Connect with us

Uncategorized

Cumpara acum aparatele de masura Fluke 179 si primesti un difuzor bluetooth gratuit!

Publicat

pe

Ronexprim organizeaza, pana la finalul anului, o promotie la aparatele de masura de la Fluke, cu ocazia implinirii a 70 de ani de activitate a producatorului american. Astfel, daca alegi sa comanzi acum multimetrele digitale True RMS Fluke 179, vei primi un difuzor bluetooth gratuit.

Multimetrele Fluke seria 179 sunt aparate de masura cu ajutorul carora specialistii din domeniile tehnice si industriale pot masura frecventa, tensiunea (in curent alternativ si curent continuu), capacitanta, curentul alternativ, curentul continuu, rezistenta si temperatura. Acestea sunt dotate cu un ecran LCD, au o dimensiune de 89 x 45 x 190 mm si o greutate de doar 420 de grame.

Caracteristicile aparatelor de masura Fluke 179

– alarma care anunta tensiunile periculoase, de peste 30 de volti;

– intervalele pot fi modificate atat automat, cat si manual;

– functia HOLD permite pastrarea valorilor pe afisaj, pentru o citire mai usoara;

– functii MIN / MAX / MED integrate;

– carcasa antisoc (holster);

– conectarea incorecta a cablurilor de masurare este semnalizata;

– modul de redresare permite filtrarea semnalelor de intrare care se modifica rapid;

– starea de veghe este liniara;

– indicator care arata nivelul scazut al bateriei.

Dotarile standard ale acestor multimetre digitale includ o baterie, cabluri de masurare FLK-TL75 si o sonda de tip picatura K. FLK-80BK-A.

Cum sa folosesti in siguranta aceste aparate de masura

Daca vrei sa achizitionezi si sa utilizezi aceste multimetre digitale, trebuie sa respecti urmatoarele reguli de siguranta:

– Nu folosi aceste aparate de masura in apropierea gazelor explozive, vaporilor sau in medii umede!

– Foloseste echipamente de protectie (manusi, masca, haine ignifuge etc.)!

– Daca observi ca produsul a suferit stricaciuni sau nu functioneaza corespunzator, nu il mai folosi si dezasambleaza-l!

– Foloseste doar accesoriile livrate impreuna cu produsul!

– Daca intentionezi sa nu utilizezi produsul pentru o perioada mai indelungata sau daca urmeaza sa il depozitezi la temperaturi mai mari de 50 de grade Celsius, indeparteaza mai intai bateriile!

– Foloseste doar cabluri cu clase de voltaj corespunzatoare!

Specificatiile aparatelor de masura Fluke 179

– domeniu de masurare tensiune alternativa si continua: pana la 1.000 V;

– domeniu de masurare curent alternativ si continuu: pana la 10 A;

– domeniu de masurare rezistenta: pana la 50 MΩ;

– domeniu de masurare capacitate: pana la 10.000 µF;

– domeniu de masurare frecventa: pana la 100 kHz;

– masoara continuitate si diode;

– functii avansate: TRUE RMS, autoscalare, MIN / MADa / AVG, HOLD, bara grafica, inchidere automata, iluminare afisaj, sistem agatare magnetic, husa, sonda temperatura;

– protectie CAT III 1.000 V, CAT IV 600 V.

Pe langa aceste aparate de masura, in promotia Fluke 70 de ani mai intra si urmatoarele dispozitive: testerul electric seria T6-1000 (cu toc si cleste tip crocodil gratuite), testerul de instalatii seria 1663/1664 FC (cu clesti de curent si software gratuite), camera infrarosu seria TiS20, telemetrul cu laser seria 419D, nivela cu laser seria 180LG si termohigrometrul seria 971 (toate cu o centura pentru scule gratuita) si testerul de izolatie seria 1507 (cu cleste de curent gratuit). Promotia este valabila pana la 31 decembrie 2018.

Citeste in continuare
Publicitate
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

EXCLUSIV/STRUCTURA DE INTERVENȚIE RAPIDĂ A POLIȚIEI LOCALE PLOIEȘTI CONDUSĂ DE VAIDA ADRIAN ESTE INEFICIENTĂ, INEXISTENTĂ! FELICITARI PRIMARULUI ADRIAN DOBRE CA ISI BATE JOC DE BANII PUBLICI!

Incisiv

Publicat

pe

De

Managementul defectuos al Poliței Locale Ploiești promovat de actualul șef al acestei entități locale, Vaida Adrian, este vizibil și văzut din prisma structurii de intervenție. Deși în organigrama Poliției Locale Ploiești sunt prevăzute 2 astfel de birouri încadrate cu 15 „polițiști locali de elită”, în realitate, cei 15 „mușchetari de elită” se deplasează la locul de muncă pentru a se odihni după muncile câmpului și beții dar și pentru a mai turna un păhărel… cine să-i verifice? „Tata Vaida”, protectorul lor? Niciodată, doar e de-al lor… „pretenaș de pahar”.

