Connect with us

Actualitate

EXCLUSIV/LEGATURI BOLNAVICIOASE/ACOPERITII DIN SISTEME

Publicat

pe

Zilele acestea asistam, in calitate de spectatori, la o piesa de teatru care va lasa urme adinci in economia Romaniei si nu este exclus ca urmarile acestui „vodevil” sa dea directia de progres sau regres a Patriei.

Ma refer la disputa din cadrul PSD in care lideri marcanti au sarit la beregata sefului partidului-Liviu Dragnea.

Precizez din capul locului ca nu sunt un sustinator al PSD-ului si cu atit mai putin al lui „Livache”. Totusi campania dusa impotriva acestuia pe toate caile, de cei care sunt convinsa ca nu in numele Romaniei se lamenteaza, m-a determinat sa arat niste fapte. Unele uitate, altele nestiute, altele nebagate in seama dar mai ales sa arat conexiunile care leaga aceste lucruri si care dau o intelegere a evenimentelor, care altminteri par niste luari de pozitie in numele onoarei. Despre onoarea „macanitorilor” contestatari ai lui „Daddy” apreciati dvs. dupa lectura citorva rinduri.

Incep cu evenimentele actuale.

-” Fi Rea” (Vrinceanu pe numele de fata) Gabriela, primar al Bucurestiului, se face purtatoarea de cuvint al asa zisului „grup de dizidenti din PSD” cerindu-i sefului partidului sa faca „un pas in spate ” pentru a nu decredibiliza partidul si implicit Guvernul sustinut de coalitia PSD – ALDE. Argumentul principal al acestei cereri este condamnarea lui Dragnea Liviu in prima instanta pentru infractiuni de risul curcilor, dar care sunt un excelent pretext pentru atacul declansat.

– 10.august 2018- asa zisul miting al „diasporei” la care Jandarmeria intervine (legal dar tirziu dupa parerea mea). Interventia jandarmilor provoaca o mare dezbatere publica atitata partinitor de Presedintele K.W.Johannis, fapt care il face sa iasa public pe Prefectul Bucurestiului-Cliseru Speranta. Aceasta iesire publica a Prefectului nu lamureste nimic din cele petrecute in Piata Victorei la 10.08.2018, in schimb deschide noi perspective de contestare a actiunii Jandarmeriei si mai mult il ataca indirect pe ministrul de interne Dan Carmen. In aceiasi nota intervine si Parchetul General condus de dl.Lazar A. care declanseaza o ancheta in care se decide rapid vinovatia sefilor Jandarmeriei cu privire la derularea interventiei de restabilire a ordinei. Insinuarile Prefectului, fara a spune  ceva clar, au determinat reactia lui Dragnea Liviu care a cerut clarificarea situatiei. „Fi Rea” sare in apararea Prefectului , acuzind practic interventia Jandarmeriei impotriva hoardelor care au atacat Guvernul.

In mare acestia sunt actorii. E foarte util sa le vedem motivatiile pentru pozitionarea in care se afla in acest conflict.

  1. „Fi Rea” Gabriela -consoarta primarului din Voluntari, Pandele Florentin Costel- nasita politic de „nemuritorul” Isarescu Mugur, eternul guvernator al BNR si in umila mea parere cel mai cumplit blestem abatut asupra Tarii.
  2. Pandele Florentin Costel-sotul doamnei Primar al Bucurestiului- absolvent al Institutului de Marina din Constanta. Coleg cu fostul Presedinte al Romaniei Basescu T. Domnul Pandele a fost cercetat impreuna cu actualul Prefect al Capitalei (Cliseru Speranta) pentru vinzarea ilicita a opt nave maritime. Dosar incheiat fara a ajunge la judecata, de DNA, condus de Plagiatoarea Sufragerista cu toate ca prejudiciul cert adus Romaniei a fost de 118 985 588 USD.
  3. Cliseru Speranta,  (director economic al S.C. Petromin SA la acel moment) acuzata impreuna cu Pandele Florin  de  vinzarea ilegala a celor opt nave maritime  romanesti, conform rechizitoriului Parchetului si care ulterior a fost clasat de DNA. Doamna este casatorita cu Cliseru Iulian. Este necesar sa ne aplecam putin si asupra dumnealui fiindca in acest moment legea offshore provoaca multe nemultumiri iar domnul Cliseru a fost  la conducerea Autoritatii Competente de Reglementare a Operatiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagra,  pe functia de vicepresedinte din octombrie 2017 pina in 05.iunie 2018 cind a solicitat incetarea contractului. In aceasta perioada, ca urmare a functiei detinute a avut acces la informatii strict secrete privind zacamintele din Marea Neagra si ofertele facute de firmele interesate in exploatarea lor. Ca un amanunt esential amintesc ca inainte sa vina in pozitia  de vicepresedinte al ACROP, dl. Cliseru a fost angajat cu un salariu de top in multinationale care acum se bat pentru a cistiga licente de exploatare a hidrocarburilor din Marea Neagra. Tot d-na Cliseru a ocupat multe functii ca apropiat al famigliei Pandale-FI Rea- fost consilier al parlamentarei Fi Rea Gabriela si este membru in consiliul de administratie al urmatoarelor companii infiintate de Primaria Capitalei:

– Compania Municipala Paza si Securitate Bucuresti S.A.
– Compania Municipala Dezvoltare Durabila Bucuresti SA

In plus, Speranta Cliseru a fost numita in luna august administrator provizoriu in Consiliul de Administratie al RATB in locul domnului Catana Dumitru. Acesta provenind tot din pepinira lui Basescu T…..fost coleg cu marinarul…vopsit in ofiter DIPI,,,cu stagiu la IGPR..ajuns SEF al IPJ Constanta.si pensionat fortat de catre chestorul Dascalu Ioan, secretar de stat la acea vreme in MAI, pentru rezultatele „deosebite” obtinute.

Afirm cu certitudine ca toata agitatia este spre al scoate din scena pe Dragnea Liviu care nu a cedat presiunii firmelor straine pentru scaderea redeventelor din exploatarea hidrocarburilor aflate in Marea Neagra si aducerea unei alte persoane care sa fie receptive si obedienta la doleantele firmelor straine de a-si creste profitul pe spate averii nationale a Romaniei.

Disperarea acestor firme trebuie sa fie imensa de au scos la inaintare persoane cu „acoperire” si legendate atit de bine ca :Fi Rea, Tudose, Stanescu, Ciolacu, Badalau..etc.

Sper ca Romania sa fie respectata ca tara …dar pentru asta avem nevoie de politicieni curati si de o justitie corecta.

Parafrazind un prieten…zic : „fie sa fim”! (Cerasela N.).

 

Actualitate

Actrița, cîntăreața și topmodelul Ramona Bădescu, cea mai cunoscută româncă din Italia, s-a înscris în partidul lui George Simion.

Publicat

pe

De

(Preluare Inpolitics):

Aceasta a spus că a venit alături de AUR pentru a depune toată iubirea sa pentru țară și pentru românii din diaspora, care au nevoie de sprijin.
„Trăiesc de 33 de ani la Roma, departe de țară, dar întotdeauna am fost aici cu gândul. Întotdeauna sângele meu a fost sânge de româncă. De fiecare dată am luptat pentru dreptatea românilor. De multe ori am fost priviți cu răutate, cu prejudecăți. De multe ori am primit amenințări cu moartea. De multe ori românii erau un popor despre care nu se știa. Acum știu, pentru că noi ne-am câștigat o identitate, identitatea românească. Acum luptăm și luptăm uniți”, a afirmat Ramona Bădescu, potrivit unui comunicat al AUR.

Citeste in continuare

Actualitate

Primărița din Cîmpulung, userista Elena Lasconi, și-a anunțat oficial disponibilitatea pentru a candida la prezidențialele de anul viitor și de a deveni prima femeie președinte a României

Publicat

pe

De

(Preluare Inpolitics):

”Eu îmi doresc să unesc poporul” a spus Elena Lasconi într-un interviu pentru Antena 3.

”Eu nu m-am gîndit nicio secundă la chestia asta, oricum mi se pare o pălărie prea mare. Dar eu am intrat (în politică, probabil n.n.) ca să fac bine pentru țară. Și dacă aș ști că aș putea să schimb în bine țara, aș face orice. Deci aș face orice pentru asta, inclusiv aș candida la prezidențiale. Așa, sună frumos, visăm frumos… să fiu prima femeie președinte a României” a spus ea.

O declarație interesantă a fost cea potrivit căreia ”o să fie din ce în ce mai urîte atacurile și deja am semnale, știu ce urmează să se pregătească, alte mizerii”.

Citeste in continuare

Actualitate

Caracteristicile cheie ale frigiderelor destinate camerelor de hotel

Publicat

pe

În era turismului modern, confortul oferit de camerele de hotel este esențial. Unul dintre elementele care contribuie la această experiență este frigiderul. În mobilarea camerei de hotel, valoarea minibarului este inestimabilă. Clienții apreciază atât faptul că au băuturi răcoritoare la rece, cât și funcționalitatea unui astfel de produs pentru depozitarea corectă a medicamentelor sau cosmeticelor. Experiența generală este îmbunătățită pentru fiecare client în parte de existența unui frigider destinat camerelor de hotel, cu un nivel de zgomot redus.

Explicăm în continuare care sunt caracteristicile cheie ale frigiderelor destinate camerelor de hotel, aspecte necesare pentru ca afacerea ta să fie prosperă.

Tipuri de frigidere perfecte pentru o cameră de hotel

Frigiderele pentru camera de hotel mini pot fi ideale, au suficient spațiu pentru depozitarea alimentelor necesare pentru o scurtă ședere. Pe de altă parte, camerele mai mari pot beneficia de frigidere pe măsură, care pot oferi mai mult spațiu de stocare și opțiuni suplimentare, precum compartimente separate pentru băuturi sau congelator. Dimensiunea frigiderului poate influența confortul și satisfacția oaspeților, oferindu-le posibilitatea de a-și păstra alimentele și băuturile preferate în mod convenabil în cameră.

Un alt aspect important de luat în considerare este tipul de frigidere în funcție de design și caracteristici. Pentru camerele de hotel frigiderele cu uși de sticlă pot fi o opțiune atractivă. Acestea pot crea o atmosferă plăcută și pot permite oaspeților să vadă ce conțin înainte de a deschide ușa. Pe de altă parte, pentru camerele de hotel standard frigiderele cu ușă clasică pot fi mai potrivite, oferind funcționalitatea necesară la un cost redus. Caracteristici suplimentare, cum ar fi dispozitivul de gheață sau opțiunile de răcire rapidă, pot adăuga un plus de confort și rafinament pentru oaspeți.

Frigiderul ales pentru o cameră de hotel trebuie să se integreze armonios cu restul mobilierului și decorului. Aspectul trebuie să fie luat în considerare în funcție de dimensiune, formă, culoare și stil, pentru a se potrivi esteticii camerei. În special în camerele de hotel mai mici, un design compact și modern este un plus, creând o atmosferă plăcută și spațioasă. Există un astfel de produs care întrunește toate aceste calități, un minibar frigider hotel de 40 litri, alb, cu raft de sticlă și ușă reversibilă.

Eficiență energetică

Eficiența energetică este un aspect crucial la achiziția frigiderelor pentru camerele de hotel. Un aparat eficient din punct de vedere energetic nu doar că reduce costurile de operare, ci contribuie și la protejarea mediului. Este recomandată alegerea unui model cu o clasificare energetică bună, pentru a minimiza consumul de energie și a reduce impactul asupra mediului.

Mentenanță și durabilitate

Frigiderele destinate camerelor de hotel sunt produse care au o durată de viață mare, mai ales dacă sunt întreținute corespunzător și funcționează corect. Este important ca aparatul să fie durabil și să necesite o întreținere minimă. Materialele rezistente la uzură și coroziune, cum ar fi oțelul inoxidabil, pot crește durabilitatea frigiderului. De asemenea, este recomandat ca acesta să aibă o funcție de auto-dezghețare, pentru a reduce necesitatea întreținerii frecvente.

Caracteristici suplimentare

Funcționalitatea și caracteristicile suplimentare pot fi luate în considerare în funcție de nevoile hotelului și ale oaspeților săi. De exemplu, pot fi avute în vedere beneficii suplimentare la achiziție, prezența unor compartimente speciale pentru băuturi sau alimente, reglarea temperaturii, sistemul de răcire sau nivelul de zgomot produs. Unele frigidere vin chiar și cu funcții precum afișajul digital sau controlul temperaturii, care pot fi utile pentru oaspeți, în special pentru cei care au nevoie să păstreze la anumite temperaturi unele medicamente sau produse cosmetice.

Când discutăm despre nivelul de zgomot produs de un frigider, trebuie să ținem cont de confortul oaspeților, în special în timpul nopții. Este important să alegem un tip de frigider care să asigure liniștea și confortul în camera de hotel. Există diferite niveluri de zgomot, iar un frigider cu nivel redus de zgomot precum un minibar hotel absorbție 40 Eco, de 38 de litri, cu nivel de zgomot 0 db, poate fi preferat pentru a nu deranja somnul oaspeților.

În concluzie, alegerea unui frigider destinat unei camere de hotel trebuie să fie un proces bine gândit și informat. Factorii-cheie precum tipul de frigider, designul, eficiența energetică, întreținerea și durabilitatea sunt esențiali pentru a asigura confortul și satisfacția oaspeților. Nu uitați, alegerea corectă a frigiderului poate face diferența în experiența oaspeților!

Citeste in continuare

Aveți un PONT?

ARTEHNIS

Cel mai complet ziar de investigații dedicat cititorilor din România.
Aveți un pont despre fapte de corupție la nivel local și/sau național?
Garantăm confidențialitatea!

Scrie-ne la Whatsapp: 0735.085.503
Sau la adresa: incisiv.anticoruptie@gmail.com
Departament Investigații - Secția Anticorupție

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Știri calde

Exclusiv2 ore ago

Reeditarea mafiei lui „Portocala”/Noi detalii despre actuala mafie a procurorului ”Portocală” ies la iveală!(I)

„Jurnalistul” de șantaje Catalin Stavri, purtătorul de cuvânt pe afaceri murdare al primarului Volosevici/DOCUMENTE/Inregistrari audio (IV) Boși, locotenenți, soldați: Mafia...

Exclusiv13 ore ago

SANTAJELE MAFIEI CU AUTORITATI ale statului roman/Grupul de crima financiar – organizata locala cu sprijinul politistilor corupti si cu sprijinul parchetelor si instantelor/Documente si inregistrari audio, in exclusivitate/Azi, orele 13.00

Noua mafie a lui Portocală, prejudicii de milioane de euro! Noi detalii despre mafia procurorului ”Portocală” ies la iveală! Contractele...

Exclusiv13 ore ago

Demersul studenților de la Academia de Poliție „A. I. Cuza”- continuă!!!

În urma ultimului incident declanșat de focarul de toxiinfecție alimentară ce a durat mai bine de 10 zile, timp în...

Exclusiv2 zile ago

Cel mai mare secret al Mafiei din adevarata „mafie a gunoaielor din Prahova” va fi deconspirat, luni, 04.12.2023, orele 13.00/Politisti corupti cu functie de conducere din MAI si I.P.J. Prahova – complici la santajele gruparii de criminalitate economico-financiar organizata pe care o acopera in acest judet/DOCUMENTE SI INREGISTRARI AUDIO –  IN EXCXLUSIVITATE

Articol pentru cititori dar, in special, O SCRISOARE DESCHISA pentru: Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu precum si pentru si/sau in...

Exclusiv2 zile ago

Mai poti sa respecti un grad de chestor, cand vezi ca un necunoscut e facut chestor, la 34 ani?

Purtatorul de vorbe al IGPR a fost avansat la gradul de chestor, la 34 ani. Nascut in ’89, cu Academia...

Exclusiv2 zile ago

Nici în 2023, cei care conduc MAI nu au fost capabili să creeze un sistem de recrutare la județul de înscriere/Incompetența a ucis un polițist la Constanța

Remus, un tânăr de 22 de ani, din Vâlcea, care a absolvit Școala de Agenți de Poliție Câmpina, promoție 2023,...

Exclusiv5 zile ago

Caracatita BUZATU si Justitia Sa Privata: TRIBUNALUL VASLUI, ultima veriga de lupta impotriva coruptiei generalizate, inainte de Consiliul JAI

Dupa acuzele aduse de la nivelul conducerii aliantei Nord-Atlantice, prin pozitia ferm si autoritar exprimata de secretarul general adjunct NATO,...

Exclusiv5 zile ago

VICTORIE ZDROBITOARE ÎN INSTANȚĂ, A POLIȚISTULUI CĂNĂRĂU ÎMPOTRIVA POLIȚIEI NEAMȚ. FIȘE DE EVALUARE ANULATE DE JUDECĂTORI pe bandă rulantă

Unul dintre cei mai cunoscuți (și cei mai hărțuiți) polițiști din Neamț, lider al Sindicatului Europol, Ioan Cănărău, a obținut...

Exclusiv6 zile ago

Putem discuta despre managementul defectuos în ceea ce privește planificarea polițiștilor în serviciu și de tronsoane de drumuri naționale neacoperite

Polițiștii giurgiuveni au protestat ieri pentru a opta oară în fața sediului IPJ Giurgiu față de decizia de modificare a...

Exclusivo săptămână ago

Consiliul de administrație și Senatul Academiei de Poliție “A. I. Cuza” au luat decizia: Academia de Poliție “A. I. Cuza” a fost închisă până la finalul anului

Academia de Poliție “A. I. Cuza” a fost închisă până la finalul anului, dezvaluie cei de la sindicatul Europol. După...

Exclusivo săptămână ago

Gruparea de crima organizata locala acoperita de mafia din IPJ Prahova si de la varful MAI a fost devoalata pana si de avocati, in instanta

Ploiești: „Jurnalist” de șantaje, purtătorul de cuvânt pe afaceri murdare al primarului Volosevici/Inregistrari audio (IV) Ticăloșie deghizată în bune intenții!/Masca...

Exclusivo săptămână ago

Care este asemănarea dintre un penitenciar și Academia de Poliție „A. I. Cuza”?/Umilințe, nerespectarea stimei de sine, înjosire și căprărie pana si pentru studentele din Academie

Întrebare de Radio Erevan: Care este asemănarea dintre un penitenciar și Academia de Poliție „A. I. Cuza”? Răspuns corect: paturile...

Exclusiv2 săptămâni ago

Ploiești: „Jurnalistul” de șantaje Catalin Stavri, purtătorul de cuvânt pe afaceri murdare al primarului Volosevici/Inregistrari audio (III)

Boși, locotenenți, soldați: Mafia din interiorul Poliției Române, filiala Prahova Poluarea și corupția au fost mereu în topul problemelor din...

Exclusiv2 săptămâni ago

Un pericol zilnic la sănătatea studenților și angajaților de la Academiei de Poliție „A. I. Cuza” din București

Dacă aceste imagini vi se par că seamănă cu secvențele de Gaza, pe care le-am văzut în ultimele săptămâni la...

Exclusiv2 săptămâni ago

DOCUMENTE PARCHET/Ploiești: „Jurnalist” de șantaje, purtătorul de cuvânt pe afaceri murdare al primarului Volosevici/Inregistrari audio (II)

Boși, locotenenți, soldați: Mafia din interiorul Poliției Române, filiala Prahova Poluarea și corupția au fost mereu în topul problemelor din...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv