Connect with us

Uncategorized

Importanta fainii in preparate

Publicat

pe

Este un lucru cunoscut faptul ca faina este ingredientul de baza pentru a obtine preparate de panificatie si dulciuri. Insa, secretul pentru a prepara paine de calitate sau alte produse, precum cozonaci sau pizza, consta in folosirea gamei de faina baneasa ce garanteaza obtinerea celor mai bune rezultate.

Baneasa ofera clientilor mai multe tipuri de faina pentru panificatie, astfel rezultatele obtinute in bucatarie vor fi intotdeauna excelente. Folosirea ingredientelor de cea mai inalta calitate si procesul tehnologic inchis, complet automatizat, asigura cel mai inalt grad de calitate si siguranta alimentara.

Cei care sunt pasionati de realizarea painii si a altor bunatati pe baza de faina, au sansa sa experimenteze cu sortimentele de la baneasa faina si sa realizeze cele mai moi franzele si cei mai buni cozonaci. Faina de calitate este la mare cautare mai ales in perioada aceasta, de Sarbatori, cand toata lumea va dori sa aibe pe mase preparate exceptionale. Faina Baneasa garanteaza ca aluatul va creste si nu se va lasa odata ce este introdus in cuptor. Totul consta in a urma reteta corespenzator, iar faina Banesa isi va face treaba.

Banesa dispune de mai multe feluri de faina, deoarece cumparatorii acestor produse difera de la utilizatori casnici, la restaurante pana la brutarii. Spre exemplu, faina de grau alba superioara este o faina foarte fina, din care se pot prepara multe produse precum paine, pizza sau prajituri. Faina pentru cozonac este destinata celor ce isi doresc sa obtina cozonaci pufosi, care sa creasca frumos si care sa aiba un gust delicios.

Baneasa ofera o gama mare de sortimente de faina, care se potrivesc pentru nevoile fiecaruia.

Alegerea mea este intotdeauna faina Baneasa atunci cand am nevoie sa pregatesc prajituri sau paine pentru membrii familiei.

 

Traditia Baneasa de a aduna familia la masa continua, ca in fiecare an de Sarbatori!

Uncategorized

Construcții NZEB: fundație fără beton într-o zi, refolosibilă și eficientă

Publicat

pe

De

Lumea întreagă se află într-o continuă mișcare. Deși am știut asta încă de la faimosul „Eppur si muove”, ritmul alert din ultimii ani ar atrage chiar și atenția lui Galileo Galilei de la rotația Pământului la tumultul de pe suprafața sa.

Pandemii, conflicte, cutremure, fenomene meteo extreme, calamități, criza energetică, inflație – toate acestea afectează profund calitatea vieții noastre. Chiar dacă sunteți printre cei norocoși care nu au avut pierderi directe din aceste cauze, cu siguranță una dintre nevoile umane fundamentale a fost afectată.

După nevoile fiziologice, Maslow a identificat securitatea ca fiind următoarea nevoie esențială. Și pe bună dreptate! Pentru a supraviețui, trebuie să ne simțim în siguranță, iar locul unde simțim cel mai des acest lucru este acasă.

Acasă este locul unde petrecem cea mai mare parte a timpului, unde se află cei dragi, unde ne creștem copiii, unde păstrăm lucrurile de valoare, unde muncim și trăim. Aici, mai mult decât oriunde altundeva, trebuie să avem certitudinea că nimic rău nu ni se poate întâmpla.

Acest sentiment de siguranță nu a fost niciodată mai accesibil! Noile tehnologii din domeniul construcțiilor sunt orientate spre siguranța ta, atât fizică, cât și financiară. Trendul de a construi locuințe sigure și durabile, conform standardelor NZEB, a ajuns recent și în România.

Tehnologia construcției pe piloni metalici, testată în Europa în ultimii ani, se extinde acum și în țara noastră, atât pentru locuințe, cât și pentru proiecte de mare amploare: infrastructură, centre comerciale, spații de depozitare, poduri și altele.