În Regulamentul de Organizare și Funcționare la Poliției Locale Ploiești, se prevede la articolul 32, foarte pompos, ce atribuții îndeplinesc „cei 15 mușchetari” încadrați în http://www.polocploiesti.ro/legi/15.html… tocmai de aceea i-am întrebat și noi „de sănătate” pe cei de la Poliția Locală, punctual: „ce activități au desfășurat cei 15 mușchetari de elită?”:

  1. Câți polițiști locali din cadrul structurii Intervenție Rapidă asigură intervenția efectivă la evenimente?
  2. La câte misiuni au intervenit echipele structurii Intervenție Rapidă în perioada 01.01-07.10.2018? Vă rugăm să le enumerați (ex. la data de 01.02.2018 în intervalul orar 1000-2200, echipa I.R. a intervenit prompt pentru a deszăpezi autoturismul unui demnitar prahovean; 2. la data de 03.05.2018 echipa I.R. a intervenit prompt pentru reținerea și conducerea la sediul secției 1 de poliție Ploiești/Parchet o persoană în vârstă de 65 ani care tulbura ordinea și liniștea publică prin comercializarea stradală, ilegală, a mai multor legături de pătrunjel ș.a.m.d.).
  3. Câte contravenții au constatat polițiștii locali din structura de Intervenție Rapidă în perioada 01.01-07.10.2018?
  4. Câte sancțiuni contravenționale au aplicat polițiștii locali din structura de Intervenție Rapidă în perioada 01.01-07.10.2018? Vă rugăm să ne comunicați și valoarea totală a contravențiilor aplicate pentru perioada 01.01-07.10.2018.
  5. Care este programul de lucru al echipelor de I.R. din Poliția Locală Ploiești (schimburi de 8h în intervalul orar 06-14, 14-22, 22-06; schimburi de 12h în interval orar 06-20 și 20-06 ș.a.m.d.)?
  6. Ce activități desfășoară polițiștii locali din structura I.R. din Poliția Locală Ploiești aflați în timpul programului de lucru, în intervalul de timp în care nu sunt angrenați/solicitați în „misiuni speciale”.
  7. Vă rugăm să ne comunicați venitul salarial, fără sporuri, acordat lunar polițiștilor locali din structura I.R. din Poliția Locală Ploiești (pentru fiecare angajat).
  8. Sporurile de natură salarială acordate lunar polițiștilor locali din cadrul echipelor de I.R. din Poliția Locală Ploiești (pentru fiecare angajat).
  9. Polițiștii locali din cadrul structurii de Intervenție Rapidă primesc spor/bonificație/ cuantum din amenzile aplicate?

Bineînțeles că Poliția Locală nu a răspuns … ne-au fost înșirate „povești nemuritoare” precum: „sprijină jandarmii și poliția”. Ne-am crăcit de râs când am văzut asta: păi polițiștii și jandarmii de la intervenție rapidă (M.A.I.) nu merg la serviciu pentru grătare și beții ca „mușchetarii lui Vaida” ci se antrenează și intervin în scandaluri dintre interlopi, participă la perchizițiile domiciliare și la sedii ale societăților conduse de interlopi, „șmecheri grei” … să îi cheme pe cei 15 mușchetari ai lui Vaida la astfel de acțiuni e sinucidere curată pentru polițiștii și jandarmii din M.A.I. … Cam cum se întâmpla până în 2007 când militarul și polițistul (milițianul) mergeau însoțiți de 2 soldați (cei mai mulți soldați fiind habarniști și fricoși) de care cadrele M.A.I. trebuiau să aibe grijă să nu facă vreo tâmpenie nicidecum să își facă treaba pentru care erau plătiți.

Adresa Poliției Locale Ploiești nr.390/07.09.2018 prin care vorbește la nivelul general (spune totul și nimic) evidențiază că bețivanii lui Vaida Adrian încasează 6.000 RON/lunar pentru a nu face nimic ci doar pentru a consuma băuturi alcoolice în sediul Poliției Locale Ploiești împreună cu „taica Vaida” (pe care îl și cinstesc dealtfel pentru „bunătatea-i” de a-i ține ascunși, pe bani publici) și sărăci bugetul Consiliului Local al Municipiului Ploiești, lunar, cu sume de peste 90.000 RON/lună doar pentru ca niște neisprăviți („boschetari” cu veleități de polițist) să aibe bani cu care să-l „cinstească” și pe „Apollo al Ploieștiului” (Vaida Adrian).

