariu de 75.000RON (6.250RON/luna) în timp ce Teiffer Zenaida a castigat un venit de 24.000RON (2.000RON/luna) din producții TV…

Este foarte interesant faptul că vila lui Teiffer (actuala Tican) Zenaida a putut fi întreținută din venitul acesteia: 2000RON/luna…

 

TICAN Ovidiu Iulian este cunoscut în Poliția Capitalei ca un delator si imixtionist în dosarele polițiștilor din Politia Judiciară, încercînd să influențeze solutiile în dosarele sensibile pentru apropiatii/rudele acestuia. Un astfel de caz este prezent pe portalul Judecătoriei Sectorului 5, dosar 3576/301/2017 unde instanța a admis contestația „Pinguinului” la amenda stabilită de procuror la valoarea de 500RON. Deși Tican castiga 62.500RON/luna, acesta s-ar fi plâns magistraților ca valoarea amenzii de 500RON afectează creșterea, educatia si dezvoltarea celor 2 minori pe care trebuia sa-i intretina… astfel, instanța a preschimbat sancțiunea în avertisment.

In acelasi an, 2017, evaluarea șefilor din Politia Capitalei (marea majoritate a acestora, precum sefii de sectoare, dețin ilegal, nejustificat, aviz de politist al Poliției Judiciare întrucât ei nu soluționeza dosare penale ci doar „își bagă nasul unde nu le fierbe oala”) a fost efectuată fara a se aștepta evaluarea procurorilor. Astfel, Tican Ovidiu Iulian a obținut, fraudulos, calificativul „foarte bun” deși procurorii i-ar fi atribuit calificativul „satisfacator”…

 

Un adevărat „băiat descurcaret” este acest Tican Ovidiu Iulian, individ ce nu se da in laturi de la nimic pentru a-si satisface poftele, copiii acestuia fiind folosiți de „Pinguin” doar ca pretext pentru ca: „tati sa nu pățească nimic ori-de-cate-ori încalcă, cu nesimtire si tupeu, Legea”.

 

Alexandru Firicel

 

N.R. Acesta este tiparul „polițistului descurcaret”, agreat de clasa politica si smenarii din „direcțiile de specialitate” ale Aparatului Central al M.A.I. O dovada clara ca Poliția Capitalei este o entitate profund coruptă, unde neprofesioniștii si ilegaliștii dețin puterea, creează propria lor Lege, din pacate.

 

Actualitate

Directorul Parcului Industrial Ploiesti in stare avansata de ebrietate la locul de munca

Incisiv

Publicat

pe

De

Un catatean a fost in data de 15.03.2019, la orele 12.30, in audienta la directorul general al Parcului Industrial Ploiesti.

Mihai Androne a ramas stupefiat de faptul ca a fost primit de Tudor Andrei Gabriel in vadita stare de ebrietate, cu o sticla de votca pe masa din care inca consuma.

Cetateanul si-a reprogramat audienta si se intreaba ce punct de vedere au cei de la Consiliul Judetean Prahova despre modul cum isi indeplineste sarcinile de serviciu acest manager.

Surse din mediul Parcului Industrial Ploiesti au confirmat pentru reprezentantii ziarului Incisiv de Prahova faptul ca, nu este prima data cand Tudor Andrei Gabriel consuma bauturi alcoolice la locul de munca, fiind un obicei pe fondul unor problem personale.

Incisiv de Prahova solicita oficial un punct de vedere conducerii Consiliului Judetean Prahova privind aspectele semnalate. (Paul D.).

Sursa foto: Ziarul de Ploiesti

 

Citeste in continuare

Actualitate

Cum se spala rufele murdare romanesti in copaia Europei

Incisiv

Publicat

pe

De

COMENTARIU DE BOGDAN TIBERIU IACOB (PRELUARE INPOLITICS.RO):