Experții subliniază importanța unei fundații solide: “În construcția unei case, una dintre cele mai cruciale etape este realizarea unei fundații solide și eficiente din punct de vedere energetic. Din păcate, mulți beneficiari care aleg fundații neeficiente energetic și construite neglijent se confruntă cu numeroase probleme, inclusiv costuri ridicate pentru încălzire și răcire, disconfort termic în diferite sezoane, probleme de umiditate și chiar afecțiuni respiratorii cauzate de o ventilație inadecvată.”

În comparație cu metodele tradiționale, șuruburile de fundație oferă multiple avantaje: instalare rapidă, perturbare minimă a terenului, capacitate mare de încărcare și adaptabilitate la diverse tipuri de sol, fără vibrații, fără turnare de beton și fără timp de uscare, timp redus de montare, pot fi instalate și în condiții meteo nefavorabile (îngheț), fără întreținere și cu o durată lungă de viață. În plus, sunt o alegere eco-friendly, fiind reutilizabile și reciclabile.

Indiferent dacă sunteți un profesionist în construcții sau un entuziast DIY, micropiloții metalici înșurubați oferă soluții personalizate pentru nevoile dumneavoastră. De la proiecte rezidențiale la infrastructură și instalații industriale, șuruburile reprezintă fundația solidă pe care ați dorit-o întotdeauna.

Veți fi surprinși de modul în care șuruburile de fundație pot transforma proiectele dumneavoastră de construcție și contribui la un viitor mai sustenabil.

Nu lăsați tradiția să vă oprească progresul – alegeți șuruburile de fundație pentru o construcție rapidă, eficientă și ecologică. Dacă ideea de a începe construcția viitoarei locuințe vă sperie, amintiți-vă că nu trebuie să faceți acest pas singuri. O echipă de profesioniști vă poate ghida de la primele schițe până la sărbătorirea finalizării lucrărilor.

Citeste in continuare

Uncategorized

Evoluția Industriei Jocurilor de Noroc În România

Publicat

pe

De

Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc este una dintre cele mai eficiente instituții din țara noastră. Ceea ce foarte mulți români nu cunosc este faptul că ONJN este și una dintre cele mai stricte instituții de reglementare ale industriei de jocuri de noroc din Europa.

 

Chiar dacă acest lucru nu este știut de majoritatea cetățenilor din România, piața jocurilor de noroc și a cazinourilor online este foarte reglementată și ținută din scurt. Afacerile din această industrie trebuie să respecte foarte multe reguli, dar acest lucru nu a fost mereu valabil. În paragrafele de mai jos vei afla cum a evoluat industria de iGaming în România, mai ales în ultimii zece ani.

Perioada Pre-ONJN

Până în anul 2013, în România nu exista nicio instituție care să se ocupe strict de reglementarea jocurilor de noroc. Primul cazino care a oferit servicii de jocuri de noroc în România a fost construit la Vatra Dornei, în anul 1898. Similar cu celebrul Cazino din Constanța care era destinat elitei societății, acestea au încetat activitatea cu publicul odată cu intrarea în activitate a partidului comunist.

Cu toate acestea, odată cu Revoluția din 1989, populația a avut din nou acces la jocuri de noroc. Până în acest moment, un cetățean obișnuit ar fi putut doar să plaseze bilete la loteria de stat. În 2013, ONJN și-a început activitatea și nu a fost nevoie de foarte mult timp pentru ca prima licență pentru cazinouri online să fie eliberată.

Primul Cazino Online din România

Prima licențiere oficială a unui cazino online din România a avut loc în anul 2016, la data de 1 Iulie. Cu toate acestea, reglementările pentru industria jocurilor de noroc au început și în anii dinaintea lui 2016.

Anul 2014, Decembrie, a marcat cu adevărat un pas înainte marcând istoria jocurilor de noroc din România. Ordonanța nr. 92 din 29 Decembrie a definit pentru prima dată foarte clar ce înseamnă să fii participant la jocurile de noroc din mediul online sau fizic.