Pentru a nu fi considerați „cârcotași”, am solicitat, printr-o nouă adresă (1843/08.11.2018) Poliției Locale Ploiești să ne comunice activitățile desfășurate de personalul încadrat în structurile de intervenție. Prin adresa nr.440/08.11.2018, ne este solicitat să le comunicăm „temeiul de drept și interesul”… căci cei de la Poliția Locală nu au auzit de CEDO (articolul 10) și nici de Constituția României (articolele 31 alineatul 2, 54 și 55), așa cum nu au auzit nici de propriul Regulament de Organizare și Funcționare pe care îl au publicat pe sitte-ul propriu. Despre faptul că presa este „dulău de pază al democrației” iar potrivit Curții de la Strasbourg investigațiile presei și solicitările mass-mediei se află sub incidența „perisabilității informațiilor”, evident că nu au habar acei agenți ai statului din Poliția Locală Ploiești, supărați că presa liberă le dezvăluie, public: incompenteța, ilegalitățile, abuzurile, infracțiunile. De fapt, Poliția Locală Ploiești nu știe cum să-și ascundă bețivii și chiolhanurile din sediul instituției, „mușchetarii merituoși” care încasează salariul lunar pentru odihnă și chermeze la locul de muncă, „activități profesionale” despre care Vaida Adrian nu doar că are cunoștință dar le și protejezeză și încurajează, exclusiv pe bani publici, ai ploieștenilor.

Refuz 2 solicitare Ziarul Incisiv

       În condițiile în care „boschetari de lux” primesc salarii uriașe de la bugetul local pentru beții, se mai miră ploieștenii de ce municipalitatea întârzie nepermis de mult în demararea și finalizarea de proiecte în beneficiul cetățenilor Municipiului Ploiești? (Alexandru Firicel- sef Departament Investigatii).

N.R. Poate că, după ce vor vedea acest articol, „ofuscații” din Poliția Locală Ploiești vor vedea și temeiuri de drept… interesul cetățenilor Ploieștiului și, bineînțeles, al presei.

Dar ce pretentii sa ai de la niste neica nimeni sustinuti politic de primarul PNL, Adrian Dobre si de consilierul acestuia, col (r) SRI. Pruna Eugen? Ca doar nu degeaba Adrian Vaida s-a implicat si a implicat ilegal Politia Locala Ploiesti in campania electorala a primarului Adrian Dobre care a fost ales cu un numar de n luate la k-1 de persoane din urbea noastra. Norocul lor si numitorul comun (Vaida-Dobre), au acelasi avocat care le toarna tampenii pe hartii! Vax albina!

 

Citeste in continuare

Featured

Vrei sa reaprinzi flacara pasiunii in dormitor? Incearca sa-l seduci cu o lenjerie sexy!

Publicat

pe

lenjerie_sexy

O mare parte din cuplurile de azi isi incep relatia intr-un ritm alert, cu multa spontaneitate, sex frecvent si pasional si mult, mult romantism. Totusi, cu trecerea timpului, o mare parte din acestea trec printr-o schimbare, iar odata cu startul unei cariere sau cu aparitia unui copil se schimba si prioritatile.

Astfel, relatia efervescenta de la inceput poate da nastere celor mai mari dusmani ai romantismului: confortul si complacerea. Odata cu instalarea acestora, sexul devine o raritate, iar tacerea dintre voi doi poate deveni peste masura de apasatoare. Cu toate ca aceste lucruri sunt normale intr-o relatie de durata, exista totusi solutii pentru a readuce in dormitor flacara arzatoare a pasiunii.

Unul din lucrurile cele mai eficiente pentru a da din nou start iubirii patimase dintre voi este o lenjerie sexy si provocatoare. Acest mic artificiu iti va permite sa te simti din nou iubita si dorita de un partener sedus in totalitate.

O lenjerie sexy poate avea multe forme, insa fie ca vorbim despre sutiene, chiloti tanga, bustiere sau corsete, poti conta pe acelasi efect care devasteaza orice barbat, lasandu-l cu gura cascata de uimire. De la piese cu adevarat provocatoare, precum costumele sexy, pana la cele mai romantice si in aparenta, chiar „cuminti”, precum babydoll-urile, o lenjerie sexy este definitorie pentru relatia ta cu iubitul tau, reprezentand un mod de comunicare non-verbal.

Niciun barbat nu va putea rezista unei asemenea tentatii, asta poate si datorita faptului ca barbatii nu sunt atrasi doar de lenjeria in sine, cat de actul de pregatire a unei seri romantice. Astfel, atunci cand pui la cale o astfel de ocazie pentru iubitul tau, el va aprecia mai intai faptul ca ti-ai dedicat timpul pentru o astfel de surpriza de proportii, urmand ca apoi sa fie dat pe spate de prezenta ta feminina, increzatoare si „inarmata” cu o lenjerie sexy si cu o pereche de pantofi cu tocuri cui.

Daca te hotarasti sa recurgi la un astfel de artificiu care sa-ti condimenteze relatia, aminteste-ti ca nu este vorba doar de portjartiere sau dantelarii! Pasiunea dintr-o relatie provine din felul in care va gestionati sentimentele unul fata de celalalt, iar aceasta ocazie este excelenta pentru a-ti arata sensibilitatea, dar si pentru a-ti redeclara iubirea pentru partenerul tau. Iata cateva sfaturi cu care poti incepe, pentru a readuce pasiunea inapoi in dormitorul vostru!

In primul rand, daca apelezi la o lenjerie sexy pentru a-ti seduce iubitul, incepe intai cu piesele care iti sunt confortabile, precum o pereche de chiloti tanga si sutien, sau un corset senzual, dupa care poti completa tinuta cu piesele tale preferate: portjartiere, pantofi cu tocuri cui sau, daca esti mai kinky din fire, un choker, un costum sexy si accesoriile aferente, precum o cravasa. Totul este sa fii indrazneata si increzatoare, deoarece acest lucru se va transmite mai departe si va face totul mult mai usor.

Daca vrei sa organizezi o seara romantica pentru voi doi, poti face din asta o surpriza! Nu il anunta, cumpara o sticla de vin, alege un film romantic (dar nu genul de film siropos pe care sa il vezi cu fetele) sau inchide televizorul si asteapta-l intr-o camera cu lumanari aprinse, pe fondul unei muzici senzuale. Momentul acela cand paseste inauntru si te vede asteptandu-l intr-o lenjerie sexy este de nepretuit! Iar pentru o surpriza de proportii, nu-i spune nimic, mergi in dormitor si trimite-i de acolo o poza cu tine imbracata intr-o lenjerie sexy!

Tine intotdeauna cont de faptul ca barbatii sunt lipsiti de puteri in fata magiei date de o femeie imbracata intr-o lenjerie sexy si increzatoare in propriile puteri de seductie, asa ca tu detii toate atuurile. Poti de asemenea sa ii propui o seara de „jocuri”, mai ales daca ai o relatie foarte stransa cu partenerul, in care va puteti asuma diverse roluri, creand astfel scenarii sexy impreuna! Te poti folosi in acest caz fie de o lenjerie sexy care sa iti scoata in evidenta formele voluptoase, fie de un costum sexy care sa il puna pe jar!

Alege o lenjerie sexy potrivita si pregateste-te de o noapte fierbinte, plina de amor patimas, care sa ii reaminteasca ce femeie senzuala si jucausa are alaturi!

Citeste in continuare

Actualitate

EXCLUSIV/STENOGRAME SI INREGISTRARI AUDIO EXPLOZIVE/TERTIPURI DE AGATAT SUBORDONATE/DIRECTORUL INTERIMAR AL POLITIEI LOCALE PLOIESTI, ADRIAN VAIDA, SE PLANGE CA SOTIA IL INSEALA

Incisiv

Publicat

pe

De

Incisiv de Prahova continua Campania de Dezvaluiri privind comportamentul imoral si deviant al directorului interimar al Politiei Locale Ploiesti, director sustinut ilegal pe post de primarul PNL, Adrian Dobre si de consilierul acestuia, col ® SRI, Eugen Pruna.

Lasam cititorii sa deiscearna ce fel de oameni sunt mentinuti la conducerea unor institutii publice, pe banii contribuabililor!

 

INREGISTRARI AUDIO IN EXCLUSIVITATE

 

 

 

Transcriere convorbire Vaida Adrian – V.A /Mărgărit Ioana – M. I

 

V.A vreau să-ți explic ceva

M.I chiar vreau

V.A ăăă..deci de două săptămâni mă tot presează asta (soția sa) ba că e cu ăla ba că..că știi că aș vrea să ne mutăm, că nu știu ce, că să ne mutăm împreună,ăăă am avut niște problem,ăăă se pare că ăsta, dobitocul ăsta de Florea nu să astâmpără, ăăă acum vreo săptămână sau două a fost chipurile pân fișierul, o cunoaște pe aia de la fișierul de la, din ce am înțele eu ..de pe Praga și deci eu îți spun acuma ce mi-a spus doamna X care binențeles că e cu ăla și nu am nicio treabă cu ea …zice, la un moment dat bănuiesc că a fost unul de la voi, unul brunet cu ochii albaștri, din descrierea ei, și i-am arătat poza și l-a recunoscut pe ăsta, pe Florea.

M.I îhî..

V.A Aia de la fișier n-a vrut să-i spună , că sunt prieteni ăăă zice ăăă cine e asta mă? asta e nevasta lui Vaida? da zice! și pentru asta a ă lăsa… pe asta a lăsat-o să o ia pe curva aia de la Poliția Locală?

M.I să o ia ? așa bun așa bun trecem, așa ce relevanță, da așa bun

V.A eu spun ce mi-a zis ea acuma nu știu de ce cum , probabil că se putea să primești un telefon și de pe alt număr nu neapărat de pe numărul ei personal

M.I îhî, aaa, am înțeles

V.A că dacă era să te sune te suna pe un număr privat sau pă, dă pe fix

M.I exact, exact, exact

V.A deci nu era asta o problemă, dar tu nu trebuie să îți faci probleme de treaba asta, că nu are nicio legătură cu tine, și dacă te muți aicea , io îți garantez, io îți garantez

M.I nu, hai să-ți spun un lucru,nu știu acuma nu bag mâna în foc pentru această exprimare

V.A n-o să ai probleme

M.I această exprimare, hai să îți spun un lucru, pentru această exprimare în ceea ce îl privește pe Florea, pentru că nu are de ce să mă, pe mine nu mă poate jigni o persoană care nu mă cunoaște, nu am demonstrat că sunt o curvă, deci de unde până unde? este mult prea mult spus!

V.A Ioana, 

M.I doi la mâna, nu o să am probleme, păi n-am de ce să am probleme pentru că noi nu am avut nicio relație, da!

V.A am înțeles

M.I vrei să te împaci cu ea, perfect de acord,foarte bine, dacă simți că poți să-i acorzi o șansa, fă-o! ăsta este și sfatul meu, și știi că de fiecare data așa am spus, și ți-am spus

V.A întotdeauna, întotdeauna există o suspiciune, și știi foarte bine că lucrurile astea rămân

M.I o suspiciune la cine, referitor la ce?

V.A nu nu vorbesc de tine, dragă

M.I aaa între voi doi, între tine și ea

V.I exact, păi știi foarte bine că și tu ai pățit aceleași lucruri

M.I da , da hai să-ți spun un lucru, da, eu am pățit același lucru cu (soțul), dar

eu am fost suficient de capabilă, pentru că îmi doream să fiu cu el, să șterg cu buretele și, crede-mă că nu mă interesa acea suspiciune, lupta mea era pentru a salva căsnicia, și asta îmi doream, da! asta mi-am dorit, dacă dacă vă doriți reciproc același lucru, dacă îți dorești

V.A căsnicie, care căsnicie? că nu mai este căsnicie

M.I auzi, lasă-mă nu mai există căsnicie, că să știi că actul ăla nu contează, și să-l ai și să n-ai nu contează, până la urmă ați fost căsătoriți 20 de ani

V.A am fost 20 de ani, dar nu sunt ăăă

………………………………………………………………………………………………….

M.I dacă tu consideri ca poți să mai fi cu soția ta, perfect

V.A nuuu pot să fiu, că dacă e…eram

M.I păi cum nu poți să fii ?

V.A păi da, foarte simplu, pentru că ea e cu individul respectiv, ea mi-a propus, ea a zis că, mi-a bătut niște apropouri și astea, dar eu nu pot să trec peste niște lucruri, înțelegi tu!

M.I a

V.A nu pot să trec peste niște lucruri, pentru că mi-e teamă să ajungem ca de fiecare data în același punct, da

…………………………………………………………………………………………………

 

 

 

 

V.A-Efectiv, deci nu pot sa dictez inimii, ce nu … ce nu

M.I-Uite vezi tu că, uite cum este în cazul tău, şi eu te înţeleg prin ce treci, chiar te înţeleg.

V.A-Intelegi ?

M.I-Uite in cazul tău, situaţia ta, situaţia mea este opusul tau. M-ai înteles ? Din păcate este opusul tău.

V.A-Da, am înţeles.

M.I-Nuuu, asta e, şi ştii foarte bine că te-am rugat de atatea ori, ştii şi când ţi-am spus, chiar am spus-o, şi dacă eram o femeie egoistă, profitoare, sau nu ştiu ce, nu ţi-aş fi spus : -Măi, sau să-ţi fi dat speranţe, ştii că nu, ţi-am creat vreo speranţă vreodată ?

V.A-Nu mi-ai creat speranţe, nu, si dacă va fii, vom vedea, deci asta nu înseamna că mi-ai creat speranţe.

M.I-Nu spun niciodată ce va fi, dar momentan asta simt, asta fac.

V.A-Ştiu, de acord cu tine.

M.I-Ţi-am spus şi să ieşi să socializezi, ţi-am spus şi să nu stai după mine, daaa ?

V.A-Ioana, Ioana, eu spun un singur lucru, deci la ora actuală, ceea ce vreau eu şi ceea ce îmi doresc ca şi tine, îmi doresc linişte pentru că trebuie să ştiu exact ce vreau, ăăă …

M.I-Păi, nu, nu exact ce vreau, nu stai puţin, nu.