28 februarie 2019 – Ludovic Orban, președintele PNL:
”Obtuzitatea și aversiunea personală împotriva unui român, care are șansa de a ocupa o poziție de prim rang în arhitectura europeană, a făcut ca reprezentanții PSD și ALDE să exporte la nivelul UE o mizerie greu de imaginat, față de care reacția involuntară a oricărui oficial european este de a se ține de nas. Ajunge! PSD și ALDE și-au pierdut complet credibilitatea și le va lua enorm de mult timp ca cineva să le mai ia în serios la nivelul UE și să le asculte(…)
Doar în neagra perioadă comunistă statul român își prigonea cetățenii într-un asemenea mod stalinist precum cel pe care îl vedem astăzi, dar chiar și în perioada comunistă deveneau subiect de mândrie unii dintre cei care reușeau să obțină recunoaștere internațională.
Vă invit să respectați deviza „mândru că sunt român” și în acest caz al procurorului șef european, întrucât mandatul popular pe care îl tot invocați nu a făcut referire la acțiunile împotriva sistemului de justiție sau împotriva unor anumite personaje.
Situația în care Laura Codruța Kovesi va obține poziția de Procuror șef european împotriva poziției Guvernului României va arunca un stigmat nu doar asupra formațiunilor politice care se află la guvernare, ci asupra țării în ansamblul său, ceea ce reprezintă un grav act de trădare și de nedreptate”.

21 martie 2019 – Rareș Bogdan, liderul candidaților PNL pentru P.E.:
„Niciodată, cât eu voi fi acolo, nu voi vota împotriva unui român, chiar dacă românul respectiv este în țară cel mai mare dușman al meu sau face parte dintr-un partid diferit, sau face parte dintr-o instituție care m-a călcat pe cap în România! Niciodată nu voi vota împotriva intereselor țării mele sau împotriva României, dacă respectivul cetățean care ar urma să ocupe o funcție europeană, este român.”

21 martie 2019 – Ludovic Orban, președintele PNL:
„Noi, ca PPE am început să facem curat în formaţiunea noastră politică la nivel european şi aşteptăm acelaşi lucru să îl facă şi alte formaţiuni de la nivelul UE, respectiv formaţiunea ALDE şi formaţiunea social-democrată de la nivel european. Dacă vor să facă curaţenie trebuie să facă acelaşi lucru cu două partide din România care fac acelaşi lucru pe care l-a făcut FIDESZ”.

Comentariile sunt de prisos. (B.T.I.)

 

Citeste in continuare

Actualitate

”Sifoanele” DNA, rupte de DIICOT!

Incisiv

Publicat

pe

De

Iata ca in ciuda excesului de zel dovedit nu de putine ori, denuntatorii pe ale caror ”sifoane” procurorii anticoruptie incropeau pe genunchi dosare cu care umpleau pana la refuz ”Beciul Domnesc” se trezesc acum in postura ”hamsterilor” disperati care se agita degeaba sa scape din cusca, nestiind cat de repede se intoarce roata, mai ales in Justitia de la noi. Astfel ca in ciuda protectiei promise de oamenii Laurei Codruta Kovesi la momentul ”stropelilor”, fostii denuntatori nu numai ca nu au scapat de problemele penale, dar deja se trezesc la randul lor trimisi in judecata in fata instantei.

Desigur, in cu totul alte dosare decat cele in care li s-a promis imunitatea, dar asta este cu totul alta poveste. Cert este ca, iata, i-a venit si randul unuia dintre dintre ”denuntatorii” vedeta ai Directiei Nationale Anticoruptie sa simta pe propria piele aruncarea in furcile caudine ale instantelor de judecata de la noi. Este vorba despre omul de afaceri Marin Dumitru, cel care l-a ”trunat” pe fostul primar al Sectorului 5, Marian vanghelie, exact cand DNA-ul avea nevoie ca d eaer d eun denunt prin care sa forteze ”decaparea” acsetuia. Iata insa ca acum Marin Dumitru tocmai ce a fost trimis in judecata intr-un stufos dosar de catre procurorii DIICOT, cei care il acuza de evaziune fiscala si spalare de bani.

Uite si ”paraindaratul”!

Dupa ”reteta de succes” aplicata la acea vreme de procurorii anticoruptie atunci cand venea vorba de inculparea vreunui ales local, si Marin Dumitru a completat plangerea ”tipizata” privind faptul ca i s-ar fi cerut ”paraindaratul” in schimbul contractelor castigate. Si cu toate ca dosarul DNA a inceput sa se ”fasaie” si in acest caz in fata judecatorilor, iata ca se inmultesc cazurile in care denuntatorii primesc acum ei ”paraindaratul”. Dar cel al dosarelor trimise in instanta, desi ceva vreme ”sifoanele” DNA chiar au crezut ca se vor pune la adapost in toate anchetele in care erau inculpati, daca scriu la dictarea procurorilor anticoruptie…(Catalin Tache ).

 

 

 

Citeste in continuare

Parteneri

Știri calde

Actualitate4 ore ago

Directorul Parcului Industrial Ploiesti in stare avansata de ebrietate la locul de munca

Un catatean a fost in data de 15.03.2019, la orele 12.30, in audienta la directorul general al Parcului Industrial Ploiesti....

Actualitate5 ore ago

Cum se spala rufele murdare romanesti in copaia Europei

COMENTARIU DE BOGDAN TIBERIU IACOB (PRELUARE INPOLITICS.RO): 28 februarie 2019 – Ludovic Orban, președintele PNL: ”Obtuzitatea și aversiunea personală împotriva...

Actualitate5 ore ago

”Sifoanele” DNA, rupte de DIICOT!

Iata ca in ciuda excesului de zel dovedit nu de putine ori, denuntatorii pe ale caror ”sifoane” procurorii anticoruptie incropeau...

Actualitate5 ore ago

„Găinarii din Prahova plini de fapte de corupție, mândria si candidații lui Ponta la europarlamentare”

“Găinarii din Prahova plini de fapte de corupție, mândria si candidații lui Ponta la europarlamentare. REBEGA LAURENȚIU, la data faptelor...

Actualitate5 ore ago

Mega-Portocala isi cauta protectie cu disperare

Am primit vesti interesante despre procurorul Marin Nicolae. Acesta, dupa ce s-a uschit de la DNA Central si a stat...

Actualitate5 ore ago

Amenințări cu moartea pentru un lider PSD! Poliția a fost anunțată de urgență

Ameninţări cu moartea pentru un lider PSD! Conform celor de la Antena3,    deputatul Cătălin Rădulescu a primit o scrisoare de...

Actualitate22 de ore ago

Esecul referendumului pentru justitiei ar insemna si esecul politicilor din cel putin ultimii zece ani

Daca un referendum despre justitie nu strange 50%+1 dintre votanti, indiferent de cum se voteaza, inseamna ca cei care au...

Actualitate22 de ore ago

Iohannis, eroare aritmetică fatală

Este bine că președintele gândește profund. E pozitiv că, în fine, aparatul de la Cotroceni face analize. Rezultatul acestora ar...

Actualitate23 de ore ago

MESAJ DE SOLIDARITATE AL SINDICATULUI NATIONAL TELECOMUNICATII MOBILE CU ACTIUNILE ORGANIZATE DE GREFIERI

Actualitate1 zi ago

EXCLUSIV/”CARACATITA” LUI NEGULESCU MIRCEA DIN S.I.C.-I.P.J PRAHOVA UTILIZATA PENTRU “PARADEALA” SI “FABRICAREA” DE DENUNTATORI

In data de 19.03.2019, omul de afaceri prahovean Nistoroiu Vuta Adrian a fost audiat, in calitate de martor, mai bine...

Actualitate1 zi ago

Halucinantul dosar al lui Nelu Iordache

Celebrul caz al asfaltatorului roman Nelu Iordache, patronul Romstrade SRL, care a fost tinut in arest peste un an in...

Actualitate2 zile ago

Shalom! Dancila e aleasa!

(Preluare National  – Catalin Tache): Atat de ”legendat” a fost ”Daddy”  Liviu Dragnea ca ”El lider maximo” al partidului si...

Actualitate2 zile ago

GEORGE BOTEZ:IN ATENTIA CETATENILOR MUNICIPIULUI PLOIESTI/ Cuvantul dumneavoastra conteaza !

Va invit sambata, ora 11,00, la sediul primariei pentru cand am convocat sedinta extraordinara a consiliului local in care vrem...

Actualitate2 zile ago

Soluţia PSD-ALDE pentru ca ploieştenii să aibă apă caldă şi după 1 mai 2019! FOTO

Grupul PSD-ALDE din Consiliul Local Ploieşti convoacă o şedinţă  extraodinară, sâmbătă de la ora 11.00, şedinţă care va avea pe...

Actualitate2 zile ago

“Cele trei partide par o ofensivă jalnica a SRI de a prelua puterea de la un PSD care conduce din inerție”

Cred ca nu am fost prea tâmpit, acum câteva săptămâni, când am anunțat că daca Rareș Bogdan va candida la...

Partener media exclusiv

stiri actualizate

Top Articole Incisiv