Tot în această ordonanță de urgență sunt menționate și obligațiile cazinourilor cu privire la vârsta de minim 18 ani a jucătorilor. Participarea la jocuri de cazino, fără prezentarea unei cărți de identitate este și ea interzisă tot prin această ordonanță.

Lista neagră cu operatorii care nu au permisiunea de a desfășura activități legate de jocurile de noroc a fost și ea publicată tot în cu ocazia datei de 29 Decembrie. Acea bază de date este și astăzi disponibilă.

Industria de Gambling din România în Prezent

În era prezentului, industria jocurilor de noroc din România este într-o continuă expansiune, chiar și cu rigorile impuse de ONJN. Conform statisticilor, peste 30 de cazinouri online sunt licențiate oficial de către ONJN, ele oferind cele mai bune servicii de cazino online cu putință.

Prin intermediul lor, jucătorii din România au acces la sloturi, jocuri virtuale sau jocuri de masă precum Blackjack, Ruletă, Craps sau Baccarat. Unii operatori din România chiar s-au remarcat fiind acum preferatele jucătorilor.

Cu toate acestea, cele mai multe cazinouri online România care își doresc să își păstreze licența, trebuie în continuare să respecte cele mai stricte reguli impuse de ONJN. De exemplu, fiecare jucător care își dorește să efectueze tranzacții financiare pe o platformă de gambling online, trebuie să ducă la bun sfârșit o verificare KYC.

Impusă de lege fiind, aceasta presupune verificarea identității jucătorului de către departamentul dedicat al cazinoului. Jucătorul este obligat să trimită acestuia toate documentele necesare care îi pot dovedi vârsta, identitatea, domiciliul și situația socială sau economică.

Pariază Responsabil

Chiar dacă industria continuă să înflorească, ONJN impune măsuri din ce în ce mai drastice cu privire la jocul responsabil. Același îndemn îl vom propaga și noi prin acest articol, insistând pe faptul că jocurile de noroc trebuie să rămână o activitate relaxantă și nu o sursă de venituri. Pariază doar resursele financiare pe care îți permiți să le pierzi și nu încerca să recuperezi banii pierderile. Fii responsabil!

Citeste in continuare

Uncategorized

Centru dezmembrări auto Roman: Ghid complet pentru Lux Dezmembrari

Publicat

pe

De

dezmembrari auto roman

În lumea agitată a automobilismului, menținerea vehiculului în stare optimă poate deveni uneori o provocare financiară. Achiziționarea pieselor auto noi poate fi costisitoare, iar găsirea pieselor rare sau originale poate părea o sarcină imposibilă. Aici intervine importanța unui centru de dezmembrări auto Roman, o soluție eficientă și accesibilă pentru cei care doresc să-și întrețină mașinile fără a cheltui o avere. Un centru de dezmembrări auto este locul unde vehiculele uzate, avariate sau care nu mai sunt funcționale sunt demontate pentru a recupera piese utilizabile. Aceste centre sunt esențiale pentru reciclarea pieselor auto, contribuind astfel la reducerea deșeurilor și la conservarea resurselor naturale. Un exemplu notabil de astfel de centru în România este Lux Dezmembrări, o sursă de încredere pentru piese auto din dezmembrări.

Lux Dezmembrări oferă o gamă variată de piese auto, acoperind o multitudine de mărci și modele, de la cele mai populare la cele mai rare. În acest articol, vom explora în detaliu ce înseamnă un centru de dezmembări auto, serviciile oferite de Lux Dezmembrări, avantajele utilizării pieselor din dezmembrări și cum să alegi cel mai bun centru de dezmembrări auto Roman.

