Connect with us

Actualitate

EXPLOZIV/ Mare mai e gradina… Ministerului de Interne/Seful SPP e-n tot si-n toate/”Fantoma Alba” e finul lui Pahontu!

Incisiv

Publicat

pe

Mare mai e gradina… Ministerului de Interne de s-a ajuns ca sub nasul lui Carmen Dan si in ciuda nenumaratelor rapoarte informative privind intentia de deturnare a ”mitingului Diasporei” din 10 august operatiunile de interventie ale Jandarmeriei sa fi fost conduse de catre … finul generalului Lucian Pahontu! Pentru ca, da, colonelul Catalin Paraschiv, cel ”legendizat” imediat drept ”Fantoma Alba” din Piata Victoriei si cel ai carui oameni de incredere au dat cu gaze lacrimogene si au batut manifestanti cu mainile ridicate este cu tot ritualul aferent cu plocon si ”pupatul ghiulului” finul sefului Serviciului de Protectie si Paza! Adica nimeni altul decat ”personajul veninos” identificat de catre Liviu Dragnea si ceilalti lideri ai partidului drept inamicul public numarul unu al PSD-ului si al actualei coalitii de guvernare.

Iar pentru ca paharul umilintei inghitit de conducerea pesedista a MAI sa fie si mai plin, acelasi Catalin Paraschiv l-a reactivat la conducerea Serviciului Cercetare –Documentare din IGJR si pe celebrul colonel Claudiu Ionel Gogu, demascat public drept cel care a deturnat mitingurile anti-Basescu din vremurile de glorie ale fostului presedinte jucator. Si daca nu am dezvaluit pana acum ”cumetria” dintre generalul Pahontu si colonelul Paraschiv, iata ca la ora cand scriam aceste randuri ”Fantoma Alba” tocmai ce dadea concurs  pentru confirmarea pe functia de comandant al Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei, confirmand astfel inca o data masochismul greu de inteles al ministrului de Interne. Pentru ca, in timp ce toata propaganda a titrat cu litere de-o schiopa cum ca ”Fantoma Alba” este ba ”seful garzii pretoriene a lui Dragnea”, ba ”macelarul PSD”, finul lui Pahontu a fost la un pas sa darame guvernul prin modul in care a condus ”rezervele” Jandarmeriei  ”impanate” cu civili acoperiti de la serviciul secret al IGJR-ului. Si chiar daca in cele din urma misiunea nu a fost indeplinita pe de-antregul, cel putin colonelul Paraschiv s-a ”revansat” la Parchetul General, acolo unde a dat o declaratie prin care ingroapa toata conducerea ierarhica a MAI! Pentru ca, daca la audierea publica de la comisia parlamentara a pozat in ”baiatul bun” chiar din dreapta lui Carmen Dan, in fata procurorilor lui ”nea Gusti” Lazar pare sa fi schimbat ”foaia”, din informatiile intrate in posesia noastra reiesind ca acesta a declarat ca el nu a fost decat un biet ”militar care a indeplinit ordinele superiorilor de a da cu gaze lacrimogene”. Asta desi fostul inspector general Sebastian Cucos daduse ordine exprese de a nu fi folosite sub nicio forma gazele din dotare! Cu toate acestea insa se pare ca ”Fantoma Alba” stia inca de cand a plecat de acasa ca va da totusi cu gaze, pentru ca altfel nu se explica de ce intr-o dupa amiaza torida de 10 august si-a pus la gat o ditamai esarfa, asa cum folosesc ”civilii” de la cercetare –documentare cand stiu ca trebuie sa se protejeze de lacrimogene…

”Cearsaful” de la gat

Ca si actualul sau adjunct Claudiu Iulian Gogu de altfel, profesionalismul colonelului Paraschiv nu poate fi pus in discutie. Mai ales ca acesta are experienta strazii si expertiza  interventiilor in situatii limita. Iar cum la varful MAI si inclusiv a IGJR se primisera avertismente cat se poate de serioase privind iminenta unor provocari violente, cei implicati in misiunea din Piata Victoriei, inclusiv si colonelul Paraschiv fusesera instruiti sa nu se lase atrasi in astfel de curse banale. Numai ca, surpriza, altfel atat de sobrul sef al BSIJ a descins in Piata Victoriei ca un adevarat star pop-rock, imbracat in alb din cap pana in picioare si afisand la gat un adevarat ”cearsaf”, o esarfa imensa care nu avea decat un singur rost sa fie purtata la peste 30 de grade. Pentru ca, dupa cum reiese dintr-un nou raport contrainformativ – dar nu al MAI!- intrat in posesia noastra si care tocmai ce este pe cale sa rezolve misterul adevaratei misiuni a ”Fantomei Albe”, luptatorii de la BSIJ au declarat ca au stiut de la bun inceput ca se va da cu gaze, de cand l-au vazut pe colonelul Paraschiv cu esarfa pe care o folosesc ”civilii” infiltrati la manifestatii ca sa se fereasca de lacrimogenele despre care detin informatii ca vor fi pulverizate. Asadar, inainte sa-l rasplateasca prin organizarea unui concurs in urma caruia va fi aproape imposibil sa mai fie dat jos din fruntea BSIJ, poate ar fi fost mai bine ca ministrul de Interne sa-l intrebe pe colonelul Paraschiv despre ”ciudatenia” vestimentara din acea zi de 10 august, cand a facut tot posibilul ca sa atraga privirile cameramanilor si fotografilor. Si daca si-a pus esarfa ca-i era frig la 30 de grade sau doar ca sa-si acopere fata cand se va da cu gaze…, in ciuda instructiunilor exprese de a nu se da… Ca doar initiatii sistemului nu au pretentia sa-l intrebe cei de la DIPI, oamenii lui Marculescu incepand oricum din nou sa-si cam prinda ”urechile in casti”, in loc sa faca informari conform noii fise a postului si prin care ar fi evitat inclusiv aparitia acestor dezvaluiri.

A bagat ”rezervele civile”

Mai mult decat atat, exista si informatii furnizate de aceiasi jandarmi din dispozitivul de interventie al BSIJ cum ca efectivele le-au fost completate in ultima clipa cu ”necunoscuti”, cel mai probabil ”colegi” de la Serviciul de cercetare-documentare. Adica tot ”civilii” care se infiltreaza la manifestatii sau ii instrumenteaza pe huliganii violenti din galeriile de fotbal. Asta cand nu fileaza ilegal ”obiective” sub pretexte puerile de constituire a unor ”structuri paralele de informatii”si la pretioasele indicatii ale ”Doi s’ un sfert”. Iar strategia prin care s-au reusit aceste infiltrari in chiar prima linie a trupelor de interventie este pe cat de simpla, pe atat de pragmatica. ”Civilii” nefiind bagati din prima in dispozitivul BSIJ si constituind fortele de ”rezerva”, permitand astfel colonelului Paraschiv si mobilizarea celor de la Serviciul de cercetare-documentare. Cum insa nu se stie inca exact de ce ”rezervele” au ajuns in punctele fierbinti chiar in fata membrilor nucleelor dure din galeriile de fotbal, pe care de altfel ii ”instrumenteaza” zi de zi, cameramanii au putut filma in liniste cum, spre stupefactia unor jandarmi de la trupele de interventie care nu misca un deget, alti jandarmi cu acelasi echipament ii lovesc brutal cu ”pulanele” in fata pe manifestanti pasnici, in timp ce huliganii creaza haos in alte zone din Piata Victoriei! Imagini care ruleaza si acum prin capitalele occidentale pentru a dovedi ”represiunea pesedista”. Asa ca, la urmatoarele audieri, procurorii militari ai generalului ”Gigi” Cosneanu, mai ales acum ca Doana le sufla in ceafa, ar putea sa verifice si daca nu cumva jandarmii violenti sunt sau nu membri ai trupelor de ”rezerva” mobilizate dintre ”civilii” de la cercetare-documentare…

”Premonitia” de la Cotroceni

Si cu toate ca pare destul de greu de crezut, iata ca atat colonelul Paraschiv ”Fantoma Alba”, cat si presedintele Romaniei este posibil sa fi citit acelasi ”horoscop” pentru ziua de 10 august. Caci daca Paraschiv si-a pus ”cearsaful” la gat inca de cand a plecat de acasa si a pozat provocator imitand semnalul tragerii cu pistolul, zambind la camere, inainte de orice violenta  este greu de crezut ca Klaus Iohannis a avut si el cam aceeasi ”premonitie”. Iar atunci cand a solicitat public procurorului general  declansarea de urgenta a unei anchete strict impotriva capilor Jandarmeriei, parca a presimtit ca ”Fantoma Alba” va fi apucata de o brusca modestie la audieri, unde ar fi declarat, conform surselor noastre, ca el doar ”a executat ordinul dat de superiori”. Asta in timp ce mai-marii MAI cu tot cu structurile contrainformative din dotare dorm in post, fiind din nou nevoie sa le deschida altii ochii! Si uite cum, in timp ce capii Jandarmeriei si secretari de stat din MAI sunt ”beliti” de procurori cu declansarea urmaririi penale pentru ”boroboatele” oamenilor colonelului Paraschiv, acesta din urma este rasplatit de catre ”victimele colaterale” ale interventiei sale cu obtinerea definitivatului pe functia din care a actionat si la 10 august! Pai si sa nu-ti vina sa-i strangi barbateste mana generalului Pahontu, cel care iata ca se dovedeste ”pe persoana fizica” mai ”greu de ucis” decat toata coalitia de guvernare la un loc…? (Catalin Tache).

 

 

 

Actualitate

Cum apara statul roman interesul salariatilor acestui agent economic de interes public major? SRI “doarme” sau iar are alte interese “absconse”?

Incisiv

Publicat

pe

De

Dancila face parte din statul paralel intrucat nu a dat raspuns cu privire la protocolele incheiate intre SRI si institutiile. parte ale administratiei publice centrale. aflate in coordonarea sau subordinea Guvernului Romaniei!!!

Recent unul dintre sindicatele existente la nivelul operatorului de comunicatii electronice fixe si mobile – “Telekom Romania”, a trimis o scrisoare catre ministrul comunicatiilor si societatii informationale prin care il sesizeza de intentiile actionarului majoritar al companiei “Telekom Romania” de a  vinde actiunile detinute. Interesant este ca pe langa acest aspect actionarul majoritar OTE si DT are in vedere o serie de proceduri de externalizare a unor activitati interne ale operatorului catre terte parti interesate, dar fara se informeze salariatii posibili afectati de astfel de masuri de reorganizare manageriale situatie ce ar putea intra sub incidenta prevederilor Legii nr.67/2006 privind protecţia drepturilor salariaţilor în cazul transferului întreprinderii, al unităţii sau al unor părţi ale acestora.

Semnalam faptul ca, avand in vedere interesul public intrucat operatorul “Telekom Romania” este un agent economic de interes public major si mai mult infrastructura de comunicatii a acestuia face parte din infrastructura critica nationala conform OUG nr.98/2010 privind identificarea, desemnarea şi protecţia infrastructurilor critice, respectiv normelor infralegale aplicabile,  situatie in care organele abilitate ale statului roman (MCSI, ANCOM, MAI, SRI, MMJS etc.) comisiile ITC ale Parlamentului Romaniei) ar trebui sa analizeze si sa ofere publicului cel putin un raspuns competent cu privire la situatia de fapt sus precizata.

De altfel, sindicatele comenteaza intern faptul ca managementul grupului “TELEKOM ROMANIA” intentioneaza ca pana la finele lunii septembie sa reduca numarul salariatilor grupului din Romania cu cel putin 800 de salariati din toate structurile organizatinale proprii, pe langa actiunea de externalizare a activitatilor de IT catre firme interesate ce vor raspunde cereri de oferta efectuate acum cateva luni de catre departamentul de achizitii al “TELEKOM ROMANIA”.

Cum apara statul roman interesul salariatilor acestui agent economic de interes public major, respectiv cum apara acelasi stat roman interesul sau economic si financiar detinut prin actiunile proprii la aceast operator de comunicatii eletronice, care in mod relevant mai are si protocoale clasificate incheiate cu SRI, dupa cum rezulta din raspunsul la o interpelare adresata, in mai 2018, de catre un parlamentar catre MCSI, dar si catre Primul – ministru al Romaniei ce nu s-a obosit sa raspunda nici pana la aceasta data, chiar daca conform Constitutiei art.112 avea o obligatie legala de serviciu.

Asteptam cu nerabdare un raspuns oficial din parte autoritatilor in drept atat in contextul prevederilor legale ale Legii nr.544/2001 dar si in contextul interesului national fata de situatiile create de managementul strain al operatorului anterior referit. (Cristina T.).

BNS
CAZAN 1529 A protocoale
CAZAN 1529 C protocol prim ministru
2 05 CAZAN 1529 A protocoale

Citeste in continuare

Actualitate

DGIA : ”Semnezi sau pleci”! Si a plecat!

Incisiv

Publicat

pe

De

(Preluare National – Catalin Tache):

Dupa cum dezvaluiam ieri, dintr-un document incendiar aflat inclusiv pe masa de lucru a premierului Romaniei reiese ca inalti demnitari ai statului roman de la varful Ministerului Apararii Nationale si generali sefi de structuri vitale ale Armatei Romane ar fi fost amenintati fatis de catre cei doi ministri  Mihai Viorel Fifor si Gabriel Beniamin Les, dar si de un colonel din cadrul Directiei Generale de Informatii a Armatei! Totul in urma refuzului acestora de a ceda presiunilor privind semnarea contractului de 1,6 miliarde de euro pentru achizitionarea a patru corvete multifunctionale de la un ofertant indicat cu ”subiect si predicat” .

Si asta cu toate ca atat in plangerile penale aflate pe rolul Parchetului Militar de pe langa Curtea Militara de Apel, cat si a Directiei Nationale Anticoruptie nu doar ca erau prezentate probe privind vicierea procedurii de incredintare a acordului cadru, dar si suspiciunile rezonabile cu privire la faptul ca pretul ”ofertantului indicat” ar fi fost umflat cu nu mai putin de 150 milioane de euro pe corveta, ceea ce ”indica un posibil prejudiciu adus bugetului MApN de 600 milioane euro”! Iar astazi suntem in masura sa dezvaluim si identitatea a doi dintre conducatorii de la varful Ministerului Apararii Nationale care au fost supusi unor campanii agresive si, atentie, puternic sustinute financiar din strainatate pentru a ceda si a ”face abstractie de aspectele negative constatate”, dupa cum reiese din raportul contrainformativ intrat in posesia noastra. In care se mai noteaza si ca pe filiera oculta a ofiterilor de informatii militare li s-a atras atentia  ce repercursiuni ar putea suferi pentru  refuzul de a ”atribui acordul cadru destinat achizitiei celor patru corvete multifunctionale catre un anumit candidat”! Este vorba despre fostul secretar de stat pentru Armamente, Andrei Ignat si de generalul de brigada ing. Ionel Lotan, loctiitor al sefului Departamentului pentru Armamente! Cei care, la scurt timp dupa ce au refuzat ultimatumul DGIA privind ”cooperarea cu partea franceza” si  Ignat chiar a recurs la sesizarea oficiala a structurilor abilitate ale statului roman s-au trezit ”ejectati” de la virful MApN!

Ignat, ”mostenirea” lui Fifor pentru Les

Iar pentru ca umilinta inghitita de structuri informative care altfel se bat cu pumnul in piept cum apara ele tara de ”baietii rai” sa fie deplina, campania de satisfacere a unui partener extern prin plata unei adevarate ”taxe de smecherie” s-a derulat pe mandatul a doi ministri ai Apararii! Pentru ca, dupa cum se avertizeaza in raport, Mihai Fifor ar fi fost stopat la timp prin  nota informativa privind faptul ca ofertantul ”agreat” ar fi intarziat cu nu mai putin de cinci ani fabricarea si predarea catre Marina Armatei Australiene a corvetelor promise. Astfel ca, aflandu-se intre ”ciocanul” intalnirilor de taina cu ambasadoarea Frantei in Romania si ”rezistenta” unor demnitari si generali romani, totul sub nasul colaborationistei DGIA, fostul ministru a preferat in cele din urma politica ”strutului”, panicat fiind si de dezvaluirile de la acea vreme din ”National ”. ”Urmare a acestor discutii, ministrul Mihai Viorel Fifor nu a dat curs timp de mai multe luni unei note de informare referitoare la aspecte privind grave dificultati si probleme existente in activitatile competitorilor francezi”. Astfel ca ”avand in vedere ca pana la eliberarea sa din functie , ministrul Mihai Viorel Fifor nu a reusit sa impuna conducerii Departamentului pentru Armamente sa accepte atribuirea in conditii de incalcare a legii a acordului cadru destinat achizitiei celor patru corvete multifunctionale, demersurile efectuate in scopul satisfacerii prin metode incorecte a interesului unuia dintre competitorii inscrisi in cursa pentru atribuirea acordului cadru, demersurile sale au fost continuate de actualul ministru Gabriel Beniamin Les. Aceasta dupa ce in mod repetat a incercat sa il intimideze pe Andrei Ignat, secretar de stat si sef al Departamentului pentru Armamente la acea data , pentru a accepta ca in conditii de nelegalitate sa accepte atribuirea acordului cadru destinat achizitiei celor patru corvete catre un anume competitor a propus eliberarea din functie a acestuia”.

Generalul Lotan, victima colaterala

Numai ca amenintarile nu au incetat nici dupa ”decaparea” secretarului de stat, intrucat ” dupa eliberarea la data de 10.06.2019 a lui Andrei Ignat din functia de secretar de stat si sef al Departamentului pentru Armamente, eforturile ministrului Gabriel Beniamin Les de a determina atribuirea acordului cadru destinat achizitiei celor patru corvete multifunctionale catre un anume competitor au fost exercitate asupra generalului de brigada ing. Ionel Lotan, loctiitor in acea perioada al sefului Departamentului pentru Armamente. Astfel ca generalul Lotan a fost pus la randul sau in situatia in care s-a aflat si secretarul de stat Ignat, amenintat de ofiteri de informatii militare sa dea curs cererilor imperative si abuzive ale conducerii MApN sau de a fi eliberat din functia pe care o ocupa. Situatie in care generalul Lotan a refuzat si el sa incalce legea, preferand mai bine sa-si depuna raportul de pensionare, 20.06.2019  fiind ultima sa zi de activitate in Ministerul Apararii Nationale”.

Si uite cum MApN nu are conducere la Departamentul pentru Armamente, achizitia de corvete a fost suspendata prin incheierea nr. 883/C1/1061 din 14.06.2019 a CNSC iar ministrul Apararii nu face niciun demers legal desi  Curtea Constitutionala a decis ca prelungirea mandatului generalului Ionel Ciuca in fruntea Armatei Romane este ilegala! Colonelul Preda de la DGIA stie bine de ce…Dar si noi!

 

 

Citeste in continuare

Actualitate

DEMASCAREA SECURISTILOR INCURCATI DE SIIJ

Incisiv

Publicat

pe

De

La DNA dospeau pentru vremuri ‘oportune’ peste 4.000 de dosare… Santaj, amenintari, intimidari…

Presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu (foto) ia pozitie in fata incercarilor disperate ale unor magistrati si politicieni care se zbat sa provoace desfiintarea Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie.

Iata postarea facuta de Calin Popescu Tariceanu:

“Vad o agitatie neobisnuita in anumite zone dupa ce Comisia de la Venetia a opinat ca exista neclaritati in procesul de numire si functionare a Sectiei speciale de investigare a magistratilor. Poate membrii comisiei or fi avand unele semne de intrebare, dar voi, aparatorii vechiului sistem, sigur nu aveti.

Va prefaceti ca nu stiti de ce s-a infiintat aceasta sectie. Va reamintesc eu, pe scurt: pentru ca, atunci cand de anchetarea magistratilor se ocupa DNA, aveam parte, in fapt, de o ampla operatiune de confectionare a unor dosare pentru santajarea instantelor de judecata. Cand Sectia s-a infiintat, la DNA dospeau pentru vremuri ‘oportune’ peste 4.000 de dosare pe numele unor magistrati. Cand a fost momentul transferului acestor dosare la noua sectie, acelasi DNA a clasat mai mult de jumatate dintre ele. Dovada clara ca erau tinute doar ca metoda de santaj. Pe atunci era totul in regula, nu-i asa, pentru ca doamna Kovesi si acolitii ei aveau drept de viata si de moarte asupra Justitiei, punand pumnul in gura judecatorilor si fortandu-i sa danseze in campul tactic dupa muzica serviciilor.

Acum cand avem o sectie dedicata anchetarii magistratilor, o sectie complet independenta si plasata sub autoritatea CSM, garantul independentei justitiei, brusc nu mai e in regula.

Oare de ce?

Simplu: din interes, ignoranta, ori pur si simplu ticalosie, sunteti gata sa sacrificati libertatea si independenta judecatorilor. Sunteti gata sa faceti orice ca sa ingropati greselile – eufemistic spus greseli – trecutului. Sau si mai simplu: din pura complicitate cu artizanii mentinerii Justitiei in genunchi, de ani si ani de zile.

Comunistii au facut justitia cu procurorii si securistii. Regimul Macovei-Kovesi-Basescu a adaugat acestora arhiva SIPA, CNSAS, ANI sau interceptarile ilegale ale SRI.

Santaj, amenintari, intimidari, nu ati precupetit niciun efort. In tara lui Negulescu-Portocala, Romania a devenit, intr-adevar, o imensa portocala, una mecanica, exact ca in romanul lui Burgess. Naturala si colorata la exterior, dar ascunzand sub coaja un imens si tenebros mecanism de mare precizie – mecanismul dictaturii statului paralel cu sprijinul nepretuit al procurorilor.

De asta si nu de altceva va repugna Sectia speciala, nu va mai ascundeti pe dupa plop, baieti. Si mai rasfirati-va, cat de cat, ca bate la ochi”. (Paul D.).

 

Citeste in continuare

Parteneri


Parteneri speciali-probleme juridice

Știri calde

Actualitate4 ore ago

Cum apara statul roman interesul salariatilor acestui agent economic de interes public major? SRI “doarme” sau iar are alte interese “absconse”?

Dancila face parte din statul paralel intrucat nu a dat raspuns cu privire la protocolele incheiate intre SRI si institutiile....

Actualitate4 ore ago

DGIA : ”Semnezi sau pleci”! Si a plecat!

(Preluare National – Catalin Tache): Dupa cum dezvaluiam ieri, dintr-un document incendiar aflat inclusiv pe masa de lucru a premierului...

Actualitate4 ore ago

DEMASCAREA SECURISTILOR INCURCATI DE SIIJ

La DNA dospeau pentru vremuri ‘oportune’ peste 4.000 de dosare… Santaj, amenintari, intimidari… Presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu (foto) ia...

Actualitate4 ore ago

“Mai tineti minte cum se straduia o unitate de seama a online-ului sa scuze limbajul de borfas al lui Negulescu?”

Foarte buna comparatia cazurilor procurorilor Piturca-Portocala pe care o face Cristoiu! Si atunci, ca si acum, s-a incercat salvarea lor,...

Actualitate4 ore ago

PSD nu va vota ,,reînnoirea” vetustului Isărescu la BNR

Pun și eu aici 2 cenți: PSD nu va vota ,,reînnoirea” vetustului Isărescu la BNR. Tăriceanu, brațul din Senat al...

Actualitate4 ore ago

Exploziv: Liiceanu, filosoful cu misiuni de la PCR

(PRELUARE INPOLITICS.RO): Cel mai bun articol, fără doar și poate, pe care l-am citit în ultimii ani. Nici măcar nu...

Actualitate4 ore ago

Șeful Institutului Wiesel vrea terenul Muzeului Antipa: Este adevărat că zona este protejată, dar asta nu însemnă că nu se pot face construcții acolo

Preluare FLUX 24: Propunerea ca Muzeul Holocaustului să fie construit în curtea Muzeului Antipa a fost făcută de Institulul ”Elie Wiesel”,...

Actualitate4 ore ago

Executarea sumară a domnului Rareș Bogdan

Ludovic Orban, președintele PNL a decis. Contrar așteptărilor, Rareș Bogdan nu va prelua președinția celei mai mari organizații PNL din...

Actualitate1 zi ago

Editorial/ Dar serviciile secrete? Impecabile, domnule!

După 2009, a continuat politica trecerii în rezervă a foştilor ofiţeri de Securitate. Au ieşit la pensie fostul sef al...

Actualitate1 zi ago

In administratia lui Adrian Dobre se inmultesc doar numarul de sobolani

Primim la redactie: Buna ziua, Va transmit acest email; cu speranta ca veti publica un articol si despre situatia din...

Actualitate1 zi ago

Atac mafiot la varful MApN!

(Preluare National – Catalin Tache): Continuam astazi publicarea mai multor fragmente din raportul contrainformativ intrat in posesia noastra si in...

Actualitate1 zi ago

PNL Bucuresti in pragul exploziei: Violeta Alexandru presedinte interimar

(PRELUARE INPOLITICS.RO): Biroul Executiv al PNL, reunit azi, a decis ca Violeta Alexandru să conducă interimar organizația București, cea mai...

Actualitate1 zi ago

Falsa lecție încasată de PSD

Există o gravă contradicție în termeni. Pe de-o parte, unii dintre șefii PSD, în frunte cu doamna Dăncilă, afirmă că...

Actualitate2 zile ago

Omul lui Dragnea de la M.A.E/Incompetenta, ilegalitatile, morti “supecte” si “parfum” de servicii (I)

Avocata Laura Elena Chiorean (foto) din Cluj Napoca este, începând cu data de 8 Martie a.c., noul Secretar general al...

Actualitate2 zile ago

Carmen Dan, ”Denuntul Secolului” la DNA!

(Preluare National – Catalin Tache): Gata, este tot mai groasa pentru Carmen Dan! Cea care parca a avut gura aurita,...

Partener media exclusiv

stiri actualizate

Top Articole Incisiv