Connect with us

Actualitate

EXCLUSIV/COLDEA E DISPERAT/Incercarea directorului SRI de reformare a Serviciului e reala

Publicat

pe

Coldea disperat? Isi trimite Bostanii în emisiuni? Joi seara am urmărit cu mare interes emisiunea de la B1 a Nadiei Ciurlin. Aveam informați că vor fi doar doi invitati: Lavinia Cotofana si Radu Soviani si se vor face dezvăluiri extraordinare. Va fi făcută publică dovada încercării de reformare a SRI sub conducerea directorului Hellvig si totodata se va dovedi ticăloșia SRI-ului lui Coldea si a unor instituții extrem de importante din justitie, cum ar fi CSM, IJ si ICCJ. Emisiunea a început socant. Cu un schimb de replici între moderatoare si invitati. Am observat în live surprinderea Laviniei Cotofana si a lui Radu Soviani când moderatoarea a inceput cu alte subiecte. De altfel, Lavinia Cotofana, o persoana extrem de directă a si intrebat-o în direct pe modelatoare daca a schimbat tema emisiunii, precizând că a acceptat invitația strict pentru a vorbi de cazul sau, cu atât mai mult cu cât era ziua de naștere a fiicei sale, THEODORA.. Soviani a confirmat, arătând chiar ca pleaca din emisiune daca se schimba subiectul. Ce s-a întâmplat ulterior a fost halucinant. Marius Bostan, fostul ministru al Telecomunicatiilor, promotor si apărător al legilor Big Brother a încercat, chiar uzitand de obrăznicii, sa deturneze discuția de la Protocoale si cazul judecatoarei Cotofana, insinuand inca o data ca aceasta ar avea legătură cu Serviciile, intreband-o repetat cum a ajuns magistrat. LAVINIA Cotofana i-a explicat că a absolvit o facultate, a susținut un examen de admitere în magistratură, a urmat cursurile INM doi ani, a susținut examen de absolvire si examen de definitivat.

COLDEA E DISPERAT de a ajuns sa-si trimita oamenii, ne referim la Bostan, sa oprească discuția despre Protocoale (Bostan nu a mai apărut public de multă vreme). Totusi, judecatoarea Lavinia Cotofana a prezentat un document emis chiar de Inspecția Judiciară din care rezulta admiterea de către aceasta institutie a utilizării Protocoalelor în cazul mazilirii ei pentru a se ascunde infracțiunile din sistemul judiciar, in direct la emisiunea B1 moderata de Nadia Ciurlin de joi, 20 septembrie, orele 20.00. A facut referire la un înscris emis chiar de SRI. Credem că aceasta a fost miza lui Coldea. Sa împiedice aflarea de către public a adevărului. Dar cea mai importantă concluzie la care noi am ajuns e urmatoarea:

Cazul Lavinia Cotofana si înscrisul emis recent de SRI arată că încercarea directorului SRI de reformare a Serviciului e reala. Evident Coldea si ceilalti paraditori vor face încercări disperate sa nu se intample aceasta reformara astfel cum s-a observat în emisiune. Pentru asta, își vor activa toate sursele, chiar dacă se vor face de ras. NU CONTEAZĂ ASTA, CONTEAZA doar ca adevarul sa nu se afle si cei vinovati sa nu răspundă. Dar de departe cea mai tare declarație a fost a senatorului liberal, Daniel Fenechiu, membru al Comisiei pentru combaterea corupției , cercetarea abuzurilor și petiții din cadrul Senatului care a vorbit un direct despre cazul judecatoarei Cotofana. Acesta a arătat că toți membrii Comisiei, indiferent de partidul din care fac parte, PSD, PNL, USR, UDMR au constatat că excluderea din magistratură a judecatoare Cotofana este un ABUZ IMENS, ca toti au constatat că această are statut de avertizor de integritate începând cu data se 01.02.2016 si  fix pentru actul de avertizare publică, desi beneficiază de protecția legii, dna judecator a fost exclusă din magistratură. Ne întrebăm si Noi? Cand i se va face dreptate acestei judecatoare cu J mare? De ce pedepsiti oameni nevinovati ca sa aparati infractori? O fi societatea noastră chiar atât de bolnavă? NOI SPERAM CA NU. ASTEPTAM CA ICCJ sa faca dreptate in acest caz revoltător cat mai curând posibil.

Datorita “deturnatorului” Bostan, opinia publica a fost pentru un moment privata de a cunoaste continutul inscrisului emis de SRI. Promitem sa facem demersurile legale pentru ca INCISIV DE PRAHOVA sa va prezinte in exclusivitate acest document! (Paul D.).

N.R. Documentul prrezentat de judecatorul Lavina Cotofana este raspunsul dat la cererea dansei de catre Inspectia Judiciara prin care aceasta institutie admite ca a primit informatii de la SRI dar, sustine ca  nu i le poate pune inca la dispozitie, intrucat nu a fost inca decalsificat Protocolul cu SRI.

Datorita surselor noastre eficiente, am intrat si in posesia cererii adresate de Judecator Lavinia Cotofana inspectiei Judiciare.

CERERE IJ 26 IULIE 2018

210 P

Actualitate

Muzeul Județean de Artă Prahova „Ion Ionescu-Quintus“ din Ploiești va fi locul de desfășurare al celei de-a cincisprezecea ediții a Bienalei Internaționale de Gravură Contemporană „Iosif Iser“.

Publicat

pe

De

 Vernisajul va avea loc miercuri, 6 decembrie 2023, începând cu ora 17.00, pe B-dul Independenței nr. 1.
 Bienala adună peste 458 de lucrări din 44 de țări, create de 290 de artiști, oferind o varietate de stiluri și tehnici în gravura contemporană. Expoziția include lucrări realizate prin diverse metode, de la litografie la serigrafie și abordări digitale, oferind vizitatorilor ocazia de a explora tendințele actuale în arta gravurii.
 Un juriu format din experți în artă, precum Pavel Șușară, Florin Sicoie și Valter Paraschivescu, va evalua lucrările expuse.
 Bienala este un spațiu de întâlnire pentru artiști și iubitori de artă, promovând dialogul și aprecierea pentru gravura contemporană.
 Premiile, oferite de diverse instituții, recunosc realizările artistice în diverse categorii. Lucrările premiate și cele donate vor fi adăugate la colecția Muzeului de Artă din Ploiești, contribuind la colecția acestuia.
 Muzeul Județean de Artă Prahova „Ion Ionescu-Quintus“ organizează acest eveniment pentru a sprijini și promova arta contemporană. Bienala „Iosif Iser“, începută în 1993, este un eveniment important pentru comunitatea artistică, atât în România, cât și la nivel internațional.
 Pentru mai multe informații, contactați Departamentul de Servicii Educaționale, Relații Publice și Documentare la Muzeul Județean de Artă Prahova „Ion Ionescu-Quintus“ la numărul de telefon 0244 52 22 64 sau prin e-mail la office@artmuseum.ro.
Ar putea fi un element grafic cu text care spune „CONSILIUL JUDEȚEAN PRAHOVA Uniunea Artiştilor Plastici din România MUZEUL JUDETEAN ARTĂ PRAHOVA MM „ION IONESCU-QUINTUS" IONESCU- Bienala Internaț›ională de Gravură Contemporană „losif Iser" The "losif Iser" International Contemporary Engraving Biennial Exhibition Ediția a XV-a, 2023 The Fifteenth Edition, 2023 SEC XV decembrie 2023- martie 2024 Sponsori: Vernisaj, 6 decembrie 2023, ora 1700 BES BE&SE Avocatu România AGERPRES Parteneri media: AMOS NEWS Actualitatea ArkeFapte”
Citeste in continuare

Actualitate

Actrița, cîntăreața și topmodelul Ramona Bădescu, cea mai cunoscută româncă din Italia, s-a înscris în partidul lui George Simion.

Publicat

pe

De

(Preluare Inpolitics):

Aceasta a spus că a venit alături de AUR pentru a depune toată iubirea sa pentru țară și pentru românii din diaspora, care au nevoie de sprijin.
„Trăiesc de 33 de ani la Roma, departe de țară, dar întotdeauna am fost aici cu gândul. Întotdeauna sângele meu a fost sânge de româncă. De fiecare dată am luptat pentru dreptatea românilor. De multe ori am fost priviți cu răutate, cu prejudecăți. De multe ori am primit amenințări cu moartea. De multe ori românii erau un popor despre care nu se știa. Acum știu, pentru că noi ne-am câștigat o identitate, identitatea românească. Acum luptăm și luptăm uniți”, a afirmat Ramona Bădescu, potrivit unui comunicat al AUR.

Citeste in continuare

Actualitate

Primărița din Cîmpulung, userista Elena Lasconi, și-a anunțat oficial disponibilitatea pentru a candida la prezidențialele de anul viitor și de a deveni prima femeie președinte a României

Publicat

pe

De

(Preluare Inpolitics):

”Eu îmi doresc să unesc poporul” a spus Elena Lasconi într-un interviu pentru Antena 3.

”Eu nu m-am gîndit nicio secundă la chestia asta, oricum mi se pare o pălărie prea mare. Dar eu am intrat (în politică, probabil n.n.) ca să fac bine pentru țară. Și dacă aș ști că aș putea să schimb în bine țara, aș face orice. Deci aș face orice pentru asta, inclusiv aș candida la prezidențiale. Așa, sună frumos, visăm frumos… să fiu prima femeie președinte a României” a spus ea.

O declarație interesantă a fost cea potrivit căreia ”o să fie din ce în ce mai urîte atacurile și deja am semnale, știu ce urmează să se pregătească, alte mizerii”.

Citeste in continuare

Aveți un PONT?

ARTEHNIS

Cel mai complet ziar de investigații dedicat cititorilor din România.
Aveți un pont despre fapte de corupție la nivel local și/sau național?
Garantăm confidențialitatea!

Scrie-ne la Whatsapp: 0735.085.503
Sau la adresa: incisiv.anticoruptie@gmail.com
Departament Investigații - Secția Anticorupție

TOP KINETO MEDICAL Ploiesti

Știri calde

Exclusiv13 ore ago

Fapte care nu pot fi acceptate într-un stat care se vrea a fi „de drept”, „nu de drepți”

Deoarece lista judecătorilor din cadrul Tribunalului București care ignoră cu o nonșalanță demnă de o cauză mai bună drepturile fundamentale...

Exclusivo zi ago

Reeditarea mafiei lui „Portocala”/Noi detalii despre actuala mafie a procurorului ”Portocală” ies la iveală!(I)

„Jurnalistul” de șantaje Catalin Stavri, purtătorul de cuvânt pe afaceri murdare al primarului Volosevici/DOCUMENTE/Inregistrari audio (IV) Boși, locotenenți, soldați: Mafia...

Exclusiv2 zile ago

SANTAJELE MAFIEI CU AUTORITATI ale statului roman/Grupul de crima financiar – organizata locala cu sprijinul politistilor corupti si cu sprijinul parchetelor si instantelor/Documente si inregistrari audio, in exclusivitate/Azi, orele 13.00

Noua mafie a lui Portocală, prejudicii de milioane de euro! Noi detalii despre mafia procurorului ”Portocală” ies la iveală! Contractele...

Exclusiv2 zile ago

Demersul studenților de la Academia de Poliție „A. I. Cuza”- continuă!!!

În urma ultimului incident declanșat de focarul de toxiinfecție alimentară ce a durat mai bine de 10 zile, timp în...

Exclusiv3 zile ago

Cel mai mare secret al Mafiei din adevarata „mafie a gunoaielor din Prahova” va fi deconspirat, luni, 04.12.2023, orele 13.00/Politisti corupti cu functie de conducere din MAI si I.P.J. Prahova – complici la santajele gruparii de criminalitate economico-financiar organizata pe care o acopera in acest judet/DOCUMENTE SI INREGISTRARI AUDIO –  IN EXCXLUSIVITATE

Articol pentru cititori dar, in special, O SCRISOARE DESCHISA pentru: Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu precum si pentru si/sau in...

Exclusiv3 zile ago

Mai poti sa respecti un grad de chestor, cand vezi ca un necunoscut e facut chestor, la 34 ani?

Purtatorul de vorbe al IGPR a fost avansat la gradul de chestor, la 34 ani. Nascut in ’89, cu Academia...

Exclusiv3 zile ago

Nici în 2023, cei care conduc MAI nu au fost capabili să creeze un sistem de recrutare la județul de înscriere/Incompetența a ucis un polițist la Constanța

Remus, un tânăr de 22 de ani, din Vâlcea, care a absolvit Școala de Agenți de Poliție Câmpina, promoție 2023,...

Exclusiv6 zile ago

Caracatita BUZATU si Justitia Sa Privata: TRIBUNALUL VASLUI, ultima veriga de lupta impotriva coruptiei generalizate, inainte de Consiliul JAI

Dupa acuzele aduse de la nivelul conducerii aliantei Nord-Atlantice, prin pozitia ferm si autoritar exprimata de secretarul general adjunct NATO,...

Exclusiv6 zile ago

VICTORIE ZDROBITOARE ÎN INSTANȚĂ, A POLIȚISTULUI CĂNĂRĂU ÎMPOTRIVA POLIȚIEI NEAMȚ. FIȘE DE EVALUARE ANULATE DE JUDECĂTORI pe bandă rulantă

Unul dintre cei mai cunoscuți (și cei mai hărțuiți) polițiști din Neamț, lider al Sindicatului Europol, Ioan Cănărău, a obținut...

Exclusivo săptămână ago

Putem discuta despre managementul defectuos în ceea ce privește planificarea polițiștilor în serviciu și de tronsoane de drumuri naționale neacoperite

Polițiștii giurgiuveni au protestat ieri pentru a opta oară în fața sediului IPJ Giurgiu față de decizia de modificare a...

Exclusivo săptămână ago

Consiliul de administrație și Senatul Academiei de Poliție “A. I. Cuza” au luat decizia: Academia de Poliție “A. I. Cuza” a fost închisă până la finalul anului

Academia de Poliție “A. I. Cuza” a fost închisă până la finalul anului, dezvaluie cei de la sindicatul Europol. După...

Exclusiv2 săptămâni ago

Gruparea de crima organizata locala acoperita de mafia din IPJ Prahova si de la varful MAI a fost devoalata pana si de avocati, in instanta

Ploiești: „Jurnalist” de șantaje, purtătorul de cuvânt pe afaceri murdare al primarului Volosevici/Inregistrari audio (IV) Ticăloșie deghizată în bune intenții!/Masca...

Exclusiv2 săptămâni ago

Care este asemănarea dintre un penitenciar și Academia de Poliție „A. I. Cuza”?/Umilințe, nerespectarea stimei de sine, înjosire și căprărie pana si pentru studentele din Academie

Întrebare de Radio Erevan: Care este asemănarea dintre un penitenciar și Academia de Poliție „A. I. Cuza”? Răspuns corect: paturile...

Exclusiv2 săptămâni ago

Ploiești: „Jurnalistul” de șantaje Catalin Stavri, purtătorul de cuvânt pe afaceri murdare al primarului Volosevici/Inregistrari audio (III)

Boși, locotenenți, soldați: Mafia din interiorul Poliției Române, filiala Prahova Poluarea și corupția au fost mereu în topul problemelor din...

Exclusiv2 săptămâni ago

Un pericol zilnic la sănătatea studenților și angajaților de la Academiei de Poliție „A. I. Cuza” din București

Dacă aceste imagini vi se par că seamănă cu secvențele de Gaza, pe care le-am văzut în ultimele săptămâni la...

Partener media exclusiv

stiri actualizate Raspandacul

Parteneri

Top Articole Incisiv