Istoricul și dezvoltarea centrelor de dezmembrări auto în România

Industria de dezmembrări auto din România a cunoscut o evoluție semnificativă în ultimele decenii. Inițial, dezmembrarea vehiculelor se făcea într-un mod rudimentar, fără reglementări stricte sau proceduri standardizate. Pe măsură ce industria auto a crescut și numărul de vehicule uzate a crescut, nevoia de centre de dezmembrări auto a devenit evidentă. În anii ’90, primele centre de dezmembrări auto au început să apară în România, odată cu creșterea importurilor de vehicule și cererea crescută pentru piese auto de schimb. Reglementările au fost introduse pentru a asigura un proces sigur și ecologic de dezmembrare și reciclare a vehiculelor. Astăzi, centrele de dezmembrări auto sunt reglementate riguros, asigurându-se că toate procedurile sunt realizate în conformitate cu normele de mediu și siguranță. Lux Dezmembrări, un centru dezmembrări auto Roman de top, s-a adaptat rapid acestor reglementări și a implementat tehnologii avansate pentru a oferi piese auto de calitate superioară. Cu o echipă de profesioniști și o infrastructură modernă, Lux Dezmembrări s-a impus ca un lider în industria de dezmembrări auto din România.

Serviciile oferite de Lux Dezmembrări

Lux Dezmembrări oferă o gamă largă de servicii, adaptate pentru a satisface nevoile diverse ale clienților săi. Aceste servicii includ dezmembrarea vehiculelor de la mărci variate, precum Dacia, BMW, Audi, și chiar Ferrari, asigurându-se astfel că pot furniza piese pentru aproape orice tip de vehicul, indiferent de marcă sau model. Unul dintre principalele servicii oferite de Lux Dezmembrări este furnizarea de piese auto de calitate. Aceste piese includ motoare, transmisii, caroserii, sisteme de frânare și multe altele. Fiecare piesă este inspectată riguros pentru a se asigura că este în stare bună de funcționare și că respectă standardele de calitate. Aceasta garantează că piesele achiziționate sunt autentice și durabile, asigurând o compatibilitate perfectă cu vehiculul tău. Pe lângă furnizarea de piese auto, Lux Dezmembrări oferă și servicii adiționale, cum ar fi consultanță în alegerea pieselor potrivite. Echipa de experți de la Lux Dezmembrări este pregătită să ofere sfaturi și recomandări personalizate pentru a te ajuta să găsești piesele de care ai nevoie. În plus, centrul oferă garanție pentru produsele achiziționate și politici de retur flexibile, asigurând astfel o experiență de cumpărare sigură și plăcută. Un alt serviciu important oferit de Lux Dezmembrări este livrarea rapidă a pieselor comandate. Indiferent de locul în care te afli în România, piesele comandate vor fi livrate în cel mai scurt timp posibil, astfel încât să poți reveni rapid pe drum. Acest serviciu de livrare rapidă este esențial pentru cei care au nevoie urgentă de piese auto.

Avantajele utilizării pieselor din dezmembrări

Utilizarea pieselor din dezmembrări aduce numeroase avantaje, atât din punct de vedere financiar, cât și ecologic. Unul dintre principalele avantaje este economisirea banilor. Piesele auto din dezmembrări sunt considerabil mai ieftine decât cele noi, permițându-ți să faci reparații la un cost redus. Aceasta este o soluție ideală pentru cei care doresc să mențină costurile de întreținere ale vehiculului la un nivel minim. Accesul la piese originale de calitate este un alt avantaj important. Deoarece aceste piese provin direct de la vehicule, ele sunt autentice și, de multe ori, sunt în stare foarte bună. Aceasta garantează o compatibilitate perfectă cu vehiculul tău și o durabilitate crescută. În plus, piesele originale oferă o performanță superioară comparativ cu piesele aftermarket, asigurând astfel o funcționare optimă a vehiculului. Alegerea pieselor din dezmembrări contribuie semnificativ la protecția mediului. Reciclarea pieselor auto reduce cantitatea de deșeuri și minimizează nevoia de a produce piese noi, economisind astfel resurse naturale și energie. Această practică sustenabilă ajută la reducerea amprentei de carbon și promovează un comportament ecologic responsabil. În plus, dezmembrarea responsabilă a vehiculelor ajută la prevenirea poluării solului și a apei, prin eliminarea corectă a substanțelor periculoase.

