Connect with us

Actualitate

EXPLOZIV/ Londra, prelungirea axei Washington – Tel Aviv/MI6 muta in Romania!

Publicat

pe

In urma cu un an, pe 23 octombrie 2017 titram ca ”SUA predau Romania MI6”, dezvaluind aceasta ”miscare naucitoare pe piata globala de intelligence, cea atat de strans legata in ultima vreme de interesele economico-financiare ale marilor jucatori ai lumii. Iar cum faliile la nivel mondial sunt in plina operatiune de repozitionare, incercandu-se astfel evitarea unui cutremur devastator in urma iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana, deja se fac noi aliante si impartiri ale sferelor de interese. Iar faptul ca numarul britanicilor care vin tot mai des in tara noastra, indiferent ca este vorba de oameni de afaceri, demnitari sau mai ales discretii agenti de influenta ai Serviciului Regal de informatii externe a crescut practic de zece ori nu arata decat un singur lucru: predarea Romaniei, de catre noua Administratie Republicana, catre zona de confort a MI6”.

Si iata ca a trecut un an de cand in tara noastra se construiesc in liniste ”capete de pod” nu doar de catre partenerii strategici americani si israelieni, dar intr-o discretie aproape totala si de catre britanici. Mai ales ca, dupa cum subliniam acum un an, ”in timp ce marile companii americane, multe dintre ele obisnuite deja a investi in zona gri asigurata de agentiile guvernamntale de intelligence isi pregatesc dolarii pentru a plusa in special pe piata energetica din Romania, strategii in securitate au cautat solutii pentru a gasi aliati care sa securizeze situatia din statul cel mai loial al SUA din aceasta parte a lumii”. Astfel ca, dupa ce  israelienii, aliatii traditionali ai americanilor au fost atrasi fara nicio greutate in aceasta strategie comuna, cealalta solutie la indemana a fost cea britanica. ”Mai ales ca Londra nu face decat sa isi urmareasca astfel propriile interese, dupa BREXIT avand nevoie ca de oxigen de un cap de pod economic in Uniunea Europeana, unde sa-si relocheze companiile si sa patrunda pe piata comuna. Asa ca este de asteptat ca influenta germana sa scada considerabil, in timp ce tot mai multi britanici le vor lua locul investitorilor nemti care, pana acum, mai mult au supt profituri uriase din Romania, decat au investit, facand astfel inclusiv jocurile rusilor. Pentru ca, daca pentru multi dintre initiatii sistemului Berlinul inseamna Moscova, la fel si Londra este identificata strict cu interesele strategice de la Washington”.

Londra, prelungirea axei Washington – Tel Aviv

Ce poate fi mai catastrofal pentru presedintele Romaniei decat ca, dupa ce s-a impaunat incluisv in fata procurorilor Parchetului general ca nu o poate lasa pe prima doamna sad ea eclaratoii pentru ca sunt intr-o vizita de stat la londra unde sunt asteptati de premierul Marii Britanii, Theresa May i-a dat o veritabila ”ranga in dinti dplomatica” lui Klaus iohannsi cum nu s-a mai vazut de mult nici macar pe malurile Dambovitei, dar ale Tamisei? Aaa, desigur, faptul ca ”The Jeruasalem post” a titrat ca Angela mwerkel i-a cerut aceluiasi iohannsi sa impiedice mutarea Amabasadei Romaniei la ierusalim. Oricum, ”palma” pe acre sefuls tatuluir oman si-a luat-o prin ”flitul” fara precedent primit din partea premierului britanic nu afce decat sa confirme o data in plus ca, spre deosebire de ”binomul” franco-german, intersele startegice ale axei Washington – tel Aviv – Londra sunt cu totul altele fata de Bucuresti. Si cum miza financiara este de asemenea una uriasa este de asteptat ca mutarile pe care urmeaza sa le faca aceste puteri globale in tara noastra sa fie cu adevarat unele spectaculoase. Oricum, dupa ce si-a securizat buna parte din capitalul britanic manevrat prin intermediul unor fonduri d einvestitii gigantice prin mutarea acestuia sub interfat polona, Londra pregateste acum trecerea la ”next level” al  acestui plan de a iesi din Uniunea Europeana fara a-si periclita insa afacerile derulate pe piata comuna.

