Connect with us

Actualitate

EXCLUSIV/LEGĂTURILE ȘEFULUI TRIBUNALULUI IALOMIȚA, TOMA ION, CU „MAFIA CU EPOLEȚI IALOMIȚEANĂ” ȘI PSEUDOSINDICATUL „DIAMANTUL”

Incisiv

Publicat

pe

Evenimentul rutier (tamponare, fără victime) produs la data de 01 septembrie 2018 în jurul orelor 08.00 pe Autostrada Soarelui (București-Drajna) între autoturismele: Mercedes E200, Toyota și o skoda de culoare neagră scoate la iveală noi ascunzișuri ale mafiei ialomițene atât de bine înrădăcinată în instituțiile statului român din acest județ.

Autoturismele Mercedes și Toyota erau conduse la data producerii evenimentului rutier de Toma Ion (șeful Tribunalului Ialomița) și soția acestuia, Toma Angelica (grefier la același tribunal – de fapt, „bibeloul de cristal” al tribunalului fiindcă nu îndeplinește nicio atribuție din fișa postului câtu-i ziulica de lungă că, deh, e nevasta „mahărului”). Evenimentul a fost înregistrat la Poliția Autotrada Soarelui în data de 01.09.2018 în urma apelului prin SNAU 112 efectuat chiar de șeful Tribunalului Ialomița, Toma Ion.

La data de 09 septembrie, pe grupurile de facebook „De vânzare în Călărași” și „De vânzare în Medgidia” au fost postate de sora „grefierei de cristal” Toma Angelica, numita Temistocle Denisa (fosta soție a împuternicitului șefului adjunctului șefului IPJ Ialomița și titular al postului de șef birou control interne, Iordache Mihail-Valentin) fotografiile cu cele 2 autoturisme conduse de soții Toma la data prodecerii evenimentului, în vederea vânzării acestora.

Despre acest Iordache v-am povestit într-un articol anterior că a fost părăsit de nevastă fiindcă „mirosea a dosul șefului”… însă, nu e chiar așa. Iordache Mihail-Valentin a fost plecat în mai multe misiuni în afara granițelor țării, fosta soție (de profesie jurist la DGASPC Ialomița), Temistocle Denisa, fiind foarte interesată de „bărbații în uniformă”… cu precădere cei cu bani (care se întorceau din misiuni intenaționale)… un fel de „domnișoara Miza” din piesa „Titanic Vals” scrisă de Tudor Mușatescu. Astfel, „domnișoara Miza” de Ialomița era foarte des văzută în municipiul Slobozia (cu precădere localuri) în prezența bărbaților „în uniformă”.

Așadar, pentru a nu se afla „greutatea” accidentaților Toma, „domnișoara Miza” de Ialomița a fost însărcinată de familia Toma să vândă, cât mai urgent cele 2 autoturisme avariate… posibil în speranța că „va șterge urmele”. „Mult-iubitul” șef al Tribunalului Ialomița, Toma Ion, este de o aroganță și înfumurare cum rar ne este dat să întâlnim însă, acest eveniment rutier „l-a liniștit”. De ce oare? Că a provocat un eveniment rutier cu pagube?

       Legăturile lui Toma Ion cu „famiglia epoletană”:

Toma Ion este, la rândul lui, un „Matusalem” al magistraturii, cu o profundă „educație și cultură comunistă”. În vârstă de 70 ani acesta ar fii trebuit să iasă la pensie în luna octombrie sau noiembrie a acestui an. Însă, șeful Tribunalului Ialomița a refuzat să își depună cererea de pensionare căci: „«țuțibida» Toma Angelica ar fii «linșată» de colegi prin «torturarea» acesteia cu obligarea acesteia să-și îndeplinească atribuțiile din fișa postului” (oare o fii aflat „duoamna” Toma Angelica că are o fișă a postului? Întrebăm și noi pentru niște prieteni…). Incisiv de Prahova este de acord cu zicala: „Numai cine nu muncește nu greșește” însă, să stai toată ziulica și să freci menta… să mai fii și salarizat și premiat pentru „frecatul mentei”, asta-i prea de tot!