Concluzie

Alegerea unui centru de dezmembrări auto Roman poate aduce numeroase beneficii atât pentru proprietarii de vehicule, cât și pentru mediul înconjurător. De la economii substanțiale la achiziționarea pieselor auto până la contribuția activă la protecția mediului prin reciclare, aceste centre reprezintă o soluție viabilă și responsabilă pentru întreținerea și repararea mașinilor. Unul dintre principalele avantaje ale utilizării unui centru de dezmembrări auto este accesul la piese originale de calitate. Deoarece aceste piese provin direct de la vehiculele dezmembrate, ele sunt autentice și se potrivesc perfect, asigurând astfel o funcționare optimă și o durabilitate sporită a vehiculului tău. În plus, piesele din dezmembrări sunt adesea mai ieftine decât cele noi, permițându-ți să faci economii considerabile la reparațiile auto.

Pe lângă aspectul economic, alegerea pieselor din dezmembrări contribuie semnificativ la protecția mediului. Reciclarea pieselor auto reduce cantitatea de deșeuri și minimizează nevoia de a produce piese noi, economisind astfel resurse naturale și energie. Această practică sustenabilă ajută la reducerea amprentei de carbon și promovează un comportament ecologic responsabil. În plus, dezmembrarea responsabilă a vehiculelor ajută la prevenirea poluării solului și a apei, prin eliminarea corectă a substanțelor periculoase. Pentru a te asigura că beneficiezi de toate aceste avantaje, este esențial să alegi cu atenție centrul de dezmembrări auto. Factori precum localizarea, reputația, prețurile și garanțiile oferite joacă un rol crucial în determinarea calității serviciilor și produselor pe care le vei primi. Cercetând recenziile și recomandările altor clienți, comparând prețurile și verificând certificările, vei putea să faci o alegere informată și să te asiguri că piesele achiziționate sunt de cea mai bună calitate.

În concluzie, un centru de dezmembrări auto în România, precum Lux Dezmembrări, poate fi partenerul ideal în întreținerea vehiculului tău. Economisirea banilor, accesul la piese originale și contribuția la protecția mediului sunt doar câteva dintre beneficiile de care te poți bucura. Alege cu încredere un centru de dezmembrări auto și vei descoperi că această opțiune nu doar că îți va îmbunătăți experiența de conducere, dar va avea și un impact pozitiv asupra planetei. Vizitează site-ul luxdezmembrari.ro pentru a găsi piesele necesare și a beneficia de serviciile de calitate oferite de acest centru de încredere.

Citeste in continuare

Aveți un PONT?

ARTEHNIS

Cel mai complet ziar de investigații dedicat cititorilor din România.
Aveți un pont despre fapte de corupție la nivel local și/sau național?
Garantăm confidențialitatea!

Scrie-ne la Whatsapp: 0735.085.503
Sau la adresa: incisiv.anticoruptie@gmail.com
Departament Investigații - Secția Anticorupție

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Știri calde

Exclusiv21 de ore ago

Polițiștii cu familii monoparentale pot refuza, în mod legal , planificarea și munca în ture de noapte

Polițiștii cu familii monoparentale pot refuza munca de noapte ! Modificarea codului muncii Din 31 mai 2024, persoanele singure din...

Exclusiv21 de ore ago

Romaqua Group da in judecata sistemul RetuRO, considerandu-l nefunctional si profitabil doar pentru unii

Cel mai mare producator de bauturi din Romania, Romaqua Group, a cerut in instanta anularea Sistemului Garanție- Returnare RetuRo. Directorul...

Diverse4 zile ago

Fundatie fara beton gata intr-o zi si gata refolosibila

Întreaga lume e în mişcare. Bineînţeles că ştiam asta încă de la faimosul “Eppur şi muove”, dar totuşi parcă ritmul...