V.A-Nuuu

M.I-Tu trebuie să te linişteşti, şi că nu mă alegi pe mine fără voia mea, stai puţin !

V.A-Păi, ha, păi cum aş putea ?

M.I-Păi, da, da să ştiu exact ce vreau.

V.A-Păi, nu !

MI-Păi e treaba ta ce vrei, vrei să te împaci cu soţia ta, împacă-te cu soţia ta, dacă tu crezi că poţi, nu poţi, crezi că nu poţi să te împaci cu saţia ta, atunci, nu ştiu, du-te pe un alt făgaş, pe o altă persoană, da nu pe mine.

V.A-Deocamdată…

M.I-Deci nu pe mine, ţi-am spus, viaţa ştii ce poate să-mi ofere, poate să vină ziua când să-l întâlnesc, să zic pe acel Făt-Frumos, da …

V.A-Cu paloșul gros ?

M.I-… care sa … Nu, nu, sub nici o formă.

V.A-Cu paloșul gros …

M.I-… să aibă în creierul aşa ceea ce îmi doresc eu, şi să fie pe placul meu, ţi-am zis, pentru mine un bărbat nu contează atât de mult aspectul, bine nici să arate dezgustător, sub nicio formă, că nu mă putea apropia, indiferent cât de deştept/doxă ar fii, ştii …

V.A-Adică ca mine !

M.I-… dar, eh, nu mai compara, că nu e cazul, mie nu-mi place să fac comparaţii, între nimeni şi nimeni …

V.A-… păi nu sunt eu Piticul ăla de grădină cu capul mare şi …

M.I- … daa, piticul de grădină, daa, nu ştiu …

V.A- Mă tată da de ce, de unde ştii ?

M.I-Poate nu m-am gândit, poate că nu ştiu, eu am înţeles, am acceptat ideea să vorbim, să fim amici, să ne sfătuim, dar părerea mea e cred că n-am făcut bine, ştii, părerea mea că n-am facut bine nici pentru faptul că de fiecare dată când mi-ai cumpărat ceva, tu ai spus că asta simţi să-mi faci, şi fară niciun fel de obligaţie

V.A-Ţi-am cerut eu ceva în schimb ?

M.I-Nu, nu mi-ai cerut nimic în schimb, dar ştii cum e, eu ţi-am spus, ştii cum, să ştii că ţi-am zis, bă nu face nimeni gratuit pe lumea asta şi totuşi …

V.A-Sunt de accord cu tine Ioana, dar nu …

M.I-… nu vreau nici să mă simt obligată într-un fel, daa, pentru că eu nu pot să fac lucrurile forţat, dacă nu le simt nu le fac, da

V.A-Măi, deci astea sunt lucruri pe care noi le-am discutat de 1000 de ori

M.I-Păi tocmai

V.A-Ţi-am mai spus de la bun început, dacă ar fi fost sau dacă va fi să fie ceva, nu depinde nici de mine, nici de tine …

M.I-Exact, nu depinde, dacă, dar ştii şi ţi-am mai spus că există posibilitatea încă o chestie, poate să existe posibilitatea, ţi-am spus să …, să ies cu cineva …

V.A-Da, şi care e problema ?

M.I-Ce vei face atunci, ce ai să faci atunci, atunci ai să strigi după mine, ştii ţi-am mai zis şi lucrul asta, şi tu ai spus nu.

V.A-De ce să strig după tine

M.I-Nu ştiu

V.A-Când am strigat eu după tine ?

M.I-Nu, am pus întrebarea, nu că ai strigat

V.A-Hai să vorbim, hai sa vorbim.

M.I-Nu că n-ai strigat, dar zic nu ştiu …

V.A-Măria Ta …

M.I-…da avand în vedere Măria Ta, stai un pic, ce s-a întâmplat acum 2 ani, îţi dai seama că nu mi-a picat bine, da

V.A-Mai, da tu trăiești, auzi, Ioana?

M.I-Eu nu trăiesc acum în trecut, dar pentru faptul ca noi am avut un conflict, acum 2 ani, urât, da, atunci am şi eu … o … sunt o femeie, sunt de acord, sunt o femeie din instituție

V.A-Nu urât, nu urât, a fost foarte urât !

M.I-Păi a fost foarte urât. Sunt o femeie care în instituţia aia, nu ştiu să spun, de 2 lei, din păcate e de 2 lei, asta este, adica de 2 lei instituţia n-ar fi dacă anumite persoane din instituţie n-ar fi de 2 lei

V.A-Da, e vorba de persoane

M.I-Acolo e vorba de persoane şi de caracter şi de mod de gândire.

V.A-Bineînţeles, că nu-i vorba de altceva

M.I-Acolo nu mi se pare normal, dacă stai de vorbă cu cineva, aaa, aia e cu ăla, da e şi cu ăla, da e şi cu celălalt, deci nu mi se pare, da de ce trageţi aşa repede concluzia asta, da poate oamenii ăia vorbesc, nu ştiu, băi cunosc pe cineva la cablu

V.A-Cine să tragă concluzia asta ?

