Connect with us

Actualitate

EXPLOZIV/ Plahotniuc, ”sifonul” lui Gitenstein/Udrea, martor protejat FBI!

Publicat

pe

”Arestarea lui Udrea, operatiune 100%  a SUA” dezvaluiam pe 10 octombrie. Iar peste doar doua-trei zile, toata presa ”exploda”, fiecare impaunandu-se cu ”exclusivitati pe surse proprii” ca serviciile americane ar fi implicate in ”priponirea” femeii care a condus de facto Romania buna parte din al doilea mandat prezidential al lui Traian Basescu. Iata insa ca azi trecem la next level si anuntam ca deja Elena Udrea a intrat in ”paine” ca si martor protejat al FBI, dand deja in primire influentului ”Birou” american ”Lotul Proprietatea”. Deci, deja femeia care si-a tinut gura ani de zile, in ciuda presiunilor la care a fost supusa intr-o vreme in care atatia ”barbati de  stat” s-au sifonat intre ei de-i sictirisera cu excesul de zel pana si pe procurorii anticoruptie a inteles ca singura ei sansa de a-si creste fetita este sa colaboreze cu anchetatorii americani de la FBI. Cei care sunt mai mult decat interesati in primul si-n primul rand de tot ceea ce are legatura cu Fondul ”Proprietatea” si privatizarile astfel girate, fond condus, sa nu uitam, de fostul ambasador al Administratiei Democrate a SUA la Bucuresti, Mark Gitenstein.

Iar din momentul in care Udrea a acceptat sa-si vada si de interesul propriu, sansele ca aceasta sa fie sau nu adusa in tara sunt acum de 50-50 la suta. Dar cel mai important pentru liderii si ”finantistii” regimurilor politice trecute in frunte cu cel portocaliu este ca daca Udrea ”toarna” la FBI, atunci cutuma agentiei federale americane este sa o introduca obligatoriu pe aceasta intr-un complex program de protectie a martorilor. Insa in Statele Unite ale Americii, ci nu in Romania, cum poate inca mai sperau unii! Unde, sa nu uitam, chiar sefii Oficiului National pentru Protectia Martorilor au fost ”saltati” pe capete pentru comiterea a nenumarate infractiuni de coruptie. Iar ”chichita” birocratica prin care se realizeaza includerea romancei in programul de protectie american se bazeaza pe faptul ca principala ”tinta” ceruta Elenei Udrea, dupa cum sustin sursele noastre este chiar Mark Gitenstein, cetatean al SUA, fost ambasador in Romania si conducator al Fondului ”Proprietatea”.

Rufele democrate se spala in SUA!

Si tot in urma cu trei saptamani scriam negru pe alb de ce Tudorel Toader a recunoscut franc ca ”nu trebuie sa facem din arestarea Elenei Udrea un subiect national” : ”Pur si simplu pentru ca stoarcerea informativa a fostei blonde de la Cotroceni, tocmai pe cale sa devina lamaia din care se va face limonada cu care se vor ineca atatia tine mai degraba de agenda internationala a influentelor agentii guvernamentale americane. Iar ancheta republicanilor impotriva imixtiunilor nepermis de profunde ale fostei administratii democrate in campuri tactice precum cel din Romania statului paralel se anunta, iata, mult mai serioasa decat se asteptau unii. Realizandu-se astfel, totodata si curatenia necesara facuta in propria ograda inainte de sosirea trimisului lui Donald Trump la post la Ambasada SUA de la Bucuresti”!