Exclusiv5 zile ago

Practici santajiste ale unor sefi de IPJ impotriva sindicatului, prin folosirea art.304 Cod Penal

A venit momentul sa dezvaluim si sa detaliem, pentru prima oara, practici santajiste reale carora sunt supusi uneori, reprezentantii sindicatului,...

Exclusiv6 zile ago

Sefa SRU de la IPJ Vaslui a incalcat de mai multe ori un text foarte clar dintr-o lege in vigoare

Abuzatoarea de la IPJ Vaslui, dezvaluie Emil Pascut de la Sindicatul Diamantul! Conduita abuziva a sefei de resurse umane de...

Exclusiv7 zile ago

„La IPJ Galati au nevoie de timp suplimentar, ca sa activeze fiecare, cate doua celule nervoase”

La Galati, exista sefi cu creier de broasca testoasa, dezvaluie cei de la Sindicatul Diamantul! Desi termenul limita de actualizare...

Exclusivo săptămână ago

Hora șmecheriei/Mafia deșeurilor și statul paralel/Mafia deșeurile prin turnătorul șef reușește sa închidă firma Gentoil/Care este legătura între firma Geodis și Recop?

Returo este un mecanism sofisticat, profitabil pentru unii, complicat pentru alții, care învîrte bani și adună ambalaje. SGR Returo au...

Exclusivo săptămână ago

„Alba neagra” cu drepturile si libertatile cetatenesti/Amantlâc la o Sectie de poliţie dintr-un oras din Prahova (III)

Ziarul Incisiv de Prahova continua sa dezvaluie o investigatie complexa, in mai multe episoade, pentru a deslusi impreuna cu dumneavoastra...

Exclusivo săptămână ago

Maurul – Gerard Georgescu- și-a făcut datoria, inca o data!/Semnal de alarma privind razbunarea „Wlăduț & Volosevici” si Organigrama Politiei Locale Ploiesti

Maurul – Gerard Georgescu, pe pagina sa de socializare: „Eu am fost bucuros că Volosevici a plecat, dar bucuria a...

Exclusiv2 săptămâni ago

Paraciosul si sifonul politistilor corupti din IPJ Prahova a facut un accident grav azi in Ploiesti/Solicitam oficial testul antidrog pentru Catalin Muresan cel din mafia deseurilor

Mureșan Catalin de la Recop Pleasa care este implicat în mafia deseurilor a accidentat pe trecerea de pietoni o persoana,...

Exclusiv2 săptămâni ago

Cum ajunge la Vaslui, sef serviciu resurse, o incompetenta si ” sora” de incompetenta, la IPJ Braila

Cum ajunge la Vaslui, sef serviciu resurse, o incompetenta? Se numeste Sandu Monica, comisar sef, dezvaluie Emil PASCUT de la...

Exclusiv2 săptămâni ago

„Alba neagra” cu drepturile si libertatile cetatenesti/Amantlâc la o Sectie de poliţie dintr-un oras din Prahova (II)

Comportamentul abuziv al politistilor fata de cetateni care in general respecta legea si comportamentul favorabil fata de infractori! Despre politisti corupti din...

Exclusiv2 săptămâni ago

Mafia deșeurilor, statul paralel și politicienii

Mai multe spitale din Prahova dau contractele, la troc, unui personaj controversat Amenință șantajează sau mituiesc pe cei ce nu...

Exclusiv2 săptămâni ago

De ce ai nevoie de sefi sa propuna cand e clar ca beneficiarii sunt personalul de conducere si consilierii de integritate?

S-a emis ordinul MAI nr. S/84/31.05.2024 pentru completarea OMAI S /7/2018 cu reglementari privind acordarea majorarii anticoruptie de 12.5% din...

Exclusiv2 săptămâni ago

PROMO/Amantlâc la o Sectie de poliţie dintr-un oras din Prahova. Soţul înşelat a utilizat iar politia si subordonatii in scop de razbunare (I)

Comportamentul abuziv al politistilor fata de cetateni care in general respecta legea si comportamentul favorabil fata de infractori! Despre politisti corupti din...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv