Connect with us

Actualitate

EXCLUSIV/APEL PUBLIC PENTRU POLIȚIȘTII INTEGRII: NU MAI RESPECTAȚI LEGEA, CI DOAR VOINȚA ȘEFILOR!/VEȚI FI MARGINALIZAȚI ȘI DESTITUIȚI PRECUM POLIȚISTUL RĂDUINEA MARIAN

Incisiv

Publicat

pe

Încă odată, prin Ivancea Tiberiu – șeful IPJ Sibiu, Româia demonstrează Europei, Lumii, că nu are nevoie de agenți ai statului onești… integrii. Deci, în România anului 2018, respectarea Constituției și a Legii sunt doar utopii fiindcă, voința șefului sunt mai presus de ele.

Polițistul Răduinea a avut „nesimțirea” să se contrazică cu niște medici, pe probleme medicale… Același polițist a mai avut „tupeul” să susțină în fața comisiei medicale din CMDTA N.Kretzulescu a M.A.I., cu acte în xerocopie pe care „nesimțitul” a făcut însemnări (deci, propriile xerocopii), că IPJ Sibiu nu a avut/nu a vrut să aibe bani pentru a efectua controalele periodice ale propriilor angajați.

Să mai spunem că nu există niciun prejudiciu creat IPJ Sibiu, Poliției, MAI-ului de polițistul Răduinea, acesta făcându-și treaba „ca la carte”? ce rost are… doar faptul că „l-ai supărat pe Zeus” este suficient pentru a nu mai fi angajatul M.A.I.-Poliție. Chiar și M.A.I. -ul recunoaște în adresa nr.822752/10.10.2018 că nu se poate calcula „prejudiciul adus prin neprezentarea unui angajat M.A.I. la comisia medicală”… Cu toate acestea, șeful IPJ Sibiu a schimbat hotărârea consiliului de disciplină din „mustrare scrisă” în „destituirea din poliție” ceea ce evidențiază, fără putință de tăgadă că este un act de răzbunare a „stăpânului plantației Sibiu împotriva slugii neascultătoare”.

Fiindcă și-a menifestat dreptul la: gândire, conștiință, libertate de exprimare față de niște „infractori cu epoleți” din M.A.I., șeful răzbunător al polițistului Răduinea, Ivancea Tiberiu, l-a destituit.

De ce? Fiindcă, în primul rând, Răduinea a avut „tupeul” de a veni în fața instanței și a se apăra de acuzațiile șefului IPJ Sibiu, Ivancea Tiberiu în procesul ilegal și imopral intentat de Ivancea lui Răduinea pentur „postările necuviincioase de pe FaceBook” (adresa ilegală a Serviciului de Investigare a Infracțiunilor Economice nr.92660/05.10.2018 semnată de însuși reclamantul și șeful I.P.J. Sibiu, Ivancea Tiberiu prin care solicită, cu nesimțire, instanței să-i comunice dacă „era necesară prezența lui Răduinea în ședința de judecată din 18.09.2018”).

Pentru a nu fi destituiți, hărțuiți ș.a.m.d. din M.A.I. și Poliție, dragi polițiști onești care considerați că dreptul dumneavostră la: conștiință, libertate de exprimare, respectare a legii sunt drepturi și condiții esențiale pentru exercitarea acestei onorabile profesii, vă rugăm, public, să nu mai respectați nicio Lege, Constituție, CEDO! Înainte de orice decizie pe care doriți să o luați ca organ constatator sau al poliție judiciare, sunați-vă șeful și ceea ce zice/vrea el, aia faceți. Astfel, veți putea mânca liniștiți o pâine și să ieșiți la pensie în liniște.

Vă arătăm public, că agentul Răduinea a respectat Legea și a fost destituit de șeful IPJ Sibiu, Ivancea Tiberiu „pentru comportare necorespunzătoare la locul de muncă și în societate fiindcă i-a contrazis pe medicii specialiști ai M.A.I.”. Tocmai pentru ca polițiștii onești „să nu mai greșească”, vreodată, în fața șefului/pilei/stăpânului/falșilor polițiști și a falșilor specialiști din M.A.I. prin: gândire, conștiință și libertate de exprimare, principiul contradictorialității (esențial în orice cauză) vă rugăm să nu mai respectați: Declarația Universală a Drepturilor Omului, CEDO, Constituția și Legea ci doar voința șefilor dumneavoastră (stăpânilor voștrii supremi)!

Oricum, DNA, Parchetul dorm în astfel de situații căci, din 01.10.2018-prezent, nu au mișcat un deget împotriva abuzurilor lui Ivancea Tiberiu. „Doar instanța de contencios e ebialitată” nicidecum Parchetul, corect?

CONTRADICȚII

       În filmările atașate, reprezentanții comisiei medicale susțin că „a sunat șeful de la Sibiu ca să îl mențină în activitate pe polițistul Răduinea”… cu toate acestea, Răduinea Marian a fost destituit de același șef al IPJ Sibiu conform adresei 49088/11.10.2018. Ce contează că, din 2012-prezent, polițistul Răduinea și-a îndeplinit atribuțiile conform legii și „apt limitat” fiind, indiferent de vicisitudini?

Bîrsan Anca, șefa resurselor umane din IPJ Sibiu care a „delapidat” bugetul de stat cu 80.000RON nu va păți nimic… fiindcă, „fapta a început în 2009 și … s-a prescris”. Forma continuată (începând cu anul 2009 până în anul 2017 când a fost „deconspirată”) a faptei nu a mai fost reținută de procurorul de caz. Și nu va fi reținută nici de M.A.I.-Comisia de Jurisdicție a Imputațiilor fiindcă a intrat în vigoare Legea nr.78/2018… chiar dacă instanțele au reținut nelegalitatea demersului în Justiție inițiat de Bîrsan Anca (https://www.incisivdeprahova.ro/2018/10/07/exclusivcum-scapat-sefa-resurselor-umane-din-ipj-sibiu-birsan-anca-de-dosarul-penal-intocmit-pentru-primirea-de-sporuri-necuvenite/).

În concluzie, dacă ști: „cum?”, „cu ce?” și „cu cine?” să furi de la Bugetul de Stat nu pățești nimic… iar dacă l-ai supărat pe „boss”, atunci „unde îți sunt picioarelșe, îți va sta și capul”.

       „Mulțumim din inimă partidului!” că ne scapă de avertizorii publici/angajați care nu comit prejudicii din M.A.I. și Poliție și îi lasă în activitate pe: șpăgari, pedofili, violatori, condamnați definitiv de o instanță penală ș.a.m.d.

Alexandru Firicel – șef Departament Investigații

N.R. Cazul Răduinea Marian este cea mai elocventă speță de eliminare a polițiștilor integrii și avertizorilor publici din: M.A.I., Poliție strict pe „considerente medicale” dispuse de șefi… așa cum vor șefii, fiindcă vor șefii. Decât să ajungeți ca el, Redacția incisiv de Prahova zice că  mai bine nu… ascultându-vă șefii și comițând orice ilegalitate dispusă de ei veți mânca o leafă și o pensie liniștită. Chiar dacă, ulterior, copiii/partenerii de viață ai voștrii sau ai șefilor voștrii vor fi: violați, maltratați sau chiar uciși pe stradă.

 

 

Actualitate

EXPLOZIV/<>

Incisiv

Publicat

pe

De

ICCJ a mentinut definitiv, pe data de 14 dec. 2018, achitarea episcopului greco-catolic de Oradea Virgil Bercea si al altor reprezentanti ai Episcopiei Greco-Catolice de Oradea intr-un dosar penal in care au fost acuzati de catre DNA Oradea de savarsirea unor fapte de coruptie, cum ar fi trafic de influenta, complicitate la abuz in serviciu, dare de mita si „obținerea unui folos necuvenit pentru altul” in vederea „favorizarii Bisericii Greco-Catolice”. Folosul necuvenit care ar fi fost obtinut de Biserica Greco-Catolica a constat in suma de 420 de lei, a spus DNA.

Dosarul a fost facut cu „sprijinul SRI”.

Comunicatul DNA, de la trimiterea in judecata, aici:
http://www.pna.ro/comunicat.xhtml?id=6041

Dosarul a debutat public in decembrie 2014, cand administratorul Episcopiei Greco-Catolice de Oradea (EGCO), Ovidiu Constantin, a fost retinut de DNA Oradea in urma unui denunt mincinos impotriva sa si ca urmare a faptului ca el insusi a refuzat sa faca denunt mincinos, la instigarea procurorului Dan Chirculescu in complicitate cu procurorul-sef DNA Ciprian Man si a politistului judiciar.

Pe scurt, numitul Mada Ioan, fost protopop greco-catolic de Beius, a devalizat bunurile Episcopiei Greco-Catolice din zona Beius, intrand cu un imobil (o casa) al Episcopiei si fara stirea acesteia intr-o intelegere economica cu o firma care era controlata prin interpusi de primarul din Beius, care nu avea voie – conform statutului de functionar public – sa efectueze activitati economice.

Detalii despre caz gasiti aici:
https://www.egco.ro/…/comunicat-clarificari-in-legatura-cu…/

Pentru a scapa, numitul Mada – la instigarea procurorilor DNA – a facut denunt dupa dictare spunand ca Ovidiu Constantin, administratorul episcopiei, este vinovat de ceea ce el a facut.

Ovidiu Constantin a fost luat de catre DNA Oradea si presat de catre procurorul Dan Chirculescu sa faca denunt si sa spuna ca episcopul Virgil Bercea e vinovat, lucru pe care Constantin a refuzat sa-l faca pentru ca nu era adevarat.

Pentru ca a refuzat sa minta, Dan Chirculescu l-a retinut si privat de libertate pentru 24 de ore, propunandu-l pentru arestare preventiva.

Dupa ce l-a incatusat pe Constantin si l-a scos pe hol, procurorul DNA Dan Chirculescu (pensionat intre timp, cu o pensie enorma) i-a spus: „Vedeti? Preotul Mada a facut denunt si merge acasa. Dumneavoastra ati refuzat, asa ca mergeti la puscarie.”

„El va da socoteala, eu nu pot sa mint”, i-a raspuns Constantin procurorului DNA, dupa care a fost dus in arest.

Tribunalul Bihor a respins propunerea de arestare, administratorul fiind eliberat a doua zi.

Comunicatul EGCO din 17 decembrie 2014, dupa punerea in libertate a administratorului:
https://www.egco.ro/…/comunicat-administratorul-episcopiei…/

In martie 2015 dosarul a fost trimis in judecata la Curtea de Apel Oradea, unde reprezentantii greco-catolici au fost achitati, iar primarul din Beius a fost condamnat pentru infractiuni ce tin de functia sa. Solutia de la fond a fost mentinuta de catre ICCJ in cazul reprezentantilor greco-catolici, iar primarului ICCJ i-a modificat pedeapsa.

Cand cei de la Episcopia Greco-Catolica de Oradea au inceput sa fie anchetati de DNA, in anul 2014, le-am spus sa le puna totul la dispozitie pentru ca sa se clarifice situatia cat de repede, pentru ca trebuie sa fie ceva neintelegere la mijloc.

Cand insa aceiasi reprezentanti mi-au spus cum se derulau interogarile, facute dupa model de ancheta sovietic, si presiunile pe care procurorii DNA le puneau pe ei sa admita lucruri neadevarate, mi-am dat seama ca ceva nu este in regula si am inceput sa documentez.

Ulterior, cand am aflat ca dosarul era facut cu „sprijinul” SRI, in contextul in care din mai 2014 eu auzisem despre implicarea SRI in dosarele DNA, legatura era clara.

Gasiti aici comunicatul DNA de la retinerea administratorului episcopiei, unde se vorbeste despre „sprijinul” SRI:
http://www.pna.ro/faces/comunicat.xhtml?id=5699

Dupa publicarea protocoalelor s-a vazut in ce consta acel gen de „sprijin” (echipe mixte, etc).

Pe data de 10 martie 2015 reprezentantii greco-catolici din Oradea au fost trimisi in judecata, iar acest lucru l-au aflat de pe internet:
https://www.egco.ro/…/comunicat-clarificari-in-legatura-cu…/

Pe data de 14 martie 2015, dupa ce au fost trimisi in judecata, am scris despre abuzurile din acest dosar, fiind preluat de Flux24:
https://www.flux24.ro/exploziv-aliatul-din-america-al-dna-…/

De la aceasta pozitie publica nu am mai vorbit despre acest dosar, lasand justitia sa-si urmeze cursul. Antena3 m-a sunat dupa achitarea de la fond si mi-a spus daca doresc sa comentez si le-am spus ca nu spun nimic despre acest dosar pana cand nu se termina procesul.

Acum procesul s-a incheiat, reprezentantii greco-catolici au fost achitati definitiv, venind prin urmare si timpul pentru a se face lumina si dreptate.

Comentand despre acest dosar, avocatul Alexandru Lele, cel care l-a aparat pe administratoul Episcopiei Greco-Catolice din Oradea, ne-a declarat:

„Alături de colegii mei, avocații Ioan Banciu și Bogdan Bodea, am avut de înfruntat și dovedit o veritabilă conspirație îndreptată împotriva celor trei reprezentanți ai Episcopiei Române Unite cu Roma Greco-Catolică Oradea, trimiși în judecată pentru fapte imaginare, de către un procuror DNA cu grave probleme de comportament.

Încet, cu paciență și determinare, am descusut întreaga urzeală țesută în jurul clienților noștri de forțele care l-au împins la abuz pe procurorul Chirculescu Dan. Justiția nu a putut fi indusă în eroare: Preasfințitul Episcop Virgil Bercea, împreună cu administratorul eparhiei, Constantin Mircea Ovidiu, și contabila șefă Iambor Stela au fost declarați nevinovați încă de la Curtea de Apel Oradea, iar soluția de achitare a fost menținută la Înalta Curte de Casație și Justiție.

Întreg acest dosar penal a fost însăilat numai pentru rațiuni de atac la imagine, pentru intimidare și pentru a se constitui într-o demonstrație de forță. Sunt convins că, până la urmă, așa cum se întâmplă de cele mai multe ori, comanditarii săi vor fi dovediți. Acesta va fi însă un alt capitol, la care sper să scriu.”

Aici gasiti un articol din 13 martie 2015 despre unele legaturi din spatele acestui dosar.
https://www.flux24.ro/exploziv-cazul-care-va-zgudui-romani…/

Multumesc avocatilor si tuturor celor care au stat alaturi de episcopul Bercea si au avut incredere in nevinovatia lui si a celorlalti reprezentanti ai EGCO trimisi in judecata.

Celor care-mi scriau public sau privat sa tac si sa nu mai scriu despre abuzurile DNA, unii dintre ei fiind direct si la greu ajutati de episcopul Bercea, le spun sa se roage la Dumnezeu sa nu aiba ei parte de o asemenea ancheta stalinista, cum au avut cei din Oradea.

Despre calvarul prin care a trecut episcopul Bercea si ceilalti reprezentanti greco-catolici in toata aceasta perioada cred ca ei pot vorbi cel mai bine.

Pe data de 14 martie 2015 episcopul greco-catolic de Oradea Virgil Bercea scria intr-o scrisoare adresata credinciosilor tocmai despre aceasta noua cruce pe care trebuia sa o poarte. Scrisoarea a fost citita in toate bisericile greco-catolice din Episcopia Greco-Catolica de Oradea:
https://www.egco.ro/…/scrisoarea-adresata-de-preasfintia-s…/

Ii multumesc lui Andrei Badin pentru ca in perioada cea mai negra a anilor 2014-2015, cand presa mainstream se facea pres si aplauda abuzurile DNA, a scris pe Flux24 despre acest caz.

Cu ceva timp in urma, procurorul DNA Dan Chirculescu a marturisit cuiva ca-i pare rau pentru ce a facut in acest dosar, insa „sa-l intelegem, asa au fost ordinele”. Domnia sa va trebui sa dea explicatii detaliate despre ce ordine a executat si cine i le-a dat.

Prin acuzatiile DNA, ca Biserica Greco-Catolica (nu parohia, nu protopopiatul, nu episcopia, ci Biserica Greco-Catolica in intregime, care este adunarea tuturor credinciosilor in jurul ierarhiei) a obtinut „folos necuvenit” (ca valoarea este de 420 de lei e irelevant), statul roman a acuzat fiecare credincios greco-catolic ca a primit foloase necuvenit, prin urmare, in urma acestui caz, fiecare credincios greco-catolic este parte vatamata.

Laudat sa fie Isus pentru ca a vadit faradelegea!

Preot Chris Terhes
Romanian Greek-Catholic Association
Romanian Community Coalition

 

Citeste in continuare

Actualitate

EXCLUSIV/CHESTORUL – SOFER VOICU MARIUS INDEPLINESTE ATRIBUTII DE MUSAMALIZARE SI FABRICARE DE PROBE IN DOSARELE POLITISTILOR

Incisiv

Publicat

pe

De

Modelul de integritate și înalt profesionalism al magistratului-judecator se încearcă a fi impus si celorlalti agenți ai statului de catre Guvernul Romaniei pentru asigurarea unui management profesionist.

Însă, calitatea umană a acelor agenti ai statului care ocupa posturi in domeniul: auditului si controlului intern, managementului, fiind una cel putin îndoielnică iar profesionalismul acestora evaluat cu acel calificativ „foarte bun” de catre sefi/politicieni ne(in)competenti, este evident că si actul managerial instituțional este defectuos, abuziv, iluzoriu.

Este si cazul chestorului-șofer Voicu Marius care a condus Poliția Capitalei „cu o mână de nazist”, spre distrugere, aceasta entitate a Ministerului Afacerilor Interne și care, de la 10.12.2018 este pus la dispoziția Poliției Capitalei: îndeplinește atributiile stabilite de noul șef al acestei entități, comisarul-sef Miron Adrian.

Voicu Marius este cunoscut în spațiul public ca un apărător al „gulerelor albe” si apropiatilor acestora, dar si distrugător al carierei polițiștilor integrii, profesionisti si „dizidenți. Același Voicu Marius si gruparea lui de crimă organizată cu epoleți din D.G.P.M.B. i-a protejat pe cei 2 „politisti”: pedofilul Stan Eugen si condamnatul Constantin Aurelian dar si pe alți 2 controlori interni bețivi din Poliția Capitalei (Paturca Constantin si inca unul menținut ascuns de oamenii lui Voicu)

De aceea, potrivit surselor noastre, acest individ periculos pentru societate   si Ministerul Afacerilor Interne a fost promovat de Miron Adrian într-o funcție de executie „controlor intern” (musamalizator respectiv fabricant de probe) la Poliția Sectorului 6- Biroul Control Intern… conform „pregătirii de specialitate” a chestorului-„schimbator de viteze” si fin al chestorului-plagiator si „tehnocrat”, Toba Petre.

Solicitam oficial si public Poliției Capitalei sa ne comunice:

 1. Fișa postului din prezent a lui Voicu Marius;
 2. Dacă i-au fost repartizate spre soluționare dosare de cercetare. În caz afirmativ, cate dosare i-au fost repartizate? (Alexandru Firicel).

 

Citeste in continuare

Actualitate

EXCLUSIV/SOLICITAM OFICIAL SI PUBLIC MINISTERULUI AFACERILOR INTERNE SA-SI DEZVALUIE ANGAJATII CU PROBLEME IN JUSTITIE SI PSIHICE!

Incisiv

Publicat

pe

De

Mastodontul ineficient Ministerul Afacerilor Interne, colos ce înghite, lunar, enorme fonduri bugetare de stat dovedește că este tot mai apropiat de persoanele certate cu Legea si bunele moravuri prin angajarea si mentinerea acestora în structurile acestui colos, cu avizl exclusiv al „2 s’un sfert”.

Nu putem să nu ne întrebăm acum, in prag de adoptare a legii/ordonanței de urgență a amnistiei si gratierii: Daca tot ati angajat infractori „pe sub mana”, de ce nu completați deficitul de personal „în modul transparent care se lauda, public, Carmen Dan” prin transferul amnistiatilor/gratiatilor (sau chiar al condamnatilor/incarceratilor in penitenciare respectiv secții de psihiatrie) direct în structurile M.A.I.-ului? 

E chiar păcat sa fie terfelita imaginea unei instituții întregi si a mulțimii de angajati profesionisti, integrii de câteva „poame” când, daca ar fi angajați în M.A.I. toți condamnatii respectiv toate persoanele cu tulburări psihice din secțiile de psihiatrie, periculoase pentru societate, am sti cu toții ce se intâmplă cu fondurile bugetare oferite structurilor M.A.I. dar, mai ales, cu ce se ocupa „angajatii” acestei instituții.

De aceea, solicitam oficial si public ministrei Dan si Ministerului Afacerilor Interne sa ne spuna cati angajați M.A.I.: au probleme in Justitie respectiv psihice/psihiatrice, cati angajati M A.I. oferă „servicii de companie” si, mai ales, care sunt politicile acestei instituții referitoare la acei angajați M.A.I. care prezintă comportament infractional, dezadaptativ (va prezentam in randurile de mai jos, solicitarea ziarului Incisiv de Prahova).

Alexandru Firicel sef Departament Investigatii

 

Nr.1859 din 16.12.2018

 

Către,

 MINISTRUL AFACERILOR INTERNE

MINISTERUL AFACERILOR INTERNE

 

Subsemnatul, Alexandru Firicel, în calitate de șef Departament Investigatii al ziarului Incisiv de Prahova, cu domiciliul ales pentru comunicarea răspunsului dumneavoastra la adresa de email afiricel.incisivprahova@gmail.com,

Având în vedere prevederile art.10CEDO si calitatea de „dulau de pază al democratiei” conferit presei de Curtea de la Strasbourg,

Ca urmare a dezvăluirii, in exclusivitate, a ziarului Incisiv de Prahova cu privire la angajata Aparatului Central al M.A.I., Borovina Alina care „se prostitua în filme pentru adulti” (dezvăluire preluată ulterior de mass-media nationala),

Avand in vedere ca, anterior acestei dezvăluiri, presa locală si națională au dezvăluit faptul că în structuri ale M.A.I. au fost angajați respectiv mentinuti în activitate infractori periculoși, prostituate, criminali, bolnavi psihic,

Va adresăm rugămintea de a ne comunica in format electronic (scan, jpeg, PDF, editabil), până la data de 17.12.2018 orele 16, punctual, urmatoarele:

 1. Cate dame de companie sunt angajate în structurile M.A.I.? Mentionam ca, in structurile inormative precum Departamentul Informatii si Protectie Interna exista astfel de angajati care colecteaza informatii in sprijin operativ, interes personal al unor persoane influente ori politic (santajarea adversarilor politici).
 2. Cate prostituate sunt angajate în structurile M.A.I.? Mentionam ca, in structurile informative precum Departamentul Informatii si Protectie Interna exista astfel de angajati care colecteaza informatii in sprijin operativ, interes personal al unor persoane influente ori politic (santajarea adversarilor politici).
 3. Cate persoane care dețin rolul de actor în filme pentru adulti sunt angajate în structurile M.A.I.(Aparat central, coordonare, subordonate Aparat Central M.A.I.) ?
 4. Cati angajați din structurile M.A.I. condamnati definitiv de o instanță de judecată cu obiect penal sunt, in continuare, menținuti în activitate în structurile M.A.I. (Aparat central, coordonare, subordonate Aparat Central M.A.I.) – a se observa si cazul polițistului Constantin Aurelian din DGPMB, mediatizat.
 5. Cati angajați din structurile M.A.I. care au comis, comit infractiuni sunt, in continuare, menținuti în activitate în structurile M.A.I. (Aparat central, coordonare, subordonate Aparat Central M.A.I.) – a se observa si cazul polițistului-pedofil Stan Eugen din DGPMB, mediatizat.
 6. Cati angajați din structurile M.A.I. care au comis, comit acte de agresiune fizica sunt, in continuare, menținuti în activitate în structurile M.A.I. (Aparat central, coordonare, subordonate Aparat Central M.A.I.) – a se observa si cazul polițistului comisar șef Stroe Marius din IPJ Gorj care si-a agresat soția, Stroe Angela Elena, fostă Tabacu, de la Secția Civilă a Tribunalului Gorj.
 7. Cati angajați din structurile M.A.I. care prezintă un real pericol pentru ei si pentru cei din jurul acestora (care prezintă comportament dezadaptativ în sensul Legii sănătății mintale nr.487/2002 si Ordin M.A.I. nr.23/2015 privind activitate de psihologie în M.A.I.) sunt, in continuare, menținuti în activitate în structurile M.A.I. (Aparat central, coordonare, subordonate Aparat Central M.A.I.) – cazul șefului IPJ Sibiu, Ivancea Tiberiu, intens mediatizat, care l-a destituit de 5 ori pe agentul Raduinea (ultima destituire datorindu-se faptului că seful IPJ Sibiu nu i-a aprobat paratului Raduinea raportul de invoire în ziua de 18.09.2018  în care cei 2 trebuiau să se prezinte în cauza 11746/306/2017);

Seful postului de poliţie, agentul şef principal Florin Ciontea din localitatea timişeană Banloc se află, în continuare, sub asediul amenzilor şi dosarelor penale declanşat de , care suportă tot mai greu faptul că prietenul sau, fostul primar Cornel Toţa, a pierdut alegerile locale.

Tupeul poliţistului a mers până acolo încât, la sfârşitul anului trecut, a dat buzna în primărie pentru a-i ameninţa atât pe primar, cât şi pe consilieri.

“Am călcat mulţi oameni grei pe cap!”, a ameninţat poliţistul, după ce a fost atenţionat să nu-şi mai lase turma de oi pe terenurile localnicilor, pentru că aceştia vin zilnic să se plângă.

“Atâtea înjurături şi ameninţări nu am auzit în viaţa mea! Nu este posibil că un poliţist să ameninţe pe toată lumea în primărie şi să spună că va face dosar penal oricui se ia de copiii săi. Practic, comuna este terorizată de acest om, care este aparat de uniformă. La primărie s-au adunat sute de amenzi neplătite, iar noi vom fi nevoiţi să le punem în executare”, ne-a dezvăluit un consilier local, cu precizarea că se pregăteşte o plângere penală pe numele poliţistului pentru abuz în serviciu. (Sursa: https://www.banatulazi.ro/exploziv-ce-ispravi-a-mai-facut-seful-postului-de-politie-din-banloc-dosar-penal-pentru-taierea-autorizata-a-unui-nuc-permis-suspendat-la-soferul-microbuzului-scolar/).

 1. Cati angajați M.A.I. urmariti/cercetați penal sunt înregistrați în evidențele structurilor M.A.I.?
 2. Cati angajați M.A.I. sunt pusi la dispozitie ca urmare a declanșării cercetarii/urmăririi penale respectiv trimiterii în judecată pentru fapte penale?
 3. Detaliat, procedeele/procedurile prin care Departamentul de Informații și Protecție Internă cercetează, verifica candidații la concursurile organizate de structurile M.A.I.
 4. Detaliat, normele/procedeele/ procedurile prin care Departamentul de Informații și Protecție Internă protejează angajații M.A.I.: corupti, care comit abuzuri și infractiuni .
 5. Detaliat, normele/procedeele/ procedurile prin care Direcția Generală Anticorupție a M.A.I. protejează angajații M.A.I.: corupti, care comit abuzuri și infractiuni .
 6. Detaliat, procedeele/procedurile prin care depistați angajații care tind spre un comportament dezadaptativ respectiv infracțional.
 7. Prevenirea comportamentului dezadaptativ/infracțional in randurile personalului M.A.I.

 

Cu stimă,

sef Departament Investigatii

 

 

Citeste in continuare

Parteneri

Știri calde

Actualitate1 minut ago

EXPLOZIV/<>

ICCJ a mentinut definitiv, pe data de 14 dec. 2018, achitarea episcopului greco-catolic de Oradea Virgil Bercea si al altor...

Actualitate1 minut ago

EXCLUSIV/CHESTORUL – SOFER VOICU MARIUS INDEPLINESTE ATRIBUTII DE MUSAMALIZARE SI FABRICARE DE PROBE IN DOSARELE POLITISTILOR

Modelul de integritate și înalt profesionalism al magistratului-judecator se încearcă a fi impus si celorlalti agenți ai statului de catre...

Actualitate1 minut ago

EXCLUSIV/SOLICITAM OFICIAL SI PUBLIC MINISTERULUI AFACERILOR INTERNE SA-SI DEZVALUIE ANGAJATII CU PROBLEME IN JUSTITIE SI PSIHICE!

Mastodontul ineficient Ministerul Afacerilor Interne, colos ce înghite, lunar, enorme fonduri bugetare de stat dovedește că este tot mai apropiat...

Actualitate2 minute ago

Consultantul politic din servicii

Nu a existat director al Serviciului Român de Informații, plin sau operativ, care să nu devină, la scurt timp de...

Actualitate2 minute ago

Ciolos, politica securistica si misterul celor 100 de zile

COMENTARIU DE BOGDAN TIBERIU IACOB (PRELUARE INPOLITICS.RO): Nu știm dacă fostul premier Dacian Cioloș e un om al serviciilor secrete,...

Actualitate2 minute ago

CEI MAI PROSTI SI NEPROFESIONISTI EXECUTORI JUDECATORESTI DIN ROMANIA II GASIM LA SOCIETATEA „PROFESIONALA” DOBRA, COSOREANU SI ASOCIATII DIN BUCURESTI

Joi a fost primit la adresa de email a redacției o „solicitare” a unei tutibide de la societatea executorilor judecătorești...

Actualitate2 zile ago

EXCLUSIV/SOLICITAM PUBLIC JUDECATORIEI SIBIU SA DISPUNA TRATAMENT MEDICO-PSIHIATRIC DE SPECIALITATE PENTRU „DUMNEZEUL SIBIULUI”, IVANCEA TIBERIU

În orice societate normala, între oameni se nasc si divergente de opinie. Principiul contradictorialitatii reprezintă un fundament pentru o societate...

Actualitate2 zile ago

DE ZIUA NATIONALA A ROMANIEI, JOHANNIS + DANCILA + BASESCU + PSD = „BIG LOVE” PENTRU MINISTERUL APARARII NATIONALE

România moderna se confruntă cu o lipsă acuta de apărare militara nationala. Militari putini si dotati precar, prost salarizati si...

Actualitate2 zile ago

EXPLOZIV/Lideri politici, ”sifoane” la ”Doi s’un sfert”!

Daca tot se fac ca respecta indicatiile primite de la partenerii straini de a nu-si mai spala rufele in public,...

Actualitate2 zile ago

A PLECAT STAPANUL „STANEI” POLITIA CAPITALEI…I-AU RAMAS „POLITISTII” SLUGARNICI SI BETIVI

In urma cu 3 saptamani ziarul Incisiv de Prahova v-a prezentat cum „fostul” șef al Poliției Capitalei, Voicu Marius, a...

Actualitate2 zile ago

Noi suspiciuni de blat Dragnea-Iohannis

Moțiunea de cenzură a PNL, introdusă și susținută tembel, nu face decât să-i ridice majorității PSD plus ALDE mingea la...

Actualitate2 zile ago

De ce ar trebui sa luam aminte la scandalul Popa-Ghita-Kovesi

COMENTARIU DE BOGDAN TIBERIU IACOB (PRELUARE INPOLITICS.RO): Între showurile mediatice ale ultimelor zile se numără cel produs de plîngerea penală...

Actualitate2 zile ago

POLUATORII PRINCIPALI AI MEDIULUI (PETROLISTII) FINANTEAZA ONG-URILE CARE PROTEJEAZA MEDIUL (EPISODUL VIII)

Pentru ca o afacere sa fie de succes este nevoie nu doar de foarte multi bani investiți ci de relații....

Actualitate3 zile ago

EXCLUSIV/LOVITURA DE TEATRU/ DIRECTORUL GENERAL ADJUNCT AL POLITIEI LOCALE PLOIESTI (PITARIU PAULA MARIA) NU A PUTUT SA FIE ADUS CU MANDAT LA TRIBUNAL CA S-A IMBOLNAVIT “SUBIT”

Asa cum dezvaluiam in articolul precedent “EXCLUSIV/DUPA ADRIAN VAIDA, UN ALT „OM” AL PRIMARULUI – DIRECTOR AL POLITIEI LOCALE PLOIESTI...

Actualitate3 zile ago

Viceprimarul Cristian Ganea devoaleaza fiecare minciuna a edilului-sef, Adrian Dobre/ Incapacitatea dovedita in a manageria aceasta urbe

Iata mesajul postat ieri seara  de Cristi Ganea pe Facebook: Dragi ploiesteni, indiferent ce simpatii politice aveti, este important sa...

Top Articole Incisiv