A dat ”Lotul Proprietatea”

Nici macar in vremurile de glorie ale ”Binomului”, cand celelalte structuri ale statului, clasa politica si mediul de afaceri deopotriva luasera pozitia ghiocelului, stand cu capul plecat in speranta desarta ca-i va ocoli sabia DNA-ului, nici macar cei mai radicalizati procurori anticoruptie nu au indraznit sa-si vare nasurile in dedesubturile constituirii Fondului ”Proprietatea”, a gestionarii acestuia si a ”marilor privatizari” sau restituiri efectuate sub acest stindard girat de fostul ambasador american al SUA la Bucuresti. Iar dupa cum dezvaluiam odata cu anuntul privind implicarea FBI in arestarea Elenei Udrea, pentru ”corbii americani cadavrul politic al lui Traian Basescu nu mai reprezinta o miza atat de mare incat sa se repeada sa-i scoata ochii”, in schimb avand de ce sa se teama liderii si mai ales ”finantistii regimului portocaliu”. Dintre care multi au stat ascunsi ca ”sobolanii” si de-abia acum, cand au simtit ca pericolul luptei anticorutie a trecut au inceput sa arunce pe piata, in tranzactii intermediate, zecile si sutele de milioane de euro ”agonisite” in vremea cand regimul Basescu taia pensiile si salariile a milioane de romani.

Plahotniuc, ”sifonul” lui Gitenstein

Insa dincolo de acesti politicieni combinagii si afaceristi din fosta ”zona gri” a serviciilor statului paralel, pe care Elena Udrea ii cunoaste ca pe propria geanta Hermes Birkin Crocodile de 100.000 de dolari primita de la Ana Maria Topoliceanu, principalul ”obiectiv” al americanilor este ”unul de-al lor”. Pentru ca, dupa cum se va dovedi in curand, deloc intamplator FBI-ul a pus intrebari tocmai despre Fondul ”Proprietatea”, un subiect tabu si ”mort” deopotriva pentru autoritatile romane, indiferent care ar fi acestea. Iar principalul ”cap” care i s-ar fi cerut Elenei Udrea in schimbul protejarii acesteia ar fi tocmai cel al lui Mark Gitenstein. Desigur, pare greu de inteles ce i-a apucat pe americani sa-i ceara Elenei Udrea tocmai ”stropeli” despre fondul ”Proprietatea” si implicit fostul ambasador american la Bucuresti. Mai ales ca pina si putini, foarte putini initiati ai sistemului stiu ca la varful sistemului au circulat in ultimii ani, in cerc restrans, rapoarte contrainformative cu privire la ”suspiciunile rezonabile” ca Mark Gitenstein si-ar fi protejat protejat ”sursa autorizata informativa”, Vladimir Plahotniuc! Nimeni altul decat controversatul afacerist care a pus practic stapanire pe intreaga Republica Moldova, ”decapand” unul dupa altul liderii politici pro-unionisti, desi la randul sau este si cetatean roman. Iar un prim semnal privind faptul ca noua adminsitratie americana este tot mai interesata de reteaua informativa cu vadite conexiuni moscovite din jurul lui Vladimir Plahotniuc a fost dat prin monitorizarea intalnirilor pe care acesta le-ar fi avut cu mai multi lideri politici romani, printre care si fostul premier Victor Ponta la Viena, la ”Cafe Schwartzenberger”, cunoscuta in lumea serviciilor secrete si drept ”cafeneaua spionilor”. Si chiar daca pana acum replica contrainformativa a statului roman s-a limitat la o ”monitorizare pasiva”, iata ca implicarea agresiva a FBI-ului american deschide un nou front, unul pe care vor cadea mai multe capete grele decat in toata lupta anticoruptie de pana acum la un loc! In timp ce, stranie ironie, tocmai cel al Elenei Udrea pare sa fi fost dat la o parte de pe ”butucul” americanilor, cel putin pana ce se vor finaliza formalitatile introducerii acesteia in programul de protectie al martorilor. Perioada in care, desigur, va fi supusa unui ”debriefing” pe langa care cel al rusilor efectuat la Belgrad asupra lui Sebastian Ghita pare o simpla spovedanie de alcov…(Catalin Tache).

 

Actualitate

Participarea Președintelui României, Klaus Iohannis, la evenimentul „Bune practici pentru mediu avansate de societatea civilă”, organizat la Palatul Cotroceni cu ocazia Zilei Mondiale a ONG-urilor

Publicat

pe

De

Președintele României, Klaus Iohannis, va participa marți, 27 februarie 2024, începând cu ora 12:00, la evenimentul „Bune practici pentru mediu avansate de societatea civilă”, organizat de Administrația Prezidențială la Palatul Cotroceni cu ocazia Zilei Mondiale a ONG-urilor.

Organizațiile neguvernamentale s-au implicat în mod activ în ultimii ani în creșterea rezilienței României în fața unor provocări multiple sociale, economice, sanitare sau de mediu.

Evenimentul, la care vor participa și Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, Prim-ministrul României, Marcel Ciolacu, și ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Mircea Fechet, oferă oportunitatea ONG-urilor să prezinte în special proiecte de mediu și încurajează sectorul guvernamental și mediul academic să preia bunele practici dezvoltate și promovate de societatea civilă în acest domeniu. Intervențiile la nivel înalt vor fi urmate de două sesiuni de prezentare a unor proiecte și bune practici privind educația pentru mediu și implicarea comunităților în tranziția verde.

La eveniment vor fi prezenți reprezentanți ai unor organizații neguvernamentale care au adus o contribuție esențială în ultimii ani la protecția mediului și limitarea schimbărilor climatice în România. Proiectele pilot prezentate în domeniile educației ecologice, biodiversității, economiei circulare și tranziției energetice au potențial de a fi replicate pentru un impact pozitiv extins.

Citeste in continuare

Actualitate

Mamasisotie.ro: Ghidul Complet pentru o Mamă și Soție Modernă din România

Publicat

pe

De

blog mamamasisotie.ro

Descoperă Universul Mamelor și Soțiilor pe Mamasisotie.ro: O Sursă Inovatoare de Inspirație și Sfaturi

Femeile din România, coloana vertebrală a societății, navighează cu dexteritate prin multiple roluri: mamă, soție, carieristă și membru activ al comunității. În universul lor plin de provocări și satisfacții, un spațiu virtual se remarcă prin lumină și sprijin: mamasisotie.ro. Mai mult decât o platformă, este un univers în sine, unde femeile găsesc nu doar informații, ci și o comunitate empatică, înțelegătoare și solidară.

blog mamamasisotie.ro

O oază creată de femei, pentru femei

Mamasisotie.ro se distinge în peisajul digital prin conținutul autentic și relevant pentru femeile din România. Abordând o varietate de subiecte care acoperă toate aspectele vieții femeii moderne, blogul devine o sursă de inspirație și informație, susținând și educând cititoarele sale într-un mod inedit și personalizat.

Darul Mamasisotie.ro pentru comunitatea femeilor din România:

1. Sfaturi Pragmatice pentru Mamă și Soție:

Mamasisotie.ro nu doar oferă sfaturi, ci construiește conexiuni autentice cu cititoarele. Fie că este vorba despre gestionarea timpului, organizarea familială sau rezolvarea conflictelor, blogul oferă soluții practice și aplicabile în viața de zi cu zi.

2. Articole Inspirationale despre Viața de Familie:

De la articole motivaționale la povești de succes ale mamelor și soțiilor, mamasisotie.ro hrănește sufletele cititoarelor cu încredere și determinare. Fiecare articol este o rază de lumină care le încurajează să-și urmeze visurile și aspirațiile, indiferent de obstacolele vieții.

3. Recenzii și Recomandări Utile:

În lumea dinamică a produselor și serviciilor dedicate femeilor, mamasisotie.ro este un ghid de încredere. Recenziile obiective și recomandările informate ajută cititoarele să ia decizii inteligente în privința sănătății, frumuseții, parenting-ului și multe altele.

4. Comunitate Empatică și Solidară:

Unul dintre cele mai valoroase aspecte ale mamasisotie.ro este comunitatea sa. Aici, femeile găsesc sprijin emoțional, consiliere și încurajare în momente dificile sau în luarea unor decizii importante.

Impactul Mamasisotie.ro:

Mamasisotie.ro nu este doar un blog, ci o forță care influențează și transformă viețile femeilor din România. Prin conținutul său autentic și diversificat, site-ul contribuie la ridicarea standardelor și la emanciparea femeilor în societatea contemporană.

1. Informație și Educație:

Cu articole bine documentate și expertiză autentică, mamasisotie.ro este o sursă de învățare continuă pentru femeile din toate domeniile vieții.

2. Solidaritate și Empatie:

Comunitatea mamasisotie.ro oferă un spațiu sigur și empatic unde femeile se simt acceptate, înțelese și susținute în drumul lor către echilibru și fericire personală.

3. Inspirație și Motivație:

Fie că este vorba despre carieră, creșterea copiilor sau echilibrul dintre viața profesională și cea personală, mamasisotie.ro oferă modele și exemple de succes care inspiră și motivează cititoarele să-și atingă potențialul maxim.

Mamasisotie.ro – Sursa de Putere și Inspirație pentru Femeile din România

Într-o lume plină de provocări și oportunități, femeile din România găsesc în mamasisotie.ro un aliat de nădejde și o sursă inepuizabilă de cunoștințe, inspirație și solidaritate. Prin conținutul său autentic și divers, blogul devine o voce puternică care împuternicește și transformă viețile femeilor, aducând lumină și speranță în fiecare zi.

Citeste in continuare

Actualitate

Simona Dolniceanu, candidatul surpriză la Primăria Ploiesti

Publicat

pe

Partidul România în Acțiune a produs soc în lumea politica ploiesteană prin anunțarea candidatului la funcția de primar al municipiului Ploiesti.

Simona Dolniceanu, directorul SPFL Ploiesti, va intra în cursa pentru sefia primăriei condusă în prezent de Andrei Volosevici.

Om cu o vastă experiență în administrația locală, dar si foarte pricepută în campaniile electorale, Dolniceanu spune că avantajul ei este că va putea lucra încă din prima zi. „Eu nu am nevoie să învăț, să înțeleg cum merg lucrurile. Eu voi putea munci pentru ploiesteni încă din prima zi”, a afirmat Simona Dolniceanu.

România în Acțiune este partidul înființat de profesorul universitar Mihai Apostolache, înaintea alegerilor trecute, fiind prima formațiune locală din țară care a reusit să prindă mai multe mandate de consilier judetean.

Citeste in continuare

Aveți un PONT?

ARTEHNIS

Cel mai complet ziar de investigații dedicat cititorilor din România.
Aveți un pont despre fapte de corupție la nivel local și/sau național?
Garantăm confidențialitatea!

Scrie-ne la Whatsapp: 0735.085.503
Sau la adresa: incisiv.anticoruptie@gmail.com
Departament Investigații - Secția Anticorupție

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Știri calde

Exclusiv2 ore ago

Grup de interese “organizat” aflat in proximitatea premierului Marcel Ciolacul

Prin targul municipiului Buzau circula fel si fel de vorbe de duh privitor la prietenia actualului premier si deputat de...

Actualitate12 ore ago

Simona Dolniceanu, candidatul surpriză la Primăria Ploiesti

Partidul România în Acțiune a produs soc în lumea politica ploiesteană prin anunțarea candidatului la funcția de primar al municipiului...

statuete personalizate statuete personalizate
Exclusiv20 de ore ago

Cele mai potrivite idei de cadouri pentru șeful și colegii tăi de muncă

Cadourile reprezintă nu doar gesturi de generozitate, ci și modalități de a consolida relațiile profesionale și de a întări legăturile...

scoatere nerv masea scoatere nerv masea
Exclusiv20 de ore ago

Cariile dentare: Simptome, cauze și opțiuni de tratament

Cariile dentare sunt una dintre cele mai frecvente probleme de sănătate orală cu care se confruntă oamenii din întreaga lume....

Exclusivo zi ago

UPDATE/CARACATIȚA WHITE TOWER (XVI)/Hidra care a terorizat Ploieștiul și care continuă să distrugă vieți/Totul sub acoperirea politistilor corupti din varful IPJ Prahova si varful M.A.I.

Gruparea infracțională care a terorizat Ploieștiul în perioada pseudo-procurorului Portocală, continuă și astăzi să distrugă viețile oamenilor. Șantaj, mită, mașini...

Exclusivo zi ago

Cum a „facut” Statescu Ciprian Gh. primul milion de euro cand era primar al orasului Baicoi? (III)/PROMO/IN CURAND

Cum a „facut” Statescu Ciprian Gh. primul milion de euro cand era primar al orasului Baicoi? (III)/PROMO/IN CURAND Cum a...

Exclusivo zi ago

Caracatita din sistemul penitenciar (I)/SERIAL

STEFAN TEOROC LIDER PENTRU EL! Din acest numar, ziarul Incisiv de Prahova va deschide, cu o serie de cateva articole,...

Exclusivo zi ago

„Exista si principiul potrivit caruia un drept necontestat se prezuma ca a fost acordat corect”

“Ironia sortii este ca astia cu salarii de excelenta nu au fost niciodata in tabara ta. In randul suporterilor tai...

Exclusivo zi ago

Polițiștii i-au identificat pe cei doi autori ai acestor acte de o cruzime inimaginabilă, documentându-le activitatea în cadrul dosarului penal constituit, fiind reținuți pentru rănirea cu intenție a animalelor

În epocile în care oamenii traversau procesul de evoluție, trebuiau să fie precauți pentru a nu fi atacați de animalele...

salon frizerie Bucuresti salon frizerie Bucuresti
Exclusiv3 zile ago

Cum să îți alegi tunsoarea perfectă pentru forma feței tale

Alegerea unei tunsori potrivite este esențială pentru exprimarea personalității și pentru îmbunătățirea aspectului general. La fel ca în cazul femeilor,...

Exclusiv3 zile ago

„Avem si noi la MAI, un Coldea mai mititel”

Referitor la subiectul excelentei, asa cum am banuit, Ministerul Muncii a fost sensibilizat sa tergiverseze comunicarea informatiilor solicitate prin petitiile...

Exclusiv3 zile ago

Șeful IPJ Neamț, comisar șef de poliție Osoianu Mihai Iulian, refuză să aplice prevederile acordului privind contracte de asigurare facultativă pentru mijloacele de mobilitate navală și terestră din dotarea IPJ Neamț.

Sindicatul Europol Neamț „Către, Ministerul Afacerilor Interne, Domnule Ministru, Conform Acordului Colectiv privind raporturile de serviciu ale funcționarilor publici cu...

Exclusiv4 zile ago

UPDATE/CARACATIȚA WHITE TOWER (XV)/Putregaiul acoperit de șefii poliției care stau la băute cu infractorii

Curg tone de cerneală dezvăluind mizeriile ascunse într-o afacere care dacă s-ar fi întâmplat într-un stat civilizat am fi avut...

Exclusiv4 zile ago

Sefii sunt obligați să raporteze până azi – 23 februarie (coincidența face că e chiar sărbătoarea Armatei Roșii) numărul polițiștilor care dețin pașapoarte

Am primit o semnalare și am simțit mâncărimi în palme, chiar dacă Emil Păscuț – și el incitat de subiect...

Exclusiv4 zile ago

Se conturează informatia ca SOLDA DE GRAD ȘI NORMĂ DE HRANĂ va fi cu aplicare de la 01.04.2024 si cu plată pe 10.05.2024!

La data de 23.01.2024, la intâlnirea dintre prim-ministrul României, ministra jusțiției și președinții federațiilor reprezentative din sistemul penitenciar, politicienii s-au...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv

error: Articolele nu se pot copia!