Connect with us

Actualitate

EXCLUSIV/I.P.J. SIBIU RECUNOAȘTE CĂ FACE TOT POSIBILUL SĂ-L „DECAPITEZE” PE AGENTUL DE POLIȚIE RĂDUINEA MARIAN./INREGISTRARI AUDIO/VIDEO

Incisiv

Publicat

pe

Lașitate! Frică! Incultură! Nesimțire! Mitocănie! Fariseism! Tupeu de borfaș! Predispus la a fi șantajabil/coruptibil!

Acestea sunt „calitățile” esențiale pentru a deveni „mahăr cu epoleți” în M.A.I. și Poliție dar, mai ales, în I.P.J. Sibiu… o recunoaște chiar IPJ Sibiu prin adresa nr.31035/09.0.2018 și, mai ales, M.A.I. și I.G.P.R-ul prin refuzul acestora de a răspunde la solicitările noastre (atașate).

Ca urmare a evidențierii publice de către ziarul Incisiv de Prahova a „războiului” inegal pornit de șeful IPJ Sibiu, Ivancea Tiberiu împotriva subordonatului său, agentul de poliție Răduinea Marian pentru „fapte disciplinare de o gravitate atât de mare încât nu pot fi cuantificate”.

        „Referitor la nerespectarea acestor prevederi legale si modalitatea de calcul a prejudiciilor aduse de catre politistii cercetati disciplinar, facem urmatoarele precizari:

Conform art. 60 alin. (4) din Legea nr. 360/2002 privind statutul politistului ,,La@ stabilirea sanctiunii se tine seama de activitatea desfasurata anterior, de imprejurarile in care abaterea disciplinara a fost savarsitd, de cauzele, gravitatea si consecintele acesteia, de gradul de vinovdtie a politistului. precum si de preocuparea pentru inlaturarea urmarilor faptei comise.”

Pornind de la textul de lege invocat si de la obiectul cercetarilor disciplinare efectuate asupra oricărui politist, aratam faptul ca prejudiciile de imagine aduse institutiei si politistilor care isi desfasoara activitatea in mod onest si cu respectarea legii, prin postarea unor inregistrari si comentarii in mediul on – line, precum si perturbarea activitatilor curente ale institutiei provocate de sarcini suplimentare pentru politistii implicati in cercetări prealabile si consilii de disciplina sau provocarea de disensiuni in cadrul colectivului de lucru prin comportament necorespunzator, materializate in solicitari ale colegilor de serviciu de a fi mutati din structura in care activeaza politistul cercetat, sunt doar cateva exemple de prejudicii necuantificabile in cifre sau procente. Cu privire la prejudiciile cuantificabile (absente de la serviciu, nerespectarea sarcinilor de serviciu, neglijentă in exercitarea atributiilor de serviciu, ctc.), acestea se individualizeaza in cuprinsul cercetarilor prealabile, insa prin prisma caracterului nepublic al cercetarilor disciplinare, ne aflam in ipostaza de a nu va putea furniza o situatie punctuala a prejudiciilor aduse de catre politistii cercetati.

Interesant este că și agentul de poliție, Răduinea Marian, a solicitat mutarea la Poliția Autostrăzi… tocmai ca să „nu mai fie disensiuni” iar colegii lui fricoși (precum Paroș Ciprian), care scriu orice, după dictarea șefului (prin controlori interni), să rămână liniștiți „alături de mult-iubitul Dumnezeu al Sibiului”. Numai că, pentru „perturbatorul liniștii”, Răduinea Marian, nu există nicio șansă de a-și găsi liniștea fiindcă șeful IPJ Sibiu e într-atât de supărat pe el că îl ține aproape numai ca să-l batjocorească. mai ales că Răduinea Marian a ales să se apere în procesul pe care Ivancea Tiberiu i l-a intentat pentru „postările-i rușinoase care-i denigrează imaginea”. Mai exact, prin lanțul de cercetări disciplinare dispuse de Ivancea Tiberiu împotriva lui Răduinea Marian reclamantul Ivancea vrea să-i arate judecătorului că pârâtul Răduinea a și fost sancționat disciplinar fiindcă „nu face ce vrea șeful”… că, dacă te pui contra vântului, te uzi. Discreditarea lui Răduinea Marian pentru faptul că e un om corect, care și-a făcut treaba conform legii nu cum au vrut și vor unii și alții.