M.I-Lumea de acolo, cam aşa am văzut eu peste tot, le place bârfa, cancanul, ştii

V.A-… ăăă

M.I-Şi pentru asta, ştii, nu ştiu, sinceră

V.A-Ce vreau să spun, un singur lucru, indiferent cât vei sta pe acolo, cât voi sta pe acolo, ceeea ce ţi-am spus eu anterior, e valabil, ăăă, eu ţi-am mai spus, cât va fi Carmen (dir. gen. instituţie) pe acolo …

M.I-… a, te referi la instituţie, a, am înţeles …

V.A- … da, la instituţie mă refer, n-are importanţă unde stai, poţi să stai şi la Honolulu, că eu pentru tine voi fi la fel, adica lucrurile din punctul meu de vedere, pentru tine nu se vor schimba

M.I-Eu înţeleg că tu ai reuşit să mă cunoşti şi totuşi să înţelegi faptul că, ăăă, cred că n-am fost şi nu sunt o persoană care, nu ştiu, să te corup

V.A- … haide, zi ca să mă păcăleşti

M.I-Nu, că nu …

V.A-Nu-i vorba de corupere Ioana

M.I-Şi eu cred că am fost corectă faţă de toată lumea, şi încerc în continuare să fiu corectă pentru că aşa sunt eu.

V.A-Iooo, ţi-am mai spus un lucru ţie, eu am o obligaţie, cel puţin morală faţă de tine, care o ştiu numai eu, pentru că tu atunci când puteai să-mi faci rău, nu mi-ai făcut, şi pentru asta, deci …

M.I-Eu am înţeles, da OK, eu am înţeles lucrurile astea …

V.A-Sunt lucruri care nu le pot uita aşa …

M.I-Da, aşa este, ai dreptate, şi tocmai de accea …

V.A-… şi pentru mine, asta a dovedit că tu ai caracter faţă de mine, care eu am mâncat ce am mâncat, şi am umplut curtea cu tâmpenii şi prostii …

M.I-…da, da …

V.A-… în condiţiile în care tu ai avut un comportament normal şi …

M.I-…pe care o să-l am în continuare pentru că așa sunt eu….(Ec Adrian Radu)

 

 

 

N.R.- Răspuns la afirmațiile jignitoare ale d-lui Vaida Adrian, apărute în Incisiv de Prahova, în data de 07.11.2018, privind stenogramele si inregistrarile in care este calomniata in mod grotesc politista Margarit Ioana de catre Adrian Vaida, aceasta a transmis redactiei un drept la replica:

 

În urmă cu aproximativ doi ani am luat hotărârea, mai mult la insistențele partenerului meu M.A, de a renunța la a-mi mai căuta dreptatea la insituțiile abilitate ale statului, tocmai din dorința de a îngropa „securea războiuluiʺ, crezând astfel că dl. Vaida Adrian va înceta atacurile la adresa mea.

Se pare că dl. Vaida Adrian nu a înțeles că trebuie să-și vadă exclusiv de viața personală, începând astfel atacuri extrem de jignitoare atât la adresa mea cât și a partenerului meu de viață.

Mă văd nevoită să-mi apăr demnitatea și onoarea, drept urmare, voi aduce în atenția dvs. aspecte care au menirea de a demonstra că jignirile lansate de dl. Vaida Adrian, jigniri apărute în spațiu public, nu sunt altceva decât fantezii ale unei minți diabolice.

Menționez faptul că, toate aceste atacuri sunt  urmare a refuzurilor mele repetate de a începe o relație cu el, încercând prin aceste mijloace josnice să mă despartă de partenerul meu.

Vă voi reda câteva din discuțiile purtate cu dl. Vaida Adrian în anul 2016, discuții din care reiese clar că nu am avut niciodată o relație intimă.

De asemenea, vă pot spune că dețin foarte multe dovezi cu ajutorul cărora îmi voi demonstra nevinovăția. Fac precizarea că acestea vor fi folosite în procesul civil pe care mi l-a intentat dl. Vaida Adrian pentru că i-aș fi încălcat dreptul la demnitate și l-aș fi destabilizat profesional, dupa ce a „scapat” de plangerea penala intentata de mine pentru hartuire sexuala.

 

P.S  În discuții va apărea și soția dl.Vaida A. prin asta vreau să demonstrez că nu mă fac vinovată de situația lor.

Îmi cer scuze dacă se simte lezată.

 

Citeste in continuare

Parteneri

Știri calde

Actualitate10 ore ago

OPINIE/COLDEA A MARCAT

CEDO a comunicat Guvernului României cererea lui Liviu Dragnea împotriva statului român într-un termen record de scurt. Aceasta desi presedintele...