Brexit indian prin Romania!

Drept urmare, dupa cum reiese din informatiile de ultima ora intrate in posesia noastra se poarta deja discutii inca neoficiale, dar cu atat mai pragmatice pentru mutarea ”contingentului” de miliardari indieni din Marea Britanie in Romania. Cu tot cu familii, ceeea ce presupune o strategie de adaptare a altfel anchilozatelor structuri romanesti la aceasta cerinta expresa a unora dintre cei mai bogati oameni care sub infrumarea agentilor de influenta britanici incearca sa-si securizeze afacerile de dupa BREXIT sub pavilion romanesc. Iar miza este una cu atat mai importanta pentru tara noastra cu cat deja se actioneaza diplomatic pe doua fronturi, sperandu-se sa fie atrasi ”la pachet” in tara noastra, cu girul influentului MI6 britanic, atat investitorii din India cat si cei indieni stabiliti in  Marea Britanie. Pentru ca, nu trebuie uitat, fie si statistic vorbind, India este tara cu cel mai mare numar de miliardari din lume. Iar nu putini dintre acestia se intereseaza deja despre posibilitatea obtinerii cetateniei romane in functie de investitiile pe care ar urma sa le faca in tara noastra. Intrebare care,de asemenea este si pe buzele oamenilor de afaceri indieni care locuiesc de multa vreme in Marea Britanie, dar care acum, in contextul definitivarii negocierilor privind termenii economci ai BREXIT-ului, se grabesc sa isi mute afacerile in Uniunea Europeana. Iar Romania este o solutie nu doar acceptata, dar se pare chiar incurajata de catre oficialii britanici care, alaturi de partenerii americani si israelieni vor astfel sa concureze ”monopolul colonizarii economice” a tarii noastre de catre companiile din ”nucleul dur” al Uniunii Europene. Astfel ca, daca isi joaca bine aceasta carte, actuala Putere politica de la Bucuresti poate da o lovitura nu doar de imagine, dar mai ales sa primeasca o gura de ”oxigen” economica la care nici nu spera. Mai ales ca in laboratoarele partiid e sistem favorabile acesrtui scenariu se ia tot mai in serios in calcul varianta ca , de exemplu, daca francezii mai joaca la rupere cu ”santajul economic” al mutarii productiei DACIA in nordul Africii, Tata Motors poate umple oricand ”golul” astfel lasat. Mai ales ca tot compania indiana a avut si forta de a prelua chiar de la britanici marci de renume mondial ca Jaguar si Land Rover! Asta ca sa nu mai vorbim de colosii economici indieni din domeniul productiei farmaceutice sau al metalurgiei…

Pe fenta ROEXIT

Iar in aceasta conjunctura in care fortegeo-globale precum Washington, Tel Aviv si  Londra vegheaza asupra ”infloririi” euro-scepticismului in Romania dupa experimentele reusite din Polonia, Ungaria si, mai nou, Italia nu face decat sa ”legendeze” varianta de lucru a unui eventual ROEXIT. Vazut de catre initiatii sistemului mai mult ca o noua ”pisica” aratata de catre strategii lui Donald Trump ”soriceilor” tot mai izolati in ”borcanul” de la Bruxelles, partenerii externi  ai Romaniei neavand momentan niciun interes strategic, dar mai ales economic pentru fortarea organizarii unui referendum pe aceasta tema. Cel putin pana la alegerile europarlamentare de la anul, cand multe se pot schimba pe tabla de sah a viitorului parlament european, mai ales daca galopul de sanatate al politicienilor nationalisti consiliati de ”Miscarea” lui Steve Bannon va continua si in alte tari precum Romania. Astfel ca, vazuta deocamdata ca un ”cap de pod” economic al triplei axe Washington – Tel Aviv – Londra pe ”malul bruxellez al Uniunii Europene, pozitia tarii noastre s-ar putea schimba, ce-i drept, cand se va da semnalul ca ”The Movement” este gata pentru adevarata ”rupere” a UE. Si posibilitatea sustinerii concrete a  unei alte uniuni economice, mai mici, care sa reuneasca statele loiale SUA din flancul estic european, acolo unde nationalismul si euro-scepticismul castiga teren pe zi ce trece…(Catalin Tache).