În anul 2010 fostul președinte al României, Băsescu Traian (cunoscut și sub porecla „Gollum de România”) a început „să taie în carne vie” în salariile și pensiile românilor. Supărat nevoie mare că oamenii au deschis un lanț de acțiuni (individual sau colective) iar instanțele de judecată au admis, la fond, acțiunile, într-o ședință „secretă” a trasat directive clare judecătorilor: chiar dacă reclamanții își vor recâștiga drepturile prin hotărârile dumneavoastră definitive, vom emite ordonanțe de urgență ca să prorogăm, la nesfârșit, punerea lor în executare. Așa că, cel mai bine ar fii să le respingeți.” Și, ca să fie „treaba-treabă”, CCR-ul și Curtea de la Strasbourg au statuat că dacă statul vrea să „taie” drepturi (pentru buna funcționare a statului), poate să o facă nestânjenit de instanțele de judecată…

În perioada 2009-2016, la conducerea IPJ Ialomița s-a aflat Ștefu Viorel, preten la cataramă cu șeful tribunalului Ialomița, Toma Ion. Fiindcă nevasta lui Iordache Mihail-Valentin era sora „grefierei de cristal”, cei doi șefi de instituții își transmiteau informații și decizii prin acest Iordache Mihail-Valentin. Cele mai interesante „decizii” despre care a aflat Incisiv de Prahova sunt cele referitoare la respingerea acțiunilor polițiștilor de către judecătorii tribunalului Ialomița („dacă-i ordin, cu plăcere!”). Chiar Toma Ion s-ar fii enervat într-o ședință cu judecătorii Tribunalului Ialomița și le-ar fii spus franc: „Gata! De azi înainte nu mai dați nimic la polițiști!” (Întrebăm și noi, cei din redacție: Nici măcar „m…e PSD” să nu le mai dea judecătorii polițiștilor?)

Cu toate acestea, „pentru a nu bate la ochi”, rareori mai „scăpau” câte o decizie favorabilă reclamantului/ reclamanților (dacă acțiunea era comună)… chiar și persoanele certate cu legea dar „băieți buni” dealtfel (cotizanți), erau feriți (apărați) de cei doi (Toma și Ștefu). Așadar, judecătorii Tribunalului Ialomița executau și încă mai execută orice „dispoziție legală” a șefului Toma Ion.

Iar această practică s-a transmis „moștenitorului” Ivan Cristian… așa cum se moștenesc, din păcate, „vorbele băsiste” transmise judecătorilor de Băsescu Traian judecătorilor.

În atare condiții, nici nu ne mai surprinde că în fața unor judecători oamenii cinstiți „mor cu legea în mână” (ba mai sunt și sancționați de „judecătorul supărat pe prostul de reclamant care nu știe că are «ordin de la președinte» să urineze pe Lege”) iar pentru vinovați se fabrică, prin decizii/sentințe, „noi legi” care să-i scape de legea emisă de Parlament și promulgată de Președintele României…

Ivan Minodora Alexandra, soția șefului IPJ Ialomița-Ivan Cristian, prietenă „de suflet” cu Temistocle Denisa

Între cele două femei există o prietenie veche și bazată pe încredere reciprocă doar „o mână spală pe alta și amândouă fața”… tocmai de aceea suntem foarte interesați de cum va instrumenta Poliția Rutieră (Autostrada Soarelui) acest dosar de „distrugere”… căci „greii ialomițeni” au un real interes să să mușamalizeze acest caz (or începe cu ștergerea cazului din registrul de evenimente al SNAU 112 și al Poliției Autstrăzi? Sau cu „împăcarea amiabilă” dintre soții Toma și conducătorul Skodei negre? Cam greu…)

Paul D.

(Va urma)

N.R. Nedelcu Cătălin, președintele de fațadă al sindicatului „Diamantul” este prietenul „de suflet” al famigliei Ivan Cristian și Minodora Alexandra… știindu-i cât sunt de influenți în lumea „gulerelor albe ialomițene” a preferat să se folosească de prietenia cu Ivan Cristian și „funcția sindicală” pentru a accede în cariera de polițist, devenind astfel împuternicit șef Birou Investigații Criminale la IPJ Ialomița. Iar pentru asta, sindicatul „Diamantul” trebuia „liniștit”… toți cei care deranjau șefii mafioți din M.A.I. și Poliție trebuiau eliminați/linșați/încătușați… orice, numai să „dispară” și să nu mai deranjeze Mafia.

Pentru un băiat de la țară ca Nedelcu Cătălin și acoliții lui, o funcție de „șef” (nu contează unde) reprezintă „o mare realizare”… de aceea, când s-a văzut „președinte”, individul de la țară s-a văzut un fel de „dumnezeu” deși e doar un prostănac folosit de niște „șmecherași de cartier” care și-au pus pirostriile pe cap (la fel ca și ceilalți „lideri diamantini” ce sunt folosiți de Păscuț și Șerbănescu ca și paravan pentru a-și face, nestingheriți, „afacerile interne”).

La rândul lui, Păscuț Emil (păpușarul lui Nedelcu), știa foarte bine că are nevoie să se infiltreze într-o „mafie juridică județeană” ca să câștige procese. L-a găsit pe acest Nedelcu (dar și alți fătălăi inculți din București și județe care, atunci când aud cuvântul „CEDO” se uită ca la mașini străine fiindcă nu-l pricep) „băiat bun” și cam redus la minte pe care l-a folosit și îl folosește ca și rampă-i de lansare în „lumea gulerelor albe” (avocatură, un post înalt printr-o instituție publică ș.a.m.d.) dar și ca „vinovat de serviciu” pentru potlogăriile care le comite împreună cu celălalt pensionar, Șerbănescu Marin.

În concluzie, și acest „sindicat” Diamantul e doar o organizație ce a încăput în mâinile unor afaceriști combinați cu potlogari și nătărăi ce se văd „mari vedete juriste, sindicale” în condițiile în care aești indivizi nici măcar nu știu ce caută îmbrăcați cu uniforma de polițist.

Temistocle Denisa

 

Actualitate

EXCLUSIV/Nori negrii se abat catre conducerea incompetenta a Politiei Locale Ploiesti … Vidatul sef al institutiei incearca sa scape de raspunderea penala aruncand vina pe altii

Incisiv

Publicat

pe

De

Reamintim faptul ca, timpul liber corespunzător orelor lucrate în zilele de sâmbete, duminci, sărbători legale ori, în lipsa acestuia, compensații în bani NU sunt atribuite politistilor locali, in mod ILEGAL (sens in care Incisiv de Prahova a sesizat organele de cercetare penala si ITM Prahova).

Vidatul sef al Politiei Locale Ploiesti, Adrian Vaida (Hartuitorul/Hartuitorul sexual) a recunoscut recent in fata unui subordonat ca situatia este reala si a incercat sa faca ce stie el mai bine…sa dea vina pe altii, pe contabilitate si/sau personal ca acestia trebuie sa raspunda penal si nu el.

Cum pe rol este un dosar penal si politistii locali au efectuat demersuri separate in acest sens, Adrian Vaida vrea sa scape si sa paseze responsabilitatea catre toti.

Planul prostesc al acestui vidat de la sefia Politiei Locale Ploiesti este sa disipeze raspunderea  penala atat catre cei de la contabilitate, personal cat si catre toti sefii de birouri si servicii (care intocmesc pontajele) doar sa scape el…Spera ca ii va mai merge cu minciunile ordinare…Il lasam sa spere…

La nivelul Poliției Locale Ploiești a fost conceput un program informatic pentru calculul venitului salarial al angajaților instituției în care nu sunt prevăzute zilele de: sâmbete, duminici sărbători legale deși planificarea polițiștilor locali în serviciu (ordine publică și rutieră) este efectuată și pentru aceste zile (sâmbete, duminici, sărbători legale) – o vădită încălcare a art.33 alin.(2)[1] din legea nr.188/1999 și 139-142[2] Codul Muncii, în opinia noastră dar, mai ales, o îngrădire nejustificată a dreptului la viață privată și a proprietății consacrate prin art.8 CEDO și art.1 din Protocolul Adițional nr.1 la Convenția EDO. Așadar, în zilele de: sâmbete, duminici și sărbători legale, polițiștii locali sunt planificați în servicii fără ca munca acestora să fie plătită ori compensată cu timp liber corespunzător întrucât programul informatic de calcul al veniturilor salariale „nu permite” decât calculul pentru zilele de: luni, marți, miercuri, joi și vineri ale fiecărei săptămâni.

Sporul pentru condiții vătămătoare și timpul liber ce se acordă pentru condițiile de lucru vătămătoare. Menționăm că, potrivit art. 147 alin.(1)[3] Codul Muncii polițiștii locali din cadrul Poliției Locale a Municipiului Ploiești (ordine publică și rutieră) ar fi trebuit să primească cel puțin 3 zile libere pentru condițiile vătămătoare în care aceștia lucrează (lucrul cu stații de emisie recepție, lucrul în condiții meteo nefavorabile ș.a.m.d.). Din informațiile noastre, polițiștii locali din cadrul Poliției Locale a Municipiului Ploiești (ordine publică și rutieră) nu au primit niciodată timp liber corespunzător condițiilor de muncă vătămătoare în care aceștia își desfășoară activitatea .

Potrivit art.119[4] Codul Muncii, angajatorul polițiștilor locali are obligația imperativă de a ține evidența orelor lucrate de angajați. Ups…jale mare, una este in pontaj, alta „iaste” de la contabilitate si personal…

Nori negrii se abat catre conducerea incompetenta a Politiei Locale Ploiesti incepand cu sfarsitul acestei saptamani…(Irinel I.).

 

Citeste in continuare

Actualitate

EXCLUSIV/DOVADA IREFUTABILĂ CĂ SE ÎNCEARCĂ MUȘAMALIZAREA EVENIMENTULUI RUTIER DE LA SECĂRIA, CU OAMENII IPJ PRAHOVA!

Incisiv

Publicat

pe

De

În seara zilei de 25 septembrie 2018 orele 18.00 am fost contactați de doamna T.E.A., victima evenimentului rutier petrecut la data de 19 septembrie 2018 orele 10 din Secăria, în care protagonistul principal e „Panarică” (șeful de post al localității Secăria, Manea Vladimir) să ne comunice că „a fost invitată la sediul I.P.J. Prahova pentru a fi audiată ca martor”.

Interesant este că victima este semi-deplasabilă (în cârje), medicul specialist curant interzicându-i acesteia „să pună piciorul în pământ”. Și, ca să fie sigur medicul specialist curant că pacienta se va însănătoși grabnic, i-a prescris și un medicament injectabil care deja „i-a înnegrit brațul”.

Numai că, niște „milițieni” din I.P.J. Prahova  s-au gândit ei, „în deșteptăciunea lor”, să pună în pericol sănătatea victimei că, deh, Articolul 77 Circumstanțe agravante Următoarele împrejurări constituie circumstanțe agravante: e) săvârșirea infracțiunii profitând de starea de vădită vulnerabilitate a persoanei vătămate, datorată vârstei, stării de sănătate, infirmității sau altor cauze coroborat cu articolul Articolul 203 Lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate(1) Omisiunea de a da ajutorul necesar sau de a anunța de îndată autoritățile de către cel care a găsit o persoană a cărei viață, integritate corporală sau sănătate este în pericol și nu are putința de a se salva se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă Cod Penal sunt necunoscute acestor „oameni ai Legii”.

Victima T.E.A. a fost contactată telefonic la data de 25 septembrie 2018 ora 12.51 de agentul Piciorea de la Poliția Comarnic cum că „e musai să vină la sediul Poliției din Comarnic în data de 25 septembrie 2018, până în orele 16, pentru a-i înmâna un act” care, ulterior, s-a dovedit a fi o invitație emisă de controlorul intern Muntean Mihai Dorin din cadrul IPJ Prahova (revenim imediat și la acest „investigator intelijent”). Fiindcă victima nu dispune de „însoțitor permanent” și este în imposibilitate de a conduce un autovehicul, s-a deplasat la „marele stăpân-milițian Piciorea” cu transport privat de persoane (“microbus”). „Frumos” este și gestul cetățenilor din microbus/a celor care așteptau să urce în “microbus” că nu au ajutat-o la coborâre și nici la urcare din acest mijoc de transport privat.