Actualitate10 ore ago

EXCLUSIV/CRISTINA TARCEA PRINSA DIN NOU CU “MATA” IN SAC/VULNERABILITATI DE SECURITATE la cei patru adjuncți – vicepreședinții ai Î.C.C.J.

Judecatorul Nicoleta Lavinia Cotofana este singurul magistrat exclus din magistratura pentru faptul ca a aplicat legea in integralitatea ei si...

Actualitate10 ore ago

EXCLUSIV/Legea privind securitatea cibernetică a României este neconstituţională, în ansamblul ei/ Persista decizii/hotarari la nivelul CSAT in afara cadrului legal

In data de 21.03.2017 a avut loc o sedinta a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii (CSAT), condusa de catre...

Actualitate10 ore ago

EXCLUSIV/Centrului Național de Management pentru Societatea Informațională si bizarele anomalii dintr-un dosar instrumentat de DNA-ST Ploiesti

 Intelegem ca fostul deputat Valeriu Zgonea, cel cu serviciul in suflet, a fost trimis in judecata  la inceputul acestui an...

Actualitate10 ore ago

EXCLUSIV/De la “Ucigaş de destine” (cu fetisurile sale) la calitatea de „tatic”

Pe parcursul anilor 2014, 2015, 2016 şi în intervalul ianuarie – februarie 2017, NEGULESCU MIRCEA (zis „Portocală”, alias „Zdreanţă”), în...

Actualitate10 ore ago

EXPLOZIV/Increngaturi halucinante intre procurori, sefi din politie, comandanti DNA, DGA, Operatiuni Speciale sau de la combaterea crimei organizate/ PORNO SOC in Justitie!

Dupa cum dezvaluiam in ultimele zile, iata ca ies la iveala primele ”pachete promotionale” care arunca in aer Justitia, dezvaluindu-se...

Actualitate10 ore ago

Gura pacatosului adevar graieste! Si puroaiele vorbesc…

Comentariu de Contele de Saint Germain (preluare blog): Motto: Oricine tremură în acest moment este vinovat; deoarece inocenţa nu se...

Actualitate10 ore ago

După căderea Guvernului Dăncilă

Presiunile de tot felul, atât interne cât și externe, având drept obiectiv dărâmarea Guvernului Dăncilă, se apropie de apogeu. A...

Actualitate10 ore ago

Catarama, afirmatie-bomba: ”Romania ar trebui sa adopte Constitutia SUA”

COMENTARIU DE BOGDAN TIBERIU IACOB (PRELUARE INPOLITICS.RO): Afaceristul și politicianul Viorel Cataramă, aflat în plin proces de lansare a unui...

Actualitate10 ore ago

Alexandrion Spirits & Wines, primul magazin de retail din țară lansat de Alexandrion Group se deschide în Ploiești

Alexandrion Group își extinde prezența pe piața de retail prin deschiderea primului boutique premium Alexandrion Spirits and Wines. Vineri, 16...

Actualitate1 zi ago

OPINIE/Culisele execuției judecatoarei Nicoleta Lavinia Cotofana

Cine a intervenit la Cristina Tarcea pentru execuția Nicoletei Cotofana? Dl judecator Barba Ionel, fostul șef al Secției de Contencios...

Actualitate1 zi ago

Doua “Comunicate” cu informații contradictorii si gura de oxigen pentru directorul adjunct al Politiei Locale Ploiesti, Adrian Vaida

Pe site-ul Politiei Locale Ploiesti se puteau observa ieri doua comunicate. In primul se preciza ca presa locala si centrala...

Actualitate1 zi ago

EXCLUSIV/TRIBUNALUL BUCUREȘTI: „POLIȚIA LOCALĂ A MUNICIPIULUI PLOIEȘTI A ÎNCĂLCAT LIBERTATEA DE EXPRIMARE A PRESEI”

Libertatea de exprimare a presei reprezintă forma de aducere la cunoștință publică într-un timp cât mai scurt atât a evenimentelor...

Actualitate1 zi ago

EXCLUSIV/SCHELETELE DIN DULAPUL LUI DACIAN CIOLOS

Dacian Ciolos trebuie sa ne raspunda la cateva intrebari legate de trecutul sau, mai exact de perioada in care a...

Actualitate1 zi ago

EXPLOZIV/Au fost ansamblate primele ”pachete” promotionale continand zeci de inscrisuri, documente si stick-uri cu inregistrari care contin probe indubitabile ale abuzurilor comise de unii magistrati / ”Cursa de soareci” din sistem!

Multi ”papagali” de la marginea sistemului, mai ales procurori si politisti de judiciar detasati pe langa acestia care s-au crezut...

Top Articole Incisiv