 

 

 

Actualitate

Participarea Președintelui României, Klaus Iohannis, la evenimentul „Bune practici pentru mediu avansate de societatea civilă”, organizat la Palatul Cotroceni cu ocazia Zilei Mondiale a ONG-urilor

Publicat

pe

De

Președintele României, Klaus Iohannis, va participa marți, 27 februarie 2024, începând cu ora 12:00, la evenimentul „Bune practici pentru mediu avansate de societatea civilă”, organizat de Administrația Prezidențială la Palatul Cotroceni cu ocazia Zilei Mondiale a ONG-urilor.

Organizațiile neguvernamentale s-au implicat în mod activ în ultimii ani în creșterea rezilienței României în fața unor provocări multiple sociale, economice, sanitare sau de mediu.

Evenimentul, la care vor participa și Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, Prim-ministrul României, Marcel Ciolacu, și ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Mircea Fechet, oferă oportunitatea ONG-urilor să prezinte în special proiecte de mediu și încurajează sectorul guvernamental și mediul academic să preia bunele practici dezvoltate și promovate de societatea civilă în acest domeniu. Intervențiile la nivel înalt vor fi urmate de două sesiuni de prezentare a unor proiecte și bune practici privind educația pentru mediu și implicarea comunităților în tranziția verde.

La eveniment vor fi prezenți reprezentanți ai unor organizații neguvernamentale care au adus o contribuție esențială în ultimii ani la protecția mediului și limitarea schimbărilor climatice în România. Proiectele pilot prezentate în domeniile educației ecologice, biodiversității, economiei circulare și tranziției energetice au potențial de a fi replicate pentru un impact pozitiv extins.

Citeste in continuare

Actualitate

Mamasisotie.ro: Ghidul Complet pentru o Mamă și Soție Modernă din România

Publicat

pe

De

blog mamamasisotie.ro

Descoperă Universul Mamelor și Soțiilor pe Mamasisotie.ro: O Sursă Inovatoare de Inspirație și Sfaturi

Femeile din România, coloana vertebrală a societății, navighează cu dexteritate prin multiple roluri: mamă, soție, carieristă și membru activ al comunității. În universul lor plin de provocări și satisfacții, un spațiu virtual se remarcă prin lumină și sprijin: mamasisotie.ro. Mai mult decât o platformă, este un univers în sine, unde femeile găsesc nu doar informații, ci și o comunitate empatică, înțelegătoare și solidară.

blog mamamasisotie.ro

O oază creată de femei, pentru femei

Mamasisotie.ro se distinge în peisajul digital prin conținutul autentic și relevant pentru femeile din România. Abordând o varietate de subiecte care acoperă toate aspectele vieții femeii moderne, blogul devine o sursă de inspirație și informație, susținând și educând cititoarele sale într-un mod inedit și personalizat.

Darul Mamasisotie.ro pentru comunitatea femeilor din România:

1. Sfaturi Pragmatice pentru Mamă și Soție:

Mamasisotie.ro nu doar oferă sfaturi, ci construiește conexiuni autentice cu cititoarele. Fie că este vorba despre gestionarea timpului, organizarea familială sau rezolvarea conflictelor, blogul oferă soluții practice și aplicabile în viața de zi cu zi.

2. Articole Inspirationale despre Viața de Familie:

De la articole motivaționale la povești de succes ale mamelor și soțiilor, mamasisotie.ro hrănește sufletele cititoarelor cu încredere și determinare. Fiecare articol este o rază de lumină care le încurajează să-și urmeze visurile și aspirațiile, indiferent de obstacolele vieții.

3. Recenzii și Recomandări Utile:

În lumea dinamică a produselor și serviciilor dedicate femeilor, mamasisotie.ro este un ghid de încredere. Recenziile obiective și recomandările informate ajută cititoarele să ia decizii inteligente în privința sănătății, frumuseții, parenting-ului și multe altele.

4. Comunitate Empatică și Solidară:

Unul dintre cele mai valoroase aspecte ale mamasisotie.ro este comunitatea sa. Aici, femeile găsesc sprijin emoțional, consiliere și încurajare în momente dificile sau în luarea unor decizii importante.

Impactul Mamasisotie.ro:

Mamasisotie.ro nu este doar un blog, ci o forță care influențează și transformă viețile femeilor din România. Prin conținutul său autentic și diversificat, site-ul contribuie la ridicarea standardelor și la emanciparea femeilor în societatea contemporană.

1. Informație și Educație:

Cu articole bine documentate și expertiză autentică, mamasisotie.ro este o sursă de învățare continuă pentru femeile din toate domeniile vieții.

2. Solidaritate și Empatie:

Comunitatea mamasisotie.ro oferă un spațiu sigur și empatic unde femeile se simt acceptate, înțelese și susținute în drumul lor către echilibru și fericire personală.

3. Inspirație și Motivație:

Fie că este vorba despre carieră, creșterea copiilor sau echilibrul dintre viața profesională și cea personală, mamasisotie.ro oferă modele și exemple de succes care inspiră și motivează cititoarele să-și atingă potențialul maxim.

Mamasisotie.ro – Sursa de Putere și Inspirație pentru Femeile din România

Într-o lume plină de provocări și oportunități, femeile din România găsesc în mamasisotie.ro un aliat de nădejde și o sursă inepuizabilă de cunoștințe, inspirație și solidaritate. Prin conținutul său autentic și divers, blogul devine o voce puternică care împuternicește și transformă viețile femeilor, aducând lumină și speranță în fiecare zi.

Citeste in continuare

Actualitate

Simona Dolniceanu, candidatul surpriză la Primăria Ploiesti

Publicat

pe

Partidul România în Acțiune a produs soc în lumea politica ploiesteană prin anunțarea candidatului la funcția de primar al municipiului Ploiesti.

Simona Dolniceanu, directorul SPFL Ploiesti, va intra în cursa pentru sefia primăriei condusă în prezent de Andrei Volosevici.

Om cu o vastă experiență în administrația locală, dar si foarte pricepută în campaniile electorale, Dolniceanu spune că avantajul ei este că va putea lucra încă din prima zi. „Eu nu am nevoie să învăț, să înțeleg cum merg lucrurile. Eu voi putea munci pentru ploiesteni încă din prima zi”, a afirmat Simona Dolniceanu.

România în Acțiune este partidul înființat de profesorul universitar Mihai Apostolache, înaintea alegerilor trecute, fiind prima formațiune locală din țară care a reusit să prindă mai multe mandate de consilier judetean.

Citeste in continuare

Aveți un PONT?

ARTEHNIS

Cel mai complet ziar de investigații dedicat cititorilor din România.
Aveți un pont despre fapte de corupție la nivel local și/sau național?
Garantăm confidențialitatea!

Scrie-ne la Whatsapp: 0735.085.503
Sau la adresa: incisiv.anticoruptie@gmail.com
Departament Investigații - Secția Anticorupție

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Știri calde

Exclusiv2 ore ago

Grup de interese “organizat” aflat in proximitatea premierului Marcel Ciolacul

Prin targul municipiului Buzau circula fel si fel de vorbe de duh privitor la prietenia actualului premier si deputat de...

Actualitate12 ore ago

Simona Dolniceanu, candidatul surpriză la Primăria Ploiesti

Partidul România în Acțiune a produs soc în lumea politica ploiesteană prin anunțarea candidatului la funcția de primar al municipiului...

statuete personalizate statuete personalizate
Exclusiv20 de ore ago

Cele mai potrivite idei de cadouri pentru șeful și colegii tăi de muncă

Cadourile reprezintă nu doar gesturi de generozitate, ci și modalități de a consolida relațiile profesionale și de a întări legăturile...

scoatere nerv masea scoatere nerv masea
Exclusiv20 de ore ago

Cariile dentare: Simptome, cauze și opțiuni de tratament

Cariile dentare sunt una dintre cele mai frecvente probleme de sănătate orală cu care se confruntă oamenii din întreaga lume....