Odată ajunsă la sediul Poliției Comarnic niște „polițiști educați” au invitat-o să rămână în picioare pe victima T.E.A. până la sosirea „caporalului de schimb” Piciorea. Bineânțeles că „marele tablagiu” Piciorea s-a lăsat așteptat… doar era 15.30 și ar fi trebuit demult să „părăsească locul faptei” (sediul secției Comarnic) iar „nesimțita asta de victimă care se preface că e lovită a venit atât de târziu”… După ce i-a înmânat invitația, „marele purtător de table” Piciorea i-a băgat repede sub nas un proves-verbal în care susținea că „s-a deplasat la locuința T.E.A. pentru a-i înmâna invitația emisă de IPJ Prahova (foto).

T.E.A. a refuzat să semneze procesul-verbal „pe genunchi”, așa cum îi cerea Piciorea și a cerut să îl citească înainte de a-l semna. În procesul-verbal scria că „stăpânul suprem al tablelor de miliție”, Piciorea, „și-a deranjat fizicu-i de chiparos” până la domiciliul victimei pentru a-i înmâna acesteia invitația (aspect total nereal, așa cum v-am prezentat mai sus). Victima a solicitat „marelui Piciorea” permisiunea de a modifica procesul verbal: să scrie victima că s-a deplasat ea la sediul Poliției Comarnic pentru a primi „depeșa urgentă” nicidecum că s-a deplasat Piciorea la domiciliul ei. Piciorea ținea morțiș „că nu se poate aduce nicio modificare capodoperei juridice pe care a      întocmit-o”…

Datorită gălăgiei de pe hol a ieșit și șeful Poliției Comarnic, Năstase Gabriel, care, auzind discuția contradictorie i-a transmis T.E.A. să modifice acel proces-verbal cu datele corecte și apoi să îl semneze. „Nu are rost să mai pierdem timpul” au fost vorbele de final ale șefului Poliției Comarnic.

Ulterior, T.E.A. a întrebat (așa cum era și firesc): „cine o ajută să se deplaseze la sediul IPJ Prahova?” (cine o va transporta dat fiind condiția precară a sănătății). Răspunsul de adevărat „milițian-bolșevic și securist incult” nu a întârziat să iasă din „gurița juridică” a purtătorului de uniformă Piciorea: „Nu știm și nici nu ne interesează! Întrebați la IPJ Prahova!”.

Nici despre dosarul penal în care victima a suferit o vătămare corporală nu a vrut să-i spună nimic „polițistul” Piciorea aceleiași victime. Și de această dată a intervenit șeful Poliției Comarnic, Năstase Gabriel, care a îndrumat-o pe T.E.A. către Parchetul Sinaia însă, numărul dosarului penal chiar era necunoscut Poliției Comarnic (Piciorea)? Sau trebuia să ajungă la Parchetul Sinaia pentru ca grefierul să o trimită înapoi la Poliția Comarnic pentru a afla numărul de înregistrare al dosarului penal (e informație deosebit de secretă numărul de înregistrare al dosarului penal și nu poate fi comunicată telefonic…hm!)…

Deci „tablagel” Piciorea s-a putut deplasa la Secăria pentru ca „martorul asistent” să semneze (contrar tuturor prevederilor legale penale), după 2 zile, procesul verbal de cercetare la fața locului… dar pentru victima T.E.A. nu s-a mai putut deplasa la domiciliul victimei. Doar „invitația” în cauză, a fost primită prin email (căci victima a primit o copie a acesteia nicidecum originalul).

CONTROLORUL MINTOS ȘI „MARE CUNOSCĂTOR DE DREPT”, MUNTEAN MIHAI DORIN a „omis” să menționeze în cuprinsul invitației, temeiul legal în baza căreia a fost emisă aceasta. În schimb, o amenință pe victima T.E.A. că o va amenda dacă „mort-copt” nu vine la tronul „marelui licurici tablagiu” în conformitate cu Legea nr.61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice. Invocând ca și temei legal pentru sancționarea victimei în cazul în care nu se prezintă în 26.09.2018 la „marele licurici” Muntean, înțelegem că T.E.A. cu reavoință s-a autoaccidentat în data de 19 septembrie 2018 intrând (din și cu partea drepată a taximetrului – locație în care se afla) în autoturismul personal al lui „Panarică” și accidentându-l pe bietul polițist care ar fi „confundat apa cu niște zeamă de fructe de ceva mai multe grade”.

Că tot nu prea are Incisiv de Prahova treabă, s-a uitat „la mișto” în legea nr.61/1991 invocată de „expertul în stânga-dreapta” Muntean unde, legiuitorul a scris: Articolul 2 Constituie contravenţie săvârşirea oricăreia dintre următoarele fapte, dacă nu sunt comise în astfel de condiţii încât, potrivit legii penale, să fie considerate infracţiuni: 16) deteriorarea, ridicarea sau mutarea, fără drept, a semnelor sau indicatoarelor de orientare turistică şi rutieră ori a celor care semnalează existenţa unui pericol pentru viaţa persoanelor; 31) refuzul unei persoane de a da relaţii pentru stabilirea identităţii sale, de a se legitima cu actul de identitate sau de a se prezenta la sediul poliţiei, la cererea ori la invitaţia justificată a organelor de urmărire penală sau de menţinere a ordinii publice, aflate în exercitarea atribuţiilor de serviciu apoi s-a uitat în invitația „expertului în stânga-dreapta”… nu am găsit temeiul legal în acea „invitație” prin care T.E.A. să aibe vreo calitate sau „fapta” acesteia să intre sub incidența Legii nr.61/1991. Cumva „expertul” Muntean induce în eroare victima pentru a „nu se observa” că imixtionează în dosarul Parchetului Sinaia privind evenimentul rutier din 19.09.2018? Noi așa zicem: controlorul ăsta intern din I.P.J. Prahova, Muntean, ori „a primit ceva de la cineva” să fabrice (cu mânuța victimei, evident) niște noi probe care să-l scoată „din zeama de fructe” pe Panarică&co ori e mai „nepregătit decât noaptea”. În ambele situații acest individ NU ARE CE CĂUTA ÎN POLIȚIE!

(VA URMA, STIMABILILOR, CĂCI SUNTEM CU OCHII PE VOI, MAI ALES PE CAZUL ASTA!). (Cerasela N.).

 

 

 

 

Citeste in continuare

Actualitate

EXPLOZIV/Isarescu, penetrat de ”Paluga” SRI!/Partenerul ”Anacondei”

Incisiv

Publicat

pe

De

Cum prima dragoste securistica nu se uita niciodata, dupa ce a stat luni de zile cu dintii BNR infipti in beregata actualei guvernari Mugur Isarescu a facut o mutare halucinanta si l-a recuperat pe generalul Sorin Cozma, cunoscut in tot sistemul drept ”Paluga SRI” pentru ”boroboatele” facute atat la conducerea Directiei de informatii economice cat si in fruntea Directiei Generale Prevenire si Combatere Terorism. Pai daca tot ai ajuns sa-l iei pe Sorin Cozma consilier, atunci barem refa ”nea Mugurele” si ”cuplul de aur” de la SRI si trage-o langa ”Paluga” si pe partnerea acestuia,  generalul ”Anaconda” Elena Istode, unul dintre fostii sefi ai acoperitilor din perioada ”binomului ” Maior – Coldea.

Deci Sorin Gabriel Cozma a ajuns consilierul presedintelui Bancii Nationale a Romaniei, ”venerabilul” Mugur Isarescu! Si pentru ca ”omerta” impusa in institutia condusa de aproape trei decenii de catre Mugur Isarescu cu siguranta nu va fi sparta de ”fratiorii” de aici, exista totusi structuri contrainformative ale statului roman care sunt gata sa-i dea jos ”sortuletul” incluisv generalului despre care nu au disparut cu totul notele informative care indicau ”talpile” puse la ANAF, atunci cand Fiscul se apropia prea mult de niste ”oaze” financiare precum Oscar Downstream. Oricum, ”mapa profesionala” a celui intrat in SRI pentru ca  sotia sa de atunci, Pompilia Comsa era nepoata ”sarpelui” Virgil Magureanu retine inca nenumarate alte amanunte atat picante, cat si cu iz de anchete interne si nu numai al caror protagonist a fost actualul consilier al lui Isarescu. Mugur Isarescu. Guvernatorul care si-a tras consilier si un general SRI, asa, ca sa fie la curent cu toate problemele monetare probabil…

Partenerul ”Anacondei”

Dupa ce a fost admis in SRI, Sorin Cozma s-a bucurat  de avansarea fostei sale sotii ditamai directorul adjunct la Directia F, cea care se ocupa de asa-zisele ”sisteme informatice”.Ce-i drept, ”consortul” Cozma a cunoscut la randul sau o ascensiune absolut fulminanta si asta in ciuda nenumaratelor scandaluri in care a fost implicat, de la acuzele de deturnare a fondurilor operative la protejarea unor firme de controalele ANAF pe cand se afla la carma Directiei C- Economica si incheind cu achizitiile de la Aeroportul Otopeni care trebuiau girate musai de el pe cand era seful Antitero.Insa, de departe, cea mai mare performanta a lui Cozma in interiorul SRI a fost parteneriatul cu generalul Elena Istode, zisa si ”Anaconda” inca de pe vremea cand fosta secretara sindicalista urma cursurile intensive ale Scolii de la Gradistea. Iata insa ca dupa ”decaparea” lor din fruntea SRI de catre Eduard Hellvig, ”Paluga” a stat ceva vreme retrasa, dupa care, acum si-a gasit un loc caldut chiar langa Mugur Isarescu, fiind de mirare ca guvernatorul BNR nu si-a pus intrebarea ca se expune astfel unei posibile penetrari informative din partea  unui general SRI,fie trecut el si ”cu japca” in rezerva. Dar, poate, o fi girat cineva pentru seriozitatea lui…

Pandar la prune

Sau poate ”stapanul banilor” din Romania  l-o fi luat langa el pe fostul sef de la Anti-Tero din SRI sa-l ajute, in afara orelor obligatorii de program, la pazitul prunelor de pe domeniul familiei Isarescu de pe malul Lacului Snagov. Unde, dupa cum dezvaluiam si la trecuta recolta, guvernatorul BNR face rondul printre pomii fructiferi incepand cu ora 5 dimineata, dupa ce niste copii au indraznit sa ”fure” cateva prune, ”nemuritorul” Mugur Isarescu primind aceasta misiune de pandar chiar de la sotia sa, dupa ce amenintarile acesteia cu politia par sa nu fi avut niciun efect asupra micilor pofticiosi. Asa insa, cu ditamai ”Paluga” antiterorista SRI la dispozitie, altfel se poate combate si inflatia, si ROBOR-ul, dar mai ales furtul de prune si struguri…(Catalin Tache).

 

 

Citeste in continuare

Parteneri

Știri calde

Actualitate5 ore ago

EXCLUSIV/Nori negrii se abat catre conducerea incompetenta a Politiei Locale Ploiesti … Vidatul sef al institutiei incearca sa scape de raspunderea penala aruncand vina pe altii

Reamintim faptul ca, timpul liber corespunzător orelor lucrate în zilele de sâmbete, duminci, sărbători legale ori, în lipsa acestuia, compensații...

Actualitate6 ore ago

EXCLUSIV/DOVADA IREFUTABILĂ CĂ SE ÎNCEARCĂ MUȘAMALIZAREA EVENIMENTULUI RUTIER DE LA SECĂRIA, CU OAMENII IPJ PRAHOVA!

În seara zilei de 25 septembrie 2018 orele 18.00 am fost contactați de doamna T.E.A., victima evenimentului rutier petrecut la...

Actualitate6 ore ago

EXPLOZIV/Isarescu, penetrat de ”Paluga” SRI!/Partenerul ”Anacondei”

Cum prima dragoste securistica nu se uita niciodata, dupa ce a stat luni de zile cu dintii BNR infipti in...

Actualitate6 ore ago

EXCLUSIV/LEGATURI BOLNAVICIOASE/ACOPERITII DIN SISTEME

Zilele acestea asistam, in calitate de spectatori, la o piesa de teatru care va lasa urme adinci in economia Romaniei...

Actualitate6 ore ago

Cine cinta de 1 Decembrie?

COMENTARIU DE BOGDAN TIBERIU IACOB (PRELUARE INPOLITICS.RO): Eclipsa de soare din 1999 a fost un eveniment foarte frumos marcat de...

Actualitate13 ore ago

SGU este în faliment! Un alt director pleacă. Locul este asigurat deja

„Vinovații fără vină”, titreaza Republika News! În timp ce angajații SGU protestează pentru că nu își primesc banii la timp,...

Actualitate14 ore ago

EXCLUSIV/MANIPULAREA CETĂȚENILOR DIN BĂICOI PENTRU ASCUNDEREA ADEVĂRAȚILOR INFRACTORI (EPISODUL II)

Cineva din Băicoi și Prahova are tot interesul meschin să ascundă Adevărul în cazul „poluării cu hidrogen sulfurat”. Dar cine...

Actualitate1 zi ago

EXCLUSIV/IPJ PRAHOVA SE DELIMITEAZĂ DE SUSȚINĂTORII LUI „PANARICĂ” ȘI NĂSTASE GABRIEL ȘI ÎNCEPE O ANCHETĂ INTERNĂ!

Se pare că dezvăluirile ziarului Incisiv de Prahova au deschis „cutia Pandorei” în IPJ Prahova cu ocazia evenimentului rutier de...

Actualitate1 zi ago

EXCLUSIV/MANIPULARE CRASĂ LA BĂICOI!/OAMENII SUNT ȚINTA BATJOCURII AUTORITĂȚILOR IAR PRESA ESTE INDUSĂ ÎN EROARE!

În data de 23 septembrie 2018 canalul de știri ProTv arăta un „mare protest” din localitatea Băicoi, județul Prahova unde,...

Actualitate1 zi ago

EXPLOZIV/OFITERII MAI, LA MANA LUI MARIUS PETRESCU, SEFUL ORNISS/ANEXA SRI blocheaza MAI!

Greu de spus ce consilieri pe probleme de securitate nationala or avea liderii coalitiei de guvernare ca, in timp ce...

Actualitate1 zi ago

TOATE completele de 5 de la ICCJ care nu au avut TOTI judecatorii desemnati aleatoriu au incalcat CEDO si notiunea de „tribunal independent”

Nu stiu daca va dati seama, dar absolut toate completele de 5 judecatori de la ICCJ, care nu au avut...

Actualitate1 zi ago

Nu vi se pare ciudata comoția cerebrală de care a suferit Gărbovan?!/ “Unii nu suferim de emoții cu comotii”

“Nu am văzut interviul dat de șefa UNJR, Dana Gărbovan. Am analizat cu Ion Dedu (col ® SRI), după care...

Actualitate1 zi ago

Cine se merită, se împreunează!/Geometrie cu derbedei

Comentariu de Contele de Saint Germain (preluare blog): Se spune despre cerc că ar fi perfecțiunea bidimensională, așa cum sfera...

Actualitate1 zi ago

Pichetare Penitenciarele Ploiești și Târgșor (acțiune comună)/25 Septembrie ora 09.00.

Angajatii Penitenciarelor Ploiești și Târgșorul Nou protesteaza. LOCAȚIE – ÎN FAȚA PENITENCIARULUI PLOIEȘTI Sindicatele Equitas și Solidaritatea va invita pe...

Actualitate1 zi ago

Cutremur in Rusia: Gazprom s-a prabusit dramatic de pe locul intai in lume

COMENTARIU DE BOGDAN TIBERIU IACOB (PRELUARE INPOLITICS.RO): Kremlinul încasează o lovitură cumplită de imagine: conform topului anual întocmit de cea...

Top Articole Incisiv