Păi, dacă constituie abatere disciplinară faptul că șeful IPJ Sibiu te pârăște instanței de judecată iar la termenul de înfățișare îți pune piedici (nu aprobă nicio învoire pentru agentul Răduinea pentru ca acesta să se poată prezenta, conform citației, în fața instanței de judecată) și apoi, tot șeful IPJ dispune cercetarea disciplinară a pârâtului pentru „lipsă nemotivată de la serviciu”… în condițiile în care atât reclamantul cât și pârâtul au fost prezenți în sala de judecată. De noaptea minții până unde poate merge furia și răzbunarea șefului IPJ Sibiu!

Cât despre „implicarea șefului IPJ Sibiu în dosarele de cercetare disciplinară ale polițistului Răduinea Marian”, entitatea susține că „nu au fost plângeri înregistrate”. Nu au fost înregistrate la nivelul IPJ Sibiu, ci la IGPR și MAI care tac … să fie din cauză că Ivancea Tiberiu e, încă, „omul lui Coldea și al Laurei Codruța Kovesi”, fiindu-le tuturor frică de Ivancea Tiberiu? Tot ce se poate doar la funeraliile tatălui Laurei Codruța Kovesi (Dumnezeu să-l ierte!), Ivancea a stat chiar lângă ea și încerca să-i aline suferința provocată de această tragică pierdere…

Dar, controlori interni din IPJ Sibiu sunt „muți” când fac schimb de informații din dosarele de cercetare dispuse împotriva lui Răduinea de șeful IPJ Sibiu… atunci, nu mai este confidențială cercetarea disciplinară… doar când află presa liberă de ilegalitățile monstruoase din IPJ Sibiu. Exact ca în grupările de tip criminal organizat unde „totul e secret” iar „cine a mișcat în front, e ras” (atașăm filmări).

Apropos, stimabililor de la IPJ Sibiu care „ne rugați să avem în vedere texte din legea 360/2002”, poate vreți să aveți în vedere și Legea avertizorului public 571/2004 (că tot îl cercetați pentru postările publice pe polițistul Răduinea) unde, cercetarea dsiciplinară a avertizorului public este publică! Dar, poate vreți să aveți în vedere și deciziile CCR-ului (obligatorii, dealtfel, după publicare în Monitorul Oficial al României, potrivit art.147 Constituție): 637/2015, 172/2016, 225/2017, 818/2017, 166/2018 (nu mai repetăm „pentru o babă surdă” ce prevăd aceste decizii obligatorii).

Și, ca să nu fie vreun dubiu că „suntem părtinitori”, îi solicităm public polițistului Răduinea Marian să îl reclame pe șeful IPJ Sibiu, Ivancea Tiberiu, la șeful IPJ Sibiu, Ivancea Tiberiu, pentru imixtiunea acestui conducător în dosarele lui de cercetare disciplinară urmând ca șeful reclamat Ivancea ori șeful care soluționează reclamația polițistului Răduinea, Ivancea, să suspende cercetările disciplinare până la soluționarea sesizării. Astfel, nu veți mai putea susține că nu sunt înregistrate astfel de sesizări la nivelul IPJ Sibiu.

În concluzie, apreciem că se confirmă prin acest „răspuns” al IPJ Sibiu că șeful IPJ Sibiu, Ivancea Tiberiu, face tot posibilul să îl hărțuiască pe agentul Răduinea „până îl epuizează”, pentru ca apoi să îl destituie. În termeni de specialitate: hărțuirea psihologică la locul de muncă a „nesimțitului care l-a supărat pe șeful iubit al tuturor”. iar această hărțuire se datorează, în principal, lipsei de verticalitae, lașitate a acelor polițiști cărora le e frică de șeful IPJ Ivanea fiind părtași la toate acțiunile ilegale ale acestuia (să mai citiți și voi, cei din IPJ Sibiu, articolele: 45 din Legea nr.188/199, 4 și 5 din Legea nr.360/2002, art.22 și 23 din HG nr.991/2005)… fac bine la sănătatea mintală și la profesia polițistului onest, integru. (Alexandru Firicel – sef Departament Investigatii).

Actualitate

EXCLUSIV/POLITISTII DIN IPJ ILFOV LA PETRECERI IN TIMPUL PROGRAMULUI/FAZA OPINIILOR POLITICE SI TRANSMISIUNILOR LIVE DE LA VOLANUL MASINII DE SERVICIU (VII)

Incisiv

Publicat

pe

De

Sa continuăm seria de dezvăluiri cu privire la activitatea polițistului Anghel Mihai din cadrul Postului de Poliție Branesti, atunci când este în exercitarea atribuțiilor de serviciu, iar …..asa cum ne-am obișnuit deja, conducerea IPJ Ilfov nu stie, nu vede, nu aude căci de, este finul Primarului în functie de la Branesti. Oare acest domn polițist nu cunoaște statutul polițistului? Oare știe că polițistul nu își exprimă opinia personală în ceea ce privește clasa politică? Intr-adevar noi punem aceste întrebări retorice, răspunsul îl aflăm tot de la polițistul în cauză cu astfel de postari pe rețeaua publică de socializare Facebook. Privim aceste imagini și comentarii și ne minunam de ceea ce vedem, deoarece stim că domnia sa, polițistul, este vizat de o cercetare disciplinară precum și de o cercetare penală. Mândrie națională ce sa mai zicem, pe plan local acest polițist este intangibil.

Cu toate că, Poliția Română desfășoară o campanie de informare privind utilizarea telefonului mobil pentru toți participanții traficului rutier în ceea ce privește siguranta pe drumurile publice, acest domn polițist demonstrează contrariul prin faptul că posteaza live pe Facebook chiar din autospeciala MAI. Noi, cetățenii de rând ce să mai spunem? Ce exemplu oferă acest polițist tinerilor? Lăsăm așadar, opinia publică sa-si puna cuvântul…! Vom reveni. (Cristina T,).

N.R – Primarul din Branesti se lauda zilele trecute ca va interveni prin interpusi la ministra Carmen Dan pentru a ne stopa dezvaluirile. Bai, esti beat? Bai, esti nebun?….Ce treaba are MAI cu ziarul nostru? Tot ce s-a dezvaluit si ce se va dezvalui cu privire la acest subiect sunt aspecte din sesizarile penale care sunt intrumentate la diverse parchete din Bucuresti. Mare este „gradina”, continuarea poate sa o afle singur acest primar.

Citeste in continuare

Actualitate

EXPLOZIV/Sluga Lazar, fugarita de FSB!

Incisiv

Publicat

pe

De

Dezvaluirea in exclusivitate din urma cu doua zile a protocolului de cooperare semnat intre  Parchetul General al Romanie si Procuratura Generala a Federatiei Ruse a inflamat ca niciodata spiritele. La Moscova! Acolo unde devoalarea protocolului pe care il publicam azi integral si care cuporinde inclusiv intalniri punctuale cu privire la ”cooperarea in domeniul anticoruptiei” nu i-a picat deloc bine procurorului general Yuri Chaika, cel cunoscut si drept ”biciul lui Putin”. Astfel ca, dupa cum reiese din informatiile de ultima ora intrate in posesia noastra, de la Moscova s-a pus mana imediat pe telefon pentru a i se cere  direct socoteala lui Augustin Lazar. Cel care insa s-ar fi dat lovit de ceasul mortii, fugind cu o incapatanare demna de o cauza mai buna sa le raspunda emisarilor Moscovei si incercand sa paseze ”pisica moarta” a protocolului in curtea Serviciului de Cooperare Judiciara Internationala, Relatii Internationale si Programe.

Numai ca, baieti hotarati, fesebistii de la Moscova nu doar ca au insistat in ”fugarirea” lui Augustin Lazar, dar i-au mobilizat si pe colegii de la Ambasada Federatiei Ruse la Bucuresti in incercarea de a-l contacta in vreun fel pe procurorul general al Romaniei. Cel care intre timp era cautat si de partenerii americani, socati inca, dupa cum anuntam in urma cu doar cateva zeci de ore, de ”jocul dublu” al autoritatilor  romane. Si care la randul lor incercau sa afle de ce Augustin Lazar nu a avut ”bunavointa” de a anunta si partea americana atunci cand s-a apucat sa incheie protocolul de cooperare  tocmai cu Procuratura Generala a Federatiei Ruse! Astfel ca, disperat si prins intre ciocanul rusesc si nicovala americana, Augustin Lazar a avut o iesire publica personala fara precedent pentru aroganta cu care trimitea pana acum pe toata lumea la biroul de presa, recunoscand pe deplin existenta protocoalelor dezvaluite de noi!

”Nea Gusti”, raspunde-le, bre, la telefon!

Daca procurorul general al Romaniei ar avea vreun consilier mai de ”Doamne Ajuta” pe probleme internatioanle, cam acesta ar fi singurul sfat care ar trebui sa i-l dea! Pentru ca, atunci cand FSB-ul te cauta, fie si prin intermediul Procuraturii Generale de la Moscova sau a Ambasadei Federatiei Ruse la Bucuresti, tot te gaseste pana la urma! Si de altfel este si normal ca ”partenerii” rusi ai lui Augustin Lazar sa fie lamuriti despre ”scurgerea” unui document pentru care initiati ai sistemului felicita deja structura contrainformativa romana implicata in aceasta operatiune, pe cand Procuratura Generala de la Moscova are desigur cu totul alte ipoteze! Si atunci sa-i spuna Augustin Lazar ”biciului lui Putin”, procurorul general Yuri Chaika exact ceea ce a declarat public la Bucuresti si anume ca ”nu este vorba despre un protocol secret, ci documentul vizeaza doar cooperarea internationala”! Si procurorul general al Romaniei sa i se planga tot procurorului general al Federatiei Ruse ca ”orice interpretare tendentioasa reprezinta un atac la adresa Ministerului Public”. Cu toate ca nici rusii nu mai cred in lacrimile autovictimizatilor care pun vechea placa ”dai in mine, dai in fabrici si in uzine”… Pentru ca protocolul este semnat strict de procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, ci nu la ”adeziunea maselor” de lista tuturor procurorilor din cadrul Parchetului General…

Si Departamentul de Stat vrea lamuriri!

Dar este strict treaba lui Augustin Lazar cand isi va face curaj sa-l lamureasca pe omologul rus cum de a aparut acest protocol, fie el ”strict secret” sau ”nesecret” in ”National”. Ca si decizia de a continua sau nu cu evenimentele comune si mesele rotunde prevazute in program, din care prima ”sueta”  este prevazuta chiar pentru luna martie a acestui an. Ca, de, sfatuitori mai buni in lupta anticoruptie decat procurorii lui Putin chiar ca nu putea gasi Augustin Lazar in toata lumea! Pana atunci insa, cert este doar ca aparitia acestor protocoale reprezinta o lovitura nu doar pentru imaginea unei lupte anticoruptii care, iata, in mod cel putin surprinzator se duce implicit cu sprijinul hulitei Moscove, dar mai ales pentru parteneriatul romano-american. Sursele noastre sustinand ca emisarii Washington-ului ar fi cerut deja lamuriri despre ”mersul pe burta” al procurorului general in semnarea acestui protocol cu Moscova, fara instiintarea prealabila sau barem ulterioara si a Departamentului de Stat al SUA! Ceea ce din pacate nu face decat sa ”legendeze” o data in plus ”gena de sluga” a demnitarilor romani, inca de pe timpul Imperiului Otoman. Caci acum nici macar de vreun ”joc dublu” nu se poate vorbi. Si cum Augustin Lazar nu este nici pe departe singurul demnitar roman cu astfel de apucaturi, cateodata parca iti vine sa recunosti ca ne meritam statutul de ”colonie”…

O acopera pe Kovesi!

Pe de alta parte insa trebuie recunoscut franc ca prin aceasta iesire publica prin care recunoaste si implicit isi asuma protocoalele cu Moscova dezvaluite de ”National”, Augustin Lazar face un nou gest de veritabil ”kamikaze” in incercarea disperata de a o acoperi pe Laura Codruta Kovesi. Cea care, iata, tocmai acum cand se joaca ”la rupere” in operatiune de numire a sa in functia de procuror general european, numai de aparitia acestui nou scandal international nu avea nevoie! Pentru ca nu este deloc comod sa dai explicatii de ce, pe cand erai procurorul general al Romaniei ai semnat ”Protocolul privind cooperarea intre Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a Romaniei si Procuratura Generala a Federatiei Ruse , incheiat la Moscova, astazi, ziua 12, luna ianuarie, anul 2012, in doua exemplare, fiecare in limbile romana, rusa si engleza, toate exemplarele avand valoare de document original”.

Mai plecati la Moscova?

Dincolo de acest gest ”sinucigas”, Augustin Lazar trebuie sa raspunda totusi la telefoanele Moscovei! Nu de alta, dar in Protocolul asumat la Bucuresti in data de 18.12.2017 si la Moscova in data de 18.01.2018 , la punctul 3 privind anul 2019  se prevede clar organizarea unui ”seminar pe tema Competentele procurorilor  din Romania si Rusia in organizarea activitatii anchetatorilor si in supravegherea desfasurarii anchetelor. – Moscova, martie”. Nu de alta, dar ”biciul lui Putin” Yuri Chaika pare a fi  om serios si vrea probabil confirmarea pentru ”colaboratorii” romani de la Parchetul General care urmeaza sa ajunga peste nici o luna la Moscova, ca o fi rezervat camerele ”uninominal”… Ca altfel ce explicatie ar putea fi pentru nervozitatea emisarilor FSB care au inrosit firele cu Bucurestiul de alaltaieri incoace…? (Catalin Tache).

 

 

Citeste in continuare

Actualitate

Pentru “fratili” profesor de etica, don’ Florian “Corleone” (SRI), nu face nimeni și un serviciu de informații european?!

Incisiv

Publicat

pe

De

Nu înțeleg o chestie. De ce se zbate cineva sa înființeze un parchet european, căci asta înseamnă și legi penale europene, iar pentru “fratili” profesor de etica, don Florian “Corleone”, nu face nimeni și un serviciu de informații european?! Serviciu de informații care sa culeagă date pentru parchetul european condus de colega Laura “Nefertiti”?!
Apoi, dacă rețeta europeana ar lua modelul romanesc de succes, de ce nu fac ei și o Inaltă Curte de Casație și (In)justiție europeana, care sa fie condusa de un/o partenera de succes al celor doi “dottori”?!
Eu zic ca ar trebui sa inițiem înființarea acestor instituții rapid, cât mai suntem la conducerea UE, ca să nu așteptăm încă o suta de ani sau sa ne-o ia alții înainte?!, precizeaza cu umor englezesc, Mr® SRI, Florea Daniel. (Sava N.).
#iubescPatriotiiCareCopiazaLaDottorate

Citeste in continuare

Parteneri

Știri calde

Actualitate5 ore ago

EXCLUSIV/POLITISTII DIN IPJ ILFOV LA PETRECERI IN TIMPUL PROGRAMULUI/FAZA OPINIILOR POLITICE SI TRANSMISIUNILOR LIVE DE LA VOLANUL MASINII DE SERVICIU (VII)

Sa continuăm seria de dezvăluiri cu privire la activitatea polițistului Anghel Mihai din cadrul Postului de Poliție Branesti, atunci când...

Actualitate5 ore ago

EXPLOZIV/Sluga Lazar, fugarita de FSB!

Dezvaluirea in exclusivitate din urma cu doua zile a protocolului de cooperare semnat intre  Parchetul General al Romanie si Procuratura...

Actualitate5 ore ago

Pentru “fratili” profesor de etica, don’ Florian “Corleone” (SRI), nu face nimeni și un serviciu de informații european?!

Nu înțeleg o chestie. De ce se zbate cineva sa înființeze un parchet european, căci asta înseamnă și legi penale...

Actualitate16 ore ago

Adrian Dobre desfiintat de viceprim-ministrul Grațiela Gavrilescu: “Dacă vrei să nu te acoperi, definitiv, de ridicol, nu mai fi dobritoc!”

Viceprim-ministrul Grațiela Gavrilescu, președinte ALDE Prahova,  a scris, într-o postare pe Facebook, că Adrian Dobre “a plâns cu vorbe” la...

Actualitate16 ore ago

Audieri pe bandă rulantă la DNA Ploiești!

Audieri la Direcția Națională Anticorupție serviciul teritorial Ploiești într-un dosar care vizează foști și actuali directori ai Poliției Locale Ploiești!...

Actualitate16 ore ago

Andra Botez, preşedinta Curţii de Apel Ploieşti: „Trebuie să dăm semnalul că dorim ca justiţia să nu mai fie o problemă a societăţii româneşti!”

Curtea de Apel Ploiești și-a prezentat, în data de 18 februarie 2019, bilanțul activității pentru anul 2018, în prezența președintelui...

Actualitate1 zi ago

OPINIE/Incercarea de salvare de la pușcărie a penibilei Cristina Tarcea

Devine tot mai evident ca forte oculte incearca sa o salveze pe traficanta de influenta si santajista Tarcea de raspunderea...

Actualitate1 zi ago

EXCLUSIV/POLITISTII DIN IPJ ILFOV LA PETRECERI IN TIMPUL PROGRAMULUI/FAZA AGRESIUNILOR (VI)

Agent Șef Principal Anghel Mihai din cadrul Postului de Poliție Branesti, IPJ Ilfov (finul Primarului în functie) După cum se...

Actualitate1 zi ago

Daca Kovesi ajunge procuror sef european o ia consilier pe Monica Macovei. Dosar 40 de mil. euro pe numele lui Macovei la DNA a inchis de Kovesi

Zbaterea Monicai Macovei pentru a o avea pe Laura Codruta Kovesi in pozitia de procuror sef european vine ca urmare...

Actualitate1 zi ago

Jurnalistul Radu Teodor Soviani anunta dezvaluiri incendiare despre despre accidentul mortal produs Silviu Deatcu, fost șef al SRI Prahova, despre protocolul SRI-ASF și despre mersul anchetei

Soferul drogat și băut care l-a ucis duminică, 17 februarie 2019 pe Alin, un tânăr de 28 de ani, pe...

Actualitate1 zi ago

Raport de hartuire sexuala la ”mascati”!

Iata ca in ciuda ”autosesizarii” in ritm de melc a conducerii Ministerului de Interne cu privire la existenta unui serviciu...

Actualitate1 zi ago

Cum ar putea fi anchetată Kovesi, fără Kovesi

Iată o întrebare extrem de actuală. În calitate de suspectă pentru trei infracțiuni, Laura Codruța Kovesi nu a fost niciodată...

Actualitate2 zile ago

EXCLUSIV/JUDECATOAREA MIU LAVINIA NUSA DE LA TRIBUNALUL PRAHOVA STOPEAZA PRACTICILE DNA ST PLOIESTI/ MITA LA DGIPI/ COD ROSU

Iata ca dupa ce am laudat profesionalismul si curajul judecatoarei Savu Crsitia Alina de a stopa practicile DNA ST Ploiesti...

Actualitate2 zile ago

EXCLUSIV/Ginel Preda, adjunctul șefului Poliției Prahova, in echipa “Hashtag #rezist”

Comisarul șef Ginel Preda, actualul adjunct al comandantului Poliției Prahova Eduard Mirițescu, a fost împuternicit în această funcție pe data...

Actualitate2 zile ago

EXCLUSIV/POLITISTII DIN IPJ ILFOV LA PETRECERI IN TIMPUL PROGRAMULUI/FAZA ORGANIGRAMELOR “UMPUTE” CU RUDE (V)

In articolul din data de 11 februarie 2019, Incisiv de Prahova a dezvaluit cum politisti din IPJ Ilfov participa la...

Top Articole Incisiv