Exclusivo zi ago

UPDATE/CARACATIȚA WHITE TOWER (XVI)/Hidra care a terorizat Ploieștiul și care continuă să distrugă vieți/Totul sub acoperirea politistilor corupti din varful IPJ Prahova si varful M.A.I.

Gruparea infracțională care a terorizat Ploieștiul în perioada pseudo-procurorului Portocală, continuă și astăzi să distrugă viețile oamenilor. Șantaj, mită, mașini...

Exclusivo zi ago

Cum a „facut” Statescu Ciprian Gh. primul milion de euro cand era primar al orasului Baicoi? (III)/PROMO/IN CURAND

Cum a „facut” Statescu Ciprian Gh. primul milion de euro cand era primar al orasului Baicoi? (III)/PROMO/IN CURAND Cum a...

Exclusivo zi ago

Caracatita din sistemul penitenciar (I)/SERIAL

STEFAN TEOROC LIDER PENTRU EL! Din acest numar, ziarul Incisiv de Prahova va deschide, cu o serie de cateva articole,...

Exclusivo zi ago

„Exista si principiul potrivit caruia un drept necontestat se prezuma ca a fost acordat corect”

“Ironia sortii este ca astia cu salarii de excelenta nu au fost niciodata in tabara ta. In randul suporterilor tai...

Exclusivo zi ago

Polițiștii i-au identificat pe cei doi autori ai acestor acte de o cruzime inimaginabilă, documentându-le activitatea în cadrul dosarului penal constituit, fiind reținuți pentru rănirea cu intenție a animalelor

În epocile în care oamenii traversau procesul de evoluție, trebuiau să fie precauți pentru a nu fi atacați de animalele...

salon frizerie Bucuresti salon frizerie Bucuresti
Exclusiv3 zile ago

Cum să îți alegi tunsoarea perfectă pentru forma feței tale

Alegerea unei tunsori potrivite este esențială pentru exprimarea personalității și pentru îmbunătățirea aspectului general. La fel ca în cazul femeilor,...

Exclusiv3 zile ago

„Avem si noi la MAI, un Coldea mai mititel”

Referitor la subiectul excelentei, asa cum am banuit, Ministerul Muncii a fost sensibilizat sa tergiverseze comunicarea informatiilor solicitate prin petitiile...

Exclusiv3 zile ago

Șeful IPJ Neamț, comisar șef de poliție Osoianu Mihai Iulian, refuză să aplice prevederile acordului privind contracte de asigurare facultativă pentru mijloacele de mobilitate navală și terestră din dotarea IPJ Neamț.

Sindicatul Europol Neamț „Către, Ministerul Afacerilor Interne, Domnule Ministru, Conform Acordului Colectiv privind raporturile de serviciu ale funcționarilor publici cu...

Exclusiv4 zile ago

UPDATE/CARACATIȚA WHITE TOWER (XV)/Putregaiul acoperit de șefii poliției care stau la băute cu infractorii

Curg tone de cerneală dezvăluind mizeriile ascunse într-o afacere care dacă s-ar fi întâmplat într-un stat civilizat am fi avut...

Exclusiv4 zile ago

Sefii sunt obligați să raporteze până azi – 23 februarie (coincidența face că e chiar sărbătoarea Armatei Roșii) numărul polițiștilor care dețin pașapoarte

Am primit o semnalare și am simțit mâncărimi în palme, chiar dacă Emil Păscuț – și el incitat de subiect...

Exclusiv4 zile ago

Se conturează informatia ca SOLDA DE GRAD ȘI NORMĂ DE HRANĂ va fi cu aplicare de la 01.04.2024 si cu plată pe 10.05.2024!

La data de 23.01.2024, la intâlnirea dintre prim-ministrul României, ministra jusțiției și președinții federațiilor reprezentative din sistemul penitenciar, politicienii s-au...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!